NRK > Nyheter

Tirsdag, 03 August, 05:13

NRK - 22 juli 21 kl. 11:21

– Hatet er der fremdeles

På minnemarkeringen etter 22. juli viste Nato-leder Jens Stoltenberg til hærverket på Benjamin Hermansens minnesmerke som et eksempel på at hatet eksisterer. – For ti år siden møtte vi hat med kjærlighet. Men hatet er der fortsatt. Det så vi da minnesmerket etter Benjamin Hermansen ble skjendet på det groveste, sa den tidligere statsministeren og Ap-lederen i sin tale i Oslo domkirke..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nato, Jens Stoltenberg, Benjamin Hermansens, Benjamin Hermansen, Ap, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hateter , der, fremdeles
Aftenposten - 08 april 21 kl. 06:45

Det er på tide å slutte å elske maten vår, men hate kulturen vår. Vi må ta et oppgjør med hatet.

I så altfor mange år hatet jeg hvert eneste aspekt ved det kinesiske i meg. Det knuser meg..

Aftenposten - 24 mai 21 kl. 20:40

- For noen uker siden var det en gruppe unge menn som ropte at de hatet meg mens jeg gikk på butikken med datteren min

Det er bare noen uker siden det skjedde sist. Lan Marie Berg gikk på butikken. Da kom noen forbi som «hatet henne»..

VG - 22 juli 21 kl. 11:26

Stoltenberg: – Hatet er der fortsatt

Tidligere statsminister Jens Stoltenberg har et bilde av Utøya på sitt kontor og sier han tenker på ungdommene hver eneste dag..

VG - 22 juli 21 kl. 22:04

Stig Brenner etter minnekonserten: – Fint, sterkt og litt skummelt

OSLO SPEKTRUM (VG) Stig Brenner (30) syntes det var en ære å få opptre på minnekonserten for 22. juli. Men han er bekymret for hatet han mener fortsatt er der..

Aftenposten - 23 juli 21 kl. 13:00

– Hitler var som besatt, sa barndomsvennen. Hvordan oppsto hatet hos der Führer?

For 100 år siden ble 32 år gamle Adolf Hitler fører i det nye nazipartiet NSDAP. Begynte det virkelig med en opera?.

NRK - 11 april 21 kl. 17:04

Ingen lettelser i Oslo

Smittetallene går fremdeles ned i Oslo i kjølvannet av påskeferien. Men byrådsleder Raymond Johansen (Ap) sier at det fremdeles er for tidlig å lette på koronatiltakene..

E24 - 25 april 21 kl. 06:00

Viruset kan fremdeles velte aksjer

Alle investorer bør ta lærdom av den brutale virusdøden som nå pågår i India. Fremdeles kan pandemien også ramme vår børs..

VG - 26 april 21 kl. 12:25

Politiet uten spor etter Tønsberg-etterlyst: – Vi lurer fremdeles på hvem det er

Identiteten på personen som er etterlyst etter drapet på Bård Lanes (33) i Tønsberg, er fremdeles et mysterium for politiet..

NRK - 08 juni 21 kl. 13:14

Vet ikke hvordan ung mann døde

Politiet i Fredrikstad vet fremdeles ikke hvordan mannen som ble funnet død på Stortorvet mandag mistet livet. Det forteller krimsjef Geir Willadsen hos Fredrikstad-politiet. Politiet har foreløpig ingen grunn til å mistenke at det har skjedd mannen i 20-årene noe kriminelt, men dødsfallet etterforskes fremdeles som mistenkelig..

NRK - 18 juni 21 kl. 13:06

Skjenkestoppen oppheves

Skjenkestoppen klokken 24 oppheves, sa statsminister Erna Solberg under pressekonferansen fredag. Man kan fremdeles ikke slippe inn nye gjester etter midnatt. Det er fremdeles krav om registrering og avstand mellom gjester..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Flere henrettelser i Saudi-Arabia

Antall henrettelser i Saudi-Arabia har økt etter at landet ga fra seg formannskapet i G20, melder Amnesty. Så langt i år har 40 personer blitt henrettet, kommer det frem i en rapport som ble publisert tirsdag. Det er flere enn i hele 2020, da 27 personer ble henrettet, ni av dem i desember.

NRK - 15 minutter siden

72 nye koronasmittede i Oslo

Det er registrert 72 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 32 over snittet de sju foregående dagene. 72 tilfeller er 41 flere enn på søndag, og 41 flere enn samme dag forrige uke.

NRK - 15 minutter siden

USA kritiserer Lukashenko

Utenriksminister Antony Blinken reagerer på at den hviterussiske løperen Tsimanouskaya ble forsøkt sendt hjem fra OL i Tokyo, etter at hun offentlig kritiserte sitt eget OL-landslag. Han retter kritikken mot president Alexander Lukashenko og mener Tsimanouskaya ble tvunget til å forlate Tokyo fordi hun brukte ytringsfriheten sin. – Slike handlinger krenker den olympiske ånder, og er en fornærmelse mot grunnleggende rettigheter som ikke kan tolereres, skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 45 minutter siden

Aktivist savnet i Ukraina

Aktivisten Vitalj Sjisjov, som leder den hviterussiske eksilgruppen BDU, dro på joggetur i Ukrainas hovedstad Kiev mandag morgen, men kom ikke tilbake. Siden har det ikke vært mulig å få tak i ham via mobiltelefon, skriver organisasjonen på kommunikasjonsplattformen Telegram. Menneskerettsorganisasjonen Vjasna skriver at Sjisjov ifølge venner skal ha blitt forfulgt av «fremmede» mens han var ute og jogget nylig.

NRK - 1 time siden

Bøtela elsparkesyklist i Oslo

To menn på elsparkesykkel i Oslo etterkom først politiets pålegg om å ikke være flere på én sykkel. Da passasjeren hoppet på igjen, vanket det bot til føreren. – De etterkom pålegget fra patruljen om å kun være én på sykkelen.

NRK - 1 time siden

USA donerer bort pfizer-vaksiner

Pfizer skal på oppdrag fra USAs regjering produsere 500 millioner doser av sin koronavaksine. Dosene skal doneres til andre land. Oppdraget har en pris på rundt 3,5 milliarder dollar, tilsvarende drøyt 30 milliarder kroner.

NRK - 2 timer siden

Filip ute - Jakob videre

Jakob Ingebrigtsen tok seg kontrollert til OL-semifinale i Tokyo på 1500 meter tirsdag. Filip Ingebrigtsen løp et svakt heat og ble slått ut på tid. Filip Ingebrigtsen løp i det første av tre kvalifiseringsheat og ble bare nummer ti..

NRK - 3 timer siden

Filip fikk trøbbel

Filip Ingebrigtsen løp i det aller første kvalifiseringsheatet på 1500 meter natt til tirsdag, og fikk det svært tøft. Han ble til slutt nummer 10 i heatet, og må nå vente på om han mirakuløst greier å gå videre på tid når alle heatene er ferdigløpt. Favoritten Timothy Cheruiyot løp i samme heat, og vant.

NRK - 2 timer siden

Nyhetsbyrå i samarbeid med Twitter

Twitter inngår samarbeid med nyhetsbyråene AP og Reuters for å bekjempe desinformasjon og falske nyheter på plattformen. I tillegg skal det komme tydeligere frem hvorfor visse typer innhold får fotfeste på plattformen, melder AP..

NRK - 4 timer siden

En person skal ha bli bitt av hund

En person skal ha bli bitt av en hund ved Sørlandsparken i Kristiansand like før midnatt. Eieren og hund hadde forlatt stedet. Politiet møtte fornærmede på legevakta, der fornærmede fikk stivkrampesprøyte.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt