NRK > Nyheter

Onsdag, 16 Juni, 02:37

NRK - 12 feb. 21 kl. 07:15

– Greitt å dra på ferie i Noreg

– Det er greitt å dra på vinterferie i Noreg, seier helse- og omsorgsminister Bent Høie i NRK Nyhetsmorgen. – Men det er ikkje greitt å reise på ferie til utlandet i vinterferien, det er i strid med reiseråda våre, seier Høie..
Les mer på NRK


Les mer om:
Noreg, Bent Høie, NRK Nyhetsmorgen, Høie

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Greittå , dra, feriei , Noreg
NRK - 19 jan. 21 kl. 00:17

383 nye koronasmitta siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 383 nye koronatilfelle i Noreg. Det er 177 fleire enn dagen før, men 46 færre enn same dag i førre veke I alt var det ved midnatt natt til tysdag registrert 59.034 koronasmittede personar her i landet, viser foreløpige tal frå det nasjonale meldesystemet for smittsomme sjukdommar (MSIS).

NRK - 12 feb. 21 kl. 12:10

Noreg aukar Syria-støtta

Noreg vil som respons på forverringar i krisa i Syria auke støtta til Verdas matvareprogram med 50 millionar, og øyremerke pengane til Syria. Det melder VG. Noreg gir frå før 800 millionar kroner til Verdas matvareprogram..

NRK - 05 mars 21 kl. 00:17

570 nye koronatilfelle i Noreg

Det siste døgnet er det registrert 570 nye koronasmitta i Noreg. Det er 119 færre enn onsdag, men 19 fleire enn same dag i førre veke. Dei siste sju dagane er det registrert til saman 3453 nye smittetilfeller.

NRK - 27 mars 21 kl. 04:33

Noreg ber om Nord-Korea-møte i FN

Noreg har bede om eit møte i tryggingsrådet i FN for å diskutere Nord-Korea, opplyser diplomatiske kjelder. Saman med Frankrike, Storbritannia, Estland og Irland, har Noreg bede om eit lukka møte i rådet på tysdag, melder AFP..

NRK - 14 april 21 kl. 13:14

R-talet i Noreg er 0,8

R-talet i Noreg, altså kor mange ein koronasmitta person vidarefører smitten til, er på 0,8. Det syner vekesrapportern til Folkehelseinstituttet. I alt blei det meldt om 4800 koronasmitta i Noreg førre veke.

NRK - 21 april 21 kl. 16:48

Island skal låne AstraZeneca-dosar

Det islandske helsedepartementet melder på nettsidene sine at Island gjennom ein avtale med Noreg skal låne 16.000 dosar av AstraZeneca-vaksinen. Det var VG som omtalte saka fyrst.

NRK - 17 mai 21 kl. 15:53

Åtvarar mot å la Nato sleppa til

Russland åtvarar Vesten mot å militarisera Arktis, og åtvarar Noreg mot å la Nato få innpass i farvatnet her i nord. I framkant av møtet denne veka i Arktis råd, kjem Russland sin utanriksminister Sergej Lavrov med kritikk av Vesten, og spesifikt at Noreg lar Nato sleppa til i Arktis. – Vi har spørsmål til naboane våre, som Noreg, som prøver å rettferdiggjera at Nato slepper til i Arktis, seier Lavrov..

NRK - 26 mai 21 kl. 13:26

Smitten auka med 22 prosent i Noreg

Talet på nye smittetilfelle i Noreg auka med 22 prosent i førre veke, ifølgje FHI. R-talet er framleis 1. Talet på dei som testa seg auka også med 18 prosent i same periode.

NRK - 04 april 21 kl. 16:34

Vil ikkje gi for mange fordelar

Arbeidarpartiet ynskjer ikkje å gi for mange fordelar til fullvaksinerte, med eit eventuelt norsk vaksinepass. Helsepolitisk talsperson i partiet, Ingvild Kjerkol, peiker på at dei unge og friske står sist i vaksinekøen, og er også dei som har mista mykje, skriv Aftenposten. – Det er ikkje greitt om dei framleis må sitje heime medan besteforeldra kan gå på konsert, treffe vener, reise og røre seg fritt, seier Kjerkol til avisa.

NRK - 08 jan. 21 kl. 14:48

Kvinne vist bort frå Noreg

Ei utanlandsk kvinne har vorte vist bort frå Noreg som fylgje av å utgjere ein trugsel mot folkehelsa, melder politiet. Kvinna skal ha arbeida som sexarbeider, og skal ikkje ha teke forholdsreglar med klientane sine for å unngå koronasmitte..

Fler nyheter fra NRK

NRK - nu

Bilbombe ved militærbase i Colombia

23 mennesker er skadd etter at en bilbombe fikk av ved en militærbase i den colombianske byen Cucuta tirsdag, ifølge militærkilder. Byen ligger på landets østre grense mot Venezuela. Innenriksminister Daniel Palacios kaller bilbomben for et «feigt terrorangrep», skriver Reuters..

NRK - 45 minutter siden

- Vil legge press på Berg

Flere eksperter tror byrådsleder Raymond Johansen ikke kommer til å stille kabinettspørsmål, men legger et press på Berg for at hun skal trekke seg. Professor i statsvitenskap Harald Baldersheim mener at uttalelsen om at Johansen har full tillit til byråd Berg, er et typisk statsministersvar. Baldersheim mener det er lite trolig at det blir et kabinettsspørsmål, og at det heller blir lagt indirekte press på Berg til å gå av selv, skriver Dagsavisen..

NRK - 1 time siden

Bilbombe mot militærbase i Colombia

I Colombia er 23 mennesker skadd, etter at en bilbombe gikk av ved en militærbase i grensebyen Cucuta tirsdag, ifølge militærkilder. Innenriksminister Daniel Palacios kaller bilbomben for et feigt terrorangrep, skriver Reuters. Det skal være både militære og sivile ofre..

NRK - 1 time siden

Ryanair: – Minsk løy til piloten

Ryanair-sjefen mener hviterussiske luftfartsmyndigheter løy til piloten da et Ryanair-fly landet i Minsk med en regimekritisk journalist om bord. Da piloten fikk vite om en påstått bombetrussel mot flyet, ville han snakke med Ryanair. Da fikk han beskjed om at flyselskapet ikke tok telefonen.

NRK - 1 time siden

Ekspert tror ikke på stort utbrudd

Risikoen for en ny smittebølge i Norge i sommer er liten, til tross for lokale utbrudd av delta-varianten, sier immunolog Gunnveig Grødeland. De siste dagene har delta-varianten dukket opp flere steder i landet..

NRK - 1 time siden

Bidens oljestans blokkeres

President Joe Bidens ordre om midlertidig stans i ny olje- og gassleting på føderal grunn har blitt blokkert av en føderal dommer i Louisiana. Avgjørelsen kom etter et søksmål fra embetsfolk i 13 delstater, ledet an av republikaneren Jeff Landry. Letingen ble stanset 27.

NRK - 2 timer siden

Nye luftangrep i Gaza og Israel

Israel har rettet nye luftangrep mot Gaza, sier palestinske sikkerhetskilder til nyhetsbyrået AFP. Israel viser til at det er sendt brannballonger fra palestinsk side inn i Sør-Israel. Talsmann Avichay Adraee bekrefter på Twitter at det israelske forsvaret har gjennomført angrep.

NRK - 2 timer siden

Ikke-vestlige dansker får nye krav

Om ti år skal det ikke finnes områder i Danmark hvor det er bosatt flere enn 30 prosent ikke-vestlige innvandrere og etterkommere, ifølge en politisk avtale. Totalt skal 58 boligområder og 100.000 innbyggere i Danmark underlegges de nye kravene.

NRK - 2 timer siden

Venstre åpner for å erstatte Rødt

Venstre holder døren åpen for å samarbeide med det rødgrønne byrådet dersom stemningen surner med Rødt etter mistillitsforslaget mot Lan Marie Berg. Det sier Venstres gruppeleder i Oslo bystyre, Hallstein Bjercke, til Klassekampen. – Vi er åpne for å samarbeide med begge sider i politikken i Oslo, så lenge vi får gode grønne løsninger, sier han.

NRK - 2 timer siden

Nye luftangrep mot Gaza

Israel har rettet nye luftangrep mot Gaza, sier palestinske sikkerhetskilder til nyhetsbyrået AFP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt