NRK > Nyheter

Lørdag, 15 Mai, 01:15

NRK - 21 april 21 kl. 13:57

– Bør oppheve tiltaka i området

Kommunar i Grenland og Vestfold har hatt eit møte med Statsforvaltaren som råder til at dei ekstra koronatiltaka i området ikkje vert vidareførte. Desse kommunane har tiltaksnivå B innført etter koronaforskrifta..
Les mer på NRK


Les mer om:
Grenland, Vestfold, Statsforvaltaren

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bør, oppheve, tiltakai , området
NRK - 25 mars 21 kl. 04:01

Forlenger tiltaka for Oslo-barn

Barnehagar og skular i Oslo held fram med same smitteverntiltak som dei har no i veka etter påske, opplyser kommunen. Det betyr at Oslo-tiltaka gjeld til og med fredag 9. april..

NRK - 01 april 21 kl. 18:05

Regjeringa forlenger tiltak

Regjeringa vidarefører koronatiltaka i ei rekke kommunar i Vestfold og Telemark. For kommunane Holmestrand, Horten, Tønsberg, Færder, Sandefjord og Larvik vert tiltaka vidareført til og med 11. april.

NRK - 04 april 21 kl. 19:00

Forlenger dei nasjonale tiltaka

Dei nasjonale tiltaka mot koronaviruset som vart innført før påskeferien, skulle gjelda til 12. april. No vert dei forlenga til 14.

NRK - 22 april 21 kl. 18:03

Nedjusterer tiltak i Viken-kommunar

Regjeringa har avgjort å gjere endringar i dei regionale tiltaka i Viken. Etter råd frå Helsedirektoratet, Folkehelseinstiuttet og statsforvaltaren har regjeringa avgjort at fire kommunar held fram med tiltaksnivå A, medan 17 kommunar får eller held fram med tiltaksnivå B, og 18 kommunar vert tekne ut av ordninga. I desse kommunane vert tiltaksnivået nedjustert frå tiltaksnivå A til tiltaksnivå B, eller vidareført: Enebakk, Frogn, Indre Østfold, Nordre Follo, Vestby, Ås, Fredrikstad, Halden, Moss, Råde, Sarpsborg, Asker, Bærum, Drammen, Lier, Eidsvoll og Nannestad.

NRK - 09 feb. 21 kl. 05:57

Sp vil oppheve foreldingsfrist

Senterpartiet vil oppheve foreldingsfristane for alle typar seksuelle overgrep. Ein grunn er at det i snitt går 17 år frå eit overgrep skjer til det blir politimeld, seier stortingskandidat for Sp i Sogn og Fjordane, Aleksander Øren Heen..

NRK - 16 mars 21 kl. 21:53

Vil oppheve innreiseforbud

Folkhälsomyndigheten i Sverige anbefaler den svenske regjeringen å oppheve innreiseforbud fra Norge og Danmark. Det bekrefter de overfor Danmarks Radio tirsdag kveld, det melder VG..

NRK - 15 april 21 kl. 10:57

Vil oppheve høydehus-forbudet

Idrettstyret støtter Norges Friidrettsforbunds forslag om å oppheve høydehusforbudet. Saken blir tatt opp på Idrettstinget i mai. Flere trenere og utøvere har tatt til orde for at det i pandemi-perioden, burde gis mulighet til høydetrening i Norge..

NRK - 07 feb. 21 kl. 16:53

USA vil ikke oppheve sanksjoner

USA kommer ikke til å oppheve sanksjoner mot Iran, sier president Joe Biden søndag. Irans øverste leder ayatolla Ali Khamenei sa tidligere i dag at landet igjen vil slutte seg til atomavtalen, dersom USA fjerner alle sanksjoner mot landet..

NRK - 16 feb. 21 kl. 12:03

Anbefaler å oppheve tiltak

Helsedirektoratet anbefaler å oppheve alle ringtiltakene på Østlandet.

Aftenposten - 16 feb. 21 kl. 12:48

Helsedirektoratet anbefaler å oppheve ringtiltak på Østlandet. Oslo jobber på spreng med lokale koronatiltak.

Helsedirektoratet anbefaler å oppheve alle ringtiltakene på Østlandet etter 17. februar..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

IDF: Over 200 000 uten strøm i Gaza

Ifølge Det israelske forsvaret (IDF) skal Hamas ha skutt ut flere hundre raketter mot Gazastripen, og flere av rakettene skal ha truffet høyspentledninger. Ifølge forsvaret har det ført til at over 200 000 personer i Gaza nå er uten strøm, tvitrer Det israelske forsvaret..

NRK - 30 minutter siden

Politiet avsluttet fest i Bodø

I Bodø har politiet avsluttet en fest etter at det var for mange ungdommer til stede og som har forstyrret naboer. Politiet har gitt pålegg om å holde det rolig resten av natten, skriver politiet i Nordland på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

Brann i gapahuk i Alta

I Alta fikk politiet melding om brann i en gapahuk på baksiden av Sandfallet skole. Både politi og brann er på stedet. Skadeomfanget på gapahuken er så langt ukjent, melder politiet i Finnmark på Twitter..

NRK - 1 time siden

To barn såret i Jaffa

To arabiske barn skal ha blitt såret etter at en brannbombe ble kastet inn i huset de befant seg i Jaffa, som ligger ved utkanten av Tel Aviv, melder The Times of Israel. Begge barna, på 10 og 12 år, får medisinsk behandling. Politiet etterforsker saken..

NRK - 1 time siden

425 nye smittede i Norge

Det siste døgnet er det registrert 425 koronasmittede i Norge. Det er 18 flere enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 417 koronasmittede per dag.

NRK - 1 time siden

Brann i fyrverkerifabrikk i Sverige

Etter lynnedslag fredag kveld brøt det ut brann i et fyrverkerifabrikk i Ljungby i Sverige. Brannen resulterte i at flere fyrverkeriraketter gikk av ved fabrikken. Ingen personer skal ha kommet til skade, melder SVT..

NRK - 1 time siden

Børsoppgang i USA

Børsene i USA steg fredag og hentet inn igjen noe av det store fallet fra tidligere i uken. Industritunge Dow Jones steg 1,1 prosent. Den bredt sammensatte S&P 500-indeksen gikk opp 1,5 prosent.

NRK - 1 time siden

13 nye smittede i Porsgrunn

13 nye smittetilfeller ble registrert i Porsgrunn fredag. Flesteparten av disse har kjent smittevei og var allerede i karantene, skriver Porsgrunn kommune på sine hjemmesider..

NRK - 1 time siden

Salgsrekord for vinmonopolet

Det var lange polkøer flere stedet i landet fredag, og Vinmonopolet satte omsetningsrekord for 2021. Sosiale medier flommet over av bilder og videoer av de lange polkøene fredag. Det viste seg også i Vinmonopolets omsetning, som var rekordhøy så langt i år, skriver Dagbladets Børsen.

NRK - 1 time siden

7 ungdommer utsatt for pepperspray

7 ungdommer i alderen 17–21 år har vært utsatt for pepperspray, melder politiet i Sør-Øst på Twitter. Politiet har pågrepet en 18 år gammel mann fra Tønsberg, som er innsatt i arresten..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt