E24 > Økonomi

Monday, 26 September, 00:53

E24 - I førrgår: 06:00

– Å være tro mot sine verdier har en pris

For ti år siden var mangfoldsledelse et ukjent begrep for mange. I dag sertifiserer Loveleen Rihel Brenna toppsjiktet i norsk næringsliv i mangfoldsledelse – etter en modell hun utviklet selv..
Les mer på E24


Les mer om:
Loveleen Rihel Brenna

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Å være, tromot , sine, verdierhar en , pris
Klartale - 16 sep 22 kl. 16:00

Gir bort firmaet for å redde verden

83 år Chouinard, kona og de to barna vil gi makta over selskapet til en stiftelse. Den skal styre etter miljøverdiene som Chouinard selv har styrt etter.Han er selv kjent for å engasjere seg i kampen mot et endret klima og for et bedre miljø.

NRK - 24 maj 22 kl. 03:54

Meklingen: Vanskelig, men har tro på en løsning

Riksmekler Mats Ruland at meklingen i oppgjøret for stat og kommune er vanskelig, etter mange timer med forhandlinger. – Jeg håper vi skal klare å komme i mål. Pr.

Klartale - 12 sep 22 kl. 08:29

Casper Ruud stolt etter finaletap

Søndag kveld var det klart for US Open-finale. Den ble spilt i New York i USA. Der møttes Casper Ruud og Carlos Alcaraz.

NRK - 19 sep 22 kl. 13:05

Solberg: Naiv tro på fastpris

Høyre-leder Erna Solberg mener regjeringen har en naiv tro på at det nye systemet med fastprisavtaler skal løse de fremste utfordringene med høye strømpriser for næringslivet. Solberg viser til at regjeringen jobber med en egen bedriftsstøtte som kun skal vare ut året. – Det er forbausende at ordningene er ment å avsluttes til jul.

E24 - 02 jun 22 kl. 06:00

Har investert i ti år: Nå har han verdier for flere titalls millioner

For ti år siden fattet Alexander Kristoff interesse for aksjer, fond og eiendom. Siden har sykkelstjernen bygget seg opp til å ha verdier for flere titalls millioner. Og én ting er han i hvert fall helt sikker på..

NRK - 07 jun 22 kl. 06:12

Japan fryser verdier i flere banker

Japan varsler at landet vil fryse verdier i ytterligere to russiske banker og nok en belarusisk bank, som del av sanksjonene mot Russland etter invasjonen i Ukraina. Det opplyste Japans utenriksminister tirsdag morgen, ifølge Reuters..

NRK - 30 jul 22 kl. 17:16

EU-parlamentet med sterk kritikk av Orbans uttalelser

Ungarns statsminister Viktor Orbans uttalelser om «raseblanding» får skarp kritikk i EU-parlamentet. – Vi, lederne av de politiske gruppene i EU-parlamentet, fordømmer sterkt den åpent rasistiske erklæringen fra statsminister Orban om å ikke ønske et «raseblandet folk», heter det i en uttalelse lørdag. – Slike uakseptable uttalelser, som tydelig utgjør et brudd på våre verdier, verdier som også er nedfelt i EUs traktater, har ingen plass i våre samfunn, heter det videre i uttalelsen.

Klartale - 22 sep 22 kl. 11:32

Flere er kritisk til høyere rente: – Må roe ned

Norges Bank øker styrings-renta igjen. Det gjør til slutt huslånet ditt dyrere. Styrings-renta påvirker bankene.

NRK - 21 jul 22 kl. 12:02

Russland nektar å la seg bli påverka av sanksjonar

Talsperson for Kreml, Dmitry Peskov sa i dag at vestlege sanksjonar ikkje vil få Russland til å endre sine mål. Han la til at sjølv dei hardaste sanksjonar aldri har fått land til å endre sine avgjerder. Det skriv Reuters.

NRK - 21 jul 22 kl. 12:02

Kreml: – Putin er ikkje sjuk

Talsperson for Kreml, Dmitry Peskov adresserte i dag rykta om at Putin skal ha vore sjuk og uvel etter besøket i Iran. Peskov kalla det heile for falske skuldingar og sa at presidenten var ved god helse. Det skriv Reuters.

Fler nyheter fra E24

E24 - 3 timer siden

Dette skjer denne uken: – Inflasjonen vil ikke berolige markedene

Inflasjon fra USA og EU, samt taler fra de store sentralbankene, vil prege den kommende uken. Her hjemme får vi viktige tall for varehandel og arbeidsledighet..

E24 - 5 timer siden

Kjøpmann har permittert seg selv for å spare penger: – En jævlig ond sirkel

For to år siden investerte kjøpmann Dag Arild Bakken i solcelleanlegg for to millioner, da han syntes at strømprisene begynte å bli urovekkende høye. Nå frykter han at han faller utenfor støtteordningen fordi han var tidlig ute..

E24 - 6 timer siden

Mener økt skatt kan true gunstige fastprisavtaler

Lyse ønsker å tilby gunstige fastprisavtaler fra nyttår, men frykter at regjeringen skal øke bransjens skatter. – Da sparker de krokfot på seg selv, sier Lyse-sjef Eimund Nygaard..

E24 - 6 timer siden

Nassim Taleb: – Ville shortet eiendom

Statistikk- og finansprofessoren har det meste av porteføljen sin i kontanter, men ville gjort som «The-Big-Short»-investor Michael Burry og shortet boligmarkedet hvis han kunne..

E24 - 8 timer siden

Nytt brudd - lærerstreiken fortsetter

RIKSMEKLEREN (VG) Partene har fortsatt ikke kommet til enighet i lærerstreiken, til tross for mekling både lørdag og søndag..

E24 - 8 timer siden

Får tusen kroner for én kongekrabbe: – Har aldri hatt bedre år

Fiskerne får rekordhøye priser og har tjent mer hittil i år enn i hele fjor..

E24 - 9 timer siden

Frp skuffet over Nordeas Nordic Mining-exit

Frp mener Nordea undergraver mineralnæringen ved å selge Nordic Mining-aksjene sine. SV mener regjeringen må komme på banen..

E24 - 11 timer siden

Kraftkampen som truer klimamålet

GRENLAND (E24): Industrien sørøst i Telemark har satt seg mål om å bli verdens første klimapositive region. Men mangel på kraft og nett kan true klimaambisjonene og det norske konkurransefortrinnet..

E24 - 10 timer siden

Aksjeskolen #7: Derfor bør du følge innsidehandlerne

Kommer det melding om at ansatte kjøper aksjer i eget selskap, kan det være gode grunner til at du også bør gjøre det. – Vær på lag med innsiderne, er ekspertens råd..

E24 - 12 timer siden

Møtes igjen hos Riksmekleren: - Ønsker å være en del av løsningen

Søndag fortsetter forhandlingene i lærerstreiken på Riksmeklerens kontor. Partene jobber for en enighet - men holder enn så lenge kortene tett til brystet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com