NRK > Nyheter

Fredag, 07 Mai, 11:38

NRK - 01 april 21 kl. 14:33

– Harde levekår i Nord-Korea

Situasjonen i Nord-Koreas hovedstad Pyongyang er blitt svært vanskelig som følge av drastiske koronarestriksjoner, ifølge Russlands ambassade i byen, melder AFP. Nord-Korea, som fortsatt ikke har bekreftet et eneste tilfelle av covid-19, har innført svært strenge koronarestriksjoner for å hindre smitte. – Det er mange som ikke tåler den akutte mangelen på nødvendige varer, deriblant medisiner, og den manglende evnen til å takle helseproblemer, skriver ambassaden..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nord-Koreas, Pyongyang, Russlands, AFP, korea, Nord-Korea

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Harde, levekåri , Nord-Korea
NRK - 19 mars 21 kl. 02:24

Nord-Korea kutter bånd til Malaysia

Nord-Korea kutter landets diplomatiske forhold til Malaysia fordi det sørøstasiatiske landet hadde utlevert en nordkoreansk borger til USA. Myndighetene i Pyongyang kaller utleveringen en fiendtlig handling mot Nord-Korea..

NRK - 24 mars 21 kl. 00:22

Ny våpentest frå Nord-Korea

Nord-Korea fyrte søndag av to kortrekkjande kryssar-missil frå ein base på vestkysten, melder det sørkoreanske nyheitsbyrået Yonhap. Dersom dette blir stadfesta, er det første gongen sidan april i fjor at Nord-Korea skyt opp slike rakettar..

NRK - 16 feb. 21 kl. 10:19

Nord-Korea skal ha hacket Pfizer

Nord-Korea har forsøkt å stjele vaksineteknologien til Pfizer. Det har etterretningstjenesten i Sør-Korea fortalt lovgivere. Det lukkede regimet skal ha hacket den amerikanske legemiddelgiganten, skriver det sør-koreanske nyhetsbyrået Yonhap..

Klartale - 25 mars 21 kl. 09:04

Nord-Korea skal ha skutt opp to nye raketter

Sør-Korea og USA mener noe ble skutt opp fra Nord-Korea natt til torsdag. Japan sier det skal ha vært raketter..

NRK - 02 april 21 kl. 05:33

Møtes for å diskutere Nord-Korea

Utsendinger fra USA, Japan og Sør-Korea skal møtes langfredag for å diskutere de neste skrittene overfor Nord-Korea. USAs nasjonale sikkerhetsrådgiver Jake Sullivan møter sine motparter på US Naval Academy i Annapolis i Maryland..

VG - 02 mai 21 kl. 04:38

Nord-Korea ut mot USA og Biden: – Kan bli en veldig alvorlig situasjon

Nord-Korea mener Joe Biden har gjort en stor tabbe, og mener hans intensjoner er å «fortsette den fiendtlige politikken mot Nord-Korea»..

NRK - 03 april 21 kl. 05:08

USA, Japan og Sør-Korea i møte

USAs nasjonale sikkerhetsrådgiver Jake Sullivan møtte langfredag sine motparter fra Japan og Sør-Korea for å diskutere Nord-Korea, samt andre sikkerhetssaker i Stillehavsregionen, opplyser Det hvite hus..

NRK - 09 feb. 21 kl. 06:44

Gjenopptok forsvarssamarbeid

Nord-Korea og Iran startet i fjor opp igjen samarbeidet om utviklingen av langtrekkende missiler, ifølge en FN-rapport. Den slår også fast at Nord-Korea fortsetter å utvikle sine atomvåpen i strid med internasjonale regler..

NRK - 14 mars 21 kl. 06:56

Nord-Korea svarer ikke USA

Nord-Korea svarer ikke på gjentatte forsøk fra USA på å oppnå kontakt i kulissene, ifølge Reuters. En anonym kilde i Joe Bidens regjering opplyser til nyhetsbyrået at det har blitt gjort flere forsøk på å få kontakt med den nordkoreanske regjeringen.

NRK - 16 mars 21 kl. 02:50

Nord-Korea advarer Biden

Kim Yo-jong, søsteren til Nord-Koreas leder Kim Jong-un, advarer USA mot å «spre stanken av kruttrøyk over landet vårt», etter at USA og Sør-Korea begynte felles militærøvelse forrige uke..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Strengere regler for elsparkesykler

Dersom flere kjører sammen på en elsparkesykkel venter en bot på 3000 kroner..

NRK - 15 minutter siden

Innfører rødt nivå i Porsgrunn

Porsgrunn innfører rødt nivå på alle skolene i en uke fra 10. mai, opplyser kommunen. Kommuneoverlegen har bestemt dette i samråd med kommunalsjef for oppvekst, og etter råd fra FHI.

NRK - 15 minutter siden

Avdekket cannabisplantasje

Politiet avdekket nylig en cannabisplantasje i et hus i Gjerdrum, etter tips fra en forbigående som fattet mistanke og tipset politiet. Politiet sier til Romerikes Blad at utstyret i huset ville hatt en markedsverdi på flere hundre tusen kroner..

NRK - 30 minutter siden

Afrika frykter indisk virusvariant

Afrikanske land frykter nå at den indiske koronavarianten skal spre seg i Afrika. Hittil er varianten oppdaget i Kenya og Uganda. Alle tilfellene ble funnet i prøver fra indiske statsborgere, sier Afrika-korrespondent Ida Dahlback..

NRK - 30 minutter siden

Svak økning i antall uføretrygdede

359.900 personer mottok uføretrygd fra Nav i første kvartal i år. Det er 2.

NRK - 30 minutter siden

Forlenger unntakstilstand i Tokyo

Mindre enn tre måneder før OL forlenget japanske myndigheter unntakstilstanden i Tokyo og en rekke andre områder som følge av koronaviruset. Perioden med unntakstilstand skulle opprinnelig ha vært avsluttet 11. mai, men fredag opplyser statsminister Yoshihide Suga at den er forlenget ut måneden.

NRK - 45 minutter siden

27 smittetilfeller i Skien

27 nye personer i Skien fikk påvist smitte med covid-19 torsdag, melder kommunen. Nasjonalt ble det meldt 45 smittetilfeller og kommunen forsøker å finne årsaken til den store forskjellen. 20 av personene hadde kjent smittevei..

NRK - 45 minutter siden

Flere må på karantenehotell

Regjeringen har besluttet at alle reisende fra alle land utenfor EØS/Schengen skal i karantenehotell ved ankomst til Norge..

NRK - 45 minutter siden

Gjess stenger E-18 i Oslo

Politiet stenger E-18 ved Maritim på Skøyen utenfor Oslo en kort periode. Det opplyser politiet på Twitter. Årsaken er en gjeng med gjess på tur som skal hjelpes over veien..

NRK - 45 minutter siden

Korona tredje vanligste dødsårsak

Koronaviruset var den tredje vanligste dødsårsaken etter hjerte- og karsykdommer og kreft i Sverige i fjor, viser foreløpig dødsårsaksstatistikk. – Totalt døde 9.504 personer med covid-19 som underliggende årsak i 2020, sa Socialstyrelsens avdelingssjef Mona Heurgren på en pressekonferanse fredag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt