NRK > Nyheter

Tirsdag, 11 Mai, 10:45

NRK - 2021-04-22 03:07:22

Ønsker lettelser før helgen

Rakkestad og Ås er de to eneste kommunene i Viken som har kontroll på smittespredningen, men likevel er underlagt tiltaksnivå 5A. Nå ønsker de lettelser. Torsdag håper begge kommunene på at regjeringen letter på tiltakene i de to kommunene, skriver Dagbladet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ås, Viken, Dagbladet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ønsker, lettelser, før, helgen
NRK - 05 feb. 21 kl. 12:39

Ingen lettelser i Oslo neste uke

Videregående skoler må holdes på rødt nivå også neste uke. Det blir heller ingen andre lettelser i Oslo. Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) sier til Dagens Næringsliv at de ikke endrer i tiltakene.

NRK - 20 april 21 kl. 22:49

Viken kommuner ber om lettelser

Statsforvalteren holdt tirsdag møte med kommunene i Oslo og Viken. Flere ber om lettelser av tiltakene, og helsemyndighetene skal nå vurdere innspillene. Mange av kommunene har bedt helsemyndighetene om å lette på de svært strenge regionale tiltakene.

Dagbladet - 22 april 21 kl. 01:39

Vil ha store lettelser før helga

Rakkestad kommune håper på betydelige lettelser i smitteverntiltak allerede før helga. Mens Ås kommune er åpne for lettelser i skjenkereglene..

NRK - 23 april 21 kl. 10:08

Idretten krever nye lettelser

Idrettspresident Berit Kjøll mener regjeringens gjenåpningsplan for idretten er utilstrekkelig og ber om ekstra lettelser på trinnet som er varslet i mai. Trinn to av regjeringens gjenåpningsplan skal etter planen iverksettes i neste måned. I en pressemelding fredag varsler Norges idrettsforbund at man forventer at myndigheten da går lenger i å gi lettelser enn det som så langt har vært kommunisert.

NRK - 02 mai 21 kl. 14:41

Ber Bergen vurdere lettelser

Folkehelseinstituttet har bedt oss vurdere lettelser for barn og unge til uken, sier helsebyråd Beate Husa til Bergensavisen. Samtidig er FHI tydelige på at det fremdeles bør være lokale tiltak i Bergen, skriver avisen. Husa sier at barn og unge blir prioritert med tanke på lettelser..

NRK - 10 feb. 21 kl. 13:32

FHI ønsker lettelser

FHI ønsker lettelser for studenter, ungdommer og barn fremover..

NRK - 10 feb. 21 kl. 13:32

FHI ønsker lettelser for de unge

Folkehelseinstituttet mener byrden for barn og unge er så stor at de anbefaler å gjøre lettelser for studenter, ungdommer og barn..

NRK - 15 feb. 21 kl. 19:27

NIF vil ha lettelser for idretten

Norges idrettsforbund (NIF) ber regjeringen og helsemyndighetene om lettelser i koronatiltakene. De ønsker gjenåpning av konkurranseidrett for de under 20 år, gjenåpning av treningsaktivitet for voksne og gjenåpning av seriespill i toppidretten..

Dagbladet - 24 feb. 21 kl. 20:48

Ber om lettelser: - For forsiktige

Aina Stenersen i Oslo Frp ønsker lettelser i coronatiltakene. - Vi skal ikke holde Oslo stengt én dag mer enn nødvendig, svarer byrådslederen..

Aftenposten - 05 mai 21 kl. 12:43

Vaksinerte får flere lettelser – kan bli mulig å reise til EU-land i juni

Regjeringen ønsker å bruke koronapass til å åpne opp mer. Men allerede onsdag gjorde de en rekke lettelser for….

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Gjerningsmannen gikk på skolen

Russiske medier sier at 17-åringen som skjøt, og som ble tatt etter skytingen, gikk på skolen i den russiske byen Kazan for fire år siden..

NRK - 15 minutter siden

TV 2: Flybransjen får kompensasjon

Den eksisterende kompensasjonsordningen vil fremover også inkludere flybransjen, etter det TV 2 får opplyst. Det vil gjelde fra mai i år, men vil ikke ha tilbakevirkende kraft, skriver TV 2. Regjeringen vil utvide kompensasjonsordningen for næringslivet fram til 1.

NRK - 15 minutter siden

Investering i ny energi har økt

Verden over øker satsingen på fornybar energi. Investeringene i ny energi har også økt under pandemien, viser en ny rapport fra IEA. Det internasjonale energibyrået IEA fastslår at veksten i fornybar energi er den kraftigste på tjue år.

NRK - 15 minutter siden

Mann pågripen for overgrep

Ein mann i 60-åra vart måndag morgon pågripen, sikta for seksuelt overgrep mot to mindreårige gutar, skriv BA. Det er ifølge avisa snakk om rundt ti år gamle overgrep. Mannen blir framstilt for fengsling i tingretten i Bergen i løpet av dagen..

NRK - 15 minutter siden

Tiltalt for strikkesvindel

Ei kvinne i 40-åra er tiltalt for å ha svindla til seg over 70 000 kroner ved å love å strikke for andre, det skriv VG. Kvinna skal ha lurt 37 kundar til å betale for strikkeplagg ho aldri leverte..

NRK - 15 minutter siden

Ny sprekk for regjeringskvartalet

Regjeringen foreslår å øke bevilgningene til nytt regjeringskvartal med 593 millioner kroner. Den halve milliarden ekstra kommer blant annet som følge av økte kostnader knyttet til sikkerhet og ny energiløsning for regjeringskvartalet, erfarer NRK..

NRK - 15 minutter siden

Ville gitt flere unntak om de kunne

Vi har et ansvar for å ta initativ, sier helsedirektør Bjørn Guldvog i lagmannsretten i dag. Han forklarer seg i ankesaken mellom hytteeiere i Sverige og den norske stat. Han sier videre at smittesituasjonen i Norge ikke tilsier at de kan gi flere unntak fra karantenereglene enn det er nå.

NRK - 15 minutter siden

Presidenten har ankommet skolen

Presidenten i Tatarstan Rustam Minnikhanov har ankommet skolen der elleve personer ble drept etter skyting..

NRK - 15 minutter siden

NTB: Vil kutte permitteringstiden

Permitteringslengden skal halveres fra 52 til 26 uker fra 1. juli, etter det NTB erfarer. Permitteringsperioden foreslås kuttet trass i at regjeringen anslår at arbeidsledigheten vil bli på 3,5 prosent i år.

NRK - 15 minutter siden

Anslår lønnsvekst på 2,4 prosent

Regjeringen anslår i revidert nasjonalbudsjett en årslønnsvekst for økonomien samlet på 2,4 prosent, erfarer NRK. I det såkalte frontfaget ble det i vår enighet om en lønnsvekst på 2,7 prosent i 2021..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt