E24 > Økonomi

Lørdag, 19 Juni, 21:18

E24 - 10 mai 21 kl. 06:46

Økt uro for datatrusler etter angrep mot oljeledning i USA

Hackerangrepet som har ført til flere dager med driftsstans ved en av USAs viktigste oljerørledninger, sprer frykt for cybersikkerheten i landet..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
USAs, USA

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Økt, uro, for, datatrusler, etter, angrepmot , oljeledningi , USA
Aftenposten - 10 mai 21 kl. 07:00

Økt uro for datatrusler etter angrep mot oljeledning i USA

Hackerangrepet som har ført til flere dager med driftsstans ved en av USAs viktigste oljerørledninger, sprer frykt for….

NRK - 11 mars 21 kl. 04:26

Venter på vaksiner

Så langt er kun i underkant av en åttedel av de ansatte ved Oslo universitetssykehus vaksinert. Nå er det uro blant sykepleierne. Etter det Dagsavisen forstår er det uro blant sykepleiere ved Ullevål sykehus for at de ikke får vaksine raskt nok.

NRK - 17 april 21 kl. 17:32

Lov mot transbehandling skaper uro

En lov som forbyr behandling av transpersoner under 18 år i Arkansas har skapt uro i USA. Flere hundre ungdommer, familier og helsearbeidere forteller om selvmordsforsøk og frykt. Flere lover mot transpersoner er foreslått, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 14 mai 21 kl. 21:13

Israel står overfor tre kamper

Israel står overfor en komplisert konflikt med kamper og uro på tre fronter – i Gaza, på Vestbredden og hjemme. Mens de israelske aksjonene mot mål på Gaza med fly, artilleri og stridsvogner raste videre fredag, meldes det om ny uro mellom arabere og jøder i israelske byer. Samtidig er det meldt om voldsomme sammenstøt på Vestbredden, og situasjonen beskrives som den mest tilspissede siden den andre intifadaen i 2000.

NRK - 14 feb. 21 kl. 06:08

Ber Kina dele tidlige korona-data

USA ber KIna offentliggjøre data fra de første dagene av koronapandemien, og uttrykte dyp uro over opplysninger i en WHO-rapport. USA mener at rapporten må være fri for endringer gjort av regjeringen i Beijing..

NRK - 14 feb. 21 kl. 06:16

EU ber for uavhengig radiostasjon

EU-kommisjonen ber Ungarn om umiddelbart å la den uavhengige radiostasjonen Klubradio få tilbake sendeløyvet sitt, melder Reuters. Stasjonen mista løyvet og det vekker uro i EU over mediefridomen i landet. Klubradio har vore på lufta i 19 år..

NRK - 15 feb. 21 kl. 05:23

Amerikansk olje over 60 dollar

Prisen på eit fat amerikansk lettolje (WTI) steig måndag til over 60 dollar for første gong på over eitt år. Årsaka er uro over forsyninga frå Texas som brått er ramma av kulde, noko som har ført til frykt for at produksjonen kan bli kutta..

NRK - 16 feb. 21 kl. 06:30

Uro om klima i Senterpartiet

To Senterparti-topper går ut mot partiets klimaprofil. Sp har lenge villet kutte avgifter på bensin og diesel. Nylig gikk partileder Trygve Slagsvold Vedum mot å forby fossilbiler i deler av Oslo, og skapte tvil om støtten til nasjonale klimamål..

VG - 16 feb. 21 kl. 14:11

Klimaopprør i Senterpartiet

Etter lang tids eventyrlig framgang for Senterpartiet har det oppstått uro i partiets mer klimavennlige fløy. Siv Jensen trekker nok et lettelsens sukk..

NRK - 17 feb. 21 kl. 14:19

Uro for utbrudd i hjemmetjenesten

Bergen kommune er fremdeles bekymret for utbruddet i hjemmetjenesten Fyllingsdalen og Laksevåg bydeler. Tre ansatte i kommunen har blitt smittet og ansatte og privatpersoner har havnet i karantene..

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Krisen som endret Xeneta-gründeren: – Jeg har aldri slitt så mye som det siste året

Patrik Berglund måtte kvitte seg med 65 prosent av de ansatte og utsiktene var bekmørke. Så snudde han skuta og hentet en kvart milliard fra investorene..

E24 - 1 time siden

Thorstein Berg (72) blir Norges campingkonge: – Campinglivet har egentlig aldri fristet meg.

Thorstein Berg hadde aldri vært på campingferie. Så kjøpte han sin egen plass. Nå bygger 72-åringen opp landets første kjede..

E24 - 2 timer siden

Medier: Svensk politi etterforsker storsvindel med koronatester

Politiet mistenker at svindel med koronatester kan ha rammet opptil 100.000 personer i Sverige, ifølge Aftonbladet og Expressen. Tre personer er pågrepet..

E24 - 2 timer siden

Frisørkjede venter stadig på kontantsvar – vil fortsette å bryte loven

Før pandemien fikk Cutters streng beskjed fra Forbrukertilsynet om å tilby kontantbetaling – så ble det tyst..

E24 - 4 timer siden

Rajas spillforbud kan stanse Brækhus og Carew

Idrettsprofiler og kjendiser har gjort god butikk av å fronte utenlandske bettingselskaper på norske TV-skjermer. Nå trues inntektskilden av kulturminister Abid Raja (V)..

E24 - 5 timer siden

Øyen har vært i familiens eie siden 1952. Nå er Laila spent på bolig­markedet.

Planen var å rehabilitere hytten som ligger på en egen holme i Bergen. Nå selger familien i et hyttemarked med heftig etterspørsel..

E24 - 7 timer siden

Private helseaktører forbereder seg på testrush i juli: Ansetter flere hundre

Ivrige turister fra inn- og utland kan sette testkapasiteten i Norge på prøve. Selskapene som skal utføre coronatestingen, forsøker nå å få tak i nok arbeidskraft i tide..

E24 - 8 timer siden

Kaos og køer for å komme inn og ut av landet

Vegtrafikksentralen melder om lange køer på de åpne grenseovergangene mot Sverige, mens det lørdag morgen var lange køer på Oslo lufthavn etter gjenåpningen..

E24 - 10 timer siden

Sanerte mot skjeggkre minutter før visning – megler sa ingenting

50 minutter etter at skadedyrfirmaet var i leiligheten, holdt Utleiemegleren visning – uten å nevne sameiets pågående arbeid med å bli kvitt krypene..

E24 - 11 timer siden

Bondelaget: Må regne med høyere pris for norske jordbær

Færre jordbærbønder, problemer med å skaffe arbeidskraft og lavere produksjon gjør at Bondelaget tror man må regne med dyrere jordbær fremover..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt