NRK > Nyheter

Lørdag, 19 Juni, 08:47

NRK - 11 mai 21 kl. 11:40

Økt støtte til ROS

Regjeringen foreslår å øke bevilgningen til organisasjonen Rådgivning om spiseforstyrrelser (ROS) med sju millioner kroner i år. Helseminister Bent Høie (H) sier at bevilgningen skal sikre økt kapasitet og et lavterskeltilbudet i hele landet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Rådgivning, ROS, Bent Høie

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Økt, støtte, til, ROS
NRK - 15 mai 21 kl. 19:05

Totalt 85 i karantene på Røros

En person med arbeidssted på Røros er bekreftet koronasmittet. Med det er 13 personer på Røros satt i karantene. Totalt er nå 85 innbyggere i karantene på grunn av smitte i nabokommunene Os, Tolga og Tynset.

NRK - 21 mars 21 kl. 15:30

Røros: seks får tilsyn av helse

Seks personar var involvert i trafikkulykka med to bilar på Røros tidlegare i ettermiddag. Ein av dei blir køyrt med ambulanse til Trondheim. Helsetilstanden til dei 5 andre personane blir sjekka på legevakt.

NRK - 30 mars 21 kl. 10:08

Sprengt testkapasitet i Røros

Røros kommune har tatt kontakt med Trondheim etter at mange av hyttefolk fra Trondheim og andre kommuner har sprengt testkapasiteten. – Vi ber folk om å dra hjem om de blir syke og teste seg i egen kommune da også de øvrige hyttekommunene vil kunne ha utfordringer knyttet til testkapasitet, skriver Trondheim kommune i en pressemelding..

VG - 30 mars 21 kl. 10:01

Hyttefolket sprenger testkapasiteten på Røros

Røros har kontaktet Trondheim kommune for å avlaste kapasiteten i kommune..

Klartale - 30 mars 21 kl. 14:30

Røros og Kragerø sliter med å teste alle som vil

For mange tester seg mens de er på hytta, ifølge kommunene Røros og Kragerø. De sliter med å få gjort nok korona-tester..

NRK - 16 mai 21 kl. 19:36

Røros stenger ned

I Røros bestemte formannskapet i kveld å innføre påbud om munnbind og hjemmekontor. I tillegg må restauranter, barer, bibliotek, museer, treningssentre og en rekke andre virksomheter holdes stengt. Det er også innført skjenkestopp..

NRK - 14 juni 21 kl. 08:16

Forgifta katter

Politiet i Røros og Holtålen etterforsker en sak hvor flere katter skal ha dødd av forgiftning i Røros. De ber folk passe på dyrene sine. Dersom folk har tips om saken bes de kontakte politiet..

E24 - 24 feb. 21 kl. 05:46

Store bedrifter kan få mindre i coronastøtte

De store bedriftene kan få mindre i coronastøtte etter at regjeringen fikk støtte i Stortinget til å redusere maksgrensen for støtte til de største bedriftene..

NRK - 07 juni 21 kl. 10:35

Einige om jordbruksoppgjeret

Etter forhandlingar mellom regjeringspartiene og Frp er det nå klart at tilbodet i årets jordbruksoppgjeret ikkje blir endra på Stortinget, melder Nationen. – Vi har sikra oss støtte frå Frp. Det er nå fleirtal for tilbodet sånn som det ligg.

NRK - 09 mai 21 kl. 10:45

Plastsøppel blir mobildeksel

En bedrift på Jæren plukker plastsøppel fra havet og bruker det til å lage deksler til mobiltelefoner. Bak selskapet står tre tenåringer, som i flere år har hatt som hobby å rydde på strendene. De tre får ros fra Verdens Naturfond, WWF, for ideen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Raisi leder presidentvalget i Iran

Ultrakonservative Ebrahim Raisi leder presidentvalget i Iran. Det melder statlige TV-kanaler i landet. Det er trolig Raisi vil gå av med seieren.

NRK - 15 minutter siden

Raisi vant presidentvalget i Iran

Ultrakonservative Ebrahim Raisi har vunnet presidentvalget i Iran. Det melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 30 minutter siden

Store verdier utenfor børs

Nye salg og børsnoteringer synliggjør svimlende verdier hos norske laksefamilier, skriver E24. Eva Kristoffersen og søsteren eier lisenser verdt 1,8 milliarder. Kristoffersen er daglig leder og største eier i sjømatselskapet Egil Kristoffersen og Sønner, som eier seks lisenser for produksjon av laks og ørret.

NRK - 30 minutter siden

Kan nekte Biden nattverd

Katolske biskoper i USA vurderer å nekte nattverd til president Joe Biden. Det ble vedtatt med 168 mot 55 stemmer på fredag. Grunnen er at Biden støtter kvinners rett til abort.

NRK - 1 time siden

Syv personer omkom i flyulykke

Totalt 20 personer skal ha vært om bord i flyet som styrtet sørvest i Sibir. Syv av dem omkom, resten er alvorlig skadd. Det skriver nyhetsnettstedet RT.

NRK - 1 time siden

Syv omkom i flyulykke

Syv personer skal ha omkommet i en flyulykke sørvest i Sibir, ifølge russiske medier. Det skriver NTB. Ulykken skjedde da det tomotors flyet av typen L-410 forsøkte å nødlande.

NRK - 1 time siden

Gratulerer rival med presidentvalg

Allerede før valgresultatet er klart og stemmene ferdig telt, gratulerer Hassan Rouhani ultrakonservative Ebrahim Raisi med seieren. Det skriver nyhetsbyrået Reuters. Raisi har vært storfavoritt i tiden før valget..

NRK - 1 time siden

Trøbbel for Nasa-teleskop

Nasas romteleskop Hubble, som i over 30 år har skuet ut i universet, har vært ute av drift de siste dagene, ifølge den amerikanske romfartsorganisasjonen Nasa. Problemet er knyttet til en datamaskin som sender informasjon, og Nasa understreker at selve teleskopet og andre instrumenter er i orden. Et forsøk på å starte maskinen på nytt mandag fungerte ikke, og det lyktes heller ikke å bytte til en backup-maskin.

NRK - 4 timer siden

Mann alvorlig skadet på Grünerløkka

Mannen som ble funnet bevisstløs på gata nær Kubaparken på Grünerløkka i Oslo i natt, har alvorlige skader, melder NTB. Mannen var bevisstløs da helsepersonell tok seg av ham i Fossveien kl. 1.

NRK - 2 timer siden

Helsearbeider voldtatt på jobb

Arbeidstilsynet er koblet inn etter at en mann i 30-årene er siktet for voldtekt av en helsearbeider på jobb på Karmøy 8. juni. Kvinnen var ansatt i Helse Fonna og var på hjemmebesøk hos mannen som var underlagt tvunget psykisk helsevern og bosatt i en kommunal leilighet, skriver Haugesunds Avis.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt