E24 > Økonomi

Saturday, 25 June, 18:48

E24 - I førrgår: 12:27

Økokrim: Vil inndra 72 millioner fra Putin-bekjent

Den russiske samleren Anatoli Bernstein har i flere år hatt 72 millioner på en norsk konto. Økokrim mener pengene stammer fra kriminelt utbytte..
Les mer på E24


Les mer om:
Anatoli Bernstein, Putin

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Økokrim, Vil, inndra72 , millionerfra , Putin-bekjent
NRK - I førrgår: 12:16

Økokrim vil inndra 72 millioner fra Putin-bekjent

Økokrim mener penger den russiske advokaten og samleren Anatoli Bernstein har hatt på en norsk konto stammer fra kriminelt utbytte, skriver VG. 72 millioner har i flere år stått på en norsk DNB-konto. Nå vil Økokrim inndra pengene.

Klartale - 04 jun 22 kl. 06:00

Dette er verdens glemte kriser

Ny rapport har rangert verdens ti mest glemte kriser med folk på flukt. Kongo er på toppen av lista, mens Burkina Faso, Kamerun, Sør-Sudan, Tsjad, Sudan, Nigeria, Burundi og Etiopia følger etter. Det er organisasjonen Flyktninghjelpen som har laget rapporten.

VG - I førrgår: 12:06

Økokrim: Vil inndra 72 millioner fra Putin-bekjent

Den russiske samleren Anatoli Bernstein har i flere år hatt 72 millioner på en norsk konto. Økokrim mener pengene stammer fra kriminelt utbytte..

Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

NRK - 23 mar 22 kl. 10:23

Økokrim advarer mot svindlere

Økokrim har avdekket en ny type bedrageri. De advarer nå om at svindlere ringer fra Økokrims telefonnummer, oppgir Økokrims adresse og presenterer seg med tjenestenummer. De oppgir personnummer på den de snakker med, og forklarer at vedkommende har trykket på en lenke og at noen har misbrukt navnet for å skaffe seg lån.

NRK - 29 mar 22 kl. 15:23

Økokrim advarer om hvitvasking

Det er høy risiko for sanksjonsbrudd og hvitvasking knyttet til krigen i Ukraina, advarer Økokrim. De ber folk være oppmerksomme på mistenkelige forhold. Enheten for finansiell etterretning (EFE) i Økokrim minner om forpliktelsene i hvitvaskingsloven, som innebærer krav om selvstendige vurderinger og rapportering av mistenkelige forhold.

NRK - 10 maj 22 kl. 13:03

Økokrim etterforskar kryptotjuveri av 5 milliardar kroner

Økokrim etterforskar eit kryptotjuveri for 5 milliardar kroner knytt til spelet Axie Infinity den 23. mars 2022, og ønsker no å kartlegga i kva grad nordmenn har blitt ramma av tjuveriet. Pengane blei stolne under eit digitalt angrep mot spelet, og tjuveriet er blant dei aller største kryptovalutatjuveriet i historia.

NRK - 21 apr 22 kl. 13:24

Lycamobile Norway får forelegg på 3,5 millioner kroner for skattesvik

Økokrim har gitt Lycamobile Norway Limited et forelegg på 3,5 millioner kroner på grunn av medvirkning til skattesvik. To personer har på vegne av selskapet medvirket til skattesviket, opplyser Økokrim som også har tatt ut tilate mot de to personene. – Økokrim ser alvorlig på at det er laget et system for svart omsetning som har bidratt til omfattende skatteunndragelser, sier politiadvokat Åsne Hana Torgersen.

NRK - 27 mar 22 kl. 21:08

Økokrim varslet om mistenkelige transaksjoner

Økokrim er blitt varslet om mulige brudd på sanksjonene og om mistenkelige overføringer mellom Norge og Russland etter at krigen brøt ut. Sven Arild Damslora, som leder Enheten for finansiell etterretning i Økokrim, sier til Dagbladet Børsen at det etter sanksjonene som EU vedtok 15. mars, og som ble innført i norsk rett fra 18.

NRK - 08 maj 22 kl. 15:01

Økokrim ønsker utleveringsavtale med Dubai: – Kunne løst saker vi jobber med

Kriminelle og etterlyste nordmenn er registrert som eiere av 48 eiendommer i Dubai. Nå ønsker Økokrim ha utleveringsavtale med emiratet. En datalekkasje fra Dubais eiendomsregister viser at kriminelle og etterlyste nordmenn er registrert som eiere av 48 eiendommer i emiratet.

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

For to uker siden sa Arctic-sjefen opp jobben. Nå får meglerhuset refs av Finanstilsynet

Arctic Securities har i årevis begått brudd på verdipapirloven, mener Finanstilsynet. Ulik regelforståelse, svarer meglertopp Mads Syversen, som får fire uker på å rydde opp..

E24 - 1 time siden

Inflasjonen i Zimbabwe stiger til 192 prosent

Til tross for drastiske tiltak øker inflasjonen igjen voldsomt i ett av Afrikas fattigste land. Nå varsles det nye grep..

E24 - 3 timer siden

Pridesponsor avlyser markeringer

Petter Stordalen-eide Nordic Choice Hotels er hovedsponsor for Oslo Pride. Etter masseskytingen avlyser hotellkjeden alle planlagte markeringer..

E24 - 2 timer siden

To menn i 50- og 60-årene ble drept i masseskytingen i Oslo

De to som ble drept i masseskytingen i Oslo sentrum natt til lørdag, var menn i 50- og 60-årene. De pårørende er varslet..

E24 - 3 timer siden

Stor pågang hos hotellene: – Veksten i storbyene er formidabel

Gjestene har vendt tilbake til norske hoteller. Hotellrådgiver tror det kan bli vanskelig å få tak i ledige rom flere steder i sommer..

E24 - 3 timer siden

EU: Atomforhandlingene med Iran blir gjenopptatt

Samtalene om en revidert atomavtale med Iran blir gjenopptatt i løpet av få dager, sier EUs utenrikssjef Josep Borrell, som er i Iran..

E24 - 4 timer siden

Zaniar Matapour (42) siktet for terror - var i samtaler med PST i mai

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) vurderer skytingen i Oslo som en ekstrem islamistisk terrorhandling. De ble først kjent med den pågrepne Zaniar Matapour (42) i 2015..

E24 - 5 timer siden

NHO Luftfart avslår dispensasjonssøknad i flyteknikerkonflikten

NHO Luftfart har avvist en søknad om dispensjon fra ambulanseflyselskapet Babcock, som vil bli rammet av flyteknikerstreiken fra og med søndag..

E24 - 6 timer siden

Flyteknikerstreiken: Widerøe stanser sine flygninger på kortbanenettet i dag

Widerøe opplyser til NTB at de lørdag vil foreta en kontrollert nedstengning av kortbanenettet. Kortbanenettet er rutene til minste flyene til flyselskapet..

E24 - 6 timer siden

Historien har stått opp fra de døde. Og den er forbannet

Hvordan skal et rikt, demokratisk og fornuftig Europa forstå Russland? En engelsk sosialist ga kanskje et svar for 70 år siden..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com