VG > Nyheter

Tirsdag, 18 Mai, 23:16

VG - 08 april 21 kl. 16:06

Én død og ti smittet ved sykehjem i Sandnes: – Foreløpig er tilstanden ikke alvorlig

Fem fullvaksinerte beboere ved Rovik bo- og aktivitetssenter er bekreftet smittet av covid-19. Én fullvaksinert mann er omkommet..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Rovik, Sandnes

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Én dødog ti , smittet, ved, sykehjemi , Sandnes, Foreløpig er tilstanden ikke alvorlig
Aftenposten - 25 jan. 21 kl. 18:05

32 smittet på sykehjem: Mistenker britisk virusvariant i Bærum

33 beboere og ansatte ved Stabæktunet sykehjem i Bærum er smittet med koronavirus de siste to ukene..

NRK - 31 jan. 21 kl. 15:31

Seks smittet av mutert virus i Oslo

Seks personer er siden i går kveld smittet i Oslo av det muterte koronaviruset som først ble oppdaget i Storbritannia. Én av dem er sannsynligvis smittet i utlandet, mens de fem andre er smittet i Norge. Samtidig er det klart at de tolv som har testet positivt på byggeplassen til Pressens hus i Oslo, ikke er smittet av den muterte varianten.

NRK - 04 feb. 21 kl. 17:36

Nye koronadødsfall på Oslo-sykehjem

Til sammen fem beboere ved tre ulike sykehjem og to andre institusjoner i Oslo har dødd av covid-19 den seneste uken. Totalt er det nå 75 beboere som har dødd ved sykehjem, helsehus eller Oslo kommunes behandlingsenhet for korona siden mars..

NRK - 14 april 21 kl. 21:02

Ansatt på sykehjem smittet

En medarbeider på Haugåstunet sykehjem i Stavanger er smittet av korona. En ansatt og ni pasienter er satt i karantene. Avdelingen vil være stengt inntil videre.

NRK - 17 mars 21 kl. 12:11

En tredel smittet på skolen

En tredel av barn og unge under 20 år som ble registrert smittet i Oslo i forrige uke, ble smittet i barnehagen eller på skolen. Det kommer fram Oslo kommunes ukerapport for uke 10. I forrige uke ble det registrert 1.

NRK - 15 jan. 21 kl. 17:12

Ny smitte på sykehjem i Fredrikstad

To beboere ved Glemmen sykehjem i Fredrikstad er bekreftet smittet av korona. Dermed har til sammen 26 personer, 14 beboere og 12 ansatte fått påvist korona ved sykehjemmet, skriver Fredrikstad Blad. Yttligere fire ansatte er nå satt i karantene..

NRK - 02 feb. 21 kl. 11:42

Nytt koronadødsfall på Stabæktunet

Nok en beboer ved Stabæktunet sykehjem er død etter å ha vært koronasyk. Det melder Bærum kommune. Dette er det fjerde koronarelaterte dødsfallet ved sykehjemmet.

NRK - 10 feb. 21 kl. 17:20

Koronadødsfall på sykehjem i Oslo

En beboer ved Uranienborghjemmet i Oslo døde søndag med koronavirus. Siden mars i fjor er i alt 60 koronasmittede sykehjemsbeboere i hovedstaden døde, melder kommunen. Det er for tiden tre beboere ved sykehjem som er smittet av viruset..

NRK - 28 feb. 21 kl. 11:17

Ansatt ved sykehjem smittet

Det er registrert fem nye koronasmittede i Drammen kommune det siste døgnet. Alle fem er kjente nærkontakter av tidligere påviste smittetilfeller. En av de smittede er ansatt ved Svelvik sykehjem.

NRK - 26 april 21 kl. 23:26

Koronasmittet sykehjemsansatt døde

En ansatt ved Mandal sykehjem som var smittet av koronaviruset, døde mandag, opplyser Lindesnes kommune. Sykehjemmet er rammet av et smitteutbrudd. Mandag ble det meldt om sju nye smittetilfeller i Lindesnes kommune.

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Kaller millionene fra LO til Ap for politisk korrupsjon

Frps Erlend Wiborg er sterkt kritisk til LOs millionoverføringer til Ap. - Det som stinker er at de «som takk» får innflytelse over Aps politikk, gjennom plass i Aps sentralstyre, sier han..

VG - 4 timer siden

Jarle Andhøy ut mot håndteringen av krigsseilerne: Holder ikke med en enkel lunsj

Jarle Andhøy har lenge etterlyst at regjeringen hedrer krigsseilerne på verdig vis. - Uten seremoniell heder fra det offisielle Norge holder det ikke med en enkel lunsj i august, sier han..

VG - 6 timer siden

Ureturnerbar i 14 år: – Føles så urettferdig

Luula Kabriel (64) har bodd i Norge i 14 år, og misser akkurat på kriteriene som kreves for å få bli. Werkitu Hunde (51) mangler fem dager for å få opphold som ureturnerbar asylsøker..

VG - 7 timer siden

Flere kommuner sier nei til mer vaksinering i juli

Flere kommuner som ligger an til å miste vaksinedoser i juni etter skjevfordeling, sier nei til å ta igjen det tapte i juli..

VG - 8 timer siden

Terrortiltalt 16-åring chattet om terrorangrep: «Maybe on National Day»

OSLO TINGRETT (VG) I meldinger har 16-åringen skrevet at han ønsket å utføre jihad og at han tenkte på å utføre et terrorangrep i Norge på nasjonaldagen..

VG - 9 timer siden

Retten om drapet på Kristian Løvlie (34): «En vanvittig løsning på problemene han sto i»

Den 49 år gamle leieboeren er i Romerike og Glåmdal tingrett dømt til 17 års fengsel for overlagt drap på trebarnsfaren Kristian Løvlie (34) i mai i fjor..

VG - 12 timer siden

Høyreradikale «Alliansen» har betalt for innsamling av stortingsvalg-signaturer: – Tragisk

Det ytterliggående partiet «Alliansen» har fått 1,2 millioner kroner i offentlig støtte, grunnet sitt valgresultat i 2017. Ifølge partiet har de nå brukt 200.000 kroner på å samle inn signaturer til å stille til valg på nytt..

VG - 13 timer siden

Aktor om terrortiltalt 16-åring: Skulle teste dødelig gift i løpet av kort tid

OSLO TINGRETT (VG) Aktor mener den terrortiltalte 16-åringen planla å teste en gift som ville ta liv. Gutten nekter straffskyld..

VG - 21 timer siden

Spanske myndigheter: 6000 migranter har tatt seg over grensen til spansk enklave

På kort tid har 6000 migranter tatt seg over grensen fra Marokko og inn i den spanske enklaven Ceuta nord i Afrika. Tirsdag er 1500 alt sendt tilbake..

VG - 23 timer siden

Amnesty ut mot godkjent våpensalg: – Risikerer ytterligere angrep mot sivile

USAs president Joe Biden presses av partifeller som vil han skal presse frem en våpenhvile mellom Israel og Hamas. Samtidig får han kraftig kritikk av menneskerettighetsorganisasjonen Amnesty..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt