Dagbladet > Nyheter

Lørdag, 08 Mai, 09:12

Dagbladet - 21 april 21 kl. 12:55

Åtte smittet etter begravelse

Åtte personer i Gjøvik kommune har fått påvist coronaviruset etter å ha vært i samme begravelse..
Les mer på Dagbladet Bilden deled av Dagbladet via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Gjøvik

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Åtte, smittet, etter, begravelse
NRK - 31 jan. 21 kl. 15:31

Seks smittet av mutert virus i Oslo

Seks personer er siden i går kveld smittet i Oslo av det muterte koronaviruset som først ble oppdaget i Storbritannia. Én av dem er sannsynligvis smittet i utlandet, mens de fem andre er smittet i Norge. Samtidig er det klart at de tolv som har testet positivt på byggeplassen til Pressens hus i Oslo, ikke er smittet av den muterte varianten.

NRK - 17 mars 21 kl. 12:11

En tredel smittet på skolen

En tredel av barn og unge under 20 år som ble registrert smittet i Oslo i forrige uke, ble smittet i barnehagen eller på skolen. Det kommer fram Oslo kommunes ukerapport for uke 10. I forrige uke ble det registrert 1.

NRK - 10 april 21 kl. 18:05

Harry vil delta i begravelse

Prins Harry planlegger å delta i sin farfar prins Philips begravelse, 17. april. Det melder det engelske slottet.

NRK - 28 april 21 kl. 12:23

Koronakarantene etter begravelse

25 personer som deltok i en begravelse i Gran tirsdag er satt i koronakarantene. En ansatt ved bofellesskapet Solgløtt, som var i begravelsen, har testet positivt på korona. 18 andre ansatte er blant dem som nå er i karantene, skriver avisa Hadeland..

VG - 10 feb. 21 kl. 13:30

Klopp får ikke delta i morens begravelse

Liverpool-manager Jürgen Klopps mor Elisabeth Klopp døde den 19. januar, 81 år gammel. Corona-restriksjonene gjør at han ikke får muligheten til å delta i morens begravelse..

VG - 10 feb. 21 kl. 13:30

Klopp kunne ikke delta i morens begravelse

Liverpool-manager Jürgen Klopps mor Elisabeth Klopp døde den 19. januar, 81 år gammel. Corona-restriksjonene gjør at han ikke fikk muligheten til å delta i morens begravelse..

NRK - 10 april 21 kl. 20:56

Johnson får ikke plass i begravelse

Storbritannias statsminister Boris Johnson kommer ikke til å delta i prins Philips begravelse på grunn av plassbegrensning. Det vil kun være tillatt med 30 personer i bisettelsen. Johnson sier at han vil at så mange som mulig fra familien kan delta..

NRK - 16 feb. 21 kl. 15:08

59 i karantene og en ny smittet

59 personer i hjemmetjenesten er tirsdag i karantene etter at en ansatt ble smittet med den sørafrikanske virusvarianten. Av disse er 27 mottakere og 32 ansatte, opplyser helsebyråd Beate Husa. Ytterligere en ansatt er i dag bekreftet smittet av covid-19.

NRK - 29 jan. 21 kl. 08:47

Fem smittet på Nord-Jæren

I Stavanger ble det registrert fire nye personer med smitte av covid-19 i år. Tre er smittet av nærkontakter, en er smittet på reise. I Sandes er det bare ett nytt smittetilfelle, en man i 20 årene, som er smittet av nærkontakt..

NRK - 31 jan. 21 kl. 12:37

Usikkerhet om smitte i Tromsø

Det siste døgnet har Tromsø kommune registrert fem nye koronasmittede i kommunen. Tre av dem er om bord i en russisk fiskebåt som ligger til kai. En annen er antatt smittet i utlandet, men den siste smittede vet de lite om.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 4 timer siden

Trosset Trump: «Forræder»

Republikaneren Anthony Gonzalez trosset USAs tidligere president Donald Trump. Nå bes ham om å gå av..

Dagbladet - 6 timer siden

Storavis: - Dypt bekymret

USAs justisdepartement tok beslag i telefonhistorikken til journalister som gransket båndene mellom Donald Trumps valgkamp og Russland, ifølge Washington Post..

Dagbladet - 6 timer siden

Surret i julelys og mumifisert

Sju personer er pågrepet og siktet for likskjending etter at liket av en sektleder ble funnet mumifisert i en sovepose og surret i julelys..

Dagbladet - 11 timer siden

«Elvemonster» vekker oppsikt

Den gigantiske fisken antas å være mer enn 100 år gammel..

Dagbladet - 12 timer siden

«Svært mange» i karantene

I Risør er 150 personer i karantene, og «svært mange andre» i ventekarantene, etter at en mann testet positivt for covid-19..

Dagbladet - 12 timer siden

Fanget gigantisk blekksprut på kamera

Nå forklarer forskerne hvordan de klarte det..

Dagbladet - 13 timer siden

Hetses etter smitteutbrudd: - Ganske drøyt

Etter at russeutbruddet har vokst i omfang, er det flere som ikke tør å gå med russedressen på gata, hevder russepresidenten..

Dagbladet - 15 timer siden

WHO godkjenner kinesisk vaksine

Verdens helseorganisasjon (WHO) har utstedt en nødgodkjennelse til den kinesiske coronavaksinen fra Sinopharm. - Gledelige nyheter, sier Statens legemiddelverk..

Dagbladet - 16 timer siden

- Stor risiko

Helsedirektoratet uttrykker bekymring over situasjonen i India, og mener at den kan true gjenåpningsplanen i Norge. FHI er imidlertid uenig..

Dagbladet - 16 timer siden

Helsedirektoratet: Indisk variant kan true gjenåpning

Helsedirektoratet og FHI anbefalte regjeringen å utvide bruken av karantenehotell, basert på situasjonen i India, som nå er i en kritisk smittesituasjon med nye rekorder daglig..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt