NRK > Nyheter

Onsdag, 16 Juni, 04:41

NRK - 24 feb. 21 kl. 14:11

Åpner ikke grensene

Regjeringen åpner ikke grensene. – Smitten må falle ytterligere før vi kan åpne grensene, – Med mer smittsomme virusvarianter, så må smitten falle ytterligere før vi kan åpne grensene, sier justisminister Monica Mæland..
Les mer på NRK


Les mer om:
Monica Mæland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Åpner, ikke, grensene
NRK - 07 juni 21 kl. 05:16

Åpner grensene for vaksinerte

Mandag åpner Spania grensene for vaksinerte turister fra hele verden. Uvaksinerte europeere, som har kunnet reise inn i Spania med negativ PCR-test (som er mindre enn tre dager gammel), kan fra mandag heller ta en antigen-test..

E24 - 07 juni 21 kl. 06:23

Spania åpner grensene for vaksinerte turister

Spania åpner mandag grensene for vaksinerte turister fra hele verden. Håpet er å puste nytt liv i landets viktige turistnæring, som har lidd under pandemien..

Klartale - 19 mai 21 kl. 14:48

EU åpner grensene for vaksinerte

Landene i EU skal være enige om å åpne grensene helt for fullvaksinerte. Det er et stort skritt framover, mener helsedirektør Bjørn Guldvog..

Klartale - 27 jan. 21 kl. 19:04

Norge stenger grensene

Norge stenger grensene for nesten alle. Hensikten er å hindre det muterte korona-viruset å spre seg her i landet..

Klartale - 29 jan. 21 kl. 09:54

Nå er grensene stengt

Regjeringen stenger grensene til Norge. Natt til fredag begynte reglene å gjelde..

Klartale - 10 feb. 21 kl. 11:26

Stenger grensene ut februar

Grensene bør holdes stengt ut måneden. Det anbefaler Helsedirektoratet..

VG - 10 feb. 21 kl. 13:03

Regjeringen stenger grensene ut februar

Regjeringen holder grensene stengt i alle fall ut denne måneden..

NRK - 27 mars 21 kl. 20:17

Venter kø ved grensene i påsken

Politiet ber reisende sette seg inn i gjeldende innreiseregler og være forberedt på at innreisekontroll ved grensene vil ta lengre tid enn normalt gjennom påsken..

NRK - 01 april 21 kl. 20:07

Chile stengjer grensene

For å bremse spreiinga av koronaviruset i landet stengjer Chile grensene for praktisk talt alle, inkludert sine eigne statsborgarar. Andre enn lastebilsjåførar med naudsynte varer må ha ein ekstraordinær god grunn for å sleppe inn i landet..

NRK - 13 april 21 kl. 08:50

USA inngår migrasjonsavtale

USA har inngått avtale med Mexico, Honduras og Guatemala om styrkeøkning på grensene for å gjøre det vanskeligere for migranter å nå USA. Alle de tre landene øker antallet politifolk og soldater ved grensene sine..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

19. juni blir helligdag i USA

I USA har Senatet sagt enstemmig ja til å gjøre 19. juni til offisiell helligdag. Datoen markerer frigivelsen av slavene i USA i 1865.

NRK - 5 minutter siden

36 skadd av bilbombe i Colombia

36 mennesker er skadd, tre av dem alvorlig, etter at det gikk av en bilbombe ved en militærbase i den colombianske byen Cucuta. Byen ligger ved grensa mot Venezuela. Forsvarsminister Diego Molano kaller angrepet et «forferdelig terrorangrep»..

NRK - 10 minutter siden

Professorer uenige om munnbindpåbud

Flere fagpersoner er kritiske til at det ikke lenger er et nasjonalt munnbind-påbud i Norge. Opphevelsen av påbudet har ført til at en rekke kommuner nå dropper påbud lokalt. – Munnbind er et kjempeviktig tiltak for beskyttelse.

NRK - 15 minutter siden

Frykter ny overdose-sommer

Hjelpearbeidere og organisasjoner frykter en ny sommer med rekordmange overdoser og ber om at det settes inn ekstra tiltak for å hindre gjentakelse av fjoråret. Tall fra Folkehelseinstituttet som ble publisert forrige uke, viser at 324 personer døde av overdose i fjor. Det er 49 flere enn året før, og det høyeste dødstallet på 20 år.

NRK - 1 time siden

– Organdonasjon under tvang i Kina

Menneskerettseksperter fra FN sier de har «troverdig informasjon» om at internerte fra minoritetsgrupper i Kina kan bli utsatt for tvungne organdonasjoner. Beijing avviser anklagen på det sterkeste. Tolv uavhengige eksperter, som har FN-mandat, men ikke snakker på FNs vegne, sier i en uttalelse at internerte fra minoritetsgrupper ser ut til å bli tvunget til en rekke medisinske undersøkelser.

NRK - 1 time siden

Israel: Angrepene var mot Hamas-mål

Israel har i natt gjennomført nye luftangrep mot Gaza by, bekrefter det israelske forsvaret. Israel sier at angrepene var rettet mot Hamas-mål. Angrepet var svar på at brannballonger ble sendt fra Gazastripen inn i det sørlige Israel.

NRK - 2 timer siden

Bilbombe ved militærbase i Colombia

23 mennesker er skadd etter at en bilbombe fikk av ved en militærbase i den colombianske byen Cucuta tirsdag, ifølge militærkilder. Byen ligger på landets østre grense mot Venezuela. Innenriksminister Daniel Palacios kaller bilbomben for et «feigt terrorangrep», skriver Reuters..

NRK - 2 timer siden

- Vil legge press på Berg

Flere eksperter tror byrådsleder Raymond Johansen ikke kommer til å stille kabinettspørsmål, men legger et press på Berg for at hun skal trekke seg. Professor i statsvitenskap Harald Baldersheim mener at uttalelsen om at Johansen har full tillit til byråd Berg, er et typisk statsministersvar. Baldersheim mener det er lite trolig at det blir et kabinettsspørsmål, og at det heller blir lagt indirekte press på Berg til å gå av selv, skriver Dagsavisen..

NRK - 3 timer siden

Bilbombe mot militærbase i Colombia

I Colombia er 23 mennesker skadd, etter at en bilbombe gikk av ved en militærbase i grensebyen Cucuta tirsdag, ifølge militærkilder. Innenriksminister Daniel Palacios kaller bilbomben for et feigt terrorangrep, skriver Reuters. Det skal være både militære og sivile ofre..

NRK - 3 timer siden

Ryanair: – Minsk løy til piloten

Ryanair-sjefen mener hviterussiske luftfartsmyndigheter løy til piloten da et Ryanair-fly landet i Minsk med en regimekritisk journalist om bord. Da piloten fikk vite om en påstått bombetrussel mot flyet, ville han snakke med Ryanair. Da fikk han beskjed om at flyselskapet ikke tok telefonen.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt