VG > Debatt

Monday, 26 September, 01:45

VG - I førrgår: 17:08

Å sitte i et tomt rede

To hendelser har endret meg og mitt liv. Begge omfatter samme mann – min sønn. Først da han kom til verden. Og nå når han forlater redet..
Les mer på VG


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Å sittei et , tomt, rede
NRK - 03 jul 22 kl. 21:38

København-politiet: Ikke del bilder i sosiale medier av sårede

Politiet ber folk om å ikke dele bilder og videoer i sosiale medier av sårede i skytingen på kjøpesenteret Field's i København. – Del ikke bilder og videoer av sårede og andre i sosiale medier. Vitner til hendelsen oppfordres til å kontakte politiet på telefon, opplyser Københavns politi.

NRK - 12 maj 22 kl. 19:33

Bekrefter vanskelige forhandlinger om sårede soldater

Ukraina forhandler med Russland om evakuering av 38 alvorlig sårede soldater fra Azovstal-stålverket, trolig i bytte mot løslatelse av russiske krigsfanger. Ukrainas visestatsminister Iryna Veresjtsjuk betegnet torsdag kveld forhandlingene som «svært vanskelige» Hun avviser ifølge BBC rykter om at Ukraina vil løslate 500–600 russiske krigsfanger, i bytte mot de sårede soldatene på stålverket i Mariupol..

NRK - 17 maj 22 kl. 04:51

Ber Norge ta imot sårede soldater

Norge er bedt om å bistå med medisinsk evakuering av sårede ukrainske soldater fire ganger de siste ukene. – Vi må si ja, mener Venstre-leder Guri Melby. Ukrainske myndigheer har bedt Norge ta imot sårede soldater fire ganger på svært kort tid.

NRK - 11 jun 22 kl. 12:54

Politiet har gjort rede for flere av de utenlandske turistene

– Politiet har kartlagt og gjort rede for flere av de utenlandske turistene det var knyttet bekymring til. Ut ifra vitneobservasjoner er det fortsatt noen som ikke er gjort rede for. Politiet vil jobbe videre med å undersøke om alle har kommet seg trygt ut av området, skriver Vest politidistrikt i en pressemelding..

NRK - 11 jun 22 kl. 12:54

Gjort rede for flere av de utenlandske turistene

Et mindre området på motsatt side av elven der skredet har vært utløst fredag, er nå vurdert som trygt av geolog, skriver Vest politidistrikt i en pressemelding. Mannskap vil dermed starte med overflatesøk i dette området. – Politiet har kartlagt og gjort rede for flere av de utenlandske turistene det var knyttet bekymring til.

NRK - 12 jun 22 kl. 17:55

Sårede ukrainske soldater har ankommet Norge

Tre sårede soldater landet på Gardermoen søndag ettermiddag, skriver Justisdepartementet i en pressemelding. –Norge er nå et av åtte land som evakuerer sårede ukrainske soldater gjennom et samarbeid. Norske myndigheter anser bidrag gjennom denne ordningen som en viktig måte å avhjelpe situasjon i Ukraina, sier justis- og beredskapsminister Emilie Enger Mehl.

NRK - Igår: 18:12

Alle gjort rede for etter hyttebrann i Sunnfjord

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en hytte i Sunnfjord. Alle i hytta er gjort rede for, opplyser politiet. Vest politidistrikt meldte klokken 17.

Klartale - 12 jul 22 kl. 16:30

Vi drakk så mye sprit at staten måtte ta kontroll

– Det var en skikkelig hjemme alene-fest.Slik beskriver Jens Nordahl Norge tidlig på 1800-tallet. Han jobber i Vinmonopolet.

Klartale - 19 jul 22 kl. 10:54

SAS henter turister i utlandet først

Piloten har sluttet å streike. De ble enige med flyselskapet SAS. Nå skal flyene i lufta igjen.

Aftenposten - 30 aug 22 kl. 19:51

Ekteparet følte på «tomt rede-syndromet» da barna flyttet ut

Den første tiden etter at barna flytter er avgjørende for parforholdet, sier parterapeut..

Fler nyheter fra VG

VG - 7 timer siden

Monarkiet vinner uansett

Republikanere vinner en rasjonell debatt om hva som er det mest moderne styresettet. Hvorfor er det likevel utopisk å tro på noe annet enn at monarkiet overlever?.

VG - 15 timer siden

Femti år og like blid

I en kritisk tid stiger Norge fram som reddende engel med pålitelige leveranser av naturgass fra norsk kontinentalsokkel. Hvordan kunne lille Norge få en slik betydning for våre nære allierte?.

VG - Igår: 08:19

Feilsignal!

«Det går alltid et tog» var det en gang noe som het. Nå er det alltid et tog som står..

VG - 22 sep 22 kl. 07:14

Desperat diktators diktning

President Putins tale er først og fremst en politisk eskalering av krigen i Ukraina. Det gjør den ikke mindre farlig..

VG - 19 sep 22 kl. 07:30

Ikke lenger demokratisk

Med overveldende flertall har EU-parlamentet vedtatt at Ungarn ikke lenger kan anses som et fullverdig demokrati. Ungarn beskrives i stedet som et autokrati med valg..

VG - 19 sep 22 kl. 07:32

Begravelsen knuser alle rekorder

Dronning Elizabeths begravelse mandag vil bli fulgt av halve klodens befolkning..

VG - 18 sep 22 kl. 10:29

Du er ikke alene, Tarjei!

På samme måte som Putin ikke skal vinne krigen i Ukraina, skal ikke trollene vinne denne «krigen» heller..

VG - 17 sep 22 kl. 19:04

Je suis Rent-a-Wreck!

Det som plager meg mest med at såkalt aldersreverserende inngrep blir vanligere er at det er i ferd med å pulverisere et fellesskap man før kunne ta for gitt..

VG - 16 sep 22 kl. 20:32

Putin har et forklarings-problem

Vladimir Putin trenger ryggdekning fra Kinas president Xi Jinping for å føre krigen i Ukraina. Xi har bruk for russiske naturressurser i arbeidet med å gjøre Kina til verdens mektigste nasjon..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com