Dagbladet > Nyheter

Mandag, 10 Mai, 06:03

Dagbladet - 15 april 21 kl. 22:11

«Twerke»-video skaper oppstyr i Australia

Sju «twerkende» damer og en misvisende video fra TV-kanalen ABC har skapt debatt i Australia. Nå beklager TV-kanalen..
Les mer på Dagbladet Bilden deled av Dagbladet via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
TV, ABC, Australia

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Twerke, video, skaper, oppstyri , Australia
VG - 20 jan. 21 kl. 21:54

Anspent førstekjempevalg på «Farmen kjendis»: – Han raste mot meg

Onsdag valgte Lasse Matberg Espen Thoresen som førstekjempe. – Jeg hadde ikke i min villeste fantasi trodd at det skulle skape så mye oppstyr..

VG - 17 jan. 21 kl. 21:42

Unik video viser kongressangrepet fra innsiden

En oppsiktsvekkende ny video viser noen fra mobben bak angrepet på den amerikanske Kongressen mens de blant annet forklarer at de lytter til Trump, sier at Ted Cruz trolig ønsker dem der og kaller Mike Pence en «jævla forræder»..

VG - 17 jan. 21 kl. 21:42

Ny og unik video viser kongressangrepet fra innsiden

En oppsiktsvekkende ny video viser noen fra mobben bak angrepet på den amerikanske Kongressen mens de blant annet forklarer at de lytter til Trump, sier at Ted Cruz trolig ønsker dem der og kaller Mike Pence en «jævla forræder»..

Klartale - 19 jan. 21 kl. 09:11

Trump skal ha spilt inn avskjeds-video

USAs president Donald Trump spilte mandag inn en video til det amerikanske folk. Der skryter han av det han fikk til i sin periode som president. Det melder flere medier..

NRK - 25 jan. 21 kl. 06:25

Sykehustimer på telefon og video

Etter utbruddet av mutert virus i Nordre Follo jobber sykehuset Østfold for å ha flere pasientkonsultasjoner på telefon og video. Pasienter blir kontaktet om det. Enkelte kan få utsatt timer noe, opplyser sykehusdirektør Hege Gjessing..

NRK - 27 jan. 21 kl. 14:10

La ut video av telefonsamtale

President i USA, Joe Biden, har lagt ut ein video på Twitter av telefonsamtalen han hadde med generalsekretær i Nato, Jens Stoltenberg..

VG - 29 jan. 21 kl. 11:27

Omstridt politiker presses etter video: – Fullstendig forskrekkelig

Den kontroversielle republikanske kongresskvinnen Marjorie Taylor Greene kommer i en video med flere grunnløse anklager mot David Hogg – som overlevde skoleskytingen i Parkland for snart tre år siden..

NRK - 09 feb. 21 kl. 22:58

Viste voldsom video av stormingen

Riksrttsaken mot tidligere president Donald Trump åpnet i kveld med video av det som skjedde da kongressen ble stormet 6. januar. Trumps forsvarere mener det er grunnlovsstridig å stille en avgått president for riksrett..

VG - 26 feb. 21 kl. 19:31

Fersk video: Skyter mot demonstranter i Myanmar

En fersk video fra fredagens demonstrasjoner viser hvordan militærjuntaen i Myanmar skyter over demonstranter som flykter i panikk. Sikkerhetsstyrkene har tidligere drept demonstranter..

VG - 26 feb. 21 kl. 19:31

Fersk video: Flykter i panikk da militærjuntaen skyter

En fersk video fra fredagens demonstrasjoner viser hvordan militærjuntaen i Myanmar skyter over demonstranter som flykter i panikk. Sikkerhetsstyrkene har tidligere drept demonstranter..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 1 time siden

- Dramatisk forskjell

En av USAs fremste smitteverneksperter, Anthony Fauci, kommer med en oppløftende corona-spådom..

Dagbladet - 1 time siden

Danset i gatene

I helga slapp spanjolene jubelen løs. Den seks måneder lange nedstengingen er over. Samtidig advarer en epidemiolog om at pandemien er langt fra over..

Dagbladet - 3 timer siden

Dødelig covid-sopp herjer: - En tsunami

Indiske leger melder om stadig flere tilfeller av en sjelden, men alvorlig soppinfeksjon hos pasienter som har gjennomgått covid-19..

Dagbladet - 7 timer siden

Ville ha skrotet Janssen-vaksinen

Dersom immunolog Anne Spurkland hadde bestemt, så ville hun ikke ha tatt i bruk Janssen-vaksinen i Norge. Mandag faller avgjørelsen..

Dagbladet - 7 timer siden

Må skru av krana

Landets myndigheter må stenge vannkrana to ganger i uka, fordi det ikke er nok vann. Eksperter frykter det kan bli verre tilstander dersom man ikke tar grep..

Dagbladet - 8 timer siden

Oslo-bydel rammet: - Ikke første gang

En ungdomsgjeng truet en kvinne med ran i Oslo-området Grefsen/Kjelsås søndag kveld. Politiet har registrert flere liknende hendelser den siste tida..

Dagbladet - 10 timer siden

Trøblete smittesporing: - Veldig uheldig

I Skien har smitten økt kraftig den siste tida. For smittesporerne har arbeidet vært alt annet enn enkelt..

Dagbladet - 12 timer siden

«Mørkets fyrste» fikk rett: - Katastrofalt

«Den røde muren» ble revet i stykker i 2019, og ble ytterligere rasert denne uka. For å unnslippe «skyggenes dal», er Labour-lederen selv nødt til å tvinge seg ut av skyggen, ifølge norsk ekspert..

Dagbladet - 14 timer siden

- Trolig skadd med vilje

Torsdag kveld fant Ranveig Igraine Stava og samboeren et pinnsvin med omfattende skader. Pinnsvinet har trolig blitt skadd med viten og vilje..

Dagbladet - 15 timer siden

En forferdelig hodepine for Boris

En nesten fullkommen kjempeseier for de skotske nasjonalistene, setter den britiske statsministeren, Boris Johnson, i klemme, skriver Einar Hagvaag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt