VG > Økonomi

Onsdag, 23 Juni, 15:50

VG - 17 mai 21 kl. 19:31

«Jenta i kjelleren»: Barnevernet vil ikke svare på hva som sviktet

Oslo kommune svarer ikke på sentrale spørsmål om hvordan Ramsha (22) kunne bli utsatt for overgrep – når barnevernet skulle passet på henne. I interne e-poster har barnevernet diskutert hvordan de skal gi VG et svar, uten å si unnskyld til Ramsha..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Ramsha, VG

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jentai , kjelleren, Barnevernet, vil, ikke, svare, hva som sviktet
Aftenposten - 14 mars 21 kl. 17:12

Barnevernet frykter koronasmitte. Ber om vaksiner til sine ansatte.

Ansatte i barnevernet får ikke koronavaksinen nå. Det vil Barne- og familieetaten gjøre noe med..

Dagbladet - 22 feb. 21 kl. 05:35

Knusende dom mot barnevernet i skandalesak

Barnevernet i Alna bydel i Oslo får krass kritikk av Oslo tingrett for å ha holdt to barn adskilt fra sine foreldre i flere år. Nå etterforskes en leder i tjenesten for straffbar motarbeidelse av rettsvesenet..

Klartale - 23 feb. 21 kl. 12:43

Ber barnevernet bli flinkere til å hjelpe minoritets-familier

Det norske barnevernet må skape mer tillit. Og de må bli flinkere til å hjelpe minoritets-familier. Der anbefaler Europarådet..

VG - 01 april 21 kl. 21:09

Oslo-ordfører om «Jenta i kjelleren»: – Noe har gått forferdelig galt

Kravene som stilles til tilsynspersoner i barnevernet er ikke gode nok, medgir Oslo-ordfører Marianne Borgen (Sv). En rekke tiltak skal iverksettes..

NRK - 13 mars 21 kl. 16:40

Sjuåring fryktes bortført i Sverige

En sju år gammel jente forsvant fredag fra sin mors hjem i Sverige. Politiet mistenker at jentas far bortførte jenta. Det pågår nå en større politiaksjon i Stockholm, ifølge Aftonbladet.

NRK - 13 mars 21 kl. 16:40

Sjuåring bortført i Sverige

En sju år gammel jente som bor hos sin mor i Sverige, ble fredag bortført av bevæpnede menn, ifølge politiet. De mistenker at jentas far bortførte jenta. Det pågår nå en større politiaksjon i Stockholm, skriver Aftonbladet.

NRK - 03 juni 21 kl. 13:09

Dømt for voldtekt av 5-årig datter

En finnmarking er dømt til fire års fengsel for voldtekt av sin egen datter. Jenta var litt over fem år da overgrepet fant sted. Mannen benekter anklagene, men jenta har forklart seg godt, og vitner forteller om et traumatisert barn, ifølge dommen..

NRK - 14 juni 21 kl. 10:14

Døde etter drukningsulykke

Jenta som ble funnet livløs i Herreelva, døde søndag. Det bekrefter politiet. Jenta skal obduseres og før resultatet er klart, kan ikke politiet si noe om årsaken, sier politistasjonssjef ved Grenland politistasjon, Annie Sandersen..

NRK - 24 feb. 21 kl. 18:00

Bekreftet CO₂-utslipp

Til sammen er ti ansatte evakuert fra Nortura-bygningen i Steinkjer etter gassutslipp. Ingen av de evakuerte skal være skadd. Brannvesenet har røykdykkere inne i bygget, men gassfaren er over.

NRK - 24 feb. 21 kl. 18:00

Bekreftet CO₂-utslipp ved fabrikk

Ti ansatte er evakuert fra Nortura-bygningen i Steinkjer etter gassutslipp. Ingen av dem er skadd. Brannvesenet har røykdykkere inne i bygget, men gassfaren er over.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Tidenes mest populære boyband slår seg sammen

Backstreet Boys og Nsync slår seg sammen – og blir til Back-Sync..

VG - 4 timer siden

Tror ikke UEFA bryr seg om regnbue-kritikken: – Lever tydeligvis i fortiden

Kritikken har haglet mot UEFA etter avgjørelsen om å nekte Allianz Arena regnbueflagget før onsdagens kamp mellom Tyskland og Ungarn. Det er det ikke sikkert de bryr seg nevneverdig om, mener fotballekspert Tor-Kristian Karlsen..

VG - 4 timer siden

Massivt utbrudd Grimstad: – Glem sankthans-feiringen akkurat nå!

Grimstad kommune opplever et massivt smitteutbrudd blant sørlandsbyens unge. Kommuneoverlege Vegard Vinge er klar i sin bønn til ungdommen: – Hold deg hjemme.

VG - 4 timer siden

Vern om smittevernet

En av tre virksomheter i Norge bryter fortsatt smittevernreglene..

VG - 5 timer siden

Halvparten av hopperne sliter med skader: – Som i Liverpool

Det er 12 hoppere på landslaget. Halvparten av dem har mer eller mindre skadeutfordringer på vei inn i OL-sesongen. Hoppsjefen sammenligner det med sitt kjære Liverpool..

VG - 5 timer siden

Slik markerer kongehuset 30 års jubileet

Onsdag er det 30 år siden kongeparet ble signet i Nidarosdomen. Det markerer kongehuset med å publisere nye bilder av kongen og dronningen..

VG - 5 timer siden

Derfor trekker jeg meg fra Ytringsfrihetskommisjonen

Latterliggjøring av transpersoner og Metoo. Aktivistisk støtte til «Sløseriombudsmannen» og uthenging av kunstnere: Det er blitt umulig for meg å fortsette arbeidet i Ytringsfrihetskommisjonen..

VG - 5 timer siden

881 ansatte i Secret Service Covid-smittet

Trump-administrasjonens omtrentlige omgang med smittevernregler kan ha vært medvirkende årsak til at mange spesialagenter i Secret Service ble Covid19-syke..

VG - 6 timer siden

Helgheims kunnskapsforakt

Etter å kategorisk ha avvist at det finnes strukturell rasisme i Norge, strammer Frp nå grepet rundt dem som kjemper for et mer inkluderende og likestilt samfunn..

VG - 10 timer siden

Dale med miljø-stikk til Wierer: – Kanskje hun får bedre samvittighet

Hun flyr gjerne helikopter til enkelte treninger og konkurranser. Johannes Dale (24) forstår at flere reagerer på at Dorothea Wierer (31) fronter en miljøkampanje for det internasjonale skiskytterforbundet, IBU..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt