NRK > Nyheter

Lørdag, 15 Mai, 01:26

NRK - 22 april 21 kl. 01:29

 Pérez sier han er skuffet

Real Madrid-president Florentina Pérez sier at han er skuffet over reaksjonene som har kommet etter at superliga-prosjektet ble kjent. Han skal ha jobbet med prosjektet i tre år, fortalte han i et spansk radioprogram natt til torsdag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Madrid, Florentina Pérez

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pérez, sierhan er , skuffet
NRK - 04 mai 21 kl. 16:43

– Dommen er svakt begrunnet

Den terrordømte kvinnens forsvarer Nils Christian Nordhus sier han er skuffet over dommen i Oslo tingrett. – Vi er ikke bare skuffet over domsresultatet, vi er egentlig like mye skuffet over domsbegrunnelsen. Den er svak, sier Nordhus..

VG - 17 mars 21 kl. 22:53

Mareritt for Luis Suárez: Chelsea videre til kvartfinalen

(Chelsea-Atlético Madrid 2–0, sammenlagt 3–0) Han står med 25 kamper uten Champions League-scoring på bortebane eller nøytral bane. Luis Suárez mislykkes også på Stamford Bridge. Chelsea er videre i Champions League..

NRK - 11 mai 21 kl. 14:19

SAS skuffet over revidert budsjett

Konserndirektør og norgessjef Kjetil Håbjørg er overrasket – og skuffet – over regjeringens forslag til revidert nasjonalbudsjett. – SAS er skuffet og overrasket over regjeringens forslag til revidert nasjonalbudsjett. Bransjen er ekstremt hardt rammet av pandemien, men er så langt likevel holdt utenfor kompensasjonsordningene, sier Håbjørg til NRK..

Aftenposten - 22 april 21 kl. 00:16

Pérez om Super League-bråket: – Som om vi hadde drept fotballen

Klubbpresidenten i Real Madrid sier han er lei og skuffet over hva som skjedde med Super League..

VG - 22 april 21 kl. 00:16

Pérez om Super League-bråket: – Som om vi hadde drept fotballen

Klubbpresidenten i Real Madrid sier han er lei og skuffet over hva som skjedde med Super League..

NRK - 03 feb. 21 kl. 21:30

USA skuffet over FN-domstol

USA er skuffet over FN-domstolen ICJ sin avgjørelse om å ta opp saken om Irans oppfordring om å oppheve USAs sanksjoner. Det sier en talsmann for utenriksdepartementet. Tidligere USA-president Donald Trump gjeninnførte sanksjoner mot Iran i 2018..

Aftenposten - 26 feb. 21 kl. 11:35

Riiber går ut som tredjemann: – Litt skuffet

OBERSTDORF (VG) Jarl Magnus Riiber sier han er skuffet over egen hopping - til tross for at han går ut som tredjemann og….

VG - 26 feb. 21 kl. 11:35

Riiber går ut som tredjemann: – Litt skuffet

OBERSTDORF (VG) Jarl Magnus Riiber sier han er skuffet over egen hopping - til tross for at han går ut som tredjemann og blir betegnet som gullfavoritt..

NRK - 22 mars 21 kl. 12:10

Skuffet over rapport-nei for Berg

Lederen for kontroll- og konstitusjonskomiteen, Dag Terje Andersen, er svært skuffet over at Forsvarsdepartementet nekter Frode Berg å lese rapporten til EOS-utvalget. Andersen sier han vil foreslå en åpen høring på Stortinget der Frode Berg og aktuelle statsråder møter..

E24 - 25 mars 21 kl. 20:32

Skuffet over Stortingets klima-innstilling: – Ikke dette vi trenger

Miljøbevegelsen er skuffet over at det ikke ble noen bred enighet i Stortinget om klimameldingen. – Det er ikke dette vi trenger for å nå Norges klimamål, sier Greenpeace-leder Frode Pleym..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Flom sperret inne to personer i Lom

I Visdalen i Lom kommune har to personer blitt hentet ut av politiet etter at en flom i en elv som har gravd seg over Visdalsvegen. En bil skal stå fast på stedet. Rasfaren skal vurderes nærmere, melder politiet i Innlandet på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

IDF: Over 200 000 uten strøm i Gaza

Ifølge Det israelske forsvaret (IDF) skal Hamas ha skutt ut flere hundre raketter mot Gazastripen, og flere av rakettene skal ha truffet høyspentledninger. Ifølge forsvaret har det ført til at over 200 000 personer i Gaza nå er uten strøm, tvitrer Det israelske forsvaret..

NRK - 45 minutter siden

Politiet avsluttet fest i Bodø

I Bodø har politiet avsluttet en fest etter at det var for mange ungdommer til stede og som har forstyrret naboer. Politiet har gitt pålegg om å holde det rolig resten av natten, skriver politiet i Nordland på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Brann i gapahuk i Alta

I Alta fikk politiet melding om brann i en gapahuk på baksiden av Sandfallet skole. Både politi og brann er på stedet. Skadeomfanget på gapahuken er så langt ukjent, melder politiet i Finnmark på Twitter..

NRK - 1 time siden

To barn såret i Jaffa

To arabiske barn skal ha blitt såret etter at en brannbombe ble kastet inn i huset de befant seg i Jaffa, som ligger ved utkanten av Tel Aviv, melder The Times of Israel. Begge barna, på 10 og 12 år, får medisinsk behandling. Politiet etterforsker saken..

NRK - 1 time siden

425 nye smittede i Norge

Det siste døgnet er det registrert 425 koronasmittede i Norge. Det er 18 flere enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 417 koronasmittede per dag.

NRK - 1 time siden

Brann i fyrverkerifabrikk i Sverige

Etter lynnedslag fredag kveld brøt det ut brann i et fyrverkerifabrikk i Ljungby i Sverige. Brannen resulterte i at flere fyrverkeriraketter gikk av ved fabrikken. Ingen personer skal ha kommet til skade, melder SVT..

NRK - 1 time siden

Børsoppgang i USA

Børsene i USA steg fredag og hentet inn igjen noe av det store fallet fra tidligere i uken. Industritunge Dow Jones steg 1,1 prosent. Den bredt sammensatte S&P 500-indeksen gikk opp 1,5 prosent.

NRK - 1 time siden

13 nye smittede i Porsgrunn

13 nye smittetilfeller ble registrert i Porsgrunn fredag. Flesteparten av disse har kjent smittevei og var allerede i karantene, skriver Porsgrunn kommune på sine hjemmesider..

NRK - 1 time siden

Salgsrekord for vinmonopolet

Det var lange polkøer flere stedet i landet fredag, og Vinmonopolet satte omsetningsrekord for 2021. Sosiale medier flommet over av bilder og videoer av de lange polkøene fredag. Det viste seg også i Vinmonopolets omsetning, som var rekordhøy så langt i år, skriver Dagbladets Børsen.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt