Korea

Saturday, 22 February, 20:54

Nyheter om korea

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 11 timer siden

Koronasmitte dobla i Sør-korea

Sør-korea rapporterer om 87 nye døme på smitte av det nye koronaviruset, ifølge Reuters. Totalt har landet registrert 433 døme på smitte. Det siste døgnet har talet på smitta i Sør-korea dobla seg..

NRK - Igår: 00:47

By i Sør-korea rammet av virus

I Sør-korea er byen Daegu erklært som en «spesiell håndterings-sone» som følge av svært mange nye tilfeller av korona-smitte, melder AP. Det er ikke kjent hvor mange som er smittet. Tidligere er en person meldt død av viruset i Sør-korea..

NRK - 11 timer siden

87 nye korona-døme i Sør-korea

Sør-korea rapporterer om 87 nye døme på smitte av det nye koronaviruset, ifølge Reuters..

NRK - 18 timer siden

Mange korona-syke i Sør-korea

Det er påvist 142 nye tilfeller av det nye koronaviruset i Sør-korea. Totalt er dermed 346 personer smittet i landet. De fleste syke er i byen Daegu der det er erklært krisetilstand..

P4 - 10 timer siden

Flere koronasmittet i Sør-korea

Antallet som er smittet av koronaviruset i Sør-korea fortsetter å stige. Det siste døgnet er det påvist 87 nye tilfeller, og totalt er 433 personer smittet i landet. Det fleste tilfellene er i millionbyen Daegu, der det er erklært krisetilstand..

Aftenposten - 13 timer siden

Kraftig økning i nye smittetilfeller i Sør-korea

Det er påvist 142 nye tilfeller av det nye koronaviruset i Sør-korea. Totalt er dermed 346 personer smittet i landet som er hardest rammet etter Kina..

NRK - I førrgår: 09:33

Første korona-dødsfall i Sør-korea

Nyhetsbyrået Youhap melder torsdag morgen at Sør-korea har registrert det første dødsfallet som følge av det nye koronaviruset..

P4 - Igår: 09:22

Flere smittet i Sør-korea

Antall personer som er smittet av koronaviruset i Sør-korea fortsetter å stige. Ytterligere 48 har fått påvist smitte, og totalt er 204 personer smittet av lungeviruset. 46 av de nye tilfellene er i millionbyen Daegu, der det er er klært krisetilstand.

NRK - Igår: 09:10

Fleire smitta i Sør-korea

I Sør-korea har talet på smitta stige med 48 personar, melder AP fredag morgon. Totalt er 204 menneske smitta i landet. 46 av dei nye smitta, er i byen Daegu, opplyser styresmaktene i landet..

P4 - I førrgår: 09:34

En person død av koronaviruset i Sør-korea

En person har omkommet av koronaviruset i Sør-korea. Dette er det første dødsfallet knyttet til utbruddet i landet, ifølge nyhetsbyrået Yonhap. Personen var innlagt og fikk behandling på sykehus, opplyser helsemyndighetene i landet..

P4 - Igår: 08:24

Krisetilstand på grunn av koronaviruset

Det er erklært krisetilstand i og rundt byen Daegu i Sør-korea på grunn av et omfattende utbrudd av koronaviruset. Det er registrert 156 tilfeller av viruset i Sør-korea, som gjør landet til det hardest rammede utenom Kina. De fleste av tilfellene er i Daegu, og de 2,5 millioner innbyggerne i byen er bedt om å holde seg innendørs inntil videre..

NRK - 19 Feb 20 kl. 02:53

Nye virussmittede i Sør-korea

I Sør-korea er det registrert femten er ytterligere femten personer smittet av det nye koronaviruset. Til sammen er 46 personer smittet av viruset, som til nå ikke har krevd noen menneskeliv i landet..

VG - 19 Feb 20 kl. 10:07

Nord-korea sårbar for coronavirus: – Stor frykt for spredning

Offisielt er det fremdeles ikke meldt om noen tilfeller av coronavirus i Nord-korea. Samtidig er landet dårlig rustet til å håndtere et epidemiutbrudd, sier Torben Henriksen i Røde Kors..

VG - 19 Feb 20 kl. 10:07

Nord-korea sårbart for coronavirus: – Stor frykt for spredning

Offisielt er det fremdeles ikke meldt om noen tilfeller av coronavirus i Nord-korea. Samtidig er landet dårlig rustet til å håndtere et epidemiutbrudd, sier Torben Henriksen i Røde Kors..

NRK - 10 Feb 20 kl. 19:37

Nord-korea brøt FN-krav

Nord-korea fortsetter å utvikle atom- og rakettprogrammer i strid med krav fra FNs Sikkerhetsråd. Det står i en hemmelig FN-rapport som Reuters har sett. FN-sanksjoner mot Nord-korea kom i 2006.

Dagbladet - 7 timer siden

Når klassekrigen føres av zombier og parasitter

Slik ble Sør-korea en stormakt i den internasjonale filmverden..

NRK - 10 timer siden

Stenger fabrikk på grunn av virus

Samsung stenger mobilfabrikken sin i Gumi i Sør-korea, fordi det er påvist smitte av det nye koronaviruset i fabrikken, melder Reuters..

E24 - 8 timer siden

Samsung-fabrikk stenger på grunn av virussmitte

Verdens største smarttelefonprodusent stenger en fabrikk i Sør-korea frem til mandag..

NRK - Igår: 20:54

WHO er bekymret for spredning

Verdens helseorganisasjon (WHO) mener mulighetene for å bremse den internasjonale spredningen av det nye koronaviruset, blir stadig mindre. Fredag økte antall smittetilfeller i land som Iran, Sør-korea og Italia, og WHO-sjef Tedros er bekymret..

VG - Igår: 03:27

Donald Trump langet ut mot Oscar til «Parasite»

– Vi har handelsproblemer med Sør-korea, og på toppen av det hele gir de dem årets beste film, sa USAs president under et valgkamparrangement natt til fredag..

P4 - 5 timer siden

Frykter økt spredning

Verdens helseorganisasjon er bekymret etter at det har dukket opp mange nye tilfeller av koronaviruset i flere land. Antall smittetilfeller i Kina har nå gått noe ned, mens viruset ser ut til å spre seg flere andre steder. Blant annet i Sør-korea, der 433 pesoner nå er smittet.

P4 - 23 timer siden

WHO: - Å hindre spredning haster

Verdens helseorganisasjon mener mulighetene for å bremse den internasjonale spredningen av koronaviruset, blir stadig mindre. WHO-sjefen har tidligere sagt at det lave antallet smittede utenfor den kinesiske provinsen hvor smitten oppstod, betyr at det er mulig å dempe spredningen på verdensbasis. Men antall smittede har økt i land som Iran, Sør-korea og Italia, og WHO-sjefen er bekymret for utviklingen..

P4 - Igår: 17:05

Gjeninnfører sanksjoner mot Iran

OECD-landene, deriblant Norge, gjeninnfører sanksjonene mot Iran, fordi de mener Iran ikke har gjort nok for å slå ned på terrorfinansiering og hvitvasking. OECDs gruppe mot hvitvasking av penger opphevet midlertidig sanksjonene i 2016, for å gi landet mer tid til å gjennomføre reformer. Men i dag ble de altså innført igjen - som det andre landet på OECDs sanksjonsliste.

Dagbladet - 14 Feb 20 kl. 21:53

Virusmysterium på luksushotell

I slutten av januar deltok 109 personer fra selskapet Servomax på en konferanse på luksushotellet Grand Hyatt i Singapore. Siden har deltakere blitt påvist smitte av coronaviruset i Spania, Frankrike, England, Malaysia og Sør-korea..

NRK - 01 Feb 20 kl. 12:01

Nord-korea viser sympati med Kina

Leder i Nord-korea, Kim Jong Un, har sendt et brev til den kinesiske presidenten, Xi Jinping, hvor han viser sin sympati for virusutbruddet i Kina, melder nyhetsbyrået Reuters..

Klartale - 10 Feb 20 kl. 08:55

Filmen «Parasite» ble historisk

Filmen «Parasite» fra Sør-korea vant fire Oscar-priser natt til mandag. Det ble også historisk for to av prisene..

NRK - 10 Feb 20 kl. 04:43

To Oscar til Sør-korea

Den sørkoreanske filmen «Parasite» vant to Oscar-priser. De vant i kategorien beste originalmanus og beste fremmedspråklige film..

NRK - 10 Feb 20 kl. 04:43

Tre Oscar til Sør-korea

Den sørkoreanske filmen «Parasite» vant to Oscar-priser. De vant i kategorien beste originalmanus og beste fremmedspråklige film. I tillegg vant de Oscar prisen for beste regi..

E24 - 07 Feb 20 kl. 16:14

Verdens største bilfabrikk «coronastengt» – frykter globale ringvirkninger

Hyundai har stengt Ulsan-komplekset i Sør-korea på grunn av virusutbruddet..

Dagbladet - 31 Jan 20 kl. 11:08

Fungerer på alle plan

Fulltreffer fra Sør-korea..

NRK - 20 Jan 20 kl. 07:48

Lungevirus spreidd til Sør-korea

Viruset som kan føra til alvorleg lungesjukdom, og som har smitta hundrevis av menneske i Kina, har spreidd seg til Sør-korea, melder AFP. Viruset har dei siste dagane også blitt påvist i Japan og Thailand..

P4 - 30 Jan 20 kl. 17:08

Evakuerte nordmenn har ikke symptomer

Nordmennene som nå blir hentet ut fra Wuhan i Kina har ikke symptomer som tyder på at de er smittet av coronaviruset. UD jobber med å evakuere norske borgere som befinner seg i området der lungeviruset herjer. - Oppfølging av nordmennene vil være individuelt tilpasset og koordinert med andre lands myndigheter, opplyser Folkehelseinstituttet.

NRK - 18 Jan 20 kl. 22:06

Har truleg ny utanriksminister

Nord-korea skal ha fått ny utanriksminister, melder sørkoreanske NK News ifølgje NTB. Ri Yong-ho har vore utanriksminister for Nord-korea sidan 2016, men har truleg blitt erstatta. Det er usikkert kven som skal ha teke over..

NRK - 25 Jan 20 kl. 07:21

Tre mennesker smittet i Malaysia

Malaysia bekrefter at tre mennesker der er smittet av coronaviruset. Så langt er personer bekreftet smittet i Frankrike, Japan, Nepal, Singapore, Taiwan, Sør-korea, Thailand, Vietnam og USA, i tillegg til Kina, ifølge nyhetsbyrået AFP..

Dagbladet - 20 Jan 20 kl. 08:18

Mystisk dødsvirus har nådd ferieparadis

Oppdaget i Sør-korea, Kina, Japan og Thailand..

P4 - 25 Jan 20 kl. 08:34

Innfører nasjonale tiltak

Myndighetene i Kina innfører nå nasjonale tiltak på tog, fly og busser mot det dødelige coronaviruset. Det blir satt opp inspeksjonsposter i hele landet. Samtidig bekrefter myndighetene at dødstallet har steget til 41 og at 1.

P4 - 25 Jan 20 kl. 10:53

Hongkong erklærer krise

Det er nå erklært unntakstilstand i Hongkong som følge av det dødelige coronaviruset. Alle skoler vil holdes stengt i to uker, og samtlige fly og høyhastighetstog til Wuhan, der viruset oppsto, er innstilt i forsøket på å stoppe spredningen. Samtidig bekrefter myndighetene at dødstallet har steget til 41 og at nesten 1.

NRK - 22 Jan 20 kl. 14:54

Trolig coronavirus i Hongkong

Hongkong frykter de har fått det første tilfellet av coronaviruset som har kostet ni mennesker livet i Kina. en 39 år gammel mann er i karatene, opplyser myndighetene til Reuters. Viruset har spredt seg til Japan, Sør-korea, Thailand og USA..

Klartale - 20 Jan 20 kl. 09:00

Mystisk virus sprer seg i Asia

Et virus sprer seg i Kina, Japan, Thailand og Sør-korea. Det kan føre til alvorlig sykdom i lungene..

P4 - 22 Jan 20 kl. 15:09

Corona-virus trolig i Hong Kong

Hong Kong frykter nå at også de har fått påvist sitt første tilfelle av corona-viruset. En 39 år gammel mann undersøkes nå om han har fått lungeviruset. Viruset har så langt krevd ni menneskeliv, og 440 mennesker er smittet i Kina, Japan, Sør-korea, Thailand, Taiwan og USA.

Aftenposten - 03 Jan 20 kl. 06:14

Her marsjerer de sammen som venner. Nå nekter Nord-korea å spille mot naboen i sør.

Nord-korea dropper en OL-kvalifisering i Sør-korea. Det kan være ledd i et politisk spill..

P4 - 21 Jan 20 kl. 14:21

FHI er bekymret

Folkehelseinstituttet er nå forberedt på at det kan komme smittetilfeller av det dødelige lungeviruset corona til Norge. I Kina er nå seks personer døde og opp mot 300 personer smittet, og det er også påvist smitte i Japan, Thailand, Sør-korea og Taiwan. Det finnes ingen legemidler eller vaksine mot det ny viruset.

P4 - 22 Jan 20 kl. 11:29

Norge forbereder seg på farlig virus

I dag skal verdens helseorganisasjon ta stilling til om viruset som nå spres fra Kina skal kalles en internasjonal helsekrise. Ni personer er døde og minst 440 personer er smittet av lungeviruset. I tillegg til Kina er smittetilfeller påvist i Thailand, Japan, Sør-korea, USA og Taiwan.

P4 - 20 Jan 20 kl. 17:46

Virus smitter mellom mennesker

Et nytt virus som kan gi alvorlig lungesykdom, smitter mellom mennesker. Det bekrefter myndighetene i Kina. Tre personer er døde og over 200 har fått påvist smitte.

P4 - 21 Jan 20 kl. 11:17

Seks døde av nytt corona-virus

Seks personer er døde av det nye corona-viruset i Kina. Det opplyser myndighetene i landet 291 personer er smittet av lungeviruset som har har lignende symptomer som sars-viruset. I tillegg er det mistanke om smitte hos ytterligere 900 personer som nå er under observasjon.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt