Gjedde

Søndag, 18 April, 22:19

Nyheter om gjedde

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 13 mars 21 kl. 11:38

Tybring-gjedde på førsteplass

Lørdag formiddag har Oslo Frp stemt fram Christian Tybring-gjedde til førsteplassen til partiets stortingsliste. Jon Helgheim ble valgt til andreplassen. – Jeg vil takke for at nominasjonskomiteen har valgt meg til førsteplassen, sier Tybring-gjedde..

VG - 19 feb. 21 kl. 12:51

Tybring-gjedde seiler opp som toppkandidat i Oslo

Flere Frp-topper mener Christian Tybring-gjedde nå bør bli partiets førstekandidat i Oslo. Det er han åpen for, bekrefter Tybring-gjedde overfor VG..

Aftenposten - 23 feb. 21 kl. 10:11

Tybring-gjedde topper Frps foreslåtte liste i Oslo

Christian Tybring-gjedde står øverst og følges av Jon Helgheim på nominasjonskomiteens nye forslag til stortingsliste….

Aftenposten - 01 april 21 kl. 16:15

Oslo får 54 millioner til sommerskole: – Forventer at byrådet prioriterer disse pengene riktig

Mathilde Tybring-gjedde (H) i Utdannings- og forskningskomiteen mener byrådet ikke kan fraskrive seg ansvaret for at….

Aftenposten - 30 mars 21 kl. 13:18

Eksstatsråd blir kryptogründer

Tidligere statsråd Ingvil Smines Tybring-gjedde (FRP) skal lede nystartet selskap som vil utvinne kryptovaluta..

E24 - 30 mars 21 kl. 13:18

Eksstatsråd blir kryptogründer

Tidligere statsråd Ingvil Smines Tybring-gjedde (FRP) skal lede nystartet selskap som vil utvinne kryptovaluta. Energien som trengs vil de hente fra gass som i dag brennes opp uten annen bruk..

VG - 04 feb. 21 kl. 23:21

Stortingspolitikere kritiseres for fredspris-nominasjon: – Kina har lite selvtillit

Kinesisk avis omtaler Høyre-politikerne Mathilde Tybring-gjedde og Peter Frølich som «nobodies» i internasjonal politikk. – Overrasker meg ikke, sier Tybring-gjedde..

VG - 04 feb. 21 kl. 23:21

Stortingspolitikere stemplet som «nobodies» etter fredspris-nominasjon

Kinesisk avis omtaler Høyre-politikerne Mathilde Tybring-gjedde og Peter Frølich som ubetydeligheter i internasjonal politikk. – Overrasker meg ikke, sier Tybring-gjedde..

NRK - 02 feb. 21 kl. 03:30

Tybring-gjedde vil forby pengestrøm

Christian Tybring-gjedde i Frp vil forby norske muslimske trossamfunn å motta penger fra autoritære stater, skriver Dagbladet. I alt skal det ha blitt overført nær 2 milliarder kroner fra land i Midtøsten til norske trossamfunn fra 2015 til 2020..

NRK - 13 mars 21 kl. 11:59

Hagen tapte kampvotering

Under nominasjonsmøtet i Oslo Frp fikk Aina Stenersen tredjeplassen på partiets stortingsliste. Hun vant over Carl I. Hagen.

NRK - 13 mars 21 kl. 11:59

Carl I. Hagen tapte kampvotering

Under nominasjonsmøtet i Oslo Frp fikk Aina Stenersen tredjeplassen på partiets stortingsliste. Hun vant over Carl I. Hagen.

Dagbladet - 25 feb. 21 kl. 17:30

Truer med mistillit

Salget av skipsmotorselskapet Bergen Engines til russiske eiere kan føre til mistillitsforslag, varsler Frps Christian Tybring-gjedde..

NRK - 25 feb. 21 kl. 16:39

Kan føre til mistillitsforslag

Salget av skipsmotorselskapet Bergen Engines til russiske eiere kan føre til mistillitsforslag, sier Frps Christian Tybring-gjedde. – Situasjonen kan i ytterste konsekvens svekke vår beredskap og skade relasjonene til våre allierte, skriver han til BT..

Aftenposten - 25 feb. 21 kl. 16:46

Tybring-gjedde: Bergen Engines-salget kan føre til mistillitsforslag

Salget av skipsmotorselskapet Bergen Engines til russiske eiere kan føre til mistillitsforslag, varsler….

VG - 07 jan. 21 kl. 10:26

Tybring-gjedde: – Virker som om Trump er i mental ubalanse

Stortingsrepresentant Christian Tybring-gjedde (Frp) sier til NRK at han er skrekkslagen etter hendelsene i natt og at det virker som om president Donald Trump er i mental ubalanse..

Aftenposten - 07 jan. 21 kl. 10:25

Tybring-gjedde: – En fredspris til Trump nå ville stått i grell kontrast

Christian Tybring-gjedde nominerte Donald Trump til Nobels fredspris for Midtøsten-avtalen. Han mener nominasjonen står seg, men at han ikke bør få prisen nå..

NRK - 23 feb. 21 kl. 07:44

Carl I. Hagen ikke på Oslo-liste

Carl I. Hagen innstilles ikke til en plass på stortinglisten til Oslo Fremskrittsparti før høstens valg. Christian Tybring-gjedde er innstilt som listetopp foran Jon Engen-Helgheim.

P4 - 22 sep. 20 kl. 12:25

Trump har ringt Tybring-gjedde

Stortingsrepresentant Christian Tybring-gjedde fikk en spesiell telefon i dag. Det var USAs president som ringte. Det var for å takke Frp-politikeren for hans nominasjon av Donald Trump til Nobels fredspris.

Aftenposten - 04 feb. 21 kl. 18:05

Høyre-politikere blir skjelt ut av kinesisk avis for å ha nominert denne mannen til fredsprisen. - Det er en ære!

– Det er en ære å bli skjelt ut av den kinesiske statspropagandaen, sier Mathilde Tybring-gjedde og Peter Frølich..

Dagbladet - 01 feb. 21 kl. 16:09

Vil ha forbud mot Saudi-penger

Christian Tybring-gjedde krever forbud mot penger fra Saudi-Arabia og Iran, etter Dagbladets avsløringer av hvordan norske muslimske trossamfunn får penger fra autoritære stater - og av hittil ukjente pengestrømmer fra Midtøsten til privatpersoner i Norge..

Aftenposten - 15 jan. 21 kl. 15:37

Fornøyd med at Laila Anita Bertheussen ble dømt for å sende trusselbrev

Ingvil Smines Tybring-gjedde var fornøyd med at Laila Anita Bertheussen blant annet ble dømt for å sende et trusselbrev….

NRK - 15 jan. 21 kl. 15:25

–Krevende periode for de involverte

– Det retten kom fram til i dag, er vi veldig fornøyd med, sier Ingvil Smines Tybring-gjedde. Hun sier hun er glad for dommen mot Laila Bertheussen, og at samfunnet tar det på alvor når regjeringens representanter eller folkevalgte blir truet..

NRK - 07 jan. 21 kl. 12:03

Mener Trump er i mental ubalanse

Fremskrittspartiets Christian Tybring-gjedde sier torsdag at han er skrekkslagen over det som nå skjer i USA. Han synes det virker som om president Donald Trump er i mental ubalanse..

Aftenposten - 07 jan. 21 kl. 10:25

– Trump viser en mental ubalanse

Christian Tybring-gjedde nominerte Donald Trump til Nobels fredspris for Midtøsten-avtalen..

Aftenposten - 16 nov. 20 kl. 15:40

Tybring-gjedde-ekteparet har mottatt nytt brev – skal ha inneholdt persille

Christian og Ingvil Smines Tybring-gjedde, som vitnet i Bertheussen-rettssaken, har mottatt et nytt brev. Ifølge NRK inneholdt brevet persille..

VG - 16 nov. 20 kl. 14:27

NRK: Tybring-gjedde-ekteparet har mottatt nytt brev – skal ha inneholdt persille

Christian og Ingvil Smines Tybring-gjedde, som vitnet i Bertheussen-rettssaken, har mottatt et nytt brev. Ifølge NRK inneholdt brevet persille..

NRK - 23 sep. 20 kl. 08:35

Tybring-gjedde skal vitne

I dag skal Ingvil Smines Tybring-gjedde og Christian Tybring-gjedde vitne i rettssaken mot Laila Berthuessen. De mottok et truende brev 5. februar 2019, og vitnemålet vil dreie seg om dette..

VG - 22 sep. 20 kl. 11:42

Bertheussen-saken: Skal svare om trusselbrev til ekteparet Tybring-gjedde

OSLO TINGRETT (VG) Tirsdag skal Laila Bertheussen forklare seg om trusselbrevet hun er tiltalt for å ha sendt til daværende samfunnssikkerhetsminister Ingvil Smines Tybring-gjedde og hennes mann Christian Tybring-gjedde..

VG - 20 des. 20 kl. 20:16

Høyresiden fordummer debatten om Osloskolen

«Stadig flere piler peker feil vei», skriver høyrepolitiker Mathilde Tybring-gjedde om Osloskolen. Problemet er bare at pilene høyresiden viser til ikke sier noe om hvordan det går i Osloskolen..

Aftenposten - 19 des. 20 kl. 07:27

Varsler mer moderat profil for Oslo Frp – skal tone ned innvandring

Frps Ketil Solvik-Olsens plan er å gi Oslo Frp en mer inkluderende profil. Det vil han gjøre uten å røre stortingsplassen til Christian Tybring-gjedde..

NRK - 19 des. 20 kl. 02:34

Solvik-Olsen vil ha mer inkludering

Ketil Solvik-Olsen vil gi Oslo Frp en mer inkluderende profil. Det vil han gjøre uten å røre stortingsplassen til Christian Tybring-gjedde. Han sier til Aftenposten at lokallaget bare har klart å bryte lydmuren i offentligheten på innvandring..

Aftenposten - 16 des. 20 kl. 19:04

Oslo Frp kan kaste om på forslaget til stortingsliste

Frps Christian Tybring-gjedde er innstilt på annenplass på Oslo Frps liste til stortingsvalget. Nå skal innstillingen behandles av lokallagets nye interimsstyre..

VG - 15 des. 20 kl. 21:41

Siv Jensens brutale julevask

Frp-lederen bruker slegge og sterk lut mot bråkmakerne i partiet. Spørsmålet er om Carl I. Hagen og Christian Tybring-gjedde går med i dragsuget..

P4 - 08 sep. 20 kl. 14:56

Krever ikke erstatning etter trusler

Stortingspolitiker Christian Tybring-gjedde kommer ikke til å kreve erstatning for truslene han mottok i fjor som Bertheussen er tiltalt for. Bistandsadvokaten hans sa i dag at Tybgring-gjedde mener dette er en trist sak for alle berørte. Ektefellen Ingvild Tybring-gjedde har bedt om bare 5000 kroner..

NRK - 08 sep. 20 kl. 09:35

Tybring-gjedde:- krevende situasjon

Laila Bertheussen er tiltalt for trusler mot samboer og tidligere justisminister Tor Mikkel Wara og Frp-ekteparet Tybring-gjedde. Ingvil Smines Tybring-gjedde fortalte NRK at hun synes situasjonen er krevende da hun ankom rettssakens første dag..

NRK - 20 nov. 20 kl. 15:34

Nominasjonsstrid i Oslo Høyre

Nominasjonskomiteen er delt i synet på om Michael Tetzschner eller Stefan Heggelund skal ha 6. plassen på stortingslista. På de fem første foreslår de Ine Eriksen Søreide, Nikolai Astrup, Heidi Nordby Lunde, Mudassar Kapur og Mathilde Tybring-gjedde..

P4 - 29 sep. 20 kl. 15:39

Jensen, Hagen og Tybring-gjedde på Stortingslisten

Siv Jensen, Christian Tybring-gjedde og Carl I. Hagen står på de tre øverste plassene på Frps liste til stortingsvalget neste år. Det viser forslaget til nominasjonskomiteen for Fremskrittspartiet.

P4 - 29 sep. 20 kl. 05:36

Advarer mot mobbe-lovendring

- Å endre den såkalte mobbeparagrafen er det siste skolen trenger nå. Det sier Høyres Mathilde Tybring-gjedde. Arbeiderpartiets Torstein Tvedt Solberg tok i går til orde for å endre paragrafen, slik at lærerne får et sterke rettsvern, og viste til at lovendringen i 2017 har ført til mye uro blant lærerne.

Dagbladet - 16 nov. 20 kl. 14:25

Skal ha mottatt brev med persille

Christian og Ingvil Smines Tybring-gjedde, som vitnet i Bertheussen-rettssaken, har mottatt et nytt brev. Ifølge NRK inneholdt brevet persille..

Aftenposten - 23 sep. 20 kl. 11:50

Christian Tybring-gjedde: - Det kan være at hun ikke følte seg sett eller hadde en form for sjalusi

Stortingsrepresentant Christian Tybring-gjedde (Frp) gikk til angrep på politiske kommentatorer som har omtalt Messenger-samtalene som hans kone har hatt med Laila Bertheussen og andre Frp-kvinner..

VG - 23 sep. 20 kl. 10:54

Tybring-gjedde varslet SMK om Bertheussen

Noen dager før Laila Anita Bertheussen ble pågrepet, varslet Ingvil Smines Tybring-gjedde Statsministerens kontor om sine mistanker. – Jeg synes det var svært krevende, sier hun..

VG - 23 sep. 20 kl. 10:54

Full strid i retten: Bertheussen mener Tybring-gjedde snakker usant

Noen dager før Laila Anita Bertheussen ble pågrepet varslet Ingvil Smines Tybring-gjedde Statsministerens kontor om sine mistanker. Da hadde hun gradvis fattet mer og mer mistanke mot kvinnen hun trodde var fornærmet..

Aftenposten - 23 sep. 20 kl. 08:44

Nå skal ekteparet Tybring-gjedde forklare seg i retten

Ingvild Smines Tybring-gjedde og Laila Anita Bertheussens var fortrolige venninner på Messenger. Nå skal eksstatsråden forklare seg i saken der Bertheussen er tiltalt..

Aftenposten - 23 sep. 20 kl. 08:44

Tybring-gjedde: Fikk mistanke til Bertheussen etter trusselbrev

Ingvild Smines Tybring-gjedde og Laila Anita Bertheussen sendte fortrolige meldinger på Messenger. Nå skal eksstatsråden forklare seg i saken der Bertheussen er tiltalt..

Aftenposten - 22 sep. 20 kl. 12:37

Trump ringte Tybring-gjedde

Stortingsrepresentant Christian Tybring-gjedde (Frp) har nominert USAs president Donald Trump til Nobels fredspris. Nå har Trump ringt ham for å takke..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt