Zuckerberg

Fredag, 23 April, 04:07

Nyheter om Zuckerberg

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 04 april 21 kl. 07:12

Zuckerberg også rammet av hackere

Konsernsjefen for Facebook, Mark Zuckerberg, er blant brukerne som fikk sin personlige informasjon lekket på nettet. Informasjon fra over 500 millioner Facebook-brukere er delt på et hacker-forum. Over 475.

NRK - 24 mars 21 kl. 18:33

Samler seg mot vaksinemotstandere

Tolv amerikanske statsadvokater krever at Facebook og Twitter iverksetter sterkere tiltak for å stoppe spredningen av falsk informasjon om Covid-19-vaksiner på sosiale medier, skriver AFP. I et brev sendt til Facebook-sjef Mark Zuckerberg og Twitter-sjef Jack Dorsey, krever de at frentredende kontoer fjernes fra nettstedene..

Aftenposten - 09 mars 21 kl. 08:00

Zuckerberg & co. går inn i Carlsen-turnering

Sjakkturneringen «Magnus Carlsen Invitational» starter lørdag med noen av de mest kjente og innflytelsesrike ansiktene i….

VG - 09 mars 21 kl. 08:00

Zuckerberg & co. går inn i Carlsen-turnering

Sjakkturneringen «Magnus Carlsen Invitational» starter lørdag med noen av de mest kjente og innflytelsesrike ansiktene i Silicon Valley som sponsor..

Aftenposten - 25 des. 20 kl. 21:56

Bloomberg-kommentar: Mark Zuckerberg har et nytt svar på bitcoin

«Jeg skjønner at jeg ikke er den ideelle budbringeren for dette», sa Mark Zuckerberg. Nå gjør han et nytt forsøk på å lansere prestisjeprosjekt..

E24 - 25 des. 20 kl. 16:00

Bloomberg-kommentar: Mark Zuckerberg har et nytt svar på bitcoin

«Jeg skjønner at jeg ikke er den ideelle budbringeren for dette», sa Mark Zuckerberg. Nå gjør han et nytt forsøk på å lansere prestisjeprosjekt..

NRK - 30 okt. 20 kl. 10:58

Zuckerberg frykter uro etter valget

Facebook-sjef Mark Zuckerberg mener det er fare for sosial uro i USA hvis det tar lang tid å telle opp stemmene telles etter presidentvalget. Zuckerberg sa dette mens han beskrev grep Facebook har tatt for å stoppe desinformasjon, ifølge AFP..

NRK - 27 jan. 21 kl. 22:32

Overskudd for Facebook

Facebook hadde et resultatet på 11,2 milliarder dollar og en omsetning på 28 milliarder dollar, en økning på 53 prosent og 33 prosent, sammenlignet med samme periode i fjor. – Vi hadde en sterk avslutning på året, sa Facebook-sjefen Zuckerberg..

NRK - 07 jan. 21 kl. 17:02

Trump utestengt i to veker

President Donald Trump er utestengt frå Facebook i to veker, det skriv Facebook-sjef Mark Zuckerberg på si eiga Facebookside. Han er også mellombels stengt ute frå Twitter og Instagram..

NRK - 07 jan. 21 kl. 17:02

Trump utestengt på ubestemt tid

President Donald Trump er utestengt frå Facebook på ubestemt tid, men i minst to veker, det skriv Facebook-sjef Mark Zuckerberg på si eiga Facebookside. Han er også mellombels stengt ute frå Twitter og Instagram..

E24 - 07 jan. 21 kl. 17:02

Facebook utestenger Trump ut presidentperioden

USAs president Donald Trump er utestengt fra Facebook og Instagram ut presidentperioden, som avsluttes 20. januar. Det opplyser Facebook-sjefen Mark Zuckerberg..

Dagbladet - 07 jan. 21 kl. 17:09

Zuckerberg blokkerer Trump på ubestemt tid

Facebook-grunnleggeren skriver i en uttalelse at presidenten vil bli blokkert i minst to uker, altså i resten av hans tid som president..

VG - 14 nov. 20 kl. 10:54

Zuckerberg: Bannons halshugging-uttalelse er ikke nok til utestengelse

Trump-rådgiver Steve Bannons uttalelser om å halshugge smittevernekspert Anthony Fauci og FBI-direktør Christopher Wray er ikke nok til å utestenge ham fra Facebook, sier Mark Zuckerberg i et personalmøte..

E24 - 12 des. 20 kl. 19:14

Zuckerberg skal ha fryktet Instagram før oppkjøpet i 2012

Amerikanske myndigheter trekker opp gamle meldinger fra Facebook-sjefen i søksmålet, som i ytterste konsekvens kan føre til at nettgiganten må selge Instagram og Whatsapp..

E24 - 23 okt. 20 kl. 05:49

Facebook og Twitter må vitne i Senatet

Republikanere i Senatet stevner inn Twitter-sjef Jack Dorsey og Facebook-sjef Mark Zuckerberg for å vitne om sosiale mediers håndtering av politisk innhold..

P4 - 12 okt. 20 kl. 18:18

Facebook ut mot holocaust-fornektere

Facebook forbyr nå innhold som fornekter at holocaust skjedde. Det opplyste selskapet i ettermiddag. Det skjer bare to år etter at grunnlegger Mark Zuckerberg sa at han mente at Facebook ikke skulle slette slikt innhold.

E24 - 07 okt. 20 kl. 11:00

Facebook trenger Trump mer enn Trump trenger Facebook

Hvordan er egentlig forholdet mellom Facebook-gründer Mark Zuckerberg og USAs president Donald Trump?.

E24 - 29 juli 20 kl. 06:18

Zuckerberg vil be om nye nettregler for gigantene

Facebooks Mark Zuckerberg og Amazons Jeff Bezos vil si de har bygget opp amerikanske suksesshistorier i en høring om hvordan IT-gigantene kan reguleres..

NRK - 26 juni 20 kl. 21:16

Facebook med nye retningslinjer

Facebook skal fra nå av merke, men ikke fjerne «nyhetsverdige» innlegg med problematisk innhold, opplyser Mark Zuckerberg. Facebook legger også ned forbud mot «en bredere kategori med hatefullt innhold» i annonser, opplyser Zuckerberg fredag kveld..

NRK - 07 juni 20 kl. 08:28

Mer press mot Facebook-sjefen

Facebook-sjef Mark Zuckerberg presses fortsatt i spørsmålet om politisk propaganda og falske nyheter på nettstedet. Flere enn 140 forskere som Facebook betaler arbeidet til ber Zuckerberg begrense president Donald Trumps løgner, skriver the Guardian..

P4 - 04 juni 20 kl. 23:07

Vil vurdere å stramme inn

Facebook vil gå gjennom reglene for truende innhold, og vurdere å stramme inn regelverket for maktpersoner. Det skal Facebook-sjef Mark Zuckerberg ha lovt sine ansatte i et møte denne uken. Zuckerberg har fått kritikk for at Facebook ikke reagerer på utspillene til president Donald Trump på samme måte som Twitter og Snapchat..

NRK - 04 juni 20 kl. 19:18

Zuckerberg lover gjennomgang

Facebook vil gå gjennom reglene for truende innhold. Det lovte toppsjef Mark Zuckerberg da han møtte ansatte denne uka. Ifølge nettstedet Vox fikk han kritikk fordi Facebook ikke reagerer på USAs president Donald Trump, slik Twitter og Snapchat gjør..

Aftenposten - 29 mai 20 kl. 05:46

Zuckerberg: Sosiale medier bør ikke være sannhetens voktere

Facebook-sjef Mark Zuckerberg sier store sosiale medier-selskaper ikke bør opptre som portvoktere for det politiske ordskiftet på nett..

NRK - 28 mai 20 kl. 04:54

Zuckerberg advarer mot sensur

Facebook-sjef Mark Zuckerberg mener trusselen om sensur ikke er den rette reaksjonen til en regjering som er bekymret for sensur. President Donald Trump truer med å stenge sosiale medier. Han vil torsdag signere en presidentordre om sosiale medier..

E24 - 22 mai 20 kl. 06:28

Zuckerberg mener Facebook kan stanse innblanding i det amerikanske valget

Facebook-grunnlegger Mark Zuckerberg sier han føler seg ganske trygg på at selskapet kan klare å hindre forsøk utenfra på å påvirke presidentvalget i USA..

P4 - 21 mai 20 kl. 21:26

Zuckerberg vil ha hjemmekontor permanent

Facebook-sjefen Mark Zuckerberg vil nå innføre hjemmekontor permanent. Til nyhetsbyrået Bloomberg sier han at mange er minst like effektive med hjemmekontor, og at produktiviteten rapporteres å være bedre for mange. Han tror at halvparten av de ansatte i teknologigiganten kan komme til å jobbe permanent fra hjemmekontor om fem til ti år..

E24 - 08 juli 20 kl. 05:51

Annonse-boikotten mot Facebook fortsetter

Den pågående annonse-boikotten av Facebook fortsetter etter at organisatorene bak kampanjen ikke lot seg overbevise av et møte med Mark Zuckerberg tirsdag..

Aftenposten - 06 juli 20 kl. 09:38

Aksepterer han at demokratiet forvitrer så lenge det gjør ham selv enda rikere?

Kanskje vil annonse-boikotten mot Facebook bare gjøre det enda vanskeligere å snu for Mark Zuckerberg..

Aftenposten - 29 juni 20 kl. 11:30

Venter snøballeffekt: Flere gigantselskaper boikotter Facebook

Blant annet Coca-Cola, Unilever og Starbucks har kastet seg på en voksende boikott-kampanje mot annonsering på Facebook. Facebook-grunnlegger Mark Zuckerberg har tross sensurtiltak ikke lykkes i å dysse ned boikotten..

E24 - 29 juni 20 kl. 10:50

Venter snøballeffekt: Flere gigantselskaper boikotter Facebook

Blant annet Coca-Cola, Unilever og Starbucks har kastet seg på en voksende boikott-kampanje mot annonsering på Facebook. Facebook-grunnlegger Mark Zuckerberg har tross sensurtiltak ikke lykkes i å dysse ned boikotten..

Aftenposten - 26 juni 20 kl. 21:22

Facebook med nye retningslinjer om hatefullt innhold. Storannonsør legger press på Facebook og Twitter.

Facebook skal fra nå av merke, men ikke fjerne «nyhetsverdige» innlegg med problematisk innhold, opplyser Mark Zuckerberg. Samtidig ble det kjent at den store europeiske matgiganten Unilever slutter å annonsere på Facebook, Twitter og Instagram i USA, i protest mot mengden hatprat på nettstedene..

P4 - 26 juni 20 kl. 21:19

Nye retningslinjer på Facebook

Facebook har kommet med nye retningslinjer. Fra nå av skal de merke, men ikke fjerne «nyhetsverdige» innlegg med problematisk innhold, opplyser Mark Zuckerberg. Facebook legger også ned forbud mot «en bredere kategori med hatefullt innhold» i annonser, enn det som har vært praksis tidligere, ifølge Facebook-sjefen..

Dagbladet - 04 juni 20 kl. 15:57

Jenta bak kamera anklages

17 år gamle Darnella Frazier filmet pågripelsen som førte til George Floyds dødsfall. Nå hylles hun av Mark Zuckerberg - men mottar også ubehagelige anklager..

NRK - 03 juni 20 kl. 21:36

Facebook-veteraner ut mot sjefen

Over 30 Facebook-ansatte med lang historie i selskapet kritiserer Mark Zuckerberg og toppledelsen for ikke å reagere på Donald Trumps oppdateringer, melder New York Times. USAs president anklages for løgn og for å fyre opp under konfliktene i USA..

P4 - 02 juni 20 kl. 22:09

Facebook lar Trump-uttalelser står

Facebook vil fortsatt ikke gjøre som Twitter, som har merket noen av Donald Trumps meldinger som potensielt villedende. Facebook-sjef Mark Zuckerberg forsvarer at uttalelser om vold og påstander om valgfusk kan bli stående, men sier det er et vanskelig valg, skriver New York Times. Flere ansatte har kritisert valget..

P4 - 02 juni 20 kl. 22:09

Facebook lar Trump-uttalelser stå

Facebook vil fortsatt ikke gjøre som Twitter, som har merket noen av Donald Trumps meldinger som potensielt villedende. Facebook-sjef Mark Zuckerberg forsvarer at uttalelser om vold og påstander om valgfusk kan bli stående, men sier det er et vanskelig valg, skriver New York Times. Flere Facebook-ansatte har kritisert valget..

VG - 02 juni 20 kl. 21:31

Zuckerberg lar Trumps uttalelser bli stående: – Et vanskelig valgt

Facebook-sjefen forsvarer beslutningen om å la Donald Trumps uttalelser om vold og påstander om valgfusk blir stående..

VG - 02 juni 20 kl. 21:31

Zuckerberg fjerner ikke Trump-uttalelser fra Facebook: – Et vanskelig valgt

Facebook-sjefen forsvarer beslutningen om å la Donald Trumps uttalelser om vold og påstander om valgfusk blir stående..

NRK - 02 juni 20 kl. 20:35

Skarp kritikk mot Zuckerberg

Facebook-sjefen forsvarer avgjerda om å la Donald Trumps utsegn om vald og påstandar om valfusk bli ståande. – Uforståeleg, seier borgerrettsaktivistar..

NRK - 17 feb. 20 kl. 16:40

Zuckerberg møter EU-topper

Facebook-sjefen Mark Zuckerberg besøker mandag Brussel rett før EU skal legge fram en plan for å regulere kunstig intelligens. Zuckerberg skal møte med EU-topper for å diskutere skatt og regulering av IT-giganter..

P4 - 28 mai 20 kl. 07:03

- Feil å sensurere på grunn av frykt for sensur

- Å sensurere en plattform fordi man er er redd for sensur er ikke akkurat den rette reaksjonen. Det sier sjef for Facebook, Mark Zuckerberg. Donald Trump har truet med å kontrollere eller stenge sosiale medier, fordi han mener han er kneblet av Twitter, som denne uken merket to av hans meldinger som villedende.

NRK - 22 mai 20 kl. 05:37

Facebook kan stanse valginnblanding

Facebook-grunnlegger Mark Zuckerberg sier han føler seg ganske trygg på at selskapet kan klare å hindre forsøk utenfra på å påvirke presidentvalget i USA. Det sier han i et intervju med BBC. Han innrømmer at Facebook var bakpå under valget i 2016..

NRK - 21 mai 20 kl. 23:13

Facebook-ansatte mer produktive

Direktøren i Facebook, Mark Zuckerberg, sier at flere av de ansatte har blitt mer produktive med hjemmekontor under koronapandemien. Nå vil han ansette folk som ikke bor i områder der selskapet har kontorer, som kan jobbe hjemmefra, skriver Bloomberg.

E24 - 21 mai 20 kl. 21:15

Zuckerberg: Vil innføre hjemmekontor permanent

Facebook-sjefen har sett verdien av ansatte på hjemmekontor under coronapandemien..

NRK - 20 mai 20 kl. 00:21

Facebook med netthandel-funksjon

Facebook vil nå tilrettelegge for netthandel. Nytt verktøy på Facebook og Instagram skal hjelpe nettbutikker som har lidd under koronapandemien. Tjenesten ble presentert av Mark Zuckerberg i en live-sending tirsdag, skriver Nbcnews..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt