YouTube

Saturday, 25 June, 06:51

Nyheter om YouTube

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 11 mar 22 kl. 21:19

YouTube blokkerer statlige russiske medier over hele verden

YouTube stanser tilgangen til kanaler knyttet til statlige russiske medier over hele verden. Tidligere fredag opplyste YouTube at de stanset tilgangen til YouTube-kanalene til de russiske mediene RT og Sputnik i Europa. Nå er altså blokkeringen utvidet til å gjelde hele verden.

Nyhetspressen - 17 dec 21 kl. 15:04

Slik har streaming-teknologien forandret den nettbaserte underholdningen i Norge og Sverige

Teknologien er i full fart fremover, og det siste tiåret har måten vi tar inn underholdning på blitt revolusjonert. Der vi tidligere spilte fysiske brettspill og så på VHS- og DVD-filmer, har vi i dag en verden av underholdning tilgjengelig på nett. Den kanskje største revolusjonen innad i underholdningsindustrien er streaming.

NRK - 18 jun 22 kl. 03:20

YouTube fjerner video fra komiteen som gransker kongresstormingen

YouTube har fjernet en video fra komiteen som gransker kongresstormingen og begrunner det med at videoen inneholder falske påstander fra Donald Trump. – Våre retningslinjer forbyr innhold som fremmer falske påstander om at omfattende valgfusk og feil endret utfallet av det amerikanske presidentvalget i 2020, hvis det ikke også inneholder tilstrekkelig kontekst, sier YouTubes talsperson Ivy Choi. – Vi håndhever retningslinjene våre likt for alle, og har fjernet videoen som 6.

NRK - 23 maj 22 kl. 04:35

9000 YouTube-kanaler fjernet

YouTube fjerner mer enn 9000 kanaler med innhold fra krigen i Ukraina, skriver The Guardian. Over 70.000 videoer er fjernet fordi de bryter med plattformens retningslinjer.

NRK - 09 apr 22 kl. 12:25

Russland anklager YouTube

Russland anklager YouTube for å ha stengt kontoen til Statsdumaen, som er underhuset i den russiske nasjonalforsamlingen. Det russiske utenriksdepartementet truet lørdag med gjengjeldelser. – YouTube har forseglet sin skjebne, sa talskvinne Maria Zakharova.

VG - 03 maj 22 kl. 14:00

Twitcher Sykkuno går til YouTube Gaming

Gameren kjent som Sykkuno har kunngjort at han fra tirsdag kun kan sees på YouTube Gaming..

VG - 13 jun 22 kl. 11:02

KSI sjokkerte student: - Alle begynte å gråte

YouTube-stjernen ble utfordret i «stein, saks, papir»..

VG - 13 jun 22 kl. 11:02

KSI sjokkerte student: - Alle begynte å gråte

YouTube-stjernen ble utfordret i «stein, saks, papir»..

Aftenposten - 31 maj 22 kl. 09:51

Bråthen sier han planla Kongsberg-angrepet i fire måneder – lærte seg å skyte med pil og bue på YouTube

Da Espen Andersen Bråthen gikk ut døren for å drepe i Kongsberg, hadde han visst at angrepet skulle skje i fire måneder..

Klartale - 27 maj 22 kl. 16:30

Disse kjendisene har vært med på MGPjr

Lørdag 28. mai er det Melodi Grand Prix Junior. Det er en norsk konkurranse for barn mellom åtte og 16 år.

NRK - 24 maj 22 kl. 12:56

Russisk blogger fengslet i sitt fravær

En domstol i Moskva beordret tirsdag at bloggeren Michael Nacke skal fengsles in absentia for å ha diskreditert den russiske hæren. 28 år gamle Nacke driver en YouTube-kanal med mer enn 700.000 abonnenter der han tar for seg Russlands invasjon av Ukraina.

Dagbladet - 24 maj 22 kl. 08:44

Millioner lurt av bløff

Et YouTube-klipp med skuespiller Jason Momoa som «vitner» i Johnny Depp og Amber Heards rettssak har tatt av på TikTok..

Dagbladet - 23 maj 22 kl. 21:55

YouTube-spøk skapte panikk om bord

Passasjerene skjønte null og niks da de kikket ut av vinduet under innflygingen og så denne hilsenen som lyste opp mot dem..

Aftenposten - 15 maj 22 kl. 18:58

Jorunn Helmsgård (62) måtte lære seg å spare penger – fant løsningen på YouTube

En eldgammel budsjetteringsmetode går sin seiersgang på Tiktok. En norsk bestemor har slengt seg på trenden..

NRK - 13 maj 22 kl. 03:17

Bes om å arkivere krigsbevis

Toppsjefene i YouTube, Tiktok, Twitter og Facebook-eier Meta bes om å arkivere innhold som kan brukes som bevis på russiske krigsforbrytelser i Ukraina. Det er fire demokrater som leder hver sin komité i Representantenes hus som har sendt brevene, skriver NBC News. I brevet som er sendt til Meta-sjef Mark Zuckerberg, heter det blant annet at de oppfordrer «Meta til å ta steg for å bevare og arkivere innhold delt på selskapets plattformer som potensielt kan bli brukt som bevis» når den amerikanske regjeringen og internasjonale organer etterforsker påstander om russiske krigsforbrytelser.

Klartale - 12 maj 22 kl. 12:00

Slik kan du spare penger

54 kroner. Det som kostet 1.000 kroner i april i fjor, koster nå 54 kroner mer.

VG - 29 mar 22 kl. 09:59

Mistet YouTube-rekord

MrBeast har det siste halvåret stått bak videoen som ble mest sett på 24 timer på YouTube. Nå har en annen video tatt over..

NRK - 08 maj 22 kl. 05:52

Britisk YouTuber anholdt og avhørt i Kasakhstan

Den britiske YouTube-profilen Benjamin Rich, kjent som Bald and Bankrupt, ble anholdt og avhørt etter å ha besøkt et russiskkontrollert romsenter i Kasakhstan. Rich lager reisevideoer og har spesialisert seg på tidligere sovjetstater. Han har 3,53 millioner følgere og samarbeider blant annet med norske Harald Baldr.

NRK - 07 maj 22 kl. 20:29

Youtubar pågripen

Den britiske youtubaren Benjamin Rich har blitt pågripen ved den russiske romfartsbasen Baikonur Cosmodrome i Kasakhstan. Han og ei kvinne frå Kviterussland blei pågripne i nærleiken av ei utskytingsrampe. Rich er ein kjend reisebloggar med over tre millionar følgjarar på YouTube-kanalen «Bald and bancrupt».

Aftenposten - 27 mar 22 kl. 10:14

Telegram, WhatsApp og YouTube er fortsatt virksomme i Russland – enn så lenge

En rekke sosiale nettverk er stengt ned i Russland. Telegram, WhatsApp og YouTube opererer fortsatt – men eksperter tør….

VG - 29 apr 22 kl. 17:44

YouTube-stjerner i pengeduell

Pengene er ventet å fly når blant andre Jimmy «MrBeast» Donaldson og Ludwig Ahgren møtes natt til mandag..

NRK - 28 apr 22 kl. 11:42

Russland bøtelegger Twitter og Google

Russland har bøtelagt Twitter og Google med nesten 400.000 kroner hver. Ifølger det russiske nyhetsbyrået Interfax er grunnen at Google ikke har fjernet det Russland kaller forbudt innhold fra YouTube..

Klartale - 28 apr 22 kl. 10:23

Disse barna begynte på skole i et helt nytt land

– God morgen, alle sammen. God morgen far og mor, synger fem barn i kor. De har akkurat spist lunsj.

Klartale - 27 apr 22 kl. 08:40

Ukrainsk rådgiver mener krigen kan vare ut året

Krigen i Ukraina vil trolig vare i mange måneder til. Kanskje ut året, mener Oleksij Arestovytsj. Han er rådgiver for president Volodymyr Zelenskyj.

NRK - 27 apr 22 kl. 02:37

Zelenskyj-rådgiver: Krigen kan vare ut året

Russlands krig mot Ukraina vil trolig fortsette i mange måneder og kan vare til utgangen av året, mener president Volodymyr Zelenskyjs rådgiver, Oleksij Arestovytsj. Han kom med uttalelsene i et intervju på YouTube tirsdag kveld, melder det tyske nyhetsbyrået DPA/NTB..

E24 - 26 apr 22 kl. 22:04

Google-eier faller på børs etter ferske tall

Selskapet bak Googles søkemotor la frem tall marginalt bedre enn ventet - men Alphabets YouTube-inntekter skuffet markedet..

VG - 26 apr 22 kl. 14:54

MrBeast: - Dumt å dø med mye penger

YouTube-stjernen åpner litt opp om rikdommen sin..

NRK - 16 mar 22 kl. 00:44

Viser fram krigsfange på YouTube

En russisk 22-åring fra Murmansk er tatt som krigsfange i Ukraina, og blir vist fram på YouTube. Han ble tatt til fange i nærheten av Kharkiv. Amnesty International og Røde Kors advarer Ukraina om at en slik praksis er et brudd på folkeretten og krigsfangers rettigheter..

NRK - 21 apr 22 kl. 11:40

Google bøtelagt i Russland

Russland har gjeve Google ein bot på 440.000 kroner for å spreia det som blir hevda å vera falske nyheiter om krigen i Ukraina, ifølge det russiske nyheitsbyrået Tass. Medietilsynet Roskomandzor i Russland varsla tidlegare denne månaden om straffetiltak mot Google for spreiing av falske nyheiter på YouTube om den russiske invasjonen av Russland.

NRK - 14 apr 22 kl. 18:35

Navalnyj oppfordrar til kampanje i sosiale medium

Den russiske opposisjonsleiaren Alexej Navalnyj oppfordrar Vesten til å starte ein stor kampanje for å få fram fakta til det russiske folk. – Vi treng annonsar. Mange annonsar.

NRK - 14 apr 22 kl. 00:04

Ukraina hevder de har beskutt Russlands flaggskip

Ukrainske styrker har truffet et russisk krigsskip i Svartehavet med missiler, ifølge guvernøren i Odesa. – Neptun-missiler som vokter over Svartehavet, forårsaket svært alvorlige skader på det russiske skipet. Lenge leve Ukraina, skriver Odesa-guvernør Maksym Martsjenko på meldingstjenesten Telegram.

VG - 02 mar 22 kl. 09:10

Emma Chamberlain tar pause fra YouTube

Den prisvinnende YouTuberen (20) fra USA legger YouTube-karrieren på hyllen, – midlertidig. Det forteller hun selv i egen podkast..

NRK - 01 mar 22 kl. 09:24

YouTube blokkerer russiske medier

Videotjenesten YouTube blokkerer innhold tilknyttet to statseide russiske medier, TV-stasjonen Russia Today og nyhetsbyrået Sputnik, ifølge Reuters. Begge retter seg mot et internasjonalt publikum..

NRK - 01 mar 22 kl. 09:24

YouTube blokkerer Russia Today og Sputnik

Videotjenesten YouTube blokkerer innhold tilknyttet to statseide russiske medier, TV-stasjonen Russia Today og nyhetsbyrået Sputnik, ifølge Reuters. Begge retter seg mot et internasjonalt publikum. Blokkeringen skjer med umiddelbar virkning, opplyser Googles eierselskap Alphabet..

NRK - 26 feb 22 kl. 20:17

YouTube tar grep mot russiske kanaler

Strømmetjenesten YouTube har fjernet muligheten for annonseinntekter på flere russiske kanaler. Den statsfinansierte TV-kanalen Russia Today er blant dem som inntil videre ikke kan tjene penger på innholdet sitt..

VG - 07 apr 22 kl. 13:50

Sidemen satser i Norge

YouTube-stjernene skal selge mat i Oslo..

VG - 01 apr 22 kl. 10:29

KSI terget «verdens sterkeste mann»

YouTube-stjernen lar seg ikke skremme av at «The Mountain» er 22 centimeter høyere og veier 55 kilo mer enn ham..

NRK - 22 mar 22 kl. 20:28

Russisk journalist siktet for falsk informasjon

En russisk journalist som har vært regnet som en av Vladimir Putins fortrolige, er siktet for spredning av falsk informasjon. Aleksandr Nevzorov jobbet tidligere i den russiske statskanalen Pervij Kanal (Kanal 1). Nå har han sin egen kanal på YouTube, melder Sky News.

VG - 21 mar 22 kl. 10:48

Victor Sotberg skal til TV 2

YouTube-profilen Victor Sotberg (30) blir TV 2-profil..

NRK - 18 mar 22 kl. 21:36

Brasils høyesterett forbyr Telegram

En dommer i Brasils høyesterett har besluttet at den populære meldingstjenesten Telegram skal blokkeres i hele landet. Telegram er en av de fremste kommunikasjonskanalene for landets høyreradikale president Jair Bolsonaro. Dommer Alexandre de Moraes viser til Telegrams manglende evne til å følge myndighetenes pålegg om å fjerne meldinger med desinformasjon.

VG - 09 mar 22 kl. 15:20

MrBeast slettet TikTok

YouTube-stjernen forteller om merkelig opplevelse på plattformen..

VG - 08 mar 22 kl. 13:12

Kritisk til MrBeast-lykkehjul

YouTube-stjernen prøver seg som Willy Wonka..

NRK - 06 mar 22 kl. 02:05

400 000 innbyggere i Mariupol skal være uten strøm, vann og nettverk

Etter at den russiske hæren har satt opp en blokade på den humanitære korridoren i den sør-ukrainske byen Mariupol, beskriver byens ordfører situasjonen som veldig alvorlig. Rundt 400 000 innbyggere har nå vært uten strøm i fem dager. – Alle våre transformatorstasjoner er avhengige av denne strømforsyningen, så derfor er vi også uten varme, sier ordfører Vadym Bojtsjenko i et YouTube intervju lørdag, skriver CNN.

NRK - 06 mar 22 kl. 02:05

400.000 innbyggere i Mariupol skal være uten strøm, vann og nettverk

Etter at den russiske hæren har satt opp en blokade på den humanitære korridoren i den sør-ukrainske byen Mariupol, beskriver byens ordfører situasjonen som veldig alvorlig. Rundt 400.000 innbyggere har nå vært uten strøm i fem dager.

NRK - 04 mar 22 kl. 07:08

Google stansar annonsesal i Russland

Google har stansa sitt al av annonsar via søkemotoren, på YouTube og andre publiseringsverktøy, melder NTB..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com