Whatsapp

Thursday, 30 June, 10:06

Nyheter om Whatsapp

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 27 mar 22 kl. 10:14

Telegram, Whatsapp og YouTube er fortsatt virksomme i Russland – enn så lenge

En rekke sosiale nettverk er stengt ned i Russland. Telegram, Whatsapp og YouTube opererer fortsatt – men eksperter tør….

NRK - 04 maj 22 kl. 12:51

Skjerper tilsynet med Meta

Tyske konkurransemyndigheter vil følge nøyere med på Facebook-eieren Meta for å se om selskapet misbruker sin sterke posisjon, skriver NTB. Meta eier og Instagram og Whatsapp. Mark Zuckerbergs selskap regnes nå som et med ytterst stor betydning for konkurransemarkedet.

NRK - 19 apr 22 kl. 16:58

Meta anker russisk blokkering

Meta har anket en russisk rettsavgjørelse som forbyr selskapet å operere i Russland på grunn av ekstremistisk aktivitet, melder nyhetsbyrået Interfax. Meta eier de sosiale nettverkene Facebook, Instagram og Whatsapp. Facebook og Instagram har vært blokkert i Russland..

NRK - 14 apr 22 kl. 18:35

Navalnyj oppfordrar til kampanje i sosiale medium

Den russiske opposisjonsleiaren Alexej Navalnyj oppfordrar Vesten til å starte ein stor kampanje for å få fram fakta til det russiske folk. – Vi treng annonsar. Mange annonsar.

Aftenposten - 04 apr 22 kl. 11:43

Enighet i EU om historisk tek-lov: Snart kan du sende meldinger fra Messenger til Whatsapp.

En ny lov skal blant annet gjøre det mulig å sende meldinger mellom ulike meldingstjenester..

NRK - 23 mar 22 kl. 18:51

Brukarar har problem med Facebook og Messenger

Onsdag melder ein rekke brukarar om problem med Facebook og Messenger. Ifølgje nettstaden Downdetector byrja feilmeldingane å kome rundt klokka 16.30.

NRK - 21 mar 22 kl. 14:18

Russland vil forby Meta i landet

Den russiske sikkerhetstjenesten FSB ber en domstol i Moskva om å umiddelbart forby Metas virksomhet i landet, fordi selskapet «jobber mot russiske interesser». Domstolen skal avgjøre om eieren av Facebook, Instabran og Whatsapp skal betegnes som betegnes som en «ekstremistisk organisjon». Siden invasjonen av Ukraina har Russland blokkert tilgangen til Facebook, Twitter og Instagram..

NRK - 21 mar 22 kl. 14:18

Russland forbyr Meta i landet

Meta, som eier Facebook, Instagram og Whatsapp, har blitt forbrudt i Russland. En domstol i Moskva har stemplet selskapet som en ekstremisistisk organisasjon som jobber mot russiske interesser. Den russiske sikkerhetstjenesten FSB en domstol i Moskva om å umiddelbart forby Metas virksomhet i landet, fordi selskapet «jobber mot russiske interesser».

NRK - 21 mar 22 kl. 14:18

Russland forbyr Facebook og Instagram i landet

Meta, som eier Facebook, Instagram og Whatsapp, har blitt forbrudt i Russland. En domstol i Moskva har stemplet selskapet som en ekstremisistisk organisasjon som jobber mot russiske interesser. Det var den russiske sikkerhetstjenesten FSB som ba domstolen om å forby Metas virksomhet i landet.

NRK - 16 mar 22 kl. 22:50

Falskt videoklipp med Zelenskyj

Et forfalsket videoklipp med Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj er fjernet fra Facebook, Instagram og Whatsapp, opplyser Metas sikkerhetssjef Nathaniel Gleicher. Videoklippet er laget med såkalt deep fake-teknologi, og viser at Zelenskyj ber ukrainske soldater overgi seg, skriver Sky News..

NRK - 14 mar 22 kl. 07:57

Instagram stengt i Russland

Ifølge AFP skal Instagram være stengt i Russland. Instagram er en foto-delingstjeneste og sosialt nettverk. Russiske myndigheter besteme forrige uke å stenge tilgangen til Instagram i landet etter at plattformen tillot oppfordring til drap på russere.

NRK - 02 sep 21 kl. 15:18

Whatsapp får bot på 2,3 milliarder

Irland har ilagt den Facebook-eide meldingsapplikasjonen Whatsapp en bot på 2,3 milliarder kroner for brudd på EU-regler for personvern på internett, skriver NTB. Torsdag bøtela det irske datatilsynet Whatsapp fordi selskapet har delt perosnopplysninger med andre selskaper i Facebook-konsernet..

NRK - 06 aug 21 kl. 20:30

Whatsapp-sjefen kritiserer Apple

I en Twitter-tråd kritiserer sjefen for Whatsapp, Will Cathcart, Apple for planer om å sjekke amerikanske telefoner for overgrepsmateriale mot barn. – Jeg leste informasjonen Apple delte igår, og jeg er bekymret. Jeg mener dette er feil måte å angripe problemet på, og et steg tilbake for folks privatliv i hele verden.

VG - 04 okt 21 kl. 18:50

Trøbbel for Facebook, Instagram og Whatsapp

Downdetector viser at brukere i flere land har problemer med Facebook, Instagram og Whatsapp..

VG - 04 okt 21 kl. 18:50

Trøbbel for Facebook, Instagram og Whatsapp

Downdetector viser at brukere i flere land har problemer med Facebook, Instagram og Whatsapp..

VG - 04 okt 21 kl. 18:50

Trøbbel for Facebook, Instagram og Whatsapp

Facebook, Instagram og Whatsapp har vært nede i flere timer mandag kveld..

NRK - 03 sep 21 kl. 16:29

Solberg: – Ikke et pent syn

Statsminister Erna Solberg er kritisk til det lukkede Whatsapp-nettverket der flere av landets rikeste diskuterer hva de kan gjøre for å forhindre at Arbeiderpartiet og miljøbevegelsen får makt. Det var Dagens Næringsliv som først skrev om Whatsapp-gruppen torsdag. Nå oppfordrer statsministeren medlemmene i chattegruppa til å heller melde seg inn i et politisk parti dersom de vil forsøke å påvirke politikken.

NRK - 02 sep 21 kl. 12:33

Milliardbot til Whatsapp

Irland bøtelegger Whatsapp for brudd på personvernlover, melder AFP. Boten er på 225 millioner euro, tilsvarende 2,3 milliarder norske kroner..

Aftenposten - 28 okt 21 kl. 21:04

Hardt presset Facebook bytter navn på selskapet

Eierselskapet til Facebook, Instagram, Whatsapp og en rekke andre kjente apper skifter navn..

NRK - 09 okt 21 kl. 01:07

Facebook-problemer løst

Fredag kveld hadde Facebook igjen problemer med tjenesten. Etter noen timer opplyste selskapet at de var løst. Det var nettstedet Downdetector som først meldte om problemene, som både skal ha rammet Facebook, bildedelingstjenesten Instagram og meldingstjenestene Messenger og Whatsapp.

NRK - 08 okt 21 kl. 01:21

Facebook slutter med hjemmekontor

Facebook-ansatte har fått jobbe hjemmefra i pandemien. Etter de lange timene med nedetid denne uka, får de ikke lenger den muligheten. Selskapet opplyser at de ansatte må tilbake på kontoret.

VG - 05 okt 21 kl. 06:17

Tirsdag 5. oktober: Dette skjedde i natt

Facebook forklarer hvorfor Facebook, Whatsapp og Instagram var nede i seks timer..

E24 - 05 okt 21 kl. 06:08

Facebook: Derfor var vi nede

Frustrerte brukere var uten Facebook, Instagram og Whatsapp i over seks timer mandag. Feilen stammer fra selskapet selv..

NRK - 05 okt 21 kl. 05:11

Intern feil slo ut Facebook

En intern feil førte til at brukere verden over ikke kom seg inn på plattformer som Facebook, Instagram, Messenger og Whatsapp mandag kveld. – Vi har jobbet hardt for å gjenopprette tilgangen til våre apper og tjenester, og vi er glade for å kunne si at de nå er på vei til å fungere igjen, skrev Facebook på Twitter klokken 0.33 natt til tirsdag..

VG - 05 okt 21 kl. 04:23

Facebook: Derfor var vi nede

Frustrerte brukere var uten Facebook, Instagram og Whatsapp i over seks timer mandag. Feilen stammer fra selskapet selv..

NRK - 04 okt 21 kl. 22:54

Facebook har fortsatt problemer

Brukere i en rekke land kommer verken inn på Facebook, Instagram, Messenger eller Whatsapp. Driftsproblemene startet mandag og varte utover kvelden. Facebook hadde ved 22-tiden ennå ikke uttalt seg om hva som er årsaken til problemene, og det er uvisst når plattformene kommer til å fungere igjen..

Dagbladet - 04 okt 21 kl. 21:52

- Overhodet ikke bra

Mandag kveld var det ikke lenger mulig å bruke populære internettjenester som Facebook, Instagram og Whatsapp. IT-ekspert Torgeir Waterhouse sier til Dagbladet at dette er problematisk på flere måter..

NRK - 04 okt 21 kl. 17:57

Trøbbel for Facebook

Den populære nettjenesten Facebook har problemer med driften og er utilgjengelig for mange brukere. Også Instagram og Whatsapp har liknende problemer. Det er tjenesten Downdetector som melder dette..

NRK - 11 sep 21 kl. 19:29

Beklager etter Taliban-spøk

Investor Øystein Stray Spetalen beklager at han spøkte om at Taliban kunne ta livet av TV 2-reporter Fredrik Græsvik da sistnevnte var i Kabul. I midten av august ble det lagt ut en artikkel i en Whatsapp-gruppe, om at TV 2 jobbet med å få TV 2- reporter Fredrik Græsvik ut av Kabul og tilbake til Norge etter Talibans inntog. «Er det lov å håpe at han blir?

Dagbladet - 11 sep 21 kl. 15:44

- Kan man sponse Taliban?

Investor Øystein Stray Spetalen spøkte i en Whatsapp-gruppe om at Taliban kunne ta livet av TV 2-reporter Fredrik Græsvik da sistnevnte var i Kabul..

NRK - 11 sep 21 kl. 15:07

Spøkte om drap på TV2-profil

I midten av august ble det lagt ut en artikkel i en Whatsapp-gruppe, der flere av landets rikeste personer er medlemmer. Den handlet om at TV 2 jobbet med å få TV 2- reporter Fredrik Græsvik ut av Kabul og tilbake til Norge etter Talibans inntog «Er det lov å håpe at han blir?» skrev blant annet finansmann Dag Arne Wivelstad, som la ut artikkelen.

E24 - 08 sep 21 kl. 14:28

Bjørn Maaseide om «milliardær-gruppen»: - Jeg vil ikke bli satt i bås

Bjørn Maaseide kommer med til dels krass kritikk mot Dagens Næringsliv (DN) etter avisens avsløring av det de omtaler som en «hemmelig milliardær-gruppe» på Whatsapp. - Vi har rapportert om en gruppe det er interessant for våre lesere å vite om, sier DN-redaktør Gry Egenes..

NRK - 03 sep 21 kl. 12:23

Raymond: – Exit på speed

– Dette er Exit på speed i fri dressur, seier byrådsleiar i Oslo, Raymond Johansen (Ap), om meldingane Dagens Næringsliv publiserte torsdag. Dagens Næringsliv publiserte torsdag meldingar frå ei lukka Whatsapp-gruppe mellom nokre av landets rikaste. Der diskuterte dei kva dei kunne gjere for å hindre Arbeidarpartiet og miljøbevegelsen frå å få makt.

NRK - 19 aug 21 kl. 19:15

USA anklager Facebook for monopol

Amerikansk påtalemyndighet gjør et nytt forsøk på å trekke Facebook for retten i henhold til antitrustlovgivningen. Det er andre gangen Den føderale handelskommisjonen FTC forsøker å bevise at Facebook misbruker sin maktposisjon til å eliminere konkurranse, skriver NTB. I juni avviste en domstol det første forsøket med den begrunnelse at påtalemyndigheten ikke la fram nok bevis på at Facebook er et monopol.

NRK - 13 jul 21 kl. 20:40

Cuba begrenser internett-tilgang

Cubanske myndigheter har kuttet tilgangen til store sosiale medieplattformer i et forsøk på å bremse informasjonsstrømmen etter demonstrasjonene. Flere har mistet tilgangen til store sosiale medieplattformer som Whatsapp, Facebook, Instagram og visse Telegram-servere på Cuba mandag, melder den London-baserte gruppen NetBlocks..

NRK - 16 jun 21 kl. 13:39

Publiserer avslørende SMS

Dominic Cummings, som var en av Boris Johnsons nærmeste, har delt en tekstmelding der britenes statsminister tilsynelatende kaller sin helseminister ubrukelig. Meldingen skal være sendt med tjenesten Whatsapp og er ifølge Cummings fra en tråd der han og Johnson i fjor vår diskuterte helseminister Matt Hancocks arbeid for å øke testkapasiteten tidlig i pandemien. I det som fremstår som et svar fra Johnson, beskrives Hancocks innsats som «fullstendig j***a ubrukelig», skriver Sky News..

NRK - 13 jun 21 kl. 09:51

Eriksen med beskjed fra sykehuset

Den danske fotballspilleren Christian Eriksen (29), som lørdag falt om på banen under EM-kampen mellom Danmark og Finland, har sendt en beskjed til sine lagkamerater i Italia. Eriksen, som spiller for Inter Milan i Serie A, sendte en beskjed fra sykesengen i lagkameratenes gruppechat i appen Whatsapp. Det opplyser Inters klubbdirektør Giuseppe Marotta, ifølge danske DR.

NRK - 13 jun 21 kl. 09:51

Eriksen: – Jeg har det fint

Den danske fotballspilleren Christian Eriksen (29), som lørdag falt om på banen under EM-kampen mellom Danmark og Finland, har sendt en beskjed til sine lagkamerater i Italia. Eriksen, som spiller for Inter Milan i Serie A, sendte en beskjed fra sykesengen i lagkameratenes gruppechat i appen Whatsapp. Det opplyser Inters klubbdirektør Giuseppe Marotta, ifølge danske DR.

NRK - 19 mar 21 kl. 18:50

Instagram er nede

Både delingstjenesten Instagram og Whatsapp er nede, ifølge VG. Brukere i flere land melder også om problemer med Instagram og Whatsapp på Twitter..

NRK - 16 apr 21 kl. 09:43

Pakistan stenger sosiale medier

Pakistans regjering har beordret teleselskaper til å stenge sosiale medier og meldingstjenester etter flere dager med voldelige anti-franske protester. De ber om blokkering av Twitter, Facebook, Whatsapp, YouTube og Telegram fram til klokken 13..

NRK - 02 apr 21 kl. 03:09

Spanjoler lurt av vaksinespøk

Ukjente gjerningspersoner sto for en guffen aprilspøk da de lokket tusener av spanjoler over 80 år til å stille seg i kø for å få koronavaksine torsdag. En melding som så ut som om den var fra helsemyndighetene, var blitt spredt via ulike Whatsapp-grupper. Meldingen gikk ut på at alle over 80 år kunne få koronavaksine torsdag, selv uten å ha bestilt time til det.

NRK - 16 mar 21 kl. 10:45

Appen Signal utilgjengelig i Kina

Den krypterte meldingstjenesten Signal er blitt utilgjengelig i Kina. Det er ikke gitt noen forklaring på hva som har skjedd. Kina har allerede stengt tjenester som Google, Twitter, YouTube, Facebook og Whatsapp..

VG - 04 feb 21 kl. 22:28

«Det er som å bli hjemsøkt»: Her er stemmene militærjuntaen vil blokkere

Til tross for at militæret i Myanmar nå blokkerer Facebook og Whatsapp, siver kritiske stemmer likevel ut av landet. Her forteller tre studenter til VG om øyeblikket da de forsto at militæret hadde grepet makten, og om fortvilelsen og frykten som fulgte..

NRK - 16 dec 20 kl. 15:18

Avslører nettverk av overgriparar

Fleire enn 400 personar som delte overgrepsmateriale av barn, har blitt avslørte av italiensk politi i ein stor operasjon. Politiet melder sjølve at dei jobba hemmeleg i to år for å avsløre nettverket, som omfattar 159 Whatsapp- og Telegram-grupper..

E24 - 12 dec 20 kl. 19:14

Zuckerberg skal ha fryktet Instagram før oppkjøpet i 2012

Amerikanske myndigheter trekker opp gamle meldinger fra Facebook-sjefen i søksmålet, som i ytterste konsekvens kan føre til at nettgiganten må selge Instagram og Whatsapp..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com