Voss

Friday, 15 November, 15:46

Nyheter om Voss

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 09 Nov 19 kl. 15:39

Fallskjermulykke på Voss

En fallskjermhopper er skadet i en hoppulykke på Voss i Hordaland. Vedkommende skal ha hoppet fra Hangurstoppen og ha landet et annet sted enn planlagt. Det er ikke kjent hva slags skader hopperen har fått.

Aftenposten - 09 Nov 19 kl. 16:23

Mann skadd i speedrider-ulykke på Voss

En mann som fløy en såkalt speedrider, er fraktet til Haukeland universitetssjukehus med luftambulanse etter at vedkommende falt ned under gondolbanen på Voss..

Aftenposten - 09 Nov 19 kl. 16:23

En person skadd i speedrider-ulykke på Voss

En person som fløy en såkalt speedrider, er hentet ut med luftambulanse etter at vedkommende falt ned under gondolbanen på Voss..

P4 - 09 Nov 19 kl. 15:38

Falt under gondolbane på Voss

En person som fløy en såkalt speedrider får behandling av ambulansepersonell etter at han falt ned under gondolbanen på Voss nå i ettermiddag. Skadeomfanget er ikke kjent. Det er heller ikke årsaken til ulykken.

NRK - 09 Nov 19 kl. 16:01

Fallskjermhoppar henta ut

Fallskjermhopparen som styrta i fjellsida ved gondolbana på Voss laurdag, er henta ut med luftambulansen. Personen mista medvitet, men kom truleg frå ulukka med brotskader, melder politiet..

NRK - 09 Nov 19 kl. 16:01

Paraglidarhoppar henta ut

Paraglidarhopparen som styrta i fjellsida ved gondolbana på Voss laurdag, er henta ut med luftambulanse. Personen mista medvitet, men kom truleg frå ulukka med brotskader, melder politiet..

NRK - 10 Nov 19 kl. 10:29

Uviss årsak til speedgliderulukke

Tilstanden til speedgliderutøvaren som styrta på Voss laurdag, er uviss. Ifølge politiet kom mannen frå det med brotskader. Norges Luftsportforbund ventar no på utøvaren og eventuelle vitne sin rapport om hendinga..

NRK - 27 Oct 19 kl. 03:18

Person knivstukket på Voss

En person er lettere skadd etter å ha blitt knivstukket på Holbergsplassen på Voss, natt til søndag. Han er sendt til legevakta for behandling. Politiet har kontroll på en mistenkt, melder Vest politidistrikt.

P4 - 27 Oct 19 kl. 07:11

Person knivstukket på Voss

En person er fraktet til legevakt på Voss med lettere skader etter å ha blitt knivstukket under en slåsskamp. Hendelsen skjedde rundt klokken halv tre i natt. Politiet har kontroll på en person de mistenker for å stå bak hendelsen..

NRK - 07 Nov 19 kl. 06:21

Full togstans i Bergen

Det er stengt for all tografikk mellom Bergen og Arna på grunn av togavsporingen i Ulrikstunnelen natt til torsdag. Det blir satt opp buss for tog mellom Bergen og Voss..

NRK - 29 Oct 19 kl. 06:35

Venstre vurderer felles liste

Venstre vurderer ei felles liste for Hordaland og Sogn og Fjordane ved stortingsvalet i 2021. Dei gamle fylkeslaga blir slått saman til nyttår, og Vestland Venstre må ta stilling til dette på fylkesårsmøtet på Voss i februar..

Aftenposten - 19 Oct 19 kl. 20:14

Mann i 20-årene involvert i speedflyer-ulykke på Voss

Mannen er fraktet til Haukeland universitetssykehus med luftambulanse..

VG - 23 Oct 19 kl. 22:24

Ekstremsportveko får VM i bratt elvepadling: – Skal arrangere det beste

Ekstremsportveko skal arrangere VM i bratt elvepadling til sommeren. Ambisjonene er høye. For første gang får Mariann Sæther (39) sjansen til å kjempe om VM-gull på Voss..

NRK - 19 Oct 19 kl. 19:02

Mann involvert i speedflyer-ulykke

En mann i 20-årene er fraktet til Haukeland sykehus med luftambulanse etter en speedflyer-ulykke på Voss i Hordaland. Ifølge politiet skal en speedflyer ha truffet en stein i det den skulle ta av..

P4 - 19 Oct 19 kl. 19:48

Til sykehus etter speedflyer-ulykke

En mann i 20-årene er fraktet til Haukeland sykehus med luftambulanse etter en speedflyer-ulykke på Voss i Hordaland. Ifølge politiet skal speedflyeren ha truffet en stein i det den skulle ta av og mannen har smerter i ryggen..

Aftenposten - 15 Oct 19 kl. 10:03

Fallskjermtrio med base på Voss tok VM-gull

Anna Moxnes, Kristian Moxnes og Andreas Mosling sørget for norsk gulljubel..

NRK - 08 Sep 19 kl. 14:31

25-åring døde i fallskjermulykke

Det var 25 år gamle Espen Wigemyr som omkom i fallskjermulykken på Voss på lørdag, det melder politiet. Navnet blir frigitt i samråd med pårørende. Saken etterforskes ved Voss lensmannskontor i Indre Hordaland lensmannsdistrikt..

P4 - 07 Sep 19 kl. 19:53

Fallskjermhopper havnet i vannet på Voss

En fallskjermhopper er hentet opp av Vangsvatnet på Voss. Det utføres førstehjelp på stedet, men skadeomfanget er fortsatt ukjent. Nødetatene er på vei, opplyser Vest politidistrikt på Twitter..

Dagbladet - 07 Sep 19 kl. 22:55

Fallskjermhopper omkom etter hard landing i vann på Voss

Voss fallskjermklubb er i sorg, etter at de lørdag ettermiddag mistet et medlem, opplyser daglig leder Andreas Håland Hemli. Et kriseteam er blitt etablert i kommunen..

Aftenposten - 07 Sep 19 kl. 20:26

Fallskjermhopper havnet i vannet på Voss - omkom

En fallskjermhopper omkom etter at han lørdag kveld landet i Vangsvatnet i Voss. Vedkommende ble raskt reddet opp fra vannet, men livet sto ikke til å redde..

NRK - 08 Sep 19 kl. 14:16

Frigir namn etter fallskjermulukke

Det var 25 år gamle Espen Wigemyr som laurdag kveld omkom etter fallskjermulukka på Vangsvatnet på Voss. Namnet blir frigittt i samråd med pårørande, melder politiet. Wigemyr var opphavleg ikkje frå Voss, men har hatt adresse der sidan 2016..

Aftenposten - 07 Sep 19 kl. 20:26

Fallskjermhopper havnet i vannet på Voss

En bevisstløs mann er hentet opp av Vangsvatnet..

NRK - 07 Sep 19 kl. 22:59

Fallskjermhopper døde

Fallskjermhopperen som landet i Vangsvatnet i Voss lørdag døde av hendelsen. Politiet vil etterforske saken..

NRK - 12 Sep 19 kl. 14:43

Tilrår ikkje bustader i Bømoen

Rådmannen i Voss kommune tilrår ikkje bustadbygging i Bømoen, skriv Avisa Hordaland. Politikarane skal ta stilling til den betente saka fredag. Den gamle militærbasen vart i 2016 seld til investorar som ønsker å bygga bustader på området..

NRK - 29 Aug 19 kl. 04:34

Mye regn på Vestlandet

Flere ras har sperret veiene mellom Bergen og Voss. Først måtte hovedveien E-16 mellom Bergen og Voss stenges ved Bosltad på grunn av ras. Siden måtte også omkjøringsveien på fylkesvei 314 stenges ved Bergsdalen, på grunn av ras utløst av regnværet..

Aftenposten - 08 Sep 19 kl. 07:10

Mann i 20-årene omkom i fallskjermulykke

En mannlig fallskjermhopper i 20-årene omkom etter at han lørdag kveld havnet i Vangsvatnet i Voss..

NRK - 08 Sep 19 kl. 18:19

Fallskjermklubb i sorg

Kameratene til den 25 år gamle mannen fra Kristiansand som omkom i en fallskjermulykke lørdag er i sjokk etter hendelsen, skriver Fædrelandsvennen. Andreas Håland Hemli i Voss Fallskjermklubb sier 25-åringen hadde mer enn 1000 hopp bak seg..

NRK - 07 Sep 19 kl. 20:09

Fallskjermhopper til sykehus

En fallskjermhopper landet i Vangsvatnet i Voss lørdag kveld. Vedkommende er reddet opp av vannet, men skadeomfanget er ukjent. Personen er bevisstløs, skriver Vest politidistrikt på Twitter..

P4 - 30 Aug 19 kl. 18:29

Ble ikke varslet om tunnelfaste

Veitrafikksentralen brukte nesten ti timer på å varsle politiet om at folk var innesperret i en tunnel på E16 mellom Voss og Bergen denne uken. Årsaken var at Statens vegvesen mente de hadde kontroll på situasjonen, og at det ikke var fare for liv og helse. Både politiet og brannvesenet på Voss reagerer, og sier det er høyst uvanlig å ikke opplyse om en så alvorlig hendelse.

Aftenposten - 09 Sep 19 kl. 14:41

Avdødes instru­menter og fallskjerm skal granskes: – Vi tar lærdom av ulykken

Det foretas rundt 70.000 fallskjermhopp i Norge årlig. – Dette er en trygg sport med lite ulykker, sier daglig leder Andreas Håland Hemli i fallskjermklubben Skydive på Voss..

NRK - 07 Sep 19 kl. 20:09

Paraglider til sykehus

En fallskjermhopper landet i Vangsvatnet i Voss lørdag kveld. Vedkommende er reddet opp av vannet, men skadeomfanget er ukjent. Ifølge 110-sentralen skal det være snakk om en paraglider.

NRK - 07 Sep 19 kl. 20:09

Paraglider landet i innsjø

En fallskjermhopper landet i Vangsvatnet i Voss lørdag kveld. Vedkommende er reddet opp av vannet, men skadeomfanget er ukjent. Ifølge 110-sentralen skal det være snakk om en paraglider.

P4 - 30 Aug 19 kl. 18:29

Visste ikke at folk var innesperret i tunnel

Veitrafikksentralen brukte nesten ti timer på å varsle politiet om at folk var innesperret i en tunnel på E16 mellom Voss og Bergen denne uken. Årsaken var at Statens vegvesen mente de hadde kontroll på situasjonen, og at det ikke var fare for liv og helse, melder NRK. Både politiet og brannvesenet på Voss reagerer, og sier det er høyst uvanlig å ikke opplyse om en så alvorlig hendelse.

P4 - 07 Sep 19 kl. 21:08

Omkom i fallskjermulykke

Fallskjermhopperen som landet i Vangsvatnet på Voss i kveld er nå bekreftet omkommet. Mannen fikk førstehjelp på stedet, men livet sto ikke til å redde. Mannen ikke skal ha prøvd å lande på en flåte i vannet, men havnet i stedet i vannet.

P4 - 04 Sep 19 kl. 10:49

Gir 200 millioner kroner ekstra til rassikring

Regjeringen gir 200 millioner kroner ekstra til rassikring av riksveier. Det bekrefter Frps nestleder Terje Søviknes overfor Nettavisen. Nylig ble E16 mellom Bergen og Voss utsatt for to ras, på hver sin side av en tunnel..

Dagbladet - 29 Aug 19 kl. 04:10

Hus evakuert på grunn av flom i Kvam

Store vannmengder har ført til evakuering av et bolighus i Kvam. Flere ras har sperret veiene mellom Bergen og Voss..

Aftenposten - 29 Aug 19 kl. 05:37

Hus evakuert på grunn av flom i Kvam

Store vannmengder har ført til evakuering av et bolighus i Kvam. Flere ras har sperret veiene mellom Bergen og Voss..

NRK - 29 Aug 19 kl. 09:57

Flere ras stenger veier i Hordaland

Store vannmengder har ført til evakuering av et bolighus i Kvam. Flere ras gjør at veiene mellom Bergen og Voss blir stengt i flere timer. – Regnet har ført til betydelige skader, sier politiet..

VG - 29 Aug 19 kl. 12:48

Trailersjåfør innesperret i tunnel på E16 i over tolv timer

To ras sperrer E16 mellom Voss og Bergen. En trailersjåfør var innestengt i Bolstadtunnelen på E16 i over tolv timer..

NRK - 29 Aug 19 kl. 12:55

Fanget i tunnel i over tolv timer

To ras sperrer E16 mellom Voss og Bergen. En trailersjåfør var innestengt i Bolstadtunnelen på E16 i over tolv timer, melder Bergens Tidende. – Jeg er glad jeg ble stående i tunnelen.

NRK - 29 Aug 19 kl. 07:03

– Trær og steinmasser stenger veier

Store vannmengder har ført til evakuering av et bolighus i Kvam. Flere ras har sperret veiene mellom Bergen og Voss. – Regnet har ført til betydelige skader, sier politiet.

P4 - 29 Aug 19 kl. 05:20

Mye vann i vest

Vestlandet er nå sterkt preget av store mengder regn gjennom natten. Et bolighus i Kvam i Hordaland er evakuert og flere ras sperrer veiene mellom Bergen og Voss. Det ustabile været har ført til at Equinor onsdag måtte avlyse nesten alle de planlagte avgangene til plattformene i Nordsjøen, ifølge Heliport.

P4 - 29 Aug 19 kl. 13:23

Innesperret i tunnel på E16 i over tolv timer

Flere personer ble sperret inne i Bolstadtunnelen på E16 mellom Voss og Bergen i over 12 timer. To ras sperret veien og totalt 19 personer ble innesperret i tunnelen. Alle er nå ute, ifølge avisen Hordaland.

NRK - 09 Aug 19 kl. 19:35

Redningsaksjon på Voss

Et turfølge sitter fast i fjellet ved Skipadalsnuten på Voss, melder Vest politidistrikt. Ingen personer skal være skadet. Mannskap fra Røde Kors er sendt til stedet for å frakte dem ned..

Aftenposten - 05 Aug 19 kl. 20:42

Bil fanget mellom ras i Voss

Det gikk mandag kveld to jordras over en vei i Voss kommune. En bil ble innesperret mellom rasene, men de to i bilen kom seg unna..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt