Voldtektssiktede

Mandag, 13 Juli, 02:58

Nyheter om Voldtektssiktede

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 06 des. 19 kl. 05:35

Voldtektssiktede skutt av politiet

Under en rekonstruksjon av en voldtektssak i Hyderabad i India, klarte en av de mistenkte å ta våpenet fra en politimann, skriver Times of India. Alle de fire mistenkte ble skutt og drept. De var mistenkt for å ha voldtatt og brent en kvinne levende..

P4 - 06 des. 19 kl. 07:17

Voldtektssiktede drept av indisk politi

Indisk politi sier de har skutt og drept fire menn som har erkjent å stå bak voldtekten av en kvinne i forrige uke. Kvinnen ble grovt mishandlet etter overgrepet, og døde av skadene. Mennene skal ha blitt skutt da de forsøkte å flykte under en rekonstruksjon på åstedet.

NRK - 22 nov. 19 kl. 12:52

Pågrepet og siktet for voldtekt

I går ble en mann i 20-årene pågrepet og siktet for en voldtekt i Stavanger sentrum. Voldtekten skjedde natt til 14. november i trappene ved Olav Vs gate.

P4 - 15 okt. 19 kl. 22:07

Voldtektssiktede framstilles for varetekt i morgen

De sju mennene som er siktet for grov voldtekt av en ung kvinne i Hønefoss, fremstilles trolig for varetektsfengsling i morgen. Det opplyser politiet til NRK. De siktede er østeuropeere, og politiet har nå fått tak i nok tolker til at de kan få avhørt alle sju..

Aftenposten - 15 okt. 19 kl. 22:13

De sju Voldtektssiktede i Hønefoss fremstilles trolig for varetektsfengsling onsdag

De sju mennene som er siktet for grov voldtekt av en ung kvinne i Hønefoss, fremstilles trolig for varetektsfengsling onsdag, opplyser politiet til NRK..

Aftenposten - 15 okt. 19 kl. 22:13

De syv Voldtektssiktede i Hønefoss fremstilles trolig for varetektsfengsling onsdag

De sju mennene som er siktet for grov voldtekt av en ung kvinne i Hønefoss, fremstilles trolig for varetektsfengsling onsdag, opplyser politiet til NRK..

P4 - 27 aug. 19 kl. 17:23

Fire Voldtektssiktede fengslet

Fire menn er varetektsfengslet i fire uker etter at de ble siktet for voldtekt av kvinne i Levanger i helgen. Det melder Trønder-Avisa. Det skal ikke være noen relasjon mellom dem og den fornærmede kvinnen.

P4 - 09 aug. 19 kl. 16:07

Avviser gjengvoldtekt

To av de fem mennene som er mistenkt for gjengvoldtekt av en norsk kvinne i Benidorm i Spania hevder kvinnen samtykket til det som skjedde. De hevder også de hadde sex med henne individuelt, melder den spanske avisen Información. Tre av de fem Voldtektssiktede mennene ble varetektsfengslet i går, mens to er midlertidig løslatt..

Aftenposten - 08 aug. 19 kl. 16:08

VG: Advokat bestrider at Voldtektssiktede i Benidorm er løslatt

Advokaten til de fem franskmennene som er siktet for voldtekt av en norsk kvinne i Benidorm i Spania, benekter tidligere meldinger om at to av dem er løslatt..

NRK - 03 mars 19 kl. 19:22

To Voldtektssiktede menn løslatt

De to mennene i 30- og 40-årene som ble siktet og pågrepet for voldtekt på en hytte i Hemsedal natt til lørdag, er løslatt. Det opplyser politiinspektør Hans Egil Seljordslia til NRK. Saken etterforskes videre..

Aftenposten - 19 feb. 19 kl. 05:47

Weinsteins rettssak utsatt

Rettssaken til den Voldtektssiktede filmgiganten Harvey Weinstein er utsatt til 3. juni, opplyser en talsmann for domstolen..

NRK - 19 feb. 19 kl. 05:02

Weinsteins rettssak utsatt

Rettssaken til den Voldtektssiktede filmregisøren Harvey Weinstein i Hollywood i USA er utsatt til 3. juni, opplyser en talsmann for domstolen. Weinstein er tiltalt for et tilfelle av voldtekt og et tilfelle av overgrep..

Aftenposten - 18 jan. 19 kl. 06:22

Weinstein og hans forsvarer skiller lag

Den Voldtektssiktede filmgiganten Harvey Weinstein og hans forsvarsadvokat Benjamin Brafman skiller lag kun noen måneder før saken skal opp for retten..

NRK - 10 des. 18 kl. 09:15

Siktet etter Hells Angels-fest

Både den Voldtektssiktede mannen og kvinnen som skal ha blitt forulempa natt til søndag, hadde deltatt på en fest i Hells Angels sine lokaler i Tromsdalen. Hendelsen skjedde i nærheten av lokalet til motorsykkelklubben. Mannen i 40-årene er løslatt..

NRK - 17 juli 18 kl. 12:25

Tiltalt for voldtekt

En mann og en kvinne er tiltalt for grov voldtekt av en 14 år gammel jente på Romerike, skriver Romerikes Blad. Voldtekten skal ha skjedd i juni i fjor hjemme hos den Voldtektssiktede jenta. Saken kommer opp for Nedre Romerike tingrett i august..

NRK - 17 juli 18 kl. 12:25

Tiltalt for voldtekt på Romerike

En mann og en kvinne er tiltalt for grov voldtekt av en 14 år gammel jente på Romerike, skriver Romerikes Blad. Voldtekten skal ha skjedd i juni i fjor hjemme hos den Voldtektssiktede kvinnen. Saken kommer opp for Nedre Romerike tingrett i august..

VG - 24 nov. 17 kl. 18:03

Voldtektssiktet (18) pågrepet for nytt voldtektsforsøk like etter løslatelse

Fem dager etter at den Voldtektssiktede 18-åringen ble løslatt fra varetekt, pågrep politiet han for et nytt voldtektsforsøk..

NRK - 08 juli 17 kl. 17:46

Voldtektssiktede fortsatt i avhør

De tre mennene som er siktet for å ha voldtatt en kvinne under Kongsberg Jazzfestival, sitter fortsatt i avhør lørdag ettermiddag. – De vil ikke bli løslatt før vi har fått en bedre oversikt, sier politiinspektør Sidsel Wam Nilsen til NTB..

P4 - 26 juni 17 kl. 19:11

To Voldtektssiktede tenåringer varetektsfengsles

De to guttene på 15 år som er siktet for voldtekt av en mindreårige jente i Oslo natt til lørdag er varetektsfengslet i én uke. Det har Oslo tingrett bestemt. Fengslingen begrunnes med fare for bevisforspillelse.

Dagbladet - 03 mars 17 kl. 20:18

Striden mellom Nicki Minaj og Remy Ma fortsetter: - Hvor faen er sangen din? Kom igjen!

Remy Ma «disser» Nicki Minaj med strofer om falske pupper, rumpeimplantater og Minajs Voldtektssiktede bror..

P4 - 22 april 16 kl. 08:27

Sjekker DNA opp mot flere saker

Politiet sjekker nå den Voldtektssiktede barnehageassistenten i Bergens sitt DNA opp mot flere uløste sedelighetssaker. Mannen ble pågrepet på jobb i forrige uke, og har innrømmet fem overgrep, blant annet en gutt på fire år. Ifølge VG blir nå mannens DNA sjekket opp mot andre sedelighetssaker for å ettergå om saken kan ha større omfang enn hva mannen selv forklarer..

VG - 22 april 16 kl. 13:02

Voldtektssiktet barnehageansatt: Sjekker mannens DNA mot uløste saker

Den Voldtektssiktede barnehageassistenten i Bergen har innrømmet fem overgrep. Nå sjekker politiet hans DNA opp mot uløste sedelighetssaker..

Aftenposten - 18 april 16 kl. 14:13

Mann pågrepet i barnehage i Bergen – siktet for voldtekt

– Jeg kommer neppe tilbake her, skal den Voldtektssiktede mannen ha sagt da han ble pågrepet av sivilkledd politi i barnehagen..

VG - 20 april 16 kl. 18:36

Bergen: Voldtektssiktet har vært tiltrukket av barn i flere år

BERGEN (VG) Den Voldtektssiktede barnehageassistenten skal ha forklart politiet at han forsøkte å skille mellom jobben i barnehagen og overgrepsbildene han lastet ned på fritiden..

VG - 19 april 16 kl. 12:37

Barnehageansatt i Bergen: Delte overgrepsbilder på nett

BERGEN (VG) Den Voldtektssiktede mannen innrømmer å ha delt overgrepsmateriale av barn på nettet..

VG - 19 april 16 kl. 12:37

Barnehageansatt i Bergen: Delte overgrepsbilder på nett

BERGEN (VG) Den Voldtektssiktede mannen innrømmer å ha delt overgrepsmateriale av barn på nettet..

P4 - 20 april 16 kl. 18:41

Voldtektssiktet har vært tiltrukket av barn i flere år

Den Voldtektssiktede barnehageassistenten i Bergen skal ha vært tiltrukket av barn i flere år. Mannen skal ha forklart politiet at han forsøkte å skille mellom jobben i barnehagen og overgrepsbildene han lastet ned på fritiden, melder VG. Barnehageassistenten i 30-årene har innrømmet overgrep mot totalt fem barn mellom fire og seks år i en barnehage i Bergen..

P4 - 19 april 16 kl. 12:45

- Delte overgrepsbilder på nettet

Den Voldtektssiktede barnehageansatte mannen i Bergen skal ha innrømmet å ha delt overgrepsmateriale av barn på nettet. Dette skal ha blitt avdekket i forbindelse med en ransaking av mannens bolig, melder VG Ifølge flere medier skal mannen ha erkjent overgrep mot totalt fem ofre. Foruten å ha kontakt med barn gjennom jobben skal mannen ifølge Bergensavisen ha vært aktiv i et idrettsmiljø i byen..

VG - 04 mars 16 kl. 16:53

- Jentene ville ikke si fra om voldtekter - redd for horestempel

At de Voldtektssiktede guttene viste frem bilder og video av overgrepene var godt kjent i ungdomsmiljøet, men ingen turte å si fra til politiet..

VG - 04 mars 16 kl. 16:53

- Jentene ville ikke si fra om voldtekter - redde for horestempel

At de Voldtektssiktede guttene viste frem bilder og video av overgrepene var godt kjent i ungdomsmiljøet, men ingen turte å si fra til politiet..

NRK - 22 juli 15 kl. 14:18

Innrømmer seksuell omgang

Begge de Voldtektssiktede guttene i Sør-Troms innrømmer å ha hatt seksuell omgang med den 14 år gamle jenta som anmeldte dem. Men de 16- og 17-åringene erkjenner ikke straffeskyld for voldtekt av 14-åringen. Hun er fra Rogaland og ferierte i Troms..

Aftenposten - 22 juli 15 kl. 14:09

Gutter innrømmer seksuell omgang i voldtektssak i Troms

Harstad (NTB): Begge de Voldtektssiktede guttene i Sør-Troms innrømmer å ha hatt seksuell omgang med den 14 år gamle jenta som anmeldte dem..

NRK - 18 juni 15 kl. 17:15

Får ikke komme tilbake i jobb

Ansettelsesrådet i Nordre Buskerud politidistrikt opprettholder suspensjonen i ytterligere tre måneder. Nå tar den Voldtektssiktede politimannen saken videre..

P4 - 23 juni 15 kl. 22:15

Kripos etterforsker politimann

Kripos skal nå hjelpe til med å etterforske den Voldtektssiktede politimannen i Nordre Buskerud. Etterforskningen pågår for fullt, men Spesialenheten som har gjort jobben til nå sier det er utfordrende og tidkrevende, og får derfor hjelp av Kripos, melder Drammens tidende. Politimannen er mistenkt for voldtekt og for å ha sendt bilde med seksualisert innhold til en mindreårig jente..

P4 - 30 mai 15 kl. 17:15

Voldtektssiktet skal ha sendt sex-bilder

Den Voldtektssiktede politimannen fra Nordre Buskerud skal ha sendt sex-bilder til en mindreårig jente. Det melder Dagbladet. Politibetjenten ble i ettermiddag varetektsfengslet i en uke etter å ha blitt siktet for voldtekt av en person.

P4 - 16 mars 15 kl. 21:29

Voldtektssak utsatt

En voldtektssiktet mann i 60-årene kan ikke møte for retten, fordi han er sterkt hodeskadd etter å ha blitt banket opp. Mannen skal angivelig ha voldtatt, eller forsøkt å voldta en ung kvinne i Oppdal i august i fjor, men saken blir nå utsatt, etter volden mot han. Det var en mann i 30-årene som banket opp den Voldtektssiktede så kraftig at han i dag ligger på et sykehjem, melder Adresseavisen..

P4 - 08 mars 15 kl. 18:39

22 pågrepet etter lynsjing

Indisk politi har pågrepet 22 personer etter at et fengsel ble stormet og en voldtektssiktet mann lynsjet i delstaten Nagaland, torsdag. Flere tusen personer var med på angrepet der den Voldtektssiktede 35-åringen ble dratt ut av fengselet og drept - før han ble hengt opp i et klokketårn, melder NTB. Uroen førte til at det ble innført portforbud i byen..

Dagbladet - 01 aug. 14 kl. 16:00

- Voldtektssiktet skiftet bukse etter voldtekten

Overvåkningsbilder avslører at den Voldtektssiktede 49-åringen byttet klær og kastet i fra seg et teppe..

VG - 03 juli 14 kl. 18:03

Ordfører: - Det vekker følelser når byen er utrygg

Politikere reagerer sterkt på at den nå draps- og Voldtektssiktede mannen nettopp var løslatt fra 30 år i fengsel, dømt for fire voldtekter og drap..

NRK - 02 jan. 14 kl. 10:23

Voldtektssiktede menn løslatt

Kvinnen hevder hun ble voldtatt av de to mennene. Én av dem innrømmer å ha hatt sex med 19-åringen, men hevder det var frivillig..

TV2 - 27 nov. 13 kl. 06:12

Eldrebyråden vil ikke si unnskyld til hjelpepleier som har fått jobben tilbake

Den tidligere Voldtektssiktede hjelpepleieren Stig Berntsen forventer en annen holdning fra sin arbeidsgiveren, nå som han har fått jobben tilbake..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt