Vold

Saturday, 19 October, 11:54

Nyheter om Vold

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 4 timer siden

Politiet: Mye uprovosert Vold i Oslo

Natt til lørdag har politiet håndtert mange tilfeller av uprovosert Vold i Oslo, hvor yngre menn i gjenger har gått til angrep på enkeltpersoner..

Aftenposten - 4 timer siden

Politiet: Mye uprovosert Vold i Oslo

Natt til lørdag har politiet håndtert mange tilfeller av uprovosert Vold i Oslo, hvor yngre menn i gjenger har gått til angrep på enkeltpersoner..

VG - 7 timer siden

Politiet: Mye uprovosert Vold i Oslo

Natt til lørdag har politiet håndtert mange tilfeller av uprovosert Vold i Oslo, hvor yngre menn i gjenger har gått til angrep på enkeltpersoner..

NRK - 13 timer siden

Arna-kvinne dømt for Vold

En kvinne bosatt i Arna er i Bergen tingrett dømt til samfunnsstraff i 40 timer for Vold, skriver Bygdanytt. Kvinnen skal ha sparket en sykepleier og en politibetjent. Selv forklarer hun at hun ikke husker noe på grunn av bruk av alkohol og medisin..

VG - 16 Oct 19 kl. 11:19

NFF: – Ett tilfelle av Vold eller trusler er ett for mye

Vi i Norges fotballforbund nedsetter arbeidsgruppe for tiltak mot Vold og trusler..

VG - 19 timer siden

Fotballforbundet setter ned arbeidsgruppe mot Vold: – Savner at NFF er mer tydelige

Jurister savner mer handlekraft enn at Norges Fotballforbund (NFF) setter ned en arbeidsgruppe mot Vold. Samtidig åpner Riksadvokaten for dialog med forbundet for å få redusert fotballVolden..

P4 - 4 timer siden

Vold i Oslo i natt

Politiet i Oslo har rykket ut til mange meldinger om uprovosert Vold i natt, der yngre menn i gjenger har gått til angrep på enkeltpersoner. Bare mellom klokken 23 i går og halv tre i natt anslår operasjonsleder Tor Jøkling at det har vært mellom 15 og 20 tilfeller av dette i hovedstaden, melder NTB. De fleste handelsene har vært i sentrum.

P4 - I førrgår: 12:50

NFF jobber med tiltak mot Vold

Norges Fotballforbund setter nå ned en arbeidsgruppe som skal vurdere tiltak mot Vold og trusler. Det gjøres etter at VG de siste ukene har omtalt alvorlige Voldshendelser på fotballbanen i Oslo og ellers i landet. Volden skjer ofte i lavere divisjoner og i ungdomsfotballen og mellom spillere og mot dommere..

P4 - 15 Oct 19 kl. 05:57

Tenåring tiltalt for trusler og Vold

En tenåring fra et ungdomsmiljø i Lillesand er tiltalt for flere tilfeller av trusler og Vold mot tre jevnaldrende. Det er Agderposten som melder om opprullingen av det brutale ungdomsmiljøet. Han er blant annet tiltalt for å ha slått en gutt flere ganger i hodet før han presset vedkommende til å kysse skoene hans.

P4 - 14 Oct 19 kl. 07:48

Kallmyr vil at fotballVold anmeldes

Justisminister Jøran Kallmyr krever at Norges Fotballforbund sørger for at all Vold på fotballbanen blir anmeldt. Det sier han til VG, etter at avisen den siste tiden har satt fokus på alvorlige Voldshendelser på fotballbanen. Når det blir et sted man kan utøve Vold, er det på tide å rydde opp, sier Kallmyr.

P4 - 12 Oct 19 kl. 13:31

Person skadet etter Vold

En mann er fraktet til St.Olavs hospital etter en Voldshendelse i Ålen. Ifølge politiet er en annen mann pågrepet etter å ha utøvd Vold og truet personer med kniv.

P4 - 14 Oct 19 kl. 15:51

- Må styrke arbeidet mot Vold og overgrep ytterligere

- Det må gjøres mye mer for å bekjempe og avdekke Vold og overgrep mot barn. Det mener Maria Aasen-Svensrud, som sitter i justiskomiteen på Stortinget for Arbeiderpartiet. På P4-nyhetene tidligere i dag kom det frem at det i 2013 ble anmeldt seksuallovbrudd mot 1920 barn mellom 0-15 år, mens i 2018 var tallet økt til 3165 barn.

Dagbladet - 20 timer siden

«Basketak» i retten

Det oppsto Vold mellom to personer i en rettssal i Borgarting lagmannsrett i dag, bekrefter politiet..

NRK - 05 Oct 19 kl. 06:30

41-åring dømt for grov Vold

En 41 år gammel mann er i Bergen tingrett dømt til fem års forvaring for grov Vold mot en 27 år gammel mann. Retten fant det sterkt skjerpende at 41-åringen tidligere er dømt en rekke ganger for Vold, skriver BT..

NRK - 11 Oct 19 kl. 02:55

Mann pågrepet for Vold og trusler

En mann er pågrepet etter at han utsatte fire personer for Vold på Grønland i Oslo. Mannen truet, bet og spyttet senere på politiet. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 0.

P4 - I førrgår: 07:45

Over 60 personer har kontaktet ny overgrepslinje

Krisesentersekretariatet er fornøyd med responsen på den nye kontakttjenesten for Vold- og overgrepsutsatte..

Aftenposten - 11 Oct 19 kl. 06:01

Mann angrep fire og utøvde Vold mot politiet på Grønland

En mann er pågrepet etter at han utsatte fire personer for Vold på Grønland i Oslo. Mannen truet, bet og spyttet senere på politiet..

Dagbladet - 20 timer siden

«Basketak» i rettssal

Det oppsto Vold mellom to personer i en rettssal i Borgarting lagmannsrett i dag, bekrefter politiet..

NRK - 1 time siden

Politiet søker etter tre personer

Ifølge politiet oppsøkte tre personer en leilighet på Ammerud i Oslo og utøvde Vold mot to personer. En mann ble slått i hodet med en hammer, mens en kvinne ble påført kuttskader i en arm..

NRK - 4 timer siden

Voldshendelse på Ammerud i Oslo

Politi og ambulanse er på en adresse på Ammerud i Oslo etter melding om Vold. Politiet har kontroll på to menn på stedet og søker etter en person som skal være skadet..

NRK - 9 timer siden

To menn pågrepet etter Vold

To menn i 30-årene er arrestert av politiet etter en Voldshendelse på et utested på Råholt ved Eidsvoll i Akershus. De to skal ifølge politiet ha slått ned og sparket en annen mann..

P4 - 4 timer siden

Pågrepet etter Vold

To menn i 30-årene er pågrepet av politiet etter en Voldshendelse på et utested på Råholt ved Eidsvoll i natt. De to skal ifølge politiet ha slått ned og sparket en annen mann. Han ble hentet av ambulanse etter hendelsen..

Aftenposten - 3 timer siden

Politiet søker etter tre personer etter Voldshendelse på Ammerud

Nødetatene rykket lørdag morgen ut til en boligblokk på Ammerud i Oslo. Mye tyder på at tre personer oppsøkte en leilighet og utøvde Vold, ifølge politiet..

P4 - 11 Oct 19 kl. 05:50

Pågrepet etter Vold

En mann i 30-årene er pågrepet for Vold mot fire personer på Grønland i Oslo i natt. De fire ble slått, og en av dem blødde etter å ha blitt bitt, ifølge politiet. Og da politiet kom til stedet ble de bitt, spyttet på og mannen kom også med trusler.

NRK - 07 Oct 19 kl. 13:24

Mer til forebygging av Vold

Regjeringen vil styrke innsatsen mot Vold og overgrep med 54 millioner kroner. Blant forslagene i statsbudsjettet for 2020 er 19 millioner kroner til behandling av personer som er dømt for seksuelle overgrep..

VG - 22 timer siden

Egeland frykter mer Syria-Vold om USA mislykkes

Den midlertidige våpenstillstanden i Syria kan bli kortvarig dersom USA ikke klarer å få til en avtale som både omfatter Tyrkia og kurdiske SDF, ifølge Flyktninghjelpens generalsekretær Jan Egeland..

NRK - 16 Oct 19 kl. 10:13

Mor dømt til 2,5 års fengsel

En mor er i Oslo tingrett dømt til 2 år og 6 måneders fengsel for fysisk og psykisk Vold mot familien i 12 år. Aktors påstand var tre års fengsel. Kvinnens forsvarer, Martin Hay, sier dommen vil bli anket..

Klartale - 09 Oct 19 kl. 14:54

Gutt livstruende skadd etter Vold

En gutt ble livstruende skadd etter Vold i en bolig ifølge NRK. En person er pågrepet..

NRK - Igår: 20:46

Jakter fem etter ny trusselepisode

Politiet leter etter fem maskerte menn etter nytt hærverk og trusler mot ansatte på et gatekjøkken i Oslo. De etterforsker allerede trusler mot eieren og Vold mot en ansatt som fikk hodeskader 8. oktober da seks unge menn raserte restauranten..

Aftenposten - I førrgår: 13:46

Fremdeles ingen mistenkte etter Vold mot far og sønn i Hønefoss

Politiet har fortsatt ingen mistenkte gjerningspersoner etter at en mann og hans syv år gamle sønn ble angrepet da de gikk tur i Hønefoss lørdag..

NRK - 15 Oct 19 kl. 11:21

Dømt for Vold på Ensjø bingo

Seks menn er i Borgarting lagmannsrett dømt for machete-angrepet på Ensjø bingo i Oslo i 2017. Straffene varierer mellom tre år og fem måneder. To andre menn ble dømt i tingretten i fjor..

NRK - 15 Oct 19 kl. 23:46

Spania fordømmer Vold

De spanske myndighetene fordømmer Volden i Barcelona, og andre byer i regionen. Det skriver myndighetene i en pressemelding, ifølge Reuters. De skriver videre at de nå jobber for å garantere innbyggernes sikkerhet i Catalonia..

P4 - I førrgår: 20:58

Tiltalt etter machete-angrep

En 35 år gammel mann er tiltalt for Vold etter at en mann i 20-årene ble angrepet med machete i Kristiansand i august. 20-åringen fikk flere kutt i ansiktet, bakhodet og et sju centimeter langt kutt i ryggen, men ble ikke kritisk skadet. Tiltalte har i følge Fædrelandsvennen erkjent å ha slått mannen, men nekter for å ha brukt macheten..

Dagbladet - 11 Oct 19 kl. 06:00

Er denne filmen farlig?

«Joker» prøver å forstå de marginaliserte mennene som tyr til Vold. Den bør ses, ikke fordømmes..

P4 - 04 Oct 19 kl. 16:17

Mistenkt for Vold

En mann i 30-årene fra Stjørdal i Trøndelag er mistenkt for å ha holdt ektefellen sin innesperret i parets bolig i flere dager. Kvinnen skal til slutt ha klart å rømme fra parets bolig, skriver Sjørdalens Blad. Mannen er siktet for mistanke om Vold i nære relasjoner.

P4 - 04 Oct 19 kl. 16:38

Dømt til forvaring for grov Vold

En 41 år gammel mann er dømt til forvaring med en tidsramme på fem år og minstetid på tre år for svært grov Vold mot en mann i 20-årene i Bergen i fjor sommer. Ifølge dommen ble den fornærmede påført knivstikk og slag med en bjelke, og torturlignende mishandling. Mannen ble også i 2004 dømt til forvaring for to drapsforsøk i Åsane i Bergen..

P4 - 05 Oct 19 kl. 07:32

41-åring dømt til forvaring for grov Vold

En 41 år gammel mann er i Bergen tingrett dømt til fem års forvaring for grov Vold mot en 27 år gammel mann. Voldshendelsen skjedde i en leilighet i Bergen i juli i fjor. Den skadde havnet på sykehus med blant annet brudd i begge underarmene, i kraniet og i ansiktet.

P4 - 24 Sep 19 kl. 12:52

- Må bli mer lik kunnskap om Vold mot barn

- Det er helt nødvendig at flere tør å varsle hvis de mistenker Vold mot barn. Det sier spesialsykepleier Tone Emilie Sinnangr ved Stine Sofie Stiftelse. Kripos har for første gang gjort en gjennomgang av straffesaker som gjelder alvorlig Vold mot små barn, og blant funnene kommer det frem at kunnskapen om Vold mot barn i politidistriktene og ved ulike helsestasjoner og barnevernstjenester varierer mye..

NRK - 01 Oct 19 kl. 09:50

Erna Solberg åpnet kriselinje

Statsministeren åpnet i dag Krisesentersekretariatets Vold- og overgrepslinje hos Oslo Krisesenter. Dette er den første nasjonale hjelpelinjen for de som er utsatt for Vold i nære relasjoner og seksuelle overgrep. Hjelpelinjen 116 006 er anonym..

P4 - 15 Oct 19 kl. 21:16

Tiltalt for Vold på hotell

En 23 år gammel mann er tiltalt for å ha angrepet en forsvarsløs mann inne på et hotellrom i Stavanger i februar i fjor. Mannen skal ha sparket fornærmede mot hodet mens han sov, eller var for beruset til å gjøre motstand, skriver Stavanger Aftenblad . 23-åringen skal gjentatte ganger også ha slått fornærmede med en flaske.

VG - 13 Oct 19 kl. 23:16

Nesten-Vold og full krangel blant tidligere «Farmen»-stjerner: – TV 2 ringte meg og beklaget

Innspillingen av «Farmens» sidekonkurranse «Torpet» kunne endt i slåsskamp og katastrofe. – Det er mulig vi burde tatt denne samtalen tidligere, innrømmer kanalen..

NRK - 12 Oct 19 kl. 13:59

Mann til sykehus etter Voldsepisode

En mann i 50-årene er pågrepet for å ha utøvd Vold og truet flere personer med kniv i Ålen i Trøndelag. En mann er sendt til sykehus med uavklarte skader. Hendelsen skjedde lørdag rundt klokken 10 i og ved en bolig i Hessdalen i Ålen, skriver NTB..

VG - 11 Oct 19 kl. 12:31

Voldsproblemene i fotballen: Her er koden som må knekkes

Blir problemene med Vold i fotballen redusert dersom vi får mer mangfold inn i ledelsen av klubber og idrettslag?.

NRK - 11 Oct 19 kl. 04:40

Kan kroppsvisiteres uten mistanke

Politiet i Sandnes har fått fullmakt til å visitere fotgjengere og bilister i byen. Målet er å beslaglegge kniver. Det har den siste tiden vært flere meldinger om trusler og Vold hvor kniv eller andre stikkvåpen er brukt, skriver Stavanger Aftenblad..

P4 - 10 Oct 19 kl. 23:55

Én til sykehus etter Vold

Én person er sendt til sykehus etter en Voldshendelse i Ålesund i kveld. Skadeomfanget er uklart, melder politiet i Møre og Romsdal. Én person er pågrepet.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt