Vold

Mandag, 28 September, 02:35

Nyheter om Vold

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 20 timer siden

Kvinne anmeldt for Vold mot politi

På Sola er en kvinne i 20-årene er pågrepet og anmeldt for Vold mot politiet og skadeverk. Hun skal ha sparket og spyttet på en tjenestemann og sparket i stykker celledøren i politibilen. Før politiet kom, skal hun ha oppført seg skremmende og ufint..

NRK - Igår: 02:03

Taxisjåfør utsatt for Vold

En taxisjåfør på Nardo i Trondheim skal ha blitt utsatt for Vold av en kunde som ikke ville gjøre opp for seg. Politiet er på stedet, melder politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - I førrgår: 01:27

Mann utsatt for Vold i Stavanger

Natt til lørdag kom politiet over en mann i Stavanger sentrum som var blitt utsatt for Vold. Mannen ble hentet med ambulanse og fraktet til sykehuset for sjekk. Mistenkte er ikke pågrepet, skriver politiet i Sør-Vest på Twitter..

Dagbladet - 24 sep. 20 kl. 23:24

- Kan bli Vold etter valget

USAs president Donald Trump vil ikke selv garantere at han gir fra seg makta fredelig, om han taper valget. USA-forsker Hilmar Mjelde mener at Vold er et helt realistisk scenario..

NRK - 24 sep. 20 kl. 11:29

Dømt for Voldtekt og Vold

En 48 år gammel mann fra Lindesnes-området er i Agder lagmannsrett dømt til åtte år i fengsel for Voldtekter og Vold mot sin tidligere samboer. Mannen må også betale 250.000 kroner i erstatning til kvinnen..

Aftenposten - 18 sep. 20 kl. 05:43

USAs justisdepartement vil ha strengere straffer for Vold under demonstrasjoner

USAs justisdepartement oppfordrer i et notat rettsinstanser landet rundt til langt strengere straffeforfølgelse av demonstranter som forårsaker Vold..

NRK - 18 sep. 20 kl. 04:47

Vil ha strengere straffer for Vold

USAs justisdepartement oppfordrer i et notat rettsinstanser landet rundt til langt strengere straffeforfølgelse av demonstranter som forårsaker Vold, skriver nyhetsbyrået AP..

NRK - 25 aug. 20 kl. 06:40

Foreldre dømt for Vold

Et foreldrepar i Sarpsborg er dømt til 149 timer samfunnsstraff for Vold og trusler mot deres åtte år gamle sønn. Foreldrene benektet å ha brukt Vold, men retten la vekt på forklaring fra gutten og personer som hadde hatt kontakt med ham..

P4 - 14 sep. 20 kl. 05:55

Utsatt for Vold i Kristiansand

Politiet søker etter en person etter en Voldsepisode i Kristiansand i natt. De melder at en person skal være utsatt for blind Vold, etter å tilsynelatende uprovosert ha blitt slått ned. Personen skal ikke være alvorlig skadet..

NRK - 14 sep. 20 kl. 05:50

Fremstår som blind Vold

En person skal være slått ned på Lund i Kristiansand. Politi og ambulanse er på stedet. Volden fremstår som uprovosert og bærer preg av å være blind Vold, ifølge politiet.

P4 - 10 sep. 20 kl. 17:37

Navalnyjs kollega utsatt for Vold

En av medarbeiderne til den russiske opposisjonslederen Aleksej Navalnyj ble utsatt for grov Vold i går kveld. Kollegaen ble påført både brudd på hjerneskallen og hjernerystelse, opplyser en talsperson for opposisjonslederen. Navalnyj er innlagt på sykehus i Berlin etter mistanke om at han ble forgiftet med nervegift under et besøk i Sibir i august.

P4 - 06 sep. 20 kl. 22:21

Blind Vold i Oslo

En kvinne er alvorlig skadd etter at hun ble slått ned med en flaske på Frogner i Oslo i kveld. Politiet betegner hendelsen som blind Vold. Kvinnen skal ha vært bevisst da politiet kom og formidlet at hun ikke kjente gjerningsmannen.

Aftenposten - 06 sep. 20 kl. 22:18

Politiet etterforsker to tilfeller av blind Vold på Oslo vest

En kvinne ble slått i hodet med en flaske i Drammensveien i Oslo søndag kveld. Ifølge kvinnen var det blind Vold..

NRK - 06 sep. 20 kl. 17:33

Jobbar framleis intenst med sporing

Det blir framleis jobba intenst med smittesporing i kommunane Sarpsborg og Fredrikstad, seier avdelingsleiar Line Vold i Folkehelseinstituttet til NRK. Smitteutbrotet er eitt av dei største Folkehelseinstituttet har registrert, ifølge Vold..

VG - 7 timer siden

Fem personer siktet etter Vold mot 16-åring på Bogerud

Antall personer pågrepet fortsetter å stige etter at en 16-åring ble hugget i ansiktet i Oslo torsdag forrige uke..

Aftenposten - 17 timer siden

Her blir alenemammaen arrestert. Hjemme sitter barna med et spørsmål.

MINSK/MOSKVA (Aftenposten): Anastasia og kvinnene kom med blomster og kos. De ble møtt med køller og Vold..

Aftenposten - 18 timer siden

Bokanmeldelse: Rikt portrett av stridslysten stabeis

Denne tettvevde, thrilleraktige romanen om kjærlighet, Vold og protest må være noe av det beste Tore Renberg har skrevet..

P4 - 03 sep. 20 kl. 06:24

Vil ha slutt på Voldelige demonstrasjoner

Antirasistisk senter ønsker å samle organisasjoner og partier på venstresiden til fredelige demonstrasjoner mot den islamfiendtlige organisasjonen Sian. Leder Rune Berglund Steen sier til Klassekampen at dette burde blitt gjort for lenge siden, og de må gjøre alt de kan for å unngå at det utarter til Vold. De siste to ukene har det vært tre antirasistiske markeringer, der samtlige har ført til Vold..

E24 - 23 sep. 20 kl. 18:05

Virke åpner for nye smittevernsregler på buss etter smitteutbrudd

Etter et utbrudd der 33 pensjonister ble testet positivt for corona etter en felles busstur, forteller Line Vold i FHI til VG at de skal ta en ekstra vurdering på rådene og veilederen for buss..

P4 - 31 aug. 20 kl. 22:59

Reagerer på SIAN-stillhet fra Solberg

Frp-leder Siv Jensen reagerer på at statsminister Erna Solberg ikke har gått ut og fordømt de Voldelige angrepene under SIAN-markeringene i Bergen og Oslo. Jensen sier i et intervju med Dagbladet hun ikke støtter Sians handlinger, men sier det er helt uakseptabelt at lovlige ytringer i landet møtes med Vold. Solberg mener Jensen forsøker å skape en konflikt som ikke finnes, og sier hun har vært tydelig på at Vold mot politiet er uakseptabelt..

P4 - 22 sep. 20 kl. 21:45

Fikk støtte før Født Fri var etablert

Stiftelsen Født fri, som nå fratas statsstøtte, fikk penger før den var formelt etablert. Organisasjonen oppstod på en svært uvanlig måte. Det var Venstre-topper som foreslo hvem som skulle lede den skriver Aftenposten.

Dagbladet - 22 sep. 20 kl. 20:37

Bønn til Norge: - Ikke svikt nå

Flere og flere rapporterer om tortur og Vold. - Det er ingen vei tilbake, sier aktivist til Dagbladet..

Aftenposten - 31 aug. 20 kl. 06:59

Biden sier Trump oppfordrer til Vold

Demokratenes presidentkandidat Joe Biden går hardt ut mot president Donald Trumps håndtering av uroen og opptøyene i landet og sier han oppfordrer til Vold..

P4 - 31 aug. 20 kl. 04:59

-Trump oppfordrer til Vold

Demokratenes presidentkandidat Joe Biden sier president Donald Trump oppfordrer til Vold, på måten han håndterer uroen og opptøyene i landet på. Etter at en mann ble skutt og drept under sammenstøt mellom tilhengere og motstandere av presidenten i Portland, har Trump tvitret at Demokratene er svake i håndteringen av Voldelig kriminalitet og at byer som styres av partiet er herjet av kaos og utenfor kontroll. Biden mener Trump pisker opp stemningen med hatefulle utsagn og skremselspolitikk..

VG - 21 sep. 20 kl. 07:57

Se «Cuties»!

Å beskytte barn mot alle former for Vold, overgrep, utnyttelse og skadelig påvirkning, er blant samfunnets viktigste oppgaver. Nettopp derfor skal man ikke som voksen bare snakke om filmen «Cuties», man skal se den..

NRK - 28 aug. 20 kl. 01:53

Mann utsatt for Vold i Oslo

I Oslo har politiet rykket ut med flere patruljer etter at en mann skal ha blitt utsatt for Vold ved en privatbolig. Mannen har skader og blir ivaretatt av helse. Politiet har kontroll på flere personer, skriver politiet i Oslo på Twitter..

VG - 27 aug. 20 kl. 13:20

Justisministeren om SIAN-markering: – Vi vil ikke ha Vold

Justis- og beredskapsminister Monica Mæland (H) forstår at SIAN-markeringen i Bergen vekket sinne, men aksepterer ikke at folk tyr til Vold. Lørdag er det varslet ny demonstrasjon i Oslo..

VG - 17 sep. 20 kl. 22:02

Homofile Raul slått ned på åpen gate: – De ropte homse og faggot

Natt til søndag ble Raul Sander utsatt for Vold i Majorstuen-området i Oslo. Dagen etter ble han lagt inn på sykehuset med alvorlig hjernerystelse. Han mener han ble banket opp fordi han er homofil..

VG - 17 sep. 20 kl. 19:05

Filmanmeldelse «The Devil All the Time»: Skillingsvise fra sørstatene

Selvmord, sykdom, seriemordere, stump Vold og seksuelle fetisjer. Det er hett og håpløst i de amerikanske sørstatene..

VG - 17 sep. 20 kl. 19:05

Filmanmeldelse «The Devil All the Time»: Skillingsvise

Selvmord, sykdom, seriemordere, stump Vold og seksuelle fetisjer. Det er hett og håpløst i Ohio..

P4 - 26 aug. 20 kl. 16:37

Tiltalt for Vold og trusler

En mann i 70-årene fra Alver i Vestland er tilltalt for Vold og trusler mot sin tidligere samboer i over to år. Mannen skal også ha brutt besøksforbudet mot kvinnen, skriver Nordhordland. Han er også tiltalt for trusler mot politiet..

P4 - 16 sep. 20 kl. 22:35

Eksmann tiltalt for drap

En 32 år gammel mann er nå tiltalt for å ha drept sin fraseparerte kone. Det skriver Romerikes Blad. Den 33 år gamle kvinnen ble drept med 45 knivstikk på Strømmen i fjor.

Aftenposten - 25 aug. 20 kl. 18:49

United-kapteinen funnet skyldig i Vold

Manchester United-kaptein Harry Maguire ble tirsdag funnet skyldig i Vold mot offentlig tjenestemann og gjentatte forsøk på å bestikke politiet..

Aftenposten - 25 aug. 20 kl. 18:49

Britiske medier: United-kapteinen funnet skyldig i Vold

Manchester United-kaptein Harry Maguire ble tirsdag funnet skyldig i grov Vold mot offentlig tjenestemann og gjentatte forsøk på å bestikke politiet..

P4 - 16 sep. 20 kl. 11:34

Mer smitte i Sverige

Norge og Sverige har nå tilnærmet like mange smittede per 100.000 innbyggere. Nye tall fra Det europeiske smittevernbyrået viser at Sverige så vidt har flere smittede enn Norge - 28,7 mot Norges 28,4.

P4 - 24 aug. 20 kl. 07:51

Frykter økt radikalisering

Senter for sekulær integrering frykter økt radikalisering etter den Voldsomme demonstrasjonen mot SIAN i Bergen i helga. Leder Shakeel Rehman sier til Klassekampen at muslimene står igjen som taperne etter at Sian-leder Lars Thorsen ble slått ned av demonstranter. Rehman frykter SIAN vil bruke hendelsen til å bygge på stereotypien om at muslimer står for Vold på grunn av islam.

P4 - 23 aug. 20 kl. 23:04

Flere anmeldes etter Vold mot SIAN-leder

Politiet varsler flere anmeldelser etter sammenstøtene i forbindelse med en SIAN-demonstrasjon i Bergen sentrum i helgen. Tre personer er fra før siktet etter uroen. Andre vil bli anmeldt for skadeverk, Vold mot politiet, ordensforstyrrelse, og for å ha nektet å oppgi personalia, sier politiet til NTB.

NRK - 23 aug. 20 kl. 11:28

– Uakseptabelt å reagere med Vold

Fremskrittspartiets Sylvi Listhaug mener det er bra at politiet forsvarer folk som bruker ytringsfriheten selv om hun er uenig i hva Sian står for, skriver Frp til NRK. Hun mener det er uakseptabelt å bruke Vold når noen bruker ytringsfriheten..

Dagbladet - 14 sep. 20 kl. 09:18

Overmannet snøballkaster: - Nekter å betale

En mann i 20-åra har fått 10 000 kroner i bot for å utøve Vold mot en snøballkaster i tiårsalderen..

NRK - 23 aug. 20 kl. 08:11

MDN: – Vold er aldri svaret

Muslimsk Dialognettverk skriver i en pressemelding at de tar sterk avstand fra Vold og hat, uansett hvem det er rettet mot og hvem som utfører det. De understreker at de oppfordrer til å ignorere islamfiendtlige SIAN, ikke til motdemonstrasjon..

P4 - 14 sep. 20 kl. 06:45

Vurderer eget friområde for rusavhengige

Oslo kan få sitt eget friområde for rusavhengige. I høst skal byrådet bestemme om Oslo skal få et slikt område som blant annet København, Aarhus og Bergen har. I en rapport fra Velferdsetaten heter det at man får et område der man kan være i fred uten å forstyrre andre, samtidig som det er fare for hardere miljø og mindre kontroll, samt mer Vold, skriver Aftenposten..

NRK - 22 aug. 20 kl. 17:09

Pågrepet for Vold på Stovner

Politiet har pågrepet en person som mistenkes for Vold mot en mann på Stovner i Oslo. Politiet fikk meldinger om menn som slåss lørdag ettermiddag. Da politiet ankom stedet møtte de en mann med hode og ansiktsskader.

P4 - 13 sep. 20 kl. 16:43

Alvorlig skadd etter Vold

En mann er alvorlig skadd etter en Voldsepisode i en leilighet ved Olaf Ryes plass i Oslo i ettermiddag. En person er nå pågrepet, opplyser politiet. Mannen har blitt påført en del kutt og politiet etterforsker nå om det er brukt en gjenstand til å påføre fornærmede kuttene.

Aftenposten - 13 sep. 20 kl. 14:12

Før lot politiet kvinnene demonstrere i fred. Nå beskytter heller ikke deres desperate hyl mot brutal Vold.

MOSKVA (Aftenposten): Det meldes søndag om massearrestasjoner før demonstrasjonene i Hviterussland engang har begynt..

P4 - 30 juli 20 kl. 15:57

Agder-politiet mest utsatt for Vold

Politiet i Agder er de i politi-Norge som oftest blir utsatt for Vold og trusler i landet. Det går frem i en undersøkelse Politidirektoratet har gjort. 18 prosent oppgir at de har blitt utsatt for Vold det siste året, og 30 prosent oppgir at publikum har truet dem.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt