Vold

Fredag, 14 August, 13:03

Nyheter om Vold

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - I førrgår: 17:09

Tiltalt for Vold mot samboer

En mann i 40-årene må møte i Nord-Gudbrandsdal tingrett onsdag, tiltalt for Vold mot samboeren. Hendelsen skjedde i en bolig på Vinstra, midt på natten, 23. mai.

NRK - I førrgår: 06:58

Elev risikerer ett års fengsel

I dag starter rettssaken der en elev står tiltalt for Vold mot sin egen lærer, skriver Bodø Nu. I fjor dyttet eleven læreren i bakken så læreren brakk armen. Det hele ble filmet og spredt på sosiale medier.

NRK - I førrgår: 16:19

FHI bekymret for smitte blant unge

Avdelingsdirektør Line Vold ved Folkehelseinstituttet gjentok på dagens pressekonferanse at de er bekymret for festing blant unge. FHI er særlig bekymret for studiestart, og Vold ba folk unngå store arrangementer og begrense alkoholinntaket..

P4 - 06 aug. 20 kl. 11:50

Bekymret for mye Vold på Voss

Politiet på Voss er bekymret for en økning i Vold og fyll på Voss i Vestland fylke. De opplyser til Bergens Tidende at etter at det ble lettet på koronarestriksjonene så har det vært en økning i antall ungdommer som oppholder seg i sentrum gjennom natten. Den siste tiden har det vært flere Voldshendelser som har hatt stort skadepotensiale..

Klartale - Igår: 09:01

Uro og protester i Hviterussland

Tusenvis demonstrerer etter valget i Hviterussland. Politiet bruker Vold og makt. Mange er skadet, noen er døde..

P4 - 04 aug. 20 kl. 17:49

- Utelivsbransjen kan bli neste med innstramming

- Utelivsbransjen er blant de neste som står i fare for å bli rammet av innstramminger. Det opplyser avdelingsdirektør Line Vold ved Folkehelseinstituttet. I går ble det kjent at regjeringen gjør midlertidige innstramminger for cruisetrafikken etter koronautbruddet på Hurtigruten.

Aftenposten - 04 aug. 20 kl. 09:48

Å bekjempe Vold mot kvinner burde være en selvfølge i Europa. Det er det ikke. | Ingrid Brekke

Polen truer med å trekke seg fra Istanbul-konvensjonen, den internasjonale avtalen som skal bekjempe Vold mot kvinner. De er i riktig dårlig selskap..

Dagbladet - Igår: 14:00

The missing link i politiet

Samhandlingsproblem synes å være en del av læringsutfordringene i politiet, og øvrige nødetater, spesielt under tunge PLIVO-oppdrag (pågående livstruende Vold.)..

P4 - Igår: 14:23

Nesten smittedobling på en uke

Antallet personer som har fått påvist koronasmitte i Norge har nesten doblet seg den siste uken. I uke 31 ble det rapportert 199 tilfeller, mens i uke 32 var tallet oppe på 357. Line Vold, avdelingsdirektør i Folkehelseinsituttet sier de er bekymret..

VG - 19 timer siden

Kvinnedrap ryster Tyrkia: Dynket i bensin og påtent

Merve Yesiltas (31) ble satt fyr på og drept av samboeren. I år er minst 235 tyrkiske kvinner drept av sine menn, men likevel vil Erdogan-regjeringen trekke seg fra konvensjoner som skal beskytte kvinner mot Vold..

NRK - I førrgår: 06:17

Tre drept etter sammenstøt

Tre mennesker ble drept da Vold brøyt ut mellom politi og demonstranter i Bengaluru, sør i India. Demonstrantene protesterte mot en nedsettende Facebook-post om profeten Mohammed, ifølge politiet. Flere tusen mennesker skal ha tatt til gatene..

P4 - 30 juli 20 kl. 15:57

Agder-politiet mest utsatt for Vold

Politiet i Agder er de i politi-Norge som oftest blir utsatt for Vold og trusler i landet. Det går frem i en undersøkelse Politidirektoratet har gjort. 18 prosent oppgir at de har blitt utsatt for Vold det siste året, og 30 prosent oppgir at publikum har truet dem.

P4 - I førrgår: 17:31

På nivå med slutten av april

Smittetallene i Norge er nå på nivå med de vi hadde i slutten av april og mai. Det sa Line Vold, avdelingsdirektør i Folkehelseinstiuttet på en pressekonferanse i ettermiddag. Det er registrert 47 tilfeller det siste døgnet..

NRK - I førrgår: 19:51

EU varsler reaksjoner

EUs utenrikssjef Josep Borrell varsler at det kan komme reaksjoner fra unionen etter presidentvalget i Hviterussland. Borrell sier at valget ikke var fritt, og han ber myndighetene innlede dialog for å hindre mer Vold..

P4 - 14 timer siden

Mener FHI burde vært involvert i åpningen av cruisetrafikken

Avdelingsdirektør i Folkehelseinstituttet Line Vold mener de burde vært mer involvert i gjenåpningen av cruisetrafikken. Til NRK er hun at det ville vært naturlig etter de har vært involvert i vurderingen av all annen åpning. Helseminister Bent Høie svarer at de har utarbeidet en nøye plan for gjenåpningen av cruisenæringen og at FHI hadde gitt sine innspill rundt åpningen av cruisetrafikken til Svalbard tidligere..

NRK - 30 juli 20 kl. 13:55

18 prosent utsatt for Vold

18 prosent av de ansatte i Agder-politiet har blitt utsatt for Vold det siste året. Det er den høyeste andelen i hele landet. Det viser en medarbeiderundersøkelse gjennomført av politidirektoratet, skriver Fædrelandsvennen..

Dagbladet - Igår: 15:39

Familiefeide bak masseslagsmål

Tre personer ble sendt på sykehus med knivskader da to familier fra Oslo-området barket sammen. Nå er fem personer siktet for grov Vold etter hendelsen som etterlot en rekke sjokkerte vitner..

NRK - 10 aug. 20 kl. 12:57

EU fordømmer Vold i Hviterussland

EU kaller sikkerhetsstyrkenes Voldsbruk mot demonstranter i Hviterussland uakseptabel. – Vi fordømmer Volden og ber om at alle som ble pågrepet i går kveld straks blir løslatt, heter det i en uttalelse fra EU..

NRK - 10 aug. 20 kl. 03:49

Ber politiet avstå fra Vold

Opposisjonsleder i Hviterussland, Svetlana Tikhanovskaja, ber politiet avstå fra Voldsbruk mot demonstrantene i Minsk og Brest etter søndagens presidentvalg. Myndighetene sier på sin side at demonstrasjonene er under kontroll og kaller dem ulovlige..

Aftenposten - 09 aug. 20 kl. 11:25

Klare krav til hjemmesydde munnbind

Har du tenkt å sy ditt eget munnbind, eller bestille hos noen på nett? Kanskje ikke så lurt, ifølge avdelingsdirektør Line Vold i Folkehelseinstituttet..

VG - 10 aug. 20 kl. 08:53

Et minnesmerke over vår samtid

Det har gått nøyaktig ett år siden det høyreekstreme terrorangrepet i Bærum kommune. 10. august 2019 er en dag vi nordmenn bør ha i mente, slik som det forferdelige angrepet 22.

VG - 09 aug. 20 kl. 05:42

Valg i Hviterussland: Diktatorens jerngrep kan være i ferd med å løsne

– EU og Norge må oppfordre president Alexandr Lukasjenko til ikke å bruke Vold mot opposisjonen, sier Inna Sangadzhieva i Den norske Helsingforskomite..

NRK - 07 aug. 20 kl. 14:32

Frykter smitte i fadderuka

Folkehelseinstituttet er bekymret for fadderukene som arrangeres i forbindelse med høstens studiestart, etter flere smittetilfeller på fester den siste tiden. Det sier avdelingsdirektør Line Vold i Folkehelseinstituttet..

NRK - 07 aug. 20 kl. 14:19

Importsmitte i Norge

Økt reiseaktivitet fører til importsmitte av korona i Norge. – Vi må være klar over risikoen ved å reise, sier avdelingsdirektør Line Vold i Folkehelseinstituttet. Regjeringen vil ikke åpne for reiser til og fra land utenfor EØS-området..

NRK - 07 aug. 20 kl. 15:56

Forventer juks ved valget

Det ventes fusk og Vold under søndagens presidentvalg i Hviterussland. – Dette kan bli det skitneste valget noensinne, sier eksperten Ingmar Oldberg til TT. Svetlana Titsjanovskaja stiller som motkandidat til sittende president Aleksandr Lukasjenko..

Aftenposten - 08 aug. 20 kl. 09:15

Fusk og Vold ventes ved valget i Hviterussland

For første gang på lenge har Hviterusslands president Aleksandr Lukasjenko en reell motkandidat ved valget søndag. Men noen ny president blir det neppe..

P4 - 09 aug. 20 kl. 11:42

Kvinne tiltalt for mordbrann

Ei kvinne i 20-årene er tiltalt for mordbrann og grovt skadeverk. 25. februar tente kvinnen på et hus der en mor og hennes seks år gamle sønn lå og sov i Nordreisa i Troms og Finnmark.

P4 - 31 juli 20 kl. 13:56

Kan bli aktuelt å anbefale munnbind i Norge

Det kan bli aktuelt å anbefale bruk av munnbind i Norge hvis smitten øker. Det sier avdelingsdirektør Line Vold i Folkehelseinstituttet. Flere land har innført krav om bruk av munnbind på steder som i butikken og på kollektivtransport.

P4 - 07 aug. 20 kl. 16:07

Frykter smittespredning i fadderuka

Folkehelseinstituttet frykter at det skal bli mye smittespredning under fadderuken. Avdelingsdirektør Line Vold sier de er bekymret nå som studiestart nærmer seg ved universiteter og høgskoler. Hun advarer om at viruset lett kan spre seg og starte store utbrudd.

P4 - 08 aug. 20 kl. 13:42

Unge på smittetoppen i sommer

I juli og så langt i august er det folk i 20- årene som topper listen over koronasmittede her til lands. Det viser ferske tall fra Folkehelseinsituttet. Så langt i august er 26 prosent av de nye tilfellene folk i 20-årene, mens 24 prosent av de ny tilfellene er personer i 30-årene.

P4 - 04 aug. 20 kl. 06:23

Angrep busssjåfør

En busssjåfør ble angrepet og utsatt for Vold på Nesoddtangen i går kveld. Tre menn skal ha slått og skallet til sjåføren da han ifølge politiet forsøkte å stoppe bråk på bussen. Skadeomfanget er uklart..

NRK - 04 aug. 20 kl. 08:39

FHI: – Hurtigruten brøt avtale

FHI ventet i to døgn på at Hurtigruten skulle varsle om mulig koronasmitte på MS «Roald Amundsen». – Først fredag forsto vi at Hurtigruten hadde brutt avtalen, sier avdelingsdirektør Line Vold i FHI..

VG - 04 aug. 20 kl. 08:48

Et alvorlig tilbakeskritt

Stadig flere land vil ut av Istanbul-konvensjonen mot kvinneVold. Det skjer samtidig som coronapandemien har ført til sterk økning i Vold mot kvinner og jenter. Det er alarmerende..

P4 - 25 juli 20 kl. 09:24

Mann pågrepet etter Vold i Bergen

En mann er pågrepet mistenkt for Vold mot en annen mann på et hospits i Bergen i dag tidlig. I følge politiet har den skadede store skader i ansiktet og får nå behandling på Haukeland Universitetssykehus..

P4 - 24 juli 20 kl. 11:48

FN politiet i USA unngå Vold

FN ber amerikansk politi unngå all form for unødvendig Vold og ulovlige arrestasjoner mot demonstranter og journalister. Uttalelsene kommer i kjølvannet av protestene mot politiVold og rasisme. Senest i går ble ordføreren i Portland, sprayet med tåregass av av Donald Trumps utsendte sikkerhetsstyrker, da han deltok på en demonstrasjon..

Klartale - 27 juli 20 kl. 09:04

Polen sier de vil forlate avtale som skal hindre Vold mot kvinner

Justisministeren i Polen sier de vil ut av en avtale. Den handler om å hindre Vold mot kvinner. Europarådet sier de er bekymret..

P4 - 26 juli 20 kl. 19:56

Polen ut av kvinneVoldskonvensjon

Europarådet uttrykker bekymring over at Polen skal trekke seg fra Istanbul-konvensjonen, som skal bekjempe Vold mot kvinner. justisministeren i landet har kalt konvensjonen en feministisk konstruksjon som har som mål å rettferdiggjøre en homofil ideologi. generalsekretær i Europarådet sier at Polen trekker seg vil være et stort steg tilbake i arbeidet med å beskytte kvinner i Europa fra Vold.

P4 - 04 aug. 20 kl. 09:39

Døde etter Vold med skrujern

En mann i 30-årene er død etter å ha blitt stukket med et skruhjern i en butikk på Fauske i Nordland i juli. Mannen har vært innlagt på sykehus og døde søndag, opplyser politiet. En mann er nå siktet for grov kroppsskade med døden til følge.

NRK - 03 aug. 20 kl. 21:42

Alvorlig skadet etter Vold

En person skal være alvorlig skadd etter at vedkommende skal ha blitt slått med en metallgjenstand i bydelen Gamle Oslo. To personer skal ha løpt fra stedet, og politiet er på vei, skriver de på Twitter..

NRK - 03 aug. 20 kl. 21:42

Mulig beinbrudd etter Vold

En person skal ha blitt påført et mulig beinbrudd, etter å ha blitt slått med en metallgjenstand i bydelen Gamle Oslo. To personer er pågrepet, og politiet er på stedet, skriver de på Twitter..

P4 - 04 aug. 20 kl. 08:56

- Hurtigruten brøt avtale

Folkehelseinstituttet sier Hurtigruten brøt en avtale om å varsle passasjerene om koronautbruddet ombord. Avdelingsdirektør Line Vold i FHI sier til NRK at de ventet i to døgn på at Hurtigruten skulle varsle om mulig koronasmitte på MS «Roald Amundsen», men først fredag forsto de at Hurtigruten hadde brutt avtalen. Hurtigruten ønsker ikke å kommentere opplysningene fra FHI..

NRK - 24 juli 20 kl. 03:43

Taxisjåfør utsatt for Vold

En taxisjåfør i Haugesund meldte natt til fredag om at han var blitt usatt for Vold, og bilen hans var blitt utsatt for skadeverk. Passasjeren hadde også kastet opp i bilen. Politiet fikk passasjeren til å gjøre opp for turen, melder politiet..

Aftenposten - 31 juli 20 kl. 11:50

Følg direkte: Regjeringens pressekonferanse om koronasituasjonen klokken 12

Fredag klokken 12 holder regjeringen pressekonferanse om pandemien. Helse- og omsorgsminister Bent Høie (H), helsedirektør Bjørn Guldvog og avdelingsdirektør Line Vold i FHI deltar..

Dagbladet - 29 juli 20 kl. 16:59

Antatt gjengleder fengslet

Den antatte presidenten (35) for Oslo-avdelingen av Satudarah MC er siktet for Vold og frihetsberøvelse. Tirsdag ble varetektsfengslingen forlenget med fire uker..

VG - 01 aug. 20 kl. 14:26

Dødsfallet i Verdal: Mann og kvinne siktet for Vold – sitter i avhør lørdag kveld

En mann og en kvinne er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter at en mann i 50-årene ble funnet død i Verdal lørdag morgen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt