Vladimir Putin

Tuesday, 25 February, 09:12

Nyheter om Vladimir Putin

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 21 Feb 20 kl. 00:29

Merkel og Macron vil ta opp Idlib

Tysklands Angela Merkel og Frankrikes Emmanuel Macron har invitert Russlands Vladimir Putin og Tyrkias Recep Tayyip Erdogan til et møte for å få slutt på krigføringen nordvest i Syria. Merkel og Macron ringte Putin torsdag og uttrykte sin uro..

Aftenposten - 20 Feb 20 kl. 23:17

Merkel og Macron vil diskutere Idlib med Putin og Erdogan

Angela Merkel og Emmanuel Macron har invitert Vladimir Putin og Recep Tayyip Erdogan til et møte for å få slutt på krigføringen nordvest i Syria..

NRK - 21 Feb 20 kl. 19:38

Bekymret for jihadister i Syria

I en telefonsamtale med sin tyrkiske kollega, president Recep Tayyip Erdogan, sa russlands president Vladimir Putin at han var alvorlig bekymret for de aggressive handlingene fra jihadistene i Ldlib-regionen i Syria..

NRK - I førrgår: 17:19

Erdogan varsler møte om Syria

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan sier han skal møte Russlands president Vladimir Putin og Tysklands forbundskansler Angela Merkel 5. mars om uroen i Idlib-provinsen nordøst i Syria. En tyrkisk soldat ble drept av syriske bomber i Idlib i dag..

NRK - 21 Feb 20 kl. 13:20

Vil ikkje trekke seg ut av Syria

Tyrkia kjem ikkje til å trekka seg ut av Idlib-regionen nordvest i Syria. Det seier president i Tyrkia, Recep Erdogan, melder Reuters fredag ettermiddag. Erdogan seier han skal snakka med Russlands president, Vladimir Putin, fredag kveld om Syria..

NRK - 21 Feb 20 kl. 13:20

Vil ikkje trekka seg ut av Syria

Tyrkia kjem ikkje til å trekka seg ut av Idlib-regionen nordvest i Syria. Det seier president i Tyrkia, Recep Erdogan, melder Reuters. Erdogan seier han skal snakka med Russlands president, Vladimir Putin, fredag ettermiddag om Idlib i Syria..

VG - 22 Jan 20 kl. 07:40

Fra Putin til Putin

Vladimir Putin har vært Russlands sterke mann i 20 år. Om fire år går han av som president. Men makten vil han nok ikke gi fra seg..

NRK - 12 Feb 20 kl. 10:10

Erdogan truar syriske styrkar

Den tyrkiske presidenten truar med å angripe syriske regjeringsstyrkar «overalt» dersom soldatane hans i Idlib-provinsen blir skada, ifølgje AFP. Erdogan har onsdag presentert sine planar i Syria til Russlands president Vladimir Putin..

Aftenposten - 15 Jan 20 kl. 13:58

Vladimir Putin vil gi russere en ekstra motivasjon til å bli foreldre

Russlands president Vladimir Putin gir russerne nye økonomiske insentiver til å få flere barn. Fødselsratene i landet har de siste årene gått ned..

NRK - 07 Feb 20 kl. 16:29

Ingen løsning på oljekonflikt

Vladimir Putin greide ikke å enes med Hviterusslands leder Aleksandr Lukasjenko da de to møttes fredag for å løse oljekonflikten. Lukasjenko anklager Russland for å ta overpris for olje og for å ha levert mindre olje i januar enn hva som er avtalt..

P4 - 20 Jan 20 kl. 17:46

Putin har levert reformforslag

Russlands president Vladimir Putin har nå levert sine forslag til endringer i grunnloven til nasjonalforsamlingen. Blant disse forslagene er overføring av noe makt fra presidentembetet, melder AFP. Det kom som en overraskelse på mange utenforstående at den russiske regjeringen annonserte sin avgang forrige uke.

P4 - 15 Jan 20 kl. 14:46

Russlands regjering går av

Regjeringen i Russland går av. Statsminister Dmitrij Medvedev har levert sin oppsigelse til president Vladimir Putin i dag, melder det russiske nyhetsbyrået Tass. Årsaken er at president Vladimir Putin i sin årlige tale til nasjonalforsamlingen har foreslått flere endringer i det politiske systemet.

VG - 20 Jan 20 kl. 11:48

Eks-ambassadør om riksrett: – Putin elsker det

NEW YORK (VG) USAs tidligere ambassadør til Russland, Michael McFaul, sier til VG at Russlands president Vladimir Putin har alt å vinne på riksrettssaken mot Donald Trump..

P4 - 15 Jan 20 kl. 20:10

Skattedirektør foreslått som statsminister

En skattedirektør blir trolig den nye statsminsiteren i Russland. President Vladimir Putin har i dag tilbudt stillingen til Mikhail Misjustin etter at Dmitrij Medvedev gikk av i dag. Putin varslet flere endringer i det politiske systemet i sin årlige tale til nasjonalforsamlingen..

Aftenposten - 15 Jan 20 kl. 13:44

Hvordan vil han beholde makten? Putin foreslår endringer i det rusisske politiske systemet.

MOSKVA (Aftenposten): Vladimir Putin vil overføre makt fra presidentstolen til statsministerstolen og parlamentet. Det gjør at mange tror han ser for seg en fremtid som statsminister etter 2024..

Aftenposten - 15 Jan 20 kl. 13:44

Hvordan vil han beholde makten? Putin foreslår endringer i det rusisske politiske systemet.

MOSKVA (Aftenposten): Vladimir Putin vil overføre makt fra presidentstolen til statsministerstolen og nasjonalforsamlingen. Det gjør at mange tror han ser for seg en fremtid som statsminister etter 2024..

Aftenposten - 15 Jan 20 kl. 13:44

Hvordan vil han beholde makten? Putin foreslår endringer i det russiske politiske systemet.

MOSKVA (Aftenposten): Vladimir Putin vil overføre makt fra presidentstolen til statsministerstolen og nasjonalforsamlingen. Det gjør at mange tror han ser for seg en fremtid som statsminister etter 2024..

Aftenposten - 15 Jan 20 kl. 14:40

Russlands statsminister Dmitrij Medvedev måtte gå på dagen. – Det gikk ikke som vi håpet, sa Putin.

Russlands statsminister Dmitrij Medvedev har levert sin oppsigelse til president Vladimir Putin, melder det russiske nyhetsbyrået Tass..

E24 - 11 Jan 20 kl. 20:00

Putin og Merkel lover ferdigstillelse av gassprosjekt

Russlands president Vladimir Putin og Tysklands statsminister Angela Merkel slo begge ring om Nord Stream 2 da de møtte pressen etter et møte i Moskva..

Dagbladet - 17 Jan 20 kl. 08:55

Reven viser sitt ansikt

Nå vet vi det med sikkerhet: Vladimir Putin er som reven. Han finner utganger overalt, og gjør alt for å overleve, skriver Morten Strand..

Dagbladet - 15 Jan 20 kl. 14:53

Russlands regjering går av

Samme dag som Russlands president Vladimir Putin foreslo en rekke endringer i grunnloven, varslet Russlands statsminister at regjeringen vil gå av..

NRK - 07 Jan 20 kl. 15:14

Putin på besøk hos Assad

Russlands president Vladimir Putin dukket tirsdag opp i Syrias hovedstad Damaskus, der han møtte president Bashar al-Assad. Besøket var ikke varslet på forhånd, men bekreftes av flere statlige medier i Syria..

NRK - 15 Jan 20 kl. 14:40

Russlands statsminister går av

Russlands statsminister Dmitrij Medvedev har levert sin oppsigelse til president Vladimir Putin, melder det russiske nyhetsbyrået Tass..

NRK - 03 Jan 20 kl. 15:51

Putin advarer etter drap

Vladimir Putin er bekymret for at det amerikanske angrepet som drepte en av Irans viktigste generaler forverre situasjonen i Midtøsten. Det sa han til Frankrikes president Emmanuel Macron i en telefonsamtale på fredag, melder Kreml..

Aftenposten - 27 Dec 19 kl. 20:28

Dette er vinnerne og taperne etter 20 år med Vladimir Putin ved makten

MURMANSK/MOSKVA (Aftenposten): Under Vladimir Putin har Russland fått et økonomisk løft. Men etter 20 år med makten, sliter den mektige presidenten. Dette er hvorfor..

NRK - 15 Jan 20 kl. 11:52

Mer makt til Russlands parlament

Russlands president, Vladimir Putin, vil gi det russiske parlamentet rett til å velge både statsminister og regjeringsmedlemmer. Tidligere har parlamentet bare godkjent statsministeren. Forslaget skal ut til folkeavstemning..

Aftenposten - 16 Jan 20 kl. 08:25

Putins statsministerkandidat skal spørres ut i statsdumaen

Den russiske statsdumaen skal torsdag begynne utspørringen av Mikhail Misjustin, som er blitt foreslått av president Vladimir Putin som ny statsminister..

NRK - 15 Jan 20 kl. 17:43

Ny statsminister utnemnt i Russland

President Vladimir Putin har utnemnt Mikhail Misjustin til Russlands nye statsminister. Misjustin er i dag sjef for det russiske skattevesenet. Han tar over etter Dmitrij Medvedev som gjekk av saman med resten av regjeringa onsdag..

VG - 16 Jan 20 kl. 10:06

Steinfeldt om Putins maktgrep: Et skritt i retning av parlamentarisme

Da Russlands president Vladimir Putin var ferdig med talen som tok 70 minutter, ble statsministeren sparket og en ny hilset velkommen. Regjeringen skal sitte på presidentens nåde inntil videre..

VG - 16 Jan 20 kl. 10:06

Steinfeld om Putins maktgrep: Et skritt i retning av parlamentarisme

Da Russlands president Vladimir Putin var ferdig med talen som tok 70 minutter, ble statsministeren sparket og en ny hilset velkommen. Regjeringen skal sitte på presidentens nåde inntil videre..

NRK - 15 Jan 20 kl. 17:43

Ny russisk statsminister foreslått

President Vladimir Putin har foreslått Mikhail Misjustin som Russland sin nye statsminister. Misjustin er i dag sjef for det russiske skattevesenet. Han tar i så fall over etter Dmitrij Medvedev som gjekk av saman med resten av regjeringa onsdag..

NRK - 06 Jan 20 kl. 11:55

Merkel og Putin skal møtes om krise

Tysklands forbundskansler Angela Merkel Russlands president Vladimir Putin skal møtes i Moskva lørdag for å diskutere krisen i Midtøsten etter USAs angrep i Irak. De skal også diskutere konflikten i Syria og Libya, sier Merkels talsmann..

Dagbladet - 30 Dec 19 kl. 01:16

Takker Trump for terroradvarsel

Under en telefonsamtale mellom Vladimir Putin og Donald Trump søndag, takket Putin for å ha blitt advart om et planlagt terrorangrep i Russland..

P4 - 25 Dec 19 kl. 18:34

Tyskerne frykter Trump

Flere tyskere mener Donald Trump utgjør en større trussel mot verdensfreden enn både Vladimir Putin og Kom Jong-un. 41 prosent svarer i en undersøkelse gjort for det tyske nyhetsbyrået DPA at Trump er farligst. 17 prosent frykter Nord-Koreas leder mest, mens åtte prosent svarer Russlands president Vladimir Putin..

P4 - 29 Dec 19 kl. 20:16

Putin takker Trump

Russlands president Vladimir Putin takker nå Trump for etterretningsopplysninger som skal ha bidratt til å stoppe et terrorangrep. To russiske statsborgere ble pågrepet i går, mistenkt for å ha planlagt et angrep i forbindelse med nyttårsfeiringen i St. Petersburg..

NRK - 29 Dec 19 kl. 19:19

Putin takkar Trump

Russlands president Vladimir Putin takkar Donald Trump for etterretningsopplysningar som bidrog til å hindra eit terrorangrep i Russland. To russiske borgarar blei arresterte fredag, mistenkte for å ha planlagt eit angrep i St. Petersburg..

Dagbladet - 03 Jan 20 kl. 21:53

Denne skaper milliard-drama

Gassledningen fra Russland til Tyskland utvikler seg til et mareritt for Angela Merkel og Vladimir Putin..

VG - 30 Dec 19 kl. 03:51

Polen beskylder Putin for Stalin-propaganda

MOSKVA (VG) Vladimir Putin (67) har endt i en ordkrig med Polen om hvem som har skylden for å ha startet den andre verdenskrig – og der partene anklager hverandre for å forvrenge historien..

Aftenposten - 29 Dec 19 kl. 19:35

Putin takker Trump for etterretningsopplysninger

Russlands president Vladimir Putin takker Donald Trump for etterretningsopplysninger som bidro til å hindre et terrorangrep i Russland..

NRK - 30 Dec 19 kl. 03:17

Putin takket Trump for terror-tips

Russlands president Vladimir Putin takket søndag USAs president Donald Trump for opplysninger som førte til at to russere som skal ha planlagt et terrorangrep i St. Petersburg, ble pågrepet. Det er den russiske presidentens kontor som opplyser dette..

Aftenposten - 15 Jan 20 kl. 14:40

Russlands statsminister Dmitrij Medvedev har levert sin oppsigelse, melder nyhetsbyrået Tass

Russlands statsminister Dmitrij Medvedev har levert sin oppsigelse til president Vladimir Putin, melder det russiske nyhetsbyrået Tass..

NRK - 05 Jan 20 kl. 20:34

Russland ser klimafordeler

Russland har lagt frem en klimatilpasningsplan som skal begrense de skadene global oppvarming fører med seg, men også å benytte seg av fordelene med høyere temperaturer. Vladimir Putin har sagt han tviler på at klimaendringene er menneskeskapte..

NRK - 19 Dec 19 kl. 12:03

Putin: Leiesoldater i Øst-Ukraina

Vladimir Putin forsøker igjen å riste av seg anklagene om russisk militærinvolvering i Øst-Ukraina. På sin årlige pressekonferanse hevdet Putin at det er leiesoldater på begge sider, og at ingen russiske tjenestemenn er aktivt involvert, ifølge DPA..

VG - 25 Dec 19 kl. 14:51

Putin: Russland er fremst i utvikling av nye våpen

VILNIUS (VG) Russland er for første gang i historien fremst av alle land i utviklingen av nye våpen. Det er president Vladimir Putin som mener dette..

VG - 23 Dec 19 kl. 20:06

Putin skeptisk til vindmøller: Tenker på fuglene

VILNIUS (VG) Sylvi Listhaug har fått en støttespiller i sin skepsis til vindmøller: President Vladimir Putin..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt