Virginia

Thursday, 16 August, 12:03

Nyheter om Virginia

Sortering: Relevans | Senaste
Dagbladet - 09 Jul 18 kl. 05:05

Én omkom da helikopter krasjet i hus i USA

Én person omkom da et helikopter styrtet i et boligkompleks i Williamsburg i delstaten Virginia i USA søndag. Hele bygningen ble ødelagt og begynte å brenne..

NRK - 09 Jul 18 kl. 03:44

Helikopter krasjet i hus i USA

Minst én er død etter at et helikopter krasjet i et hus i et boligfelt i i Williamsburg i Virginia. Politiet har ennå ikke lokalisert eller identifisert piloten, skriver nyhetsbyrået AP..

Aftenposten - 09 Jul 18 kl. 05:52

Én omkom da helikopter kræsjet i hus i USA

Én person omkom da et helikopter styrtet i et boligkompleks i Williamsburg i delstaten Virginia i USA søndag. Hele bygningen ble ødelagt og begynte å brenne..

VG - 09 Jul 18 kl. 03:20

Minst én person omkommet etter at helikopter krasjet i hus

I USA er én person død etter at et helikopter styrtet i et boligfelt i Williamsburg i Virginia natt til mandag..

P4 - 11 Jul 18 kl. 07:07

Norge presset på for ny NATO-kommando

Norge har vært en stor pådriver for å få på plass en Nato-kommando for Atlanteren. Dette blir vedtatt på Nato-toppmøte i Brussel som begynner idag, skriver Klassekampen. Den millitære kommandoen skal ligge i Norfolk i delstaten Virginia i USA.

Hegnar.no - 24 Jun 18 kl. 01:56

Trumps pressesjef nektet på restaurant

Det hvite hus' pressesjef Sarah Sanders forteller at hun ble bedt om å forlate en restaurant i Virginia fordi hun jobber for president Donald Trump..

NRK - 23 Jun 18 kl. 20:37

Trumps pressesjef avvist

Det hvite hus' pressesjef Sarah Sanders forteller at hun ble bedt om å forlate en restaurant i Virginia fordi hun jobber for president Donald Trump. Nå blir restauranten overveldet av nettanmeldelser fra både tilhengere og motstandere av Trump..

NRK - 22 Jun 18 kl. 12:17

Barn forteller om overgrep i USA

Barn og unge som har blitt plassert på et mottak i Virginia i USA, forteller om grov mishandling og overgrep. Barna ble plassert på Shenandoah-mottaket som opprinnelig ble bygd som et fengsel..

P4 - 23 Jun 18 kl. 21:39

Trumps pressesjef avvist på restaurant

Pressesjef i det hvite hus Sarah Sanders skal ha blitt bedt om å forlate en restaurant i Virginia fordi hun jobber for president Donald Trump. Restauranten The Red Hen i Lexington er blitt overveldet av nettanmeldelser fra både tilhengere og motstandere av Trump etter at Sanders og hennes følge ble nektet servering..

VG - 23 Jun 18 kl. 20:49

Trumps pressesjef: – Avvist på restaurant fordi jeg jobber for Trump

Det hvite hus' pressesjef Sarah Sanders forteller at hun ble bedt om å forlate en restaurant i Virginia fordi hun jobber for president Donald Trump..

P4 - 22 Jun 18 kl. 17:09

Forteller om overgrep i mottak

Barn og unge som er plassert på et mottak i Virginia i USA etter å ha tatt seg ulovlig over grensen fra Mexico, forteller om grov mishandling og overgrep. Barna er plassert i et mottak som opprinnelig ble bygget som et ungdomsfengsel. Flere av de mindreårige skal nå ha fortalt at de ble påført håndjern, slått, satt i isolat, avkledd og etterlatt nakne i kalde celler.

P4 - 06 Jun 18 kl. 09:46

Politijakt på pansret kjøretøy i USA

Amerikansk politi jaktet i dag på en soldat som har stjålet en pansret kjøretøy i Richmond i Virginia. Politijakten gikk gjennom bygater, der soldaten kjørte på rødt lys, med hylende sirener bak seg. Spikermattene til politiet var til liten nytte, men soldaten stanset til slutt etter at politiet stengte flere avkjøringer fra motorveien..

NRK - 08 Mar 18 kl. 17:20

900 000 amerikanere uten strøm

Rundt 900 000 amerikanere på nordøstkysten av USA, fra delstaten Virginia til Maine, er uten strøm etter uværet de siste dagene, melder CNN. Kraftig vind og store mengder snø har truffet området de siste ukene..

NRK - 27 Feb 18 kl. 15:42

Roma varsler dieselforbuyd

Ordfører Virginia Raggi i den italienske hovedstaden varsler at byen vil innføre forbud mot kjøring med dieselbil i sentrumsgatene fra 2014. Hun skriver på Facebook at klimaendringene gjør at «vi må ha mot til å ta sterke tiltak»..

NRK - 27 Feb 18 kl. 15:42

Roma varsler dieselforbud

Ordfører Virginia Raggi i den italienske hovedstaden varsler at byen vil innføre forbud mot kjøring med dieselbil i sentrumsgatene fra 2024. Hun skriver på Facebook at klimaendringene gjør at «vi må ha mot til å ta sterke tiltak»..

NRK - 28 Feb 18 kl. 02:10

Soldater syke etter mystisk brev

Elleve soldater er syke etter at et mystisk brev ble åpnet på en militærbase i den amerikanske delstaten Virginia, opplyser det lokale brannvesenet. Hendelsen er under etterforskning, men det er foreløpig ikke flere detaljer om hva som har skjedd..

Dagbladet - 15 Feb 18 kl. 21:55

18 skolemassakrer så langt i år:- Snart gir de våpen til skolebarna, sier amerikansk forsker

Onsdagens massakre var den tredje verste i moderne historie etterfulgt av Sandy Hook- og Virginia Tech-massakrene. Forskere mener våpenloven har skylda..

VG - 31 Jan 18 kl. 18:27

Tog med republikanere kolliderte med søppelbil

Et tog med republikanske politikere har kollidert med en søppelbil i Virginia i USA. Minst én person i søppelbilen skal ha blitt alvorlig skadd..

P4 - 31 Jan 18 kl. 18:41

En død etter togkollisjon i USA

En person er bekreftet omkommet og en er alvorlig skadd etter at et tog med flere amerikanske toppolitikere kolliderte med en lastebil i West Virginia i USA i kveld. Det opplyser Det hvite hus. Ingen av politikerne skal ha blitt skadet..

NRK - 31 Jan 18 kl. 18:23

Toppolitikere involvert i kollisjon

Et tog med flere republikanske politikere, deriblant Paul Ryan, har kollidert med en lastebil i West Virginia i USA. Ingen av politikerne skal ha blitt skadd. Kongressrepresentant Tom Cole opplyser at en person i lastebilen ble skadd..

NRK - 04 Jan 18 kl. 17:39

Loddtrekning avgjorde Virginia-valg

Fintellingen etter valgeti til delstatskongressen i Virginia i USA ble så tett at vinneren måtte utpekes ved loddtrekning, melder AP. Den nye guvernæøren blir republikaneren David Yancey. dwermed beholdt republikanerne flertallet i delstaten..

VG - 21 Dec 17 kl. 02:07

Loddtrekning avgjør ellevilt valgdrama i Virginia

WASHINTGON, D.C. (VG) Tenker du av og til at de som lager politiske filmer og i TV-serier gjør dramaet i overkant urealistisk?

NRK - 19 Dec 17 kl. 13:56

Politisjef i Charlottesville går av

Alfred Thomas gjekk måndag kveld av som politisjef i Charlottesville i Virginia. Thomas har fått krass kritikk for korleis politiet handterte dei høgreekstremistiske demonstrasjonane i byen tilbake i august, der ein anti-nazi-demonstrant blei drepen..

Aftenposten - 28 Oct 17 kl. 20:00

Pillene gjorde én familie til styrtrik, mens hundretusener ble narkomane. Sam ble hektet da han var 16.

CLARK COUNTY, Virginia (Aftenposten): Sam Allen ble forført av en pille da han var 16. Siden har han kjempet mot rusen. I julen i fjor var han død i over ti minutter før han ble brakt tilbake til livet..

Aftenposten - 28 Oct 17 kl. 20:00

Pillene gjorde én familie styrtrik, mens hundretusener ble narkomane. Sam ble hektet da han var 16.

CLARK COUNTY, Virginia (Aftenposten): Sam Allen ble forført av en pille da han var 16. Siden har han kjempet mot rusen. I julen i fjor var han død i over ti minutter før han ble brakt tilbake til livet..

NRK - 15 Oct 17 kl. 05:50

Skyting på universitet i USA

Virginia State University er sperret av etter skyting på skoleområdet, melder AP. Politiet ber folk holde seg unna universitetet..

P4 - 15 Oct 17 kl. 07:27

Skyting på universitet i USA

Én person skal være skutt etter en skyteepisode på Virginia State University i USA. Personen skal være alvorlig, men ikke livstruende skadd. Skolen er nå sperret av og folk blir bedt om å holde seg unna, melder nyhetsbyrået AP.

NRK - 29 Sep 17 kl. 04:52

Twitter får refs etter høring i USA

Twitter la ut nær 2.000 annonser fra en russisk mediegruppe, som er mistenkt for å ha forsøkt å påvirke det amerikanske presidentvalget i 2016. Det vekker reaksjoner, fra blant annet Virginia-senator Mark Warner og demokrat Adam Schiff..

NRK - 02 Sep 17 kl. 10:05

Danske dømt til 325 års fengsel

En dansk mann er dømt til 325 års fengsel av en domstol i Dinwiddie County i Virginia, for å ha lastet ned overgrepsvideoer av barn, melder TV-stasjonen WTVR. Dansken erkjente seg skyldig i 37 tilfeller av nedlastning av overgrepsmateriale..

NRK - 14 Aug 17 kl. 21:26

Virginia-siktet voldelig mot mor

Sjåføren (20) som er siktet etter at en kvinne ble drept i demonstrasjonene i Virginia, har tidligere slått og truet sin mor med kniv, melder AP. Ifølge politidokumenter fortalte moren at sønnen gikk på medisiner for å kontrollere temperamentet sitt..

P4 - 02 Sep 17 kl. 12:30

Danske dømt til 325 års fengsel

En dansk mann er dømt til 325 års fengsel i USA. En domstol i Virginia dømte mannen for å ha lastet ned overgrepsvideoer av barn, melder NTB. Dansken hadde permanent arbeids- og oppholdstillatelse i i USA, og erkjente seg skyldig i 37 tilfeller av nedlastning av overgrepsmateriale, ifølge lokale medier.

VG - 12 Aug 17 kl. 19:14

USA: Kjøretøy meide inn i motdemonstranter i Virginia

Minst fire personer skal være skadet etter at en bil kjørte inn i en gruppe motdemonstranter i Charlottesville, Virginia.

Aftenposten - 12 Aug 17 kl. 18:43

Voldsomme sammenstøt i Virginia. Én drept og 19 skadet.

Universitetsbyen Charlottesville i delstaten Virginia har erklært unntakstilstand lørdag morgen etter sammenstøt mellom høyrenasjonalister og motdemonstranter..

Aftenposten - 12 Aug 17 kl. 18:43

Voldsomme sammenstøt i Virginia. Flere er skadd, én person er død.

Universitetsbyen Charlottesville i delstaten Virginia har erklært unntakstilstand lørdag morgen etter sammenstøt mellom høyrenasjonalister og motdemonstranter..

Aftenposten - 12 Aug 17 kl. 18:43

By i Virginia erklærer unntakstilstand under høyrenasjonalistiske demonstrasjoner

Universitetsbyen Charlottesville i delstaten Virginia har erklært unntakstilstand lørdag morgen etter sammenstøt mellom høyrenasjonalister og motdemonstranter..

VG - 12 Aug 17 kl. 19:14

Én drept etter at bil meide ned demonstranter i Virginia

Én er drept, og flere skadet etter at en bil kjørte inn i en gruppe mennesker som protesterte mot såkalte hvite nasjonalister i Charlottesville, Virginia..

NRK - 24 Aug 17 kl. 02:05

FN bekymret for økt rasisme i USA

FNs rasediskrimineringskomité uttrykker bekymring for det økende antallet demonstrasjoner og protester med rasistiske undertoner. Reaksjonen kommer etter at en motdemonstrant ble drept i Charlottesville i delstaten Virginia..

NRK - 23 Aug 17 kl. 23:58

Dekker til sørstatsmonumenter

To statuer av sørstatsgeneraler har blitt dekket til med presenninger i Charlottesville i Virginia. Myndighetene har bestemt at stauten av general Robert E. Lee skal fjernes, men dette er satt på vent på grunn av et søksmål..

Dagbladet - 12 Aug 17 kl. 19:59

Bil kjørte inn i folkemengde i Virginia

Minst fire er skadd..

Dagbladet - 12 Aug 17 kl. 19:59

Kjøretøy skal ha kjørt inn i motdemonstranter i Virginia

Det melder nyhetsbyrået AP..

Dagbladet - 12 Aug 17 kl. 19:59

Kjøretøy kjørte inn i motdemonstranter i Virginia

Minst fire skadd, melder AP..

P4 - 20 Aug 17 kl. 11:53

27 pågrepet, men stort sett fredelig i Boston

27 personer ble pågrepet da titusener av motdemonstranter møtte opp mens høyreaktivister samlet seg for å demonstrere for ytringsfrihet i Boston. I kjølvannet av demonstrasjonene i Charlottesville i delstaten Virginia for en uke siden, var det fryktet deltakelse fra radikale grupper og voldelige sammenstøt. 27 personer ble pågrepet, men dagens omtales som stort sett fredelig..

P4 - 19 Aug 17 kl. 14:45

Markering mot høyreekstremisme utenfor USAs ambassade

Opp mot 80 personer deltok i en markering mot høyreekstremisme ved USAs ambassade i Oslo i dag. Deltakerne ønsker å vise solidaritet med demonstranter som over hele USA tar del i protester mot rasisme og fascisme i dag. Protestene i USA kommer som følge av hendelsene i Charlottesville i delstaten Virginia 12.

NRK - 12 Aug 17 kl. 20:16

AP: Kjørte inn i demonstranter

Et kjøretøy pløyde inn i en gruppe demonstranter under protester mot en samling for hvite nasjonalister i Virginia, melder AP. Skadeomfanget er ukjent, skriver NTB..

NRK - 14 Aug 17 kl. 16:41

Sier opp i protest mot Donald Trump

Kenneth Frazier, direktør for legemiddelselskapet Merck, har sagt opp sin rolle i Trumps amerikanske industriråd. Frazier reagerer på at presidenten ikke tydelig har fordømt nynazist-marsjen og volden i Virginia, skriver Sky News..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt