Virginia

Sunday, 20 January, 21:49

Nyheter om Virginia

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - Igår: 07:25

Artikkelen satte demokrater i harnisk. Da rykket spesialetterforsker Mueller ut og sa den var feil.

CHARLESTON, WEST Virginia (Aftenposten): Spesialetterforsker Robert Muellers kontor kom med en svært uvanlig irettesettelse etter mediestorm om artikkel..

NRK - 07 Nov 18 kl. 01:56

Demokratene tar sete i Virginia

Demokratenes Jennifer Wexton ligger an til å vinne over Republikanernes sittende senator Barbara Comstock i Virginia, melder CNN. Det betyr at Demokratene vil kapre ett sete fra Republikanerne i Representantens hus..

E24 - 13 Nov 18 kl. 06:59

Medier: Amazons har valgt nye hovedkvarterer

Amazon har bestemt seg: New York og Virginia får huse nettgigantens to nye hovedkvarterer..

E24 - 13 Nov 18 kl. 06:59

Medier: Amazon har valgt nye hovedkvarterer

Amazon har bestemt seg: New York og Virginia får huse netthandelsgigantens to nye hovedkvarterer..

NRK - 07 Nov 18 kl. 02:29

Warren og Kaine gjenvalgt

Elizabeth Warren beholder sin senatsplass fra Massachusetts, ifølge CNN. Også Tim Kaine fra Virginia fikk velgernes tillit til en ny periode som demokratisk senator..

NRK - 05 Nov 18 kl. 17:47

Obama på valmøte i Fairfax

Tidligere president Barack Obama stiller på demokratenes valgmøte i Fairfax, Virginia.

NRK - 07 Nov 18 kl. 01:07

Valglokalene stengt i sju stater

Nå klokken 01:00 stengte valglokalene i delstatene New Hampshire, Vermont, Virginia, Georgia, Sør-Carolina og Florida. Valglokalene i Indiana stengte tidligere i kveld. Dermed er valglokalene stengt i sju delstater..

E24 - 04 Nov 18 kl. 10:21

Kilder: Virginia het kandidat for Amazons hovedkontor

Kilder forteller flere medier at netthandelsgiganten er nær en avgjørelse om det nye hovedkvarteret..

NRK - 07 Nov 18 kl. 01:15

Bernie Sanders blir gjenvalgt

Bernie Sanders blir gjenvalgt med god margin som senator for Vermont. I Virginia blir demokraten Tim Kaine gjenvalgt som senator, ifølge CNN. Gjenvalget av Sanders og Kaine var ventet.

VG - 04 Nov 18 kl. 16:20

Derfor viste jeg Trump finger’n

STERLING, Virginia (VG) Juli Briskman (50) viste president Donald Trump finger'n, fikk sparken, og har ikke angret ett sekund siden..

NRK - 01 Nov 18 kl. 09:03

Saudiske søstre funnet døde

I New York er to Saudi-Arabiske søstre på 16 og 22 år funnet døde og teipet sammen i Hudsonelva. De to flyttet fra Saudi-Arabia til Virginia i 2015 sammen med sin mor. Etterforskerne har så langt ikke kunnet fastslå dødsårsaken..

NRK - 30 Oct 18 kl. 18:14

Mafialeder drept

Mafialeder James 'Whitey' Bulger fra Boston ble funnet død i et fengsel i West Virginia tirsdag, skriver NBC News. Bulger sonet en livstidsdom for elleve drap. Han var nylig overført til dette fengselet..

Aftenposten - 29 Oct 18 kl. 10:58

Teateranmeldelse: Kjærlighetens siste fest

Grusomhetens teater fyller det ekteskapelige nachspielet «Hvem er redd for Virginia Woolf» med dyp kjærlighet og nye teatrale lag. Det er godt gjort..

VG - 30 Oct 18 kl. 18:11

James Bulger funnet død i fengsel

Den kjente mafiabossen James Bulger (89) fra Boston er funnet død i et fengsel i West Virginia, ifølge NBC News..

VG - 30 Oct 18 kl. 18:11

James «Whitey» Bulger funnet død i fengsel

Den kjente mafiabossen James «Whitey» Bulger (89) fra Boston er funnet død i et fengsel i West Virginia, ifølge NBC News..

NRK - 12 Oct 18 kl. 13:43

Michael tok fem nye liv

Rester av orkanen «Michael» tok fem nye liv i Virginia på sin vei mot Atlanterhavet, det skriver Washington Post. Dermed er dødstallet etter orkanen oppe i elleve. Michael startet som en kategori 4-orkan i Florida onsdag, men er nå nedgradert..

Aftenposten - 30 Sep 18 kl. 19:29

Han så hjembyen bli ødelagt av piller. Nå leder han rettsaken mot selskapene som hektet USA.

WEST Virginia (Aftenposten): Farmasiindustrien har tjent hundrevis av milliarder på pilleavhengige amerikanere. Kostnadene har vært enorme. Nå vil lokalsamfunn over hele USA ha pengene tilbake..

NRK - 14 Sep 18 kl. 05:50

1,7 millioner orkan-evakuert

Mer enn 10 millioner mennesker bor i områdene i Nord- og Sør-Carolina og Virginia hvor det er sendt ut stormvarsel. Allerede er rundt 1,7 millioner i de mest utsatte områdene i Nord-Caroline, Sør-Carolina og Virginia evakuert..

NRK - 14 Sep 18 kl. 05:56

Unntakstilstand i 5 delstater

Det er erklært unntakstilstand i de amerikanske delstatene Nord- og Sør-Carolina, Maryland, Virginia, Georgia og hovedstaden Washington.Endringer i orkanvarslet gjør at steder som før ble ansett som forholdsvis trygge, er kommet i faresonen..

NRK - 09 Sep 18 kl. 17:35

«Florence» har blitt orkan

Ekstremværet «Florence» er nå oppgradert til orkan, melder nyhetsbyrået AP. Orkanen beveger seg i retning sørøstkysten av USA, i 121 kilometer i timen. De amerikanske delstatene Virginia og Nord- og Sør-Karolina har erklært unntakstilstand..

Aftenposten - 21 Aug 18 kl. 22:42

Trumps tidligere valgkampformann dømt i Virginia

NEW YORK (Aftenposten): President Donald Trumps tidligere valgkampformann Paul Manafort ble dømt på åtte punkter tirsdag..

NRK - 22 Aug 18 kl. 03:13

Truar med å forlate Nato

Under eit valkamparrangement i West Virginia gjentek president Donald Trump at USA kan kome til å forlate Nato om ikkje dei andre medlemslanda bidreg meir økonomisk. – Eg vil forlate deg om du ikkje betalar rekningane dine, er beskjeden frå Trump..

NRK - 22 Aug 18 kl. 03:19

– Først må vi bli kvitt atomvåpena

– Eg har eit veldig godt forhold til formann Kim, seier Donald Trump i ein tale i West Virginia. Presidenten seier at han så langt ikkje har fjerna sanksjonane mot Nord-Korea. – Eg vil fjerne dei, men først må vi bli kvitt atomvåpena, seier Trump..

Dagbladet - 09 Jul 18 kl. 05:05

Én omkom da helikopter krasjet i hus i USA

Én person omkom da et helikopter styrtet i et boligkompleks i Williamsburg i delstaten Virginia i USA søndag. Hele bygningen ble ødelagt og begynte å brenne..

NRK - 09 Jul 18 kl. 03:44

Helikopter krasjet i hus i USA

Minst én er død etter at et helikopter krasjet i et hus i et boligfelt i i Williamsburg i Virginia. Politiet har ennå ikke lokalisert eller identifisert piloten, skriver nyhetsbyrået AP..

Aftenposten - 09 Jul 18 kl. 05:52

Én omkom da helikopter kræsjet i hus i USA

Én person omkom da et helikopter styrtet i et boligkompleks i Williamsburg i delstaten Virginia i USA søndag. Hele bygningen ble ødelagt og begynte å brenne..

VG - 09 Jul 18 kl. 03:20

Minst én person omkommet etter at helikopter krasjet i hus

I USA er én person død etter at et helikopter styrtet i et boligfelt i Williamsburg i Virginia natt til mandag..

P4 - 11 Jul 18 kl. 07:07

Norge presset på for ny NATO-kommando

Norge har vært en stor pådriver for å få på plass en Nato-kommando for Atlanteren. Dette blir vedtatt på Nato-toppmøte i Brussel som begynner idag, skriver Klassekampen. Den millitære kommandoen skal ligge i Norfolk i delstaten Virginia i USA.

Hegnar.no - 24 Jun 18 kl. 01:56

Trumps pressesjef nektet på restaurant

Det hvite hus' pressesjef Sarah Sanders forteller at hun ble bedt om å forlate en restaurant i Virginia fordi hun jobber for president Donald Trump..

NRK - 23 Jun 18 kl. 20:37

Trumps pressesjef avvist

Det hvite hus' pressesjef Sarah Sanders forteller at hun ble bedt om å forlate en restaurant i Virginia fordi hun jobber for president Donald Trump. Nå blir restauranten overveldet av nettanmeldelser fra både tilhengere og motstandere av Trump..

NRK - 22 Jun 18 kl. 12:17

Barn forteller om overgrep i USA

Barn og unge som har blitt plassert på et mottak i Virginia i USA, forteller om grov mishandling og overgrep. Barna ble plassert på Shenandoah-mottaket som opprinnelig ble bygd som et fengsel..

P4 - 23 Jun 18 kl. 21:39

Trumps pressesjef avvist på restaurant

Pressesjef i det hvite hus Sarah Sanders skal ha blitt bedt om å forlate en restaurant i Virginia fordi hun jobber for president Donald Trump. Restauranten The Red Hen i Lexington er blitt overveldet av nettanmeldelser fra både tilhengere og motstandere av Trump etter at Sanders og hennes følge ble nektet servering..

VG - 23 Jun 18 kl. 20:49

Trumps pressesjef: – Avvist på restaurant fordi jeg jobber for Trump

Det hvite hus' pressesjef Sarah Sanders forteller at hun ble bedt om å forlate en restaurant i Virginia fordi hun jobber for president Donald Trump..

P4 - 22 Jun 18 kl. 17:09

Forteller om overgrep i mottak

Barn og unge som er plassert på et mottak i Virginia i USA etter å ha tatt seg ulovlig over grensen fra Mexico, forteller om grov mishandling og overgrep. Barna er plassert i et mottak som opprinnelig ble bygget som et ungdomsfengsel. Flere av de mindreårige skal nå ha fortalt at de ble påført håndjern, slått, satt i isolat, avkledd og etterlatt nakne i kalde celler.

P4 - 06 Jun 18 kl. 09:46

Politijakt på pansret kjøretøy i USA

Amerikansk politi jaktet i dag på en soldat som har stjålet en pansret kjøretøy i Richmond i Virginia. Politijakten gikk gjennom bygater, der soldaten kjørte på rødt lys, med hylende sirener bak seg. Spikermattene til politiet var til liten nytte, men soldaten stanset til slutt etter at politiet stengte flere avkjøringer fra motorveien..

NRK - 08 Mar 18 kl. 17:20

900 000 amerikanere uten strøm

Rundt 900 000 amerikanere på nordøstkysten av USA, fra delstaten Virginia til Maine, er uten strøm etter uværet de siste dagene, melder CNN. Kraftig vind og store mengder snø har truffet området de siste ukene..

NRK - 27 Feb 18 kl. 15:42

Roma varsler dieselforbuyd

Ordfører Virginia Raggi i den italienske hovedstaden varsler at byen vil innføre forbud mot kjøring med dieselbil i sentrumsgatene fra 2014. Hun skriver på Facebook at klimaendringene gjør at «vi må ha mot til å ta sterke tiltak»..

NRK - 27 Feb 18 kl. 15:42

Roma varsler dieselforbud

Ordfører Virginia Raggi i den italienske hovedstaden varsler at byen vil innføre forbud mot kjøring med dieselbil i sentrumsgatene fra 2024. Hun skriver på Facebook at klimaendringene gjør at «vi må ha mot til å ta sterke tiltak»..

NRK - 28 Feb 18 kl. 02:10

Soldater syke etter mystisk brev

Elleve soldater er syke etter at et mystisk brev ble åpnet på en militærbase i den amerikanske delstaten Virginia, opplyser det lokale brannvesenet. Hendelsen er under etterforskning, men det er foreløpig ikke flere detaljer om hva som har skjedd..

Dagbladet - 15 Feb 18 kl. 21:55

18 skolemassakrer så langt i år:- Snart gir de våpen til skolebarna, sier amerikansk forsker

Onsdagens massakre var den tredje verste i moderne historie etterfulgt av Sandy Hook- og Virginia Tech-massakrene. Forskere mener våpenloven har skylda..

VG - 31 Jan 18 kl. 18:27

Tog med republikanere kolliderte med søppelbil

Et tog med republikanske politikere har kollidert med en søppelbil i Virginia i USA. Minst én person i søppelbilen skal ha blitt alvorlig skadd..

P4 - 31 Jan 18 kl. 18:41

En død etter togkollisjon i USA

En person er bekreftet omkommet og en er alvorlig skadd etter at et tog med flere amerikanske toppolitikere kolliderte med en lastebil i West Virginia i USA i kveld. Det opplyser Det hvite hus. Ingen av politikerne skal ha blitt skadet..

NRK - 31 Jan 18 kl. 18:23

Toppolitikere involvert i kollisjon

Et tog med flere republikanske politikere, deriblant Paul Ryan, har kollidert med en lastebil i West Virginia i USA. Ingen av politikerne skal ha blitt skadd. Kongressrepresentant Tom Cole opplyser at en person i lastebilen ble skadd..

NRK - 04 Jan 18 kl. 17:39

Loddtrekning avgjorde Virginia-valg

Fintellingen etter valgeti til delstatskongressen i Virginia i USA ble så tett at vinneren måtte utpekes ved loddtrekning, melder AP. Den nye guvernæøren blir republikaneren David Yancey. dwermed beholdt republikanerne flertallet i delstaten..

VG - 21 Dec 17 kl. 02:07

Loddtrekning avgjør ellevilt valgdrama i Virginia

WASHINTGON, D.C. (VG) Tenker du av og til at de som lager politiske filmer og i TV-serier gjør dramaet i overkant urealistisk?

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt