Virginia

Mandag, 19 April, 23:09

Nyheter om Virginia

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 24 mars 21 kl. 21:01

Virginia forbyr dødsstraff

Virginia har forbudt dødsstraff, som den første delstaten i det sørlige USA. Guvernør Ralph Northam skrev under på lovendringen onsdag. Virginia er dermed den 23.

NRK - 28 mars 21 kl. 01:30

To drept og åtte såret i Virginia

To personer ble drept og åtte såret i ulike skyteepisoder i Virginia Beach natt til lørdag, sier politiet, som omtaler hendelsene som «svært kaotiske». Tre menn i alderen 18 til 22 år er pågrepet og siktet for vold og uforsvarlig omgang med våpen, opplyser politiet..

NRK - 27 mars 21 kl. 10:57

Én drept etter skyteepisode i USA

En kvinne ble skutt og drept og minst åtte personer ble såret i en skyteepisode i Virginia Beach i delstaten Virginia i USA, natt til lørdag. En væpnet mann ble drept etter en skuddveksling med politiet. Bakgrunnen for skyteepisodener er ikke kjent..

NRK - 27 mars 21 kl. 08:00

Flere såret i skyteepisode i USA

Minst åtte personer såret i en skyteepisode i Virginia Beach delstaten Virginia i USA, fredag kveld lokal tid. Noen av de sårede har livstruende skader, melder NBC News. Den antatte gjerningsmannen ble drept etter en skuddveksling med politiet..

NRK - 28 mars 21 kl. 08:28

Kan ha drept uskyldig person

En antatt gjerningsmann som ble drept av politiet i forbindelse med skyteepisodene i Virginia natt til lørdag, kan ha vært en uskyldig tilskuer, melder det lokale nyhetsnettstedet Wavy News. En kvinne ble også drept i forbindelse med hendelsene. Tre personer er pågrepet..

NRK - 06 feb. 21 kl. 08:07

Virginia avskaffer dødsstraff

Som den første av USAs sørstater avskaffer Virginia dødsstraff. Den lokale delstatsforsamlingen, der Demokratene har flertall, stemte for å avskaffe dødsstraff med 57 mot 41 stemmer. Avskaffelsen blir endelig vedtatt når guvernøren undertegner loven..

NRK - 24 mars 21 kl. 02:10

George Seagal er død

Hollywood-skuespilleren George Seagal er død, 87 år gammel. Seagal døde etter komplikasjoner etter en hjerteoperasjon, opplyser hans enke, ifølge Deadline Hollywood. Seagal mest kjente rolle var i flmen «Who’s Afraid of Virginia Woolf?

NRK - 24 mars 21 kl. 02:10

George Segal er død

Hollywood-skodespelaren George Segal er død, 87 år gammal. Seagal døde av komplikasjonar etter ein hjarteoperasjon, opplyser enka hans, ifølgje Deadline Hollywood. Segal mest kjende rolle var i filmen «Who’s Afraid of Virginia Woolf?

Aftenposten - 01 mars 21 kl. 21:28

For hver åttende som henrettes, er én uskyldig dømt. Dødsstraffen kan gå mot slutten i USA.

I Virginia mangler bare én underskrift før dødsstraffen er historie. Andre stater teller på knappene..

NRK - 23 feb. 21 kl. 19:45

«El Chapos» kone varetektsfengslet

Kona til Mexicos fryktede narkobaron, Joaquin «El Chapo» Guzman, bli varetektsfengslet inntil videre. I går ble hun arrestert i delstaten Virginia mistenkt for narkotikahandel og for å ha hjulpet ektemannen med fluktplan..

NRK - 22 feb. 21 kl. 20:14

Virginia avskaffer dødsstraff

Virginias folkevalgte har stemt for å avskaffe dødsstraff i delstaten, som gjennom historien er den som har henrettet flest mennesker. Etter valget i november har delstaten demokratisk flertall, og det var disse som sørget for å endre loven..

VG - 12 jan. 21 kl. 18:34

FBI advarte mot «krig» dagen før Kongress-angrep

Et FBI-kontor i Virginia skrev 5. januar et internt notat som advarte om at ekstremister forberedte seg til å reise til reise til hovedstaden Washington, D.C.

NRK - 09 jan. 21 kl. 20:32

Går av etter deltakelse i opprør

Republikaneren Derrick Evans, medlem i delstatsforsamlingen i West Virginia, har varslet at han vil gå av. Evans ble pågrepet for å ha deltatt i stormingen av Kongressen, der fem personer døde. Han strømmet sotrmingen på Facebook..

Aftenposten - 09 jan. 21 kl. 20:22

Horn-mannen, talerstol-tyven og blomsterbutikkeieren: Nå er de i skikkelig trøbbel

Mannen med hornene ble lørdag arrestert. Mange andre, inkludert en folkevalgt fra Vest-Virginia, er også blitt siktet….

NRK - 08 jan. 21 kl. 20:02

Tiltaler 15 personar etter opptøyar

Justisdepartementet i USA tiltaler 15 personar etter opptøyane i hovudstaden onsdag, melder nyheitsbyrået AFP. Fleire er arresterte, mellom anna ein mann som tok seg inn på kontoret til Nancy Pelosi, og ein politisk vald representant i West Virginia..

NRK - 06 jan. 21 kl. 22:41

Nasjonalgarden settes inn

1.100 soldater fra nasjonalgarden i Washington D.C.

NRK - 10 des. 20 kl. 05:06

Alle 50 valgresultater bekreftet

Alle de 50 delstatene i USA har nå godkjent sine valgresultater, melder CNN. West Virginia var den siste delstaten som bekreftet sitt resultat onsdag. På mandag skal valgmenn fra alle statene samles for å velge landets neste president..

VG - 13 okt. 20 kl. 21:04

FBI: Høyreradikal gruppe ville «ta» guvernøren i Virginia også

Den samme høyreradikale gruppen som er anklaget for å ha planlagt å kidnappe guvernøren i Michigan, diskuterte å angripe guvernøren i Virginia, ifølge FBI..

Aftenposten - 17 nov. 20 kl. 16:40

Dette er ikke et statskupp. Det er en skamløs egotripp.

Virginia/OSLO (Aftenposten): Donald Trump strammer grepet om tilhengerne i sin exit fra Det hvite hus. De er en verdifull nøkkel til fortsatt makt og rikdom..

VG - 16 nov. 20 kl. 21:30

Han har egen «Trump-kirke»: Folk kommer i hopetall

BOONES MILL, Virginia (VG) Whitey Taylor har aldri vært i tvil om at han skal fortsette å drive butikken med Trump-effekter. I hans øyne er valget langt fra avgjort ennå..

VG - 11 nov. 20 kl. 13:22

Byen som fikk Biden til å stille som president

CHARLOTTESVILLE, Virginia (VG) Donald Trumps reaksjon på uroen i Charlottesville fikk demokraten Joe Biden til å satse alt. Nå er byen delt i to i sin støtte til de to kandidatene..

NRK - 08 nov. 20 kl. 17:24

Trump spiller golf etter nederlaget

Donald Trump tilbrakte sin første dag etter valgnederlaget med å spille golf. Før klokka ti lokal tid var han tilbake på golfbanen sin i Virginia, der han også tilbrakte lørdagen da valgtapet ble et faktum..

NRK - 07 nov. 20 kl. 21:58

Trump er tilbake i Det hvite hus

Trump kom tilbake til Det hvite hus lørdag ettermiddag etter å ha tilbrakt flere timer på en golfbane i Virginia mens amerikanske medier meldte at Joe Biden hadde vunnet presidentvalget..

NRK - 19 sep. 20 kl. 14:01

Forhåndsstemming i gang i USA

Velgere sto i kø i flere timer for å avlegge stemme da det fredag ble åpnet for forhåndsstemmer i Virginia og andre delstater i USA. I tillegg til Virginia kunne velgerne i Minnesota, South Dakota og Wyoming møte fram for å avlegge stemme personlig..

NRK - 07 nov. 20 kl. 19:19

Trump spiller golf

Donald Trump spiller lørdag golf på Trump National Golf Course i Sterling i Virginia. Samtidig som han spilte ble det klart at han har tapt presidentvalget i USA..

NRK - 07 nov. 20 kl. 16:58

Trump spiller golf

Presidenten forlot tidligere i dag Det hvite hus for første gang siden valgdagen for å spille golf på sin golfklubb i Virginia, melder AFP..

NRK - 04 nov. 20 kl. 01:36

Trump vant Vest-Virgina

President Trump vinner Vest-Virginia. Delstaten er regnet som sikker for Trump.Han vant sist med over dobbelt så mange stemmer som Clinton..

NRK - 04 nov. 20 kl. 01:07

Biden forventet vinner i Virginia

Joe Biden er forventet å vinne Virgina, det melder Fox News..

VG - 31 okt. 20 kl. 09:36

Svart kull og hvitt raseri

GRAFTON, WEST Virginia (VG): Latterliggjort og sett ned på. Fattige og sinte. Og mest av alt – i sorg over det Amerika de har mistet..

NRK - 29 okt. 20 kl. 22:53

Norsk firma leverer roboter til FBI

Det lille norske selskapet Autostore i Vindafjord skal leve robot-løsninger til det amerikanske politiets nye fjernarkiv i Virginia der 118 hyllekilometer med gamle dokumenter skal lagres. Robotene lages i Polen, mens utviklingen skjer i Norge..

P4 - 13 okt. 20 kl. 20:12

Diskuterte bortføring av guvernør

Militsgruppen som er siktet for å planlegge å kidnappe guvernøren i Michigan i USA skal også ha diskutert å kidnappe guvernøren i Virginia. Det opplyste FBI i dag, melder CNN. De to guvernørene ble vurdert kidnappet fordi de tok i bruk lockdown for å stoppe spredningen av koronaviruset.

NRK - 07 okt. 20 kl. 17:32

Britiske IS-krigere siktet av USA

To menn som antas å ha utgjort halvparten av IS-cellen kjent som «The Beatles», er tiltalt for drap på flere amerikanere, opplyser USAs justisdepartement. Departementet offentliggjorde tiltalebeslutningen få timer før et rettsmøte i Virginia..

NRK - 29 sep. 20 kl. 23:26

Ruth Bader Ginsburg bisatt

Høyesterettsdommer Ruth Bader Ginsburg, som døde 18. september, ble tirsdag bisatt i en privat seremoni ved Arlington-kirkegården i Virginia. 87 år gamle Ginsburg var i 27 år en av ni dommere i amerikansk høyesterett og ble ansett som liberal..

NRK - 26 sep. 20 kl. 03:12

Trump i Virginia

.

Dagbladet - 26 sep. 20 kl. 02:55

- En alvorlig trussel

President Donald Trump holder nok et valgkampmøte natt til lørdag norsk tid, denne gangen i Williamsburg, Virginia..

NRK - 04 sep. 20 kl. 07:53

Kanye West får ikke stille

Dommere i Arizona og Virginia har sagt nei til at rapperen Kanye West får stille til valg i delstatene. Demokrater mener han kun stiller for å stjele svarte velgere fra Joe Biden slik at president Donald Trump kan bli gjenvalgt..

Aftenposten - 04 sep. 20 kl. 07:42

Kanye West får ikke stille som presidentkandidat i flere stater

Dommere i Arizona og Virginia har dømt imot å la rapperen Kanye West stille til valg i delstatene..

NRK - 09 aug. 20 kl. 15:19

Jordskjelv i North Carolina

Eit jordskjelv som målte 5,1 ramma byen Sparta i North Carolina, nært grensa til Virginia. Det melder CNN..

NRK - 10 juni 20 kl. 01:54

Trump vant i Vest-Virginia

President Donald Trump har vunnet det republikanske president-primærvalget i Vest-Virginia, melder nyhetsbyrået AP..

Aftenposten - 09 juni 20 kl. 07:41

Politi: Mann som kjørte inn i demonstranter i Virginia, er KKK-leder

En mann som er siktet for å ha kjørt inn i en gruppe demonstranter i delstaten Virginia søndag, er en lokal Ku Klux Klan-leder, opplyser påtalemyndigheten..

NRK - 02 juni 20 kl. 09:27

Virginia-politi trekker seg ut

Politiet i Arlington i nabostaten Virginia, som ble kalt ut til å bistå, sier de trekker seg ut av hovedstaden etter å ha blitt satt i en «kompromitterende situasjon». De refererer til opptrinnet utenfor Det hvite hus mandag..

Aftenposten - 08 juli 20 kl. 16:53

«Jeg er villig til å dø for denne saken». Demonstrantene har tatt til våpen og gir seg ikke før generalen har falt.

RICHMOND, Virginia (Aftenposten): Donald Trump kaller venstreside-aktivister for «fascister» og vil gjøre statuer til en valgkampsak. Selv har de bevæpnet seg i frykt for høyreekstreme angrep..

VG - 14 juni 20 kl. 16:18

Dediserte scoring til nylig hjerneoperert kollega

(Athletic Bilbao - Atlético Madrid 1–1) Mye omstridte Diego Costa (31) sørget for at Atlético Madrid greide uavgjort i første kamp etter coronapausen. Målet dediserte han til kvinnelagets Virginia Torrecilla (25)..

VG - 14 juni 20 kl. 16:18

Dediserte scoring til nylig hjerneoperert kollega: – Jeg har ikke ord

(Athletic Bilbao - Atlético Madrid 1–1) Mye omstridte Diego Costa (31) sørget for at Atlético Madrid greide uavgjort i første kamp etter coronapausen. Målet dediserte han til kvinnelagets Virginia Torrecilla (25)..

VG - 14 juni 20 kl. 16:18

Dediserte scoring til nylig hjerneoperert kollega: – Jeg er målløs

(Athletic Bilbao - Atlético Madrid 1–1) Mye omstridte Diego Costa (31) sørget for at Atlético Madrid greide uavgjort i første kamp etter coronapausen. Målet dediserte han til kvinnelagets Virginia Torrecilla (25)..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt