Videre

Torsdag, 22 April, 05:25

Nyheter om Videre

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 14 april 21 kl. 11:45

Satser Videre som langløper, utelukker ikke NM

Marit Bjørgen (41) har undertegnet en ny avtale og satser Videre som langløper..

Aftenposten - 13 april 21 kl. 18:00

Sorgen over en tapt barndom er smertefull. Slik går du Videre som voksen.

Sorgen over en tapt barndom er smertefull. Slik går du Videre som voksen..

NRK - 09 april 21 kl. 15:19

FHI tar Janssen-alarm Videre

Folkehelseinstituttet stiller seg avventende til meldingene om sjeldne blodpropper hos personer som har fått Janssen-vaksinen. – Folkehelseinstituttet mener det er bra at dette tas på alvor og at EMA går i dybden for å undersøke hva dette dreier seg om. Vi tar dette med Videre i vurderingene våre rundt bruk av vaksinen i Norge, sier FHIs smitteverndirektør Geir Bukholm..

VG - 10 timer siden

Tung VM-start for Maflin: Ligger under 1–8 etter første dag

(Mark Selby – Kurt Maflin 8–1) Kurt Maflin (37) slet med å komme på bordet mot en storspillende Mark Selby og trenger en nær mirakuløs opphenting for å ta seg Videre i VM..

VG - 17 timer siden

Inter og Atlético Madrid trekker seg fra Super League

Åtte av tolv lag har nå trukket seg fra Super League-samarbeidet. Juventus-presidenten ser mørkt på prosjektets Videre gjennomføring..

NRK - 16 timer siden

Tester over 120 barnehagebarn

Over 120 barnehagebarn koronatestes i dag som følge av smitteutbrudd i Lindesnes kommune. Til sammen har det vært 34 nye smittetilfeller i kommunen de siste to døgnene. Kommuneoverlegen sier det jobbes nå hardt for å hindre Videre smitte..

NRK - Igår: 17:04

Madsen: Minner om AstraZeneca

EUs legemiddeltilsyn (EMA) har sett noen av de samme bivirkningene hos Janssen-vaksinen og AstraZeneca-vaksinen, sier Steinar Madsen, medisinsk fagdirektør ved Statens legemiddelverk. EMA sier de har funnet en mulig sammenheng mellom Janssen-vaksinen og sjeldene blodpropptilfeller. De mener dette bør listes opp som en sjelden bivirkning.

NRK - I førrgår: 05:19

Nye test anbefalinger i Danmark

Det er ikke nødvendig å teste seg for koronaviruset dersom man er vaksinert, sier danske helsemyndigheter. – Risikoen for å smitte Videre når man er vaksinert og ikke har symptomer på covid-19, er svært liten, sier visedirektør i Sundhedsstyrelsen, Helene Bilsted Probst. Hun sier at de derfor ikke lenger vil anbefale at de som er vaksinert, tester seg regelmessig når man ikke har symptomer..

VG - 18 april 21 kl. 02:22

Hanna (32) vil kvitte seg med Lukasjenko: – Det er farlig, men vi skal kjempe Videre

Snart åtte måneder etter det omstridte valget har ikke hviterusserne gitt opp å kvitte seg med president Aleksandr Lukasjenko (66)..

NRK - 17 april 21 kl. 20:58

En omkommet etter brann på Osterøy

Politiet bekrefter at det er funnet en omkommet person i huset som eksploderte og brant på Osterøy nord for Bergen i dag tidlig. Personen er ikke identifisert. Det er fortsatt for tidlig å si noe om årsak til brannen, og politiet etterforsker Videre..

NRK - 17 april 21 kl. 12:07

Avslutter redningsaksjon

Søket etter den savnede personen i forbindelse med vannskuterulykken fredag er nå avsluttet som redningsaksjon, melder Hovedredningssentralen. Alle ressurser er dimittert og Vest politidistrikt tar over Videre arbeid i saken, skriver HRS på Twitter..

Aftenposten - 16 april 21 kl. 19:15

Ingen som har fått møte ham, har gått upåvirket Videre

Helge Birkeland (1925–2021).

NRK - 16 april 21 kl. 17:35

Casper Ruud til semifinale

Tennisspiller Casper Ruud imponerte i kvartfinalen i tennisturneringa Monte-Carlo Masters. Dermed er han Videre til semifinalen. Tennisproffen frå Snarøya tok seg til semifinalen med settsifra 6-4, 6–3..

E24 - 16 april 21 kl. 09:59

Satset stort på kursfall for Fredriksen: Rømte short da aksjen skjøt i været

Hedgefondet Citadel kuttet veddemålet mot John Fredriksens gassfraktrederi Flex LNG da aksjen løftet seg kraftig onsdag. Siden har den blitt sent Videre opp på børs..

Aftenposten - 15 april 21 kl. 22:51

Tok seg kontrollert Videre mot Granada – Solskjær klar for sin femte semifinale

(Manchester United – Granada 2–0 (4–0) Manchester United er klare for sin femte semifinale under Ole Gunnar Solskjærs….

VG - 15 april 21 kl. 22:50

Tok seg kontrollert Videre mot Granada – Solskjær klar for sin femte semifinale

(Manchester United – Granada 2–0 (4–0) Manchester United er klare for sin femte semifinale under Ole Gunnar Solskjærs ledelse. Nå venter vinneren mellom Roma og Ajax i Solskjærs femte forsøk for å nå sin første finale som Manchester United-manager..

Aftenposten - 15 april 21 kl. 22:51

United tok seg kontrollert Videre mot Granada – Solskjær klar for sin femte semifinale

(Manchester United – Granada 2–0, 4–0 sammenlagt) Manchester United er klare for sin femte semifinale under Ole Gunnar….

VG - 15 april 21 kl. 22:50

United tok seg kontrollert Videre mot Granada – Solskjær klar for sin femte semifinale

(Manchester United – Granada 2–0, 4–0 sammenlagt) Manchester United er klare for sin femte semifinale under Ole Gunnar Solskjærs ledelse. Nå venter semifinale mot Roma i nordmannens forsøk på å nå sin første finale som United-manager..

NRK - 15 april 21 kl. 21:43

Tyrkia og Hellas krangler Videre

Tyrkias og Hellas utenriksministre kranglet på en pressekonferanse torsdag. Hellas utenriksminister Nikos Dendias var på besøk hos sin tyrkiske kollega Mevlut Cavusoglu, men brukte pressekonferansen til å kritisere Tyrkia for blant annet å lete etter gass i gresk farvann..

VG - 15 april 21 kl. 20:03

Ruud Videre til kvartfinalen i Monte Carlo-Masters

(Casper Ruud – Pablo Carreño Busta 7–6, 5−7, ) Casper Ruud (22) startet godt mot Pablo Carreño Busta, men fikk det tøft i andre og tredje settet, før han snudde kampen og vant de fem site gamene..

Aftenposten - 15 april 21 kl. 20:03

Ruud Videre til kvartfinalen i Monte Carlo-Masters

(Casper Ruud – Pablo Carreño Busta 7–6, 5−7, 7–5) Casper Ruud (22) startet godt mot Pablo Carreño Busta, fikk det tøft i….

VG - 15 april 21 kl. 20:03

Ruud Videre til kvartfinalen i Monte Carlo-Masters: – Noe av det beste han har prestert

(Casper Ruud – Pablo Carreño Busta 7–6, 5−7, 7–5) Casper Ruud (22) startet godt mot Pablo Carreño Busta, fikk det tøft i andre og tredje settet, før han snudde kampen og vant de fem siste gamene..

VG - 15 april 21 kl. 20:03

Ruud Videre til kvartfinalen i Monte Carlo-Masters: – Det føles litt uvirkelig

(Casper Ruud – Pablo Carreño Busta 7–6, 5−7, 7–5) Casper Ruud (22) startet godt mot Pablo Carreño Busta, fikk det tøft i andre og tredje settet, før han snudde kampen og vant de fem siste gamene i storturneringen i Monte Carlo..

VG - 15 april 21 kl. 20:03

Ruud Videre til kvartfinalen i Monte Carlo: – Det føles litt uvirkelig

(Casper Ruud – Pablo Carreño Busta 7–6, 5−7, 7–5) Casper Ruud (22) startet godt mot Pablo Carreño Busta, fikk det tøft i andre og tredje settet, før han snudde kampen og vant de fem siste gamene i kvartfinalen i storturneringen i Monte Carlo..

Klartale - 15 april 21 kl. 16:57

FHI anbefaler å ta bort vaksinen AstraZeneca

Regjeringen vil bruke mer tid på å vurdere om Norge skal bruke AstraZeneca-vaksinen. Folkehelse-instituttet anbefaler å slutte å bruke vaksinen Videre..

NRK - 15 april 21 kl. 16:07

Utsetter AstraZeneca-avgjørelse

FHI anbefaler å droppe AstraZeneaca-vaksinen i Norge. Regjeringen vil likevel vente med avgjørelsen om å ta AstraZeneaca-vaksinen ut av vaksinasjonsprogrammet, sier helseminister Bent Høie. Vaksinen knyttes til tilfelller av alvorlige og sjeldne blodpropper, men regjeringen vil at dette skal utredes Videre..

Aftenposten - 15 april 21 kl. 15:48

Se straks: Regjeringens pressekonferanse om Astra Zeneca-vaksinen

Vaksinering med Astra Zeneca-vaksinen har vært på pause i fire uker. Nå blir det klart hva som skjer Videre med….

VG - 15 april 21 kl. 12:27

Ole Gunnar Solskjær og agenten investerer i norsk e-sportselskap

Asgeir Kvalvik i det relativt nystartet e-sportselskapet ULTI får med seg to virkelige storfisker i jakten på Videre vekst..

NRK - 14 april 21 kl. 21:02

Ansatt på sykehjem smittet

En medarbeider på Haugåstunet sykehjem i Stavanger er smittet av korona. En ansatt og ni pasienter er satt i karantene. Avdelingen vil være stengt inntil Videre.

NRK - 14 april 21 kl. 14:10

50 millioner Pfizer-doser ekstra

Biontech-Pfizer planlegger å levere 50 millioner vaksinedoser ekstra til EU i andre kvartal i år. Det vil si innen juni måned. Disse dosene kommer i tillegg til 200 millioner doser som allerede er øremerket til unionen.

NRK - 14 april 21 kl. 13:50

EU vil forlenge vaksineavtale

EU skal forlenge kontrakten med Pfizer om Videre forsyninger av koronavaksine fram til 2023. Det sier EU-kommisjonens president Ursula von der Leyen. I alt skal unionen kjøpe 1,3 milliarder doser av vaksinen, som er utviklet av tyske BioNTech..

NRK - 14 april 21 kl. 12:27

Rekonstruerer dødelig fall

I Arendal skal politiet i dag rekonstruere fallet fra gruvekanten som kostet Ørjan Solum (24) livet i mai i fjor. En dukke som har lik vekt og høyde som Solum skal brukes. To menn som er siktet for drap ble løslatt denne uka, men etterforskes Videre..

NRK - 14 april 21 kl. 11:34

Mann siktet etter branntilløp

En mann i 30-åra er siktet for kroppsskade etter at han og en kvinne ble sendt til sykehus i natt. Politiet rykket ut til en bolig på Jæren og fant de to med brannskader. Den siktede mannen er sendt Videre til Haukeland Universitetssjukehus..

Klartale - 14 april 21 kl. 11:05

Bjørgen tilbake i skisporet

Marit Bjørgen satser Videre. Hun skal gå lange skiløp..

Klartale - 14 april 21 kl. 08:22

Drømmen om å reise igjen

Vi husker følelsen av å ligge på en strand i varmen, under palmene. Inntil Videre må vi klare oss med minnene..

NRK - 14 april 21 kl. 01:42

USA selger kampfly til UAE

Joe Bidens regjering går Videre med planene om å selge våpen til De forente arabiske emirater (UAE) for 23 milliarder dollar, etter å ha vurdert innholdet i avtalen inngått av Donald Trump. På listen står blant annet F-35 kampfly og bevæpnede droner..

NRK - 13 april 21 kl. 23:24

Nekter syrere Videre opphold

Danske myndigheter mener Syrias hovedstad Damaskus er et sikkert område å vende tilbake til. Nylig fikk 94 syrere beskjed om at de ikke lenger får oppholdstillatelse i Danmark. Det er ventet at langt flere får samme beskjed i tida framover..

VG - 13 april 21 kl. 14:57

Forklarer brutal scene i Netflix-serien «Snabba Cash»

SPOILER-ADVARSEL: Hovedforfatteren bak Netflix-suksessen røper hvorfor det måtte gå som det gikk. Ikke les Videre hvis du ikke vil vite hva som skjer..

NRK - 26 mars 21 kl. 17:28

Godkjenner Norwegians redningsplan

Irske High Court godtar planen for å redde flyselskapet Norwegian fra konkurs og sender prosessen Videre til norsk domstol for Videre godkjenning der..

Dagbladet - 12 april 21 kl. 13:15

Ordknapp hilsen: - En vemodig dag

Thomas Numme og Harald Rønneberg ønsker «Senkveld»-redaksjonen lykke til Videre..

NRK - 12 april 21 kl. 12:39

Norwegians redningsplan godkjent

Norwegian kan starte jakten på frisk kapital etter at kreditorene har stemt ja til redningsplanen for andre gang, og en norsk dommer har godkjent planen. Irske High Court godtok i mars redningsplanen og sendte prosessen Videre til en norsk domstol..

E24 - 12 april 21 kl. 12:03

Norwegian passerer nok en milepæl: Norsk dommer har godkjent selskapets redningsplan

Etter at en irsk dommer godkjente Norwegians redningsplan ble ballen sparket Videre til Norge. Nå har kreditorene stemt ja til forslaget og dommeren i Oslo har godkjent planen..

VG - 12 april 21 kl. 10:16

Vaksinedosene bør brukes

Denne uken skal myndighetene bestemme seg for den Videre skjebnen til vaksinen fra Oxford og AstraZeneca. Om den stoppes, vil andre land ha god bruk for dosene..

NRK - 10 april 21 kl. 15:55

Reagerer på identifisering

Familien til den avdøde 60-åringen som tirsdag ble funnet død i hjemmet sitt på Gran sier i en uttalelse at de opplever pressedekningen og identfiseringen av mannen som en tilleggsbelastning. Den avdøde var en profilert konspirasjonsteoretiker og vaksinemotstander. Han var smittet av covid-19 da han ble funnet død.

NRK - 10 april 21 kl. 07:14

Vil ha gjenåpning for vaksinerte

Oslo Høyre vil åpne alle tilbud som treningssentre, barer, butikker og restauranter for vaksinerte. Bakgrunn er at Folkehelseinstituttet i påsken slo fast at vaksinerte med mrna-vaksiner ikke smitter Videre. Det sier gruppeleder for Oslo Høyre, Anne Rygg, til Dagsavisen.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt