Vestfold

Torsdag, 24 September, 10:53

Nyheter om Vestfold

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 31 aug. 20 kl. 09:47

Fraktet 80 kilo hasj til Oslo

En 22 år gammel mann er i Vestfold tingrett dømt til seks års fengsel for å ha fraktet narkotika fra Vestfold til Oslo to ganger. Ved et tilfelle hentet han 80 kilo hasj. Han ble stoppet av politiet før han fikk overlevert sju kilo kokain..

Dagbladet - 26 aug. 20 kl. 19:15

Fastlege i Vestfold coronasmittet

En fastlege ved Legekontoret på Tjøme i Vestfold er smittet av coronavirus. Nå risikerer 70 personer karantene..

P4 - 17 timer siden

Leverte ammunisjon til gjenvinning

Det ble funnet ammunisjon og noe som ligner en granat på gjenvinningsstasjonen på Skoppum i Vestfold i ettermiddag. Sør-Øst politidistrikt opplyser at forsvaret blir sendt til stedet for å hente det. Politiet mener det er ufattelig at noen kaster slike ting på gjenvinningsstasjonen..

NRK - 17 timer siden

Fant ammunisjon på gjenvinnigsplass

Det er funnet ammunisjon og noe som kan være en granat på gjenvinningsstasjonen på Skoppum i Vestfold. Politiet er på stedet og forsvaret blir sendt dit for å hente det. – Ufattelig at noen kaster slikt der, skriver politiet på Twitter..

NRK - 17 timer siden

Fant ammunisjon som var kastet

Det er funnet ammunisjon og noe som kan være en granat på gjenvinningsstasjonen på Skoppum i Vestfold. Politiet er på stedet og forsvaret blir sendt dit for å hente det. – Ufattelig at noen kaster slikt der, skriver politiet på Twitter..

P4 - 23 timer siden

Varsler storm i morgen

I morgen blir det kraftig vind over nesten hele Sør-Norge - ved kysten kan det bli storm. Meteorologisk institutt har nå sendt ut farevarsel på gult nivå for Agder, Vestfold og Telemark, Oslo og Viken fra i morgen tidlig. Det kan komme vindkast opp mot 25 meter i sekundet, og det er sterkt anbegalt å sikre løse gjenstander..

P4 - Igår: 09:54

Farevarsel for vindkast i Sør-Norge

Det kommer til å blåse kraftig i deler av Sør-Norge i morgen. Meteorologisk institutt har i dag sendt ut farevarsel på gult nivå. Oslo, Viken, Vestfold og Telemark og Agder kan vente seg vindkast opp mot 25 meter i sekundet i kystnære strøk, og 20 meter i indre strøk..

NRK - Igår: 09:40

Farevarsel for vindkast

Meteorologisk institutt har sendt ut farevarsel på gult nivå for vindkast i Oslo, Viken, Vestfold og Telemark og Agder. Torsdag morgen øker vinden fra sør, og det kan komme vindkast omkring 25 m/s i kystnære områder, og omkring 20 m/s i indre strøk..

Aftenposten - 19 sep. 20 kl. 23:00

Kort sagt, søndag 20. september

Samferdsel i i Vestfold og Telemark. Dette er dagens kortinnlegg!.

P4 - 21 aug. 20 kl. 15:52

Oppjusterer farenivå

Meteorologisk institutt oppjusterer nå farenivået til oransje etter at det har falt over 50 millimeter nedbør på én time flere steder i Vestfold. Varselet gjelder for Vestfold, mens resten av Østlandet holdes på gult nivå. Politiet i Sør-Øst har fått flere meldinger om vann i boliger på grunn av nedbøren, og at brannvesenet har begrenset kapasitet til å hjelpe til.

NRK - 21 aug. 20 kl. 15:31

Styrtregn i Vestfold

Farevarselet for styrtregn er oppdatert til oransje nivå i Vestfold etter svært kraftige regnbyger, melder Meteorlogisk institutt..

NRK - 17 sep. 20 kl. 14:27

Skogbrann i Eidsfoss

Det brenner i en skog i Eidsfoss, nord i Vestfold og Telemark fylke, men det skal ikke være hus eller hytter i nærheten av brannen, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Brannen er i området Kjennaveien/Teigtjern. Omfanget av brannen er ukjent..

VG - 16 sep. 20 kl. 16:05

Vind velter trær på Østlandet: To personer i Oslo skal ha blitt truffet

Et tre falt og traff en person i Slottsparken, men også i Frognerparken skal et tre ha veltet over en person. Meteorologisk institutt melder om gult farevarsel gjeldende for Innlandet, Viken, Oslo og Vestfold..

VG - 16 sep. 20 kl. 16:05

Vind velter trær på Østlandet: To personer i Oslo truffet

Et tre falt og traff en person i Slottsparken, men også i Frognerparken skal et tre ha veltet over en person. Meteorologisk institutt melder om gult farevarsel gjeldende for Innlandet, Viken, Oslo og Vestfold..

NRK - 16 sep. 20 kl. 11:14

Lokalt kraftige vindkast

Vindkastene kan komme opp i 15-20 meter per sekund. Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel for Vestfold, Innlandet, Viken og Oslo. Folk oppfordres til å sikre løse gjenstander.

NRK - 15 sep. 20 kl. 19:51

Innstilte som Unge Høgre-leiarar

Amalie Gunnufsen frå Kristiansand er innstilt som ny leiar i Unge Høgre. Med seg i innstillinga har ho Håkon Snortheim frå Akershus og Leon Solve Mossing Knudsen frå Vestfold og Telemark også innstilte. Landsmøtet skal haldast 3.

P4 - 14 sep. 20 kl. 08:22

Mange barn fikk mobbepause

Da Norge stengte i mars, slapp mange barn å møte mobberne på skolen. Nå vil mange av disse barna helst slippe å komme tilbake. Til avisen Vårt Land sier mobbeombud i Vestfold og Telemark Kaja Vintervold Asmyhr at foreldre forteller om barn som blomstret, mestret skole bedre og lettere deltok i sosiale begivenheter når de hadde digital skole.

Aftenposten - 12 sep. 20 kl. 18:55

Mann hardt skadd etter fallskjermulykke i Vestfold

En mann i 40-årene er hardt skadd og fraktes til Oslo universitetssykehus med luftambulanse etter en fallskjermulykke i Sandefjord kommune..

Aftenposten - 12 sep. 20 kl. 12:52

Avtroppende Nei til EU-leder innstilt som toppkandidat på Sp-liste

Kathrine Kleveland troner øverst på innstillingen til stortingslisten til Senterpartiet i Vestfold. Hun er inne i sitt siste år som Nei til EU-leder..

P4 - 11 sep. 20 kl. 18:53

Tilsynssak etter dødsfall

Fylkeslegen i Vestfold og Telemark åpner tilsynssak mot Skien kommune etter at en kvinne i 50-årene ble funnet død i et skogsområde i Skien 16. august. Det mleder nTB.

NRK - 11 sep. 20 kl. 15:43

Åpner tilsynssak etter dødsfall

Fylkeslegen i Vestfold og Telemark åpner tilsynssak mot Skien kommune, etter at en kvinne i 50-årene ble funnet død i et skogsområde i Skien 16. august. Kvinnen bodde i et forsterket botilbud med helse- og omsorgspersonell som hadde tilsyn med henne..

NRK - 11 sep. 20 kl. 10:40

Åpner tilsynssak

Fylkeslegen i Vestfold og Telemark åpner tilsynssak mot Skien kommune, etter at en kvinne i femtiårene ble funnet død i et skogsområde i Skien i august. Det bekrefter fylkeslege Jan-Arne Hunnestad. Kvinnen hadde botilbud med tilsyn fra kommunen..

NRK - 11 sep. 20 kl. 10:40

Åpner tilsynssak mot Skien kommune

Fylkeslegen i Vestfold og Telemark åpner tilsynssak mot Skien kommune, etter at en kvinne i femtiårene ble funnet død i et skogsområde i Skien i august. Det bekrefter fylkeslege Jan-Arne Hunnestad. Kvinnen hadde botilbud med tilsyn fra kommunen..

NRK - 12 aug. 20 kl. 12:43

Avlyser fadderuka i Vestfold

Fadderuka ved Universitetet i Sørøst-Norge (USN) Campus Vestfold er avlyst, melder VG.– Vi holder god kontroll på arrangementene våre, men klarer ikke å kontrollere det studentene gjør utenom dette, sier linjeforeningsleder Marius Holter Grøvdal..

E24 - 09 sep. 20 kl. 21:24

Har solgt hytter for over 400 millioner kroner i sommer

Eiendomsmegleren har denne sommeren solgt 38 hytter i Vestfold. Det har han aldri opplevd før..

P4 - 09 sep. 20 kl. 18:07

Flytekniker dømt for å være alkoholpåvirket

For første gang siden loven ble endret i fjor, er en flytekniker dømt for å ha vært alkoholpåvirket på jobb. Det melder NRK. En mann i 50-årene fra Ungarn er i Vestfold tingrett dømt til 60 dagers betinget fengsel etter å ha hatt 1,12 i promille på jobb på Torp lufthavn i Sandefjord i januar.

NRK - 09 aug. 20 kl. 17:54

Ambulansearbeidar i Vestfold smitta

Ein ambulansemedarbeidar ved Sjukehuset i Vestfold har testa positivt for koronaviruset. Ingen pasientar er smitta, skriv sjukehuset i ei pressemelding..

P4 - 05 sep. 20 kl. 21:32

Pågrepet etter knivstikking

Politiet har pågrepet en tenåring etter en knivstikking i Sandefjord i Vestfold tidligere i kveld. En mann i 20-årene er fraktet til sykehus etter at han ble knivstukket i skulderen. Politiet leter etter ytterligere en gjerningsperson som også er trolig skal ha deltatt i ugjerningen.

P4 - 01 sep. 20 kl. 14:21

August ble varm og tørr

August ble både varm og tørr. Den siste sommermåneden endte 1,4 grader over normalen for landet som helhet. Spesielt tørt ble det i Innlandet og i Viken, som fikk under 30 prosent av den normale nedbøren.

P4 - 26 aug. 20 kl. 17:16

Gutt kolliderte med bil

En gutt på sykkel er skadd etter å ha kollidert med en bil i Sauland i Vestfold og Telemark. Luftambulanse er nå sendt til steder, melder politiet i Sør-Øst. Skadeomfanget er uklart..

NRK - 26 aug. 20 kl. 06:17

Skadeskutt før de sultet i hjel

Hver sjuende ærfugl som ble funnet død tidligere i vår, var skadeskutt før den sultet i hjel. Funnene ble gjort da NINA gjorde røntgenfotografering av 94 døde fugler samlet inn i Vestfold, Telemark, Agder og Østfold, skriver Dagsavisen..

NRK - 25 aug. 20 kl. 01:59

E-18 åpnet igjen etter 7 timer

Etter en ulykke ved Langangenbrua på E18 har bilister ventet på brua på berging av en tankbil og en personbil. Etter 7 timer er brua nå åpnet igjen. En mann er sendt til Ullevål sykehus med kritiske skader og en til sykehuset i Vestfold med alvorlige skader..

NRK - 24 aug. 20 kl. 20:56

To menn skadet i E-18 ulykken

En personbil med to voksne menn frontkolliderte med en tankbil med en person ombord. Føreren av personbilen er sendt til Ullevål sykehus med et Sea King-helikopter mens passasjeren er sendt til Sykehuset i Vestfold. Tilstanden til begge er ukjent..

Aftenposten - 21 aug. 20 kl. 15:16

Styrtregn på Østlandet - Meteorologisk institutt oppjusterer farenivået

Uoffisielle målinger viser at det har falt over 50 millimeter nedbør på én time enkelte steder i Vestfold. Nå oppgraderes farenivået fra gult til oransje..

Aftenposten - 21 aug. 20 kl. 15:16

Ny nedbørsrekord etter styrtregn på Østlandet - Meteorologene oppgraderte farenivået

Nabolaget til Erik Bleken på Nøtterøy opplevde mer regn på en time enn det er målt noe sted tidligere i Norge. Uoffisielle målinger viser at det har falt over 50 millimeter nedbør på én time enkelte steder i Vestfold..

NRK - 20 aug. 20 kl. 22:07

Travelt for Redningsselskapet

På landsbasis har Redningsselskapet økt oppdragsmengden med 30 prosent i sommer. Oslofjorden, Vestfold og Telemark har hatt størst økning. På Sørlandet har oppdragsmengden vært den samme som tidligere år..

NRK - 16 aug. 20 kl. 22:38

Fellingsløyve for ulv ved Drammen

Fylkesmannen i Oslo og Viken har gitt fellingsløyve på ein ulv, etter at to lam skal ha vorte tatt av ulven mellom Konnerud i Drammen og innsjøen Eikeren. Fellingsløyvet er gitt i samråd med Fylkesmannen i Vestfold og Telemark, melder VG..

NRK - 15 aug. 20 kl. 19:57

Kjørte 170 km/t i 110-sonen

En mann i 20-årene har fått førerkortet beslaglagt etter å ha kjørt i 170 km/t i 110-sonen på E18 i Sandefjord. Føreren var på vei gjennom Vestfold sørover. Politiet oppretter sak..

VG - 13 aug. 20 kl. 07:48

Fylkeskommunen vil ha slutt på voodoo-ritualer i Larvik

Vestfold og Telemark fylkeskommune vurderer å gå til politiet for å få slutt på det som kan være voodoo-ritualer på Istrehågan i Larvik..

P4 - 13 aug. 20 kl. 06:49

Vil stoppe voodoo

Vestfold og Telemark fylkeskommune vil nå stoppe det som kan være voodoo-ritualer i Larvik. Det skal blant annet ha blitt funnet en halshogget hane som lå mellom plastlys på Istrehågan som er en 1.500 år gammel, fredet gravplass, skriver Vårt Land.

NRK - 13 aug. 20 kl. 05:13

Vil ha slutt på voodoo-ritualer

Vestfold og Telemark fylkeskommune vurderer å gå til politiet for å få slutt på det de mener er gjentakende voodoo-ritualer på Istrehågan i Larvik, skriver Vårt Land. Funn av en halshogget hane som lå mellom plastlys mistenkes å være voodoo-ritualer..

NRK - 12 aug. 20 kl. 22:20

Avlyser flere fadderarrangementer

Fadderstyrene i Vestfold og Drammen har avlyst fadderarrangementer ved to av campusene til Universitetet i Sørøst-Norge. På de øvrige campusene går arrangementene som normalt, men det blir ikke tillatt med spontane fester..

P4 - 12 aug. 20 kl. 12:51

Flere avlyser fadderuker

Flere universitetet og høgskoler har nå valgt å avlyse fadderuken for de nye studentene. Universitetet i Sørøst-Norge campus Vestfold opplyser til VG at de avlyser. Også Polithøgskolen opplyser til Politifordum at de avlyser opplegget de har lagt opp til.

P4 - 10 aug. 20 kl. 10:45

Fotballtrener koronasmittet

Én av tre fotballtrenere fra Italia som skulle delta på en fotballskole i Bamble i Vestfold og Telemark har testet positivt for koronaviruset. De tre kom med fly til Sandefjord lufthavn Torp lørdag. Treneren med påvist smitte sitter nå i isolasjon, mens de to andre er karantene.

NRK - 01 aug. 20 kl. 19:24

Styrtregn frå sundag

Det er meldt styrtregn i Vestfold og Telemark frå sundag ettermiddag. Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel, som gjeld fram til måndag morgon. Det er fare for overvatn i tettbygde strøk, og lokale overfløymingar..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt