Vestfold

Wednesday, 19 February, 16:13

Nyheter om Vestfold

Sortering: Relevans | Senaste
Dagbladet - 16 Feb 20 kl. 07:26

Eierne: - Ble litt stressa

Skulle det vise seg at de har gjort noe feil, lover eierne av sexklubben i Vestfold å rydde opp i det, forteller de til Dagbladet..

P4 - I førrgår: 13:38

50 sitter fast etter snøvær

50 personer er nå innesnødd ved Haukeliseter fjellstue i Vestfold og Telemark. Da gjestene skulle komme seg hjem fra fjellstuen i går kom snøstormen i løpet av få minutter og E134 over Haukelifjell ble stengt, skriver Bergens Tidende. Veien vil ikke åpnet i dag og det er uklart hvor lenge den vil være stengt..

NRK - I førrgår: 18:34

Gult farevarsel for høy vannstand

Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel for høy vannstand i Østfold, Oslo, Akershus, Buskerud og Vestfold. Vannet kan bli 90-115 cm høyere enn normalt fra mandag morgen. Vannstanden er ventet å være på det høyeste omkring klokka 10-12..

NRK - 14 Feb 20 kl. 10:37

Dømt for voldtekt av stedatter

En 51 år gammel mann er i Vestfold tingrett dømt til fire år og tre måneders fengsel for å ha voldtatt sin 10 år gamle stedatter. Mannen har tidligere innrømmet forholdet, men trakk tilståelsen. Han må betale 200.

NRK - 13 Feb 20 kl. 07:50

Vil ha luftambulansebase i Vinje

Regjeringspartiene i Vestfold og Telemark støtter etablering av en luftambulansebase i Vinje. I går leverte fylkets stortingsrepresentanter fra Høyre, Venstre og KrF en felles uttalelse til helseminister Bent Høie..

P4 - 15 Feb 20 kl. 07:24

Gikk til storaksjon mot sexklubb

Politiet gikk i går kveld til en storaksjon mot en sexklubb i Vestfold. Ifølge politiet var det ti kvinner og 50 menn til stede som skal ha hatt sex med hverandre. Aksjonen hadde som mål å avdekke om noen av kvinnene fikk betalt for å være med.

NRK - 10 Feb 20 kl. 20:41

Brann i plasthall i Vestfold

Det brenner i en plasthall i et industriområdet i Andebu. Flere nabohus og 10 ansatte er evakuert, melder politiet..

P4 - 15 Feb 20 kl. 13:16

Reagerer på aksjon mot sexklubb

Poly- og swingersmiljøet i Norge reagerer kraftig på at politiet aksjonerte mot en sexklubb i Vestfold i går. Klubben arrangerte en sex-orgie da både politiet og en rekke offentlige etater kom på besøk for å avdekke eventuell prostitusjon. Organisasjonen PolyNorge sier til TV2 at sier at aksjoner som dette gjør at mennesker som ønsker et normbrytende seksualliv føler seg kriminalisert.

NRK - 10 Feb 20 kl. 09:43

Brann i Tønsberg

Det brenn i eit rekkehus på Barkåker i Tønsberg kommune i Vestfold. Politiet veit ikkje om det er personar i bustadane..

NRK - 11 Feb 20 kl. 10:57

Kokain-smugler må i fengsel

48-åringen ble stoppet med 186 gram kokain da han kom med ferja til Larvik i august i fjor. Den nederlandske statsborgeren sa i retten at han hadde tenkt å selge kokainet i Norge. Han er i Vestfold tingrett dømt til ett år og tre måneders fengsel..

NRK - 10 Feb 20 kl. 20:54

Plasthallen i Andebu er overtent

Det er ikke meldt om personskader i brannen på et industriområde i Vestfold. Brannmannskaper fra Sandefjord og Tønsberg er i full gang med slukking. De forsøker først og fremst å skjerme en nærliggende hall.

P4 - 13 Feb 20 kl. 09:29

Veireno-sjefen dømt til fengsel

Høyesterett har dømt tidligere toppsjef i renovasjonsselskapet Veireno, Jonny Enger, til fengsel i 120 dager. Han er dømt for omfattende brudd på arbeidstidsbestemmelsene under den såkalte søppelkrisen i Oslo i 2017. Det ble også begått mange brudd på loven i Vestfold.

NRK - 10 Feb 20 kl. 21:25

Trolig slukking i hele natt

Mannskap fra åtte brannbiler jobber med å slukke brannen i Andebu i Vestfold. Hallen som brenner brukes til produksjon av glassfiber og plast. Slukkingen fortsetter trolig gjennom natta.

NRK - 10 Feb 20 kl. 21:19

Tiltalt for overgrep mot barn

En tidligere leder i en kommune i Vestfold er sammen med en annen mann tiltalt for å ha hatt seksuell omgang med to mindreårige gutter gjentatte ganger. Den ene av guttene var ifølge tiltalen under 14 år da overgrepene startet, melder Tønsbergs Blad..

NRK - 11 Feb 20 kl. 09:16

Mann omkom i bilulykke i Nome

En mann omkom etter en bilulykke i Nome, mellom Lunde og Gvarv i Vestfold og Telemark fylkeskommune, tirsdag morgen. Mannen ble liggende fastklemt under bilen, skriver Varden..

NRK - 11 Feb 20 kl. 09:16

Mann omkom i bilulykke i Telemark

En mann omkom etter en bilulykke i Nome, mellom Lunde og Gvarv i Vestfold og Telemark fylkeskommune, tirsdag morgen. Mannen ble liggende fastklemt under bilen, skriver Varden..

P4 - 12 Feb 20 kl. 15:17

Fremstilles for varetekt etter bilran

Fire menn fremstilles for varetektsfengsling i dag etter at en kvinne ble truet med våpen og fraranet bilen i Larvik i Vestfold i går kveld. Kvinnen ble truet av tre personer, men det var fire menn i bilen da politiet stoppet den, melder ØstlandsPosten. Alle de siktede er kjent av politiet fra tidligere..

P4 - 10 Feb 20 kl. 21:47

Tiltalt for overgrep mot barn

To menn tiltalt for å ha hatt seksuelle omgang med to mindreårige gutter gjentatte ganger i en kommune i Vestfold. Overgrepene skal ha skjedd fra 2009 til 2012. Den ene av guttene var ifølge tiltalen under 14 år da overgrepene startet.

NRK - 09 Feb 20 kl. 17:58

Venstre-fylkeslag sier ja til EU

Flere fylkeslag ønsker at Venstre skal bli et ja til EU-parti. Det er klart etter helgens årsmøter. Fylkesårsmøtene i Vestland, Viken, Oslo, Rogaland, Vestfold og Telemark ga sin støtte til flertallet i komiteen sitt forslag til nytt prinsipprogram..

NRK - 09 Feb 20 kl. 17:31

Bare en uten strøm i Skien

De over 600 kundene som var uten strøm i Skien, har nå fått strømmen tilbake med unntak av en. I alt 279 av Skagerak Energis kunder i Vestfold og Telemark er strømløse. Flest strømløse er det i Porsgrunn med 75 og Sandefjord med 64..

VG - 04 Feb 20 kl. 11:44

Thea (31) drept: Kjæresten i håndjern i retten

Vestfold TINGRETT (VG) 45-åringen som er siktet for drapet på kjæresten Thea Halvorsen Braavold blir fremstilt for varetektsfengsling bak lukkede dører..

P4 - 04 Feb 20 kl. 11:57

45-åring varetektsfengslet

Den 45 år gamle mannen som er siktet for å ha drept kjæresten sin i Sandefjord søndag, er varetektsfengslet i fire uker. De to første ukene er i full isolasjon, det har Vestfold tingrett bestemt. Mannen, som er tidligere drapsdømt, er ikke avhørt og har ikke tatt stilling til straffskyld..

P4 - 03 Feb 20 kl. 10:37

Drepte kjæresten

Mannen i 40-årene som i går ble siktet for drap på en kvinne i Sandefjord i Vestfold og Telemark, var kvinnens kjæreste. Det opplyser politiet. I dag skal den drapssiktede mannen avhøres av politiet for første gang.

P4 - 31 Jan 20 kl. 14:08

To menn tatt med våpen

To personer i 20 - og 30- årene er pågrepet av politiet i Holmestrand i Vestfold og Telemark etter at de skal skal ha truet en person. Politiet har gjort funn av håndvåpen i bilen til mennene. Det skal dreie seg om en konflikt mellom partene..

NRK - 11 Jan 20 kl. 21:29

Steinras stenger E18 i Vestfold

E18 er stengt i nordgående retning etter et steinras mellom Hemtunnelen og Undrumsdalskrysset i Vestfold, opplyser Politiet i Sør-Øst. Omkjøring er skiltet..

P4 - 26 Jan 20 kl. 07:44

Skadd i snøscooterulykke

En mann i 20-årene er sendt til sykehus med luftambulanse etter en snøscooterulykke i Fyresdal i Vestfold og Telemark i natt. Skadeomfanget er foreløpig uklart, opplyser politiet. Mannen ble funnet av en person som hadde hytte i området.

NRK - 26 Jan 20 kl. 02:12

Mann skadd i snøscooterulykke

En mann i 20-årene er fraktet til sykehus med luftambulanse etter en snøscooterulykke i Fyresdal i Vestfold og Telemark natt til søndag. Politiet fikk melding om ulykken i Griddalen klokken 1. Mannens skadeomfang er uklart..

P4 - 13 Jan 20 kl. 12:52

Vegvesenet sjekker rasfare på E18

Etter to steinras over E 18 på under en måned, tar nå vegvesenet grep. Etaten opplyser til NRK at de i dag har bestemt seg for å gå over alle fjellskjæringer langs E18 i Vestfold for å se om det er behov for tiltak flere steder. Det er for å forsikre trafikantene om at det er trygt å kjøre i Vestfold, og for å få en god oversikt selv på om det har skjedd ting over år som gjør at det må iverksettes sikringstiltak..

NRK - 21 Jan 20 kl. 21:50

Manglende sikring førte til ulykke

Arbeidstilsynet retter skarp kritikk mot Mikkelsen Kran og Transport som eier en mobilkran som veltet i Sande i Vestfold i november. Den 60 tonn tunge mobilkranen sto på en byggeplassda den veltet og knuste to biler..

NRK - 20 Jan 20 kl. 16:08

Togtrøbbel Østafjells

Det er flere forsinkelser og innstillinger i togtrafikken i Viken, Vestfold og Telemark, melder Bane Nor. Strekningen mellom Asker/Drammen og Nordagutu er stengt på grunn av signalfeil. De jobber med å rette feilen..

P4 - 21 Jan 20 kl. 22:46

Omfattende trusler mot skoler og bedrifter

Politiet har startet full etterforsking etter at ti skoler og bedrifter er utsatt for terrortrusler. Truslene er fremsatt på Instagram og i chattekanaler, og skal stamme fra IP-adresser via servere i utlandet. Det er snakk om skoler og foretak i Vestfold, Drammens-områder og Hallingdal, melder TV2.

P4 - 19 Jan 20 kl. 19:05

Ingenting kriminelt bak dødsfall

Det skal ikke ligge noe kriminelt bak dødsfallet av en mann i 40-årene i Skien i Vestfold og Telemark fredag. Det opplyser nå politiet. Mannen ble funnet død ute i en trapp, og politiet etterforsket først dødsfallet som mistenkelig..

Dagbladet - 14 Jan 20 kl. 10:07

Trusler mot flere skoler i Sør-Norge

I natt ble det framsatt trusler mot fem skoler i Innlandet, samt flere skoler i Vestfold og Telemark..

NRK - 11 Jan 20 kl. 21:51

Arbeidsulykke på gård ved Tønsberg

En ansatt ved en gård i Ramnes i Vestfold hadde ligget under en plankestabel i fire timer da han ble funnet og nødetatene kom til stedet, skriver Brannvesenet på Facebook. Plankene skal ha veid rundt 300 kilo. Personen ble kjørt til sykehus..

Aftenposten - 14 Jan 20 kl. 10:05

Trusler mot skoler flere steder de siste dagene

Politiet stilte bevæpnet ved fem skoler i Innlandet tirsdag morgen etter trusler. De siste dagene har det også kommet trusler mot skoler i Vestfold og Telemark..

Aftenposten - 12 Jan 20 kl. 13:46

Fremskynder ny jernbane til Tønsberg med ett år. Her er full oversikt over jernbaneprosjektene på Østlandet.

Vestfold rykker kraftig fra Østfold i Intercity-prosjektet. For ny jernbanetunnel under Oslo er det dukket opp flere problemer..

NRK - 11 Jan 20 kl. 21:51

Arbeidsulykke på gård i Tønsberg

En ansatt ved en gård i Tønsberg i Vestfold hadde ligget under en plankestabel i fire timer da han ble funnet og nødetatene kom til stedet, skriver brannvesenet på Facebook. Plankene skal ha veid rundt 300 kilo. Personen ble kjørt til sykehus..

P4 - 11 Jan 20 kl. 21:33

E18 stengt av steinras

Vegvesenet har bestemt å holde E18 stengt i nordgående retning mellom Hemtunnelen og Undrumdalskrysset i Vestfold fram til i morgen formiddag. Da vil det gjøres en ny vurdering av området, melder Sørøst politidistrikt. Veistrekningen ble stengt etter et steinras like før klokken 19 i kveld.

P4 - 08 Jan 20 kl. 08:20

Dårlig vær skaper problemer på veiene

Det dårlige været skaper problemer på veiene. I fjellet i Sør-Norge er det nå innført kolonnekjøring på noen av overgangene, og snøfokk og vind gjør at de kan bli stengt på kort varsel. Også Vestfold og i Telemark har det vært trafikkulykker i dag som følge av svært glatte veier.

P4 - 08 Jan 20 kl. 06:39

Glatte veier og utforkjøringer

To personer er sendt til sykehus etter at to biler kjørte av veien ved Lunde i Vestfold i morgentimene. Det skal være underkjølt regn og svært glatt på stedet. Også i Otta på E6 i Gudbrandsdalen meldes det om svært glatte veier nå i morges.

P4 - 05 Jan 20 kl. 18:40

Ulv skutt i Krødsherad

En ulv er skutt i Krødsherad i dag. Det bekrefter Fylkesmannen i Oslo og Viken til VG. Det er en av tre dyr på kvoten i region to.

NRK - 05 Jan 20 kl. 18:31

Bruker lift for å slokke

Vestfold Interkommunale Brannvesene har startet røykdykkeinnsats, og setter opp lift for å slokke ovenfra. – Vi gjør alt vi kan for å slokke og hindre spredning, skriver brannvesenet på Twitter..

VG - 07 Jan 20 kl. 19:40

Landets største fotballkrets innrømmer at de burde rapportert voldsepisoder

Mens lille Vestfold fotballkrets har meldt inn ni voldssaker til NFFs domsutvalg siden 2010, har Trøndelag ikke meldt inn en eneste i samme periode. Men det betyr ikke at det ikke har vært voldshendelser i trønderfotballen..

NRK - 04 Jan 20 kl. 13:47

Pågrepet etter brann på Nøtterøy

Politiet har pågrepet to menn etter brannen på Nøtterøy i Vestfold og Telemark lørdag morgen. Bakgrunnen er vitneopplysninger og andre spor på stedet, opplyser politiet..

NRK - 04 Jan 20 kl. 07:35

Pågrepet etter biljakt i Færder

To personer ble pågrepet etter en biljakt i Færder kommune i Vestfold og Telemark i natt. Det ble satt inn helikopter i jakten, etter at en bil ikke stoppa for kontroll i Kirkeveien. Ferden endte på Hvasser, hvor to personer ble pågrepet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt