Vere

Fredag, 27 November, 20:23

Nyheter om Vere

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - I førrgår: 20:18

VM for parautøVere utsatt et år

Historiens første felles-VM i vintersport for parautøVere, er utsatt til 2022 på grunn av koronapandemien, skriver GD. Arrangementet skulle gå i Lillehammer og Hafjell i februar med 750 deltakere fra 30 land..

Aftenposten - 11 nov. 20 kl. 13:27

UtøVere verden over med opprop mot WADA: – Nok er nok. Dette er 2020 og vi lever i et demokrati.

UtøVere og nasjonale antidopingbyråer fra 14 land har gått sammen i et felles opprop mot verdens antidopingbyrå (Wada). Også Norge krever endring..

Aftenposten - 11 nov. 20 kl. 13:27

UtøVere verden over med opprop mot Wada: – Dette bør være et kraftig signal

UtøVere og nasjonale antidopingbyråer fra 14 land har gått sammen i et felles opprop mot verdens antidopingbyrå (Wada). Også Norge krever endring. Tidligere visepresident Linda Hofstad Helleland tror dette kan bety slutten for organisasjonen..

NRK - 07 nov. 20 kl. 11:42

Ber topputøVere forlate klubben

Kristiansand løpeklubb ber sine topputøVere forlate klubben og melde overgang til KIF, skriver Fædrelandsvennen. Årsaken er at de ikke klarer å gi utøverne et helhetlig elitetilbud i 2021, sier klubbens leder Finn Kolstad til avisa..

NRK - 4 timer siden

Lørentunnelen opna igjen

Lørentunnelen på ring 3 i Oslo er open igjen etter at tre bilar var involverte i ei trafikkulukke i området. Det er likevel venta at dei lange køane vil halde fram, melder Oslo-politiet på Twitter. Ingen skal Vere alvorleg skadde etter ulukka..

NRK - 4 timer siden

Ser etter kur i hailever og apeskit

Selskapa som no utviklar koronavaksinar brukar svært mange ingrediensar, og nokre av desse har synt seg å Vere eksotiske. Blant anna har Oxford-forskarane henta ut eit virus frå sjimpanseavføring, og minst fem vaksinar skal innehalde skvalen frå hai..

NRK - 4 timer siden

Tre bilar i ulukke på Ring 3 i Oslo

Det er store trafikale problem på Ring 3 ved Lørentunnelen i Oslo etter ei trafikkulukke der tre bilar er involverte, melder politiet. Naudetatane jobbar på staden. Det skal ikkje Vere alvorlege personskadar, men alle tre bilane må bli taua vekk..

NRK - 5 timer siden

Framleis ikkje samde om budsjettet

Frp-leiar Siv Jensen seier fredag ettermiddag at det er framsteg i forhandlingane med regjeringspartia om statsbudsjettet, men at dei er langt frå å Vere i mål. Jensen seier dei har tid til å forhandle fram til finansdebatten i Stortinget torsdag..

NRK - Igår: 19:18

Enno strid i budsjettforhandlingane

Budsjettkrangelen i EU held fram, melder AP. EU føreslår at prinsipp om demokrati og rettstryggleik skal Vere blant vilkåra som avgjer om medlemsland får pengar frå langtidsbudsjettet og korona-redningspakken, noko Ungarn og Polen nektar å gå med på..

NRK - Igår: 18:30

Smitte stoppa Thanksgivingtradisjon

Ti smittetilfelle hjå Baltimore Ravens har øydelagt den amerikanske tradisjonen med tre NFL-kampar under høgtida Thanksgiving. Møtet mellom Ravens og regjerande Pittsburgh Steelers skulle Vere sjølve storkampen, men er no utsett til søndag..

NRK - I førrgår: 12:16

FHI: Nedgang i smitte sist veke

Folkehelseinstituttet registrerte 3621 smittetilfelle i veke 47, ned frå 4080 i veke 46. Direktør Camilla Stoltenberg seier ho håper årsaka er smitteverntiltaka, men at nedgangen også kan Vere eit følge av at fleire testa seg i denne perioden..

NRK - I førrgår: 10:37

Helsetoppar smitta i Volda

Tre leiarar i helse- og omsorgssektoren Volda kommune har testa positivt på koronasmitte, melder kommunen onsdag. Smittekjelda skal Vere kjend og knytt til tilfelle i Bergen. Til saman er ti nærkontaktar sett i karantene.

NRK - I førrgår: 08:04

Hevdar å ha stoppa eit IS-angrep

Russiske styresmakter melder onsdag at dei har stoppa eit planlagt «terroråtak» i Moskva-regionen. Ein person, som skal Vere medlem av Den islamske staten (IS) blei arrestert i samband med dette, melder det statlege nyheitsbyrået RIA ifølge Reuters..

Aftenposten - 29 okt. 20 kl. 16:45

Forsvarssjefen jogget med idrettshelter. Det er et ledd i å få soldater og toppidrettsutøVere ut i arbeidslivet.

Forsvaret og idretten har slått seg sammen for å hjelpe toppidrettsutøVere og yrkesmilitære med å bygge en ny karriere og hverdag..

Aftenposten - 23 nov. 20 kl. 11:20

Brækhus med svingslag mot Olympiatoppen: – Burde være for alle topputøVere i Norge

Cecilia Brækhus (39) mener hun nektes å samarbeide med Olympiatoppens mentaltrener Arne Jørstad Riise fordi hun driver med proffboksing. Else-Marthe Lybekk avviser påstandene..

VG - 23 nov. 20 kl. 11:20

Brækhus med svingslag mot Olympiatoppen: – Burde være for alle topputøVere i Norge

Cecilia Brækhus (39) mener hun nektes å samarbeide med Olympiatoppens mentaltrener Arne Jørstad Riise fordi hun driver med proffboksing. Else-Marthe Lybekk avviser påstandene..

NRK - 22 nov. 20 kl. 10:16

28 nye smitta i Drammen

Det siste døgeret har 28 nye personar fått påvist koronasmitte i Drammen kommune. 24 av desse skal Vere nærkontaktar av personar som tidlegare har fått påvist smitte, medan fire har ukjent smitteveg..

NRK - 20 nov. 20 kl. 11:15

Malmö stenger alle attraksjonar

Bad, kunstmuseum, innandørs rekreasjonsanlegg og anna som kan lokke besøkande, vert no stengde i Malmö, for å stoppe smittespreiinga av koronaviruset. Det melder Aftonbladet. Biblioteka kjem framleis til å Vere opne..

Aftenposten - 20 nov. 20 kl. 08:00

Studenter får unntak fra regelen, men ikke idrettsutøVere: Vetle (22) får ikke komme hjem til jul

Det går mot en ensom jul for den trønderske håndballspilleren..

VG - 24 okt. 20 kl. 16:37

NISO-sjefen hyller Pellegrino og Camara: – Vil ha utøVere som mener noe

NISO-sjef Erlend Hanstveit hyller Amahl Pellegrino og Ousmane Camara for at de har sagt klart ifra om rasisme. Han vil gjerne ha idrettsutøVere som står opp og mener noe..

Aftenposten - 19 nov. 20 kl. 06:10

NIF tar grep etter bekymringsmeldinger: Vil klargjøre hva som er toppidrett

Norges idrettsforbund vil på nytt definere hvem som er toppidrettsutøVere i Norge. Det kommer etter bekymringsmeldinger om særforbund som tøyer strikken for hvem som kan trene under nedstengningen av barne- og ungdomsidretten..

VG - 19 nov. 20 kl. 06:10

NIF tar grep etter bekymringsmeldinger: Vil klargjøre hva som er toppidrett

Norges idrettsforbund vil på nytt definere hvem som er toppidrettsutøVere i Norge. Det kommer etter bekymringsmeldinger om særforbund som tøyer strikken for hvem som kan trene under nedstengningen av barne- og ungdomsidretten..

NRK - 17 nov. 20 kl. 17:32

Saudi-Arabia opnar for oljekutt

OPEC+-landa må Vere villige til å kutte i oljeproduksjonen for å hindre prisfall, meiner Saudi-Arabia, melder AFP. Oljekartellet har ein avtale frå april om produksjonskutt, etter at pandemien førte til fall i prisane i mars..

NRK - 15 nov. 20 kl. 21:36

Veg sperra forbi brann

Vegen forbi brannen i ein bustad i Åsnes er stengt. Politiet melder at dei enno ikkje har fått kontroll på brannen, men det skal ikkje Vere fare for spreiing. bebuaren er sendt til legesjekk..

NRK - 15 nov. 20 kl. 21:08

Brann i bustad i Åsnes

Naudetatane har ikkje kontroll på ein brann i ein bustad i Åsnes. Brannen er på Arneberg og naudetatane er på plassen. Personen som bur der er ute og det skal ikkje Vere fare for at brannen spreier seg til andre bygg..

NRK - 14 nov. 20 kl. 17:26

Turistbåt braut koronareglar

Kapteinen på ein turistbåt er meldt til politiet, etter at båten blei tatt med 24 passasjar om bord etter ein kvalsafari i Tromsø. Maks ti personar kan Vere saman på private arrangement i kommunen. Passasjerane haldt ikkje einmetersregelen..

NRK - 11 nov. 20 kl. 10:21

Full stopp for julebord

Julebordssesongen skulle Vere redninga, men avbestillingane tikkar inn. Smittebølga i Noreg gjer at fleire reiselivsbedrifter stenger heilt eller delvis ned. Verksemder med omsetningssvikt får dekt delar av dei faste kostnadene, men det er ikkje nok..

NRK - 14 okt. 20 kl. 21:41

Ein person omkomen etter ulukke

Ein person er omkomen og to er alvorleg skadde etter trafikkulukka i Ulstein kommune i Møre og Romsdal onsdag ettermiddag. Den fjerde personen skal Vere uskadd. Dei pårørande er varsla og fylkesveg 654 kjem til å Vere stengt ei god stund..

Aftenposten - 07 nov. 20 kl. 11:00

Kristiansand løpeklubb ber sine topputøVere forlate klubben

Elitesatsing var blant motivene da flere medlemmer forlot KIF i 2013 for å danne Kristiansand Løpeklubb. Nå ber de topputøverne sine om å melde overgang til KIF..

NRK - 07 nov. 20 kl. 10:39

Svensk selskap: Vaksine i desember

Ei koronavaksine kan Vere klar allereie i slutten av desember, seier det svensk-britiske selskapet AstraZeneca ifølge avisa Dagens Nyheter. Dei har no ei vaksine i det dei kallar testfase tre, der 50.000 menneske i ulike land tek del i testinga..

NRK - 07 nov. 20 kl. 08:53

Kraftig eksplosjon ved bustadbygg

Ein eksplosjon blei utløyst ved porten til eit bygg med fleire bustader sør for Stockholm natt til laurdag. Skadane skal berre Vere materielle, melder svensk politi. Bombeteknikarar har blitt sendt til staden for å finne ut kva som blei detonert..

NRK - 04 nov. 20 kl. 17:19

Blir frakta til Haukeland

Ei kvinne i 70-åra blir frakta til Haukeland sjukehus for behandling etter ein brann i eit leilegheitsbygg i Måløy. Det er ukjent kva skadeomfanget er, opplyser politiet. Det skal Vere røyk og skadar etter brannen i leilegheita til kvinna.

NRK - 08 okt. 20 kl. 11:40

- IdrettsutøVere bør få knele

IdrettsutøVere bør få mulighet til å knele under neste års sommer-OL i Tokyo, mener presidenten i Det internasjonale friidrettsforbundet (IAAF), Sebastian Coe. Vanligvis forbyr regelverket dette. Å knele er en del av Black Lives Matter protesten..

NRK - 03 nov. 20 kl. 17:56

Knivstikking i Svelgen

Det er meldt om knivstikking i Svelgen i Bremanger, melder politiet på Twitter. Det er kontroll på gjerningsperson. To personar skal Vere skadd, men det er ikkje meldt om livstruande skader.

NRK - 03 nov. 20 kl. 17:56

To skada etter knivstikking

Det er meldt om knivstikking i Svelgen i Bremanger, melder politiet på Twitter. Det er kontroll på gjerningsperson. To personar skal Vere skada, men det er ikkje meldt om livstruande skader.

NRK - 03 nov. 20 kl. 07:38

Maradona innlagt på sykehus

Den argentinske fotballegenda Diego Maradona er innlagd på sjukehus, melder fleire argentinske medium. Innlegginga skal ikkje Vere koronarelatert. Maradona (60) vart lagt inn på sjukehus måndag for å gjennomgå ein medisinsk sjekk..

VG - 02 nov. 20 kl. 21:45

Slike helter trenger vi!

Dersom idretten skal få bukt med rasisme, homohets og annet utyske, må det tas tak fra innsiden. Derfor er det så godt at vi nå ser utøVere som engasjerer seg i noe mer enn seg og sitt..

NRK - 02 nov. 20 kl. 13:33

53 av 82 koronapositive

Av 82 koronatestar som blei tekne i Våler og Åsnes, har 53 synt seg å Vere positive, melder Østlendingen. Alle som fekk positive prøvesvar er sette i karantene, og elevar i begge kommunane blir bedne om å halde seg heime frå skulen..

NRK - 02 nov. 20 kl. 13:04

Warholm nominert til prestisje-pris

Karsten Warholm er sammen med ni andre utøVere nominert til prisen som årets mannlige friidrettsutøver av World Athletics, det internasjonale friidrettsforbundet (WA). Prisen deles ut 5. desember..

NRK - 02 nov. 20 kl. 10:03

Tyskland stenger ned i ein månad

Restaurantar, utestader, kinoar, teater og treningssenter over heile Tyskland stenger i ein månad, i eit forsøk på å stogge koronaviruset fram mot jul. I mesteparten av landet er det berre lov å Vere samla ti personar frå to hushald utandørs..

NRK - 02 nov. 20 kl. 09:52

Minst seks skadde i skyteepisode

Minst seks personar skal Vere skadde i den pågåande skyteepisoden på universitetet i Kabul, seier ein talsperson for afghansk helsedepartement ifølge AP. Politiet skal ha omringa bygga, som skulle halde eit Afghansk-Iransk bokarrangement måndag..

NRK - 02 nov. 20 kl. 06:36

Rykker ut til T-baneulukke

Naudetatane rykker ut til Jernbarnetorget i Oslo, etter melding om at ein person skal Vere påkøyrd av T-banen, melder politiet måndag morgon..

NRK - 01 nov. 20 kl. 12:24

Varslar om høg vasstand

Meteorologisk institutt har sendt ut varsel på gult nivå for høg vasstand langs kysten og i fjordane på Vestlandet. Det er venta vasstand på 40–60 cm over høgda oppgitt i tidevasstabellane. Vasstanden er venta å Vere på sitt høgaste frå klokka 23..

NRK - 30 okt. 20 kl. 12:45

Sjusjøen: Mogleg ureint drikkevatn

Drikkevatnet på Sjusjøen i Ringsaker kan Vere forureina, melder kommunen fredag. Innbyggarane blir bedne om å koke alt vatn som skal bli brukt til drikke og matlaging. Kommunen vil melde ifrå når vatnet er trygt å bruke att..

NRK - 30 okt. 20 kl. 11:15

Tyske våpen til Saudi-Arabia

Våpen og forsvarsmateriell frå Tyskland har kome fram til Saudi-Arabia med den tyske regjeringa si velsigning, trass i ein våpenembargo som har vart sidan 2018, skriv DPA. Verdien av desse skal Vere 4,87 milliardar euro, ifølge partiet Die Linke..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt