Verdenscupåpning

Tirsdag, 26 Januar, 18:23

Nyheter om Verdenscupåpning

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 28 nov. 20 kl. 16:22

Wierer vant Verdenscupåpningen

Italienske Dorothea Wierer vant etter 20 treff på normaldistansen i skiskytternes Verdenscupåpning i Kontiolahti. De norske kvinnene skjøt seg bort. Karoline Knotten var best av de norske.

Aftenposten - 27 okt. 20 kl. 12:09

Ingen tvil, det blir Verdenscupåpning

Høye smittetall over hele Europa til tross. Det ble i dag klart at det blir Verdenscupåpning for langrenn og kombinert i Finland..

P4 - 27 okt. 20 kl. 15:22

Grønt lys for verdenscup

Selv om smittetallene over hele Europa øker blir det Verdenscupåpning i kombinert og langrenn i finske Ruka i slutten av november. Det har det internasjonale skiforbundet nå bestemt. Reglene for smittevern under verdenscuprennene har blitt godtatt av myndighetene i Finland..

Aftenposten - 22 okt. 19 kl. 21:08

Haver-Løseth dropper Verdenscupåpningen

Alpinprofilen Nina Haver-Løseth stiller ikke til start i kommende helgs Verdenscupåpning i alpint i østerrikske Sölden..

VG - 15 nov. 19 kl. 14:30

Nå starter sportsvinteren: – Vi må legge litt press på dem

Fredag smeller det med Verdenscupåpning på skøyter. Det er den eneste idretten hvor det er VM i Norge denne sesongen. Denne helgen starter også skiskytterne, neste helg følger langrenn, hopp og alpint etter..

VG - 06 des. 18 kl. 15:21

Tung Verdenscupåpning for Norge: Ingen norske blant de ti beste

POKLJUKA/OSLO (VG) Det ble en dag med blandede opplevelser for de norske skiskytterkvinnene. Noen skjøt godt, andre gikk fort, men ingen klarte topplassering i Verdenscupåpningen..

VG - 06 des. 18 kl. 15:21

Tung Verdenscupåpning for Norge: - Brutalt

POKLJUKA/OSLO (VG) Det ble en dag med blandede opplevelser for de norske skiskytterkvinnene. Noen skjøt godt, andre gikk fort, men ingen klarte topplassering i Verdenscupåpningen..

VG - 08 des. 18 kl. 15:27

Marerittstart for Thekla Brun-Lie: – Man mister litt motet

POKLJUKA/OSLO (VG) Under torsdagens Verdenscupåpning slet hun med reimen. På lørdagens sprint falt Thekla Brun-Lie og knekte begge skiene..

VG - 13 nov. 18 kl. 22:57

«Helt syk» sesongoppkjøring for Tande

TÅSEN (VG) Daniel-André Tande (24) har ligget på sykehus, vært slått ut av influensa og rammet av bihulebetennelse. Likevel regner OL- og VM-vinneren med å kjempe i toppen under helgens Verdenscupåpning i Polen..

Dagbladet - 29 okt. 17 kl. 08:26

Verdenscupåpningen i alpint i Sölden avlyst

Søndagens Verdenscupåpning i storslalåm i østerrikske Sölden er avlyst grunnet dårlig vær..

Dagbladet - 29 okt. 17 kl. 08:26

Verdenscupåpningen i alpint i Sölden avlyst

Søndagens Verdenscupåpning i storslalåm i østerrikske Sölden er avlyst grunnet dårlig vær..

VG - 02 des. 17 kl. 09:08

Weng en av ti norske videre fra prologen: - Jeg kjører som en kråke

LILLEHAMMER/OSLO (VG) Amerikanske Sadie Bjornsen slo alle på sprinten under forrige helgs Verdenscupåpning. Hun var også best på prologen på Lillehammer..

P4 - 25 nov. 17 kl. 11:40

Bjørgen vant første duell mot Kalla

Marit Bjørgen vant sesongens første duell mot Charlotte Kalla da hun tok førsteplassen på 10 kilometer i Verdenscupåpning i finske Ruka. Kalla ble nummer to og Ingvild Flugstad Østberg ble nummer tre. Etter at Bjørgen og Kalla dominerte i henholdsvis den norske og den svenske sesongåpningen, var det knyttet stor spenning til styrkeforholdet dem imellom.

VG - 19 nov. 17 kl. 13:40

Kalla skremt av overlegen Bjørgen

BEITOSTØLEN/OSLO (VG) Marit Bjørgen (37) tok sin andre seier på like mange forsøk på Beitostølen. Og skremmer svenske Charlotte Kalla (30) før neste helgs Verdenscupåpning..

P4 - 29 okt. 17 kl. 08:23

Storslalåm avlyst

Herrenes Verdenscupåpning i alpint avlyst. De skulle kjørt storslalåm i Sölden i dag, men på grunn av vind og snø blir det ikke noe renn..

VG - 23 nov. 16 kl. 16:26

Northug dropper Kuusamo

Petter Northug (30) stiller ikke til start i helgens Verdenscupåpning i Kuusamo, melder Norges Skiforbund..

VG - 23 nov. 16 kl. 16:26

Northug dropper Kuusamo: – Mangler litt på formen

Petter Northug (30) stiller ikke til start i helgens Verdenscupåpning i Kuusamo. Det melder Norges Skiforbund i en pressemelding..

P4 - 18 nov. 16 kl. 10:45

Sundby står over Beitostølen

Martin Johnsrud Sundby dropper hele sesongåpningen på Beitostølen i helgen. Sundby sliter med sår hals, og har i dag bestemt seg for ikke å ta noen sjanser som kan ødelegge neste helgs Verdenscupåpning i Kuusamo. Sjeflege Petter Olberg sier fjorårets verdencupvinner heller reiser hjem for å blir frisk..

VG - 23 okt. 16 kl. 13:53

Kilde kjørte nesten ned funksjonær

Det holdt på å gå skikkelig galt for Aleksander Aamodt Kilde (24) under søndagens Verdenscupåpning i storslalåm. I full fart holdt nordmannen på å kjøre ned en funksjonær..

Aftenposten - 26 nov. 15 kl. 21:58

Mener hopperne blir hardere straffet av det norske folk

Landslagstrener Alexander Stöckl fatter ikke hvorfor nordmenn er så harde når detgjelder regelbrudd i hoppsporten. I dag er det Verdenscupåpning i Kuusamo..

NRK - 20 okt. 15 kl. 21:20

Svindal og Jansrud kjører i Sölden

Det har vært stor usikkerhet knyttet til om Aksel Lund Svindal og Kjetil Jansrud starter helgens Verdenscupåpning i østerrikske Sölden. Tirsdag kveld får NRK bekreftet at de kjører søndagens storslalåm. Det gjør også Henrik Kristoffersen, Leif Kristian Haugen, Rasmus Windingstad og Bjørnar Netland.

NRK - 20 okt. 15 kl. 07:02

Vonn usikker på Sölden

Lindsey Vonn er usikker på om hun stiller til start i helgens Verdenscupåpning i Sölden. 31-åringen brakk ankelen under trening i august. Siden den gang har hun jobbet mot sesongstart denne helgen, men hvorvidt hun kjører avgjøres ikke før fredag..

NRK - 19 okt. 15 kl. 11:14

Avgjør i morgen om de kjører søndag

Aksel Lund Svindal og Kjetil Jansrud er usikre på om de skal stille til start under søndagens Verdenscupåpning i storslalåm i Sölden. – Vi har hatt masse løssnø og dårlige forhold hver dag. Så det er vanskelig å si hva som skjer, sier Lund Svindal til NRK.

NRK - 10 des. 14 kl. 17:13

Snowboardsesongen starter neste uke

FIS har gitt grønt lys for Verdenscupåpning i snowboardi italienske Carezza. Siste ukes temperaturfall gjør at det endelig blir mulig å produsere tilstrekkelig kunstsnø til å gjennomføre det oppsatte rennet i parallellstorslalåm 16. desember..

NRK - 04 des. 14 kl. 17:27

Storfavoritten i gang

Darya Domracheva fra Hviterussland må nok finne seg i å være favoritt i dag. Hun er nå i gang med sin Verdenscupåpning. Neste start er vår egen Tiril Eckhoff..

VG - 03 des. 14 kl. 18:14

Skjøt feilfritt - Svendsen ser suveren ut

ÖSTERSUND/OSLO (VG) Fire fulle hus og tiden 53.25,6 gjør at Emil Hegle Svendsen virker å gå inn til en soleklar seier på dagens Verdenscupåpning i Östersund..

VG - 03 des. 14 kl. 18:14

Super-Svendsen seiret etter feifri skyting: - Vanvittig deilig

ÖSTERSUND/OSLO (VG) Ingen var i nærheten av å tukte Super-Svendsen under dagens Verdenscupåpning i skiskyting. Han bommet ikke en eneste gang..

NRK - 21 nov. 14 kl. 17:13

Sjøen hopper ikke i Klingenthal

Sjøen falt etter et hopp på 148 meter, og er kjørt til sykehuset. 18-åringen er ikke alvorlig skadd, men hopper ikke under helgens Verdenscupåpning i helgen. Det sier sportssjef Clas Brede Bråthen til NRK.

NRK - 12 nov. 14 kl. 15:46

Så godt som klart for sesongstart

Varmegrader til tross er tyske Klingenthal så godt som ferdig med forberedelsene til neste helgs Verdenscupåpning. Den første offisielle treningen skal etter planen starte fredag 21. november med etterfølgende kvalifisering..

NRK - 12 nov. 14 kl. 15:46

Så godt som klart for sesongstart

Varmegrader til tross er tyske Klingenthal så godt som ferdig med forberedelsene til neste helgs Verdenscupåpning. Den første offisielle treningen skal etter planen starte fredag 21. november med etterfølgende kvalifisering..

VG - 24 okt. 14 kl. 07:22

Usikker på formen etter «ræva» treningsleir

SÖLDEN (VG) Kjetil Jansrud (29) føler konkurrentene fra andre nasjoner stiller bedre forberedt enn ham selv til søndagens Verdenscupåpning..

NRK - 05 nov. 13 kl. 20:37

Northug satser mot Verdenscupåpning

Petter Northug har vært gjennom årets første tur på snø. Han testet forholdene i Val Senales, og det gikk så bra at han gjerne vil gå Verdenscupåpningen..

NRK - 27 nov. 13 kl. 15:25

Verdenscupåpning kan bli avlyst

Det blåser så mye i Østersund at juryen ikke har bestemt seg for om det blir renn..

VG - 22 nov. 13 kl. 21:17

Deppet Bardal: - Jeg liker ikke situasjonen

KLINGENTHAL (VG) Anders Bardal (31) var misfornøyd med alle treningshoppene i kveld. Og mener han må forbedre seg minst ti meter hvis han skal slåss i toppen i helgens Verdenscupåpning..

NRK - 21 nov. 13 kl. 16:31

Stjernen dropper åpningsrenn

Andreas Stjernen fra Levanger velger teknikktrening framfor helgens Verdenscupåpning i hopp. Det bekrefter landslagstrener Alexander Stöckl..

VG - 21 nov. 13 kl. 13:38

Hopp-Stjernen dropper verdenscupen

Andreas Stjernen (25) synes han hoppet for kort på trening, og står over helgens Verdenscupåpning i Klingenthal..

NRK - 20 nov. 13 kl. 10:46

Anders Jacobsen snart klar

Til helga er det Verdenscupåpning i hopp i Klingenthal. Men Anders Jacobsen er ikke med til Tyskland..

Dagbladet - 08 nov. 13 kl. 21:56

Svak Verdenscupåpning for Bøkko

Endte på 12. plass..

NRK - 23 okt. 13 kl. 16:31

Klar for Verdenscupåpning

Det er mange år siden norsk alpin skisport har stilt med så mange kvinner i åpningsrennet i Sölden som tilfellet er i år..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt