Veier

Sunday, 22 September, 22:57

Nyheter om Veier

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 16 Sep 19 kl. 08:25

Veier og fergeforbindelser stengt

Uvær fører til at en rekke Veier og fergeforbindelser på Vestlandet er stengt. Blant annet gjelder det fergen på E39 mellom Lote og Anda. Det er manuell dirigering på Hardangerbrua.

Aftenposten - 15 Sep 19 kl. 22:21

Uværet i Olden avtar, Veier åpner igjen

Nedbøren begynner å avta, og Veier åpner igjen i Stryn kommune. 25 personer er evakuert i Olden i Sogn og Fjordane etter at elver gikk over sine bredder..

P4 - 16 Sep 19 kl. 12:32

Flere Veier stengt i Trøndelag

Seks Veier i Trøndelag er nå stengt på grunn av ras eller flom. Alle veiene ble stengt i løpet av mandag formiddag. Det er både fylkesVeier og europaVeier - blant dem E14 mellom Stjørdal og Storlien.

NRK - I førrgår: 13:08

Minst to døde i uvær i Texas

Bilister ble stående fast på oversvømte Veier i Houston etter at en tropisk storm førte med seg kraftig regn. Minst to mennesker er omkommet, melder NTB. Uværet slo ut strømnettet til 100.

Klartale - 16 Sep 19 kl. 09:03

Uvær herjet på Vestlandet

Veier og fjell-overganger er stengt mandag morgen..

VG - I førrgår: 16:17

Slår alarm om norsk 4-åring: – Gutten dør

Den norske gutten i al-Hol leiren i Syria, er nå så syk at han Veier mindre enn sin to år yngre søster. Han står i fare for å dø om han ikke får et annet helsetilbud, advarer familiens advokat, etter et nytt møte med UD..

NRK - 18 Sep 19 kl. 08:53

Nye E18 blir svært trygg

– Den nye firefelts E18 gjennom Bamble er den mest trafikksikre veien vi bygger i Norge. Det sier Magne Ramlo i Nye Veier. Gamle E18 har vært en av de aller verste ulykkestrekningene mellom Oslo og Kristiansand..

Dagbladet - 15 Sep 19 kl. 09:50

Værkaos på flere Veier

Uværet fører til problemer på en rekke strekninger søndag..

NRK - 19 Sep 19 kl. 21:12

Regjeringen stopper snittmålinger

Samferdselsministeren har besluttet å stoppe nye gjennomsnittsmålinger av fart på norske Veier, til tross for at de har redusert antall ulykker betraktelig. Vegvesenet sier de har mistet et tiltak som kan hindre at folk blir drept i trafikken..

Aftenposten - 19 Sep 19 kl. 16:21

Rentetoppen er trolig nådd i Norge

Norges Bank setter opp renten og setter punktum. Utsiktene for norsk økonomi er gode, og Norges Bank går andre Veier enn sentralbankene i utlandet..

Aftenposten - 06 Sep 19 kl. 16:03

Nå skal gigantene slippe til på mange flere norske Veier

Regjeringen vil slippe fri gigantvogntog på en mye større andel av norske Veier. Flere næringer jubler. Men hva med veiene og privatbilene?.

NRK - 17 Sep 19 kl. 12:56

Lekkasjen er stanset

Politiet opplyser at propan-lekkasjen fra en tankbil på Skoppum i Horten er stanset. Det ble først satt opp en sikkerhetssone på 300 meter, men det er ikke lenger nødvendig å sperre Veier eller evakuere området. Ingen personer er skadd..

NRK - 17 Sep 19 kl. 12:46

Tankbil med lekkasje

Nødetater har rykket ut til en tankbil med propan som har lekkasje på Skoppum i Horten. Veier inn mot bilen er sperret av. Det er 300 meter sikkerhetsavstand til bilen, opplyser politiet..

VG - 16 Sep 19 kl. 07:05

Skummelt dårlig vær

Stengte Veier, full vinter på høyfjellet, digre elver og jordras. Det er dette vi må foreberede oss på..

VG - 14 Sep 19 kl. 22:13

Flom, jordras og stengte Veier på Vestlandet

En rekke vei og fergestrekninger er stengt på Vestlandet, på grunn av årets første høststorm..

NRK - 16 Sep 19 kl. 13:04

E14 sperret etter jordras

E14 er stengt mellom Stjørdal og Storlien etter et jordras ved Hegra. Raset har ført med seg trær og jord. I Trøndelag er også flere Veier stengt mandag ettermiddag som følge av flom og skred..

Aftenposten - 15 Sep 19 kl. 10:42

Flere Veier stengt på Vestlandet – uvær og snø i fjellet

Det ble en vill og våt helg i vest. Bergen har hatt det tredje våteste septemberdøgnet siste 50 år..

P4 - 16 Sep 19 kl. 08:09

Opprettholder evakuering

Evakueringen opprettholdes for de 25 personene som ble evakuert i går etter flommen i Stryn i Sogn og Fjordane. Vannet er på kraftig retur, men ingen får flytte hjem før en geolog har undersøkt området . Han er på plass klokken 9.

Dagbladet - 14 Sep 19 kl. 22:50

Ber folk holde seg innendørs

Folk på Vestlandet oppfordres til å holde seg inne til uværet som har nådd landsdelen har rast fra seg. Flere Veier er stengt, fergeavganger innstilt og ras har gått..

Aftenposten - 15 Sep 19 kl. 22:21

Uværet avtar, men fremdeles mange stengte Veier

25 personer er evakuert i Olden i Sogn og Fjordane etter at elver gikk over sine bredder søndag kveld. Uværet har nå avtatt, men flere veistrekninger er fremdeles stengt..

Aftenposten - 15 Sep 19 kl. 22:21

Uværet avtar, men fremdeles flere stengte Veier

25 personer er evakuert i Olden i Sogn og Fjordane etter at elver gikk over sine bredder søndag kveld. Uværet har nå avtatt, men flere veistrekninger er fremdeles stengt..

P4 - 16 Sep 19 kl. 13:36

Mindre vannføring på Vestlandet og i Trøndelag

Vannføringen i elver og bekker avtar nå både på Vestlandet og i Trøndelag. Det opplyser Norges Vassdrags- og Energidirektorat. I helgen har flere vassdrag gått over sine bredder på Vestlandet og i løpet av formiddagen ble seks Veier stengt i Trøndelag på grunn av mye vann som har ført til flom eller jordskred..

NRK - 16 Sep 19 kl. 07:58

Flere fjelloverganger stengt

Veier og fjelloverganger var mandag morgen fremdeles stengt etter uværet på Vestlandet i helgen. Mandag morgen er veien, som er en av hovedveiene mellom øst og vest, stengt etter at et utenlandsk vogntog fikk problemer og sakset..

Aftenposten - 14 Sep 19 kl. 16:05

Seks omkom i uværet i Spania

Seks personer er omkommet i uværet som har rammet Spania de siste dagene. Byer og Veier langs middelhavskysten er blitt oversvømt av regnvannet..

VG - 15 Sep 19 kl. 17:54

Vind, flom og veltede trær skaper trøbbel i Sør-Norge

En rekke veltede trær gir begrenset fremkommelighet og strømbrudd i Agder. I Stryn flommer flere elver over, mens det fremdeles er mange stengte Veier på Vestlandet. Meteorologene sier likevel at det verste uværet nå er over..

P4 - 15 Sep 19 kl. 16:49

E39 i Jølster åpnet etter ras

E39 i Jølster er åpnet for trafikk etter å ha vært stengt på grunn av ras siden i går kveld. Det melder Vegtrafikksentralen vest på Twitter. Uværet startet i går kveld har ført til at det har gått en rekke ras på Vestlandet og flere Veier er stengt.

NRK - 14 Sep 19 kl. 16:01

Seks omkom i uværet i Spania

Seks personer er omkommet i uværet som har rammet Spania de siste dagene. Byer og Veier langs middelhavskysten er blitt oversvømt av regnvannet. Flere byer har meldt inn de største nedbørsmengdene siden de begynte å føre statistikk..

P4 - 15 Sep 19 kl. 11:25

Kraftig nedbør

Det har kommet hele 106,9 millimeter med nedbør i Bergen det siste døgnet. Det opplyser meteorologisk institutt. Og regnet vil bare fortsette gjennom dagen i dag.

P4 - 15 Sep 19 kl. 20:30

Flomtoppen er ennå ikke nådd

NVE tror ikke at flomtoppen i Hordaland og Sogn og Fjordane er nådd før ved midnatt. En lang rekke Veier på Vestlandet er stengt på grunn av ras og overvann. Det kommer fortsatt mye nedbør inn over Vestlandet, og vannstanden i vassdragene som allerede er høy, vil fortsette å stige i flere timer.

P4 - 15 Sep 19 kl. 07:35

Har gått flere jordras

Det har gått en rekke jordras flere steder på Vestlandet i forbindelse med årets første høststorm. I går kveld og i natt ble en rekke Veier stengt på grunn av ras og flom. Blant disse var hovedveien E39 som måtte stenge flere steder.

P4 - 14 Sep 19 kl. 16:33

Seks omkom i uværet i Spania

Seks personer er omkommet i uværet som har rammet Spania de siste dagene. Byer og Veier langs middelhavskysten er blitt oversvømt av regnvannet. Flere byer har meldt inn de største nedbørsmengdene siden de begynte å føre statistikk.

P4 - 14 Sep 19 kl. 21:49

Fylkesvei stengt etter jordras

Fylkesvei 134 ved Bergsdalen/Storforsdammen i Møre og Romsdal er stengt på grunn av jordras. Det opplyser Vegtrafikksentralen. Uværet som herjer på Vestlandet har ført til flere stengte Veier på grunn av stor rasfare.

P4 - 13 Sep 19 kl. 10:27

Krever tiltalt etter nye grensehandeltall

Norsk Nærings- og nytelsesmiddelarbeiderforbund slår alarm om nye tall for grensehandel. Fra juli 2018 til juli 2019 økte grensehandelen med 9,6 prosent og utgjør nå 16,6 milliarder kroner årlig i omsetning, viser ferske tal fra Statistisk sentralbyrå. Avgiftspolitikken er på ville Veier, ifølge forbundet, og mener arbeidsplasser og verdiskapning blir sendt over grensen..

P4 - 13 Sep 19 kl. 08:35

Advarer mot 100 millimeter nedbør

Uværet som er på vei mot Vestlandet er omfattende og potensielt farlig. Meteorologene opplyser at det kan komme opp mot 100 millimeter nedbør fra lørdag kveld til søndag kveld. Samtidig kan nedbøren enkelte steder falle som snø i fjellet og føre til glatte Veier.

P4 - 13 Sep 19 kl. 10:27

Mener grensehandeltall gir grunn til uro

Norsk Nærings- og nytelsesmiddelarbeiderforbund slår alarm om nye tall for grensehandel. Fra juli 2018 til juli 2019 økte grensehandelen med 9,6 prosent og utgjør nå 16,6 milliarder kroner årlig i omsetning, viser ferske tal fra Statistisk sentralbyrå. Avgiftspolitikken er på ville Veier, ifølge forbundet, og mener arbeidsplasser og verdiskapning blir sendt over grensen..

P4 - 12 Sep 19 kl. 13:28

Gult farevarsel for mye nedbør

Det er sendt ut farevasel på gult nivå for kraftig nedbør i Hordaland og Sogn og Fjordane i helgen. Fra lørdag kveld til søndag kveld kan det lokalt komme opp mot 100 millimeter på ett døgn. Det er fare for overvann i tettbygde strøk og stengte Veier..

NRK - 08 Sep 19 kl. 01:07

«Joker» fikk Gulløven i Venezia

Todd Phillips mottok lørdag Gulløven for beste film for «Joker» på avslutningsutdelingen under filmfestivalen i Venezia. «Joker» er en oppfølger til Batman-filmene, der handlingen er lagt til tiden før superhelten og skurkens Veier møtes..

P4 - 05 Sep 19 kl. 05:55

Hongkongs leder møter pressen

Hongkongs leder Carrie Lam er ventet å møte pressen i dag. Det skjer dagen etter at hun permanent skrotet det svært omstridte lovforslaget om å utlevere innbyggere til Kina for straffeforfølgelse. Demonstrantene, som har lammet flyplassen og sentrale Veier i Hongkong i ukesvis, er imidlertid ikke fornøyd og krever blant annet at hun må gå av..

P4 - 02 Sep 19 kl. 17:23

100 millioner til eksportVeier

Regjeringen setter av 100 millioner kroner for å ruste opp viktige fylkeskommunale Veier. Grunnen til det er at laks og andre eksportartikler skal komme raskere fram, opplyste samferdselsminister Jon Georg Dale under et besøk i Bodø i ettermiddag..

NRK - 02 Sep 19 kl. 17:08

100 millioner til eksportVeier

Regjeringen setter av 100 millioner kroner for å ruste opp viktige fylkeskommunale Veier slik at laks og andre eksportartikler kommer raskere fram. Det varslet statsminister Erna Solberg (H) og samferdselsminister Jon Georg Dale (Frp) i ettermiddag..

Aftenposten - 01 Sep 19 kl. 09:00

Bokanmeldelse: Suverent og surrealistisk

Susanne Christensens tredje bok befester henne som en suveren essayist, en forteller med mot til å gå sin egne Veier..

Aftenposten - 01 Sep 19 kl. 07:49

Styrtregn gir vanskelige kjøreforhold på Østlandet

Biler har fått motorstopp, Veier er oversvømmet og en tunnel stengt etter styrtregn..

Aftenposten - 01 Sep 19 kl. 07:49

Styrtregn ga vanskelige kjøreforhold på Østlandet

Biler fikk motorstopp, Veier ble oversvømmet og en tunnel stengte etter styrtregn..

NRK - 29 Aug 19 kl. 09:57

Flere ras stenger Veier i Hordaland

Store vannmengder har ført til evakuering av et bolighus i Kvam. Flere ras gjør at veiene mellom Bergen og Voss blir stengt i flere timer. – Regnet har ført til betydelige skader, sier politiet..

NRK - 29 Aug 19 kl. 07:03

– Trær og steinmasser stenger Veier

Store vannmengder har ført til evakuering av et bolighus i Kvam. Flere ras har sperret veiene mellom Bergen og Voss. – Regnet har ført til betydelige skader, sier politiet.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt