Veien

Tirsdag, 29 September, 19:24

Nyheter om Veien

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 24 sep. 20 kl. 14:48

Gravemaskin raste av Veien

En gravemaskin har rast av Veien i forbindelse med arbeid i Voss i ettermiddag. Det opplyser Vest politidistrikt. Gravemaskinføreren er i maskinen og sliter med å komme seg ut.

P4 - 23 sep. 20 kl. 18:45

Campingbil blåste av Veien

En person er skadet etter at en campingbil blåste av Veien ved Sørdalen i Nordland i kveld. Skadeomfanget er ikke kjent. Nødetatene er nå på vei til stedet..

P4 - 18 sep. 20 kl. 12:42

Campingvogn blåste av Veien

En campingvogn blåste av Veien på Gaustadvegen i Tuddal i formiddag. Politiet opplyser at ingen personer ble skadet, og det gikk også bra med bilen. Men campingvognen ble totalvrak..

NRK - 45 minutter siden

29 pågrepet for terrorfinansiering

29 personer er pågrepet av politiet i Frankrike, mistenkt for finansiering av al-Qaida-tilknyttede opprørere i Syria, melder AFP. Påtalemyndigheten sier kryptovaluta verdt flere millioner kroner har funnet Veien til al-Qaida-tilknyttede opprørere..

Aftenposten - 5 timer siden

– Det er ganske nådeløst hvis du ikke lykkes. Veien ut i kulden er like kort som den er inn i varmen.

Jens Petter Hauge kommer til en fotballgigant som bygger seg opp etter et tiår i mørket..

Aftenposten - 12 timer siden

Oslo Ap sier nei. Beboere håper at Ap på Stortinget kan sikre tunnel for motorvei.

– Vi ba aldri om å få denne Veien, sier Robert Svoren. Da han flyttet til Manglerud, passerte det 20.000 kjøretøy i døgnet.

NRK - Igår: 13:04

Ukjent skadeomfang etter kollisjon

Naudetatane har rykt ut til EnsjøVeien i Oslo etter melding om ei trafikkulukke mellom ein bilist og ein syklist, melder politiet på Twitter. Bilisten har fortalt politiet at han ikkje såg syklisten i blindsona. Skadeomfanget er foreløpig ukjent..

NRK - I førrgår: 13:50

En til sykehus etter frontkollisjon

En person er sendt til sykehus etter at to personbiler frontkolliderte ved Årnes på Romerike. Det var tre personer involvert i ulykken, men ingen skal være alvorlig skadd. Veien er sperret, men vil bli åpnet snart, opplyser politiet til NRK..

NRK - I førrgår: 13:50

To til sykehus etter frontkollisjon

To personer er sendt til sykehus etter at to personbiler frontkolliderte ved Årnes på Romerike. Det var tre personer involvert i ulykken, men ingen skal være alvorlig skadd. Veien er sperret, men vil bli åpnet snart, opplyser politiet til NRK..

Aftenposten - I førrgår: 22:47

Bilist skal ha stukket fra stedet etter å ha kjørt ned trøndersk sykkelproff. Mener det var med vilje.

Erik Nordsæter Resell konfronterte bilist med farlig forbikjøring. Så skal han ha blitt kjørt av Veien..

NRK - 26 sep. 20 kl. 13:32

Trafikkulykke i Kristiansand

Det har skjedd en trafikkulykke på fylkesvei 3910 i Kristiansand. En bil har kjørt ut av Veien og gått rundt. Det er meldt om personskade, men skadeomfanget er ukjent, melder politiet.

NRK - 26 sep. 20 kl. 13:32

Tre menn til sykehus etter ulykke

Det har skjedd en trafikkulykke på fylkesvei 3910 i Kristiansand. En bil har kjørt ut av Veien og gått rundt. Tre menn kjøres til sykehuset.

Aftenposten - 26 sep. 20 kl. 10:00

Hytta er 15 minutter hjemmefra: – Veien er kort, men jeg har følelsen av å være langt til fjells

De har utedo, vann i bekken, internett og strøm i veggen..

NRK - 26 sep. 20 kl. 08:34

Ring 3 og E6 gjenåpnet

Ring 3 ved Radiumhospitalet i Oslo er åpen igjen for trafikk etter at et stort tre hadde veltet. Også E6 mellom Trosterud og Furuset er åpen for trafikk etter at Veien var delvis stengt på grunn av mye vann i veibanen, skriver NTB..

Aftenposten - 26 sep. 20 kl. 08:19

Veltede trær sperrer veier og forsinker T-banen lørdag morgen

Høstens inntog gir utfordringer på Veiene i Oslo og Viken. Løv, vind og regn har ført til mye vann i Veien. Flere steder blokkerer veltede trær for trafikken..

Aftenposten - 26 sep. 20 kl. 08:19

Trær falt over motorvei. Høstværet gir trafikktrøbbel i Oslo og Viken

Høstens inntog gir utfordringer på Veiene i Oslo og Viken. Løv, vind og regn har ført til mye vann i Veien. Flere steder blokkerer veltede trær for trafikken..

Aftenposten - 26 sep. 20 kl. 08:19

Trær falt over veier. Høstværet gir trafikktrøbbel i Oslo og Viken

Høstens inntog gir utfordringer på Veiene i Oslo og Viken. Løv, vind og regn har ført til mye vann i Veien. Flere steder blokkerer veltede trær for trafikken..

Aftenposten - 26 sep. 20 kl. 08:19

Brannvesenet ber folk slutte å ringe 110 fordi trær har veltet

Mange ringer brannvesenet om vann i Veien og veltede trær i Oslo-området. Det må de slutte med, melder brannvesenet..

NRK - 26 sep. 20 kl. 06:00

Mye vann på Veiene – kjør forsiktig

Det er meldt om mye vann i på Veiene flere steder i Oslo, Bærum og Asker. 110-sentralen ber folk kjøre forsiktig. Ved Abildsø er Veien stengt på grunn av oversvømmelse, melder Vegtrafikksentralen på Twitter..

NRK - 25 sep. 20 kl. 05:37

Vei på Senja fortsatt stengt

Veien ved Mefjordaksla på Senja er fortsatt stengt på grunn av fare for ras. Ny vurdering gjøres i dag kl. 12..

VG - 24 sep. 20 kl. 16:32

Varsler om kraftig vind og snø

Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel for vindkast i Oslo, Viken, Vestfold og Telemark og Agder. I noen områder kan det komme opp mot ti centimeter med nysnø på Veien, advarer meteorologene..

NRK - 23 sep. 20 kl. 20:10

Tak blåste av på Sortland

Et tak har blåst av et leilighetsbygg i sentrum av Sortland, ifølge tipser. Brannvesenet jobber på stedet, og Veien forbi er sperret..

Aftenposten - 23 sep. 20 kl. 19:03

Full storm i Vesterålen og Lofoten – campingbil blåste av Veien i Sortland

Det er onsdag meldt om full storm i Vesterålen og Lofoten. Flere bruer og flyplassen i Svolvær er stengt, og det er sendt ut farevarsel på oransje nivå..

VG - 23 sep. 20 kl. 17:30

Full storm i Lofoten: Campingvogn har blåst av Veien

Det er varslet storm i Lofoten, Vesterålen og deler av Troms. Nå herjer uværet for fullt i den ytterste delen av Lofoten..

VG - 23 sep. 20 kl. 17:30

Full storm: Campingbil har blåst av Veien

Det er varslet storm i Lofoten, Vesterålen og deler av Troms. Nå herjer uværet for fullt i den ytterste delen av Lofoten. Ting flyr alle veier, melder politiet..

Aftenposten - 23 sep. 20 kl. 14:00

Derfor sperret vi Veien

I alle disse årene har miljøbevegelsen forsøkt å bli lyttet til. Ingenting har hjulpet..

VG - 23 sep. 20 kl. 14:05

Ohi i ordkrig før Champions League-møtet: – Han skal ikke være så cocky

VALLE (VG) Gamle kjenninger kan være det som står i Veien for Molde. Ohi Omoijuanfo (26) har fått med seg at eks-lagkameraten Franck Boli (26) spår at de «kommer til å knuse Molde»..

P4 - 21 sep. 20 kl. 20:07

Vurderer evakuering i noen områder

Politiet i Nordland vurderer nå evakuering i noen områder som følge av uværet som herjer langs kysten. Ranaelva har gått ut over sine bredder og 1200 personer i Rana kommune er isolert. I Mo i Rana sentrum har et ras tatt med seg jordmasser over Veien.

P4 - 21 sep. 20 kl. 14:57

Norge delt i to

Flere veier er nå stengt i nord etter at restene av uværet Sally i ettermiddag herjer for fullt i Nordland og i Sør-Troms. Blant annet er E6 stengt ved Storforshei nord på Helgeland på grunn av store vannmengder i Veien - og når også fergene på fylkesvei 17 er innstilt på grunn av kraftig vind, er Norge i praksis delt i to, og omkjøring må gjøres via Sverige, sier driftselder Siril Veiåker Nilsen, i VTS Nord..

E24 - 21 sep. 20 kl. 06:25

Dette skjer denne uken: Norges Bank viser rente-Veien videre

Sjeføkonom Kjersti Haugland mener rentebeslutningen fra Norges Bank blir den absolutt mest spennende begivenheten sett med norske øyne denne uken..

NRK - 19 sep. 20 kl. 23:39

Kjørte i fylla uten førerkort

Politiet i Øst har pågrepet er beruset mann i 60-årene, som hadde kjørt en bil av Veien i Vestby og kjørt ned et gjerde. mannen hadde heller ikke gyldig førerkort..

Aftenposten - 19 sep. 20 kl. 21:15

New York Times: Stanset konvolutt med ricin sendt til Det hvite hus

En konvolutt med det dødelige stoffet ricin ble sendt til Det hvite hus, men ble stanset på Veien, melder The New York Times..

P4 - 19 sep. 20 kl. 12:23

- Korona har gitt mer råkjøring

Koronapandemien har ført til mer råkjøring. Det mener politiet. Antall bilførere som har mistet lappen for å ha kjørt for fort ligger an til å passere fjoråret med god margin.

VG - 18 sep. 20 kl. 22:10

Vålerenga-sjefen har fått nok av 200 tilskuere: – Logisk brist hele Veien

Vålerenga-sjef Erik Espeseth (53) mener Oslo-klubben bør få lov til å ha minst 2500 tilskuere – selv om han hevder at klubben vil tape penger på det..

E24 - 17 sep. 20 kl. 10:12

Norwegian med ny klimaplan: Skal kutte 24 prosent mer på 10 år

Selv om Norwegian bruker enormt med tid og ressurser på å håndtere coronakrisen skjer det også andre ting. Selskapet la torsdag frem nye klimaplaner for Veien videre etter corona..

P4 - 17 sep. 20 kl. 07:11

Frykter de blir sperret inne

Flertallet av flyktningene fra Moria-leiren vil ikke flytte inn i de nye teltene greske myndigheter har satt opp fordi de er redde for å bli sperret inne. De frykter nye branner og at de kommer til å bli innesperret dersom de kommer tilbake, skriver Klassekampen. De fleste av de 900 teltene som er satt opp i en ny leir etter brannen for en uke siden siden, står derfor tomme.

VG - 17 sep. 20 kl. 07:02

Boli med frekk Molde-melding: – Ikke for å være overlegen, men vi knuser dem

Norske Tokmac Nguen (26) og tidligere Stabæk-spiss Franck Boli (26) står i Veien for Champions League-gruppespill for Molde..

Aftenposten - 16 sep. 20 kl. 19:53

I flere tiår har de ventet på ny riksvei. Nå kan den og flere andre veiprosjekter ryke.

Begeistringen var stor da riksvei 22 på Romerike endelig kom med i Nasjonal transportplan. Men Veien er ikke blitt noe av. Samme skjebne vil nå ramme mange vei- og baneprosjekter..

P4 - 16 sep. 20 kl. 16:14

Fastklemt etter ulykke

En person er bevisstløs og fastklemt etter at en bil har kjørt av Veien og veltet ved Bogstad i Oslo nå i ettermiddag. Politiet melder at personen puster. Det jobbes med frigjøring, og den fastklemte pesonen får førstehjelp av ambulansepersonell..

NRK - 16 sep. 20 kl. 16:16

Fastklemt i bil etter ulykke

En person er fastklemt i en bil i nærheten en campingplass i SørkedalsVeien i Oslo etter en utforkjøring. Det opplyser politiet på Twitter. Ambulanse driver med førstehjelp på føreren av bilen, som skal være bevisstløs men pustende.

P4 - 16 sep. 20 kl. 14:43

Trær har veltet

Trær har veltet flere steder på Østlandet i ettermiddag. I slottparken i Oslo har et tre falt ned og en person er skadet. Det er ikke kjent hvor alvorlige skadene er.

E24 - 16 sep. 20 kl. 13:42

E24-podden: Pareto, olje, shipping og alle fornybarmilliardene

E24-podden har tatt turen til den mye omtalte Pareto-konferansen. Vi snakker med Jan Eyvin Wang, direktør i rederikonsernet Wilhelmsen, og Pareto-sjef Christian Jomaas om det brennhete finansmarkedet, Veien mot utslippsfri skipsfart og satsingen på vindparker. I tillegg kommer Aker-sjef Øyvind Eriksen for å fortelle om hvorfor han og Kjell Inge Røkke ville på scenen, hvordan de skal bruke oljeinntekter til nye satsinger og at de jakter etter en vei inn i hydrogenbransjen..

NRK - 16 sep. 20 kl. 09:36

Mer gods ble fraktet med båt og tog

Transporten av gods innenlands falt 1,5 prosent fra 2018 til 2019. Transport i lufta og på Veien gikk ned, men det var en økning til sjøs og med jernbane. Ifølge SSB har godtransporten med tog målt i tonn økt med nesten 90 prosent fra 2010 til 2019..

VG - 15 sep. 20 kl. 08:23

Mulighet og risiko

Afghanistan er blitt herjet av krig og konflikt i over 40 år. Afghanerne har nå en sjelden historisk mulighet for å avslutte voldsspiralen. Det vil samtidig være naivt å overse at hindringene på Veien mot fred og forsoning er store, og kanskje uoverstigelige..

Aftenposten - 15 sep. 20 kl. 05:30

Aftenposten mener: Aktivitetsplikt må ikke bli en straffeeksersis

Aktivitetene må være meningsfylte og et steg på Veien mot større økonomisk selvstendighet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt