Vedtas

Torsdag, 04 Mars, 01:28

Nyheter om Vedtas

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 24 feb. 21 kl. 15:37

Forlenger Afghanistan-operasjon

Tyskland forlenger sitt militære nærvær i Afghanistan med ti måneder, melder AP. Tyskland har med sine 1.100 soldater den nest største kontingenten i Nato-styrken i Afghanistan, som nå teller 9.

NRK - 22 jan. 21 kl. 20:19

Strengeste nedstenging siden mars

Regjeringen vurderer den strengeste nedstengingen i Oslo siden mars i fjor, etter det NRK erfarer. Smitteverntiltakene vil også gjelde Nordre Follo og åtte andre kommuner i Viken. Tiltak for å bremse utbruddet av et mutert koronavirus Vedtas i kveld..

NRK - 13 jan. 21 kl. 22:10

Riksrettstiltalen mot Trump Vedtas

Med støtte fra minst 7 republikanske representanter vedtar Representantenes hus i kveld riksrettstiltalen mot president Donald Trump. Men Senatet møtes ikke før 19. januar.

VG - 08 jan. 21 kl. 17:00

Nytt forslag om portforbud-lov: Kan Vedtas for 21 dager

Regjeringen ber i et nytt lovforslag om muligheten til å kunne innføre portforbud i 21 dager. Hvis regjeringen innfører portforbud, skal Stortinget informeres med en gang..

NRK - 28 des. 20 kl. 11:30

Foreslår ny pandemilov i Sverige

Den svenske regjeringen foreslår en ny pandemilov fra 10. januar. Loven gir myndighetene større spillerom for å innføre forbud og restriksjoner.

VG - 18 des. 20 kl. 12:04

Slik var kongen i statsråd mens han satt i karantene

Her er bildene som viser hvordan slottet løste det konstitusjonelle dilemmaet som oppsto da kongen i karantene skulle være Kongen i statsråd fredag 13. mars. Et statsråd hvor de viktige virustiltakene skulle Vedtas..

NRK - 07 des. 20 kl. 19:25

Enighet om Oslobudsjettet

Rødt og det rød-grønne byrådet i Oslo er enige om neste års budsjett. Styret i Rødt godkjente en avtale med Ap, SV og MDG mandag kveld, og sikrer flertall i bystyret. Budsjettet for 2021 er på 80 milliarder kroner og Vedtas onsdag 9.

NRK - 25 nov. 20 kl. 11:04

Frp krever domstolsgarantier

Fremskrittspartiet krever garantier for minstebemanning på rettsstedene og forsikringer om at ingen av dem legges ned, for å støtte regjeringens forslag til ny domstolsstruktur. Flere mindre tingretter frykter nedleggelse hvis forslaget Vedtas..

NRK - 24 nov. 20 kl. 18:50

Stemte for kontroversiell lov

Underhuset i det franske parlamentet har stemt for en kontroversiell lov som begrenser muligheten til å publiserer bilder av ansiktet til politifolk, melder AFP. Pressefrihetsgrupper er kritiske til loven, som fortsatt må Vedtas i senatet i januar.

NRK - 22 nov. 20 kl. 07:53

Vil at skattelette er koronamedisin

Danske Venstre vil ha 2 milliarder i skatteletter for å ta Danmark gjennom koronakrisen. Det vil få folk ut i jobb, mener det borgerlige opposisjonspartiet. Partiene i Folketinget forhandlier om neste års statsbudsjett, som skal Vedtas før nyttår.

P4 - 26 okt. 20 kl. 07:43

Vil forby alternativ behandling til barn

Høyres Sveinung Stensland ønsker å forby alternative behandlinger på barn. Han mener behandlinger som akupunktur, homøopati og aromaterapi kan være overgrep mot barn under ti år. Stensland sier til Aftenposten at han er bekymret for at barna ikke får den behandlingen de trenger fordi foreldre tar dem med til alternativ behandling først.

P4 - 12 okt. 20 kl. 08:21

Karantenefritak for journalister

Journalister bør slippe innreisekarantene etter de har vært på reportasjereiser. Det mener EUs ministerråd. I utkastet som etter planen skal Vedtas i morgen defineres journalister som en gruppe reisende som har en «vesentlig funksjon» i samfunnet, og som derfor bør slippe innreisekarantene når de utøver denne funksjonen..

NRK - 14 aug. 20 kl. 12:45

Går av om grunnlovsendringer Vedtas

Bulgarias statsminister Boyko Borrisov sier han vil gå av om han får gjennom grunnlovsendringer for å halvere antallet representanter i nasjonalforsamlingen. Det skjer etter protester mot korrupsjon og statsministeren siden begynnelsen av juli..

Aftenposten - 04 juni 20 kl. 16:38

Ap på Stortinget overkjører Oslo og sikrer E18-utbygging

Utbyggingen av E18 i Bærum skal Vedtas av Stortinget før sommeren. Sammen har Ap og regjeringspartiene flertall..

P4 - 19 mars 20 kl. 06:26

Mener kriselov er galskap

Advokat Geir Lippestad slår alarm om regjeringens kriselov, som etter planen Vedtas i Stortinget i dag. Han mener regjeringen nå setter befolkningens tillit på spill. Loven skal gjøre det enklere å sette i verk tiltak som anses som nødvendige, uten at de må Vedtas i Stortinget.

P4 - 24 april 20 kl. 06:20

Ny lov kan redde Norwegian

En ny hastelov kan redde Norwegian fra konkurs. Det mener flere eksperter om konkursbeskyttelsen som Vedtas i Stortinget i dag, og trolig vil tre i kraft om kort tid, melder NRK. Loven har som mål å redde arbeidsplasser og bedrifter som står i fare for å gå konkurs, og skal gi mer effektive gjeldsforhandlinger.

P4 - 22 april 20 kl. 05:23

MDG vil ha koronaskatt på høye inntekter

Miljøpartiet De Grønne vil innføre midlertidig koronaskatt på 5 prosent på inntekter over 700.000 kroner for å unngå å tømme oljefondet. Forslaget Vedtas trolig av landsmøtet i helgen, skriver Klassekampen.

Aftenposten - 19 mars 20 kl. 09:28

Nye krisetiltak: Kutt i arbeidsgiveravgift og penger til studenter, men ikke begresning på utbytter i bedriftene

Det er inngått et bredt forlik om det meste i den økonomiske pakken som skal Vedtas torsdag. Men helt på tampen snudde Frp om utbytte-begresninger for bedrifter som mottar krisehjelp..

Aftenposten - 19 mars 20 kl. 09:28

Nye krisetiltak: Kutt i arbeidsgiveravgift og penger til studenter, men ikke begrensning på utbytter i bedriftene

Det er inngått et bredt forlik om det meste i den økonomiske pakken som skal Vedtas torsdag. Men helt på tampen snudde Frp om utbytte-begrensninger for bedrifter som mottar krisehjelp..

NRK - 18 mars 20 kl. 15:23

Regjeringen legger frem koronalov

Kilder til NRK: Regjeringen legger frem fullmaktslov for å håndtere koronakrisen. Loven har som hensikt at normale samfunnsfunksjoner skal holdes oppe mens koronakrisen pågår. Saken skal Vedtas i ekstraordinært statsråd kl 17, ifølge NRKs kilder..

P4 - 17 mars 20 kl. 12:38

Vil øke dagpengene

Rødt og Arbeiderpartiet vil øke dagpengene for folk som får sparken. I går ble partiene på Stortinget enige om en korona-krisepakke. I tillegg til en økning for folk som blir permittert, vil de to partiene ha inn en dagpengeøkning for de som mister jobben før pakken Vedtas torsdag, melder VG..

VG - 17 mars 20 kl. 12:30

Rødt og Ap vil øke dagpengene for folk som får sparken

Mandag morgen ble partiene på Stortinget enige om en coronakrisepakke. Nå prøver Rødt og Arbeiderpartiet å presse inn enda en dagpengeøkning før den Vedtas på torsdag..

NRK - 16 mars 20 kl. 08:54

Enighet om krisepakka

Partiene på Stortinget er enige om en krisepakke til næringslivet for å dempe de økonomiske virkningene av koronaviruset. Politikerne har forhandlet i hele helgen, og pakken skal Vedtas av Stortinget klokka 10..

VG - 12 mars 20 kl. 18:31

Kongen leder statsråd fredag via telefon eller videooverføring

Slottet havnet i et dilemma torsdag, da karantenebestemmelsene som ble innført, gjorde at Kong Harald måtte i karantene. Men hvem skal du lede statsrådet fredag, hvor virustiltakene skal Vedtas?.

VG - 28 feb. 20 kl. 12:17

Vedtar ny plan for å få kontroll på smittevernsutstyr: – Skal ikke krisemaksimere

I dag Vedtas det en kongelig resolusjon som skal sikre rasjonering av smittevernutstyr i Norge. Statsminister Erna Solberg (H) sier helsedirektoratet får alle fullmakter til å håndtere corona-utbruddet..

VG - 28 feb. 20 kl. 12:17

Vedtar ny plan for å få kontroll på smittevernsutstyr: – Bør ikke krisemaksimere

I dag Vedtas det en kongelig resolusjon som skal sikre rasjonering av smittevernutstyr i Norge. Statsminister Erna Solberg (H) sier helsedirektoratet får alle fullmakter til å håndtere corona-utbruddet..

P4 - 13 feb. 20 kl. 07:18

Ap ønsker gigasatsing på hydrogen

Arbeiderpartiets programkomité foreslår en stor statlig satsing på hydrogen. Partileder Jonas Gahr Støre sier til Klassekampen at en statlig styring og en tiårsplan vil kunne skape et nytt industrieventyr med titusener av arbeidsplasser. Støre mener Norge kan bli verdensledende på hydrogen.

P4 - 01 des. 19 kl. 14:04

Høie: - De misforstår

Helseminister Bent Bøie mener opposisjonen misforstår et nytt lovforslag som gjelder beslutningsforum. Om to uker skal forslaget Vedtas. Det vil lovfeste dagens ordning med Beslutningsforum, som siden 2013 har bestemt hvilke nye medisiner spesialisthelsetjenesten og sykehuslegene får lov til å kjøpe inn til pasientene.

E24 - 22 nov. 19 kl. 19:41

Flytoget advarer: Kan bli nedlagt dersom nytt togtilbud Vedtas

Jernbanedirektoratets forslag om å integrere flytogtilbudet i den øvrige togtrafikken kan innebære at tilbudet legges ned, mener Flytoget..

Dagbladet - 17 okt. 19 kl. 11:57

Brexit-avtale i boks

En brexitavtale mellom Storbritannia og EU er ferdigforhandlet. Nå må den Vedtas av EUs toppmøte og Storbritannias parlamentet..

E24 - 09 okt. 19 kl. 21:00

Streiker mot EU-pakke: – Vi vil at Norge skal være med å bestemme

Torsdag skal togtrafikken i landet stå stille i to timer. Fagforbundene kjemper mot at EUs fjerde jernbanepakke skal Vedtas..

NRK - 07 okt. 19 kl. 10:06

– Forslag til tysk klimalov svekket

I det siste forslaget til ny tysk klimalov er flere av de mest ambisiøse målene fjernet, ifølge magasinet Der Spiegel. Loven skal etter planen Vedtas onsdag. Ett av målene som trolig skrotes var ambisjonen om å bli klimanøytral innen 2050..

Aftenposten - 28 juni 19 kl. 10:08

Legenden ledet Molde til tre NM-gull: – Jeg er bekymret for klubbens identitet

Odd Berg: – God spillerutvikling kan verken kjøpes eller Vedtas. Det må skapes..

Hegnar.no - 17 juni 19 kl. 17:29

Hagen gir seg som leder for bompenge-opprøret

Tidligere Frp-leder Carl I. Hagen kommer ikke til å være i Stortinget når tre nye og bompengefinansierte prosjekter Vedtas onsdag. Han har søkt permisjon..

P4 - 17 juni 19 kl. 15:50

Hagen ber om fri fra Stortinget

Fremskrittspartiveteran Carl I. Hagen ber om fri fra Stortinget, fordi han nekter å stemme for bompenger. Det skriver Aftenposten.

Aftenposten - 17 juni 19 kl. 15:37

Carl I. Hagen gir seg som leder for bompenge-opprøret i Frp

Carl I. Hagen nekter å stemme for bompenger. Hagen har søkt permisjon fra Stortinget for å delta på møter i Oslo rådhus onsdag når tre nye bompengeprosjekter skal Vedtas..

NRK - 17 juni 19 kl. 15:45

Hagen ber om fri fra Stortinget

Frps Carl I. Hagen nekter å stemme for bompenger og har søkt permisjon fra Stortinget. Det skriver Aftenposten.

VG - 17 juni 19 kl. 11:42

Bompenge-krangelen: Lokale Frp-ere krever at staten tar regningen for fylkesveier

Enda en bompengevei skal Vedtas denne uken. Tar staten ansvar for flere fylkesveier, kan det bygges vei uten bompenger, mener Frp..

NRK - 13 juni 19 kl. 19:47

Demonstrerte mot endring i abortlov

På Instagram protesterer 30 kvinner mot endringer i abortloven med bilder av blodige underliv og strikkepinner. Torsdag demonstrerte også mange utenfor Stortinget. I kveld Vedtas det at kvinner som ønsker fosterreduksjon må møte i nemnd..

P4 - 06 juni 19 kl. 14:37

Vil ikke stanse bomprosjekter

Frp-leder Siv Jensen vil ikke stoppe de tre bompengeprosjektene som skal behandles i Stortinget 19. juni - med tilsammen 15,4 milliarder bomkroner. To av prosjektene skulle vært behandlet denne uken, men ble utsatt.

NRK - 05 juni 19 kl. 21:02

Carl I. Hagen gir Jensen to uker

Frp-nestoren forventer at partiledelsen presenterer gjennomslag for landsstyret før de nye bompengepakkene Vedtas i Stortinget 19. juni..

VG - 03 juni 19 kl. 09:01

Frp-Wold: Vil vedta «Ja, vi elsker dette landet»

STORTINGET (VG) «Ja, vi elsker dette landet» bør Vedtas som nasjonalsang én gang for alle, foreslår Morten Wold (Frp) i Stortingets presidentskap..

VG - 03 juni 19 kl. 09:01

Frp-Wold: Vil ha «Ja, vi elsker» som nasjonalsang

STORTINGET (VG) «Ja, vi elsker dette landet» bør Vedtas som nasjonalsang én gang for alle, foreslår Morten Wold (Frp) i Stortingets presidentskap..

P4 - 03 juni 19 kl. 05:54

Frykter mer svart arbeid med ny lov

Mer svart arbeid og en ødelagt næring er noen av konsekvensene med den nye taxiloven. Det mener Norges Taxiforbund, ifølge Dagbladet. Denne uka Vedtas den nye loven som blant annet vil føre til at drosjemarkedet i byene blir liberalisert.

Dagbladet - 02 juni 19 kl. 21:59

Frykter ny lov fører til svart arbeid og kaos

Drosjeeiere frykter mer svart arbeid og en ødelagt næring med ny drosjelov som Vedtas denne uka..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt