Vedlikehold

Mandag, 19 April, 23:07

Nyheter om Vedlikehold

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 16 mars 21 kl. 09:39

Trolig for dårlig Vedlikehold

Nødlandingen i 2019 nord for Arendal med Avinor-sjefen bak spakene, skyldtes trolig dårlig Vedlikehold av elflyet, kommer det fram i Havarikommisjonens rapport. Statssekretær Aase Marthe Johansen Horrigmo (H) var passasjer. Begge kom uskadd fra ulykken..

NRK - 17 timer siden

Kan få milliarder til kirkebygg

Delingen av Opplysningsvesenets fond kan frigjøre flere milliarder kroner til Vedlikehold av kirkebygg landet rundt. Delingen er en del av oppgjøret etter at staten og kirken har skilt lag og dreier seg eiendommer, utmark, prestegårder og penger..

NRK - 08 april 21 kl. 20:27

Penger til veiVedlikehold fordelt

Regjeringen har fordelt 400 millioner kroner ekstra til Vedlikehold av fylkesveier. Pengene kommer i tillegg til de prosjektene som allerede er planlagt av fylkeskommunene. Vestland, Nordland og Troms og Finnmark er de som får mest..

NRK - 08 april 21 kl. 16:09

Millioner til ekstra veiVedlikehold

Samferdselsdepartementet har satt av 41 millioner til ekstra Vedlikehold av fylkesveiene i Viken og 1,4 millioner til Oslo. Dette er hentet fra potten på 400 millioner som ble gitt til hele landet for å stimulere til aktivitet under koronakrisen..

Aftenposten - 22 mars 21 kl. 10:03

Slik reiser du med T-banen i påsken

Sporveien skal gjøre Vedlikehold. Slik reiser du med T-banen i påsken..

VG - 19 mars 21 kl. 20:28

12.000 milliarder over tolv år i ny Nasjonal transportplan

I Nasjonal transportplan for 2022–2033 planlegger regjeringen å bruke 12.000 milliarder på infrastrukturprosjekter, Vedlikehold av vei og miljøtiltak..

VG - 19 mars 21 kl. 20:28

1.200 milliarder over tolv år i ny Nasjonal transportplan

I Nasjonal transportplan for 2022–2033 planlegger regjeringen å bruke 1.200 milliarder på infrastrukturprosjekter, Vedlikehold av vei og miljøtiltak..

E24 - 09 mars 21 kl. 14:29

Ståle Kyllingstad kjøper pumpeselskap - tror på sterk vekst

Ståle Kyllingstad i IKM tror på sterk omsetningsvekst innen spesialisert Vedlikehold offshore og kjøper pumpeselskapet Roxel Promech..

Aftenposten - 24 feb. 21 kl. 17:26

Her har olje og gass lekket ut 21 ganger på fire år

Norges største raffineri har gjentatte ganger fått kritikk på grunn av manglende Vedlikehold..

E24 - 24 feb. 21 kl. 14:48

Her har olje og gass lekket ut 21 ganger på fire år

Norges største raffineri har gjentatte ganger fått kritikk på grunn av manglende Vedlikehold..

NRK - 23 feb. 21 kl. 08:05

– Kommunene må stå for investering

Investering, Vedlikehold og arbeid med vann- og avløpsnettet i Norge er det kommunene som har ansvar for. Det sier klima- og miljøminister Sveinung Rotevatn etter rapporten som viser store behov for opprustning. Avgiftene kan dobles eller tredobles..

NRK - 22 feb. 21 kl. 02:36

Russisk oppkjøp bekymrer

Det russisk-kontrollerte selskapet TMH Internationals oppkjøp av Bergen Engines uroer Forsvaret. Sjøforsvaret er en stor kunde hos TMH, og er ikke begeistret at selskapet skal ha ansvar for Vedlikehold og deler til norske kystvaktskip, skriver E24..

NRK - 18 feb. 21 kl. 10:12

Jernbanestans i påsken

Over deler av det sentrale Østlandsområdet skal det i påsken gjøres Vedlikehold og fornyelse av jernbanenettet. Hovedbanen, Drammenbanen/Askerbanen og Østfoldbanen blir berørt. Også Dovrebanen og Nordlandsbanen påvirkes, melder BaneNor..

E24 - 13 feb. 21 kl. 15:43

Hotelltopp: – Vi trenger en halv milliard til Vedlikehold

Det er i ferd med å bygge seg opp et stort etterslep av Vedlikeholdskostnader for verneverdige bygg. De Historiske-sjefen ber nå regjeringen om skattehjelp der kommunene ikke vil gi fritak..

NRK - 18 nov. 20 kl. 10:49

Vedlikehold-svikt kobles til brann

Kutt og etterslep i Vedlikehold påvirket sikkerheten på Equinors Melkøya-anlegg. Det mener Bellona, som har gransket brannen som fant sted i september. Miljøstiftelsen mener små marginer skilte brannen fra å bli katastrofal..

Aftenposten - 25 des. 20 kl. 15:36

Feil med propellene kunne ført til at Norges største krigsskip havarerte eller gikk på grunn

Det store krigsskipet hadde vært inne til ett års Vedlikehold. En etterkontroll viste alvorlige propellproblemer. Så ble samme feil oppdaget på to søsterskip..

NRK - 09 des. 20 kl. 07:53

Auksjon på «date» med Mona Lisa

Museet Louvre i Paris sliter som mange andre museer økonomisk under koronapandemien. For å bøte på tapene skal de auksjonere bort opplevelser. Blant annet kan man komme tett på maleriet Mona Lisa når det tas ned for årlig Vedlikehold, melder Reuters.

E24 - 18 nov. 20 kl. 09:40

Bellona: Derfor ble det storbrann på Melkøya

Bellona hevder at storbrannen på Equinors gassanlegg på Melkøya i Hammerfest i høst, kan forklares med manglende Vedlikehold av anlegget gjennom flere år..

VG - 18 nov. 20 kl. 09:05

Bellona: Derfor ble det storbrann på Melkøya

Bellona hevder at storbrannen på Equinors gassanlegg på Melkøya i Hammerfest i høst, kan forklares med manglende Vedlikehold av anlegget gjennom flere år..

NRK - 18 nov. 20 kl. 00:32

Fire vannkraftverk rives i USA

Fire demninger som produserer vannkraft skal fjernes fra elva Klamath på grensen mellom California og Oregon, og elva skal restaureres som lakseelv. En årsak er at demningene er gamle og trenger kostbart Vedlikehold..

E24 - 17 nov. 20 kl. 18:33

Stenger store deler av Københavns lufthavn frem til 2022

Flyplassen i København stenger ned 40 prosent av terminalområdet frem til 2022 for å spare kostnader på strøm, rengjøring og Vedlikehold. Det skjer etter et kraftig fall i passasjertallet..

E24 - 21 sep. 20 kl. 06:44

Widerøe slutter med Vedlikehold i utlandet

Widerøe har bestemt seg for å gjøre alt Vedlikehold ved basene i Bodø, Bergen og Torp. Nå har de bygd ny hangar og ansetter opp mot 50 nye i Bodø..

Aftenposten - 22 okt. 20 kl. 11:19

Ti nye kastanjetrær på plass i Bygdøy allé. Med på kjøpet kommer flere problemer.

Stort behov for Vedlikehold. Mye avfall. Tette sluk.

P4 - 25 mars 20 kl. 07:55

Krisen kan føre til mer Vedlikehold på jernbanen

Korona-krisen kan føre til mer Vedlikehold på jernbanen. Bane Nor håper å bruke det reduserte togtilbudet til å bli kvitt etterslepet på Vedlikehold. Også SVs Arne Nævra mener innstilte avganger og redusert togtilbud gir en enestående mulighet for Vedlikehold både på togsett og skinner og infrastruktur, skriver Dagsavisen.

P4 - 27 juni 20 kl. 11:09

NAF krever rassikring og bedre Vedlikehold

NAF krever rassikring og bedre Vedlikehold av norske veier. Organisasjonen mener investeringene på Vedlikehold og fornying av veiene må økes betydelig, og de ber politikerne prioritere dette. NAF viser til at det over flere tiår har bygget seg opp et stort forfall på det norske veinettet, med mange hullete, utrygge og nedlitte veier.

P4 - 03 okt. 20 kl. 10:53

Stengt på Bergensbanen

Deler av Bergensbanen blir stengt frem til i morgen ettermiddag. Grunnen er at Bane Nor skal bygge og gjøre Vedlikehold på flere strekninger, og mellom Hønefoss og Bergen blir det nå stengt. Vy setter opp alternativ transport..

NRK - 03 okt. 20 kl. 10:26

Arbeid på Bergensbanen

Bane Nor skal bygge og gjøre Vedlikehold på flere strekninger av Bergensbanen, og deler av banen er derfor stengt. Frem til søndag ettermiddag klokka 12:20 er det stengt mellom Hønefoss og Bergen. Vy organiserer alternativ transport..

NRK - 02 okt. 20 kl. 14:30

Enige om ny krisepakke

Regjeringen og Frp er enige om en ny krisepakke på rundt en milliard kroner, opplyser nestleder i Frp, Sylvi Listhaug, til NRK. Pakken innebærer blant annet bevilgninger til Vedlikehold av fylkesveier. Flypassasjeravgiften droppes ut året..

P4 - 19 sep. 20 kl. 10:35

Noen Nav-tjenester virker ikke

Det er nå i helgen enkelte tjenester på Nav.no som ikke virker, eller er ustabile. Frem til klokken 16 i dag kan det være problemer med å registrere seg som arbeidssøkere, sende meldekort og registrere eller endre CV.

Aftenposten - 13 juli 20 kl. 13:15

Regjeringen setter av 250 millioner skattekroner til Vedlikehold av tivoli og alpinanlegg

Næringsminister Iselin Nybø (V) har satt av 250 millioner kroner til en tilskuddsordning som skal finansiere Vedlikehold av fornøyelsesparker og alpinanlegg..

NRK - 30 aug. 20 kl. 11:34

Ledig jobb i tropeparadis

I Australia søkes en vaktmester for to øyer i naturreservatet Great Barrier Reef. Jobben består av Vedlikehold av bygninger, solceller og kloakk, samt stell av planter og kontakt med reiselivet, melder the Independent. Søknadsfrist er 25.

P4 - 26 aug. 20 kl. 08:19

Hytteeiere varsler massesøksmål

Nordmenn med hytte i Sverige varsler massesøksmål om de ikke får lov til å dra på hytta uten å måtte i karantene. De mener det strider mot EØS-retten, og krever at forskriften endres, melder NTB. Hytteeierne har siden i vår kunne besøke hyttene på dagtid for å utføre strengt nødvendig Vedlikehold uten å måtte i karantene, men advokatfirmaet Andersen & Bache-Wiig mener dette ikke er nok..

Aftenposten - 20 aug. 20 kl. 19:00

Sitter insektene klistret etter sommerens bilferie? Bruk dette trikset.

Syv tips for Vedlikehold av bilen etter sommerferie..

NRK - 19 aug. 20 kl. 07:12

Redusert drift for Hydro i Brasil

Hydro har stanset driften av rørledningen som frakter bauksitt fra gruven i Paragominas til aluminaraffineriet Alunorte i Brasil på grunn av Vedlikehold. Produksjonen ved gruven stanses, og ved raffineriet reduseres den med 35-45 i to måneder..

P4 - 24 juni 20 kl. 06:25

Grønt skifte var Vedlikehold

Regjeringen skryter av at klimapolitikken virker - men nesten 20 prosent av CO2-kuttene i fjor var midlertidige. Ifølge Klassekampen skyldes en stor del av nedgangen i fjor midlertidig Vedlikehold på raffineriet på Mongstad, som dermed er stengt av Equinor. Klima- og miljøminister Sveinung Rotevatn sier til avisen at det er totalsummen og ikke den enkelte utslippskilden som er interessant..

P4 - 29 juli 20 kl. 17:05

Alvorlig brannskadd på Kårstø

En ansatt i Equinor er alvorlig brannskadd etter en ulykke på Kårstø prosessanlegg i helgen. Ulykken granskes nå av selskapet. Og Petroleumstilsynet er varslet.

NRK - 29 juli 20 kl. 16:37

Equinor-ansatt alvorlig brannskadd

En ansatt i Equinor ble alvorlig brannskadd i en ulykke på Kårstø prosessanlegg lørdag. Gassco og Equinor gransker nå ulykken. Det var i forbindelse med Vedlikehold i en substasjon at ulykken skjedde lørdag kveld, skriver E24..

VG - 20 juli 20 kl. 00:07

Les dagens VG her!

Økt festeavgift, innføring av eiendomsskatt, krav om bidrag til Vedlikehold av vei – og et tak som lekker. Slik unngår du at hyttedrømmen blir et mareritt..

NRK - 28 mai 20 kl. 14:11

52 millioner til kirkebevaring

Regjeringen ønsker å bevilge 52 millioner kroner ekstra til Vedlikehold av kulturhistorisk viktige kirker i landet, melder Dagen. Barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad sier undersøkelser viser at flere eldre kirker har behov for Vedlikehold..

P4 - 14 juli 20 kl. 08:21

Prisen på båtplass i Moskenes steg med 630 prosent

Uten forvarsel satte Moskenes kommune i Lofoten opp prisene for kommunal båtplass med 630 prosent. Mens prisen for en båtplass i fjor var 2500 kroner, koster det over 18.000 kroner i år.

P4 - 13 juli 20 kl. 13:36

250 millioner til alpinanlegg og tivoli

Regjeringen gir 250 millioner kroner til Vedlikehold av alpinanlegg og fornøyelsesparker. Mange av virksomhetene har mistet store deler av årsinntekten sin under koronakrisen. Det er i overkant av 300 kommersielle tivoli- og taubanevirksomheter iNorge..

E24 - 29 juni 20 kl. 12:21

Aker BP forlenger storkontrakt: Aker Solutions sikrer 1,7 mrd. i ordreboken

Aker Solutions får forlenget oppdraget om å drive Vedlikehold på Aker BPs oljefelt..

P4 - 11 mai 20 kl. 09:49

Skal gjøre mer arbeid på jernbanen

Bane Nor skal gjøre mer arbeid enn tidligere planlagt når jernbanen igjen stenges flere steder i sommer. Det skal gjøre Vedlikehold, som fører til buss for tog for de reisende i opptil seks uker, på Østfoldbanen, Drammen- og Spikkestadbanen. Og det blir gjort mer såkalt ekstraarbeid, som er annet Vedlikehold enn de store prosjektene, enn i fjor sommer, fordi Bane Nor har fått mer penger til det, melder Aftenposten..

NRK - 24 juni 20 kl. 02:15

Klimagasskutt var Vedlikeholdspause

Nær 20 prosent av kuttene i klimagassutslipp i Norge i fjor skyldtes av Equinor stengte raffineriet på Mongstad for Vedlikehold. skriver Klassekampen. Miljøminister Sveinung Rotevatn har tilskrevet kuttene regjeringens klimapolitikk..

E24 - 18 juni 20 kl. 15:51

Boeing og Kongsberg inngår partnerskap for P-8-støtte

Boeing og Kongsberg har signert en såkalt intensjonsavtale for P-8-Vedlikehold og -understøttelse..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt