VAR-diskusjon

Monday, 01 June, 17:56

Nyheter om VAR-diskusjon

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 27 May 20 kl. 12:49

Rotevatns forsprang

Etter at de knapt har snakket om annet på bakrommet de siste årene, trenger Venstre en åpen diskusjon om hvem som bør bli ny leder..

NRK - 27 May 20 kl. 08:07

Rotevatn stiller som lederkandidat

Sveinung Rotevatn stiller som kandidat til ledervervet i Venstre, melder han selv i en video på facebook. Han sier partiet trenger åpenhet, og en åpen diskusjon om hvor partiet står, hvor de skal og hvem som skal lede partiet dit..

Aftenposten - 12 May 20 kl. 21:21

Tybring-Gjedde gikk i protest under diskusjon med Søreide

Ordskiftet tok en personlig vending da Christian Tybring-Gjedde (Frp) og utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) diskuterte innvandring på Stortinget tirsdag..

NRK - 01 May 20 kl. 16:21

Flere flørter med Rogaland

Fire kommuner slenger seg på Stord i flørten med Rogaland etter at Vestland fylke i går prioriterte ny E16 foran Hordfast-prosjektet. BT skriver at ordførerene i Fitjar, Tysnes, Sveio og Etne nå alle er åpne for diskusjon om å bytte fylke..

VG - 29 Apr 20 kl. 15:36

Faktisk.no: Dette må du vite om iskanten

Politikerne prøver å bli enige om hvor iskanten skal gå. Hva er egentlig iskanten, og hvorfor er det så mye diskusjon om den?.

P4 - 01 May 20 kl. 07:17

Helleland får støtte i nord

Distrikt- og digitaliseringsminister Linda Hofstad Helleland støttes av ledere i Nordlan og Troms og Finmark Høyre etter utsagnet om at vekst må prioriteres foran miljøvern. Uttalelsen om at miljø må vike til fordel for arbeidsplasser har skapt mye diskusjon, også statsministeren har gått ut og sagt seg uenig i prioriteringen til Helleland. I nord får hun imidlertid støtte.

NRK - 22 Apr 20 kl. 15:06

Iskant-splid kan bli skjebnesvanger

Hvor på kartet skal man tegne inn iskanten i Barentshavet? På torsdag eller fredag legger regjeringen frem sitt forslag til ny iskant og da starter det som kan bli en blodig diskusjon. I ytterste konsekvens kan det føre til at regjeringen må gå av..

Aftenposten - 14 Apr 20 kl. 20:40

Start og spillerne enige om treningstider i permitteringen: - Utfordrende å ta stilling til

Etter noen dager med diskusjon har Start og spillerne funnet en løsning på hvor mye de permitterte spillerne kan trene organisert..

Aftenposten - 14 Apr 20 kl. 20:40

Start og spillerne enige om treningstider i permitteringen: – Utfordrende å ta stilling til

Etter noen dager med diskusjon har Start og spillerne funnet en løsning på hvor mye de permitterte spillerne kan trene organisert..

Aftenposten - 28 Mar 20 kl. 10:24

Gjelder arbeidsmiljøloven for fotballspillere? Dette gjør at advokatene er uenige.

OM FOTBALL: Koronaviruset har tvunget frem en juridisk diskusjon som man kanskje må til domstolene for å få svaret på..

VG - 24 Mar 20 kl. 11:45

Den umulige debatten

Når vi nå gjør de mest inngripende tiltakene i fredstid, skjer det nesten uten diskusjon og utredning. At vi ikke snakker om den egentlige prisen på alle corona-tiltakene, betyr ikke at den ikke finnes..

Dagbladet - 18 Mar 20 kl. 07:00

Er smale motorveger bra for trafikksikkerheten?

Det pågår for tiden en diskusjon i norske medier om motorveger og trafikksikkerhet. Mitt bidrag er en kort oppsummering av noen fakta fra trafikksikkerhetsforskningen..

NRK - 20 Mar 20 kl. 18:32

Belgia stenger grensen

Belgia stenger grensene sine for reise som ikke er strengt nødvendig, melder nyhetsbyrået AFP. Belgias innenriksminister sier beslutningen ble tatt etter diskusjon med nabolandene. Belgiere som oppholder seg utenlands vil kunne reise hjem..

P4 - 17 Mar 20 kl. 06:48

Kan bli statlig oppkjøp av Norwegian

Statlig oppkjøp kan bli siste utvei for Norwegian. Etter det NTB kjenner til, er en uformell diskusjon allerede i gang i de politiske miljøene om statlig kjøp av aksjer i flyselskapet for å sikre at det overlever. Stortingsflertallet vil neppe pålegge regjeringen å kjøpe seg helt eller delvis opp i Norwegian, men opposisjonen er tydelig på at luftfarten i Norge må sikres..

NRK - 15 Mar 20 kl. 00:46

Trump testet negativt for korona

USAs president har testet negativt på koronaviruset, opplyser Det hvite hus. – Etter en grundig diskusjon med presidenten i går kveld, valgte han å gjennomføre testen, heter det i en pressemelding. Lørdag kveld ble det klart at testen var negativ..

P4 - 15 Mar 20 kl. 07:17

Trump testet negativt

Donald Trump er ikke smittet med koronaviruset. Etter en lengre diskusjon om den amerikanske presidenen behøvde å bli testet eller ikke, ble en test gjennomført i går. Og i natt, norsk tid, kom den tilbake negativt, ifølge presidentens lege.

VG - 12 Mar 20 kl. 06:59

FIS-topp vil ha slutt på smørekappløpet: – Bortkastede penger

HOLMENKOLLEN (VG) Det internasjonale skiforbundet har avdekket at en tredel av budsjettene til nasjoner i langrenn brukes på skiene til utøverne. Nå vil renndirektøren Pierre Mignerey ha diskusjon om å innføre felles nøytral smørestasjon i fremtiden..

VG - 11 Mar 20 kl. 09:19

Begravelse på statens bekostning

Når en kjent og kjær person som har betydd mye for mange dør, dukker det gjerne opp en diskusjon om hun eller han burde få begravelse på statens bekostning. Så også da Jahn Teigen gikk ut av tiden i februar..

VG - 06 Mar 20 kl. 12:05

Tulleregler svekker sykkeldemokratiet

Norsk sykkelsport har ikke manglet turbulens de siste årene. Men et prinsipielt problem har det vært lite diskusjon rundt: Hvorfor skal geografiske regioner ha så himla mye stemmemakt?.

NRK - 01 Mar 20 kl. 15:36

Frp-fylkeslag vil flytte iskanten

Som første fylkeslag i Fremskrittspartiet har Møre og Romsdal Frp vedtatt å gå inn for å flytte iskanten nordover. Fylkeslaget er partiets største. Den siste tiden har det pågått diskusjon om hvor grensen skal gå for oljeaktivitet i Barentshavet..

NRK - 01 Mar 20 kl. 15:36

Vil flytte iskanten nordover

Som første fylkeslag i Fremskrittspartiet har Møre og Romsdal Frp vedtatt å gå inn for å flytte iskanten nordover. Fylkeslaget er partiets største. Den siste tiden har det pågått diskusjon om hvor grensen skal gå for oljeaktivitet i Barentshavet..

VG - 29 Feb 20 kl. 16:17

Erna Solberg om Putins Svalbard-press: – Russland har alltid forsøkt å pushe grensene

LONGYEARBYEN (VG) Statsminister Erna Solberg (H) besøker Svalbard midt i en offentlig diskusjon med Russland om rettigheter til øysamfunnet..

Aftenposten - 26 Feb 20 kl. 13:10

Start skal diskutere mulig kvinnesatsing

Start har invitert til åpen diskusjon om mulig kvinnefotballsatsing etter årsmøte i neste uke..

Aftenposten - 21 Feb 20 kl. 09:35

«Ikke ligg med de innfødte» er regel nummer én for antropologer. Hva skjer om de gjør det?

Vilde Fastvolds debutroman pirker i ubehaget ved å forske på andre kulturer. Selv mener hun Universitetet i Oslo har unngått en diskusjon om hvor vanlig det er for unge studenter å ha sex på feltarbeid..

VG - 16 Jan 20 kl. 13:23

Dansk sjef ønsker diskusjon om EM-oppsettet – norske eksperter reagerer

MALMÖ/OSLO (VG) TV 3s ekspertduo Ole Erevik og Joachim Boldsen er uenige i Danmarks ønske om diskusjon rundt EM-formatet etter den overraskende exiten..

P4 - 29 Jan 20 kl. 07:09

Vil utvide grensen for selvbestemt abort

SV vil fremme forslag i Stortinget for å utvide grensen for selvbestemt abort fra 12 il 16 uker. Dette blir første gang på mange år Stortinget får et konkret forslag om å utvide dagens abortgrense. SVs Kari Elisabeth Kaski sier til Vårt Land at innstrammingen i abortloven i fjor gjorde at man har åpnet opp abortloven for diskusjon.

NRK - 20 Jan 20 kl. 06:51

Vil gjera Ap til fredsparti

Ap-leiar Jonas Gahr Støre varslar at fredspolitikk blir eit av fire nye hovudområde i det nye partiprogrammet. Dei tre andre er klima, velferd og arbeid. Til NTB seier Støre at han vil ha diskusjon om utanriks-, tryggings- og forsvarspolitikk..

NRK - 20 Jan 20 kl. 11:58

Skal ha lagt fram krava for Solberg

– Viss Erna har vore positiv og godtatt krava våre, vil me ta ein grundig diskusjon om kva me vil gjera, sa Christian Tybring Gjedde til NTB då han kom det ekstraordinære landsstyremøtet. Ingen andre i Frp har bekrefta at krava er lagde fram..

Dagbladet - 18 Jan 20 kl. 17:22

Hvilke nordmenn skal vi hjelpe?

Vi bør ha en større prinsipiell diskusjon om hvem, når og hvorfor norske myndigheter skal eller bør hente hjem norske statsborgere..

VG - 11 Jan 20 kl. 23:11

Solskjær forklarer skyllebøtte: – Spurte hvordan det gikk med familien

MANCHESTER (VG) Ole Gunnar Solskjær (46) og Juan Mata (31) hadde en opphetet diskusjon. Så løsnet det skikkelig for spanjolen..

VG - 12 Jan 20 kl. 04:24

Slik vil de forene et splittet USA

WAYLAND, MASSACHUSETTS (VG) Kyle Kaplan (31) har ingen republikanske venner. Sue Lanni (57) blir kalt rasist i diskusjon med demokrater. I et splittet USA drar amerikanere på workshop for å lære å snakke sammen..

Aftenposten - 31 Dec 19 kl. 10:47

FIFA-toppene kritisk til VAR-bruken i Premier League. Nå varsles det endringer.

Fotballens bruk av videodømming (VAR) skaper diskusjon og frustrasjon. Nå varsler forvalteren av regelverket innstramminger..

Aftenposten - 31 Dec 19 kl. 10:47

FIFA-topper kritisk til VAR-bruken i Premier League. Nå varsles det endringer.

Fotballens bruk av videodømming (VAR) skaper diskusjon og frustrasjon. Nå varsler forvalteren av regelverket innstramminger..

Aftenposten - 22 Dec 19 kl. 19:00

Vipers vurderer å droppe NM neste år: – Det er en diskusjon vi har på fullt alvor

Midt i forberedelsene til årets NM-finale i Oslo Spektrum, røper trener Ole Gustav Gjekstad at det slett ikke er sikkert at Vipers vil delta i turneringen neste år..

VG - 10 Dec 19 kl. 15:08

Legeforeningen: – Liv og helse står i fare

Alle ressurser må settes inn for å stoppe luftambulansekrisen, mener Den norske legeforening. De ønsker en diskusjon om det er riktig å sette ambulanseflyene ut på anbud..

Aftenposten - 02 Dec 19 kl. 20:00

NATOs Kina-diskusjon synliggjør Norges krevende balansegang | Johannes Gullestad Rø og Ingeborg Nortvedt Bjur

Norge skal både holde seg inne med USA, ikke bli stengt ute av Kina og opprettholde oppmerksomheten om Russland..

Dagbladet - 26 Nov 19 kl. 10:29

Helgheim tar feil

Forskning kan være et viktig grunnlag for politisk diskusjon, men forskningen kan aldri reduseres til politikk..

VG - 17 Nov 19 kl. 09:41

Will.i.am anklager flyvertinne for rasisme

En diskusjon på flyet førte til at rapperen ble møtt av politiet da flyet landet i Sydney..

Aftenposten - 17 Nov 19 kl. 14:59

Når termometeret viser én temperatur, opplever Hilde-Yvonne og Wolf den helt ulikt

Hvordan havnet menn og kvinner i en opphetet diskusjon om rett innetemperatur? Og er det noen løsning i sikte?.

VG - 19 Nov 19 kl. 22:49

Første duell i den britiske valgkampen: Hissig diskusjon om USA-oppkjøp

LONDON (VG) I den første TV-debatten i valget som blir kalt det viktigste i britisk historie ville Boris Johnson bare snakke om brexit, mens Jeremy Corbyn ville unngå det. Den tydeligste konflikten ble fremtiden til landets helsevesen..

VG - 13 Nov 19 kl. 20:22

Nå må du ta på deg Norge-lua, Erling ...

ULLEVAAL STADION/NYDALEN (VG) Treningen var slutt. Men Erling Braut Haaland (19) var ikke ferdig. I flere minutter sto han og Sander Berge (21) og diskuterte, gestikulerte og pekte: Frustrasjon og nysgjerrighet ble til en lang diskusjon, for Haalands del for å forstå hvordan A-landslaget spiller fotball..

Aftenposten - 17 Oct 19 kl. 06:01

Bor du i denne garasjen, spurte niåringen mannen. Det som skjedde etterpå, førte til lynsjestemning i den russiske byen.

MOSKVA (Aftenposten): En stygg straffesak og en dramatisk video har ført til heftig diskusjon om dødsstraff i Russland..

VG - 18 Oct 19 kl. 09:29

Regjeringens distriktsmelding: – Vi skal leve av ressursene våre, ikke statlige arbeidsplasser

Distriktsdebatten i valgkampen ble en ensidig diskusjon om reversering av regjeringens reformer, i stedet for en debatt om hvordan vi kan skape vekst og legge til rette for at folk kan bo og leve i hele landet..

Aftenposten - 25 Sep 19 kl. 21:57

Situasjonen førte til voldsomme protester. Etterpå la dommeren seg flat.

Tre flotte scoringer ga Haugesund 3-1-seier over Mjøndalen i onsdagens kvartfinale i cupen, men en feil dommeravgjørelse skapte diskusjon..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt