Våpenboikott

Tuesday, 26 May, 12:32

Nyheter om Våpenboikott

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 10 Oct 19 kl. 20:54

Sverige vil ha Våpenboikott

Sveriges utenriksminister Ann Linde ønsker å få EU med på å forby eksport av våpen og forsvarsmateriell til Tyrkia. Utspillet fra Linde kommer etter at Norge torsdag besluttet å stanse ny eksport av militærutstyr til Tyrkia..

NRK - 17 Nov 16 kl. 22:15

Ynskjer Våpenboikott av Sør-Sudan

USA vil leggje fram eit forslag til vedtak i Tryggingsrådet i FN om å innføre Våpenboikott av Sør-Sudan, seier den amerikanske FN-ambassadøren..

NRK - 18 Nov 16 kl. 03:24

USA foreslår nye sanksjoner

USA vil foreslå Våpenboikott og andre sanksjoner mot Sør-Sudan i FNs sikkerhetsråd.Den amerikanske FN-ambassadøren Samantha Power advarer om at det går mot folkemord i det krigsherjede landet. Russland går mot, mens Kina reserverer seg mot forslaget..

NRK - 03 Sep 14 kl. 22:23

Avslørte hemmeleg Kina-samarbeid

Forskingsinstituttet til det svenske forsvaret har i fleire år forhandla med Kina om samarbeid om ei programvare som kan brukast i masseøydeleggingsvåpen. Dette er stikk i strid med EUs Våpenboikott av Kina..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt