Utsatt

Torsdag, 22 April, 05:42

Nyheter om Utsatt

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 6 timer siden

Utsatt høringen av Meng Wanzhou

En dommer i Canada har Utsatt høringen av finansdirektøren i mobilselskapet Huawei, Meng Wanzhou, til høsten. Hun ble pågrepet under en mellomlanding i Canada i 2018, og er tiltalt i USA for brudd på sanksjoner mot Iran og tyveri av teknologi. (AFP).

NRK - 6 timer siden

Utsatt utvisning av Meng Wanzhou

En dommer i Canada har Utsatt utvisningen av finansdirektøren i mobilselskapet Huawei, Meng Wanzhou, til høsten. Hun ble pågrepet under en mellomlanding i Canada i 2018, og er tiltalt i USA for brudd på sanksjoner mot Iran og tyveri av teknologi. (AFP).

Aftenposten - 15 april 21 kl. 23:44

Teknisk trøbbel for Samordna opptak – fristen Utsatt til fredag

Fristen for Samordna opptak er Utsatt til klokka 12 fredag på grunn av teknisk trøbbel rett før den opprinnelige fristen….

NRK - 15 april 21 kl. 23:02

Utsatt frist for Samordna opptak

Fristen for å søke høyere utdanning gjennom Samordna opptak er Utsatt til klokka 12 fredag på grunn av teknisk trøbbel, melder VG. Ifølge avisa har det vært problemer med innlogging siden kl. 21.

NRK - 13 april 21 kl. 19:45

Samtalene om Iran-avtalen Utsatt

Samtalene om den vingestekkede atomavtalen med Iran som skulle finne sted i Wien onsdag, er Utsatt med en dag, ifølge en Russlands FN-ambassadør i Wien. – De vil finne sted fysisk den 15. april, sier Mikhail Uljanov..

NRK - 09 april 21 kl. 09:34

Krever rettssak Utsatt

55-åringen som er tiltalt for å ha drept Dan Eivind Lid, begjærer rettssaken Utsatt. Hovedforhandlingen starter allerede mandag, og tiltalen ble forkynt torsdag. Forsvarer Torleiv Drangsland sier de ikke får nok tid til å forberede seg på bevisene..

Aftenposten - 07 april 21 kl. 08:20

Berging av nederlandsk lastebåt Utsatt til torsdag

Bergingen av det nederlandske lasteskipet i drift vest for Ålesund, er Utsatt til torsdag..

Aftenposten - 06 april 21 kl. 13:22

Starts årsmøte kan bli Utsatt for tredje gang

I utgangspunktet skal Starts årsmøte avholdes om ni dager. Nå kan det bli Utsatt igjen..

NRK - 8 timer siden

14-åring Utsatt for tyveri

Like før klokka 21 fikk politiet melding om at en 14 år gammel gutt fikk frastjålet en gjenstand ved togstasjonen på Gausel i Stavanger. Gjerningspersonen skal også være en ung gutt. Politiet er i kontakt med fornærmede.

VG - 18 timer siden

Kritisk til munnkurv etter påstått overgrep på «Paradise Hotel»

De to svenske «Paradise Hotel»-deltagerne Jennifer Paatere og Annie Dahlberg sier de ikke fikk lov til å snakke om overgrepene de skal ha blitt Utsatt for under innspillingen av realityserien i fjor høst..

Aftenposten - Igår: 21:25

Kampen er omsider i gang etter store protester utenfor Stamford Bridge

Store protester møtte Chelsea-bussen utenfor stadionen før kampen, og kampen ble Utsatt i 15 minutter..

NRK - Igår: 20:34

Utsetter Chelsea-kamp et kvarter

Kampen mellom Chelsea og Brighton, som opprinnelige skulle starte kl 21, blir Utsatt 15 minutter, melder BBC. Nyhetene om at Chelsea skal trekke seg fra den nye superligaen sprakk en time før kampen..

VG - Igår: 14:46

Anklager realitydeltager for overgrep i svenske «Paradise Hotel»

Jennifer Paatere (23) og Annie Dahlberg (24) mener de ble Utsatt for overgrep i den svenske versjonen av «Paradise Hotel». Nå blir saken politianmeldt og hele sesongen fjernet fra strømmetjenesten til Nent..

NRK - Igår: 11:06

Sinnataggen tilbake på plass

Sinnataggen er tilbake i Vigelandsparken, etter at den lille statuen ble Utsatt for hærverk natt til tirsdag 6. april. Det melder Kulturetaten i Oslo i en pressemelding..

NRK - I førrgår: 19:39

Knivangrep mot moské i Albania

Fem personer ble såret da en mann med kniv gikk til angrep i en moské i Albanias hovedstad Tirana mandag, melder AFP. Ingen skal ha fått livstruende skader, opplyser politiet. Det er trolig første gang at en moské blir Utsatt for et slikt angrep i Albania, der over halvparten av befolkningen regner seg som muslimer.

NRK - I førrgår: 06:24

Oslo-nedstengning gir kinotørke

Oslo-nedstengning får konsekvenser for hele kino-Norge. Flere storfilmer slippes ikke til kinoene i resten av Norge, så lenge kinoene i Oslo og store deler av Viken er stengt. Blant annet har Hollywood-versjonen av Roald Dahls Heksene blitt Utsatt..

NRK - I førrgår: 06:04

VoldsUtsatte kvinner får ikke hjelp

Utenlandske kvinner som blir Utsatt for vold på Svalbard, har få muligheter til å få hjelp. Fordi utlendingsloven ikke gjelder ikke der, kan de ikke søke selvstendig oppholdstillatelse. Lokalstyreleder i Longyearbyen, Arild Olsen, sier problemstillinga må tas tak i..

VG - 18 april 21 kl. 20:02

Cecilie fikk sin operasjon Utsatt i ett år: – Måtte vente da pandemien kom

Cecilie Alvilde Lauvsland jobber i hjemmetjenesten og ønsket å bidra da pandemien rammet Norge. I stedet måtte hun gå hjemme i ett år..

VG - 18 april 21 kl. 20:02

Cecilie fikk operasjonen Utsatt i ett år: – Måtte vente da pandemien kom

Cecilie Alvilde Lauvsland jobber i hjemmetjenesten og ønsket å bidra da pandemien rammet Norge. I stedet måtte hun gå hjemme i ett år..

E24 - 28 mars 21 kl. 15:07

Staten krever åtte prosent rente for Utsatt skatt: – Urimelig høyt

Fra juli må norske bedrifter betale en Utsatt skatte- og avgiftsregning på fem milliarder kroner til staten. Virke-sjefen ber staten redusere renten..

NRK - 16 april 21 kl. 23:29

Varsler rettssak om nakensjekk

Over 30 innsatte i fengsler i norske fengsler mener de er Utsatt for ulovlig nakenvisitasjon og ydmykende behandling, og de vil ha erstatning, skriver Bergens Tidende. Advokat Maria Hessen Jacobsen varsler søksmål mot Staten..

VG - 16 april 21 kl. 16:20

Forsvaret bekrefter: Slik angrep IS norske soldater

For første gang forteller Forsvaret at norske soldater deltok i skarpe oppdrag mot IS inne i Syria. Enheten som major Knut Andreas Flydal ledet ble Utsatt for et tolv timer langt angrep fra krigere som kjempet til døden..

E24 - 26 mars 21 kl. 13:49

Tre vindkraftverk får ikke Utsatt frist

Kvinesheia, Remmafjellet og Havsul I vindkraftverk fikk ikke Utsatt frist for idriftsettelse, bestemte Olje- og energidepartementet fredag..

Klartale - 15 april 21 kl. 16:41

Slik skal de sparke i gang eliteserien

Søndag 9. mai starter endelig eliteserien i fotball. Men det kan bli Utsatt igjen..

NRK - 14 april 21 kl. 21:38

Angrep mot flyplass i Erbil

En flyplass hvor det er stasjonert amerikanske soldater i Erbil i Nord-Irak ble onsdag kveld Utsatt for et rakettangrep. Det melder AFP, som henviser til kurdiske antiterror-myndigheter. Ingen har tatt på seg skylden, men pro-iranske grupper er beskyldt for tidligere angrep..

NRK - 14 april 21 kl. 21:02

Ansatt på sykehjem smittet

En medarbeider på Haugåstunet sykehjem i Stavanger er smittet av korona. En ansatt og ni pasienter er satt i karantene. Avdelingen vil være stengt inntil videre.

VG - 13 april 21 kl. 18:59

Samboeren så Kjærvik bli drept: – Hun er sjokkskadet

Samboeren ble vitne til at Tor Kjærvik ble skutt og drept og ble selv Utsatt for et drapsforsøk, mener politiet. – Hun er meget preget, sier bistandsadvokaten..

VG - 13 april 21 kl. 18:41

Opplysninger til VG: Seks lag får Utsatt eliteseriestarten

Eliteserien sparkes i gang 8. mai, men de to første ligarundene blir ikke fulltallige. Flere av klubbene går ikke i gang før 16.

Aftenposten - 13 april 21 kl. 18:41

Opplysninger til VG: Seks lag får Utsatt eliteseriestarten

Eliteserien sparkes i gang 8. mai, men de to første ligarundene blir ikke fulltallige..

Aftenposten - 13 april 21 kl. 18:41

Seks klubber får Utsatt eliteseriestarten

Eliteserien sparkes i gang 8. mai, men de to første ligarundene blir ikke fulltallige..

NRK - 12 april 21 kl. 21:29

Mistenker ransforsøk i privatbolig

Politiet leter etter flere gjerningsmenn i Sandefjord, etter at tre personer ble Utsatt for vold i en leilighet mandag kveld. Bakgrunnen for volden er så langt ukjent, men politiet mistenker at det er snakk om et ransforsøk..

VG - 12 april 21 kl. 01:26

Strømmen forsvant ved iransk atomanlegg: Kaller hendelsen «kjernefysisk terrorisme»

Søndag ble strømforsyningen til Irans atomanlegg Natanz Utsatt for en «ulykke». Israelske medier siterer etterretningskilder på at Mossad står bak..

NRK - 22 mars 21 kl. 15:10

Oslo rådhus Utsatt for dataangrep

Også Oslo rådhus ble Utsatt for et dataangrep samtidig som Stortinget og flere andre virksomheter ble angrepet for to uker siden. Dataangrepet skal ha blitt stoppet før det fikk gjort noe skade, opplyser Oslo kommune..

NRK - 09 april 21 kl. 10:55

Vil vente til flere er vaksinert

Den svenske klimaaktivisten Greta Thunberg mener klimakonferansen COP26 i november bør utsettes til flere i verden har fått koronavaksine. Det melder AFP. Til BBC sier Thunberg at hun foreløpig ikke har planer om å delta på konfersaen, som allerede er Utsatt med et år.

NRK - 08 april 21 kl. 10:24

Pressekonferanse flyttes

Steinkjer kommune har Utsatt dagens pressekonferanse om koronasituasjonen til klokka 14..

Dagbladet - 18 mars 21 kl. 10:07

TV 2 Utsatt for dataangrep samtidig som Stortinget

TV 2 ble Utsatt for et dataangrep samtidig som Stortinget ble digitalt angrepet i fjor høst. Hackerne klarte å ta over kontoene til flere medarbeidere..

Aftenposten - 06 april 21 kl. 15:55

Sinnataggen Utsatt for hærverk – fjernes midlertidig

Sinnataggen i Vigelandsparken i Oslo fjernes midlertidig etter at noen har forsøkt å sage over den ene ankelen….

NRK - 16 mars 21 kl. 16:54

Operasjoner Utsatt på Ullevål

Som følge av pasienten som døde etter å ha blitt smittet under smitteutbruddet på ortopedisk avdeling på Ullevål sykehus har sykehuset med virkning fra i dag innført ekstra smitteverntiltak. Dette betyr at alle operasjoner er Utsatt ut denne uken og det er kun akutte operasjoner som vil utføres, sier Rolf Riise, leder for ortopedisk avdeling ved OUS..

NRK - 15 mars 21 kl. 13:14

Avis Utsatt for kjemisk stoff

Den russiske avisen Novaja Gazeta skriver at deres redaksjonslokaler er blitt Utsatt for et ukjent, illeluktende kjemisk stoff. Sjefredaktør Dmitrij Muratov beskriver hendelsen som et kjemisk angrep. Det er ikke kjent hvem som står bak..

NRK - 12 mars 21 kl. 16:18

EU vil rettsforfølge Storbritannia

EU-kommisjonen vil ta rettslige skritt mot Storbritannia, for brudd på brexitavtalen, opplyser kilder til AFP. Storbritannia har Utsatt kontroll av mat og jordbruksprodukter som sendes til Nord-Irland. Dette er Utsatt til oktober..

Dagbladet - 01 april 21 kl. 12:10

Over 12 000 historier om overgrep i skolen

En ny og voldsom MeToo-bølge kan være i ferd med å ramme England. På kort tid har over 12 000 elever delt historier om at de har følt seg seksuell trakassert eller Utsatt for overgrep i skolen..

NRK - 31 mars 21 kl. 21:42

Mulig utsettelse av Cop26

Klimatoppmøtet Cop26 i Glasgow som etter planen skal holdes i november, kan bli Utsatt nok engang på grunn av koronapandemien, melder Sky News..

Aftenposten - 11 mars 21 kl. 13:39

Start-treneren om Utsatt seriestart: – Ingen ulempe for oss

Seriestart er Utsatt en måned. Slik dagens situasjon er synes Start det egentlig er greit..

NRK - 11 mars 21 kl. 12:01

Eliteserien Utsatt til mai

Sesongstarten av eliteserien i fotball er Utsatt til første helgen i mai. Dermed blir det ikke påskestart for norsk toppfotball. Det er forbudet mot treningskamper som tvinger fram utsettelsene.

NRK - 30 mars 21 kl. 21:10

Kirkegård Utsatt for hærverk

Politiet jakter ungdommer som har veltet gravstøtter ved Oddernes kirke i Kristiansand tirsdag kveld..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt