Utforkjøring

Tuesday, 02 June, 10:44

Nyheter om Utforkjøring

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - I førrgår: 23:32

Mann til sykehus etter Utforkjøring

En motorsyklist i 40-årene er sendt til sykehus i Ålesund med luftambulanse etter en ulykke på riksvei 15 i Strynevegen i Vestland fylke. Ifølge politiet er det snakk om en Utforkjøring. Også en mann er sendt til sykehus etter at en bil havnet av veien i Steinkjer i kveld.

Aftenposten - 29 May 20 kl. 21:49

Mann omkom i MC-ulykke i Skien

En motorsyklist i 60-årene er død etter en Utforkjøring i Skien fredag kveld..

NRK - I førrgår: 23:32

MC-fører til sykehus etter ulykke

En MC-fører i 40-årene er sendt til sykehuset i Ålesund med luftambulanse, etter en Utforkjøring på riksvei 15 Strynevegen i Vestland lørdag kveld. Det melder Vest politidistrikt. Veien er åpen forbi ulykkesstedet..

Aftenposten - 29 May 20 kl. 21:49

Alvorlig MC-ulykke i Skien

En motorsyklist er alvorlig skadd etter en Utforkjøring i Skien fredag kveld, melder politiet..

NRK - I førrgår: 22:43

Mann til sykehus etter Utforkjøring

En mann er sendt til sykehus med det som kan være bruddskader etter at en bil havnet på taket etter å ha kjørt av veien i Steinkjer lørdag kveld. Politiet mistenker at høy fart kan ha vært en medvirkende årsak til ulykken..

VG - 02 May 20 kl. 19:58

Endte Utforkjøringen i en garasje

Etter en Utforkjøring på Konnerud lørdag ettermiddag, endte bilen opp inne i en garasje. Ingen personer skal være alvorlig skadet i ulykken..

Aftenposten - 19 Apr 20 kl. 07:27

To motorsyklister skadd etter Utforkjøring i Hønefoss

To motorsyklister ble natt til søndag fløyet til Ullevål sykehus etter en Utforkjøring i Hønefoss. Tilstanden er kritisk for en av dem..

Aftenposten - 19 Apr 20 kl. 07:27

To motorsyklister skadet etter Utforkjøring i Hønefoss

To motorsyklister ble natt til søndag fløyet til Ullevål sykehus etter en Utforkjøring i Hønefoss. Tilstanden er kritisk for en av dem..

NRK - 26 Apr 20 kl. 18:37

Mann skadd i Utforkjøring i Numedal

Ein luftambulanse er på veg etter at ein bil har køyrd av fylkesveg 40 og inn i eit tre i Veggli i Rollag kommune i Numedal, skriv politiet på Twitter. Føraren satt først fastklemd, men er frigjort. Vegen er sperra..

NRK - 19 Apr 20 kl. 03:32

To motorsyklister skadd

To motorsyklister er skadd og flys til sykehus med luftambulanse etter en Utforkjøring i Hønefoss natt til søndag. Til NTB sier operasjonsleder Erik Gunnerød at det er snakk om to personer på to forskjellige motorsykler som begge havnet utfor veien..

NRK - 19 Apr 20 kl. 05:17

Kritisk skadd etter ulykke

En MC-fører er kritisk skadd etter en Utforkjøring med motorsykkel i Hønefoss natt til søndag. Også en annen MC-fører kjørte ut i samme område. Tilstanden hans er ukjent.

NRK - 05 Apr 20 kl. 05:15

Utforkjøring i Våler i Østfold

En bil har kjørt av veien ved Svinndal i Østfold, melder Øst politidistrikt. Nødetatene er på vei. Det er ukjent om det er personskade..

NRK - 24 Feb 20 kl. 00:47

En skadd i Utforkjøring i Sunndal

En passasjer er sendt til sykehuset i Molde for undersøkelse etter en Utforkjøring på Fv 62 i Øksendal i Sunndal. Det var tre personer i bilen..

P4 - 15 Mar 20 kl. 07:26

Omkom i trafikkulykke

En mann i 20-årene mistet livet i en Utforkjøring i Søndre vei i Farsund i natt. En annen person er lettere skadd, opplyser politiet i Agder. Det var ikke andre biler involvert.

NRK - 07 Mar 20 kl. 19:23

ATV-ulykke i Froland

To personer er sendt til sykehuset i Arendal etter en Utforkjøring på ATV i Øynaheia i Froland. Tilstanden til personene er foreløpig uavklart. Det skriver akuttmottaket på Twitter..

NRK - 28 Feb 20 kl. 17:32

Foreldre advarte

Foreldreutvalget ved Samkom skole i Vennesla har fryktet Utforkjøring med skolebussen. De har advart mot å kjøre stor buss på den smale bygdeveien, der bussen veltet med 23 skolebarn torsdag ettermiddag..

NRK - 09 Feb 20 kl. 01:37

Mann skadd i Utforkjøring i Vigra

En mann fraktes med luftambulanse etter en Utforkjøring ved Vigra, melder Politiet i Møre og Romsdal på Twitter. En annen passasjer som befant seg i bilen er uskadd. Veien er stengt og vil bli åpnet igjen når de er ferdig med arbeidet på stedet..

P4 - 27 Feb 20 kl. 06:26

Fire personer involvert i Utforkjøring

En bil med fire personer om bord har kjørt av veien i Hegglandsdalen i Bjørnafjorden i Vestland. Nødetatene er på vei til stedet, men det skal ikke være snakk om alvorlige personskader..

NRK - 24 Feb 20 kl. 00:17

Tre til sykehus etter Utforkjøring

Tre personer er kjørt til sykehusetter en trafikkulykke i Rendalen i Innlandet søndag kveld. Det satt en voksen og to barn i bilen. De ble først sjekket av ambulanse, før de ble kjørt til Hamar sykehus.

NRK - 16 Jan 20 kl. 07:24

Fastklemt i Utforkjøring

En kvinne er fastklemt etter en Utforkjøring sør for Steindalen i Storfjord i Troms. Nødetater rykker ut til stedet..

P4 - 09 Feb 20 kl. 07:03

Mann i 70-årene skadet i ulykke

En mann i 70-årene er hentet med helikopter og fraktet til sykehus etter en Utforkjøring ved Vigra i Møre og Romsdal i natt. Mannen var bevisstløs når nødetatene kom til stedet. En kvinne i 60-årene befant seg også i bilen, hun skal være uskadet..

Aftenposten - 01 Feb 20 kl. 07:21

Tre til sykehus etter Utforkjøring i Trondheim

Tre personer i starten av 20-årene er kjørt til sykehus for undersøkelse etter at bilen de satt i kjørte av veien og rullet rundt..

NRK - 01 Feb 20 kl. 03:10

Tre til sykehus etter Utforkjøring

Tre personer i 20-årene er kjørt til St. Olavs hospital for undersøkelse etter at bilen de satt i kjørte av veien og rullet rundt ved Sverresborg i Trondheim like etter klokka ett. Føreren, en 24 år gammel mann, manglet førerkort og er anmeldt..

Dagbladet - 18 Jan 20 kl. 16:25

Politiet klør seg i hodet etter dette

Uvanlig Utforkjøring i Trondheim lørdag..

P4 - 21 Jan 20 kl. 14:23

Kvinne fastklemt etter ulykke

En kvinne måtte frigjøres etter at hun satt fastklemt etter en Utforkjøring i Kongsberg. Det var bare et kjøretøy involvert i ulykken, og kvinnen var alene i bilen. Skadeomfanget er ikke kjent..

VG - 18 Jan 20 kl. 18:59

Politiet forvirret over Utforkjøring

– Det er ikke sikkert det kommer til å komme noen god forklaring. Det kan jo være at sjåføren selv lurer på hvordan han fikk det til, sier operasjonsleder..

NRK - 16 Jan 20 kl. 07:39

Tilsynelatende uskadd

Kvinnen i 50-årene er ute av bilen og tilsynelatende uskadd etter ei Utforkjøring sør for Steindalen i Storfjord. Politi og ambulanse rykket til stedet etter melding om at kvinna var fastklemt..

NRK - 03 Jan 20 kl. 01:25

Tilstanden fortsatt ukjent

Tilstanden til en mann i 20-årene og en mann i 40-årene som begge ble sendt til sykehus etter en Utforkjøring på E18 ved Holmestrand ved 22-tiden torsdag kveld er ukjent. Det skal ikke være glatt på stedet, og politiet mistenker promillekjøring..

NRK - 07 Jan 20 kl. 00:41

Til sykehus etter Utforkjøring

En kvinne i 50-årene er kjørt til sykehus etter at bilen hun kjørte havnet utfor veien ved Sætre i Hurum i Asker kommune. Kvinnen var alene i bilen, opplyser politiet i Sør-Øst..

NRK - 04 Jan 20 kl. 10:56

Utforkjøring i Kobbervikdalen

Nødetatene rykker ut etter melding om en trafikkulykke i Kobbervikdalen i Drammen. En bil skal ha kjørt utfor veien. Fører skal være alene i bilen.

P4 - 13 Dec 19 kl. 14:37

Alvorlig Utforkjøring i Kongsvinger

En person er hentet med luftambulanse etter en Utforkjøring på riksvei 40 i Kongsvinger. Det ble utført livreddende førstehjelp på stedet. Ingen andre skal ha vært involvert i hendelsen..

P4 - 15 Dec 19 kl. 23:05

Stakk etter Utforkjøring

Politiet i Rogaland etterlyser en mann for å ha løpt fra stedet etter å ha vært involvert i en Utforkjøring på riksvei 44 ved Skarpenes i Sokndal. Bilen ligger på taket utenfor veien. Politiet sier det er viktig å avklare om mannen er skadd, og ber publikum om tips..

P4 - 15 Dec 19 kl. 23:05

Stakk av etter Utforkjøring

Politiet i Rogaland etterlyser en mann for å ha løpt fra stedet etter å ha vært involvert i en Utforkjøring på riksvei 44 ved Skarpenes i Sokndal. Bilen ligger på taket utenfor veien. Politiet sier det er viktig å avklare om mannen er skadd, og ber publikum om tips..

Aftenposten - 15 Dec 19 kl. 12:01

Kvinne omkom i Utforkjøring i Troms

En kvinne i begynnelsen av 50-årene mistet livet i en Utforkjøring ved Rossfjordstraumen i Lenvik kommune i Troms søndag morgen. Kvinnen omkom på stedet..

Aftenposten - 03 Jan 20 kl. 13:47

Johaug deiset i bakken, mens Østberg brakk staven. Da kom Jacobsen.

Therese Johaug fikk et ublidt møte med snøen i første Utforkjøring, og klarte aldri å komme seg. Astrid Uhrenholdt Jacobsen vant fredagens etappe..

Aftenposten - 03 Jan 20 kl. 13:47

Johaug deiset i bakken, mens Østberg brakk staven. Jacobsen med overraskende seier.

Therese Johaug fikk et ublidt møte med snøen i første Utforkjøring, og klarte aldri komme seg. Astrid Uhrenholdt Jacobsen vant fredagens etappe..

NRK - 25 Dec 19 kl. 03:11

Mann kjørte av veien og traff tre

En mann er kjørt til sykehus for sjekk etter en Utforkjøring i Asker natt til onsdag. – Mannen var oppegående etter ulykken. Det er mistanke om både høy fart og promillekjøring, sier operasjonsleder Line Scott i Oslo-politiet til NRK..

NRK - 21 Dec 19 kl. 23:53

To skadd i ulykke ved Kongsvinger

En mann er kjørt til akuttmottaket ved Kongsvinger sykehus etter en Utforkjøring på E16 ved Masterudkrysset i Austmarka lørdag kveld. Føreren av bilen behandles på legevakt, opplyser politiet til NTB..

P4 - 16 Dec 19 kl. 13:49

Mann siktet for uaktsom kjøring

En mann i 20-årene er siktet for uaktsom kjøring etter en Utforkjøring i Lenvik i Troms søndag. Det melder Folkebladet. En kvinne i 50-årene omkom og en mann ble alvorlig skadet i ulykken.

NRK - 15 Dec 19 kl. 07:25

Alvorleg trafikkulukke i Troms

– Tre personer er fraktet til legevakta etter en alvorlig trafikkulykke ved Rossfjordstraumen i Lenvik kommune, sier operasjonsleder ved Troms politidistrikt, Lennart Steffensen. Det var en Utforkjøring..

NRK - 16 Nov 19 kl. 14:42

Til sykehuset etter Utforkjøring

En person er kjørt til sykehus for en sjekk etter en Utforkjøring på E16 i Kongsvinger. Bilen kjørte av vegen og rullet rundt..

NRK - 03 Dec 19 kl. 22:15

Mann erklært død etter Utforkjøring

En mann i 50-årene ble erklært død på stedet etter en trafikkulykke på Sandhåland på Karmøy i Rogaland tirsdag kveld. Mannen kan ha fått et illebefinnende..

Aftenposten - 02 Dec 19 kl. 15:05

Nær 50 barn evakuert fra skolebuss etter Utforkjøring i Verdal

En buss med i alt 47 skolebarn kjørte av veien i Verdal og henger utfor en skrent. Alle er evakuert fra bussen og ingen ble alvorlig skadd..

NRK - 08 Nov 19 kl. 19:08

Personskader etter Utforkjøring

Politiet melder at en trailer har kjørt av veien i Polmak i Tana. Det har blitt meldt om personskader etter Utforkjøringen, men det er kun et kjøretøy som er involvert i ulykken. Nødetatene har rykket ut til ulykkesstedet..

Aftenposten - 20 Nov 19 kl. 21:56

Person død etter Utforkjøring i Hurdal

En person er erklært død på stedet etter at en bil kjørte av veien i Hurdal. Politiet antar at personen har fått et illebefinnende..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt