Utforkjøring

Friday, 15 November, 16:42

Nyheter om Utforkjøring

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 08 Nov 19 kl. 19:08

Personskader etter Utforkjøring

Politiet melder at en trailer har kjørt av veien i Polmak i Tana. Det har blitt meldt om personskader etter Utforkjøringen, men det er kun et kjøretøy som er involvert i ulykken. Nødetatene har rykket ut til ulykkesstedet..

Aftenposten - 11 Oct 19 kl. 09:57

Mann kritisk skadet etter Utforkjøring i Finnmark

En mann er sendt til sykehus med kritiske skader etter at en personbil havnet på taket i en Utforkjøring i Kirkenes..

Aftenposten - 13 Oct 19 kl. 12:31

Døde i trafikkulykke

En bilfører i 60-årene mistet søndag livet i en Utforkjøring i Søndre Land..

Aftenposten - 13 Oct 19 kl. 12:31

Omkom i trafikkulykke

En bilfører i 60-årene mistet søndag livet i en Utforkjøring i Søndre Land..

NRK - 25 Sep 19 kl. 06:21

Til sykehus etter Utforkjøring

Motorsykkelføreren som natt til onsdag ble funnet i en grøft på Leisund i Skedsmo i Akershus, etter en Utforkjøring, er sendt til sykehus med bruddskader. Det opplyser politiet på Twitter..

NRK - 10 Oct 19 kl. 04:55

E6 stengt etter ulykke ved Vestby

I Vestby i Akershus er E6 stengt i sørgående retning etter en trafikkulykke, torsdag morgen. En personbil har havnet i grøfta etter en Utforkjøring. En person er skadet og er tatt med i ambulanse, opplyser Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 25 Sep 19 kl. 05:45

Motorsyklist skadd etter ulykke

En motorsykkelfører er skadd etter en Utforkjøring på Leirsund i Skedsmo i Akershus natt til onsdag. Politiet opplyste om ulykken klokken 04.43 natt til onsdag.

NRK - 24 Sep 19 kl. 19:52

To personer kritisk skadd

To personer er fraktet med luftambulanse til sykehus etter en Utforkjøring på riksvei 35 i Ringerike ved Ask tirsdag kveld. Ifølge politiet var en bil involvert i ulykken. Trafikken dirigeres på stedet.

P4 - 10 Aug 19 kl. 08:43

Fem ungdommer til sykehus etter Utforkjøring

Fem ungdommer er kjørt til St. Olavs hospital i Trondheim etter en Utforkjøring på Byåsen. Det er snakk om en Utforkjøring i høy hastighet og politiet utelukker ikke promillekjøring.

NRK - 18 Aug 19 kl. 00:04

Omkom i Utforkjøring i Trøndelag

En person er bekreftet omkommet etter en Utforkjøring i Foldereid i Trøndelag lørdag kveld, opplyser politiet på Twitter. Det jobbes nå med undersøkelser på stedet. Fylkesvei 17 er stengt forbi ulykkesstedet..

NRK - 10 Aug 19 kl. 03:35

Fem til sykehus etter Utforkjøring

Fem ungdommer er kjørt til St. Olavs hospital i Trondheim for undersøkelser etter en Utforkjøring på Byåsen. Like før klokken 03.

NRK - 25 Aug 19 kl. 10:00

Utforkjøring med bobil

En bobil med fire personer kjørte av veien på E6 ved Majavatn i natt. En mann i 70-årene har alvorlige bruddskader og får behandling på intensivavdelingen, opplyser Helgelandssykehuset i Sandnessjøen. To kvinner og en mann er lettere skadet..

NRK - 25 Aug 19 kl. 20:10

Omkom i Utforkjøring i Svolvær

En ung kvinne døde av skadene etter at en bil kjørte i vannet ved fergeleiet i Svolvær i Nordland lørdag. To andre er fremdeles hardt skadet, opplyser Universitetssykehuset Nord-Norge i Tromsø til NRK. Det er ikke kjent hvorfor bilen havnet i havet..

NRK - 25 Aug 19 kl. 15:00

Fortsatt kritisk etter Utforkjøring

Tilstanden er kritisk for en mann i 30-årene og en kvinne i tenårene etter at bilen de satt i kjørte i vannet ved i Svolvær i Nordland lørdag. Tilstanden til den tredje personen, en kvinne i 30-årene, er fortsatt alvorlig, men stabil, melder NTB..

NRK - 18 Aug 19 kl. 00:04

En død etter ulykke i Trøndelag

En person er bekreftet omkommet etter en Utforkjøring i Foldereid i Trøndelag lørdag kveld. Bilen har kjørt inn i en bergvegg, opplyser politiet på Twitter. Det jobbes nå med undersøkelser på stedet.

Aftenposten - 02 Aug 19 kl. 04:54

Norsk kvinne omkom i Utforkjøring i Finland

En kvinne i 20-årene omkom og en kvinne i 50-årene er fraktet til sykehus i Kirkenes etter en Utforkjøring i Finland torsdag kveld..

NRK - 13 Aug 19 kl. 05:44

Til akuttmottak etter trafikkulykke

En mann i 20-årene er kjørt til akuttmottaket etter en Utforkjøring på Hortensveien utenfor Tønsberg tidlig tirsdag morgen.Mannen var oppegående, men klaget på smerter i ryggen og beina da nødetatene kom til stedet..

NRK - 26 Jul 19 kl. 00:17

Alvorlig skadd etter Utforkjøring

En motorsyklist er sendt til sykehus med luftambulanse etter en Utforkjøring på Fagernes i Oppland. Ifølge politiet var vedkommende bevisstløs og alvorlig skadd..

NRK - 07 Aug 19 kl. 08:35

Utforkjøring i Namsos

Et kjøretøy har kjørt av fylkesveg 769 rett etter Vikatunnelen i Namsos. Det skal være snakk om mindre personskade, melder politiet..

Aftenposten - 10 Aug 19 kl. 07:12

Fem ungdommer til sykehus etter Utforkjøring i Trondheim

Fem ungdommer er kjørt til sykehus etter å ha kjørt utfor veien på Byåsen i Trondheim. Skadeomfanget er ukjent..

Klartale - 01 Aug 19 kl. 09:37

Døde i Utforkjøring

En person døde da en bil kjørte utfor veien. To personer er skadd. Ulykken skjedde på Reipå i Meløy i Nordland..

Dagbladet - 02 Aug 19 kl. 06:25

Kvinne i 20-åra omkom i bilulykke i Finland

Kvinnen og et familiemedlem, en kvinne i 50-åra, var involvert i en Utforkjøring i Finland torsdag kveld..

NRK - 27 Jul 19 kl. 18:18

Tenåring alvorlig skadd

En gutt i tenårene er alvorlig skadd etter en Utforkjøring med motorsykkel i Stange i Hedmark. En annen skal være lettere skadd. Nødetater har ankommet åstedet, og politiet foretar åstedsundersøkelser..

NRK - 20 Jul 19 kl. 05:42

Kvinne til sykehus etter bilulykke

En kvinne er natt til lørdag sendt til sykehus I Tønsberg etter en Utforkjøring i Sandefjord i Vestfold. Sjåføren er pågrepet for promillekjøring. Hun var ved bevissthet da hun ble kjørt dit, sier politiet til NTB..

P4 - 27 Jul 19 kl. 18:54

Tenåringer skadet i Utforkjøring

To tenåringsgutterer er skadet etter en ulykke med motorsykkel i Stange i Hedmark. En person er alvorlig skadd, og en annen lettere skadd, melder Innlandet politidistrikt. Hendelsesforløpet er foreløpig uklart, men motorsykkelen skal ha havnet av veien.

Aftenposten - 20 Jul 19 kl. 07:21

Kvinne til sykehus etter bilulykke i Vestfold

En kvinne er natt til lørdag sendt til sykehus etter en Utforkjøring i Sandefjord i Vestfold. Sjåføren er pågrepet for promillekjøring..

P4 - 20 Jul 19 kl. 10:40

Kvinne til sykehus etter bilulykke i Vestfold

En mann i 20-årene er pågrepet, mistenkt for promillekjøring etter en Utforkjøring i Sandefjord i natt. En kvinne som satt i bilen er sendt til sykehus etter bilulykken. Hun var ved bevissthet da hun ble kjørt dit, ifølge politiet.

P4 - 05 Jul 19 kl. 05:53

Til sykehus etter Utforkjøring

En mann er fløyet til sykehus etter en Utforkjøring på E 18 ved KJevik i Kristiansand. Føreren fikk trolig et illebefinnende. Det var fire personer i bilen da den kjørte av veien ved Timenes-krysset, men bilen holdt lav hastighet, så de tre andre bilen er ikke alvorlig fysisk skadd, ifølge politiet..

VG - 25 Jul 19 kl. 17:03

Quintana cruiset inn til etappeseier – ellevill Utforkjøring redder Alaphilippe

Ingen kunne gjøre noe med Nairo Quintana. Bak så ut til at Julian Alaphilippe skulle tape verdifulle sekunder opp Col d’Galibier, men så begynte utforbakken..

Aftenposten - 15 Jul 19 kl. 15:16

MC-fører døde i trafikkulykke i Vest-Agder

En utenlandsk motorsyklist døde i en Utforkjøring i Marnardal i Vest-Agder mandag ettermiddag..

Aftenposten - 15 Jul 19 kl. 12:38

Politiet frigir navn på brannmann som døde i Utforkjøring i Kvinesdal

Det var brannmannen Frank Oddvar Thoresen (59) som omkom da en brannbil kjørte av veien i Kvinesdal i Vest-Agder søndag..

P4 - 27 Jun 19 kl. 06:24

MC-fører alvorlig skadd i ulykke

En mannlig motorsyklist er innlagt på sykehus med alvorlige skader etter en Utforkjøring på E6 i Åsen i Levanger like før midnatt. Mannen i 50-årene var ifølge politiet ved bevissthet da han ble sendt i luftambulanse til sykehus. Årsaken til Utforkjøringen er ukjent..

VG - 15 Jul 19 kl. 12:36

Utrykningsleder Frank Oddvar Thoresen (59) døde i Utforkjøring i Kvinesdal

KVINESDAL (VG) Frank Oddvar Thoresen (59) omkom i ulykken der en brannbil kjørte av veien i Kvinesdal i Agder i går. Han beskrives som en dedikert brannmann og et ja-menneske..

Aftenposten - 06 Jul 19 kl. 07:42

MC-fører kjørte av veien i Hallingdal

En motorsykkelfører i 30-årene er fløyet til sykehus etter en Utforkjøring ved Nes kirke i Hallingdal natt til lørdag..

NRK - 09 Jul 19 kl. 22:59

Søker person etter Utforkjøring

Da politiet kom fram til en bil som hadde kjørt i en fjellvegg i Skien fant de ingen i bilen, men en skadet person i nærheten, skriver Varden. De leter etter en annen person..

NRK - 06 Jul 19 kl. 07:02

Mann til sykehus etter Utforkjøring

En mann i midten av 20-åra har blitt fraktet til Kongsvinger sykehus etter at han kjørte av veien og traff en lyktestolpe på Magnor, i Eidskog. Mannen skal ha fått noen bruddskader i kollisjonen..

P4 - 09 Jul 19 kl. 23:31

Leter etter person etter Utforkjøring

Politiet søker etter en person etter at de fant en bil som hadde kjørt i en fjellvegg ved Skien. Da politiet kom til ulykkestedet var bilen forlatt, men de fant en lettere skadet person i nærheten av stedet. De leter etter ytterligere en person, og ber folk som kan ha sett noe ta kontakt..

Dagbladet - 26 Jun 19 kl. 08:56

Bussjåfør kritisk skadd etter Utforkjøring

Fløyet til sykehus med kritiske skader..

NRK - 02 Jul 19 kl. 06:58

Leter etter sjåføren

Politiet søker etter en eller flere personer i forbindelse med en Utforkjøring på Tofte i Hurum. Bilen har kjørt inn i en fjellvegg og snurret rundt. Bilen er stjålet, ifølge politiet..

P4 - 26 Jun 19 kl. 08:09

Bussjåfør fastklemt etter Utforkjøring

En buss har kjørt av veien på E16 ved Steinsletta i Hønefoss. Ifølge politiet er bussjåføren fastklemt, og det jobbes ned må få vedkommende frigjort. En annen passasjer betegnes som lettere skadd, mens de andre passasjerene har kommet seg ut av bussen.

NRK - 30 Jun 19 kl. 02:54

Utforkjøring i Florø

Skadeomfanget er ukjent for en person som kjørte av veien i Florø i Sogn og Fjordane natt til søndag. Ulykken skjedde på Firdavegen. Personen skal være ved bevissthet, opplyser Vest politidistrikt, som fikk melding om ulykken klokken 02.

Aftenposten - 27 Jun 19 kl. 06:18

Mann alvorlig skadd i MC-ulykke i Levanger

En motorsyklist er innlagt på St. Olavs Hospital med alvorlige skader etter en Utforkjøring på E6 i Åsen i Levanger like før midnatt natt til torsdag..

Aftenposten - 27 Jun 19 kl. 06:18

Mann alvorlig skadet i MC-ulykke i Levanger

En motorsyklist er innlagt på St. Olavs Hospital med alvorlige skader etter en Utforkjøring på E6 i Åsen i Levanger like før midnatt natt til torsdag..

NRK - 27 Jun 19 kl. 05:01

MC-fører alvorlig skadd

En motorsyklist er innlagt på St. Olavs Hospital med alvorlige skader etter en Utforkjøring på E6 i Åsen i Levanger like før midnatt natt til torsdag. Mannen i 50-årene var ifølge politiet ved bevissthet da han ble sendt i luftambulanse til sykehus..

NRK - 01 Jul 19 kl. 00:28

Soldater til sykehus etter ulykke

To soldater i slutten av tenårene er sendt til sykehus i Kirkenes etter en Utforkjøring med et militært kjøretøy i Grense Jacobselv. Det opplyser politiet i Finnmark på Twitter natt til mandag. Begge var ved bevissthet etter ulykken..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt