Uten

Tuesday, 07 April, 10:58

Nyheter om Uten

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 6 timer siden

24 timer Uten koronadødsfall i Kina

For første gang opplyser Kina at de har hatt et døgn Uten koronarelaterte dødsfall i landet. Den positive nyheten kommer fra landets helsemyndigheter tirsdag. Samtidig registrerer Fastlands-Kina 32 nye bekreftede tilfeller, ned fra 39 dagen før..

E24 - Igår: 06:36

Titusenvis av amerikanske helsearbeidere Uten jobb

Flere titusen amerikanske helsearbeidere står Uten jobb etter at helsebedriftene har fått krav på seg til å prioritere coronapasienter og inntektene har stupt..

NRK - Igår: 15:50

Palmesøndag Uten publikum

Pave Frans markerte palmesøndag med messe i St. Peterskirken i Vatikanet, men Uten at publikum fikk komme inn i hverken katedralen eller på Petersplassen Utenfor..

P4 - Igår: 16:31

Paven talte Uten publikum

Selv paven går digitalt i disse dager. Palmesøndag er tradisjonelt en dag da paven holder påskens første messe. Men i år talte pave Frans Uten publikum på Petersplassen.

Klartale - 03 Apr 20 kl. 11:04

Mer enn 400.000 er Uten jobb i Norge

Hver tiende person som kan jobbe i Norge, er helt Uten jobb. Det viser nye tall fra Nav..

VG - 04 Apr 20 kl. 08:10

Storbritannias yngste coronaoffer begravet Uten familien til stede

Den 13-årige London-gutten Ismail Mohamed Abdulwahab ble i går begravet Uten at noen i familien hans fikk delta i seremonien.

P4 - 01 Apr 20 kl. 15:46

8. mai-markering Uten publikum

Årets 8. mai-markering på Akershus festning vil foregå Uten pubikum. I år er det 75 år siden Norge ble frigjort.

VG - I førrgår: 12:25

Unge sliter med coronakrisen: – Ville tjent på å slutte på skolen for å gå på dagpenger

Over 80.0000 Uten videregående skole er corona-permittert, ifølge forsker. Elever og studenter kan bli tvunget til å velge mellom dagpenger eller å fortsette utdanningen Uten inntekter.

P4 - 02 Apr 20 kl. 22:29

74 kommuner var Uten fungerende smittevernplan

Da koronavirusutbruddet ble erklært som en global folkehelsekrise 31. januar, var 74 norske kommuner Uten en fungerende smittevernplan. Det viser rapporter fra fylkesmennene som Aftenposten har fått tilgang til.

VG - 31 Mar 20 kl. 03:17

Kjører ut mat til corona-løslatte: – Ingen gode løsninger på plass

Uten mat, duger de løslatte ikke. Nå som flere løslates fra fengsel på grunn av frykt for coronaspredning, kjører Røde Kors ut mat til de Uten penger eller bolig..

Aftenposten - 1 time siden

Enige om krisepakke på 50 milliarder Uten utbytteforbud

Det er bred enighet på Stortinget om en kontantstøtteordning for bedrifter. Flertallet vil ikke nekte bedriftene å utbetale utbytte eller å si opp folk..

Dagbladet - I førrgår: 12:18

Nå haster det

I verste fall vil mange stå Uten inntekt fram til juni..

P4 - 30 Mar 20 kl. 15:22

Vil la permitterte ta utdanning

Regjeringen vil nå la permitterte ta utdanning Uten å miste dagpenger. Det skriver VG. Over 300.

Dagbladet - I førrgår: 21:31

Ja, dette haster

Det er ikke riktig at mange frilansere og selvstendig næringsdrivende i verste fall vil stå Uten inntekt fram til juni..

VG - 14 timer siden

Glimt-sjef vil ha seriestart Uten tilskuere i mai: – Trenger noe som kan løfte oss

Bodø/Glimts daglige leder Frode Thomassen (52) mener fotballen bør jobbe med å finne ut hvordan det kan spilles kamper i coronaens tid..

Dagbladet - 23 timer siden

Her bistår de i Norge for første gang

For første gang i organisasjonens historie bistår Leger Uten Grenser på norsk jord..

Aftenposten - Igår: 07:06

Koronafrykt i overfylte flyktningleirer i Libanon

Uten nok vann og plass må hundretusener av palestinske og syriske flyktninger i Libanon forberede seg så godt de kan på et forestående koronavirusutbrudd..

Aftenposten - Igår: 22:00

Uten migranter er ikke Europas matforsyning garantert | Giulia Lagana

Krisen som har oppstått fra spredningen av koronaviruset, har vist oss hvor skjørt og uholdbart matforsyningssystemet vårt er..

NRK - Igår: 18:24

Hjelpearbeidere får reise fra Norge

Norsk helsepersonell som behandler pasienter, har ikke lov til å reise til utlandet under korona-utbruddet. Fra i dag kan personell som skal delta i internasjonalt hjelpearbeid få dispensasjon. Røde Kors og Leger Uten Grenser har bedt om fritaket..

NRK - Igår: 16:25

Vil stenge norske kjøpesentre

Tidligere smittevernoverlege Bjørg Marit Andersen ved Oslo universitetssykehus sier det er inkonsekvent at kjøpesentre får holde åpent. – Det er en invitasjon til å ta på ting Uten at man har tenkt over konsekvensene, sier hun til Nettavisen..

NRK - Igår: 03:12

44.000 vil hente barn fra Moria

Mandag får regjeringen overlevert 44.000 underskrifter til støtte for å evakuere barn og sårbare fra Moria-leiren på Lesvos. Listene skal overleveres til statsminister Erna Solberg.

Klartale - 03 Apr 20 kl. 14:14

Håper på påske Uten hyttefolk

Mange i kommunen lever av påske-turistene. Likevel er ordfører i Nesbyen glad for forbudet mot å dra på hytta..

E24 - Igår: 22:00

Hemsedal Uten skiturister: – Det er veldig spesielt

HEMSEDAL (VG) I disse bakkene skulle 7000 påsketurister stått på ski lørdag. Men i skianlegget i Hemsedal er det helt stille..

VG - Igår: 21:05

Hemsedal Uten skiturister – Det er veldig spesielt

HEMSEDAL (VG) I disse bakkene skulle 7000 påsketurister stått på ski lørdag. Men i skianlegget i Hemsedal er det helt stille..

NRK - I førrgår: 00:56

Ber om at helsepersonell får reise

Leger Uten Grenser og Røde Kors ber om unntak fra reiseforbudet for helsepersonell på oppdrag for humanitære organisasjone. Grunnen er stort behov for medisinsk nødhjelp i mange fattige land..

VG - 27 Mar 20 kl. 20:51

Slik er TV-livet Uten publikum

– Jeg har vært mye mer pumpet etter opptak, sier Anne Lindmo (49) om å spille inn TV-program Uten publikum i studio..

P4 - Igår: 15:49

Unntas fra utreiseforbud

Helsepersonell som skal delta i internasjonalt hjelpearbeid, kan nå unntas fra utreiseforbudet. Det har Helse- og omsorgsdepartementet bestemt i dag. Som vi hørte på P4-nyhetene tidligere i dag, har Røde Kors og Leger Uten Grenser bedt om unntak da det nå blir stort behov for helsearbeidere i fattige land der koronasmitten begynner å bre seg..

NRK - Igår: 17:41

Tyskland skal forske på mørketall

Forskere i den tyske delstaten Bayern skal besøke tilfeldige husholdninger og ta blodprøver fra i morgen. Blodet skal testes for koronavirus, slik at man kan anslå hvor mange som er eller har vært smittet Uten å bli syke, melder Sveriges Radio..

Klartale - 03 Apr 20 kl. 15:08

Ingen påske Uten krim på skjermen

TV 2 og NRK byr som vanlig på flere krimserier i påsken. Kjente britiske serier kommer tilbake og kjemper om tiden din..

Aftenposten - Igår: 20:04

Monan Yao (31) i Oslo har mistet far, onkel og bestemor i Wuhan. Nå ber han nordmenn ta viruset enda mer på alvor.

Faren døde Uten at sønnen kunne reise for å ta farvel eller holde begravelse. Mer enn ti slektninger har vært syke. Flere har problemer med lungene i etterkant..

NRK - I førrgår: 23:16

Svenske sykehus Uten narkosemidler

Sykehus i Stockholm er i ferd med å slippe opp for narkosemidler til koronapasienter, viser interne e-poster som SVT har fått tak i. Sykehusene melder om akutt mangel på legemiddelet som trengs for å bedøve intensivpasienter..

NRK - 03 Apr 20 kl. 19:55

400 Vy-ansatte permitteres

400 ansatte i Vy har i dag fått permitteringsvarsel. – Uten kunder og billettinntekter, er inntektstapet så stort at vi ser oss nødt til å permittere stadig flere medarbeidere, sier konsernsjef Geir Isaksen i Vy i en pressemelding..

P4 - 23 timer siden

Ap åpner for å droppe koronaloven

Arbeiderpartiet åpner nå for å droppe koronaloven, som gir regjeringen fullmakt til vedta lovendringer Uten å involvere Stortinget. Ap-leder Jonas Gahr Støre sier til Aftenposten at de har merket at regjeringen nå fremmer flere saker på vanlig måte, og Stortinget er klar til å behandle sakene raskt. Sp vil ikke forlenge loven.

P4 - I førrgår: 23:44

Svenske sykehus Uten narkosemidler

Sykehus i Stockholm er i ferd med å slippe opp for narkosemidler til koronapasienter. Det viser interne e-poster som SVT har fått tak i. Sykehusene melder om akutt mangel på legemiddelet som trengs for å bedøve intensivpasienter.

Dagbladet - 02 Apr 20 kl. 08:16

Oljedilemma i krisetid

Vi kan ikke kaste oljekrykka nå, men vi må bruke denne tida på å finne ut hvordan vi skal klare å gå videre Uten..

VG - 04 Apr 20 kl. 03:51

Ecuador: Ringer nødnummeret om døde i gatene

Døde mennesker blitt liggende i flere dager Uten å bli hentet i byen Guayaquil, der helsevesenet sliter med å takle coronaepidemien..

NRK - 04 Apr 20 kl. 02:32

Dekker covid-19-behandlingen

I USA får sykehus refundert kostnadene til koronasyke pasienter Uten helseforsikring. Det sa USAs helse- og omsorgsminister Alex Azar fredag. – Pengene skal hentes fra det økonomiske hjelpefondet som ble vedtatt i kongressen sist måned, sier Azar..

VG - 04 Apr 20 kl. 08:44

1. mai blir Støre og LO-sjefen historiske og heldigitale

1. mai blir for første gang arrangert Uten røde faner og tog i gatene. – I år blir 1.

P4 - 29 Mar 20 kl. 11:13

Behandlet pasienter Uten munnbind

Ansatte og renholdere på Akershus universitetssykehus måtte denne uken behandle pasienter med resistente bakterier Uten munnbind. Sykehuset var i ferd med å gå tom for smittevernutstyr på grunn av koronaviruset, og smittevernoverlegen bestemte seg derfor for å spare på utstyr. De ansatte skal ha reagert kraftig, og frykter nå selv å bli smittet av gule stafylokokker, melder NRK.

P4 - I førrgår: 09:06

De fattigste forbereder seg

Samtidig som toppen kan være i ferd med å nærme seg i mange av de rike landene, forbereder de fattigste landene seg på koronaviruset. Mange av disse landene risikerer store utbrudd. Leger Uten Grenser og Røde Kors ber nå om unntak fra Norges reiseforbud, som gjelder for helsepersonell som jobber med pasientbehandling.

Aftenposten - I førrgår: 23:06

Så langt er det verdens rikeste som er blitt hardest rammet av koronaviruset. Nå står verdens fattigste for tur.

Verdens fattigste land forbereder seg på koronaviruset. Mange land risikerer store utbrudd. Leger Uten Grenser og Røde Kors ber derfor om unntak fra Norges reiseforbud..

Aftenposten - I førrgår: 20:06

Håp om at Premier League kan spilles ferdig Uten publikum – ber spillerne godta lønnskutt.

Premier League ba lørdag spillerne om å godta lønnskutt på 30 prosent. De fikk beskjed om at ligaen taper 8,5 milliarder kroner om sesongen ikke kan fullføres..

VG - 03 Apr 20 kl. 12:47

Ledighetskrise i USA: Danny (50) har mistet to jobber

Nesten ti millioner har meldt seg arbeidsledige som følge av coronakrisen i USA. I løpet av bare én uke har tobarnsfaren Danny Smiley gått fra å ha to jobber til å stå helt Uten inntekt..

Aftenposten - 03 Apr 20 kl. 16:44

Premier League utsetter Uten ny dato. Målet er fortsatt å fullføre sesongen.

Koronaviruset har rammet England hardt. Helsekrisen setter Premier League-fotballen ytterligere på vent..

P4 - 03 Apr 20 kl. 10:17

400.000 arbeidssøkere

Nå er 301.000 personer i Norge helt arbeidsledige. Det betyr at 10,7 prosent av arbeidsstyrken er Uten jobb, viser nye tall fra Nav.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt