Undervisning

Onsdag, 21 April, 07:47

Nyheter om Undervisning

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 13 feb. 21 kl. 15:58

Mer utbytte av fysisk Undervisning

Studentene opplever i snitt større læringsutbytte ved fysisk Undervisning enn ved digital Undervisning, viser en ny studieundersøkelse ved Universitetet i Agder. Undersøkelsen, som ble gjort i desember, er en oppfølging av en lik undersøkelse i mai..

NRK - 15 mars 21 kl. 18:39

Blir digital Undervisning i Oslo

Det blir heldigital Undervisning for ungdomsskoler og videregående skoler. Det sa byrådsleder Raymond Johansen på en pressekonferanse mandag kveld om strengere tiltak for Oslo. Oslo kommune innfører også strengere tiltak for bydeler med høy smitte.

NRK - 12 mars 21 kl. 19:24

UiS koronastenges etter påske

UiS innfører digital Undervisning den første uka etter påske, skriver Utsnitt. Regjeringen anbefaler dette fordi smittetallene har vist seg å øke etter ferier. Men de som må være på skolen for å få nødvendig Undervisning, vil få det ved UiS..

NRK - 16 april 21 kl. 17:02

NTNU åpner litt

NTNU åpner for fysisk Undervisning for inntil 200 studenter fra mandag i Trondheim. For de andre lærestedene er det max 100. I tillegg vil lesesaler, bibliotek, grupperom og mindre Undervisningsrom åpne for studentene, skriver NTNU på sin hjemmeside..

NRK - 03 jan. 21 kl. 15:22

Forlenger digital Undervisning

Det blir digital Undervisning for studentene på Universitetet i Agder frem til 18. januar. Studentene ved UiA har hatt all Undervisning digitalt fra 11.

NRK - 14 april 21 kl. 01:35

20 elever døde i skolebrann

Rundt 20 barn døde i tirsdag i brann på en skole i Nigers hovedstad Niamey. Ifølge statlig TV oppsto en kraftig brann mens det pågikk Undervisning i stråhytter, og barna ble fanget i flammene. Brannårsaken er uklar..

NRK - 08 april 21 kl. 13:25

Bærum-skolene går til rødt nivå

Mandag går skolene i Bærum til rødt nivå fra 5. trinn. Endringen varer i første omgang fram til 23.

Aftenposten - 07 april 21 kl. 10:30

Regjeringen innfører massetesting av skoleelever. Det kan forhindre stengte skoler.

Nå kan det bli slutt på digital Undervisning og rødt tiltaksnivå. Fra midten av april vil regjeringen innføre ukentlig….

NRK - 04 april 21 kl. 18:38

Rødt nivå i Frogn

På grunn av økende smitte den siste uka, både i Frogn og i nabokommuner, har Frogn kommune innført rødt nivå i grunnskolene etter påske, skriver Dagbladet. På tirsdag blir det digital Undervisning, deretter rødt nivå på skolen..

NRK - 27 jan. 21 kl. 14:49

UIS åpner for Undervisning

Universitetet i Stavanger har i dag informert studenter og ansatte om at UiS planlegger å åpne opp for fysisk Undervisning i grupper på inntil 50 personer fra mandag 8. februar dersom smittetrykket ikke endrer seg drastisk..

NRK - 19 mars 21 kl. 11:07

To kommuner stenger videregående

De to kommunene Lillestrøm og Lørenskog stenger de videregående skolene. Det betyr hjemmeskole og digital Undervisning for elevene fram til og med 11. april for å hindre koronasmitte.

NRK - 15 mars 21 kl. 19:10

Nakstad: Fornøyd med Oslo-tiltak

Assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad sier Oslo innfører gode tiltak, og at det ikke er noen tvil om at vi er på vei inn i en tredje smittebølge. Byrådsleder Raymond Johansen slo fast at vi er inne i den tredje bølgen da han mandag stengte hovedstaden ytterligere ned. Oslo stenger ungdomsskolene og videregående, samt at de yngste trinnene blir stengt i flere bydeler med høy smitte.

Klartale - 15 mars 21 kl. 18:55

Dette er de nye korona-reglene i Oslo

Du kan bare ha besøk av to personer. Mange elever må få Undervisning hjemme..

NRK - 15 mars 21 kl. 09:10

Stenger trolig skoler i Oslo

Skoler i Oslo må trolig stenges fra onsdag. Det opplyser kilder til NRK. Barn og unge må være forberedt på digital Undervisning hjemme i ukene fremover.

NRK - 15 mars 21 kl. 05:55

Oppdager dysleksi seint

Halvparten av norske barn som får påvist dysleksi, får ikke diagnosen før på ungdomsskolen. Det viser en ny undersøkelse gjort av Norstat for Dysleksi Norge. Organisasjonen mener lærerstudenter ikke får nok Undervisning om lærevansker..

VG - 04 mars 21 kl. 18:53

Oslo-skole stenger etter påvist mutert variant på nesten alle trinn

Vestli skole i Oslo stenger for all fysisk Undervisning etter at det er påvist tilfeller av mutert coronavirus på seks av syv trinn..

VG - 04 mars 21 kl. 18:53

To Oslo-skoler stenger etter smittefunn

Vestli skole i Oslo stenger etter at det er påvist tilfeller av mutert coronavirus på seks av syv trinn. Også Stasjonsfjellet skole kjører digital Undervisning etter at en ansatt er smittet..

NRK - 04 mars 21 kl. 11:48

Nasjonal nedstenging i Ungarn

Ungarn stenger alle butikkar, utanom matbutikkar og apotek, fram til 22. mars. Det kunngjorde regjeringa i dag.

NRK - 18 nov. 20 kl. 10:21

Åpner for digital Undervisning

Sverige vil gjøre det enklere for videregående elver å få digital Undervisning, men vil ikke stenge skolene, skriver NTB. Utdanningsminister Anna Ekström understreker at digital Undervisning ikke fungerer for alle..

NRK - 28 feb. 21 kl. 18:20

Rødt nivå i videregående i Oslo

Det blir rødt nivå i vidergående skole og i voksenopplæring i Oslo fra mandag, slik flere rektorer har fått beskjed om. Ingen vgs-elever skal møte opp på skolene mandag eller tirsdag, men skal ha digital Undervisning eller fri. Oslo tar også sikte på å innføre massetesting av elever med spyttprøver fra mandag 8.

NRK - 02 jan. 21 kl. 22:30

Fysisk Undervisning er avlyst

Regjeringen avlyser all fysisk Undervisning på universiteter og høyskoler fram til 18. januar. Helseminister Bent Høie sier studenter kan vente med å reise tilbake til studiestedet fra juleferie.

NRK - 21 feb. 21 kl. 18:47

Mutert virus ved skole i Bærum

Hele 3. trinn ved Valler videregående skole er satt i karantene etter at en elev har fått påvist mutert virus. Det skriver smittevernoverlegen i Bærum.

NRK - 19 feb. 21 kl. 13:28

Mener koronatiltak bør fortsette

Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet mener de nasjonale koronatiltakene i all hovedsak bør videreføres, men de anbefaler noen lettelser, blant annet at studenter og elever kan være mer fysisk til stede ved Undervisning i områder uten utbrudd..

Aftenposten - 18 feb. 21 kl. 22:00

Hvordan hjelpe høybegavede barn som sliter?

Skolene bør ha differensiert Undervisning..

NRK - 18 feb. 21 kl. 10:32

Trondheimskole ute av karantene

Alle som har vært i karantene i forbindelse med koronautbruddet knyttet til Singsaker skole i Trondheim er nå ute av karantene. Samtlige tester er kommet tilbake negative, opplyser skoleledelsen. Elevene skal tilbake til Undervisning på skolen mandag.

NRK - 16 feb. 21 kl. 09:32

Elever står uten lærere

Strengere regler for innreise til Norge rammer nå skolene i Tana og Karasjok. Mandag fikk de beskjed om at de finske lærerne ikke får pendle til Norge. Lærerne er ikke lenger regnet som samfunnskritisk personell.

Aftenposten - 15 feb. 21 kl. 11:23

Smitteverntiltak gjør at færre får Undervisning av en utdannet lærer

Lærermangelen er størst på de laveste klassetrinnene..

VG - 08 feb. 21 kl. 14:44

Muntlig eksamen avlyst: Åpner for forlenget Undervisning

For Høyre er avlyst skriftlig eksamen en mulighet til å fylle på med mer læring på slutten av skoleåret: – Vi har landet på en balansert løsning, sier Kent Gudmundsen (H)..

VG - 08 feb. 21 kl. 14:44

Skriftlig eksamen avlyst: Åpner for forlenget Undervisning

For Høyre er avlyst skriftlig eksamen en mulighet til å fylle på med mer læring på slutten av skoleåret: – Vi har landet på en balansert løsning, sier Kent Gudmundsen (H)..

P4 - 25 okt. 20 kl. 21:57

Stanser all fysisk Undervisning

Både Norges Handelshøyskole og Handelshøyskolen BI i Bergen stanser nå all fysisk Undervisning etter flere nye koronatilfeller de siste dagene. Flere av de smittede har vært i Undervisning og oppholdt seg på campus, skriver Bergens Tidende..

Aftenposten - 28 jan. 21 kl. 05:30

Aftenposten mener: Eksamen bør avlyses

Men debatten avdekker noe viktigere: Mange elever får altfor dårlig Undervisning..

NRK - 24 jan. 21 kl. 21:18

All høgskoleUndervisning digital

Neste uke skal all Undervisning ved fagskoler, høyskoler og universiteter foregå digitalt i de 25 kommunene i Oslo-regionen som har fått strengere koronatiltak. I 15 randkommuner settes videregående skoler på rødt nivå, slår regjeringen fast..

NRK - 23 jan. 21 kl. 15:28

Ås kommune stenger skoler

Alle skolene i Ås i Follo stenger skolene mandag, og innfører digital Undervisning for alle elevene fra tirsdag. Ås er en av de ti kommunene der svært strenge smittevernregler ble innført i dag..

NRK - 23 jan. 21 kl. 12:09

Stenger lesesaler i Oslo-regionen

Universiteter, høyskoler og fagskoler i Oslo-regionen skal ha digital Undervisning den neste uken. Kommunene som berøres er i første omgang Oslo, Enebakk, Ås, Vestby, Nesodden, Indre Østfold, Moss, Frogn og Våler, i tillegg til Nordre Follo..

Dagbladet - 23 jan. 21 kl. 10:15

Dette skjer med skolene

Det innføres heldigital Undervisning på videregående skoler og rødt nivå i barnehage, barneskole og ungdomstrinn. Lokalene ved høyskoler, universiteter og fagskoler stenges..

Dagbladet - 23 jan. 21 kl. 08:59

Dette er regjeringens nye tiltak

Vinmonopolet stenges og det innføres digital Undervisning på videregående. - Dette er en svært alvorlig situasjon, og vi må gjøre det vi kan for å stanse utbruddet, sier Bent Høie..

Dagbladet - 23 jan. 21 kl. 08:59

Dette er regjeringens tiltak

Vinmonopolet stenges og det innføres digital Undervisning på videregående. - Dette er en svært alvorlig situasjon, og vi må gjøre det vi kan for å stanse utbruddet, sier Bent Høie..

Klartale - 05 jan. 21 kl. 09:17

Lærere krever respekt og vaksine

Søndag kveld kom regjeringen med nye korona-tiltak. Da måtte landets lærere kaste om på planene for Undervisning. Nå krever de mer respekt og korona-vaksine..

Aftenposten - 04 jan. 21 kl. 13:02

Forsvaret følger ikke smitteråd om digital Undervisning. Har bedt flere hundre studenter komme tilbake til leir.

– Som kommende offiser og befal kreves det at man håndterer en viss risiko, sier kommunikasjonssjefen for Forsvarets høgskole (FHS)..

NRK - 03 jan. 21 kl. 17:49

Vil stramme inn i minst to uker

Helsedirektoratet og FHI foreslår en rekke innstramninger i koronareglene de neste to ukene. Blant annet at alle universiteter, høyskoler, fagskoler, videregående skoler og ungdomsskoler bør gå over til digital Undervisning der det er mulig..

Klartale - 03 jan. 21 kl. 09:38

Ber studenter vente med å dra til studiestedet

Regjeringen ber studenter om å vente med å dra hjem etter jul. All Undervisning skal være digital fram til 18. januar..

NRK - 02 jan. 21 kl. 22:30

Ber studenter bli hjemme

Det blir ikke fysisk Undervisning på studiestedene før 18. januar, har regjeringen bestemt. De ber derfor studenter vente med å reise tilbake fra juleferie.

Aftenposten - 02 jan. 21 kl. 22:31

Regjeringen ber studenter vente med å reise tilbake fra julefeiring

Det blir ikke fysisk Undervisning på studiestedene før 18. januar, har regjeringen bestemt. De ber derfor studenter vente med å reise tilbake fra juleferie..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt