Ulykke

Wednesday, 28 September, 15:09

Nyheter om Ulykke

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 15 sep 22 kl. 11:12

Ungdomsskoleelev omkom i Ulykke

Det var en elev på en ungdomsskole på Gjøvik som omkom i en Ulykke onsdag kveld. Det skriver kommunen i en pressemelding. – Jeg vil uttrykke min dypeste medfølelse med de påførende og etterlatte i denne tunge stunden, sier ordfører i Gjøvik, Torvild Sveen.

Klartale - Igår: 08:29

Mange færre i Ulykke med elsparkesykkel

I juli i fjor behandlet legevakten i Oslo i snitt 14,5 skadde per dag. Dette var personer som hadde vært i en Ulykke med elsparkesykler. I juli i 2022 var det i gjennomsnitt tre personer hver dag som var skadd på elsparkesykkel.

NRK - I førrgår: 10:17

MC-fører er død etter Ulykke i Fredrikstad

MC-føreren som onsdag kjørte ut i Seppoveien i Fredrikstad døde i helgen. Det melder Fredriksstad Blad. Ulykken var en singelUlykke, hvor avdøde kjørte ut av veien.

NRK - I førrgår: 10:17

Fredriksstad Blad: MC-fører er død etter Ulykke

MC-føreren som onsdag kjørte ut i Seppoveien i Fredrikstad døde i helgen. Det skriver Fredriksstad Blad. Ulykken var en singelUlykke, hvor avdøde kjørte ut av veien.

Dagbladet - 22 sep 22 kl. 09:30

Jente (6) død etter Ulykke

En 6 år gammel jente er død etter en Ulykke mellom sparkesykkel og traktor onsdag kveld..

Dagbladet - 22 sep 22 kl. 09:30

Jente (6) døde etter Ulykke

En 6 år gammel jente er død etter en Ulykke mellom sparkesykkel og traktor onsdag kveld..

NRK - 21 sep 22 kl. 21:36

Traktorfører er siktet etter Ulykke med barn på sparkesykkel

Ulykkesgruppen til Statens vegvesen og krimteknikere er tilkalt etter en alvorlig trafikkUlykke på Klepp i Rogaland onsdag kveld. Et barn er fraktet til sykehus med luftambulanse etter en Ulykke mellom en traktor og en sparkesykkel. Traktorføreren er siktet, men ikke avhørt..

NRK - 21 sep 22 kl. 10:32

Død etter ATV-Ulykke

Mannen som ble alvorlig skadd i en Ulykke med firehjuling i Trøndelag søndag kveld, døde natt til onsdag. De pårørende er varslet..

NRK - 21 sep 22 kl. 10:01

Døde etter Ulykke på ATV, Sula

Mannen som søndag kveld ble alvorlig skadd i ei Ulykke med en firehjuling, døde i natt. Det melder nettstedet froya.no..

NRK - 20 sep 22 kl. 17:54

Seks personer til legevakt etter Ulykke

Seks personer er kjørt til legevakt for sjekk etter en Ulykke i Bragernestunnelen i Drammen. Ifølge politiet skjedde Ulykken i starten av tunnelen og to kjøretøy var involvert. Tunnelen er stengt i begge retninger..

NRK - 20 sep 22 kl. 12:38

Front mot front-Ulykke på E10 i Nordland

Politiet har fått melding om en front mot front-Ulykke i en rundkjøring på Leknes i Nordland. – Ukjent skadeomfang, skriver de på Twitter. Politiet er på stedet..

NRK - 17 sep 22 kl. 18:19

Redningshelikopter på vei til ATV-Ulykke i Finnmark

En person er involvert i en Ulykke med en ATV i Båtsfjord, melder politiet i Finnmark. Personen behandles på stedet og et redningshelikopter er på vei til stedet, melder politiet..

NRK - 11 sep 22 kl. 12:42

Mann omkom etter Ulykke i hyttefelt

Mannen som ble fraktet til sykehus etter en Ulykke på en hytte i Brokke, Valle, lørdag kveld er død. – De pårørende er varslet, bekrefter etterforskningsleder Anders Knutsen i Agder politidistrikt til NRK. Både brannvesen og ambulanse rykket ut, og vedkommende ble fraktet til sykehus med luftambulanse.

NRK - 11 sep 22 kl. 08:10

Mann fløyet til sykehus etter Ulykke på hytte

Lørdag kveld rykket nødetatene ut til en Ulykke på en privat hytte ved Brokke i Valle. En mann er fraktet til sykehus med luftambulanse, melder politiet..

NRK - 10 sep 22 kl. 22:36

Mann fløyet til sykehus etter Ulykke på hytte i Setesdal

En mann er lørdag fløyet til sykehus etter en alvorlig Ulykke på en hytte i Setesdal i Agder. Politiet ble varslet om Ulykken klokken 19.20.

Klartale - 3 timer siden

EU truer med kraftig svar etter gasslekkasjer

Josep Borrell sier at alle forsøk på å ødelegge energi-infrastrukturen til Europa er uakseptabel. Han er lover at Den europeiske union (EU) vil svare på en «kraftig og samlet» måte. Borrell er utenrikssjef i unionen.

NRK - 22 timer siden

Mistenker ikke noe kriminelt etter funn av skadd person på Bakklandet

Tidligere tirsdag gikk politiet ut med ønske om tips etter at en mann i 40-åra ble funnet bevisstløs på Bakklandet i Trondheim like etter midnatt. I en pressemelding tirsdag ettermiddag melder politiet at det er gjennomført flere vitneavhør og innhentet video fra stedet. Kriminalteknikere har undersøkt åstedet.

Klartale - Igår: 11:12

Mistenker at noen har ødelagt gassrørledninger

To gassrørledninger har hatt tre lekkasjer. Det sier de som styrer Sverige og de som styrer Danmark. Nord Stream AG er operatør for de to ledningene, som kalles Nord Stream 1 og Nord Stream 2.

NRK - Igår: 10:55

Skadd mann funnet utendørs i Trondheim

En mann ble rett etter midnatt tirsdag funnet liggende utendørs på Bakklandet i Trondheim. Mannen hadde alvorlige skader, men det er uklart hva som har skjedd. Politiet fikk melding om at en mann var funnet bevisstløs liggende på bakken i Nedre Bakklandet klokken 00.

NRK - Igår: 05:26

Alvorlig skadd

Politiet opplyser at tilstanden til mannen som ble funnet bevisstløs på Bakklandet like etter midnatt er kritisk, men stabil. De etterforsker hva som har skjedd og har avhørt flere personer som var i området. Politiet vet ikke om mannen i 40-åra har vært utsatt for ei Ulykke eller ei kriminell handling..

NRK - Igår: 23:28

En til sykehus etter Ulykke ved Kongsvinger

En mann er kjørt til sykehus etter at en bil med to personer kjørte av veien ved Bjørnmyrdammen i Kongsvinger mandag kveld. Han skal ikke være hardt skadd. Det opplyser politiet i Innlandet på Twitter.

NRK - I førrgår: 19:38

Ung sjåfør dømt til fengsel etter Ulykke

En mann i begynnelsen av 20-årene er dømt til 30 dagers fengsel og mister førerkortet i halvannet år etter en trafikkUlykke på Hvamsmovegen i Nes på Romerike en natt i februar 2020. Det skriver Romerikes Blad. Det var fem ungdommer i bilen da sjåføren mistet kontrollen og traff en midtrabatt, før bilen til slutt havnet på et jorde.

NRK - I førrgår: 16:39

Motorsyklist til sykehus

En motorsyklist er kjørt til sykehus etter en Ulykke på Lommedalsveien i Bærum. Ifølge politiet er det uklart hvor skadet føreren er, men hen var bevisst da nødetatene kom til stedet. Det er uklart hva som har skjedd, men politiet kaller det en singelUlykke og skal undersøke Ulykken nærmere..

NRK - 25 sep 22 kl. 01:35

MC-Ulykke i Sandefjord

En MC-fører kjørte ut av veien i Sandefjord natt til søndag. Føreren blir kjørt til sykehus med ambulanse. Vedkommende, som er i tenårene, hadde ikke gyldig førerkort melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 24 sep 22 kl. 13:03

Personbil mot MC på Ryggeveien

MC fører og et lite spedbarn er kjørt til Sykehuset Østfold for behandling etter en Ulykke mellom en MC og en bil på Fylkesvei 118, Ryggeveien. Skadeomfanget er ennå ikke klarlagt, ifølge politiet. Spedbarnet satt i bilen på siden der MC traff.

NRK - 24 sep 22 kl. 13:03

Spedbarn til sykehus etter trafikkUlykke

MC-fører og et lite spedbarn er kjørt til Sykehuset Østfold for behandling etter en Ulykke mellom en MC og en bil på Fylkesvei 118, Ryggeveien. – MC-føreren anses som alvorlig skadet, men er ved bevissthet, sier operasjonsleder Terje Marstrand til VG. Spedbarnet satt i bilen på siden der motorsykkelen traff.

Klartale - 22 sep 22 kl. 13:35

Gutt døde etter båtUlykke i Bergen

En 11 år gammel gutt var med i en Ulykke med båt. Det skjedde i Bergen 11. september.

NRK - 22 sep 22 kl. 12:30

Død person funnet i turområde i Fredrikstad

En død person ble funnet i et turområde i Torsnes i Fredrikstad onsdag ettermiddag, skriver Fredriksstad Blad. Politiet tror avdøde er en mann som har vært savnet siden slutten av august. Krimsjef i Fredrikstad, Geir Willadsen, sier til NRK at dødsfallet fremstår som en Ulykke.

Klartale - 22 sep 22 kl. 11:03

Jente på seks år døde på Jæren

En traktor traff ei jente på sparkesykkel. Ulykka skjedde på Jæren i Rogaland onsdag. Hun døde av skadene.

Aftenposten - 22 sep 22 kl. 10:24

Jente (6) døde etter Ulykke med traktor og sparkesykkel - gutt siktet

En 6 år gammel jente døde etter Ulykken mellom en traktor og sparkesykkel på Pollestad onsdag kveld..

Dagbladet - 22 sep 22 kl. 09:30

Nikita Helena (6) mistet livet

En 6 år gammel jente døde etter en Ulykke mellom sparkesykkel og traktor i Klepp kommune onsdag kveld..

NRK - 21 sep 22 kl. 16:18

Politiet: Leter etter bilist som forlot Ulykke i Oslo

Det har vært en trafikkUlykke med en scooter og en bil på Ring 2 ved Ullevål sykehus. Politiet skriver på Twitter at bilisten har forlatt stedet og at de leter etter vedkommende..

NRK - 21 sep 22 kl. 04:51

Tenåringsjente alvorlig skadd etter påkjørsel

En jente i tenårene ble påkjørt av en bil ved Grasmyr i Bamble tirsdag kveld. Jenta ble fraktet til Ullevål sykehus med luftambulanse, og tilstanden blir beskrevet som alvorlig. Området Ulykken fant sted er i nærheten av en ungdomsskole, der det også er en ungdomsklubb.

NRK - 20 sep 22 kl. 12:45

Front mot front på Leknes

Politiet melder på Twitter at det har skjedd en front mot front-Ulykke i rundkjøring E10/Sjøveien i Leknes. Politiet er på stedet og E10 og Sjøveien er stengt i begge retninger. Det meldes at det ikke er personskader og begge biler blir fraktet bort av bilberger..

NRK - 20 sep 22 kl. 12:30

Bil på taket etter Ulykke på E6 i Moss

Ukjent skadeomfang, opplyser politiet. Det er en singelUlykke ved Årvoll, og veien er helt sperret. – Nødetatene ankommer i dette øyeblikk, skriver politiet i Øst på Twitter..

NRK - 29 aug 22 kl. 13:42

ArbeidsUlykke i Larvik: Mistet en finger i Ulykke med en sag

Politiet rykket ut til en byggeplass i Larvik, hvor det har vært en arbeidsUlykke. – En arbeider har mistet en finger i en Ulykke med en sag, og er kjørt til sykehus for behandling, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Politiet har vært på stedet og foretatt åstedsundersøkelser..

NRK - 28 aug 22 kl. 16:15

Mann døde etter Ulykke i Tønsberg

En mann i 60-årene er død etter en Ulykke med en større hagemaskin nær Tønsberg, melder politiet i Sør-Øst på Twitter. Pårørende er varslet. – Politiet vil undersøke hendelsesforløpet.

NRK - 18 sep 22 kl. 15:40

En person alvorlig skadd i Ulykke

En person er alvorlig skadd og er fraktet til sykehus med redningshelikopter etter en sykkelUlykke ved Øymark i Marker kommune. Også to andre var involvert i Ulykken. En har trolig brukket kravebeinet, mens den tredje bare fikk skrubbsår, ifølge operasjonsleder i Øst politidistrikt Svein Walle.

NRK - 18 sep 22 kl. 15:40

En person alvorlig skadd i MC-Ulykke

En person er alvorlig skadd og er fraktet til sykehus med redningshelikopter etter en sykkelUlykke i Aremark kommune. Også to andre var involvert i Ulykken. En har trolig brukket kravebeinet, mens den tredje bare fikk skrubbsår, ifølge operasjonsleder i Øst politidistrikt Svein Walle.

NRK - 27 aug 22 kl. 16:41

Person alvorlig skadd i ADO

En person er alvorlig skadd etter en Ulykke i bassenget i AdO Arena i Bergen. Personen er fraktet til Haukeland universitetssjukehus. Tilstanden er ukjent, skriver Bergens Tidende.

NRK - 27 aug 22 kl. 16:41

Livløs person henter opp i ADO

En person er alvorlig skadd etter en Ulykke i bassenget i AdO Arena i Bergen. Personen er fraktet til Haukeland universitetssjukehus. Tilstanden er ukjent, skriver Bergens Tidende.

NRK - 27 aug 22 kl. 13:58

Til sykehus etter Ulykke med elsparkesykkel

En mann i 40-årene blir kjørt til sykehuset i Skien etter en Ulykke med elsparkesykkel, melder politiet. Ulykken skal ha skjedd i Slåttekåsvegen, Ulefoss. Politiet undersøker hendelsen på stedet..

Klartale - 14 jul 22 kl. 15:11

14-åring døde etter Ulykke på tivoli

Klokken 12.50 fikk politiet melding om en Ulykke på tivoli. Det hadde skjedd en Ulykke på et tivoli i Aarhus i Danmark.

NRK - 17 sep 22 kl. 19:36

Ukjent skadeomfang etter ATV-Ulykke

Politiet i Finnmark skriver at en pasient er hentet med redningshelikopter og flys til Hammerfest sykehus med ukjent skadegrad etter ATV-Ulykken i Båtsfjord. Politiet etterforsker hendelsen..

NRK - 17 sep 22 kl. 18:34

Mindreårig i Oslo tiltalt for brudd på våpenloven – skal ha skutt seg selv i lysken

En 17 år gammel gutt er tiltalt for flere overtredelser av våpenloven og for å ha forårsaket fare for andre under en skyteepisode på Trosterud i Oslo i juni. På kvelden 8. juni rykket flere nødetater ut da gutten dukket opp på en fritidsklubb på Trosterud med skader som var forenelige med bruk av skytevåpen.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com