Ulykke

Monday, 27 January, 19:57

Nyheter om Ulykke

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 5 minutter siden

Omkom i Ulykke

Personen som satt fastklemt etter en Ulykke på E8 ved Balsfjord sent i ettermiddag er nå bekreftet omkommet. Det opplyser politiet i Troms. Det var en 19 år gammel mann som mistet livet.

P4 - 6 timer siden

Undersøker trampolinepark etter Ulykke

Politiet starter undersøkelser i en trampolinepark i Åsane i Bergen etter at en 14 år gammel gutt ble alvorlig skadet i en Ulykke i går. Politiet sier de vil se nærmere på rutinene i parken, og om det var tekniske eller fysiske forhold som hadde noe å si for Ulykken. Gutten ble sendt til sykehus med en alvorlig nakkeskade..

P4 - 2 timer siden

Bevisstløs etter Ulykke

En person sitter fastklemt og er bevisstløs etter en trafikkUlykke på E8 ved Balsfjord. Det opplyser politiet i Troms. Det jobbes nå med frigjøring.

NRK - 1 time siden

Fastklemt etter Ulykke i Tromsø

En lastebil og en personbil har kollidert på E8 ved Nordkjosbotn i Troms. Én person sitter fastklemt i personbilen. Veien forbi stedet, som ligger i Balsfjord, er sperret.

P4 - 9 timer siden

Alvorlig skadd i trampolineUlykke

En gutt i starten av tenårene er alvorlig skadd etter en Ulykke i en trampolinepark i Åsane i Bergen. Ulykken skjedde i går. Gutten landet feil på trampolinen og skal ha fått en alvorlig nakkeskade, opplyser politiet til TV 2..

Aftenposten - 24 Jan 20 kl. 13:59

Nederlandsk motorsyklist døde etter Ulykke i Dakar-rallyet

Den nederlandske motorsyklisten Edwin Straver døde på sykehus i hjemlandet åtte dager etter at han veltet på nest siste etappe i Dakar-rallyet..

NRK - 21 Jan 20 kl. 15:27

Fastklemt i Ulykke ved Kongsberg

En person sitetr fastklemt etter en bilUlykke på Numedalsvegen ved Kongsberg..

NRK - 21 Jan 20 kl. 16:42

Én død i flyUlykke ved Kongsvinger

En person omkom i en Ulykke med småfly på Gjølstad flyplass ved Kongsvinger, opplyser politiet. En annen person som var med i flyet, er sendt til A-hus med uavklarte skader. Statens havarikommisjon for transport er varslet..

Klartale - 09 Jan 20 kl. 09:04

To døde i Ulykke med trailere

To personer er døde i en Ulykke med fire trailere. Den skjedde i Hamarøy i Nordland..

NRK - 21 Jan 20 kl. 21:50

Manglende sikring førte til Ulykke

Arbeidstilsynet retter skarp kritikk mot Mikkelsen Kran og Transport som eier en mobilkran som veltet i Sande i vestfold i november. Den 60 tonn tunge mobilkranen sto på en byggeplassda den veltet og knuste to biler..

NRK - 22 Jan 20 kl. 09:36

Havarikommisjon vil sikre tog bedre

Havarikommisjonen mener togtypen som tre ungdommer klatret opp på ved Filipstad i Oslo, må sikres bedre for å unngå slik klatring. En omkom og to ble alvorlig skadd i en Ulykke i februar i fjor. Kommisjonen tilrår også bedre sikring av togområder..

NRK - 21 Jan 20 kl. 20:47

30.000 uforsikra bilførere

Statens Vegvesen advarer over 30.000 bilførarar som ikkje har forsikring, om at dei risikerer å bli gjeldsslaver livet ut dersom dei forårsaker ei Ulykke.Geir Leon Hetle i Statens vegvesen seier dei vil intensivere kontrollane framover..

P4 - 21 Jan 20 kl. 14:23

Kvinne fastklemt etter Ulykke

En kvinne måtte frigjøres etter at hun satt fastklemt etter en utforkjøring i Kongsberg. Det var bare et kjøretøy involvert i Ulykken, og kvinnen var alene i bilen. Skadeomfanget er ikke kjent..

P4 - 22 Jan 20 kl. 09:34

Kritiserer sikkerhetsbrudd

Det var flere svakheter ved sikkerheten ved Filipstad i Oslo der en 15-åring døde og to andre tenåringer ble alvorlig skadd i en Ulykke i februar fjor. Det skriver Statens havarikommisjon for transport i sin rapport som legges fram i dag. Kommisjonen peker blant annet på mangler ved inngjerding, skilting og sikkerhetsvurdinger.

NRK - 21 Jan 20 kl. 20:47

30.000 bilførarar utan forsikring

Statens Vegvesen advarer over 30.000 bilførarar som ikkje har forsikring, om at dei risikerer å bli gjeldsslaver livet ut dersom dei forårsaker ei Ulykke.Geir Leon Hetle i Statens vegvesen seier dei vil intensivere kontrollane framover..

Dagbladet - 16 Jan 20 kl. 11:36

Etterforsker Ulykke med elsparkesykkel

En mann i 20-åra er fortsatt innlagt med alvorlige skader..

Aftenposten - 09 Jan 20 kl. 08:46

To personer omkom i Ulykke med fire trailere i Hamarøy i Nordland

To førere mistet livet og to ble lettere skadd i en omfattende Ulykke med fire trailere på E6 ved Tømmerneset nær Innhavet i Nordland..

Aftenposten - 09 Jan 20 kl. 08:46

To personer omkom i Ulykke med fire trailere ved Hamarøy i Nordland

To førere mistet livet og to ble lettere skadd i en omfattende Ulykke med fire trailere på E6 ved Tømmerneset nær Innhavet i Nordland onsdag kveld..

NRK - 20 Jan 20 kl. 07:33

Fem døde i Ulykke i Russland

Fem personar omkom etter at eit varmtvassrøyr eksploderte og fylte eit hotellrom i ein kjellar med kokande vatn i byen Perm i Russland måndag morgon, melder Reuters. Minst tre personar blei frakta til sjukehus med brannskadar etter ulykka..

P4 - 21 Jan 20 kl. 21:15

Intensiverer kamp mot uforsikrede

Statens vegvesen går til kamp mot bilister som kjører uten pålagt forsikring. Ifølge NRK er 35.000 kjøretøy uten forsikring i Norge i dag, og etaten intensiverer nå kontroller for å luke bilistene ut.

NRK - 19 Jan 20 kl. 13:55

Jenta ved bevissthet

Politiet melder at jenta som falt fra en skiheis i Sirdal skal være ved bevissthet. Det har mest sannsynlig ikke vært en Ulykke, men et sykdomstilfelle. Hun blir ivaretatt av helsepersonell.

NRK - 19 Jan 20 kl. 05:14

Arbeider omkom i Ulykke i Sirdal

En arbeider mistet sent lørdag kveld livet i en fallUlykke på Vindmølleparken på Tonstad i Sirdal i Vest-Agder. Politiet fikk melding om arbeidsUlykken klokken 23.45.

NRK - 09 Jan 20 kl. 08:47

To personer omkom i Ulykke

To førere mistet livet og to ble lettere skadd i en omfattende Ulykke med fire trailere på E6 ved Tømmerneset nær Innhavet i Nordland onsdag kveld. De to som omkom, var en svensk statsborger i 30-årene bosatt i Nordland og en mann i 50-årene bosatt i Troms..

NRK - 09 Jan 20 kl. 08:47

To sjåfører omkom i Ulykke

To førere mistet livet og to ble lettere skadd i en omfattende Ulykke med fire vogntog på E6 ved Innhavet i Nordland onsdag kveld. De to som omkom, var en svensk statsborger i 30-årene bosatt i Nordland og en mann i 50-årene bosatt i Troms..

Klartale - 02 Jan 20 kl. 08:59

Forsvarets sjef døde i Ulykke

Shen Yi-ming døde i en Ulykke med helikopter. Det gjorde også sju andre personer..

VG - 13 Jan 20 kl. 17:29

Barn døde i trafikkUlykke i Oslo: Skal ha skjedd fotgjengerfelt

Et barn omkom mandag ettermiddag i en Ulykke på Slemdal vest i Oslo.

VG - 13 Jan 20 kl. 17:29

Liten gutt døde i trafikkUlykke i Oslo: Skal ha skjedd fotgjengerfelt

En liten gutt omkom mandag ettermiddag i en Ulykke på Slemdal vest i Oslo.

VG - 13 Jan 20 kl. 17:29

Liten gutt døde i trafikkUlykke i Oslo: Skal ha skjedd i fotgjengerfelt

En liten gutt omkom mandag ettermiddag i en Ulykke på Slemdal vest i Oslo..

P4 - 03 Jan 20 kl. 14:07

Kritisk skadd etter Ulykke

To personer er kritisk skadet etter en Ulykke på E6 nordgående mellom Son og Vestby. I alt var fire biler og ni personer involvert i hendelsen. Ifølge politiet var det kø på strekningen da en bil ikke skal ha oppfattet køen og kjørte inn i bilen foran.

VG - 14 Jan 20 kl. 10:36

Etterlyser vitner etter at gutt (2) omkom i trafikkUlykke

En gutt omkom mandag ettermiddag i en Ulykke på Slemdal vest i Oslo. Politiet ønsker fortsatt flere opplysninger og ber vitner ta kontakt..

NRK - 13 Jan 20 kl. 04:24

Skadd person funnet i hus i Oslo

Politiet i Olso melder at de har funnet en skadd person i et hus på Risløkka i Bjerke bydel. Det er uklart om det dreier seg om en Ulykke eller et straffbart forhold..

VG - 14 Jan 20 kl. 10:36

Gutt (2) døde i trafikkUlykke - siktedes forsvarer: – Han har det fryktelig tungt

En gutt på to år omkom mandag ettermiddag i en Ulykke på Slemdal vest i Oslo. En mann er fratatt førerkortet og har status som siktet. - Han har den dypeste medfølelse for familien, sier mannens forsvarer..

P4 - 03 Jan 20 kl. 06:22

Alvorlig Ulykke i Bergen

En bilfører mistet livet i en Ulykke i Fløyfjellstunnelen i Bergen nå i morgentimene. Bilen har ifølge politiet kjørt i fjellveggen. Det ble blir gitt førstehjelp på stedet, men livet sto ikke til å redde.

NRK - 11 Jan 20 kl. 23:16

Drønn fra Herøya er ikke Ulykke

Høye drønn fra Herøya Industripark i Porsgrunn førte til at mange beboere reagerte lørdag kveld. Arild Alfheim, operasjonsleder i Sør-Øst politidistrikt, sier til Telemarksavisa at det dreide seg om en «planlagt avbrenning» på en av fabrikkene..

P4 - 30 Dec 19 kl. 19:46

Ulykke i Rælingstunnelen

To biler har vært involvert i en Ulykke i Rælingtunnelen. En bil fikk motorstopp, og den andre kjørte inn i denne, opplyser politiet. Skadeomfanget på de to involverte personene er ikke kjent, men bilene skal være totalskadet.

P4 - 13 Jan 20 kl. 05:41

Mann funnet hardt skadet i Oslo

En mann i 70-årene er funnet hardt skadet i et hus på Risløkka i Oslo. Det er uklart om det er en Ulykke eller om det kan ha skjedd et straffbart forhold. Ingen naboer eller vitner skal ha sett noe, og politiet sier de holder alle muligheter åpne..

P4 - 31 Dec 19 kl. 05:11

Omkom i scooterUlykke

En mann i 50-årene døde i en snøscooter-Ulykke i Rjukan i Telemark ved midnatt. Ifølge politiet var to personer på tur med hver sin scooter. Den ene kjørte inn i et tre ved Aslakstaulvatn, sørvest for Gaustatoppen.

Aftenposten - 10 Jan 20 kl. 11:30

Vestlig etterretning mener flyet ble skutt ned. Dette hullet vekker oppsikt.

MOSKVA (Aftenposten): Dette er noen av årsakene til at flykræsjet i Iran gikk fra å bli omtalt som en Ulykke til en nedskytning..

P4 - 08 Jan 20 kl. 13:10

Alvorlig Ulykke i Drammen

En person er bekreftet omkommet etter å ha blitt påkjørt i Drammen i ettermiddag. Personen skal ha blitt påkjørt av et tyngre kjøretøy, og politiet etterforsker Ulykken..

NRK - 08 Jan 20 kl. 23:58

E6 ryddet etter Ulykke ved Oppdal

Et vogntog som sperret E6 ved Driva sør for Oppdal i Trøndelag er nå fjernet, og trafikken går igjen normalt fordi Ulykkesstedet, opplyser politiet i Trøndelag. Det er vanskelige kjøreforhold og dårlig sikt på stedet..

NRK - 09 Jan 20 kl. 04:23

E6 Saltfjellet stengt pga uvær

E6 over Saltfjellet i Nordland er helt stengt på grunn av uvær. Lenger nord, mellom Fauske og Narvik, er E6 stengt nord for Tømmernestunnelen på grunn av Ulykke. Ferjestrekningen Bognes–Skarberget–Lødingen er også innstilt..

NRK - 09 Jan 20 kl. 00:14

Fire vogntog sperrer E6 i Nordland

Fire vogntog sperrer E6 ved Tømmerneset nær Innhavet, melder politiet i Nordland. De fire bilene med hver sin fører har vært involvert i en Ulykke. Nødetatene er framme på stedet..

P4 - 06 Jan 20 kl. 15:18

Døde etter Ulykke

En mann døde etter å ha fått et tre over seg i Lindesnes i Agder i dag. Det opplyser politiet i Agder. Ulykken har skjedd i forbindelse med trefelling, skriver Fædrelandsvennen..

VG - 06 Jan 20 kl. 17:06

TV-anmeldelse «Mannen som falt»: Et fall – og en løsning?

Selvmord? Ulykke? Politisk motivert mord?

NRK - 06 Jan 20 kl. 18:04

Mann omkom i Ulykke i Lindesnes

Ein eldre mann omkom i ei trefellingsUlykke i Lindesnes kommune i Agder måndag. Mannen døydde etter å ha fått eit tre over seg..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt