Uaktuelt

Tuesday, 26 May, 21:32

Nyheter om Uaktuelt

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 12 May 20 kl. 11:57

Kommunenes coronatap beregnes til 14 milliarder i år: - Uaktuelt å kutte i velferden

Det er helt Uaktuelt med et revidert nasjonalbudsjett som fører til at kommunene må kutte i oppvekst og omsorg, mener Senterpartiet..

Aftenposten - 12 May 20 kl. 06:27

Trump: Uaktuelt å endre handelsavtalen med Kina

Enkelte kinesiske rådgivere tar til orde for en ny vurdering av den delvise handelsavtalen som er inngått mellom USA og Kina. Uaktuelt, sier president Trump..

E24 - 12 May 20 kl. 06:06

Trump: Uaktuelt å endre handelsavtalen med Kina

Enkelte kinesiske rådgivere tar til orde for en ny vurdering av den delvise handelsavtalen som er inngått mellom USA og Kina. Uaktuelt, sier president Trump..

Aftenposten - 21 May 20 kl. 09:29

Siste sjanse for Tokyo-OL: Helt Uaktuelt med ny flytting

IOC-president Thomas Bach sier at det ikke kommer på tale å utsette neste års OL i Tokyo ytterligere..

NRK - 21 May 20 kl. 09:07

Bach: Uaktuelt å flytte OL igjen

IOC-president Thomas Bach har fått mye kritikk for håndteringen av OL-utsettelsen. I et intervju med engelske BBC ytrer han at det ikke kommer på tale å utsette Tokyo-OL igjen. – Det er en mammutoppgave å flytte lekene med tolv måneder, sier Bach..

P4 - 15 May 20 kl. 11:50

Forståelig at sykepleiere vil kjempe for høyere lønn

- Det er veldig forståelig at Norsk sykepleierforbund truer med streik for å få lønnsvekst i år. Det sier økonomiprofessor ved Universitetet i Oslo, Karl Ove Moene. I revidert nasjonalbudsjett er lønnsveksten nedjustert, men Sykepleierforbundet sier det er Uaktuelt å bli avspist med nullveskt i lønn etter å ha kjempet i fronten mot koronaviruset..

NRK - 11 May 20 kl. 23:00

Trump vil ikke reforhandle med Kina

USAs president Donald Truimp sier det er Uaktuelt å reforhandle handelsavtalen som ble inngått med Kina i januar, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 12 May 20 kl. 10:14

Utsetter kutt i eiendomsskatten

Regjeringen utsetter kutt i den maksimale eiendomsskattesatsen for boliger og fritidsboliger fra 2021 til 2022, erfarer NTB. Skattesatsen skal kuttes fra 5 til 4 promille. Fremskrittspartiet sier det er helt Uaktuelt å støtte en slik å utsettelse..

Aftenposten - 27 Apr 20 kl. 17:08

Høgmo om ledig jobb på Alfheim: – Uaktuelt å trene TIL nå

Trenerjakten i Tromsø går videre - uten Per-Mathias Høgmo..

Aftenposten - 29 Apr 20 kl. 09:58

RBK-gullkalvens kontrakt går ut: Derfor er det Uaktuelt å forhandle nå

Birger Meling mener det blir helt feil å diskutere sin egen RBK-framtid så lenge klubben har permitterte ansatte og spillere på lønnskutt..

Aftenposten - 02 May 20 kl. 08:00

Alexander Kristoff om rollen som firebarnspappa: – Jeg kommer ikke til å presse barna til å følge i mine fotspor

Til sommeren blir Alexander Kristoff firebarnspappa når tvillingene Luca og Louie kommer. Selv om idretten har gitt ham uforglemmelige øyeblikk, er det Uaktuelt å presse noen av barna inn i sykkelsporten..

Dagbladet - 23 Apr 20 kl. 00:08

Oslo snur – vil ikke rive Y-blokka

Et flertall i Oslo bystyre støtter et forslag om å utrede om hele eller deler av Y-blokka han bevares. Uaktuelt med en omkamp, svarer regjeringen..

P4 - 23 Apr 20 kl. 20:38

Vil ikke fly med tomme midtseter

Sjefen for flyselskapet RyanAir sier det er Uaktuelt å fly med tomme midtseter, uten å få betalt for det. Når flytrafikken igjen vil ta seg opp, kan det komme et forbud mot å fylle seteradene, ifølge den internasjonale luftfartsorganisasjonen IATA. Målet med det er å sikre god nok avstand mellom passasjerene.

P4 - 05 Apr 20 kl. 14:53

- Uaktuelt å åpne skoler nå

- Det er Uaktuelt for Oslo å åpne skoler og barnehager rett etter påske. Det sier skolebyråd Inga Marte Thorkildsen til Aftenposten. Hun sier det ikke er trygt å åpne ennå, og mener det heller ikke er riktig av praktiske hensyn, fordi folk trenger forutsigbarhet.

Aftenposten - 05 Apr 20 kl. 14:19

Skolebyråden slår fast: Uaktuelt å åpne skoler og barnehager i Oslo første uke etter påske

Skolestart like etter påske er uforsvarlig, mener Inga Marte Thorkildsen (SV). Samtidig slår hun full alarm: Kommunen når bare en brøkdel av barna med ekstra behov..

NRK - 05 Apr 20 kl. 14:50

Skolene i Oslo åpnes ikke

Skolebyråd Inga Marte Thorkildsen (SV) sier det er Uaktuelt for Oslo å åpne skoler og barnehager etter påske. – Det er også av praktiske hensyn, sier Thorkildsen til Aftenposten. Hvor lenge Oslo-skolene blir stengt er uvisst..

Aftenposten - 02 Apr 20 kl. 11:19

Tour de France-sjefen varsler avlysning dersom det blir tilskuernekt

Det er Uaktuelt å gjennomføre 2020-utgaven av Tour de France dersom den må avholdes uten tilskuere, ifølge rittsjef Christian Prudhomme..

VG - 21 Mar 20 kl. 21:27

OL i 2020 er en illusjon: Nå er det bare seigpining ...

Dersom IOC åpner øynene vil selv ringenes herrer se at OL er Uaktuelt i sommer. Nå er det snart ikke mulig å ignorere vekkerklokken mer..

VG - 22 Mar 20 kl. 19:19

IOC vil avgjøre OL-skjebnen innen fire uker - Uaktuelt å avlyse

Den internasjonale olympiske komité har på et ekstraordinært styremøte bestemt seg for å begynne å vurdere scenarioer for OL, som kan inkludere utsettelse. En avlysning blir ikke vurdert..

Aftenposten - 20 Mar 20 kl. 11:01

Iversen er i gang med «den vanskeligste delen av jobben» - dropper trolig nytt lag

Ole Morten Iversen tror det er Uaktuelt med eget sprintlag for kvinnene i VM-sesongen. Nå er treneren godt i gang med neste års landslagssuttak..

Aftenposten - 05 Mar 20 kl. 10:48

Søreide: Uaktuelt å gi etter for Tyrkias press

Det er ikke akseptabelt å bruke migranter og flyktninger som et politisk pressmiddel, ifølge utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H)..

Klartale - 26 Feb 20 kl. 19:37

Viruset kan stoppe idretten

Det europeiske fotballforbundet vurderer å utsette europa-mesterskapet. Årsaken er covid-19-viruset. Samtidig er det Uaktuelt å utsette de olympiske lekene..

Aftenposten - 21 Feb 20 kl. 19:27

Vurderer utlån for RBK-talentet – Uaktuelt med 2. divisjon

Erik Botheim kan han ende opp som et tredjevalg på topp for Rosenborg denne sesongen..

E24 - 08 Feb 20 kl. 21:00

Tar ikke ansvar for kundenes utslipp: – Det er helt Uaktuelt

Equinor setter seg nye klimamål som også omfatter utslippene fra kundenes bruk av olje og gass, men tar ikke ansvar for utslippene. – Det er helt Uaktuelt, sier konsernsjef Eldar Sætre..

Aftenposten - 14 Feb 20 kl. 10:57

Utvalg vil fjerne kjønnspoeng ved opptak til studier. – Uaktuelt, sier Ap.

Ved opptak til enkelte studier risikerer studenter å bli forbigått av søkere med lavere karakterer – bare fordi de har et annet kjønn. Nå vil utvalg fjerne kjønnspoeng..

NRK - 12 Feb 20 kl. 08:25

Sier kortere arbeidstid er Uaktuelt

Jan Tore Sanner (H) har en klar beskjed til alle som kjemper for kortere arbeidstid. – Glem det, sier finansministeren. Finansministeren viser til at dersom normalarbeidstida kuttes fra 37,5 til 34 timer i uka, vil det redusere nasjonalformuen..

E24 - 12 Feb 20 kl. 14:24

Oljegiganter vil bruke norsk kraft til å elektrifisere britiske oljefelt: – Uaktuelt

BP, Shell og Total vil elektrifisere flere av sine felt på britisk sokkel med kraft fra det norske nettet. – Hvorfor skal vi selge vår rene energi på billigsalg til engelsk sokkel for at deres klimaregnskap skal se bedre ut, spør tidligere olje- og energiminister Sylvi Listhaug..

P4 - 09 Feb 20 kl. 18:06

Keshvari vil ha etterlønn

Mazyar Keshvari som har innrømmet å ha levert falske reiseregninger og svindlet penger fra Stortinget har bedt om å få etterlønn når han slutter som stortingsrepresentant. Det melder Aftenposten. Han var vara for Siv Jensen mens hun var finansminister.

Aftenposten - 30 Jan 20 kl. 10:15

De droppet «antifeministiske» bryllupstradisjoner: – Det var helt Uaktuelt for oss

Vigsler i Human-Etisk Forbund og biskopen i Oslo skulle ønske flere gjorde som Kaisa og Robin Hansen Suckow..

Aftenposten - 29 Jan 20 kl. 08:32

Forsvarer nekter innsyn i femåringens helsetilstand

Det er helt Uaktuelt å gå ut med taushetsbelagte opplysninger om helsetilstanden til femåringen som nylig kom fra Syria, ifølge morens advokat..

VG - 29 Jan 20 kl. 07:23

Forsvarer nekter innsyn i femåringens helsetilstand

Det er helt Uaktuelt å gå ut med taushetsbelagte opplysninger om helsetilstanden til femåringen som nylig kom fra Syria, ifølge morens advokat..

NRK - 29 Jan 20 kl. 08:13

Nekter innsyn i helsetilstanden

Det er Uaktuelt å gå ut med taushetsbelagte opplysninger om helsetilstanden til femåringen som nylig kom fra Syria, sier morens advokat, Nils Christian Nordhus, til NTB. Gutten ble nylig hentet ut av al-Hol-leiren i Syria med sin mor og lillesøster..

P4 - 29 Jan 20 kl. 06:58

Nekter innsyn i femåringens helsetilstand

Det er helt Uaktuelt å gå ut med taushetsbelagte opplysninger om helsetilstanden til femåringen som nylig kom fra Syria. Det sier morens advokat, Nils Christian Nordhus til NTB. Han sier helseopplysninger til en femåring ikke skal tilflyte offentligheten, og legger til at middelmådige juridiske synspunkter og annen agitasjon i enkelte nettfora ikke endrer dette..

E24 - 23 Jan 20 kl. 06:07

Frp-topper åpner for regjeringssamarbeid med Sp

Flere topper i Fremskrittspartiet vil lokke Senterpartiet over i et framtidig borgerlig regjeringssamarbeid. – Uaktuelt, svarer Sp..

P4 - 25 Jan 20 kl. 09:26

Vil ikke gå av før i mars

- Det er Uaktuelt for byrådet i Bergen å gå av før i mars. Det sier byrådsleder Roger Valhammer fra Arbeiderpartiet til Bergens Tidende. Torsdag ble det klart at byrådet går av etter at fire partier sikret flertall for å stille mistillitsforslag mot skolebyråd Linn Kristin Engø som følge av den såkalte Vigilo-skandalen.

P4 - 02 Jan 20 kl. 16:32

Frp: - Helt Uaktuelt å utrede lyntog

- Det er helt Uaktuelt å utrede muligheten for lyntog i Norge. Det sier nestleder i transportkomitéen på Stortinget, Morten Stordalen fra Frp. Forrige utredning var i 2012 og ble skrinlagt da prislappen viste 1000 milliarder kroner.

P4 - 15 Jan 20 kl. 11:29

Fylkesledere i Frp raser

Flere av Frps fylkesledere vil nå ta partiet ut av regjering og krever ekstraordinært landsstyremøte. Bakgrunnen er regjeringens beslutning om å hente hjem både den 29 år gamle IS-siktede kvinnen og barna hennes. Frp-leder Siv Jensen har hele tiden sagt at det er Uaktuelt at også moren skulle få komme til Norge, og nå mener fylkeslederne i Innlandet, Nordland og Troms og Finnmark , Innlandet at hjemhentingen ikke kan tolereres av Frp..

P4 - 31 Dec 19 kl. 12:48

Uaktuelt med fyrverkeri-forbud

Statsråd mener forbud ikke er veien å gå. – Det er helt Uaktuelt med et forbud mot bruk av fyrverkeri i privat regi. Det sier samfunnssikkerhetsminister Ingvil Smines Tybring-Gjedde.

VG - 25 Dec 19 kl. 06:55

Kinesiske skiledere ville fjerne bok fra biblioteket i Meråker

Ledere for en delegasjon skiløpere fra Kina ønsket å få en kontroversiell kinesisk bok på biblioteket i Meråker fjernet. Uaktuelt, svarer biblioteksjefen..

Aftenposten - 25 Dec 19 kl. 07:02

Kinesiske skiledere ville fjerne bok fra biblioteket i Meråker

Ledere for en delegasjon skiløpere fra Kina ønsket å få en kontroversiell kinesisk bok på biblioteket i Meråker fjernet. Uaktuelt, svarer biblioteksjefen..

E24 - 26 Dec 19 kl. 08:25

Regjeringen sier nei til allianse mot kullkraft

Siden Norge har nær 100 prosent fornybar kraftproduksjon, er det Uaktuelt å delta i en internasjonal allianse mot kullkraft. Utrolig, sier SVs Lars Haltbrekken..

P4 - 25 Dec 19 kl. 07:15

Kinas skiledere ville fjerne bok fra bibliotek i Meråker

Ledere for kinesiske langrennstalenter som er i Norge for å trene mot OL i Beijing i 2022, ønsket å få fjernet en kontroversiell kinesisk bok på biblioteket i Meråker. Kineserne er med på et samarbeidsprosjekt mellom Kina og Norge. Til Adresseavisen sier biblioteksjefen at de har fått flere henvendelser om å fjerne bøker.

VG - 13 Dec 19 kl. 12:22

Sanner (H) og Grøvan (KrF): Uaktuelt med omkamp om lærernormen

Et utvalg foreslår å fjerne lærernormen i sitt forslag til ny opplæringslov. Men både initiativtager Hans Fredrik Grøvan (KrF) og kunnskapsminister Jan Tore Sanner (H) sier nei til omkamp..

NRK - 11 Dec 19 kl. 02:49

Fortsatt for farlig å finne savnede

Åtte personer som er savnet etter vulkanutbruddet på turistattraksjonen White Island på New Zealand mandag, antas å være omkomne. Faren for et nytt utbrudd gjør at det er Uaktuelt å hente dem. Fra før er seks personer bekreftet omkommet..

P4 - 11 Dec 19 kl. 05:28

Kan ikke hente vulkanofre

De åtte personene som er savnet etter vulkanutbruddet på New Zealand i går, blir nå ansett som omkomne. Dermed døde 14 mennesker i utbruddet på turistattraksjonen White Islands. I tillegg er 25 personer kritisk skadd.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt