Uaktuelt

Monday, 18 November, 21:55

Nyheter om Uaktuelt

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 05 Nov 19 kl. 22:05

- Uaktuelt med muslimske barnevernsintitusjoner

Det er ikke aktuelt med egne religiøse barnevernsinstitusjoner innenfor det statlige institusjonstilbudet. Det sier barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad til avisen Vårt land. Avisen skrev i går at Islamsk Råd Norge vil ha egne muslimske insitusjoner, og mener det vil gjøre foreldre tyggere påa t barna får oppdragelse i tråd med deres verdier..

Aftenposten - 29 Oct 19 kl. 05:53

Vedum utelukker samarbeid med MDG

Senterpartiets leder Trygve Slagsvold Vedum sier det er Uaktuelt å inngå et regjeringssamarbeid med Miljøpartiet De Grønne i 2021..

NRK - 29 Oct 19 kl. 07:33

Vedum avviser samarbeid med MDG

Senterparti-leiar Trygve Slagsvold Vedum seier det er Uaktuelt å inngå eit regjeringssamarbeid med Miljøpartiet Dei Grøne i 2021. Vedum har tidlegare sagt at han ønsker eit regjeringssamarbeid med Arbeidarpartiet..

P4 - 30 Oct 19 kl. 05:45

- Rødt skal ikke i regjering

Rødt skal ikke i regjering i 2021. Det fastslår Rødt-leder Bjørnar Moxnes, til tross for at de nå er godt over sperregrensen og nesten dobler sin oppslutning i Aftenpostens måling i dag. 6 prosent får Rødt der - mot 3,6 i forrige måling.

P4 - 29 Oct 19 kl. 05:40

Vedum utelukker MDG-samarbeid

SenterpartilederTrygve Slagsvold Vedum sier det er Uaktuelt å inngå et regjeringssamarbeid med Miljøpartiet De Grønne i 2021. Vedum har tidligere sagt at han vil ha regjeringssamarbeid med Arbeiderpartiet - som igjen har tatt til orde for at det kan være aktuelt å samarbeide med MDG. Vedum sier til Dagbladet at samarbeid med miljøpartiet kan utelukkes..

VG - 21 Oct 19 kl. 19:44

Klar beskjed fra fylkene: Venstre-ledelsen må fornyes

Hele sentralstyret i Venstre tar gjenvalg, tross krav om utskiftninger fra medlemmer og fylkeslag. – Helt Uaktuelt at hele ledelsen forsetter, sier Jan Henrik Nygård, leder i Sogn og Fjordane Venstre..

P4 - 14 Oct 19 kl. 12:40

Går sammen for å redde utbygging av Østfoldbanen

Politikere fra alle politiske partier går nå sammen for å hindre at utbyggingen av Østfoldbanen stanser opp. Det er klart etter et krisemøte i dag. Møtet fant sted etter at regjeringen i forrige uke varslet at det er Uaktuelt å gå videre med Intercity-utbyggingen på Østfoldbanen slik prosjektet er satt opp nå.

P4 - 11 Oct 19 kl. 09:48

Krisemøte om Østfoldbanen

Flere lokalpolitikere i Østfold samles mandag til et krisemøte om togutbyggingen i fylket. Det melder VG. I statsbudsjettet sa regjeringen at det er helt Uaktuelt å gå videre med Intercity-utbyggingen på Østfoldbanen slik prosjektet er satt opp nå, fordi dobbeltsporet mellom Råde og Sarpsborg blir rundt 20 milliarder dyrere enn budsjettert..

VG - 27 Sep 19 kl. 20:07

Hergeirsson klar til å signere: Uaktuelt å presse Håndballforbundet

STAVANGER (VG) (Norge - Brasil 29–24) Han er kåret til årets trener i verden fire ganger. Thorir Hergeirsson (55) kunne tjent større penger ute i Europa. Men det er Uaktuelt å presse Norges Håndballforbundet..

VG - 11 Oct 19 kl. 08:27

Kaos i utbygging på Østfoldbanen – lokalpolitikere advarer mot å kutte stasjoner

Fredrikstad-ordfører Jon-Ivar Nygård (Ap) sier det er helt Uaktuelt å kutte bygging gjennom Fredrikstad sentrum for å spare penger..

E24 - 07 Oct 19 kl. 12:47

Regjeringen om togprosjekt på Østlandet: - Uaktuelt

Den massive utbyggingen på Østfoldbanen henger i en tynn tråd..

VG - 07 Oct 19 kl. 12:43

Regjeringen om togprosjekt på Østlandet: - Uaktuelt

Den massive utbyggingen på Østfoldbanen henger i en tynn tråd..

P4 - 11 Oct 19 kl. 08:45

Ingen garantier om togutbyggingen

Samferdselsminister Jon Georg Dale kan ikke garantere at Østfoldbanen blir bygget ut som planlagt. Denne uken gjorde regjeringen det klart at det er Uaktuelt å gjennomføre de vedtatte planene for nytt dobbeltspor mellom Råde og Sarpsborg. Grunnen er at kostnadene har økt fra 8 milliarder kroner, til mellom 26 og 28 milliarder.

VG - 09 Oct 19 kl. 17:24

Storhamar-nedturen: Uaktuelt å sparke treneren

Storhamars ferske finske trener Miika Elomo (42) hevder at sesongåpningens nedtur var ventet og at han spillernes og styrets full støtte til fortsette på samme linje etter bare fire seirer i løpet av de ni første kampene i Get-ligaen..

P4 - 07 Oct 19 kl. 13:09

Togutbygging kan ryke

- Utbyggingen av dobbeltspor på Østfoldbanen blir mest sannsynlig utsatt i flere år. I fjor ble det klart at dobbeltsporet mellom Råde og Sarpsborg ville rundt 20 milliarder dyrere enn budsjettert. I statsbudsjettet skriver regjeringen at det nå er Uaktuelt å gå videre med Intercity-utbyggingen på Østfoldbanen slik prosjektet er satt opp nå..

Dagbladet - 01 Oct 19 kl. 14:38

Kommisjon vil legge ned tingretter over hele landet

Domstolskommisjonen vil kutte antall tingretter fra 60 til 22. KrF: - Uaktuelt å støtte massenedleggelse..

Aftenposten - 02 Oct 19 kl. 11:45

Ny hytte var Uaktuelt. Da ble redskapsboden gjort om til hytte i hagen.

En hagebod på 14,8 kvadratmeter ble kortreist hyttelykke for familien Skeie på Karmøy. Redskapsboden kom som et flatpakket skall..

NRK - 26 Sep 19 kl. 02:08

Utelukker fredssamtaler

Libyas statsminister Fayez al-Sarraj sier at det er Uaktuelt å innlede fredssamtaler med den libyske opprørslederen Khalifa Haftar. Sarraj brukte store deler av sin tale i FNs hovedforsamling onsdag til å angripe Haftar..

P4 - 11 Sep 19 kl. 17:33

Johansen: - Uaktuelt å endre eiendomsskatten

- Det er helt Uaktuelt å endre eiendomsskatten i Oslo. Det sier Byrådsleder fra Arbeiderpartiet, Raymond Johansen. Gruppelederen for SV i Oslo, Sunniva Holmås Eidsvoll, sa til Aftenposten tidligere i dag at de ønsker å trekke inn mer penger fra de dyreste boligene.

Dagbladet - 18 Sep 19 kl. 20:23

Gir Høyre-frieri blankt avslag

- Det er alltid hyggelig med invitasjoner, sier MDG. Å bytte ut Ap og SV er derimot Uaktuelt, slår de fast..

Dagbladet - 10 Sep 19 kl. 08:53

- Uaktuelt å snakke om regjeringssamarbeid med MDG nå

Ap-nestleder Hadia Tajik gir MDG en kald skulder. Hun sier til Dagsavisen at det mest naturlige er å styre med Senterpartiet og SV om to år..

NRK - 10 Sep 19 kl. 08:43

Tajik: - Uaktuelt å snakke med MDG

Ap-nestleder Hadia Tajik gir MDG en kald skulder. Hun sier til Dagsavisen at det mest naturlige er å styre med Senterpartiet og SV om to år..

NRK - 10 Sep 19 kl. 21:32

Lover ingen kommunesammenslåing

Den nye ordføreren i Lillesand, Einar Holmer Hoven (H) lover allerede i kveld at det blir Uaktuelt for Lillesand kommune å slå seg sammen med andre kommuner..

NRK - 11 Sep 19 kl. 05:37

Ropstad kritisk til utredning

Human-Etisk Forbund ønsker politisk utredning av aktiv dødshjelp, men KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad sier at det er Uaktuelt. I Vårt Land advarer han mot forslaget om utredning, og sier at han frykter det vil være et første steg mot legalisering..

VG - 11 Sep 19 kl. 03:56

Ropstad kritisk til utredning av aktiv dødshjelp

Human-Etisk Forbund ønsker politisk utredning av aktiv dødshjelp, men KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad sier at det er Uaktuelt..

P4 - 10 Sep 19 kl. 16:41

Sp avviser MDG

Et regjeringssamarbeid med Miljøpartiet De Grønne er Uaktuelt. Det slår Senterpartileder Trygve Slagsvold Vedum fast. Flere sentrale Arbeiderparti-politikere har luftet tanken på å innlemme MDG i en allianse for å sikre rød-grønn regjeringsmakt i 2021.

P4 - 11 Sep 19 kl. 06:53

Ut mot utredning av aktiv dødshjelp

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad er svært kritisk til en politisk utredning av aktiv dødshjelp. I august foreslo Human-Etisk Forbund dette for å løfte debatten om temaet, men Ropstad sier til Vårt Land at det er Uaktuelt. Ropstad frykter at en utredning bare vil være et første skritt på veien mot å innføre aktiv dødshjelp..

Dagbladet - 04 Sep 19 kl. 19:47

- Det vil ikke skje

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad vil ikke sitte i en regjering som legaliserer cannabis og andre narkotiske stoffer. Han sier det er Uaktuelt å gjøre som Venstres Ola Elvestuen vil..

P4 - 09 Sep 19 kl. 05:46

- Forsøk på å skille Hongkong vil bli knust

Forsøk på å skille Hongkong fra Kina vil bli knust. Det advarer den statskontrollerte avisen The China Daily på lederplass i dag. Der heter det det at Hongkong er en uatskillelig del av Kina og at ethvert forsøk på løsrivelse er Uaktuelt.

E24 - 25 Aug 19 kl. 16:54

Uaktuelt for MDG å kutte i bompenger

Det er Uaktuelt å kutte i bompengene, sier MDGs Lan Marie Berg. Bompengene i Oslo skal i stedet økes for å finansiere kutt i kollektivprisene..

Aftenposten - 02 Sep 19 kl. 19:20

Storbritannias statsminister om brexit-forslag: Uaktuelt med ytterligere utsettelse

Det opplyste han på en pressekonferanse mandag kveld..

Aftenposten - 04 Sep 19 kl. 12:12

Grøvdal avviser drømmeduell med Johaug: – Helt Uaktuelt

Therese Johaug inviterte Karoline Bjerkeli Grøvdal til duell under NM i terrengløp. Grøvdal reiser i stedet på ferie..

P4 - 03 Sep 19 kl. 13:52

Mest sannsynlig med nyvalg i Storbritannia

Det hersker uten tvil fullstendig kaos i britisk politikk om dagen, men sannsynligheten er størst for at utfallet blir et nytt parlamentsvalg. Det mener Storbritannia-ekspert Jan-Erik Mustad. I dag samles det britiske parlamentet for første gang etter sommerferien, 2 måneder før Brexit-fristen.

P4 - 17 Aug 19 kl. 15:51

- Uaktuelt med mer trafikk

- Det er Uaktuelt for Venstre med bompengetiltak som fører til økt trafikk og utslipp i byene. Det sier Sveinung Rotevatn, som er Venstres statssekretær i Klima- og miljødepartementet, før Frps landsstyremøte i morgen. Frp skal på det ekstraordinære landsstyremøte redegjøre om status i bompengeforhandlingene med de andre regjeringspartiene.

Aftenposten - 27 Aug 19 kl. 12:13

En samlet venstreside skyter ned MDGs bompenge-forslag

Det er Uaktuelt å øke prisene mer nå, sier Ap, SV og Rødt..

Dagbladet - 26 Aug 19 kl. 14:54

Full splid om rushtidsavgift:- En hån mot barnefamiliene

Venstre mener Frp burde skjønt at bompengeavtalen ville innebære rushtidsavgift. Totalt Uaktuelt med Frp i regjering, svarer Sylvi Listhaug..

Hegnar.no - 26 Aug 19 kl. 05:43

MDG-Lan takker nei til regjeringens bompengekutt

Det er Uaktuelt å kutte i bompengene, sier Oslos miljø- og samferdselsbyråd Lan Marie Berg (MDG). Hun vil ikke ta imot regjeringens bompengeløsning..

Dagbladet - 25 Aug 19 kl. 15:46

- Uaktuelt for MDG å kutte i bompengene

Miljø og samferdselsbyråd i Oslo, Lan Marie Berg (MDG) sier de i stedet vil gå inn for å øke bompengene for å kutte i billettprisene på kollektivtrafikken..

P4 - 16 Aug 19 kl. 05:59

- Uaktuelt å forby elsparkesykler

- Det er helt Uaktuelt å forby elsparkesykler. Det sier samferdselsminister Jon Georg Dale. I Trondheim må elsparkesykler fjernes umiddelbart etter at kommunen tirsdag vedtok nye utleieregler.

P4 - 25 Aug 19 kl. 21:11

Uenige om bompenger

Byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen fra Arbeiderpartiet sier det er Uaktuelt å øke bompengenivået i Oslo. Dermed er han uenig med miljø - og samferdselsbyråd Lan Marie Berg fra MDG, som mener det er nødvendig for å få ned trafikken, og sørge for nok penger til kollektivprosjekter. Johansen sier til NTB at de har en avtale, som ligger fast, og at bompengenivået ikke skal opp..

P4 - 23 Aug 19 kl. 13:42

- Kan bli mindretallsregjering

- Dersom det blir regjeringskrise på grunn av bompengesaken vil trolig Erna Solberg kunne fortsette som statsminister. Det sier valgforsker Svein Tore Marthinsen. Kilder i Frp har hevdet at Venstre er klare til å gå ut av regjering dersom de ikke får det som de vil i bompengestriden, mens Frp på sin side har sagt at det er Uaktuelt å forhandle videre..

P4 - 25 Aug 19 kl. 16:04

- Nei til bompengekutt i Oslo

- Det er Uaktuelt for Miljøpartiet de Grønne å kutte i bompengene i Oslo. Det sier miljø- og samferdselsbyråd Lan Marie Berg. Hun sier til Dagbladet at de ikke vil ta imot tilbudet fra regjeringen om større statlig finansiering av bypakkene mot en reduksjon i bompengene.

VG - 23 Aug 19 kl. 13:18

Frustrerte Frp-fylkesledere raser mot Venstre: – De driver gjøn med oss

Den store bompenge-spliden i regjeringen skaper frustrasjon hos flere Frp-fylkesledere. De mener det er helt Uaktuelt at Frp skal ut, men at regjeringen klarer seg godt uten Venstre..

VG - 23 Aug 19 kl. 13:18

Frustrerte Frp-fylkesledere: – Er ikke dette godt nok, får Venstre forlate regjeringen

Den store bompenge-spliden i regjeringen skaper frustrasjon hos flere Frp-fylkesledere. De mener det er helt Uaktuelt at Frp skal ut, men at regjeringen klarer seg godt uten Venstre..

Dagbladet - 18 Aug 19 kl. 23:15

Det hvite hus bekrefter:Trump undersøker Grønland-kjøp

Donald Trump vil kjøpe Grønland. Det er Uaktuelt, sier den danske statsministeren..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt