Uønsket

Saturday, 29 February, 10:33

Nyheter om Uønsket

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 22 Feb 20 kl. 23:30

Størst bekymring for barna

Det nordmann er mest bekymret for på internett er barna sine. Seks av ti svarer i en undersøkelse gjrot for Microsoft Norge at de er bekymret for noen i familien når det kommer til nettsikkerhet. Og barnefamilier er mest urolige for Uønsket kontakt med fremmede på nett, melder NTB.

P4 - 12 Feb 20 kl. 09:41

Sexting blant halvparten av norsk ungdom

Norske barn mellom 11 og 16 år er på toppen i Europa i mobilbruk, med et snitt på 3,6 timer daglig på mobilen. Det kommer frem i rapporten EU Kids online 2020. I tillegg viser en rapport fra Universitetet i Oslo at halvparten av norske 15-17 åringer har sendt nakenbilder eller annet seksuelt innhold det siste året.

Aftenposten - 05 Feb 20 kl. 09:41

Svenskene Uønsket på VM-hotell

– Vi var ikke vekomne tilbake, sier treneren..

NRK - 30 Jan 20 kl. 22:52

Irak gjenopptar samarbeid med USA

Etter tre ukers pause gjenopptar Irak det militære samarbeidet med USA i kampen mot IS, opplyser Iraks forsvarsledelse. Etter at USA likviderte den iranske generalen Qasem Soleimani, erklærte Iraks nasjonalforsamling at USAs styrker var Uønsket..

P4 - 23 Jan 20 kl. 10:22

- Utenlandske styrker er ulovlig i landet

- Utenlandske styrker, inkludert de norske, er nå ulovlig i Irak. Det sier parlamentariker i Irak, Ammar al-Shebly, til Klassekampen. Han reagerer kraftig på at norske styrker blir værende på en amerikansk dronebase.

VG - 15 Jan 20 kl. 11:16

Rapport: Pukkellaksen er en alvorlig trussel

Pukkellaksen kan gjøre stor skade i Norge, ifølge en ny risikovurdering om arten, som er Uønsket her i landet..

NRK - 03 Jan 20 kl. 00:33

USA svartelister Cubas forsvarssjef

Cubas forsvarssjef er Uønsket i USA fordi han støtter Venezuelas president Nicolás Maduro, opplyser USAs utenriksdepartement. De mener at han har ansvaret for den delen av cubansk politikk som bidrar til å holde venstreorienterte Maduro ved makten..

NRK - 11 Dec 19 kl. 20:21

Handke Uønsket i Kosovo

Kosovo erklærer Peter Handke Uønsket i landet. Landet boikottet også utdelingen av årets Nobelpris i litteratur, fordi den gikk til forfatteren. Handke er omstridt for sin støtte til Serbia under balkankrigen og for å ha unnskyldt krigsforbrytelser..

Aftenposten - 06 Dec 19 kl. 15:00

Flere stortingsrepresentanter utsatt for Uønsket seksuell oppmerksomhet

16 prosent av stortingsrepresentantene har vært utsatt mobbing eller trakassering. 7 prosent, både menn og kvinner, har vært utsatt for Uønsket seksuell oppmerksomhet..

NRK - 14 Dec 19 kl. 19:03

Kastet vekter rundt seg

En Uønsket gjest ble bortvist fra et treningssenter i Trondheim lørdag, etter å ha vært ufin og kastet vekter rundt seg. Det melder politiet i Trøndelag på Twitter..

Klartale - 06 Dec 19 kl. 15:20

– Mange drikker så mye at de mister kontrollen

Julebordene er i gang. Kvinner sier de får Uønsket seksuell oppmerksomhet, viser ny undersøkelse..

VG - 06 Dec 19 kl. 15:10

Flere stortingsrepresentanter utsatt for Uønsket seksuell oppmerksomhet

En metoo-kartlegging viser at 11 prosent av representantene og de partiansatte på Stortinget har opplevd mobbing eller trakassering det siste året..

P4 - 06 Dec 19 kl. 14:23

Kvinner utsatt på julebord

Hver femte kvinne i Norge har fått Uønsket seksuell oppmerksomhet på julebord. Det viser en ny undersøkelse YouGov har gjort for Rustelefonen. Samtidig oppgir nesten annenhver nordmann at de har opplevd upassende oppførsel fra kollegaer på julebordet..

P4 - 06 Dec 19 kl. 15:10

Stortingsrepresentanter utsatt for mobbing

16 prosent av Stortingsrepresentantene har vært utsatt for mobbing eller trakassering det siste året. Det viser en fersk spørreundersøkelse. Samtidig oppgir 7 prosent at de har vært utsatt for Uønsket seksuell oppmerksomhet.

VG - 03 Dec 19 kl. 03:21

Jay-Z saksøker barnebok

Barneboken «A B to Jay-Z» har vært på markedet i over to år. Nå har boken fått Uønsket oppmerksomhet fra Jay-Z, som saksøker forlaget..

VG - 28 Nov 19 kl. 07:42

Nøkkelvitne svarer på anklager: – Ikke basert på fakta

Tre kvinner anklager Gordon Sondland for Uønsket seksuell tilnærming. – Et forsøk på å påvirke et vitne, svarer EU-ambassadøren..

NRK - 25 Nov 19 kl. 18:19

Seksuell trakassering i Forsvaret

Over 6 prosent av kvinnelige ansatte i Forsvaret sier de har opplevd Uønsket seksuell oppmerksomhet i løpet av det siste året. 31 prosent av dem varslet arbeidsgiver, skriver ABC Nyheter..

VG - 25 Nov 19 kl. 13:25

Prins Andrew-anklager: Vil vitne til FBI

Johanna Sjoberg stod frem for over ti år siden med anklager om Uønsket seksuell kontakt med prinsen. Nå er hun klar for å vitne til FBI..

P4 - 25 Nov 19 kl. 18:46

Mer trakassering i Forsvaret

Det er en økning av seksuell trakassering i Forsvaret. Litt over 6 prosent av kvinnene har blitt utsatt for Uønsket seksuell oppmerksomhet det siste året, mot 4,5 prosent i 2017. Det viser Forsvarets medarbeiderundersøkelse, melder ABC Nyheter.

Dagbladet - 18 Nov 19 kl. 04:25

- Jeg fikk panikk

I en samtale om hvordan filmbransjen har endret seg over åra, nevner Jennifer Lopez en Uønsket hendelse under en kostymeprøve. Skuespillerkollega Lupita Nyong'o synes at bransjen utvikler seg i riktig retning..

VG - 30 Oct 19 kl. 21:36

Kylie Jenner fikk Uønsket beundrer på døra

Kylie Jenner (22) fikk Uønsket besøk tirsdag. En ukjent mann skal ha hamret løs på døren og krevd å få treffe realitystjernen..

P4 - 11 Nov 19 kl. 09:43

180 ansatte uten tilgang på toalett

Å late vannet eller gjøre sitt fornødne er ikke en lett oppgave hvis du jobber på Luftfarttilsynets kontor i Bodø i dag. En vannledning har frosset fast, noe som gjør at 180 ansatte nå ikke har mulighet til å gå på do. Tilsynet ser humoren i det hele, men sier det naturligvis er en Uønsket situasjon.

P4 - 04 Nov 19 kl. 15:10

Høyreekstremist sendt ut av Norge

Den amerikanske høyreekstremisten, rasisten og antisemitten som ble pågrepet av PST i helgen er nå sendt ut av Norge. Amerikaneren ble erklært Uønsket i landet da han skulle tale for likesinnede under en konferanse på Sinsen. Hans forsvarer, John Christian Elden, mener pågripelsen og utvisningsvedtaket var ulovlig, og varsler etterspill..

Aftenposten - 03 Nov 19 kl. 18:58

Abid Q. Raja: Muslimsk «SFO» er skadelig og Uønsket i Norge

– Dette er ikke bra for Norge og heller ikke for muslimsk ungdom, sier Venstres Abid Q. Raja..

Aftenposten - 03 Nov 19 kl. 18:58

Abid Raja: Muslimsk «SFO» er skadelig og Uønsket i Norge

– Dette er ikke bra for Norge og heller ikke for muslimsk ungdom, sier Venstres Abid Raja..

VG - 30 Oct 19 kl. 21:36

Innpåsliten beundrer møtte opp på døra hos Kylie Jenner

Kylie Jenner (22) fikk Uønsket besøk tirsdag. En ukjent mann skal ha hamret løs på døren og krevd å få treffe realitystjernen..

Dagbladet - 17 Oct 19 kl. 21:07

Mistenker hacking - går til anmeldelse

Aller Media har gått til politianmeldelse etter at det ble publisert Uønsket innhold på flere av deres nettsider torsdag kveld..

Aftenposten - 19 Sep 19 kl. 18:49

6.-divisjonsklubb rapportert til kretsen etter Uønsket oppførsel

– Vi tar dette på alvor, sier daglig leder i NFF Rogaland, Erik Løland..

Aftenposten - 07 Sep 19 kl. 16:37

Nå strammes hundebåndet. Norske hunder er Uønsket hos våre naboland.

Norske hunder nektes adgang til Island og er Uønsket på arrangement i Sverige, Danmark og Finland. Frykten for den nye hundesykdommen har spredt seg til våre naboland..

VG - 07 Sep 19 kl. 08:38

Det evinnelige heltidsmaset

Ropene fra både høyre- og venstresiden i politikken vil ingen ende ta. Fra  LO til NHO. Fra avisredaktører til økonomer.

VG - 02 Sep 19 kl. 15:43

Kastet ut av Røst Sp: Var på «feil» valgliste

Senterpartiet har i helgen varslet to medlemmer i Røst Sp om at de er Uønsket som medlemmer i partiet..

Hegnar.no - 18 Aug 19 kl. 08:06

Siv Jensen er Uønsket i Sarpsborg av eget lokallag

Fremskrittspartiet i Sarpsborg har enstemmig vedtatt at partileder Siv Jensen er Uønsket i byen under valget, skriver Sarpsborg Arbeiderblad..

NRK - 17 Aug 19 kl. 18:22

Frp-Lokallag: – Siv Jensen Uønsket

Fremskrittspartiet i Sarpsborg har vedtatt at partileder Siv Jensen er Uønsket i byen under valget. Det skriver Sarpsborg Arbeiderblad. I morgen samles Frps landsstyre til et ekstraordinært møte for å diskutere bompenger og samarbeidet i regjeringen..

Aftenposten - 17 Aug 19 kl. 18:50

Siv Jensen er Uønsket i byen av Sarpsborg Frp

Fremskrittspartiet i Sarpsborg har enstemmig vedtatt at partileder Siv Jensen er Uønsket i byen under valget, skriver Sarpsborg Arbeiderblad..

P4 - 17 Aug 19 kl. 18:42

Jensen Uønsket i Sarpsborg

Et enstemmig styre i Sarpsborg Frp har erklært Siv Jensen Uønsket i byen under valgkampen på grunn av den betente bompengesaken. Det skriver Sarpsborg Arbeiderblad. Ifølge gruppeleder i bystyret, Stein Erik Westlie, skal det være stor misnøye med mangelen på gjennomslag i bompengesaker i regjering.

P4 - 25 Aug 19 kl. 09:08

Ingen mistenkte etter voldtekt

Politiet har så langt ingen mistenkte etter at en ung kvinne skal ha blitt voldtatt i Frognerparken fredag kveld. Det opplyser politiet til NTB. Det ble først meldt om to voldtekter, men den ene viste seg å være Uønsket seksuell handling.

Dagbladet - 17 Aug 19 kl. 19:04

Siv Jensen er Uønsket i byen av Sarpsborg Frp

Bompengeopprør i partiet er forklaringen. Frp's gruppeleder i Sarpsborg hevder Frp kan øke oppslutningen markant hvis partiet går ut av regjering..

Hegnar.no - 17 Jul 19 kl. 06:41

Kallmyr: Mulla Krekar er Uønsket i Norge

En norsk domstol må beslutte om mulla Krekar skal utleveres til Italia, sier justisminister Jøran Kallmyr (Frp). Men han er klar på at Krekar er Uønsket..

NRK - 21 Jun 19 kl. 12:05

Tiltak mot Uønsket valgpåvirkning

For å hindre påvirkning og trusler i gjennomføringen av høstens kommune- og fylkestingsvalg, har regjeringen laget en tiltaksplan. Det er viktig for tilliten til valggjennomføringen i Norge, sier kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland (H)..

Aftenposten - 21 Jun 19 kl. 22:07

USA og Iran kan havne i en Uønsket krig: – Det er skremmende.

ISTANBUL (Aftenposten): Både USA og Iran sier de ikke ønsker en krig. Ekspertene forklarer hvorfor det likevel kan bryte ut krig mellom de to landene..

VG - 19 Jun 19 kl. 10:31

Jeg er lei av kvinner som klager

Christine Krieg har sett seg lei av Uønsket oppmerksomhet fra menn som «bare vil prate litt» Jeg har sett meg lei på kvinner som «bare vil klage litt»..

NRK - 31 May 19 kl. 20:40

Russisk FN-ansatt Uønsket i Kosovo

Kosovo erklærer en russisk FN-ansatt Uønsket etter at han ble pågrepet og såret i en politiaksjon. Statsminister Ramush Haradinaj skriver at han ble utvist for å ha motsatt seg «den konstitusjonelle orden, universelle verdier, fred og stabilitet»..

NRK - 11 Jun 19 kl. 10:11

USA-sanksjoner hindrer Huawei

Mobilprodusent Huawei sier at USA-sanksjoner er til hinder for at de blir størst i verden. Tidligere har Trump sagt at Huawei utgjør en sikkerhetstrussel på grunn av sine bindinger til kinesiske myndigheter, og erklærte deres produkter Uønsket i USA..

Dagbladet - 19 May 19 kl. 09:25

Vant klagesak: Damian (43) ble diskriminert av Eidsvoll-butikker

Hjerneslagrammet ble erklært Uønsket i butikker på Eidsvoll..

P4 - 21 May 19 kl. 05:39

Utsetter Huawei-forbud

Et amerikansk forbud mot å eksportere teknologi til det kinesiske selskapet Huawei er utsatt i 90 dager på grunn av juridiske forhold. Det opplyser amerikanske tjenestemenn. President Donald Trump har slått fast at Huawei utgjør en sikkerhetsrisiko på grunn av sine bindinger til kinesiske myndigheter og har erklært deres produkter Uønsket i USA..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt