Tyskland

Sunday, 19 January, 08:24

Nyheter om Tyskland

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 14 Jan 20 kl. 07:41

Flere politiaksjoner i Tyskland

Politiet i Tyskland har gått til aksjon i fire delstater for å stanse det de omtaler som planlagte, alvorlige voldshandlinger. Myndighetene har foreløpig ikke gitt noen opplysninger om trusselen eller hvem som skal stå bak..

P4 - 14 Jan 20 kl. 07:43

Stor politiaksjon i Tyskland

I Tyskland er personer i fire delstater pågrepet, mistenkt for å ha planlagt alvorlige voldshandlinger. Det er ukjent hvem som står bak, eller hva konkret de er pågrepet for. Politiet opplyser at de vil komme med flere detaljer etter at ransakingene er gjennomført..

P4 - 09 Jan 20 kl. 15:24

Olsbu Røiseland vant

Marte Olsebu Røiseland leder så langt dagens sprint i skiskyting i Oberhof i Tyskland som fortsatt pågår. Hun skjøt to fulle hus, og har gått i mål 33 sekunder foran Denise Hermann fra Tyskland som er på en andreplass..

P4 - 09 Jan 20 kl. 15:24

Olsbu Røiseland leder

Marte Olsebu Røiseland leder så langt dagens sprint i skiskyting i Oberhof i Tyskland som fortsatt pågår. Hun skjøt to fulle hus, og har gått i mål 33 sekunder foran Denise Hermann fra Tyskland som er på en andreplass..

Aftenposten - 10 timer siden

Haalands drømmedebut slås stort opp i utenlandske medier. I Tyskland kalles han for et naturfenomen.

Og klubben spøker med at 19-åringen allerede har fått seg en kjæreste i Dortmund..

Aftenposten - 9 timer siden

Kroatia til EM-semifinale etter thriller, kan bli Norges motstander

Kroatia er klar for semifinale i håndball-EM før de to siste kampene i hovedrunden. Lørdagens 25-24-seier over Tyskland sørget for det..

NRK - 07 Jan 20 kl. 08:01

Tyskland trekker soldater fra Irak

Tyskland har besluttet å trekke deler av sine styrker i Irak ut av landet, melder AFP. Det skjer i kjølevannet av USAs likvidering av den iranske generalen Qasem Soleimani i Bagdad i forrige uke..

NRK - 07 Jan 20 kl. 14:14

Kraftig fall i tysk klimautslipp

Utslippene av klimagasser i Tyskland falt med hele 6,5 prosent i fjor, ifølge den tyske tankesmien Agora Energiewende. Hvis tallene stemmer, har Tyskland kuttet omtrent like mye klimagasser som Norge slipper ut i løpet av et helt år..

Klartale - 07 Jan 20 kl. 08:56

Tyskland henter ut soldater fra Irak

Tyskland flytter noen av sine soldater ut av Irak. Det skjer etter at USA drepte den iranske generalen Qasem Soleimani..

Aftenposten - 07 Jan 20 kl. 08:12

Tyskland trekker soldater ut av Irak

Regjeringen i Tyskland flytter noen av sine soldater i Irak ut av landet i kjølvannet av USAs likvidering av den iranske generalen Qasem Soleimani..

NRK - 19 timer siden

Tyrkia har deportert IS-mistenkt

En tysk kvinne mistenkt for å være IS-tilhenger er sammen med sine tre barn deportert til Tyskland av tyrkiske myndigheter, opplyser tysk politi. Kvinnen ble pågrepet ved ankomst og er ventet å bli tiltalt for medlemskap i en terrororganisasjon..

NRK - 09 Jan 20 kl. 13:54

Fordømmer Israels planer

EU og Tyskland fordømmer Israels plan om å bygge nesten 2.000 nye boliger i bosetningene på Vestbredden og slår fast at det er et brudd på folkeretten. Tyskland reagerer også sterkt.

Aftenposten - Igår: 11:39

Tysk EM-spiller innelåst i garderoben - kom for sent til avkast

Julius Kühn rakk ikke 2.-omgangen av EM-kampen i håndball for Tyskland mot Hviterussland. Han kom seg ikke ut av garderoben i tide..

NRK - 31 Dec 19 kl. 20:41

Tyskland legger ned atomkraftverk

Tyskland legger ned ett av sine sju gjenværende atomkraftverk. Energiselskapet EnBW skriver i en uttalelse at Phillipsburg-kraftverket legges ned. Tyskland har som mål å fase ut all fossil energi og kjernekraft med fornybare energikilder..

NRK - 14 Jan 20 kl. 12:24

Klager på iransk avtalebrudd

Storbritannia, Frankrike og Tyskland klager inn Iran for brudd på atomavtalen. Det kan føre til at sanksjoner mot landet blir gjeninnført..

P4 - Igår: 13:33

Stjal 12 milliarder passord

En 22-åring er pågrepet av Nederlandsk politi, siktet for å ha stjålet 12 milliarder passord og påloggingskoder. Mannen har gjort opplysningene tilgjengelig for nedlasting mot betaling opplyser politiet. Nederlandsk politi har samarbeidet med kolleger i Tyskland, Storbritannia og USA.

NRK - 15 Jan 20 kl. 09:02

Iran truer EU

Irans president Hassan Rouhani advarer om at EU-soldater som blir sendt til Midtøsten kan være i fare. Advarselen kommer etter at Storbritannia, Frankrike og Tyskland har klaget inn Iran for brudd på atomavtalen..

Aftenposten - 15 Jan 20 kl. 16:17

Ny verdenscupseier til Nilsen i Tyskland

Vilde Nilsen befestet sin posisjon som verdenscupleder i paralangrenn med seier på den seks kilometer lange kortdistansen i tyske Altenberg onsdag..

Dagbladet - 13 Jan 20 kl. 08:04

Jeg ville ikke fly – så jeg tok et lasteskip fra Tyskland til Canada

En båt som går sakte over Atlanterhavet, pluss en naturskjønn togtur hjem til Vancouver, utgjør en ganske fin tur over tre uker..

NRK - 14 Jan 20 kl. 14:08

Tyskland ruster opp jernbanen

Den tyske regjeringen har besluttet at landets jernbanenett skal moderniseres for å få folk til å velge grønnere transportløsninger. Landet tar sikte på å redusere klimagassutslippene med 55 prosent innen 2030 sammenlignet med nivået i 1990..

NRK - 15 Jan 20 kl. 12:53

Mistenker kinesisk spionasje

Tysk påtalemyndighet etterforsker tre personer for spionasje på oppdrag fra Kina. En av dem skal være en tysk tidligere EU-diplomat. De to andre skal ha vært ansatt i et tysk lobbyselskap.

VG - 14 Jan 20 kl. 19:57

Farligere uten atomavtalen

Storbritannia, Tyskland og Frankrike klager inn Iran for brudd på atomavtalen. Tre år etter at den historiske avtalen trådte i kraft har den i praksis opphørt å eksistere. Det er alvorlig..

E24 - 14 Jan 20 kl. 15:44

Tyskland ruster opp jernbanen for 600 milliarder kroner

Den tyske regjeringen har besluttet at landets jernbanenett skal gjennom en storstilt modernisering for å få folk til å velge grønnere transportløsninger..

Aftenposten - 14 Jan 20 kl. 12:53

Europeisk klage kan bety slutten for atomavtalen med Iran

Storbritannia, Frankrike og Tyskland klager inn Iran for brudd på atomavtalen. Det kan føre til at sanksjoner mot landet blir gjeninnført..

VG - 15 Jan 20 kl. 09:27

Irans president: Europeiske soldater kan være i fare

Irans president Hassan Rouhani sier at europeiske soldater i Midtøsten kan være i fare etter at Storbritannia, Frankrike og Tyskland klaget inn Iran for brudd på atomavtalen..

Aftenposten - 11 Jan 20 kl. 15:05

Kaos i Dresden: Mannefall for favorittene

Det ble en dramatisk sprintdag i Tyskland..

Aftenposten - 11 Jan 20 kl. 15:05

Tung norsk dag i Dresden: Mannefall for favorittene

Det ble en dramatisk sprintdag i Tyskland..

P4 - 12 Jan 20 kl. 14:11

Norsk seier i kombinert

På kombinertguttas lagsprint i Val di Fiemme ble det norsk jubel. Der vant Norge 1, med Jarl Magnus Riiber og Jørgen Graabak på laget. Tyskland og Østerrike fulgte på de neste plassene..

P4 - 12 Jan 20 kl. 19:05

Ber Iran bevare atomavtalen

Storbritannia, Frankrike og Tyskland ber i en felles uttalelse Iran om igjen å overholde sine forpliktelser i atomavtalen fullt ut. Iran inngikk avtalen i 2015 - den har sørget for innsyn i landets atomprogram i bytte mot sanksjonslettelser..

NRK - 13 Jan 20 kl. 04:00

Ber Iran overholde atomavtalen

Storbritannia, Tyskland og Frankrike oppfordrer Iran til å overholde atomavtalen fra 2015, selv om USA har gått ut. Avtalen pålegger Iran å ikke utvikle atomvåpen. De tre landene ber også Iran om å avstå fra maktbruk mot demonstranter..

P4 - 15 Jan 20 kl. 09:41

Iran truer europeiske styrker

Iran truer EU-styrker og sier europeiske soldater som sendes til Midtøsten kan være i fare. Trusselen kommer fra Irans president Hassan Rouhani etter at Storbritannia, Frankrike og Tyskland nylig klaget inn Iran for brudd på atomavtalen. Klagen kan føre til at FN gjeninnfører sanksjoner mot regimet, noe Iran har reagert kraftig på.

NRK - 12 Jan 20 kl. 19:16

Ber Iran bevare atomavtalen

Storbritannia, Frankrike og Tyskland ber Iran i ei utsegn om å halde forpliktingane i atomavtalen frå 2015. Også Kina, USA og Russland var med på avtalen. Iran har nyleg kunngjort at dei ville trappe opp anrikinga av uran, som er brot på avtalen..

NRK - 31 Dec 19 kl. 20:44

Tyskland legger ned atomkraftverk

Tyskland legger ned et av sine sju gjenværende atomkraftverk. Det skjer som en del av målet om å ha lagt ned samtlige innen utgangen av 2022. Energiselskapet EnBW skriver i en uttalelse at de legger ned Phillipsburg-kraftverket, melder NTB..

P4 - 10 Jan 20 kl. 13:23

Forsøkt å selge stjålne juveler

Noen av juvelene som ble stjålet fra et museum i Dresden i Tyskland i november i fjor har nå dukket opp i Israel. Det israelske sikkerhetsselskaet CGI Group opplyser at en diament og en diamantbesatt bryststjerne er til salgs for til sammen rundt 90 millioner kroner..

P4 - 02 Jan 20 kl. 19:37

Mistenkt etter brann i dyrehage

Tre kvinner er mistenkt for å ha startet brannen i en dyrehage i Tyskland nyttårsaften. 30 aper, blant dem orangutanger, sjimpanser og silkeaper, døde i brannen i byen Krefeld, vest i Tyskland. De mistenkte er en kvinne og hennes to voksne døtre.

P4 - 12 Jan 20 kl. 14:03

Nedtur på lagsprintene i Dresden

Ingen norske lag kom på pallen for hverken kvinner eller herrer på lagsprintene i Dresden i Tyskland i ettermiddag. Frankrike vant for herrene, foran Sverige og Russland. De norske lagene ble nummer fire og fem.

P4 - 11 Jan 20 kl. 14:42

Chanavat best - Skar nummer to

Franske Lucas Chanavat vant verdenscupsprinten i Dresden i Tyskland i ettermiddag. Sindre Bjørnestad Skar ble nummer to og svenske \ Johan Häggstrøm endte som nummer tre. Pål Trøan Aune tok fjerdeplassen og Håvard Solås Taugbøl endte på sjette.

VG - 09 Jan 20 kl. 14:59

Dortmund-stjerne med råd til Haaland

MARBELLA (VG) Borussia Dortmunds midtbanemaestro Julian Brandt (23) mener han og lagkameratene har et ansvar for at Erling Braut Haaland lykkes i Tyskland..

NRK - 10 Jan 20 kl. 13:07

Stjålne juveler forsøkt solgt

To sett med juveler stjålet fra museet Det grønne hvelvet i Dresden i Tyskland, skal være forsøkt solgt i Israel. Et israelsk sikkerhetsselskap ble oppmerksomme på juvelene salget gjennom en rekke eposter. Selgeren skal ha krevd betaling i Bitcoin..

P4 - 08 Jan 20 kl. 16:22

Syk Klæbo står over renn

Johannes Høsflot Klæbo står over verdenscuprennene i Dresden i Tyskland til helgen. 23-åringen har blitt syk etter Tour de Ski, opplyser Skiforbundet. Etter planen skulle han også gå 100-meter supersprint i Dresden på fredag..

P4 - 01 Jan 20 kl. 14:46

Mange aper omkom i Tyskland

Rispapirlykter kan være årsaken til dyretragedien i Tyskland i natt, der minst 30 dyr - de fleste av dem aper - døde i en dyrehage i Krefeld. Alle dyrene i apehuset ble drept da det begynte å brenne kraftig. I huset bodde orangutanger og Sjimpanser, men også fugler og andre dyr.

Aftenposten - 09 Jan 20 kl. 07:14

Tyskerne kommer i hopetall til EM i Trondheim, men professor tror ikke det vil gi stor økonomisk gevinst

Det er ventet mellom 1500 og 2000 tyske supportere til Trondheim Spektrum når Tyskland kaster i gang EM torsdag..

NRK - 07 Jan 20 kl. 13:40

Krisemøte i Brussel om Iran

EUs utenrikssjef Josep Borrell holder krisemøte med utenriksministrene i Storbritannia, Frankrike, Tyskland og Italia for å diskutere Iran og Libya, skriver NTB. Det skjer ifølge britisk UD som følge av USAs likvidering av Qasem Soleimani fredag..

NRK - 06 Jan 20 kl. 08:09

Tyskland vil fremskynde EU-møte

På grunn av den økte spenningen rundt Iran ønsker Tysklands utenriksminister fremskynde et planlagt møte med EUs utenriksministre og holde det denne uken, to uker tidligere enn planlagt, melder NTB..

Dagbladet - 03 Jan 20 kl. 21:53

Denne skaper milliard-drama

Gassledningen fra Russland til Tyskland utvikler seg til et mareritt for Angela Merkel og Vladimir Putin..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt