Tyrkia-eksport

Saturday, 04 April, 20:38

Nyheter om Tyrkia-eksport

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 19 timer siden

425 døde i Tyrkia

Det har vært 69 koronadødsfall i Tyrkia det siste døgnet. Det totale dødstallet er nå 425, opplyste landets helseminister Fahrettin Koca fredag kveld. Over 140.

NRK - 01 Apr 20 kl. 19:42

277 koronasmittede døde i Tyrkia

Totalt 277 mennesker i Tyrkia har tapt kampen mot koronaviruset. Det er registrert 15.679 smittetilfeller i landet.

Dagbladet - 26 Mar 20 kl. 07:09

Innesperret på hotell i Tyrkia

- Alle er fortvila, sier Gunn Thorsdalen. Hun og ektemannen Tor er nå stengt inne på et nedstengt hotell i Alanya. Personer over 65 får ikke gå ut, og Tyrkia har stengt luftrommet..

NRK - 21 Mar 20 kl. 21:22

21 døde av korona i Tyrkia

21 mennesker er døde av koronaviruset i Tyrkia, opplyser helseministeren i landet lørdag. Det er en økning på 12 dødsfall, og antallet smittede økte også med 277 til 947 melder Reuters..

NRK - 22 timer siden

Portforbud for unge tyrkere

Som del av nye koronatiltak i Tyrkia, bes alle under 20 år om å holde seg inne. Samtidig blir det ulovlig for kjøretøy å forlate eller ankomme 31 byer, inkludert Istanbul og Ankara. Det blir også påbudt å bruke ansiktsmasker på markeder og butikker..

NRK - 21 Mar 20 kl. 17:52

Portforbud for eldre i Tyrkia

Tyrkia innfører delvis portforbud for folk over 65 år og for de med kroniske sykdommer på grunn av koronaviruset, melder Reuters. Innenriksdepartementet sa lørdag at portforbudet trer i kraft ved midnatt, og at nærmerer detaljer blir gitt senere..

NRK - 14 Mar 20 kl. 07:54

Mjøndalen sitter fast i Tyrkia

Tyrkia stanser alle flygninger til og fra Norge og åtte andre land fram til 17. april. – Vi jobber på spreng for å finne alternativer sier trener for eliteserielaget i fotball Vegard Hansen til Eurosport.

NRK - 11 Mar 20 kl. 03:05

Første korona-smitte i Tyrkia

En tyrkisk borger har testet positivt for koronaviruset i Tyrkia, opplyser landets helseminister Fahrettin Koca sent tirsdag kveld. Det melder avisen Hurriyet. Dette er det første tilfellet av viruset i Tyrkia..

Dagbladet - 24 Mar 20 kl. 14:52

20 000 i bot etter karantenefest

23-åring fra Kongsvinger hadde vært i Tyrkia. Dro på fest i helga..

P4 - 31 Mar 20 kl. 05:55

Må returnere ubrukelig utstyr

Flere land har den siste uken fått smittevernutstyr fra Kina, som ikke fungerer. Over hele verden jobber helsemyndigheter på spreng for å sikre at sykehusene får det de trenger av utstyr. Nederland måtte nylig sende tilbake 600.

P4 - 09 Mar 20 kl. 23:05

Erdogan til angrep på kritikere

Tyrkias president Recep Erdogan kom i dag med kraftig kritikk mot dem som gir Tyrkia skylden for at mange flere forsøker å ta seg fra Tyrkia til EU. Tyrkia åpnet nylig grensene mot Europa, noe som har ført til at en kraftig økning i antall flyktninger og migranter som har forsøkt å ta seg til Hellas. Men Erdogan sa på en pressekonferanse sammen med NATO-sjef Jens Stoltenberg at det er hinsides enhver fornuft å si at Tyrkia har sjylden for en bølge av uregelmessig invandring..

NRK - 17 Mar 20 kl. 22:20

Tyrkia bekrefter første dødsfall

Tyrkia bekrefter det første dødsfallet i landet knyttet til koronaviruset. En 89 år gammel mann døde tirsdag, opplyste landets helseminister Fahrettin Koca på en pressekonferanse tirsdag. Så langt er det påvist 98 smittetilfeller i landet..

NRK - 14 Mar 20 kl. 10:24

Stenger grensene for ni land

Tyrkia vil fra lørdag avvise reisende fra ni europeiske land, inkludert Norge, for å bremse spredningen av koronaviruset. Tyrkia har hittil registrert fem tilfeller av koronavirus.

NRK - 25 Mar 20 kl. 10:29

20 sikta for drapet på Khashoggi

Tyrkia siktar 20 saudiarabarar for likvidasjonen av journalisten og regimekritikaren Jamal Khashoggi, i fylgje NTB. Han vart drepen på Saudi-Arabia sitt konsulat i Istanbul i 2018..

NRK - 13 Mar 20 kl. 17:53

Tyrkia stopper fly fra Norge

Tyrkiske myndigheter har besluttet å stoppe flyvninger mellom Tyrkia og ni europeiske land. Norge er ett av de landene. Tiltaket vil gjelde fra lørdag 14.

NRK - 13 Mar 20 kl. 17:53

Tyrkia stanser fly fra Norge

Tyrkiske myndigheter har besluttet å stoppe flyvninger mellom Tyrkia og ni europeiske land. Norge er ett av de landene. Tiltaket vil gjelde fra lørdag 14.

NRK - 24 Mar 20 kl. 14:43

20.000 i bot for karantenebrudd

En person har fått en bot på 20.000 kroner etter å ha brutt karantenereglene. Det skriver Innlandet politidistrikt i en pressemelding.

VG - 26 Mar 20 kl. 17:08

Norske OL-boksere i corona-kaos: – Håndhilste på smittede

Norges landslagsutøvere Madeleine Angelsen (21) og Mindaugas Gedminas (23) deltok i IOCs OL-kvalifiseringstevne i London for halvannen uke siden der to boksere og en trener fra Tyrkia skal ha blitt smittet av coronaviruset..

P4 - 24 Mar 20 kl. 15:12

Bot for karantenebrudd

En person i Kongsvinger må betale en bot på 20.000 kroner etter at han har brutt karantenereglene. Vedkommende var pålagt å holde seg hjemme etter en ferie i Tyrkia, men dro allikevel på fest med flere personer lørdag.

VG - 14 Mar 20 kl. 09:01

Corona-faste Mjøndalen får reise hjem fra Tyrkia

Mjøndalen lå corona-fast i Tyrkia, men lørdag er en del av laget på vei hjem til Norge. Trolig vil resten fly hjemover søndag..

Aftenposten - 13 Mar 20 kl. 16:45

Fløy jobber med å få hjem spillere fra treningsleir i Tyrkia: – Komplett kaos

I natt fikk Fløy sendt hjem de første ni spillerne fra Tyrkia. Nå jobber de med å få hjem resten fra treningsleiren..

P4 - 06 Mar 20 kl. 15:25

Jimmie Åkesson deportert fra Tyrkia

Leder for innvandringsfiendtlige Sverigedemokraterna, Jimmi Åkesson, er deportert fra Tyrkia. Åkesson har de siste dagene delt ut flygeblader på grensen mellom Tyrkia og Hellas, og bedt migranter om å ikke komme til Sverige, skriver Expressen. Et stort antall flyktninger fra krigsherjede Syria har de siste dagene forsøkt å nå Europa, etter at Tyrkia åpnet grensene..

NRK - 23 Mar 20 kl. 14:48

Stanser fly fra Storbritannia

Hellas stenger grensa mot Tyrkia og stanser alle flyruter fra Storbritannia, opplyser myndighetene. Greske statsborgere og personer som er bosatt i Hellas, får returnere til landet, men må i 14 dagers karantene etter hjemkomst..

VG - 13 Mar 20 kl. 21:56

Mjøndalen er corona-fast i Tyrkia – leter etter alternative ruter hjem

Tyrkia stanser alle flyvninger til Norge fra lørdag morgen. Nå vet ikke Mjøndalen hvordan de skal komme seg hjem fra treningsleir..

NRK - 10 Mar 20 kl. 11:21

Tyrkia håpar på ny flyktningavtale

Tyrkia håpar på å inngå ein ny avtale med EU om handtering av flyktningar før EUs toppmøte om drygt to veker, skriv NTB. Titusenvis har strøyma til den gresk-tyrkiske grensa etter at den tyrkiske presidenten sa den var open. Det er ikkje EU samde i..

Aftenposten - 03 Mar 20 kl. 21:55

Tusener forsøker å ta seg inn i EU fra Tyrkia

Tusener prøvde tirsdag å ta seg over ei grenseelv fra Tyrkia til Hellas. Samtidig har EUs utenrikssjef dratt til Tyrkia for å diskutere krisen og syriske Idlib..

NRK - 10 Mar 20 kl. 00:26

EU og Tyrkia i samtale om migranter

EU og Tyrkia skal møtes for å evaluere migrantavtalen fra 2016. Det ble avtalt på et møte mellom Tyrkias president, Recep Tayyip Erdogan, EU-president Charles Michel og EU-kommissjonens leder, Ursula von der Leyen, mandag kveld i Brussel..

NRK - 20 Mar 20 kl. 18:51

Norsk statsborger pågrepet i Tyrkia

Tyrkias innenriksdepartement meldte torsdag om at en terrorkriger med norsk statsborgerskap har blitt uttransportert til Norge. Alanyaposten omtalte saken først. UD bekrefter at de er kjent med at en norsk borger er pågrepet at tyrkiske myndigheter..

P4 - 20 Mar 20 kl. 19:39

Norsk fremmedkriger pågrepet

En norsk fremmedkriger er pågrepet i Tyrkia og uttransportert til Norge. Det opplyser Tyrkias innenriksdepartement. Det norske utenriksdepartmentet bekrefter til NRK at de er kjent med at en norsk borger er pågrepet av tyrkiske myndigheter..

Aftenposten - 20 Mar 20 kl. 09:44

Sto uten jobb i Sørloths klubb etter Instagram-innlegget. Nå snakker han ut.

John Obi Mikel (32) var ferdig i Trabzonspor kun tre etter dager at han uttalte seg negativt om koronasituasjonen i Tyrkia. Nå snakker han ut..

P4 - 05 Mar 20 kl. 18:42

Tyrkia og Russland enig om våpenhvile

Tyrkia og Russland har blitt enige om en våpenhvile i Syria fra midnatt i natt. Det opplyser nyhetsbyrået AFP. Urolighetene ved Idlib-provinsen i Syria har de siste ukene ført til en Urolighetene ved Idlib-provinsen i Syria har de siste ukene ført til stort antall flyktninger har forsøkt å nå Europa etter at Tyrkia åpnet grensene.

P4 - 07 Mar 20 kl. 12:08

Våpenhvile i Syria holder

Våpenhvilen i Idlib-provinsen i Syria respekteres foreløpig av begge parter. Det melder nyhetsbyrået AFP. Tyrkia og Russland ble enige om å stanse krigføringen i Syria fra i går midnatt.

NRK - 05 Mar 20 kl. 12:23

Tyrkia setter inn politi ved grensa

Tyrkia har utplassert 1.000 politifolk langs grensa til Hellas for å hindre at gresk politi driver flyktninger og migranter tilbake på tyrkisk side. Tyrkia anklager gresk politi for å ha skutt med skarpt mot migranter.

NRK - 17 Mar 20 kl. 16:12

Evakuerer statsborgere fra Norge

Mer enn 3600 personer fra ni europeiske land hentes tilbake til Tyrkia innen midnatt tirsdag som følge av pandemien. 34 flyginger er satt opp for å gjennomføre evakueringen av hovedsakelig turister og studenter, opplyser landets utenriksminister..

P4 - 11 Mar 20 kl. 12:55

Vil at Russland presser Assad

Tyrkias president Recep Erdogan ber nå Russland legge press på Syria. Presidenten anklager Syria for brudd på våpenhvilen i Idlib-provinsen som ble inngått for å stanse krigføringen i Syria. Urolighetene i provinsen har de siste ukene ført til at et stort antall flyktninger har forsøkt å nå Europa etter at Tyrkia åpnet grensene.

NRK - 06 Mar 20 kl. 14:39

Åkesson deporteres fra Tyrkia

Jimmie Åkesson deporteres fra Tyrkia etter å ha delt ut flygeblader ved grensa til Hellas, skriver svenske Expressen..

NRK - 18 Mar 20 kl. 17:27

Flyr nordmenn hjem fra Marokko

Norwegian setter opp ekstrafly for å få nordmenn, svensker og dansker hjem fra Marokko. Selskapt flyr to fulle fly til Oslo og København onsdag, skriver NTB. Norwegian jobber også med å sette opp flere fly fra Spania og Tyrkia..

Aftenposten - 06 Mar 20 kl. 15:18

Tyrkia deporterer Jimmie Åkesson

Sverigedemokraternas partileder Jimmie Åkesson er pågrepet og deporteres fra Istanbul i Tyrkia etter å ha delt ut flygeblad til migranter ved grensen..

NRK - 07 Mar 20 kl. 10:50

Ber kystvakta stoppe flyktningar

I Tyrkia har president Recep Tayyip Erdogan gjeve kystvakta ordre om å hindre flyktningar og migrantar frå å legge ut på havet mot dei greske øyane i Egearhavet. Førre veke sa Erdogan at Tyrkia ikkje ville gjera noko for å stanse folk som vil reise..

Aftenposten - 07 Mar 20 kl. 22:39

Tyrkia om flyktningsituasjonen: – Dette er bare begynnelsen

Urolighetene fortsetter mellom migranter og grensevakter på grensen mellom Hellas og Tyrkia. – Dette er bare begynnelsen, advarer Tyrkias innenriksminister..

VG - 07 Mar 20 kl. 22:44

Tyrkia om flyktningsituasjonen: – Dette er bare begynnelsen

Urolighetene fortsetter mellom migranter og grensevakter på grensen mellom Hellas og Tyrkia. – Dette er bare begynnelsen, advarer Tyrkias innenriksminister..

VG - 03 Mar 20 kl. 22:24

Tusener forsøker å ta seg inn i EU fra Tyrkia

Samtidig har EUs utenrikssjef dratt til Tyrkia for å diskutere krisen og syriske Idlib..

VG - 07 Mar 20 kl. 21:11

Krysset grensen til Hellas: - Vi ble skutt av grensevaktene

IPSALA, TYRKIA (VG) Tyrkisk militære kjørte dem frem til grenseelven, og hjalp med å finne en gratis båt. Så ble de pågrepet av gresk politi, skutt og skadet. Det forteller krigsflyktninger som er blitt brikker i det politiske spillet mellom Tyrkia og Hellas..

P4 - 03 Mar 20 kl. 06:24

Vil stanse flyktninger på grensen

Frp fremmer i dag flere forslag i Stortinget for å hindre at flyktninger som har oppholdt seg i Tyrkia kommer til Norge. De siste dagene har titusener flyktninger og migranter krysset grensen mellom Tyrkia og Hellas, etter at Tyrkia lettet på grensekontrollen mot EU. Frp frykter en ny situasjon som i 2015-2016, og foreslår i alt ti tiltak for å stoppe den utviklingen.

VG - 07 Mar 20 kl. 21:11

Skulle krysse grensen til Hellas: Hevder de ble skutt av grensevaktene

IPSALA, TYRKIA (VG) Tyrkisk militære kjørte dem frem til grenseelven, og hjalp med å finne en gratis båt. Så ble de pågrepet av gresk politi, skutt og skadet. Det forteller krigsflyktninger som er blitt brikker i det politiske spillet mellom Tyrkia og Hellas..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt