Tyde

Monday, 17 June, 18:37

Nyheter om Tyde

Sortering: Relevans | Senaste
Hegnar.no - 02 Jun 19 kl. 23:28

Blåser det opp til storm i markedet?

Etter nok en uke preget av handelskrig, nervøsitet og overraskende høye oljelagre tetter skyene seg ytterligere over både aksjemarkedet og oljeprisen. Mye kan Tyde på at «suckers rally anno 2019» har nådd en slutt..

E24 - 13 May 19 kl. 06:02

Nettavisen: Finansdepartementet avviser kravet om en eierandel på to tredeler

Dermed kan mye Tyde på at Euronext stikker av med seieren i kampen om Oslo Børs.

P4 - 08 May 19 kl. 16:16

Rabies-mistenkt rev var ikke smittet

Fjellreven på Svalbard som ble mistenkt for å ha rabies var ikke smittet. Det opplyser Mattilsynet, etter at Veterinærinstituttets prøver nå er klare. Reven ble avlivet etter å ha vist avvikende atferd som kunne Tyde på at den hadde den svært alvorlige virussykdommen.

P4 - 07 May 19 kl. 19:46

Mistanke om rabiesutbrudd på Svalbard

Det er mistanke om rabiesutbrudd på Svalbard som stammer fra en fjellrev. Reven ble nylig obdusert etter å ha vist avvikende adferd som kan Tyde på den har virussykdommen. Rabies er flere ganger påvist blant dyr på Svalbard siden 1980-tallet.

NRK - 19 Mar 19 kl. 11:58

Brev kan Tyde på terrormotiv

Et brev som er funnet i fluktbilen til den hovedmistenkte gjør at nederlandsk politi mistenker at angrepet i Utrecht i går var en terrorhandling. Politiet opplyser også at de ikke har funnet noe som Tyder på at gjerningsmannen kjente de tre drepte..

Aftenposten - 06 Mar 19 kl. 21:58

DN: Regjeringen kan komme til å kaste oljeaksjer ut av oljefondet

Tidspunktet finansminister Siv Jensen (Frp) har valgt for offentliggjøring, kan Tyde på at regjeringen vil kaste oljeaksjer ut av oljefondet, melder DN..

NRK - 01 Mar 19 kl. 15:45

Kan ha planlagt forsvinning lenge

Etter det NRK forstår, sitter politiets etterforskere på spor som hittil har vært ukjente. Disse kan Tyde på at savnede Anne Elisabeth Hagens forsvinning var planlagt i lang tid..

NRK - 26 Feb 19 kl. 19:04

Fant slepespor i huset til Hagen

Politiet har funnet spor som kan Tyde på at Anne-Elisabeth Hagen ble slept langs gulvet da hun forsvant fra hjemmet sitt i Lørenskog, melder VG. Avisa skriver at politiet har en teori om at Hagen kan ha blitt angrepet mens hun var på badet..

VG - 26 Feb 19 kl. 18:52

Lørenskog-forsvinningen: Fant slepespor i huset

LØRENSKOG (VG) Politiet har funnet spor som kan Tyde på at Anne-Elisabeth Hagen (69) ble slept langs gulvet da hun forsvant fra hjemmet sitt..

E24 - 26 Feb 19 kl. 15:36

Spenning knyttet til detaljhandelstall: – Stort januarsalg kan Tyde på svak omsetning

Norsk varehandel har sett en nedadgående trend siden før sommeren i fjor. Høye strømpriser får skylden. .

Hegnar.no - 09 Jan 19 kl. 19:33

Valg av kryptovaluta kan Tyde på lite gjennomtenkt bortføring

Kravet om løsepenger i kryptovalutaen monero kan Tyde på lite gjennomtenkt bortføring, mener NorSIS-ekspert om den antatte bortføringen av Anne-Elisabeth Hagen..

NRK - 15 Jan 19 kl. 09:01

Nødnettet er tilbake

Leder for operasjonssentralen i politiet, Magne Tjønnøy, opplyser at nødnettet nå er tilbake i Geiranger. – Brannvesenet har nå kontakt med sine mannskap i Geiranger så da skal alt Tyde på at vi er tilbake til normal status på det, sier Tjønnøy..

Dagbladet - 10 Jan 19 kl. 06:00

Har Slagsvold Vedum lurt Dagbladet?

Dagbladet har nok rett på lederplass når de skriver at antielitismen er velregissert, men noe kan Tyde på at den er så velregissert at selv avisa lar seg lure..

Hegnar.no - 04 Jan 19 kl. 09:50

- Dette kan Tyde på at bunnen i markedet er lagt bak oss

Nordea Markets' Lars Mouland og Nick Pausgaard Fisker om viktige hendelser..

Aftenposten - 02 Jan 19 kl. 09:38

Rød start på året for verdens børser

Børsåret begynner med nedgang, og en ekspert mener fjoråret kan Tyde på at vi står overfor en økonomisk nedgang i de to neste årene..

Hegnar.no - 03 Dec 18 kl. 08:45

- Det er definitivt ingen «juledvale» ennå

- Dette kan Tyde på at flere kjøper seg «oppover» nå..

NRK - 08 Sep 18 kl. 07:53

Mistenker skyting i Rinkeby

I løpet av natten har det blitt løsnet skudd i bydelen Rinkeby i Stockholm, melder Aftonbladet. Ingen personer er meldt skadd, men politiet har funnet hull i vegger som kan Tyde på skyting. De skal også ha funnet en tomhylse et annet sted..

NRK - 27 Jul 18 kl. 10:59

Ammunisjon hindrer slukking

Udetonert ammunisjon fra den annen verdenskrig skaper problemer for mannskapene som slukker en skogbrann utenfor Berlin. Meldinger om smell fra skogen kan Tyde på at det allerede har vært eksplosjoner, skriver det tyske nyhetsbyrået DPA..

NRK - 31 Jul 18 kl. 07:52

Tror Nord-Korea utvikler missiler

Amerikansk etterretning tror Nord-Korea er i ferd med å utvikle nye missiler, skriver Washington Post. Amerikansk etterretning mener at satellittbilder fra Sanumdong kan Tyde på at ett eller to missiler av samme type nå er i produksjon, ifølge NTB..

Dagbladet - 24 Jul 18 kl. 21:57

«Det er fare på ferde. Vi må få regn», skrev Dagbladet i 1947. Nå nærmer vi oss tørkerekorden

Norge har ikke sett liknende tørke siden 1947. Nye analyser kan Tyde på at denne sommeren overgår rekordåret..

VG - 26 Jul 18 kl. 04:03

Nytt dinosaurfunn kan skrive om historien

En dinosaur som nylig er oppdaget i Kina kan Tyde på at Øst-Asia ikke delte seg fra superkontinentet Pangea likevel..

P4 - 25 Jun 18 kl. 08:56

Kvinne funnet død i Uppsala

Svensk politi har startet drapsetterforskning etter at en kvinne i 60-årene ble funnet død i Uppsala i natt. Politiet mener skader på kvinnen kan Tyde på at det har skjedd noe kriminelt. Det er foreløpig ingen mistenkte i saken..

NRK - 25 Jun 18 kl. 08:23

Kvinne funnet død i Uppsala

Politiet etterforsker hva som har skjedd etter at en kvinne ble funnet død i sentrum av den svenske byen Uppsala, skriver Expressen. Politiet mener skader på kvinnen kan Tyde på at det har skjedd noe kriminelt..

NRK - 10 Jun 18 kl. 17:33

Tyder på bånd til Russland

Lekkede eposter som ble offentliggjort søndag, kan Tyde på forbindelser mellom en av de sentrale britiske brexit-kampanjene og russiske tjenestemenn. Det skriver den britiske avisen The Sunday Times..

VG - 13 Jun 18 kl. 17:51

ABC: Tidligere Trump-advokat vil trolig samarbeide i Stormy Daniels-saken

Michael Cohen, Trumps advokat gjennom mange år, etterforskes av FBI for flere forhold. Hans advokater skal nå ha forlatt saken, noe som kan Tyde på at han vil samarbeide..

Aftenposten - 10 Jun 18 kl. 18:23

Sunday Times: Lekkede e-poster Tyder på bånd mellom brexit-kampanje og Russland

Lekkede e-poster som ble offentliggjort søndag, kan Tyde på forbindelser mellom en av de sentrale britiske brexit-kampanjene og russiske tjenestemenn..

E24 - 29 May 18 kl. 13:15

Investorlegende advarer mot ny global finanskrise

George Soros ser en rekke faretegn som kan Tyde på at en ny krise er nært forestående..

P4 - 29 May 18 kl. 16:47

Håper det ikke blir togkonkurranse

At avgjørelsen om hvem som skal kjøre togene på Sørlandsbanen i fremtiden er utsatt, kan Tyde på at hele konkurranseutsettelsen droppes. Det tror Rolf Ringdal, forbundsleder i Norsk Lokmotivmannsforbund. Jernbanedirektoratet sier de trenger mer tid på å bestemme seg, og ikke vil komme med et svar før etter sommeren.

NRK - 28 Apr 18 kl. 02:20

Økning i flyktninger til Hellas

Mellom mars og april økte antall ankomster til Hellas fra Tyrkia fra 300 til 2.500, opplyser Røde Kors i en pressemelding, skriver NTB. – Disse tallene Tyde på en ny kritisk situasjon de nærmeste tiden, sier generalsekretær Bernt G.

NRK - 18 Apr 18 kl. 22:32

Redd for å kritisere egen skole

Fire av ti lektorer redde for å kritisere egen skole. – Det kan Tyde på en ukultur i norske skoler når så mange lærere er redde for å mene noe offentlig om egen arbeidsplass, sier lederen i Norsk Lektorlag..

NRK - 14 Apr 18 kl. 03:13

AFP: Kraftige smell hørt i Damaskus

Nyhetsbyrået melder om kraftige smell i Syrias hovedstad Damaskus. Det kan Tyde på at et angrep er i gang..

NRK - 03 Apr 18 kl. 09:07

Ugyldige stemmer i Egypt-valget

Hele 1,76 millioner stemmesedler, 7,27 prosent av stemmene, var ugyldige under valget i Egypt. Mange skrev navn på kandidater som ikke fikk lov til å stille til valg. Det kan Tyde på at valget ble brukt for å protestere mot regimet, ifølge NTB..

Hegnar.no - 25 Mar 18 kl. 10:34

Kortvarig blaff eller starten på handelskrig?

Børsene i Asia og USA falt kraftig etter at Donald Trump torsdag annonserte innføring av toll på kinesiske varer. Det kan Tyde på at markedene frykter at dette er startskuddet for en større handelskrig..

NRK - 22 Mar 18 kl. 10:49

Avviste Madsens forklaring

Rettsmedisiner og overlege Christina Jacobsen avviste Peter Madsens forklaring i retten i dag. Rettsmedisineren sa at blodutredninger kan Tyde på at Kim Wall fortsatt var i live, da hun ble påført stikkskader av Madsen..

P4 - 16 Mar 18 kl. 20:16

Økning i bekymringsmeldinger fra tannleger

Det har vært en kraftig økning av tannleger som sender bekymringsmeldinger til barnevernet. Dårlig tannstell kan Tyde på at barn utsettes for omsorgssvikt, og i fjor fant tannleger tegn til bekymring hos 872 norske barn, melder NRK. Det er en økning på 80 prosent fra 2013..

P4 - 28 Dec 17 kl. 21:54

Moores klage avvist

Doug Jones er nå offisielt erklært som vinner av senatorvalget i Alabama etter at en domstol i delstaten har avvist et krav fra Roy Moore om omtelling av stemmene. Moore gikk til søksmål og mente det var uregelmessigheter under valget, og at det eventuelt burde holdes nytt valg. Men det er nå funnet noen tegn som skulle Tyde på valgjuks..

NRK - 13 Dec 17 kl. 10:08

Overforbruk av ADHD-medisin

Antall tilfeller av ADHD har økt fra 11.000 til 42.000 på 10 år, ifølge Reseptregisteret.

Aftenposten - 29 Nov 17 kl. 19:00

På denne arbeidsplassen er snittalderen 22 år og likestilling selvsagt

Vil seksuell trakassering og #metoo-historier dø ut med dinosaurene? Denne stikkprøven kan Tyde på det..

VG - 24 Nov 17 kl. 02:08

Avis: Flynn vurderer å samarbeide med Mueller

Michael Flynns og Donald Trumps advokater har sluttet å utveksle russlandsinformasjon, ifølge New York Times, som mener det kan Tyde på at Flynn vurderer samarbeid med granskerne..

VG - 24 Nov 17 kl. 02:08

Avis: Mulig samarbeid mellom Flynn og Russland-etterforsker

Michael Flynns og Donald Trumps advokater har sluttet å utveksle russlandsinformasjon, ifølge New York Times, som mener det kan Tyde på at Flynn vurderer samarbeid med granskerne..

VG - 24 Nov 17 kl. 02:08

Avis: Flynn vil ikke lenger diskutere Russland-etterforskning med Trumps advokater

Michael Flynns og Donald Trumps advokater har sluttet å utveksle russlandsinformasjon, ifølge New York Times, som mener det kan Tyde på at Flynn vurderer samarbeid med granskerne..

E24 - 21 Oct 17 kl. 15:28

Full brems i Stockholm-markedet: Disse luksusleilighetene vil «ingen» ha

Det er ikke bare her hjemme det rapporteres om fallende nyboligsalg. Også hos «søta bror» kommer det meldinger som kan Tyde på at markedet har fått en liten trøkk..

NRK - 01 Oct 17 kl. 10:54

Politiet brukar peparspray

Politiet går til aksjon mot demonstrantar som har sete seg ned framfor bilane deira for å hindre at dei køyrer vidare. NRK sin korrespondent på staden seier det er ei stram lukt av gass i området, noko som kan Tyde på at politiet brukar peparspray..

NRK - 25 Sep 17 kl. 16:40

Sverige: Kan ha funnet ubåt

Avtrykk på havbunnen og ekkolodd-funn i Sverige kan ifølge svenske eksperter Tyde på at det har vært et ukjent undervannsfartøy i havnebassenget i Gävle..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt