Tyde

Monday, 22 October, 07:14

Nyheter om Tyde

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 08 Sep 18 kl. 07:53

Mistenker skyting i Rinkeby

I løpet av natten har det blitt løsnet skudd i bydelen Rinkeby i Stockholm, melder Aftonbladet. Ingen personer er meldt skadd, men politiet har funnet hull i vegger som kan Tyde på skyting. De skal også ha funnet en tomhylse et annet sted..

NRK - 27 Jul 18 kl. 10:59

Ammunisjon hindrer slukking

Udetonert ammunisjon fra den annen verdenskrig skaper problemer for mannskapene som slukker en skogbrann utenfor Berlin. Meldinger om smell fra skogen kan Tyde på at det allerede har vært eksplosjoner, skriver det tyske nyhetsbyrået DPA..

NRK - 31 Jul 18 kl. 07:52

Tror Nord-Korea utvikler missiler

Amerikansk etterretning tror Nord-Korea er i ferd med å utvikle nye missiler, skriver Washington Post. Amerikansk etterretning mener at satellittbilder fra Sanumdong kan Tyde på at ett eller to missiler av samme type nå er i produksjon, ifølge NTB..

Dagbladet - 24 Jul 18 kl. 21:57

«Det er fare på ferde. Vi må få regn», skrev Dagbladet i 1947. Nå nærmer vi oss tørkerekorden

Norge har ikke sett liknende tørke siden 1947. Nye analyser kan Tyde på at denne sommeren overgår rekordåret..

VG - 26 Jul 18 kl. 04:03

Nytt dinosaurfunn kan skrive om historien

En dinosaur som nylig er oppdaget i Kina kan Tyde på at Øst-Asia ikke delte seg fra superkontinentet Pangea likevel..

P4 - 25 Jun 18 kl. 08:56

Kvinne funnet død i Uppsala

Svensk politi har startet drapsetterforskning etter at en kvinne i 60-årene ble funnet død i Uppsala i natt. Politiet mener skader på kvinnen kan Tyde på at det har skjedd noe kriminelt. Det er foreløpig ingen mistenkte i saken..

NRK - 25 Jun 18 kl. 08:23

Kvinne funnet død i Uppsala

Politiet etterforsker hva som har skjedd etter at en kvinne ble funnet død i sentrum av den svenske byen Uppsala, skriver Expressen. Politiet mener skader på kvinnen kan Tyde på at det har skjedd noe kriminelt..

NRK - 10 Jun 18 kl. 17:33

Tyder på bånd til Russland

Lekkede eposter som ble offentliggjort søndag, kan Tyde på forbindelser mellom en av de sentrale britiske brexit-kampanjene og russiske tjenestemenn. Det skriver den britiske avisen The Sunday Times..

VG - 13 Jun 18 kl. 17:51

ABC: Tidligere Trump-advokat vil trolig samarbeide i Stormy Daniels-saken

Michael Cohen, Trumps advokat gjennom mange år, etterforskes av FBI for flere forhold. Hans advokater skal nå ha forlatt saken, noe som kan Tyde på at han vil samarbeide..

Aftenposten - 10 Jun 18 kl. 18:23

Sunday Times: Lekkede e-poster Tyder på bånd mellom brexit-kampanje og Russland

Lekkede e-poster som ble offentliggjort søndag, kan Tyde på forbindelser mellom en av de sentrale britiske brexit-kampanjene og russiske tjenestemenn..

E24 - 29 May 18 kl. 13:15

Investorlegende advarer mot ny global finanskrise

George Soros ser en rekke faretegn som kan Tyde på at en ny krise er nært forestående..

P4 - 29 May 18 kl. 16:47

Håper det ikke blir togkonkurranse

At avgjørelsen om hvem som skal kjøre togene på Sørlandsbanen i fremtiden er utsatt, kan Tyde på at hele konkurranseutsettelsen droppes. Det tror Rolf Ringdal, forbundsleder i Norsk Lokmotivmannsforbund. Jernbanedirektoratet sier de trenger mer tid på å bestemme seg, og ikke vil komme med et svar før etter sommeren.

NRK - 28 Apr 18 kl. 02:20

Økning i flyktninger til Hellas

Mellom mars og april økte antall ankomster til Hellas fra Tyrkia fra 300 til 2.500, opplyser Røde Kors i en pressemelding, skriver NTB. – Disse tallene Tyde på en ny kritisk situasjon de nærmeste tiden, sier generalsekretær Bernt G.

NRK - 18 Apr 18 kl. 22:32

Redd for å kritisere egen skole

Fire av ti lektorer redde for å kritisere egen skole. – Det kan Tyde på en ukultur i norske skoler når så mange lærere er redde for å mene noe offentlig om egen arbeidsplass, sier lederen i Norsk Lektorlag..

NRK - 14 Apr 18 kl. 03:13

AFP: Kraftige smell hørt i Damaskus

Nyhetsbyrået melder om kraftige smell i Syrias hovedstad Damaskus. Det kan Tyde på at et angrep er i gang..

NRK - 03 Apr 18 kl. 09:07

Ugyldige stemmer i Egypt-valget

Hele 1,76 millioner stemmesedler, 7,27 prosent av stemmene, var ugyldige under valget i Egypt. Mange skrev navn på kandidater som ikke fikk lov til å stille til valg. Det kan Tyde på at valget ble brukt for å protestere mot regimet, ifølge NTB..

Hegnar.no - 25 Mar 18 kl. 10:34

Kortvarig blaff eller starten på handelskrig?

Børsene i Asia og USA falt kraftig etter at Donald Trump torsdag annonserte innføring av toll på kinesiske varer. Det kan Tyde på at markedene frykter at dette er startskuddet for en større handelskrig..

NRK - 22 Mar 18 kl. 10:49

Avviste Madsens forklaring

Rettsmedisiner og overlege Christina Jacobsen avviste Peter Madsens forklaring i retten i dag. Rettsmedisineren sa at blodutredninger kan Tyde på at Kim Wall fortsatt var i live, da hun ble påført stikkskader av Madsen..

P4 - 16 Mar 18 kl. 20:16

Økning i bekymringsmeldinger fra tannleger

Det har vært en kraftig økning av tannleger som sender bekymringsmeldinger til barnevernet. Dårlig tannstell kan Tyde på at barn utsettes for omsorgssvikt, og i fjor fant tannleger tegn til bekymring hos 872 norske barn, melder NRK. Det er en økning på 80 prosent fra 2013..

P4 - 28 Dec 17 kl. 21:54

Moores klage avvist

Doug Jones er nå offisielt erklært som vinner av senatorvalget i Alabama etter at en domstol i delstaten har avvist et krav fra Roy Moore om omtelling av stemmene. Moore gikk til søksmål og mente det var uregelmessigheter under valget, og at det eventuelt burde holdes nytt valg. Men det er nå funnet noen tegn som skulle Tyde på valgjuks..

NRK - 13 Dec 17 kl. 10:08

Overforbruk av ADHD-medisin

Antall tilfeller av ADHD har økt fra 11.000 til 42.000 på 10 år, ifølge Reseptregisteret.

Aftenposten - 29 Nov 17 kl. 19:00

På denne arbeidsplassen er snittalderen 22 år og likestilling selvsagt

Vil seksuell trakassering og #metoo-historier dø ut med dinosaurene? Denne stikkprøven kan Tyde på det..

VG - 24 Nov 17 kl. 02:08

Avis: Flynn vurderer å samarbeide med Mueller

Michael Flynns og Donald Trumps advokater har sluttet å utveksle russlandsinformasjon, ifølge New York Times, som mener det kan Tyde på at Flynn vurderer samarbeid med granskerne..

VG - 24 Nov 17 kl. 02:08

Avis: Mulig samarbeid mellom Flynn og Russland-etterforsker

Michael Flynns og Donald Trumps advokater har sluttet å utveksle russlandsinformasjon, ifølge New York Times, som mener det kan Tyde på at Flynn vurderer samarbeid med granskerne..

VG - 24 Nov 17 kl. 02:08

Avis: Flynn vil ikke lenger diskutere Russland-etterforskning med Trumps advokater

Michael Flynns og Donald Trumps advokater har sluttet å utveksle russlandsinformasjon, ifølge New York Times, som mener det kan Tyde på at Flynn vurderer samarbeid med granskerne..

E24 - 21 Oct 17 kl. 15:28

Full brems i Stockholm-markedet: Disse luksusleilighetene vil «ingen» ha

Det er ikke bare her hjemme det rapporteres om fallende nyboligsalg. Også hos «søta bror» kommer det meldinger som kan Tyde på at markedet har fått en liten trøkk..

NRK - 01 Oct 17 kl. 10:54

Politiet brukar peparspray

Politiet går til aksjon mot demonstrantar som har sete seg ned framfor bilane deira for å hindre at dei køyrer vidare. NRK sin korrespondent på staden seier det er ei stram lukt av gass i området, noko som kan Tyde på at politiet brukar peparspray..

NRK - 25 Sep 17 kl. 16:40

Sverige: Kan ha funnet ubåt

Avtrykk på havbunnen og ekkolodd-funn i Sverige kan ifølge svenske eksperter Tyde på at det har vært et ukjent undervannsfartøy i havnebassenget i Gävle..

Aftenposten - 25 Sep 17 kl. 14:29

Svenske eksperter mener havnen i Gävle ble krenket av fremmed undervannsfartøy

Avtrykk på havbunnen og ekkolodd-funn i Sverige kan ifølge svenske eksperter Tyde på at det har vært et ukjent undervannsfartøy i havnebassenget i Gävle..

Hegnar.no - 23 Sep 17 kl. 11:46

Mulig ny atomprøvesprengning i Nord-Korea

Et jordskjelv med styrke 3,4 er registrert i Nord-Korea, ifølge kinesiske medier. Det kan Tyde på at landet har gjennomført nok en atomprøvesprengning..

Hegnar.no - 05 Sep 17 kl. 14:31

Er aksjemarkedet klar for en nedtur?

Det skal være flere ting som kan Tyde på at aksjemarkedet står overfor en korreksjon..

P4 - 30 Aug 17 kl. 14:36

Døde trolig av drukning

Den foreløbige obduksjonsrapporten etter at den 21 år gamle studenten Rakavan Jeevaharan ble funnet død i Nidelva, kan Tyde på at dødsårsaken var drukning. Rapporten påviser ingen sikker dødsårsak, men det går frem at fravær av skader eller sykdom kan tale for at dette var et drukningsdødsfall, opplyser politiet til Adresseavisen. Den endelige obduksjonsrapporten vil først være klar om to måneder..

E24 - 25 Aug 17 kl. 12:42

Samsung-arving korrupsjonsdømt: – Kan Tyde på at en æra er over

Sør-Koreas tredje rikeste mann er dømt til fem års fengsel. Hans far har tidligere blitt dømt, og sluppet fengsel, på grunn av «sitt bidrag til samfunnet»..

NRK - 19 Aug 17 kl. 09:13

16-åring alvorleg skadd i MC-ulukke

Ein 16 år gamal gut er alvorleg skadd etter ei utforkøyring med lett motorsykkel i Orkanger, i Sør-Trøndelag. Guten er køyrt til. Politiet seier at det kan Tyde på at guten har lege skadd ei stund før han vart funnen..

NRK - 30 Jul 17 kl. 17:20

Støren: brannen startet trolig inne

Politiet har foreløpig ingen opplysninger om at brannen på Støren i Sør-Trøndelag lørdag var påsatt. Flere vitner har i løpet av helgen blitt avhørt etter brannen, og etterforskningen kan Tyde på at brannen startet innendørs, melder NTB..

NRK - 27 Jun 17 kl. 07:41

Tror Syria planlegger gassangrep

Pressetalsmann Sean Spicer ved Det hvite hus sier USA har «potensielle» bevis som kan Tyde på at syriske myndigheter forbereder et nytt kjemisk angrep. Det hvite hus har ikke kommet med ytterligere detaljer om hvorfor Spicer gikk ut med advarselen..

P4 - 02 Jun 17 kl. 07:40

Rekordmange nye biler registrert

Rekordmange nye biler registrert i mai. 14.175 nye personbiler kom seg da ut på veiene.

VG - 24 May 17 kl. 07:31

Skaset ikke imponert over den åpne søkerlisten til NIF-toppjobb

Tidligere idrettspresident Hans B. Skaset mener kravene til ny generalsekretær i Norges idrettsforbund må ligge på et langt høyere nivå enn presentasjonen av kandidater til stillingen kan Tyde på..

P4 - 11 May 17 kl. 19:47

Meldt om skuddveksling i Malmø

Svensk politi melder at det er hørt skudd i Malmö i kveld. I følge Aftonbladet har flere personer hørt det som kan Tyde på en skuddveksling, men politiet vil foreløpig ikke bekrefte dette. Det er uklart om noen er skadd..

P4 - 10 Apr 17 kl. 16:01

Yatzy på vei ut?

Tegn kan Tyde på at hyttespillklassikeren sliter..

VG - 13 Apr 17 kl. 09:36

Folkeavstemningen i Tyrkia: Derfor har Erdogan grunn til å smile

ISTANBUL (VG) En analyse av tidligere folkeavstemninger om grunnlovsendringer, kan Tyde på at president Recep Tayyip Erdogan vil få oppfylt ønsket om utvidet makt..

Aftenposten - 28 Mar 17 kl. 05:45

Amnesty: Mulige folkerettsbrudd i Mosul

Amnesty sier økningen i sivile drepte i Mosul, kan Tyde på at den USA-ledede koalisjonen ikke gjør nok for å hindre at ikke-stridende dør i kampene om byen..

NRK - 24 Mar 17 kl. 03:17

FN fordømmer missiltester

FNs sikkerhetsråd fordømmer Nord Koreas rakettester. -Onsdagens missiltest er i sterk strid med Nord-Koreas internasjonale forpliktelser, skriver FN. Den mislykkete oppskytingen kan Tyde på at det var en ny rakettype som ble skutt opp..

NRK - 18 Mar 17 kl. 02:10

Ingenting Tyder på avlytting

USAs justisdepartement har levert en rekke dokumenter om Trumps avlyttingspåstander til Kongressen, og ingenting skal Tyde på at han ble avlyttet. Departementet leverte dokumentene til to komiteer i Kongressen fredag, skriver Reuters..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt