Twitter

Onsdag, 15 Juli, 14:32

Nyheter om Twitter

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 08 juli 20 kl. 16:44

Raja og NFF i Twitter-dialog om breddefotball: – Minner om Trump

Samtidig som kulturminister Abid Raja (V) og Norges Fotballforbund bruker Twitter for å diskutere muligheten for å møtes, fyrer Trond Giske (Ap) løs mot både regjering og helsemyndighetene for håndtering av breddefotballen..

NRK - 2 timer siden

MC-fører hentet med luftambulanse

En MC-fører er fraktet til Førde i luftambulanse etter en kollisjon mellom en personbil og en motorsykkel på E39 ved Jølster, skriver politiet på Twitter. Det er ikke meldt om skadde i personbilen, og veien er nå åpnet igjen..

NRK - 10 timer siden

Evakuert fra båt ved Bjørnøya

En pasient ble i natt hentet med Sea King-helikopter fra et fartøy sør for Bjørnøya og fløyet til sykehus i Hammerfest. HRS Nord-Norge opplyser på Twitter at helikopteret etterfylte drivstoff på KV «Andenes», og at hele operasjonen tok seks timer..

Aftenposten - 30 minutter siden

Britisk ambassadør på Twitter: – Helt vilt vær på Frogner i kveld!

Det var et spektakulært syn den britiske ambassadøren til Norge fikk fanget på video denne uken..

NRK - 18 timer siden

Barnet er enno ikkje funnen

Redningsmannskap leitar etter ein 1 år gamal gut som ramla i elva i Geiranger. Eit finsøk langs elva vil verte gjennomført i løpet av tysdag kveld, opplyser politiet på Twitter..

NRK - 18 timer siden

Barnet er enno ikkje funne

Redningsmannskap leitar etter ein 1 år gamal gut som ramla i elva i Geiranger. Eit finsøk langs elva vil verte gjennomført i løpet av tysdag kveld, opplyser politiet på Twitter..

NRK - Igår: 10:44

Kritisk tilstand etter vold

Tilstanden til mannen som ble utsatt for en voldshendelse i Fauske i natt er kritisk. Det skriver Universitetssykehuset i Nord-Norge på Twitter..

NRK - 20 timer siden

Førstedame minner om munnbind

Førstedamen Melania Trump oppfordrer folk i USA til å bruke munnbind. – Husk å ta på deg ansiktsmaske, øv deg på sosial distanse, selv om det er sommer. Er vi forsiktige nå kan det bety et bedre og tryggere land til høsten, skrev hun på Twitter..

Aftenposten - Igår: 16:23

La ut Twitter-melding i kampens hete. Nå klages eliteserieklubben inn til NFF.

– Absolutt grenseoverskridende, sier Kai Erik Steen, leder for Toppdommerforeningen..

NRK - 14 timer siden

Fleire knivstukne i Sarpsborg

Fleire personar skal vere knivstukne fleire stadar i Sarpsborg seint tysdag kveld. Øst politidistrikt skriv på Twitter at folk må halde seg inne..

NRK - I førrgår: 04:06

MC-førar køyrde inn i murvegg

Ein MC-førar skal vere alvorleg skadd etter å ha køyrd inn i ein murvegg i Trondheim sentrum, opplyser politiet på Twitter. Alle naudetatane er på staden..

NRK - Igår: 13:17

Brann i Rendalen slukket

Boligbrannen i Åkrestrømmen i Rendalen er slukket. To personer var registrert på adressen, én av dem er kjørt til sykehus, mens den andre har fortsatt status som savnet. Politiet skriver på Twitter at åstedsundersøkelser vil gjøres i morgen..

NRK - Igår: 18:29

Branntilløp ved kirke i Grimstad

Ved Norkirken i Grimstad har noen tent på papp og papir inntil en murvegg på bygget. Det skal ikke brenne nå, men det er merke etter svimerker på veggen, melder Politiet i Agder på Twitter..

NRK - Igår: 12:13

Beslaglagt 1400 tabletter

Tollere på Oslo Lufthavn har beslaglagt 1400 tabletter, 20 ampuller og 15 hetteglass fra ulike dopingpreparat i bagasjen til en mannlig reisende som kom på fly fra Budapest. Det skriver Tolletaten på Twitter..

NRK - Igår: 18:16

Uhell fallskjermhopp i Skien

Ved skien lufthavn har en person hatt uhell med et fallskjermhopp, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Ambulanse og politi er på stedet. Det er ukjent skadeomfang..

NRK - Igår: 18:16

Uhell med fallskjermhopp i Skien

Ved skien lufthavn har en person hatt uhell med et fallskjermhopp, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Ambulanse og politi er på stedet..

NRK - I førrgår: 18:33

Kontroll på brann

Brannvesenet skal ha kontroll på branntilløpet på Grovfjord Bo- og Servicesenter i Sør Troms. Det jobbes for øyeblikket med å få kontroll på ni beboere og seks omsorgsleiligheter, skriver politiet på Twitter..

NRK - I førrgår: 09:45

Opphever nedstengning i Catalonia

En lokal domstol i Catalonia i Spania opphever nedstengningen av et område i den koronarammede regionen, hvor 200.000 mennesker har vært sperret av. Katalansk høyesterett skriver om bestemmelsen på Twitter.

NRK - Igår: 18:55

Funn i innsjø der stjerne forsvann

Sheriffkontoret i Ventura, California, skriv på Twitter at det har vorte funne ein person i Piru-innsjøen. Det var i denne innsjøen Glee-skodespelar Naya Rivera forsvann, og søk etter henne har gått føre seg sidan onsdag førre veke..

NRK - I førrgår: 18:33

Kontroll på brann i Grovfjord

Brannvesenet skal ha kontroll på branntilløpet på Grovfjord Bo- og Servicesenter i Sør Troms. Alle de fjorten beboerne er evakuret og uskadd, melder politiet på Twitter..

VG - Igår: 17:33

Kygo slipper låt med Tina Turner

Kygo skriver på Twitter at han skal slippe låt sammen med rockelegenden Tina Turner..

NRK - 12 juli 20 kl. 13:54

Leteaksjon på Blefjell

Politiet har igangsatt leteaksjon etter en mann i 60-årene i området ved Sigridbu på Blefjell, melder VG. Sør-Øst politidistrikt skriver på Twitter at det ikke er mistanke om noe straffbart..

NRK - Igår: 18:55

Funn av person i Piru-innsjøen

Sheriffkontoret i Ventura, California, skriv på Twitter at det har vorte funne ein person i Piru-innsjøen. Det var i denne innsjøen «Glee»-skodespelar Naya Rivera forsvann, og søk etter henne har gått føre seg sidan onsdag førre veke..

NRK - I førrgår: 20:34

Reddet ut sovende person

Brannvesenet hentet ut en sovende mann fra en leilighet i Oslo, etter at de rykket ut til en kraftig tørrkoking i leiligheten, melder politiet på Twitter. Mannen er bevisst og oppegående, ifølge brannvesenet..

NRK - I førrgår: 03:13

To til sykehus etter trafikkulykke

To personer er sendt til sykehus etter en utforkjøring på Averøy i Møre og Romsdal, natt til mandag. Den ene er fløyet til St. Olavs hospital med luftambulanse.

Dagbladet - 09 juli 20 kl. 20:30

Fortjener seriøs dialog

Abid Raja må logge av Twitter og vise at han tar breddefotballen på alvor..

Aftenposten - Igår: 19:22

Kygo skal lage låt sammen med Tina Turner

På fredag slipper Kygo ny låt sammen med Tina Turner, melder den norske artisten på sin egen Twitter-konto..

NRK - 11 juli 20 kl. 12:24

Fem drept i gisselsituasjon

Fem personer er bekreftet døde etter en skuddveksling ved en pinsekirke i byen Zuurbekom i Sør-Afrika lørdag morgen, melder VG. Politiet opplyser på Twitter at de har arrestert 30 mistenkte og beslaglagt over 25 skytevåpen..

NRK - 23 juni 20 kl. 21:18

Twitter merker ny Trump-tweet

Twitter gjemmer og merker en tweet fra Donald Trump som «krenkende». I meldingen truer han med å bruke makt mot demonstranter. Forrige gang Twitter merket en av Trumps Twitter-meldinger truet han med å stenge ned sosiale medier..

NRK - 10 juli 20 kl. 15:46

Problemer med Spotify løst

Musikkstrømmetjenesten Spotify skriver på Twitter at problemene med å åpne appen nå skal være løst..

NRK - 11 juli 20 kl. 03:42

Ku døde etter påkjørsel

En ku døde etter at den ble påkjørt av en bil i Ramnesvegen i Tønsberg. Føreren av bilen er fraktet til sykehus med ukjent skadeomfang. Politiet prøver å finne eieren av kua, skriver de på Twitter..

NRK - 12 juli 20 kl. 02:50

Alle hentet på land

Alle som var om bord i båten, som kjørte på et skjær ved Rakkevik utenfor Tønsberg, skal nå ha kommet seg på land. En mann i 20-årene mistenkes for å kjørt båten i ruspåvirket tilstand, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 10 juli 20 kl. 13:13

Et småfly har krasjet

Småfly krasjet under landing i Meråker i Trøndelag – én person fortsatt fast i flyet, én kom seg ut, melder politiet på Twitter..

NRK - I førrgår: 18:31

12-åring pågrepet for rasisme

Crystal Palace-spiller Wilfried Zaha våknet opp til rasistisk motiverte trusler før møtet med Aston Villa søndag. Politiet har arrestert en 12-åring i saken. Lokalt politi i West Midlands bekrefter pågripelsen på Twitter søndag..

NRK - I førrgår: 17:11

Savnet mann funnet

Mannen i 60-årene som har vært savnet på Blefjell i Telemark er funnet, skriver politiet på Twitter. Mannen er sliten, men oppegående, skriver de videre. Helikopter, hundepatruljer og frivillige deltok i søket..

NRK - 12 juli 20 kl. 03:21

Brann i bolighus i Halden

Nødetatene rykket natt til søndag ut etter melding om brann i et bolighus i Halden. Alle beboerne skal ha kommet seg ut, melder Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 11 juli 20 kl. 20:06

Bollywood-stjerne er koronasmitta

Amitabh Bachchan har testa positivt for Covid-19 og blei laurdag innlagd på sjukehus i heimbyen sin Mumbai. Det melder 77-åringen sjølv på Twitter. Han skriv at familien hans og tilsette allereie har blitt testa og ventar på sine resultat..

NRK - I førrgår: 17:59

Kraftig beruset på Antibac

En mann i 40-årene ble fjernet fra et hotell i Trondheim etter at han drakk seg kraftig beruset på Antibac og forstyrret andre gjester. Det melder politiet på Twitter. Mannen ble sendt til legevakt, og deretter hjem etter å ha blitt klarert der..

Dagbladet - 10 juli 20 kl. 21:46

Kalte Raja «klovn» etter fem øl

Mimir Kristjansson (R) legger seg flat etter Twitter-utspill om Abid Raja (V). - Lov å ta seg en pils, svarer kulturministeren..

P4 - 23 juni 20 kl. 21:40

Twitter skjuler Trump-melding

Twitter har valgt å skjule en ny melding fra Donald Trump. I ettermiddag skrev Trump at det aldri vil være en autonom sone i Washington D.C.

NRK - 11 juli 20 kl. 23:56

Alvorlig skadd etter MC-ulykke

En person er sendt til sykehus etter en MC-ulykke i Ekebergtunnelen i Oslo lørdag kveld. Personen fremstår som alvorlig skadd, skriver politiet på Twitter..

NRK - 11 juli 20 kl. 23:56

Alvorlig skadd etter MC-ulykke

En person er sendt til sykehus etter en MC-ulykke i Ekebergtunnelen i Oslo lørdag kveld. Personen fremstår som alvorlig skadd, skriver politiet på Twitter..

NRK - 11 juli 20 kl. 10:46

Solberg: – Må lære av Srebrenica

Statsminister Erna Solberg minnes de over 8.000 bosnjakene som ble drept i Srebrenica for 25 år siden i en videomelding på Twitter. – Vi må erkjenne fortiden hvis vi skal lege sårene og bygge en framtid basert på sannhet og forsoning, sier Solberg..

NRK - 11 juli 20 kl. 22:09

Mann truga fleire med kniv

Politiet har fått kontroll på ein tydeleg rusa mann som truga eit fleirtal andre med kniv på Krøderen. Folk på staden hadde stengt mannen inne på et rom og ringt etter hjelp, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Ingen blei skadde..

NRK - 12 juli 20 kl. 02:26

Redningsaksjon utenfor Tønsberg

En redningsaksjon er natt til søndag satt i gang utenfor Tønsberg. En båt med åtte personer om bord skal ha kjørt på et skjær. – Båten er i ferd med å synke.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt