Twitter

Monday, 14 October, 01:45

Nyheter om Twitter

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 06 Oct 19 kl. 11:57

Solskjær stenger Twitter-kontoen etter hets fra sinte United-supportere

Ole Gunnar Solskjær har sett seg nødt til å kvitte seg med sin egen Twitter-konto..

NRK - 8 timer siden

Død person funnen i sjøen

Ein person er henta opp frå sjøen utanfor Stavanger, melder politiet på Twitter. Vedkomande er ikkje identifisert, og det er førebels ikkje klart kva som har skjedd..

P4 - 06 Oct 19 kl. 12:30

Solskjær stenger Twitter-kontoen

Ole Gunnar Solskjær har sett seg nødt til å kvitte seg med sin egen Twitter-konto. Manchester United-manageren har fått mye hets etter at United spilte 0-0 borte mot nederlandske AZ Alkmaar i Europaligaen torsdag. Solskjærs menn hadde ikke ett eneste skudd på mål.

NRK - 17 timer siden

Gasslekkasje i Kongsberg

Det er gasslekkasje i et bygg i i teknologiparken i Kongsberg. Nødetatene er på stedet og undersøker omfanget, melder politiet på Twitter..

NRK - 02 Oct 19 kl. 09:44

Problem for Twitter

Twitter opplyser at dei har opplevd problem med meldingstenesta sidan tysdag kveld, men at dei jobbar med å få retta opp feilen. Brukarane kan oppleve at det er vanskeleg å sende meldingar og få oppdateringar, skriv dei i ei melding..

NRK - Igår: 13:50

Mann fraktet til Haukeland

Mannen som falt ned en skrent i Modalen er hentet ut av området med redningshelikoter og blir flydd til Haukeland sjukehus for behandling, melder politiet på Twitter..

NRK - 23 timer siden

Reddet 74 personer i Middelhavet

Det norske skipet Ocean Viking hentet natt til søndag opp 74 personer fra en gummibåt i Middelhavet utenfor kysten av Libya, melder Leger Uten Grenser på Twitter..

NRK - 23 timer siden

Mann anmeldt for røyking på fly

En mann i 50-årene er anmeldt på Gardermoen, etter å ha røyket ombord på en Norwegian-fly, fra Las Palmas til Oslo, lørdag kveld. Det melder Øst politidistrikt på Twitter. Mannen er spansk statsborger..

NRK - Igår: 12:53

Redningsaksjon etter fallulykke

Et redningshelikopter har blitt satt inn for å bistå en mann som har falt ned en 10 meter lang skrent i Modalen, opplyser Vest politidistrikt på Twitter. Mannen er del av et jaktlag. Skadeomfanget et foreløpig ukjent, men vedkommende er bevisst..

NRK - Igår: 01:02

Tre biler totalskadd etter brann

Tre biler er totalskadd etter brannen i Jerikoveien på Furuset i Oslo, natt til søndag. – Vi jobber med avhør av personer som er i området, samt innhenting av andre spor, skriver polittiet på Twitter..

NRK - Igår: 00:43

Brann i flere biler i Oslo

Nødetatene rykker ut etter melding om brann i flere biler i Jerikoveien på Furuset. Det er uklart om det er spredningsfare, opplyser Oslo-politiet på Twitter..

P4 - 9 timer siden

Trump truer med sanksjoner

USAs president Donald Trump vil ha nye sanksjoner mot Tyrkia. Trump skriver på Twitter at han diskuterer innføring av kraftige sanksjoner med andre medlemmer av kongressen og at Finansdepartementet er klare. Tidligere i dag kom det fram at rundt 1000 amerikanske soldater som har blitt fanget i kampene mellom tyrkiske og kurdiske styrker i Syria nå trekker seg ut av landet..

NRK - I førrgår: 11:22

– Vi er stolte som nasjon

Statsminister Abiy Ahmeds stab skriver på Twitter at Etiopia «er stolte som nasjon», etter at det ble kjent at Abiy mottar Nobels fredspris for 2019..

Dagbladet - 09 Oct 19 kl. 14:41

- Slutt på dumme, uendelig kriger

Donald Trump skriver på Twitter at USA aldri skulle ha involvert seg i konflikter i Midtøsten..

Dagbladet - 09 Oct 19 kl. 14:41

- Slutt på dumme, uendelige kriger

Donald Trump skriver på Twitter at USA aldri skulle ha involvert seg i konflikter i Midtøsten..

NRK - I førrgår: 22:23

Mann pågrepet for knivtrusler

En mann er pågrepet og satt i arrest, etter at han skal ha truet ansatte i en butikk med kniv. – Han skulle kjøpe øl, men hadde for lite penger og ble aggressiv, skriver politiet i Finnmark på Twitter, om hendelsen som skjedde fredag kveld..

NRK - I førrgår: 11:34

Stoltenberg gratulerer Abiy

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg gratulerer statsminister Abiy Ahmed Ali i Etiopia med Nobel fredspris. «Du har vist med tålmodighet, mot og overbevisning at fred er mulig», skriver Stoltenberg på Twitter..

NRK - 10 Oct 19 kl. 22:37

Trump foreslår at USA kan megle

President Donald Trump foreslår at USA kan megle fram en avtale mellom Tyrkia og kurderne. I en Twitter-melding torsdag redegjør Trump for det han mener er USAs tre alternativer..

NRK - 10 Oct 19 kl. 04:55

E6 stengt etter ulykke ved Vestby

I Vestby i Akershus er E6 stengt i sørgående retning etter en trafikkulykke, torsdag morgen. En personbil har havnet i grøfta etter en utforkjøring. En person er skadet og er tatt med i ambulanse, opplyser Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 10 Oct 19 kl. 04:25

Brann i bolighus i Levanger

Ingen skal ha blitt skadd da det brøt ut brann i et hus i Skogn i Levanger kommune i Trøndelag, natt til torsdag. Beboeren i huset kom seg ut. Huset er totalskadd innvendig, opplyser politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 09 Oct 19 kl. 15:45

Erdogan: – Samarbeider med Syria

Tyrkiske styrker har sammen med den syriske hæren startet en militæraksjon mot YPG-militsen i Syria, sier Erdogan på Twitter. – Vårt oppdrag er å forhindre en terrorkorridor langs vår sørlige grense og bringe fred til regionen, skriver presidenten..

NRK - 09 Oct 19 kl. 09:44

Alvorlig voldshendelse på Toten

Politi og helse har rykket ut til en privat adresse på Toten i forbindelse med en alvorlig voldshendelse, melder politiet på Twitter..

NRK - 09 Oct 19 kl. 15:45

– Samarbeider med syrisk milits

Tyrkiske styrker har sammen med syrisk milits startet en militæraksjon mot den kurdiske YPG-militsen i Syria, sier Erdogan på Twitter. – Vårt oppdrag er å forhindre en terrorkorridor langs grensen og bringe fred til regionen, skriver presidenten..

NRK - 09 Oct 19 kl. 01:11

To hus evakuert etter ras i Valdres

Tilsammen ti personer fra to hus er evakuert etter at det tirsdag kveld gikk et ras nord for Øye i Vang kommune i Oppland. Det har siden gått flere ras, men ingen har blitt truffet, opplyser Innlandet politidistrikt på Twitter..

NRK - 08 Oct 19 kl. 23:11

Brann i to biler på Rødtvet

Nødetatene rykket sent tirsdag kveld ut etter melding om brann i to biler i Kakkelovnskroken på Rødtvet øst i Oslo. Brannvesenet jobber med slukking, melder politiet på Twitter..

NRK - 09 Oct 19 kl. 16:30

Talsmann: – Panikk i Syria

En talsmann for den syriske opprørsalliansen SDF, som i hovedsak består av kurdisk YPG-milits, forteller om panikk i Syria. – Tyrkiske krigsfly angriper sivile områder. Det hersker enorm panikk blant folk i regionen, skriver Mustafa Bali på Twitter..

NRK - 09 Oct 19 kl. 15:45

Erdogan: Angriper med syrisk milits

Tyrkiske styrker har sammen med alliert syrisk milits startet en militæraksjon mot YPG-milits i Syria, sier Erdogan på Twitter. – Vårt oppdrag er å forhindre en terrorkorridor langs vår sørlige grense og bringe fred til regionen, skriver presidenten..

P4 - 10 Oct 19 kl. 22:52

Trump foreslår at USA kan megle

President Donald Trump foreslår nå at USA kan megle fram en avtale mellom Tyrkia og kurderne. I en Twitter-melding i kveld norsk tid skriver Trump at USA har tre alternativer. Sende inn tusenvis av soldater og vinne militært, ramme Tyrkia veldig hardt økonomisk og med sanksjoner, eller megle fram en avtale..

NRK - 07 Oct 19 kl. 23:08

Kvinne funnet i god behold

Kvinnen i 40-årene, som var savnet etter en sopptur i Skedsmo i Akershus onsdag, er funnet i god behold. Det opplyser politiet på Twitter..

NRK - 08 Oct 19 kl. 17:51

Jakter på gjerningsmann

Politiet i Sør-Vest jakter på en gjerningsmann etter at to menn var involvert i en voldshendelse ved drosjeholdeplassen på Sola flyplass i Stavanger. Én mann er skadet og får behandling på stedet, skriver politiet på Twitter..

NRK - 09 Oct 19 kl. 07:11

Slo politibetjent i ansiktet

Politiet har vært på en privatadresse i Bø i Vesterålen etter melding om hærverk og ordensforstyrrelser. Ei kvinne i slutten av tenårene er pågrepet og satt i arrest etter å ha slått en politibetjent på stedet i ansiktet, skriver politiet på Twitter..

NRK - 08 Oct 19 kl. 16:38

Netanyahu utfordret av partikollega

Israels statsminister Benjamin Netanyahu utfordres som leder for regjeringspartiet Likud. Utfordreren Gideon Saar meldte seg på Twitter. Uttalelsen fra Saar kom etter at Netanyahu forrige uke luftet muligheten for et lederbytte..

NRK - 07 Oct 19 kl. 00:05

Båtbrann i Porsgrunn

Det brenner i en fritidsbåt som ligger ved en brygge i Porsgrunn i Telemark. Det skriver politiet på Twitter. Det skal ikke være personer om bord i båten..

NRK - 09 Oct 19 kl. 02:46

Krysser grensen innen kort tid

Det tyrkiske militæret og «Den frie syriske hær» vil krysse den syriske grensen innen kort tid, skriver president Erdogans kommunikasjonssjef, Fahrettin Altun, på Twitter natt til onsdag..

VG - 08 Oct 19 kl. 16:36

Kampfly har styrtet i Tyskland

Et kampfly har styrtet ved Zemmer sørvest i Tyskland, opplyser tysk politi på Twitter..

Aftenposten - 09 Oct 19 kl. 06:51

NBA-sjef til Kina for å reparere forholdet etter Twitter-bråket

NBA-sjef Adam Silver skal besøke Kina onsdag, tross den siste ukas krangel om ytringsfrihet og sensur. Kinesiske medier raser onsdag mot ham..

P4 - 09 Oct 19 kl. 07:41

Tyrkia i ferd med å krysse grensen

Tyrkia har sendt flere forsterkninger til den syriske grensen og vil ifølge myndighetene krysse grensen innen kort tid. Det melder en talsperson for president Recep Erdogan på Twitter. Tyrkia har de siste dagene varslet en større militæroperasjon mot de kurdiskkontrollerte områdene i Nord-Syria..

NRK - 09 Oct 19 kl. 00:51

Brann i enebolig på Tysnes

Nødetatene har rykket ut til melding om full fyr i en enebolig på Tysnes i Hordaland. To beboere er ikke gjort rede for. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 0.

NRK - 07 Oct 19 kl. 05:49

En person pågrepet for knivstikking

En person er pågrepet for knivstikkingen av en 18 år gammel mann på Veitvet i Oslo søndag kveld. Det skriver politiet på Twitter. Den pågrepne skal ha blitt arrestert i en leilighet på Årvoll..

P4 - 10 Oct 19 kl. 09:53

To fryktede IS-krigere hentet ut av Syria

To vestlige IS-krigere, som er kjent for sin ekstreme brutalitet, er hentet ut av Syria av amerikanske styrker, av frykt for at de nå rømmer. Tyrkia har startet sin offensiv mot kurdere i Nord-Syria der de to britiske IS-soldatene satt fengslet. De er mistenkt for halshugging og tortur av vestlige fanger.

NRK - 07 Oct 19 kl. 05:49

Gutt pågrepet for knivstikking

En person er pågrepet for knivstikkingen av en 18 år gammel mann på Veitvet i Oslo søndag kveld. Det skriver politiet på Twitter. Den pågrepne skal ha blitt arrestert i en leilighet på Årvoll.

NRK - 08 Oct 19 kl. 02:17

Ikke-gifte turister får sove sammen

Saudi-Arabia endrer landets lover og vil tillate utenlandske turister av motsatt kjønn å få sove på samme hotellrom, selv om de ikke er gift. Det bekrefter landets kommisjon for turisme og nasjonalarv på Twitter, ifølge CNBC..

E24 - 08 Oct 19 kl. 19:59

Gigantfond investerer 135 millioner kroner i norske Remarkable

De norske skrivebrett-skaperne har hentet 15 millioner dollar fra risikokapital-fondet Spark Capital, som tidligere har investert i Twitter, Tumblr og Slack. Selskapet verdsettes nå til rundt en milliard norske kroner..

NRK - 07 Oct 19 kl. 04:31

Kutter lag etter Hongkong-uttalelse

Kinas største TV-kanal CCTV slutter å vise kampene til basketballlaget Huston Rockets, etter at klubbens daglige leder la ut en melding på Twitter hvor han viste støtte til demonstantene i Hongkong. Det skriver nyhetsbyrået AFP..

NRK - 06 Oct 19 kl. 20:15

Knivstikking på Veitvet i Oslo

En person er fraktet til sykehuset med stikkskader etter knivstikking på Veitvet i Oslo, melder politiet på Twitter..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt