Twitter

Friday, 19 July, 02:26

Nyheter om Twitter

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 11 Jul 19 kl. 08:56

Strengere regler på Twitter

Twitter strammer inn på reglene og forbyr hat og nedsettende språkbruk mot religiøse grupper, skriver NTB. Brytes reglene, kan man bli utestengt fra plattformen. Twitter og andre nettverk har strevd med måter å hanskes med hatefulle ytringer på..

Hegnar.no - 20 timer siden

Stiller ikke Trump for riksrett etter Twitter-meldinger

Representantenes hus stemte onsdag ned et forslag om å stille president Donald Trump for riksrett over rasistiske Twitter-meldinger..

NRK - 11 Jul 19 kl. 21:03

Twitter er nede

Mikrobloggtjenesten Twitter er for øyeblikket nede. Ved forsøk på pålogging møter man en feilmelding. Det er for øyeblikket ukjent hva feilen skyldes.

Aftenposten - Igår: 00:28

Kongressen stiller ikke Trump for riksrett etter Twitter-meldinger

Representantenes hus stemte onsdag ned et forslag om å stille president Donald Trump for riksrett over rasistiske Twitter-meldinger..

P4 - 20 timer siden

Trump: - Latterlig

- Dette er kanskje det mest latterlige og tidkrevende prosjektet jeg har jobbet med. Det sier president Donald Trump etter at Representantenes Hus sent i går kveld stemte over et forslag om å stille ham for riksrett etter Twitter-meldingene der han ba fire kongresskvinner reise tilbake til hjemlandene sine. Trump skriver på Twitter at dette ikke burde være tillatt å gjøre mot en president..

E24 - 20 timer siden

Kongressen stiller ikke Trump for riksrett etter Twitter-meldinger

Representantenes hus stemte onsdag ned et forslag om å stille president Donald Trump for riksrett over rasistiske Twitter-meldinger..

P4 - I førrgår: 15:37

Trump nekter å gi seg

Donald Trump fortsetter å fyre opp under rasismedebatten han startet tidligere denne uka. USAs president har fått kritikk for å være rasistisk etter at han på Twitter ba fire demokratiske kongresskvinner, som alle er amerikanske statsborgere, om å reise hjem til landene de kommer fra. I dag skriver Trump på Twitter at USA er fritt og veldig suksessrikt og at alle som hater landet kan reise vekk..

P4 - 10 Jul 19 kl. 04:56

Trump tapte Twitter-kamp

President Donald Trump får ikke lov til å blokkere folk fra Twitter. En føderal ankedomstol slår nå fast at Trump handler i strid med grunnloven når han stenger kritikere ute fra sin Twitter-konto. Domstolen viser til at presidenten poster så mange meldinger - både personlige meninger og politiske kunngjøringer - at kontoen hans må ses på som et offentlig forum.

P4 - 11 Jul 19 kl. 09:23

Strengere regler på Twitter

Twitter strammer inn reglene og forbyr hat og nedsettende språkbruk mot religiøse grupper. Bukere som bryter reglene kan bli utestengt fra nettverket. Twitter opplyser at de nye reglene er en følge av måneder med dialog og tilbakemeldinger fra publikum, eksterne eksperter og egne arbeidsgrupper.

Aftenposten - 11 Jul 19 kl. 21:28

Twitter er nede

Mikrobloggtjenesten Twitter er nede, og det går for øyeblikket ikke an å logge seg inn på nettstedet. Det er ikke kjent hva feilen skyldes..

Aftenposten - 11 Jul 19 kl. 21:28

Twitter var nede

Mikrobloggtjenesten Twitter er nede, og det går for øyeblikket ikke an å logge seg inn på nettstedet. Det er ikke kjent hva feilen skyldes..

Aftenposten - 11 Jul 19 kl. 09:21

Twitter skjerper reglene mot netthat

Twitter strammer inn på reglene og forbyr hat og nedsettende språkbruk mot religiøse grupper. Brukere som bryter reglene, kan bli utestengt fra plattformen..

NRK - 10 timer siden

Pågrepet etter hærverk

Flere vinduer er knust og dører er ødelagt i lokalene til NAV i Ski. En mannen i 40-årene brukte øks og motorsag, skriver politiet på Twitter..

NRK - 8 timer siden

Bil i feil kjøreretning på E18

Utrykningspolitiet har stanset en bil som kjørte i motgående kjørefelt på E18 ved Grelland i Holmestrand. Mannen som er i 80-årene har fått førerkortet beslaglagt, skriver politiet i Sør-Øst på Twitter..

NRK - 9 timer siden

Kontroll ved avfallsanlegg

Politiet skriver på Twitter at søppelet som tok fyr inne på avfallsanlegget på Klemetsrud, nå har blitt gravd ut og flyttet, slik at alt blir slukket. Politiet drar nå fra stedet..

NRK - 10 timer siden

Brann i avfallsanlegg

Politiet har fått melding om at det brenner i noe søppel inne i en hall på Klemetsrud avfallsanlegg i Oslo. Nødetatene er på stedet og alle er evakuert ut, skriver politiet på Twitter..

P4 - 12 Jul 19 kl. 05:37

Trump hyllet ytre Høyre-aktivister

Donald Trump inviterte høyrevridde internettprofiler til sin konferanse om sosiale medier i Det hvite hus i går - og han hyllet dem for innsatsen. – Noen av dere er virkelig langt ute. Altså, det er genialt, men det er ille, sa Trump blant annet.

NRK - I førrgår: 17:00

Én skadd i motorsykkelulykke

En motorsykkel har kjørt inn i en lastebil på E16 ved Roa i Oppland. Motorsykkelføreren er skadet, og luftambulanse er på vei. Veien er stengt, skriver politiet i Innlandet på Twitter..

NRK - 10 Jul 19 kl. 01:14

Trump kan ikke blokkere på Twitter

En ankedomstol i New York i USA slår fast at Donald Trump ikke kan blokkere brukere på Twitter fordi det bryter med ytringsfriheten. Flere som var blitt blokkert gikk til sak fordi de mener hans profil er et offentlig forum..

NRK - 14 timer siden

Person trolig knivstukket i Oslo

En kvinne er trolig knivstikket i Trondheimsveien ved Lakkegata skole i Oslo. Flere politipatruljer søker nå i området etter fornærmede. De skal ha kontroll over mistenkte, skriver politiet på Twitter..

VG - 10 Jul 19 kl. 02:03

Trump tapte Twitter-kamp: Får ikke blokkere enkeltpersoner

En ankedomstol har konkludert med at Donald Trump bryter den amerikanske grunnloven når han utestenger folk fra Twitter-kontoen sin..

NRK - Igår: 02:02

Kjørte i 171 km/t i 100-sonen

En mann i 20-årene har fått førerkortet sitt beslaglagt, etter å ha blitt stoppet av en politipatrulje i Holmestrand. Han skal ifølge politiet ha kjørt i 171 km/t i 100-sonen. Han hadde en mindreårig passasjer i bilen, skriver politiet på Twitter..

NRK - Igår: 01:09

Falt av bil i fart

En person er fraktet til sykehus etter å ha falt av en bil i fart. Dette skal ha skjedd i Sandefjord. Omfanget av skadene hans er foreløpig ikke kjent.

NRK - 21 timer siden

Tok viking-robåt

Tre personer skal ha tatt en viking-robåt og rodd fra Oseberg til Kaldnes i Tønsberg, uten lov. Politiet skriver på Twitter at de søker etter personene, men at båten lå fortøyd på Kaldnes-sida..

NRK - 21 timer siden

– Send henne tilbake

Donald Trump holdt en tale på et valgkampmøte i Greenville, North Carolina, tidligere i natt. Da han nevne Ihlan Omar, en av kvinnene han gikk til angrep på på Twitter, begynte folkemassen å rope «send henne tilbake»..

NRK - 15 Jul 19 kl. 17:13

Går av som forsvarsminister

Ursula Von Der Leyen går av som Tysklands forsvarsminister førstkommende onsdag. Det skriver hun på Twitter..

NRK - I førrgår: 12:44

Kjellerbrann i Oslo

Nødetatene rykket ut til en kjeller på Kampen i Oslo etter melding om røyk og brann i kjelleren. Det melder Oslo 110-sentral på Twitter..

NRK - Igår: 02:32

Uklar brannårsak i Langesund

Det har brent i totalt tre biler i Langesund. De skal ha store materielle skader. Årsaken til brannen er fremdeles ikke kjent, og politiet skriver på Twitter at de ønsker tips i saken..

NRK - 15 Jul 19 kl. 18:35

Fotgjenger påkjørt

En fotgjenger har blitt påkjørt i gangfelt i Kristiansand. Det melder politiet i Agder på Twitter. Ambulanse og politi på stedet..

NRK - I førrgår: 02:08

Biler i brann i Langesund

Det brenner i flere biler i Langesund i Telemark. Det skriver politiet på Twitter. Det skal være spredningsfare til en båt som ligger på land, men det er så langt ikke meldt om personskader..

NRK - Igår: 22:54

Masseslagsmål i Oslo

Flere personer skal ha vært involvert i et masseslagsmål i Helgesens gate i Oslo. Ifølge politiet skal det ha blitt observert macheter, balltrær og belter blant de som slåss. Det skriver de på Twitter.

NRK - Igår: 18:09

To kvinner skadd i Ørsta

To kvinner er fraktet med luftambulanse til Ålesund sykehus etter at de ble skadd ved Litledalshornet i Ørsta. Skadeomfanget er ukjent. Hendelsen skjedde rundt klokken 15.

NRK - I førrgår: 01:59

Mopedfører til sykehus

En mopedfører er fraktet til sykehus med luftambulanse etter en ulykke i Måndalen i Møre og Romsdal. Føreren skal ha hodeskader, men det er foreløpig ikke kjent hvor alvorlige skadene er, skriver politiet på Twitter..

NRK - I førrgår: 20:01

Døde etter drukningsulykke

En mann i 60-årene døde etter en drukningsulykke på Hitra. Det bekrefter politiet i Trøndelag på Twitter. Nærmeste pårørende er varslet.

NRK - I førrgår: 20:01

Mann i 60-årene omkom i drukning

En mann i 60-årene har omkommet i ei drukningsulykke i forbindelse med dykking på Hitra. Pårørende er orientert og blir ivaretatt av kriseteam. Det er trolig medisinske årsaker til dødsfallet, skriver politiet på Twitter..

P4 - 20 timer siden

Stemte nei til å stille Trump for riksrett

I USA stemte Representantenes hus i natt ned et forslag om å stille president Donald Trump for riksrett etter Twitter-meldingene der han ba fire kongresskvinner dra tilbake til landene de kom fra. Det var demokraten Al Green fra Texas som fremmet forslaget som ble stemt ned med 332 mot 95 stemmer. Ingen republikanere stemte for..

NRK - I førrgår: 20:21

Erna gratulerer von der Leyen

Statsminister Erna Solberg gratulerer Ursula von Der Leyen med valget. – Norge og EU har et langt og nært forhold, skriver hun på Twitter..

NRK - I førrgår: 04:46

Minst én skadd i brann i Telemark

Et bygg i Notodden sentrum brenner. Flere personer skal være bosatt på adressen, og minst en er skadd, skriver politiet på Twitter..

NRK - 15 Jul 19 kl. 23:23

Jente (9) funnet i god behold

Jenta som var savnet i Re i Vestfold er funnet, og er i god behold. Det melder Politiet på Twitter..

NRK - I førrgår: 00:34

Ny fransk miljøvernminister

Frankrikes president Emmanuel Macron utnevner Élisabeth Borne til ny miljøvernminister. Borne kommer fra posten som transportminister i samme regjering. Det skriver den franske presidentens kontor på Twitter..

Aftenposten - 16 Jul 19 kl. 00:02

Mulla Krekar pågrepet mandag kveld av PST etter etterlysning fra Italia

PST skriver på Twitter ved midnatt at de har pågrepet Krekar med bistand fra Oslo politidistrikt..

NRK - 15 Jul 19 kl. 06:50

Brann i Drammen

Politiet i Sør-Øst skriver på Twitter at det er meldt om flammer og røyk i en tomannsbolig i Konggata i Drammen. Nødetatene er på vei til stedet. Omfanget av brannen er så langt ukjent..

NRK - 15 Jul 19 kl. 23:58

PST pågrep mulla Krekar

PST skriver på Twitter at de mandag kveld har pågrepet mulla Krekar. Årsaken skal være den internasjonale etterlysningen av ham, og besluttningen om pågripelse fra italienske myndigheter..

NRK - I førrgår: 08:24

Bil av veien ved Ålgård

Nødetatene rykket ut litt over 8 etter beskjed om en bil som har kjørt av veien på FV506 ved Eikeland. Politiet er i kontakt med to personer, og den ene blir tilsett av ambulansepersonell, men virker ikke hardt skadd, melder politiet på Twitter..

NRK - I førrgår: 19:19

Får SOME-nekt av føderal dommer

Donald Trumps tidligere rådgiver, Roger Stone, får ikke lov til å publisere på Instagram, Facebook eller Twitter. Det har en føderal dommer bestemt etter han gikk over grensen for hvor mye han fikk lov å si offentlig om saken sin, skriver Reuters..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt