Twitter

Wednesday, 10 August, 05:03

Nyheter om Twitter

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 11 jul 22 kl. 13:35

Musk vil ikke kjøpe Twitter likevel

Hele historien om Elon Musk og hans forsøk på å kjøpe Twitter har fått mye oppmerksomhet. Musk er kjent for å ha laget selskapet og bilen Tesla. – Det hele startet som et sirkus.

Klartale - 26 apr 22 kl. 10:49

Elon Musk kjøper Twitter

Elon Musk kjøper Twitter. Han er sjef i Tesla og verdens rikeste mann. Han kjøper Twitter for over 400 milliarder norske kroner.

NRK - 08 jul 22 kl. 23:29

Elon Musk trekker seg fra Twitter-avtale

Elon Musk trekker seg fra å kjøpe Twitter, melder nyhetsbyrået Reuters. Det skal handle om flere vesentlige brudd på punkter i avtalen. – Twitter ser ut til å ha kommet med falske og villedende fremstillinger som Musk stolte på da han inngikk avtalen, skriver advokaten til Musk, Mike Ringler, i et brev til Twitter.

NRK - 30 jul 22 kl. 10:14

Elon Musk til motsøksmål mot Twitter

Tesla-gründeren Elon Musk har levert inn søksmål mot Twitter, få uker etter at Twitter saksøkte ham for å ha trukket seg fra avtalen om å kjøpe selskapet. Søksmålet er levert inn til en domstol i den amerikanske delstaten Delaware sammen med et 164 sider langt dokument, ifølge en melding fra domstolen. Musk kunngjorde i april at han ville kjøpe Twitter.

Klartale - 06 jul 22 kl. 09:15

Nytt bråk kan bety slutten for Boris Johnson som statsminister

Rishi Sunak og Sajid Javid var to av de som sa de vil slutte. Sunak har vært finansminister. Javid har vært helseminister.

NRK - 12 jul 22 kl. 00:35

Twitter kaller Musks kontraktsbrudd ugyldig

Twitter krever at Elon Musk overholder avtalen om å kjøpe Twitter for 44 milliarder dollar og kaller avgjørelsen om å trekke seg fra kjøpet ugyldig og feil. Tesla-eier Musks advokater sendte fredag et brev til Twitter om at Musk trekker seg fra kjøpet av sosiale medier-plattformen. Musks advokater anklager Twitter for å ha brutt en rekke punkter i kjøpsavtalen.

NRK - 11 jul 22 kl. 19:30

Kraftig børsfall for Twitter

Twitter-aksjen stupte nesten 10 prosent i børshandelen i USA etter at milliardæren Elon Musk varslet at han trekker seg fra avtalen om å kjøpe selskapet. Mandag var første handledag etter at Musks advokater fredag varslet at han trekker seg fra avtalen om å kjøpe Twitter for 44 milliarder dollar. De anklager Twitter for å ha brutt en rekke punkter i kjøpsavtalen.

NRK - 19 jul 22 kl. 18:57

Twitter fikk gjennomslag i rettsstrid

Twitter vant fram med sitt ønske om en fremskyndet rettssak i søksmålet mot Elon Musk da det innledende rettsmøte ble holdt tirsdag. Twitter ba om en rask rettsprosess for at saken ikke skal trekke ut og dermed skade selskapet ytterligere. Dette tok dommerne tok til følge .

NRK - 14 jul 22 kl. 14:19

Twitter oppe igjen etter problemer

Ved 15:15-tiden virker Twitter som normalt igjen. Sosiale medier-tjenesten Twitter hadde torsdag ettermiddag problemer, ifølge Downdetector. Det er ikke kjent hva som var årsaken til at Twitter ikke fungerer..

NRK - 30 jul 22 kl. 13:26

Demonstrasjon hindra trafikken ved Henningsvær

En demonstrasjon på fylkesvei 816 i Henningsvær skaper lange køer på fylkesvei 816, melder politiet. – De har satt seg ned midt i veien og hindrer trafikk å komme forbi. Det er lange køer på stedet, skriver Nordland politidistrikt på Twitter litt før klokken 13.

E24 - 30 jul 22 kl. 10:27

Elon Musk har gått til motsøksmål mot Twitter

Tesla-gründeren Elon Musk har levert inn søksmål mot Twitter, få uker etter at Twitter saksøkte ham for å ha trukket seg fra avtalen om å kjøpe selskapet..

NRK - 15 minutter siden

Twitter-ansatt dømt for spionasje

En mann som jobbet for Twitter i USA, var egentlig en spion for Saudi-Arabia, ifølge en amerikansk domstol. Mannen har viderebragt personlig informasjon om brukere som under anonyme brukernavn kritiserte kongehuset, og den kongelige familien i landet, heter det i kjennelsen. Mannen er også kjent skyldig i hvitvasking.

NRK - 22 jul 22 kl. 15:05

Inntektstap for Twitter etter at Musk trakk seg fra kjøp

Twitters resultat for første kvartal viste inntektstap til tross for en økning i antall brukere. Selskapet mener Elon Musk har deler av skylden. Musk skulle etter planen kjøpe Twitter for 44 milliarder dollar, men trakk seg i starten av juli.

E24 - 06 aug 22 kl. 12:27

Musk ber Twitter om bevis

Tesla-gründeren skriver i en tråd på Twitter at han vil gjenoppta avtalen om å kjøpe selskapet, såfremt de kan bevise metodene de bruker for å sjekke at kontoer på nettstedet ikke er robot-brukere..

NRK - 19 jul 22 kl. 17:20

Rettskampen mellom Musk og Twitter har starta

Rettskampen mellom Elon Musk og Twitter starta tysdag. Twitter vil gjennom søksmål tvinga Musik til innfi kjøpsavtalen på 44 miliardar dollar. Det skriv nyheitsbyrået AFP..

NRK - 31 jul 22 kl. 19:28

Politiet har avsluttet søket etter mulig pistolmann

Politiet skrev på Twitter ved 19-tiden om at en mann ble observert med en pistol på Grünerløkka i Oslo. Politiet sier nå at de nå har avsluttet søket og det var negativt. – Første melding var en mann med mulig pistol i hånden.

NRK - 31 jul 22 kl. 05:28

To redningsaksjoner med helikopter i Møre og Romsdal

Redningshelikopter måtte settes inn to ganger for å hjelpe folk som sto fast i fjellet i Møre og Romsdal natt til søndag. Det første oppdraget kom ved Store Venjetind i Rauma. Litt før midnatt tok to klatrere kontakt med politiet fordi de sto fast på rundt 1.

E24 - 12 jul 22 kl. 06:17

Twitter kaller Musks kontraktsbrudd ugyldig

Twitter krever at Elon Musk overholder avtalen om å kjøpe Twitter for 44 milliarder dollar og kaller avgjørelsen om å trekke seg fra kjøpet ugyldig og feil..

NRK - 06 jun 22 kl. 16:23

Musk truer med å trekke seg fra Twitter-kjøp

Elon Musk truer med å trekke seg fra kjøpet av Twitter og anklager meldingstjenesten for å holde tilbake data om falske kontoer. I et brev til Twitter mandag sier advokatene hans at Musk gjentatte ganger har bedt om informasjonen slik at han kan vurdere hvor mange av Twitters 229 millioner kontoer er falske. Advokatene sier at Twitter hittil bare har tilbudt data om selskapets testmetoder.

NRK - 27 jul 22 kl. 02:40

To personer til sykehus for sjekk etter husbrann

To personer er fraktet til sykehus for sjekk etter å ha pustet inn røyk etter husbrann ved Åmli i Agder natt til onsdag, melder politiet i Agder på Twitter. Huset var overtent da brannvesenet kom frem til stedet, og jobber nå med å hindre at brannen sprer seg til et uthus og ha kontroll på terrenget rundt brannen, opplyser 110 Agder på Twitter. I tillegg til huset ble også en bil totalskadd i brannen.

E24 - 8 timer siden

Brann i Hydro sitt valseverk på Karmøy

Det er meldt om brann i en ovn i valseverket hos Hydro på Karmøy, skriver politiet Sør-Vest på Twitter..

NRK - 10 timer siden

Opp mot 200 personer på demonstrasjon utenfor Israels ambassade

Rundt 150–200 personer er til stede utenfor Israels ambassade i forbindelse med en demonstrasjon, melder politiet. Palestinakomiteen er arrangør. Demonstrasjonen arrangeres i forbindelse med angrepene i Gaza i helgen.

NRK - 13 timer siden

Lastebilsjåfør til traumemottak

En lastebil har kjørt i grøften på fylkesveg 213 ved Hamarvegen. Føreren, som er en mann, er kjørt til traumemottaket på sykehuset i Lillehammer. – Han har rygget ut på en fyllplass og veltet.

NRK - 13 timer siden

Lastebilsjåfør til traumemottak – Flere bruddskader

En lastebil har kjørt i grøften på fylkesveg 213 ved Hamarvegen. Føreren, som er en mann, er kjørt til traumemottaket på sykehuset i Lillehammer. – Han har rygget ut på en fyllplass og veltet.

NRK - 14 timer siden

Finland vil hindre russere i å besøke europeiske land

Både Finland og Estland mener russere nå bør forhindres fra å reise til EU-land som turister. – Å besøke Europa er et privilegium, ikke en menneskerettighet, skriver Estlands statsminister Kaja Kallas på Twitter tirsdag. Finlands statsminister Sanna Marin sa dagen før at det ikke er riktig at russere skal «leve normale liv, reise i Europa, være turister» samtidig som Russland fører en brutal krig i Ukraina.

NRK - 23 jul 22 kl. 13:28

Guterres fordømmer angrep i Odesa

FNs generalsekretær Antonio Guterres fordømmer angrepet mot havnen i Odesa. Det sier talsperson Farhan Haq, ifølge Reuters. Guterres understreker at både Russland, Ukraina og Tyrkia er forpliktet til å overholde sin del av kornavtalen som ble undertegnet fredag.

NRK - 17 timer siden

Mann klemt under lastebil i Tønsberg

En mann er klemt under en lastebil i Tønsberg, skriver politiet på Twitter..

Klartale - 20 timer siden

Onsdag blir det veldig varmt

Det skal regne mye i Nord-Norge framover. Mens på Østlandet blir det varmt. Det sier meteorologene.

NRK - 21 timer siden

Ulykke mellom lastebil og buss

Politiet har fått inn meldinger om trafikkulykke mellom lastebil og buss i Ringveien i Sandefjord. Det er ikke meldt om noen skadde personer, skriver politiet på Twitter. Nødetatene er på vei..

NRK - Igår: 23:37

Mann omkom i sykkelulykke i Kongsberg

En mann i 60-årene er bekreftet omkommet etter en sykkelulykke i Kongsberg. Mannens pårørende er varslet, opplyser Sør-Øst politidistrikt. – Pr.

NRK - Igår: 19:38

Turgåer reddet av redningshelikopter – alvorlig skadd

Den finske turgåeren som i ettermiddag falt ned en fjellskrent nord for Skjomtinden er nå hentet ut av luftambulanse. Det bekrefter innsatsleder i politiet til NRK, Kristoffer Johansen. Politiet skriver på Twitter at personen som er hentet opp av helikopter er alvorlig skadd og blir fraktet til sykehus i Tromsø.

NRK - Igår: 19:25

ATV-ulykke på Nordkapphalvøya

Nødetatene har rykket ut etter melding om en ATV-ulykke på E69 på Nordkapphalvøya, ved Nordkapp. Det skriver politiet på Twitter. To personer involvert og begge bevisste.

NRK - Igår: 18:45

MC-ulykke i Tokke

Politi og ambulanse rykker ut til en trafikkulykke på E134 i Tokke i Telemark, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter. To motorsykler er involvert. Skadeomfanget er ukjent..

NRK - Igår: 18:16

ATV-ulykke ved Nordkyn

Ambulanse og politi har rykket ut etter melding om en ATV-ulykke i nærheten av Storvannet nord for Kjøllefjord. Det skriver politiet på Twitter. To personer involvert, og det er muligens personskader..

NRK - Igår: 18:05

Turgåer har falt ned fjellskrent – redningsaksjon iverksatt

En turgåer har falt ned en fjellskrent ved Skjomtinden i Narvik i Nordland, skriver politiet på Twitter. Redningshelikopter fra Bodø på vei til stedet med redningsgruppe. Frivillige mannskaper fra Røde Kors og Norsk Folkehjelp er kalt ut..

NRK - Igår: 17:06

Trafikkulukke i Alvdal

Ein einsleg bil er køyrt ut av vegen i Alvdal i Innlandet, skriv politiet i Twitter. To personar er i bilen. Skadeomfanget er ikkje kjent.

NRK - Igår: 14:49

En person død etter gasslekkasje

En kvinne er bekreftet død og en mann er fraktet til sykehus etter en mulig gasslekasje på en hytte i Tinn kommune i Vestfold og Telemark. Det skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Pårørende er varslet.

NRK - Igår: 14:07

Høye temperaturer denne uka

På Østlandet kan det lokalt bli opp mot 30 grader de kommende dagene. Onsdag slår varmen til for fullt, skriver Meteorologene på Twitter..

NRK - Igår: 13:16

Arbeidsuhell ved båt

Vest politidistrikt har fått meldinger om et arbeidsuhell på eller ved en båt som ligger på land på Tysnes i Vestland fylke, melder politiet på Twitter. Det har vært en form for eksplosjon. Nødetatene er på vei.

NRK - 22 jul 22 kl. 12:51

15-åring klemt av okse – flydd til sykehus

Nødetatene har rykket ut til en gård i Hå kommune på Jæren, etter melding om en yngre gutt som er klemt av en okse. Det skriver politiet på Twitter. Uhellet skal ha skjedd i forbindelse med flytting av oksen.

NRK - 22 jul 22 kl. 11:52

Sender ut varsel om farleg røyk

Det brenn i eit gjenvinningsanlegg på Forus i Sandnes. Politiet har sendt ut befolkingsvarsel om farleg røyk på Twitter. Dei skriv at det er fare for røykpåverknad.

NRK - 22 jul 22 kl. 11:52

Sender ut varsel om potensielt farleg røyk

Det brenn kraftig i eit gjenvinningsanlegg på Forus i Sandnes. Politiet har sendt ut befolkningsvarsel om potensielt farleg røyk på tekstmelding. Dei skriv på Twitter at det er fare for røykpåverknad.

NRK - Igår: 10:31

Trafikkulykke mellom buss og bil i Halden

Nødetatene rykker ut til en trafikkulykke i Halden. Ifølge brannvesenet skal en buss ha kollidert med en personbil. Politiet skriver på Twitter at ulykken fremstår som alvorlig..

NRK - I førrgår: 22:19

Elsparkesyklist kjørte på barn

En svært beruset elsparkesyklist har kjørt på et barn utenfor konsertområdet på Leangen i Trondheim. Det melder politiet på Twitter. En mann i 20-årene er pågrepet.

NRK - I førrgår: 21:17

Kjørte inn i bobil – stakk av

En personbil skal ha kjørt inn i en bobil i Skoppum i Horten, før den kjørte fra stedet, melder Sør-Øst poltidistrikt på Twitter. Bilen skal ha unnlatt å stanse for kontroll, men stanser heller på et jorde og føreren stikker av til fots. Politiet har nå kontroll på vedkommende etter at de søkte med hund, skriver politiet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com