Twitter

Torsdag, 04 Mars, 02:00

Nyheter om Twitter

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 23 feb. 21 kl. 23:01

Twitter stenger 373 kontoer

Twitter har tatt ned 373 kontoer som ifølge selskapet har koblinger til Russland, Armenia og Iran og har spredt falske nyheter. Twitter varsler i sin blogg at kontoene er blitt tatt ned og flyttet til et arkiv for statlige informasjonsoperasjoner..

NRK - 06 jan. 21 kl. 23:03

Twitter hindrer deling for Trump

Nettgiganten Twitter har hindret at to av president Donald Trumps Twitter-meldinger kan deles videre og har blitt markert som feilinformasjon. Twitter sier de har iverksatt tiltak mot alt innhold som bryter med reglene til Twitter..

NRK - Igår: 05:45

Twitter med vaksine-advarsel

Twitter har begynt å merke meldinger som inneholder misvisende informasjon om koronavaksiner. Folk som legger ut én misvisende melding, slipper konsekvenser. Fem eller flere slike brudd fører til permanent utestenging, opplyser selskapet..

Aftenposten - I førrgår: 13:53

Reagerer på Erna Solbergs Twitter-meldinger: – Fremstår som hult og hyklersk

Statsminister Erna Solberg har gratulert VM-vinnere i tur og orden på Twitter de siste ukene..

NRK - 06 feb. 21 kl. 02:55

Twitter fordømmer sperre i Myanmar

Twitter fordømmer avgjørelsen fra kuppmakerne i Myanmar om å blokkere folks tilgang til plattformen. Telenor er blant dem som har blokkert tilgangen i landet. Twitter ble blokkert i landet fredag..

E24 - 05 feb. 21 kl. 21:55

Telenor blokkerer Twitter i Myanmar – protesterer på ordre fra kuppmakerne

Twitter ble blokkert i Myanmar etter at spredte demonstrasjoner mot militærkuppet i landet de siste dagene. Telenor har blokkert adgangen til Twitter..

VG - 24 feb. 21 kl. 09:16

Chrissy Teigen jubler etter at Biden sluttet å følge henne på Twitter

Supermodellen jublet da president Joe Biden begynte å følge henne på Twitter – men hun var like glad da han fjernet henne. På Teigens egen oppfordring..

VG - 09 jan. 21 kl. 14:30

USA-ekspert om Trump-utestengelsen: Kanskje burde Twitter ha stoppet ham tidligere

Da Twitter stengte president Donald Trumps personlige Twitter-konto, sank selskapets aksjer med 2,4 prosent. Diskusjonen går nå høyt om hvorvidt det er et brudd på ytringsfriheten å utelukke Trump fra Twitter..

NRK - 07 jan. 21 kl. 01:15

Twitter truer med å fjerne Trump

Twitter har besluttet å stenge kontoen til USAs president Donald Trump i tolv timer, skriver selskapet selv på Twitter. – Ved fremtidige brudd på våre retningslinjer vil det føre til permanent suspensjon av Donald Trump, skriver Twitter..

NRK - 8 timer siden

Eiere anmeldt for å ha holdt åpent

Politiet i Oslo har stengt en butikk på Grønland, og anmeldt eierne for brudd på smittvernlovgivningen. Butikkeierne holdt åpent for normal drift, til tross for at de nye retningslinjene sier at butikker i hovedstaden må holdes stengt. Flere andre butikker holdt åpent, men var raske med å stenge dørene da politiet ankom.

NRK - 10 timer siden

Alvorlig skadd i trafikkulykke

Alle nødetater er på Skedsmokorset i Lillestrøm etter en trafikkulykke, og det pågår livreddende arbeid på en sjåfør. Det melder politiet på Twitter..

NRK - 11 timer siden

Variant fra Brasil funnet i Danmark

Det første tilfellet av den brasilianske koronavarianten er funnet i Danmark. Det opplyser landets helseminister på Twitter. Varianten kalles P1, og er mer smittsom enn den opprinnelige varianten av koronaviruset, SARS-CoV-2..

NRK - 19 timer siden

Trekker nominasjon av budsjettsjef

President Joe Bidens har trukket nominasjonen av Neera Tanden som budsjettsjef i Det hvite hus etter motstand fra Senatet.Tanden var forut for avstemningen i Senatet kommet i hard vind etter å ha lagt ut en rekke kontroversielle meldinger på Twitter..

NRK - Igår: 01:24

10 geriljasoldater drept i Colombia

Ti geriljasoldater er drept og tre såret i et bombeangrep mot en tidligere Farc-base sørøst i Colombia, opplyser kilder til AFP. Colombias forsvarsminister Diego Molano omtaler angrepet selv på Twitter, men skriver ikke når det fant sted..

VG - Igår: 01:26

Biden-nominasjon trekker seg etter kontroverser

Joe Biden ønsket seg Neera Tanden som budsjettdirektør i USA. Hennes egne Twitter-meldinger ødela for henne i Senatet, og natt til onsdag ba hun om å få trekke sin nominasjon..

VG - Igår: 01:26

Biden-nominert trekker seg etter kontroverser

Joe Biden ønsket seg Neera Tanden som budsjettdirektør i USA. Hennes egne Twitter-meldinger ødela for henne i Senatet, og natt til onsdag ba hun om å få trekke seg fra prosessen..

NRK - Igår: 01:09

Biden trakk kandidat etter kritikk

President Joe Biden har trukket sin kandidat til å styre budsjettkontoret i Det hvite hus, etter at kandidaten Neera Tanden har møtt motstand fra begge partier i Senatet. Tanden får blant annet kritikk for å ha uttrykt sterke meninger på Twitter..

NRK - Igår: 08:08

Krasja bilar med stolen traktor

Politiet i Oslo melder på Twitter at dei har fleire patruljar på Holmlia etter at ein person har køyrd ein traktor inn i to bilar og totalskadde bilane. Traktoren blei meld stolen i går. Politiet søker etter gjerningsmannen..

NRK - 11 feb. 21 kl. 08:17

Twitter: Trump utestengd for godt

Twitter kjem ikkje til å sleppa Donald Trump inn på plattforma igjen, sjølv om han stiller som presidentkandidat, ifølgje selskapets økonomisjef..

E24 - 11 feb. 21 kl. 08:16

Twitter: Trump er utestengt for godt

Twitter kommer ikke til å slippe Donald Trump inn på plattformen igjen, selv om han stiller som presidentkandidat, ifølge selskapets økonomisjef..

NRK - I førrgår: 19:57

Oslofjordtunnelen er stengt

Politiet opplyser på Twitter at Oslofjordtunnellen er stengt måndag kveld, etter at eit vogntog har fått stans i retning Drøbak..

NRK - I førrgår: 15:46

Veg skredstengt til tysdag

Fylkesveg 5300 ved Salhus i Bergen vert stengt til tysdag etter at eit om lag 50 meter breitt steinskred sperra vegen tidlegare måndag. Det melder politiet på Twitter..

VG - I førrgår: 13:53

Kaller Solbergs gullmeldinger «hult og hyklersk»

Statsminister Erna Solberg har gratulert VM-vinnere i tur og orden på Twitter de siste ukene. Flere har latt seg provosere..

NRK - I førrgår: 11:26

Mann fikk limtredrager over seg

En person fikk en limtredrager over seg, på underkroppen ved en arbeidsulykke i Moelv i formiddag. Vedkommende er ved bevissthet, skriver politiet på Twitter..

NRK - I førrgår: 02:12

Branntilløp på hotell i Oslo

To hotellgjester og en vekter undersøkes av ambulansepersonell etter et branntilløp på et hotell i Oslo sentrum. Politiet melder på Twitter at brannen på hotellet, som ligger i Storgata, er slukket..

NRK - 28 feb. 21 kl. 21:16

70 i karantene på sykehus i Harstad

70 ansatte ved sykehuset i Harstad er satt i karantene som følge av smitteutbruddet i kommunen, opplyser Universitetssykehuset Nord-Norge. De skriver på Twitter at situasjonen er krevende, men at driften går som normalt inntil videre..

Aftenposten - 09 feb. 21 kl. 22:55

– Ekstraordinært år for Twitter

Twitter hadde 192 millioner daglige aktive brukere i fjerde kvartal, melder selskapet i sitt resultat tirsdag kveld..

E24 - 09 feb. 21 kl. 22:24

Twitter med liten skuffelse i fjerde kvartal – bommet på brukertall

Twitter hadde 192 millioner daglige aktive brukere i fjerde kvartal, melder selskapet i sitt resultat tirsdag kveld..

NRK - 28 feb. 21 kl. 19:48

Stanset fest med 50 i Bergen

Politiet har stanset en fest med rundt 50 personer i Bergen sentrum. Det skal ha vært full fest og høy musikk i ett døgn, skriver Vest politidistrikt på Twitter. Festdeltakerne skal være på vei til å forlate stedet søndag ettermiddag..

NRK - 28 feb. 21 kl. 19:32

Arrangementer stoppet i Oslo

Politiet stanset to arrangementer med til sammen 82 personer på Grønland i Oslo. Lokalene blir tømt for personer og de ansvarlige for lokalene blir politianmeldt, skriver Oslo-politiet på Twitter..

NRK - 28 feb. 21 kl. 19:32

Flere arrangementer stoppet i Oslo

Politiet stanset to arrangementer med til sammen 82 personer på Grønland i Oslo. I det ene lokalet ble det sett på fotball, mens det ble spilt kortspill i det andre. Lokalene blir tømt for personer og de ansvarlige for lokalene blir politianmeldt, skriver Oslo-politiet på Twitter.

NRK - 28 feb. 21 kl. 13:32

Brann ved Lovisenberg sykehus

Flere personer er evakuert etter en brann ved Lovisenberg sykehus i Oslo. – Brann på et rom er slukket, melder 110-sentralen på Twitter..

NRK - 28 feb. 21 kl. 13:39

Brann på rom på Lovisenberg sykehus

Brannen på et pasientrom på Lovisenberg sykehus ble rask slukket, men det har vært noe røykutvikling på stedet. De som har pustet inn røyk sjekkes av ambulansepersonell, skriver politiet på Twitter..

NRK - 28 feb. 21 kl. 10:05

Steinras i Oslo

Det har gått et steinras ved Ryen i Oslo. Det er ikke stort, men gangveien til og fra Ryen sperres av til det er gjort faglige vurderinger på stedet, opplyser politiet på Twitter..

NRK - 27 feb. 21 kl. 18:04

Koronasmittet med kniv på legevakta

Politipatruljen som rykket ut til legevakta i Ski utenfor Oslo lørdag må koronatestes og settes i karantene. Politiet i Øst skriver på Twitter at de ble tilkalt fordi en ruspåvirket mann i 20-årene var kranglete og hadde kniv på seg. Det viste seg at mannen var koronasmittet og selv visste om det.

NRK - 27 feb. 21 kl. 17:15

Fant omkommet person ved Norefjell

En død person er funnet i nærheten av Gråfjell på Norefjell. – Det er all grunn til å tro at det er den savnede skiløperen det har vært lett etter, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter. De pårørende er varslet..

NRK - 27 feb. 21 kl. 17:15

Fant omkommet person på Norefjell

En død person er funnet i nærheten av Gråfjell på Norefjell. – Det er all grunn til å tro at det er den savnede skiløperen det har vært lett etter, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter. De pårørende til den savnede 50-åringen er varslet..

NRK - 27 feb. 21 kl. 13:28

Syklist skadet etter påkjørsel

En syklist er alvorlig skadet etter å ha blitt påkjørt av en bil i Møllerveien i Oslo, melder politiet på Twitter. Nødetatene jobber på stedet..

NRK - 26 feb. 21 kl. 12:44

Røykutvikling i tunnel udramatisk

Røykutvikling i en tunnel i forbindelse med byggingen av den nye Follobanen skyldes eksos, melder politiet på Twitter. Situasjonen er under kontroll..

NRK - 26 feb. 21 kl. 10:46

En person hentet opp av Mjøsa

En person er hentet opp fra Mjøsa, melder politet på Twitter..

Aftenposten - 26 feb. 21 kl. 10:01

Da Biden vant valget, slettet hun Twitter-meldinger på harde livet. Nå ligger toppjobben tynt an.

Joe Biden vil ha Neera Tanden i en toppjobb, men har støtt på trøbbel. Årsaken er krasse Twittermeldinger..

NRK - 26 feb. 21 kl. 09:33

Kritisk skadd under arbeid i lift

En person er kritisk skadd i en arbeidsulykke på Sjursøya i Oslo fredag formiddag, skriver Oslo politidistrikt på Twitter..

NRK - 25 feb. 21 kl. 23:47

Brann med spredningsfare i Narvik

Det brenner i et rekkehus i Arbeiderveien i Narvik. Det er fare for spredning, melder politiet i Nordland på Twitter. Nødetatene er på vei til stedet..

NRK - 25 feb. 21 kl. 13:39

Gult farevarsel for fjelloverganger

På grunn av sterk vind og snø har Meteorologisk institutt sendt ut gult farevarsel for snøfokk på fjellovergangene i Sør-Norge. Varslet vil gjelde fra torsdag kveld til litt ut på fredagen, skriver meteorologene på Twitter..

NRK - 24 feb. 21 kl. 09:35

Fører fraktet til Haukeland sykehus

Èn person er fraktet til Haukeland universitetssjukehus etter en trafikkulykke ved Bårlågsvatnet på E39. Ulykken fremstår alvorlig, melder politiet i Sør-Vest på Twitter. Trafikken er stengt i begge retninger, og politiet melder om kødannelse..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt