Twitter

Monday, 16 December, 07:10

Nyheter om Twitter

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - I førrgår: 09:39

Twitter samarbeider med Kirkens SOS

Twitter inngår samarbeid med Kirkens SOS om en ny løsning som oppfordrer personer i en vanskelig situasjon om å søke hjelp. Personer som bruker søkeord som forbindes med selvmord vil fra fredag få en oppfordring om å søke hjelp, skriver NTB..

NRK - 7 timer siden

Mann til sykehus etter knivstikking

Mannen som søndag kveld ble knivstukket i Brugata i Oslo er sendt til sykehus. Han har skader i armen. – Gjerningsmannen er beskrevet som en høy og tynn afrikansk mann, ikledd hvit genser med tverrgående røde striper, skriver politiet på Twitter..

NRK - 18 timer siden

Bevæpnet politi søker i Brugata

Politiet søker etter en person etter en trusselsituasjon hvor det er mulig at en kniv ble brukt, skriver de på Twitter. Ingen skal være fysisk skadet. Ifølge politiet har de foreløpig en dårlig beskrivelse av gjerningsperson..

NRK - Igår: 19:03

Kastet vekter rundt seg

En uønsket gjest ble bortvist fra et treningssenter i Trondheim lørdag, etter å ha vært ufin og kastet vekter rundt seg. Det melder politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 17 timer siden

Pågrepet for trusler

En kvinne er pågrepet for trusler med kniv, bæring av kniv, samt besittelse av narkotika, etter en trusselsituasjon i Brugata i Oslo. En mann er også innbragt, da han skal ha lagt seg opp i politiets arbeid, skriver Oslo-politiet på Twitter..

VG - 9 timer siden

Ødegaard benekter VG-boikott

Martin Ødegaard benekter at han har boikottet VG i et innlegg på Twitter. Det skjer etter at VG fikk beskjed fra klubben hans, Real Sociedad, om at 20-åringen ikke ville stille til intervju grunnet artikler om faren..

Aftenposten - 23 timer siden

Kraftig jordskjelv rammet Filippinene

Et jordskjelv med styrke 6,8 har rammet den filippinske øya Mindanao, melder amerikanske USGS. Øyenvitner i millionbyen Davao skriver på Twitter at det er det sterkeste skjelvet de noen gang har opplevd..

Dagbladet - 12 Dec 19 kl. 13:37

Nytt hån mot Greta

Klimaaktivisten Greta Thunberg (16) har på ny blitt hånet av president Trump på Twitter. Der blir hun bedt om å roe seg ned..

NRK - Igår: 18:13

Melding om buss som har veltet

Nødetatene er på vei til Asker etter melding om at en buss skal ha veltet. Det er ikke meldt om personskade, men flere personer kommer seg ikke ut fordi dørene er blokkert, skriver politiet på Twitter..

NRK - Igår: 03:33

Stanset bil uten hjul på E6

Politiet i Oslo tok natt til søndag opp jakten på en bil som blant annet hadde kjørt på en bom i Oslo sentrum. Bilen ble senere på natten stanset på E6 ved Furuset. Da manglet bilen ett hjul, skriver Oslo-politiet på Twitter..

NRK - Igår: 14:57

En person knivstukket

En person skal ha blitt knivstukket på en privat adresse på Jessheim, skriver politiet på Twitter. Den skadde er kjørt til Ullevål sykehus. En person er pågrepet etter hendelsen.

NRK - 12 Dec 19 kl. 18:36

SNP har Toriene som hovedfiende

Skottlands førsteminister og leder for det skotske nasjonalistpartiet Nicola Sturgeon har utpekt de konservative som hovedfiende. På Twitter oppfordrer hun skottene til å stemme SNP for å unslippe brexit og sørge for at Skottland får styre seg selv.

P4 - I førrgår: 23:56

Mann påkjørt i Oslo

En mann skal være hardt skadet etter å ha blitt påkjørt av en drosje i Dronning Eufemias gate i Oslo. Det melder politiet på Twitter. Området er sperret for trafikk og politiet avhører vitner på stedet for å få oversikt over hva som har skjedd, skriver VG..

P4 - 8 timer siden

Ødegaard refser VG

Martin Ødegaard mener VG gikk over streken da de tidligere i år publiserte en rekke artikler om farens avtale med Real Madrid, som eier 20-åringen. På Twitter skriver Ødegaard i kveld at dokumentene var stjålet og konfidensielle. Avisen har lenge forsøkt å intervjue 20-åringen uten å lykkes, noe de har tolket som en boikott, noe han selv avviser.

P4 - 8 timer siden

Mener VG gikk over streken

Martin Ødegaard mener VG gikk over streken etter å ha publisert flere artikler om farens avtale med Real Madrid, som eier 20-åringen. På Twitter skriver Ødegaard i kveld at dokumentene var stjålet og konfidensielle. Avisen har lenge forsøkt å intervjue 20-åringen uten å lykkes, noe de har tolket som en boikott, noe han selv avviser.

NRK - I førrgår: 12:02

Mann «nøytralisert» av Paris-politi

En mann med et knivlignende våpen er ifølge politiet blitt «nøytralisert» etter å ha truet politifolk i Paris, melder fransk politi på Twitter, ifølge NTB. Mannen ble skutt, er kun lettere skadd, ifølge TV-kanalen BFM..

NRK - I førrgår: 09:09

Alvorlig voldshendelse i Trondheim

En dame i 40-årene er fraktet til akuttmottak med hodeskade, etter en voldshendelse i Trondheim. Politiet har pågrepet en mann i 50-årene, som er mistenkt for å ha utøvd vold mot kvinnen, opplyser politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 12 Dec 19 kl. 16:28

Trump: Nær handelsavtale med Kina

USAs president Donald Trump skriver nok en gang på Twitter at det nærmer seg er handelsavtale mellom USA og Kina..

NRK - 10 Dec 19 kl. 16:38

Rykker ut til røykutvikling

Nødetatene i Telemark er tirsdag ettermiddag på vei til melding om røykutvikling i et leilighetsbygg i Brevik. Det opplyser politiet på Twitter..

NRK - 12 Dec 19 kl. 14:22

Russisk nasjonalist heier på Boris

I Russland har leder for det høyreradikale partiet LDPR Vladimir Zjirinovskij gått ut på Twitter og gitt sin støtte til Boris Johnson i valget i Storbritannia. Han skriver at han tror at Johnson vil få landet raskt ut av EU, hvis han vinner valget..

Dagbladet - 12 Dec 19 kl. 13:37

Trump hardt ut mot Greta Thunberg

Klimaaktivisten Greta Thunberg (16) har på ny blitt hånet av president Trump på Twitter. Kort tid seinere svarte hun med et stikk til Trump..

NRK - 12 Dec 19 kl. 09:41

Syklist alvorlig skadet i Stavanger

En syklist er skadd etter en påkjørsel i Stavanger i Rogaland. Det melder politiet på Twitter. Syklisten er fraktet til sykehus med ambulanse.

NRK - 12 Dec 19 kl. 09:56

Person påkjørt på E6 i Trondheim

En person får livreddende førstehjelp på stedet etter å ha blitt påkjørt på E6 ved Ranheim fabrikker i Trondheim. Nødetaten er på stedet, og politiet opplyser på Twitter at det er store trafikale problemer på stedet..

NRK - 12 Dec 19 kl. 13:53

Trump rakker ned på kåringen

President Donald Trump rakker ned på Time Magazine kåringen av Greta Thunberg som årets person. Trump kaller utmerkelsen «latterlig», og skriver på Twitter at den svenske klimaktivisten må «chille og gå på kino med en venn»..

NRK - 11 Dec 19 kl. 19:03

Alle personer ute av brennende hus

Alle personene som befant seg i huset som står i brann på Kolltveit i Fjell har kommet seg ut, skriver politiet på Twitter. Det er uklart hvor mange personer dette dreier seg om. Politiet har ingen opplysninger om personskader..

P4 - 12 Dec 19 kl. 17:37

Nær handelsavtale med Kina

USA nærmer seg en handelsavtale med Kina. Det skriver USAs president Donald Trump på Twitter. Meldingen gir store markedsutslag og de amerikanske børsene stiger nå i ettermiddag.

P4 - 12 Dec 19 kl. 13:52

Trump ut mot Thunberg

USAs president Donald Trump mener at kåringen av 16 år gamle Greta Thunberg til årets person av det amerikanske nyhetsmagasinet Time Magazine, er latterlig. Den svenske klimaaktivisten fikk tittelen for sitt engasjement i klimasaken. Trump skriver på Twitter skriver at 16-åringen må «jobbe med hennes sinnekontroll-problem»..

NRK - 11 Dec 19 kl. 01:04

Tre hus evakuert etter ras

Tre hus er evakuert i Bjørkeveien i Gjesdal i Rogaland etter et jordras tirsdag kveld. Politi og brannmannskaper er på stedet. Politiet i Sørvest melder på Twitter klokka 0.

NRK - 11 Dec 19 kl. 01:04

Tre hus evakuert i Gjesdal

Tre hus er evakuert i Bjørkeveien i Gjesdal i Rogaland på grunn av rasfare tirsdag kveld. Politi og brannmannskaper er på stedet. Politiet i Sørvest melder på Twitter klokka 0.

NRK - 10 Dec 19 kl. 03:33

Fly på vei til Antarktis er savnet

Et Hercules-fly på vei fra Punta Arenas i Chile til Antarktis har forsvunnet fra radaren. 38 personer er om bord på flyet. Det opplyser informasjonsdepartementet i Chile på Twitter..

NRK - 10 Dec 19 kl. 16:50

Uvær fører til stengt bru på Karmøy

Brua som forbinder Karmøy og fastlandet, stenges på grunn av vind. Det blåser stiv kuling i området, ifølge Yr.no.

NRK - 09 Dec 19 kl. 22:09

Kvinne funnet død i Hammerfest

En kvinne i førtiårene er funnet død i en privatbolig i Hammerfest. Politiet melder på Twitter at de er på stedet, og sier de vil komme med ytterligere informasjon når de har det..

P4 - 08 Dec 19 kl. 18:44

Fotgjenger alvorlig skadet etter påkjørsel

En fotgjenger i Oslo er påkjørt av en bil og kjørt til sykehus med alvorlige skader. Det melder Politiet i Oslo på Twitter. Føreren av bilen har fått førerkortet beslaglagt og det opprettes sak..

NRK - 09 Dec 19 kl. 04:41

Twitter-bevis i Japan-saken

Dette er kakene den norske studenten bestilte fra USA. Bistandsadvokat Farid Bouras fra advokatselskapet Elden DA har funnet Twittermeldingene som er hovedbevisene i saken. Han forsøker også å finne tråden som er gjort som skjult kommunikasjon..

NRK - 07 Dec 19 kl. 15:52

Etterforsker Twitter-meldinger

Advokatene til den norske narkotikamistenkte kvinnen har ikke fått innsyn i saken mot henne. De ber om å få henne løslatt fra japansk varetekt..

NRK - 08 Dec 19 kl. 18:51

Alvorlig trafikkulykke i Oslo

En fotgjenger er blitt påkjørt på Nordstrand i Oslo. Fotgjengeren er alvorlig skadd og kjøres til sykehus, skriver politiet på Twitter. Tidligere søndag ettermiddag meldte de at fotgjengeren var våken og bevisst..

NRK - 07 Dec 19 kl. 17:21

Hard skadd etter togpåkjørsel

En person er livstruende skadd etter at en gravemaskin ble påkjørt av et godstog i Rana, melder politiet på Twitter..

NRK - 07 Dec 19 kl. 16:38

Gravemaskin påkjørt av godstog

En person er skadet etter at en gravemaskin ble påkjørt av et godstog i Rana, melder politiet på Twitter..

NRK - 07 Dec 19 kl. 16:38

Kjøretøy påkjørt av godstog

En person er skadet etter at et kjøretøy ble påkjørt av et godstog i Rana, melder politiet på Twitter..

NRK - 08 Dec 19 kl. 21:13

Biler i skiløype i Holmestrand

Flere biler kjørte omtrent halvannen kilometer innover skiløypa på Gullhaug i Holmestrand søndag kveld, melder politiet på Twitter. Det skal ha vært både barn og skiløpere i løypa mens bilene kjørte der..

NRK - 09 Dec 19 kl. 03:09

Veien over Vikafjell stengt mandag

Riksvei 13 over Vikafjell er stengt på grunn av ras. Veien kommer ikke til å bli åpnet mandag. Det melder Vegtrafikksentralen på Twitter..

NRK - 08 Dec 19 kl. 16:56

Fant slange i eske med undertøy

En ansatt i en sportsbutikk i Stavanger fant søndag ettermiddag en slange i en eske med boksershorts. Den ansatte fant slangen inne i en av boksershortsene, skriver politiet på Twitter..

NRK - 07 Dec 19 kl. 16:23

To personer innbrakt til politiet

To personer er tatt med til politistasjonen etter det som skal ha vært et slagsmål mellom Start- og LSK-supportere i Kristiansand sentrum. Det melder politiet på Twitter..

P4 - 08 Dec 19 kl. 16:18

Slange funnet i eske med boxershorts

En slange ble oppdaget i en eske med boxershorts i en sportsbutikk i Stavanger. Det var en av de ansatte som oppdagen slangen som skal være ca. 10-15 cm lang.

NRK - 04 Dec 19 kl. 07:42

Brann i trålar sløkt

Politiet melder no på Twitter at brannen i ein russisk trålar i Båtsfjord i Finnmark er sløkt..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt