Tvitrer

Sunday, 25 August, 09:04

Nyheter om Tvitrer

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 16 Aug 19 kl. 11:26

Danske politikere sier tvert nei til Trump: – Fullstendig vanvittig

Den amerikanske presidentens ryktede kjøpsplaner er «fullstendig useriøse» og «en forferdelig tanke», Tvitrer de sinte politikerne..

Dagbladet - 02 Aug 19 kl. 19:54

Trump: Kom hjem ASAP, A$AP

Etter at Asap Rocky ble løslatt i Sverige i kveld, Tvitrer USAs president at han må komme hjem..

Dagbladet - 30 Jul 19 kl. 00:05

Kjendiser raser etter Trumps Twitter-tirade

- Når han Tvitrer om infisering, så handler det om svarte og brune mennesker..

NRK - 25 Jul 19 kl. 23:31

Trump ut mot Løfven

USAs president Donald Trump Tvitrer at han er svært skuffet over den svenske statsministeren Stefan Løfven, i og med at den amerikanske artisten Asap Rocky fremdeles sitter varetektsfengslet i Sverige..

VG - 29 Jul 19 kl. 17:32

Stefan Löfven om A$AP Rocky-samtalen med Trump: – Spiller ingen rolle hvem som ringer eller Tvitrer

USAs president Donald Trump har gått hardt ut mot Sverige på Twitter, etter at den amerikanske artisten A$AP Rocky ble arrestert og siktet for vold i juli..

NRK - 26 Jul 19 kl. 00:30

Gutt (2) omkom i drukningsulykke

En to år gammel gutt døde etter en drukningsulykke i Vennesla torsdag kveld. – Livreddende førstehjelp førte ikke frem, Tvitrer politiet. Operasjonsleder Knut Odde sier det er ukjent hvor lenge han ble liggende under vann, og at de jobber på stedet..

NRK - 20 Jul 19 kl. 00:46

Trump vil hjelpe A$AP Rocky

USAs president Donald Trump griper inn for å hjelpe rapperen A$AP Rocky som sitter fengslet i Sverige etter et slagsmål 30. juni. – Jeg skal ringe den svært talentfulle svenske statsministeren for å se hva vi kan gjøre, Tvitrer han fredag..

NRK - 16 Jul 19 kl. 18:14

– Meldingene var ikke rasistiske

President Donald Trump avfeier alle rasismeanklager og hevder på ny at demokratiske kongresskvinner hater USA. – De Twitter-meldingene var ikke rasistiske. Jeg har ikke ett rasistisk bein i kroppen, Tvitrer Trump tirsdag..

NRK - 18 Jun 19 kl. 19:21

Shanahan trekker seg

Fungerende forsvarsminister i USA, Patrick Shanahan, kommer ikke gå videre med prosessen for å bli minister på permanent basis. Det Tvitrer president Trump. Forsvarssjef Mark Esper tar over som fungerende forsvarsminister..

NRK - 20 Jun 19 kl. 16:18

Trump: – Iran gjorde en stor tabbe

Irans nedskyting av en amerikansk drone var et uprovosert angrep, mener Pentagon. I Iran kaller Revolusjonsgardens leder hendelsen et klart budskap til USA. – Iran gjorde en stor tabbe, Tvitrer USAs president Donald Trump om hendelsen torsdag..

Aftenposten - 01 May 19 kl. 21:32

Parodi-Tvitrer skal ha fått advokaten til Vy på seg

Vy (tidligere NSB) skal ha gått lei av satirekontoen VyNotTravel (@VyTravel) og satt advokaten sin på saken. Samtidig får mannen bak den alternative Vy-kontoen støtte fra flere jurister..

Aftenposten - 01 May 19 kl. 21:32

Parodi-Tvitrer skal ha fått advokaten til Vy etter seg

Vy (tidligere NSB) skal ha gått lei av satirekontoen VyNotTravel (@VyTravel) og satt advokaten sin på saken. Samtidig får mannen bak den alternative Vy-kontoen støtte fra flere jurister..

NRK - 12 Apr 19 kl. 22:31

Bekrefter ildspåsettelse

En mann forsøkte å sette fyr på seg selv utenfor Det hvite hus, ifølge Secret Service. Han er sendt til sykehus. Det hvite hus ble sperret av etter hendelsen.

NRK - 27 Dec 18 kl. 09:35

Flere tusen liter gjødsel rant ut

En gjødselkum har revnet og store mengder gjødsel har lekket ut på en gård i Bjerkreim kommune i Rogaland. – Kommunen er varslet og har en representant på stedet, Tvitrer politiet i Sørvest..

NRK - 28 Nov 18 kl. 22:44

Brannen på Clarion slukket

Brannvesenet har slukket brannen på Clarion hotell i Folketeaterpassasjen i Oslo, det Tvitrer politiet. – Fortsatt noe røyk som må luftes ut. Alle ansatte og gjester er evakuert.

NRK - 28 Nov 18 kl. 22:34

Brann på hotell i Oslo sentrum

Melding om brann på Clarion hotell i Folketeaterpassasjen i Oslo sentrum. Røykutvikling i 4 etg, ansatte og gjester blir evakuert nå, Tvitrer politiet. Alle nødetater på vei..

Dagbladet - 07 Nov 18 kl. 05:21

Republikanerne bevarer flertallet i Senatet

«Enorm suksess», Tvitrer president Trump..

Aftenposten - 06 Oct 18 kl. 20:41

Melania Trump: – Jeg er ikke alltid enig i det han Tvitrer

Førstedame Melania Trump bekrefter at hun fra tid til annen har bedt ektemannen om å legge bort telefonen..

Hegnar.no - 07 Aug 18 kl. 20:32

Elon Musk går amok?

Elon Musk er kjent for å hate alle som har shortet aksjen. Nå kan han ha gort det virkelig store. I dag tvitteret han om at han vurdere å ta selskapet av børs.

Aftenposten - 01 Aug 18 kl. 14:16

Utenriksministeren tar USA i forsvar: Ikke se på hva Trump Tvitrer – se på hva amerikanerne gjør

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide er ikke bekymret for president Donald Trumps twittermeldinger. Hun ser et USA som øker tilstedeværelsen i Europa..

NRK - 31 Jul 18 kl. 19:48

Meteorologene advarer båtfolk

Meteorologene advarer båter i Skagerrak eller på kysten av Aust-Agder, Telemark, Vestfold og Østfold. – Vær OBS på at det i kveld kan oppstå kraftige vindkast i forbindelse med intense regn- og tordenbyger, Tvitrer de..

NRK - 18 Jul 18 kl. 12:02

Trump Tvitrer om Putin-møtet

USAs president Donald Trump skriver på Twitter at «mange mennesker i det øvre sjiktet av intelligens» elsket hans opptreden i pressekonferansen i Helsingfors. Møtet med Russlands president har fått mye kritikk..

Dagbladet - 18 Jun 18 kl. 22:33

Kriminaliteten i Tyskland øker eksplosivt, påstår Trump. Han tar feil

Europas kultur er «endret voldsomt» av innvandring, Tvitrer presidenten..

NRK - 30 May 18 kl. 04:33

Flere av brannene i Voss slukket

Flere av brannene langs jernbanen i Voss er blitt slukket av brannvesenet, Tvitrer 100 Hordaland ved 04.30-tiden. Jernbanesporet blir nå sjekket fra Dale, hvor toget har stoppet, og til langt forbi Voss i retning Mjølfjell..

NRK - 13 May 18 kl. 00:42

Macron kommenterer knivangrepet

I forbindelse med knivangrepet i Paris, Tvitrer president Emmanuel Macron at landet «igjen må betale prisen med blod», men at de «ikke vil gi en tomme til frihetens fiender». I likhet med landets innenriksminister, roser også Macron politiinnsatsen..

NRK - 24 Mar 18 kl. 20:07

Obama skryter av demonstrantene

USAs tidligere president er imponert over ungdom som har arrangert lørdagens marsj for strengere våpenlover. – Ingenting kan stoppe millioner av stemmer som ber om forandring, Tvitrer Barack Obama..

NRK - 17 Mar 18 kl. 22:15

Tidligere CIA-sjef Tvitrer om Trump

Tidligere CIA-direktør John Brennan anklager president Trump for moralsk fordervelse for å fryde seg over avskjedigelsen av FBIs- nestsjef Andrew McCabe. Som svar på Trumps tweet om McCabe tvitret at Amerika vil triumfere over Trump..

NRK - 10 Mar 18 kl. 00:32

Trump snakket toll med Turnbull

Donald Trump sier han har snakket med statsminister Malcolm Turnbull, og at han håper USA kan unnta Australia fra tollsatsene. – Turnbull sier han er forpliktet til et rettferdig og gjensidig forhold, både militært og i handel, Tvitrer Trump..

Aftenposten - 02 Mar 18 kl. 12:20

Trump sier handelskrig er lett å vinne

Handelskriger er en god ting, og de er dessuten lett å vinne, Tvitrer USAs president Donald Trump mens verden uttrykker dyp uro for hans varslede ståltoll..

NRK - 26 Feb 18 kl. 09:58

Henger løsnet på E6

En henger på en lastebil har løsnet i fart på E6 ved Rinnvegen i Levanger og sperrer begge kjøreretninger. Ingen personer er skadd, Tvitrer politiet. Veien er nå stengt..

NRK - 18 Feb 18 kl. 03:13

Trump Tvitrer om våpenkontroll

I en Twitter-melding hevder president Donald Trump at heller ikke Demokratene ønsker å innføre våpenkontroll, ettersom de aldri gjorde det da de hadde sjansen. Debatten om våpenkontroll har blusset opp igjen etter skoleskytingen i Florida onsdag..

Dagbladet - 29 Jan 18 kl. 02:58

Trump bekrefter det mange har mistenkt: - Jeg Tvitrer fra senga

Presidenten ble spurt om sine Twitter-vaner under et TV-intervju..

Hegnar.no - 29 Jan 18 kl. 07:05

Trump bekrefter at han Tvitrer fra sengen

President Donald Trump tyr ofte til Twitter når han vil nå ut til publikum. Nå bekrefter han det mange har mistenkt: Noen av meldingene sendes fra sengen..

NRK - 27 Aug 17 kl. 15:05

Trump. – Jeg drar til Texas snart

USAs president Donald Trump Tvitrer at han kommer til å dra til områdene som er berørt av orkanen «Harvey» så snart det er mulig å gjennomføre reisen uten at det forstyrrer redningsarbeidet. «Fokuset må være på liv og sikkerhet», skriver han..

VG - 22 Aug 17 kl. 12:49

Et småfly har styrtet utenfor Holmestrand

12.40 Tvitrer politiet at et småfly har styrtet i nærheten av Holmestrand..

VG - 22 Aug 17 kl. 12:49

Et småfly har styrtet utenfor Holmestrand – to er omkommet

12.40 Tvitrer politiet at et småfly har styrtet i nærheten av Holmestrand. To personer som var ombord skal ha omkommet, skriver politiet på Twitter 13.

NRK - 30 Jul 17 kl. 02:09

Trump anklager Kina

USAs president Tvitrer at han er svært skuffet over Kina. «Vi vil ikke tillatte at dette fortsetter. Kina kunne løst konflikten med Nord-Korea om de ville», Tvitrer Trump.

NRK - 29 Jul 17 kl. 15:20

Støren: Brann i leilighetskompleks

Et leilighetskompleks er overtent i Støren i Sør-Trøndelag. Politi og brannvesen er på stedet, mens ambulanser er underveis. Det er ikke kontroll på alle beboerne, Tvitrer politiet i Sør-Trøndelag.

Dagbladet - 04 Jul 17 kl. 02:52

Foreldrene ville at dødssyke Charlie skulle få behandling i USA, men rettsvesenet sa nei. Nå får de støtte fra Donald Trump

– Hvis vi kan hjelpe lille Charlie Gard, så vil vi være glade for å gjøre det, Tvitrer presidenten..

Aftenposten - 01 Jul 17 kl. 17:43

Trump: TV-journalister er dumme, men ikke dårlige mennesker

Donald Trump Tvitrer at journalistene i «Morning Joe» er dumme og gale, men presidenten påpeker at de ikke er dårlige mennesker. .

NRK - 11 Jun 17 kl. 14:46

Trump: – Comey er feig

USAs president er nok en gang hissig på Twitter. Nå spår han at James Comeys innrømmelser om at han bevisst lekket informasjon vil bli «langt mer utbredt enn noen kan forestille seg». – Veldig feigt, Tvitrer Trump..

VG - 15 Jun 17 kl. 16:46

Trump raser mot etterforsknings-påstander

Donald Trump slår tilbake mot påstanden om at han forsøkte å påvirke Russland-etterforskningen. – En falsk sammensvergelse, Tvitrer presidenten..

P4 - 09 Jun 17 kl. 12:32

Trump Tvitrer mot Comey

President Donald Trump har tvitret mot James Comey i dag. Det var mange som ventet at han skulle kommentere høringen av tidligere FBI-sjefen i Senatet går, men det gjorde han ikke. I dag refser han imidlertid Comey.

Aftenposten - 07 Jun 17 kl. 18:39

Amerikanske diplomater ber allierte se på hva USA gjør, ikke hva Donald Trump Tvitrer

Amerikanske diplomater driver nå aktiv brannslukking blant allierte i Europa med meldingen: Ikke les Donald Trumps twittermeldinger, se på hva vi gjør..

Hegnar.no - 18 May 17 kl. 15:00

Trump: - Den største heksejakten i amerikansk historie

Den største heksejakten mot en politiker i USAs historie, Tvitrer Donald Trump etter utnevnelsen av en spesialetterforsker som skal granske Russland-saken..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt