Trumps

Torsdag, 24 September, 10:21

Nyheter om Trumps

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 03 sep. 20 kl. 02:20

Melania Trumps tidligere venn og rådgiver: – Gjorde meg til sin syndebukk

Måneder før det amerikanske presidentvalget, sier førstedame Melania Trumps tidligere venn og rådgiver at hun fikk skylden for pengebruken under Donald Trumps innsettelses-seremoni i 2017..

Aftenposten - I førrgår: 05:41

Mot flertall i Senatet for Trumps høyesterettsnominasjon

Cory Gardner, en av flere som kan avgjøre om Republikanerne får flertall i Senatet om høyesterett, sier han vil vurdere president Donald Trumps kandidat..

NRK - I førrgår: 04:27

Trumps dommerkandidat får støtte

I USA går det mot et senatsflertall for å få godkjent Donald Trumps dommerkandidat til Høyesterett. Senator Cory Gardner sier han vil vurdere presidentens kandidat til å erstatte nylig avdøde høyesterettsdommer Ruth Bader Ginsburg..

NRK - 16 sep. 20 kl. 23:07

Kritiserer Trumps pandemihåndtering

Demokratenes presidentkandidat Joe Biden sier at president Donald Trumps håndtering av koronapandemien gjør Trump ukvalifisert til å være president. Han sa at Trump har manglet seriøsitet i møtet med pandemisituasjonen..

NRK - 11 sep. 20 kl. 05:31

Flere tusen på Trumps valgmøte

Flere tusen mennesker trosset koronarådene fra lokale myndigheter og deltok på president Donald Trumps valgkampmøte i en fullpakket flyhangar i Michigan, natt til fredag norsk tid..

VG - 10 sep. 20 kl. 15:12

Trumps strategi rakner

Nye avsløringer om Donald Trumps håndtering av pandemien er det siste presidenten trenger i innspurten av valgkampen. Og han rammes av sine egne ord..

Aftenposten - 01 sep. 20 kl. 21:50

Domstol stoppet statsadvokat fra å få innsyn i Trumps skattemeldinger

En føderal ankedomstol blokkerte tirsdag Manhattan-statsadvokat Cyrus Vance Jr. sitt seneste forsøk på å få innsyn i Trumps skattemeldinger..

NRK - 2 timer siden

Ber domstol blokkere TikTok-forbud

Tiktok ber en føderal domstol i USA blokkere president Donald Trumps forbud mot appen, ettersom de mener forbudet ikke er basert på sikkerhetshensyn. Trump har truet med å forby den kinesiskeide appen om den ikke blir solgt til et amerikansk selskap..

VG - 6 timer siden

Trump vil ikke garantere fredelig maktoverføring

Uten en fredelig overføring av makten, er det Hviterussland, sier den republikanske senatoren Mitt Romney om president Donald Trumps siste uttalelser..

NRK - Igår: 02:00

Trump tidfester dommerkunngjøring

USAs president Donald Trump vil kunngjøre sin kandidat til den ledige plassen som høyesterettsdommer lørdag klokken 17 lokal tid, ifølge Reuters. Fra før er det kjent at kunngjøringen av Trumps valg skjer lørdag fra Det hvite hus..

NRK - Igår: 20:47

Samler seg om Trumps dommervalg

Republikanerne ser ut til å ha sikret seg de 51 stemmene de trenger for å kunne godkjenne en ny dommer i Høyesterett før presidentvalget. I dag bekreftet republikaneren Mitt Romney at han er positiv til å stemme før presidentvalget..

VG - I førrgår: 10:08

Mueller-advokat i ny bok: – Vi kunne ha gjort mer

Robert Mueller var ikke tydelig nok i sin dom over Donald Trumps mulige Russland-forbindelser, mener en av spesialetterforskerens egne menn..

NRK - I førrgår: 22:15

McConnell: – Skal stemme før nyttår

Før året er omme skal Senatet i USA stemme over Trumps nominasjon til ny dommer i USAs høyesterett, ifølge republikanernes flertallssleder Mitch McConnell. Det er foreløpig ikke nærmere kjent når avstemningen vil finne sted..

P4 - I førrgår: 20:34

Trekker advarsel om luftbåren smitte

Amerikanske smittevernsmyndigheter trekker nå tilbake en uttalelse om at smitte kan overføres gjennom luften. Det skriver Washington Post. CDC, som folkehelsemyndighetene heter, slo fast at viruset kan spre seg lenger i luften enn 1.

Aftenposten - 21 sep. 20 kl. 05:39

Biden-taktikk kan gå i vasken. Juristprofil kan bli Trumps nye håp for fire nye år i Det hvite hus.

WASHINGTON (Aftenposten): I månedsvis har demokratene forsøkt å få valget til å bli en folkeavstemning om Donald Trump. Nå kan en konservativ kvinnelig jurist i stedet bli valgets profil..

NRK - 19 sep. 20 kl. 03:06

Vil holde valg om ny kandidat

Republikanernes senatsleder Mitch McConnel sier Senatet vil holde avstemning om Trumps høyesterettskandidat. Det skjer etter at høyesterettsdommer Ruth Bader Ginsburg, døde lørdag..

VG - 18 sep. 20 kl. 05:15

Blokkerer Trumps post-endringer: «Politisk motivert angrep»

En føderal dommer har plassert seg selv midt i striden om poststemmer i USA: Han blokkerer postvesenets kontroversielle endringer midlertidig, og kaller dem et «politisk motivert angrep»..

NRK - 17 sep. 20 kl. 18:59

Anklager Trump for overgrep i 1997

En tidligere modell anklager USAs president Donald Trump for seksuelt overgrep i 1997, ifølge The Guardian. Trump benekter anklagene gjennom advokater. Hendelsen fant angivelig sted i Trumps VIP-suite på tenninsturneringen US Open i New york i 1997..

VG - 16 sep. 20 kl. 23:13

Jim Carrey blir Joe Biden

USAs mest berømte satireshow Saturday Night Live (SNL) har engasjert Jim Carrey til å spille president Donald Trumps utfordrer i høstens presidentvalg..

P4 - 16 sep. 20 kl. 05:36

USA er svekket

Skepsisen til USA og Donald Trumps lederskap har økt. I en stor meningsmåling gjennomført i 13 demokratiske land viser at synet på USA er det laveste nå siden målingene begynte for 20 år siden. Blant annet sier 41 prosent i Storbritannia at de har et positivt syn på landet, det tilsvarende tallet i Frankrike og Tyskland er 31 og 26 prosent..

Aftenposten - 24 aug. 20 kl. 06:12

Trumps rådgiver Kellyanne Conway slutter

Kellyanne Conway slutter som president Donald Trumps politiske rådgiver av hensyn til familien, ifølge The Washington Post..

P4 - 24 aug. 20 kl. 05:04

Kellyanne Conway slutter

Kellyanne Conway slutter som president Donald Trumps politiske rådgiver. Det gjør hun av hensyn til familien, ifølge The Washington Post. Conway har vært en av Trumps lengstsittende og nærmeste rådgivere.

E24 - 15 sep. 20 kl. 16:37

WTO: Trumps Kina-toll er ulovlig

Verdens handelsorganisasjon konstaterer at USAs toll på kinesiske varer til en verdi av 200 milliarder dollar er ulovlig, i henhold til organisasjonens regler..

NRK - 23 aug. 20 kl. 09:16

Vet hvem som tok Trumps eksamen

Søsteren til Donald Trump, Maryanne Trump Barry, omtaler en av påstandene i Mary Trumps bok om at presidenten betalte noen for å ta inntakseksamen til universitetet for ham. Hun sier hun bekrefter dette, og at hun husker navnet på han som tok prøven..

VG - 23 aug. 20 kl. 09:00

Trumps søster i hemmelige opptak: – Donald er ond

President Donald Trumps storesøster Maryanne Trump Barry kommer med knallhard kritikk av sin bror i hemmelige opptak gjort av niesen Mary L. Trump..

VG - 23 aug. 20 kl. 09:00

Hemmelig lydopptak med Trumps søster – sier broren lyver, jukser og er ond

President Donald Trumps storesøster Maryanne Trump Barry kommer med knallhard kritikk av sin bror i hemmelige opptak gjort av niesen Mary L. Trump..

P4 - 23 aug. 20 kl. 08:42

Trumps søster ut mot broren

Maryanne Trump, storesøsteren til USAs president, går nå hardt ut mot sin egen bror i et skjult lydopptak. Donald Trump blir karakterisert som både løgnaktig, slem og uten prinsipper av søsteren i lydopptaket offentliggjort av Washington Post. Hun sier videre at han ikke er til å stole på.

NRK - 23 aug. 20 kl. 07:17

Trumps søster ut mot Trump

President Donald Trumps storesøster Maryanne Trump Barry, sier i et skjult opptak at broren er slem, løgnaktig, og at han ikke har noen prinsipper. Derfor er han ikke til å stole på, sier søsteren i opptaket som ble offentliggjort av Washington Post..

Aftenposten - 23 aug. 20 kl. 07:16

Trumps søster omtaler ham som slem og hyklersk i hemmelig lydopptak

USAs president Donald Trumps storesøster Maryanne Trump Barry sier i et skjult lydopptak at broren er slem, løgnaktig og at han ikke har noen prinsipper..

Aftenposten - 14 sep. 20 kl. 19:00

Derfor fortjener president Trump fredsprisen

Hvorvidt man misliker Trumps personlighet, er irrelevant i denne sammenhengen..

VG - 14 sep. 20 kl. 05:01

Guvernør raser mot Trumps velgermøte i Nevada: – En fornærmelse

USAs president Donald Trump holder natt til mandag sitt første velgermøte innendørs på nesten tre måneder..

Dagbladet - 14 sep. 20 kl. 04:29

- Livsfarlig

Guvernøren i Nevada, Steve Sisolak, langer ut mot Donald Trumps første, svære innendørs valgmøte siden fiaskomøtet i Tulsa i juni..

Dagbladet - 14 sep. 20 kl. 04:29

- Setter liv i fare

Guvernøren i Nevada, Steve Sisolak, langer ut mot Donald Trumps første, svære innendørs valgmøte siden fiaskomøtet i Tulsa i juni..

P4 - 13 sep. 20 kl. 19:47

Vil ha unntakstilstand om Trump taper

President Donald Trumps tidligere rådgiver, Roger Stone, mener Trump må gripe makten og fengsle andre politikere om han taper valget til høsten. Det skriver The Guardian. Trump har selv kommet med anklager om at kun valgjuks kan ta fra ham seieren i valget i november.

Dagbladet - 22 aug. 20 kl. 05:23

- Politisk leiemord

Donald Trumps tidligere sjefstrateg, Steve Bannon, og hans tre partnere, som nå er siktet for svindel, har en lang forhistorie med å forsøke å tjene penger på Trumps politiske bevegelse..

P4 - 20 aug. 20 kl. 22:51

Bannon nekter straffskyld

Trumps tidligere sjefstrateg Steve Bannon nekter straffskyld for økonomisk kriminalitet. Bannon er sammen med tre andre pågrepet og siktet for å underslått én million dollar i forbindelse med en innsamlingsaksjon for Donald Trumps Mexico-mur. Presidenten sier han ikke var involvert i prosjektet..

P4 - 20 aug. 20 kl. 17:40

Ny anke om Trumps skattepapirer avvist

En føderal dommer i New York har avvist president Donald Trumps siste forsøk på å stanse hans selvangivelser. Dommeren avviste Trump sine advokaters argumenter om at etterforskningen er politisk motivert og at det favner for bredt. Presidenten har fortsatt mulighet til å anke avgjørelsen, noe det er ventet at han vil gjøre..

Aftenposten - 20 aug. 20 kl. 17:43

Dommer har forkastet Trumps seneste forsøk på å stoppe skattemeldingsinnsyn

Påtalemyndigheten kan endelig få innsyn i Trumps skattemeldinger etter at en føderal domstol har avvist presidentens anke på en tidligere innsynskjennelse..

Dagbladet - 12 sep. 20 kl. 05:56

Trumps mann forandrer forskernes rapporter

Den politisk utnevnte talspersonen for det amerikanske helse- og omsorgsdepartementet, Michael Caputo, har fått lov til å forandre forskningsrapporter fra ekspertene i det amerikanske smittevernsenteret, Centers for Disease Control (CDC)..

P4 - 20 aug. 20 kl. 15:52

Bannon pågrepet

Donald Trumps tidligere sjefstrateg, Steve Bannon, er pågrepet i New York og mistenkt for bedrageri og for å ha planlagt underslag. Det opplyser føderale myndigheter i USA. Bannon og fire andre er mistenkt for ulovlig kanalisering av penger fra et fond som skulle gå til Trumps mur mellom USA og Mexico, melder amerikanske medier..

Aftenposten - 20 aug. 20 kl. 15:50

Trumps tidigere rådgiver Steve Bannon pågrepet i New York

Amerikanske myndigheter sier Steve Bannon, president Donald Trumps tidligere rådgiver, er pågrepet i forbindelse med pengeinnsamling via nettet..

Aftenposten - 20 aug. 20 kl. 15:50

Trumps tidigere rådgiver Steve Bannon pågrepet i New York, anklaget for bedrageri

Amerikanske myndigheter sier Steve Bannon, president Donald Trumps tidligere rådgiver, er pågrepet i forbindelse med pengeinnsamling via nettet..

NRK - 11 sep. 20 kl. 05:31

Flere tusen på Trump-møte i Michigan

Flere tusen mennesker trosset koronarådene fra lokale myndigheter og deltok på president Donald Trumps valgkampmøte i en fullpakket flyhangar i Michigan, natt til fredag norsk tid..

VG - 11 sep. 20 kl. 01:15

Tidligere kolleger ut mot Trumps nye corona-ekspert

I midten av august fikk innsatsstyrken mot coronaviruset i Det hvite hus et nytt medlem, legen Scott Atlas. Nå går 78 eksperter fra anerkjente Stanford Medical School ut mot det de kaller «usannheter» fra sin tidligere kollega..

VG - 11 sep. 20 kl. 01:15

Tidligere kolleger ut mot Trumps nye corona-rådgiver

I midten av august fikk innsatsstyrken mot coronaviruset i Det hvite hus et nytt medlem, legen Scott Atlas. Nå går 78 eksperter fra anerkjente Stanford Medical School ut mot det de kaller «usannheter» fra sin tidligere kollega..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt