Trumps

Monday, 14 October, 01:04

Nyheter om Trumps

Sortering: Relevans | Senaste
Dagbladet - Igår: 08:02

Avis: Trumps advokat etterforskes

Den føderale påtalemyndigheten på Manhattan etterforsker nå om Trumps advokat Rudy Giuliani brøt reglene i sin kontakt med Ukraina, ifølge avisa New York Times..

VG - 07 Oct 19 kl. 17:07

Raser over Trumps Syria-beslutning: – Et svik

Trumps partikollega, senator Mitt Romney, mener Trumps avgjørelse om å trekke tropper ut av Syria gir uttrykk for at USA er en upålitelig alliert..

NRK - Igår: 04:40

Trumps advokat etterforskes

Påtalemyndigheten er i ferd med å etterforske om Trumps advokat Rudy Giuliani brøt reglene i sin kontakt med Ukraina, ifølge New York Times. Kilder opplyser til avisa at den føderale påtalemyndigheten på Manhattan har åpnet etterforskning..

NRK - 10 Oct 19 kl. 22:59

Stevner Trumps energiminister

Demokratene i Representantenes hus har stevnet energiminister Rick Perry som del av riksrettsetterforskningen av Donald Trumps handlinger overfor Ukraina. Komiteene som deltar i etterforskningen, har gitt ham en frist til 18. oktober..

NRK - I førrgår: 16:24

Avviser Trumps anke

En domstol i USA har avvist anken til Det hvite hus, og sier president Trump må gi Representantenes hus innsyn i økonomiske dokumenter. Huset stevnet Det hvite hus' budsjettkontor i forbindelse med etterforskningen av Trumps Ukraina-samtaler..

VG - 07 Oct 19 kl. 17:07

Republikanere raser over Trumps Syria-beslutning: – Et svik

Trumps partikollega, senator Mitt Romney, mener Trumps avgjørelse om å trekke tropper ut av Syria gir uttrykk for at USA er en upålitelig alliert. Trump svarer med å true med å knuse Tyrkias økonomi..

P4 - I førrgår: 16:50

Trumps anke avvist

En domstol i USA har avvist Donald Trumps anke og presidenten må nå legge frem ligningsattester og regnskaper for de siste åtte årene. Det melder CNN. Trump har tidligere argumentert med at en sittende president har immunitet med hensyn til strafferettslige etterforskninger..

P4 - 07 Oct 19 kl. 20:24

Får ikke se selvangivelser nå

En ankedomstol har midlertidig stoppet utleveringen av president Donald Trumps selvangivelser til etterforskere i New York. Trump må legge fram skattemeldingene sine for de siste åtte årene etter at Demokratene har forsøkt å få innsyn i selvangivelsene siden før Trump ble president. I dag satte en føderal dommer ned foten for Trumps forsøk på å nekte påtalemyndigheten innsyn i selvangivelsene, men Trumps advokater anket umiddelbart..

P4 - Igår: 07:17

Trumps advokat etterforskes

President Donald Trumps advokat blir etterforsket i forbindelse med kontakten han hadde med Ukraina. Ifølge kilder New York Times har snakket med skal den føderale påtalemyndigheten på Manhatten ha åpnet etterforskning mot Rudy Giulian. De skal se om han brøt reglene i sine samtaler med Ukraina om å etterforske presidentkandidat Joe Biden.

Aftenposten - 07 Oct 19 kl. 15:19

Etterforskere får foreløpig ikke se Trumps selvangivelser

En ankedomstol har midlertidig stanset utleveringen av president Donald Trumps selvangivelser til etterforskere i New York..

Aftenposten - 07 Oct 19 kl. 13:14

Noen få i Trumps parti refser ham. USA ser etter sprekker hos republikanerne.

NEW YORK (Aftenposten) Mange toppolitikere i Donald Trumps parti holder munn om riksrettsgranskningen. Åpne kritikere får gjennomgå av presidenten..

P4 - 06 Oct 19 kl. 15:40

Ny varsler i Trump-etterforskningen

Nok en varsler med opplysninger om president Donald Trumps kontakt med Ukraina har snakket med sikkerhetstjenesten i USA. Det ble skrevet om denne varsleren i flere medier i går og at han vurderte å stå frem. I dag har vedkommende levert et varsel.

VG - Igår: 15:05

Trumps advokat under etterforskning

Rudi Giulianis kontakt med Ukraina skal granskes, ifølge The New York Times..

Aftenposten - 04 Oct 19 kl. 06:17

Diplomaters tekstmeldinger om Trumps krav om Biden-gransking frigitt

Flere dusin tekstmeldinger fra USAs diplomater er frigitt. I meldingene diskuterer de Trumps krav om Biden-gransking..

VG - 18 timer siden

Trumps tidligere forsvarsminister: – Garantert at IS kommer tilbake

– Hvis vi ikke holder trykket oppe, vil IS vokse igjen, sier tidligere forsvarsminister James Mattis..

NRK - 30 Sep 19 kl. 22:09

Har stevnet Trumps advokat

President Donald Trumps advokat Rudy Giuliani er blitt stevnet til å vitne i forbindelse med Demokratenes prosess med å få stilt Trump for riksrett. Det skriver Reuters..

VG - 3 timer siden

Det farlige sviket

USAs president Donald Trumps avgjørelse om brått å trekke amerikanske soldater ut fra kurdiske områder nord i Syria, har satt hele regionen i spill. De virkningene vi har sett så langt av denne svikefulle og ulykksalige avgjørelsen, er forferdelige. Og vi vet at det som kommer, blir enda mye verre..

NRK - I førrgår: 07:41

Flere i etteretningen klaget

Fire tjenestemenn i den nasjonale etteretningen klaget over Donald Trumps kontakt med Ukraina både før og etter hans telefonsamtale med president Volodymyr Zelensky. Klagene gikk til en advokat i Det hvite hus, skriver The Washington Post..

Aftenposten - 10 Oct 19 kl. 23:02

Demokratene stevner energiministeren i Trump-etterforskningen

Demokratene i Representantenes hus har stevnet energiminister Rick Perry som del av riksrettsetterforskningen av Donald Trumps handlinger overfor Ukraina..

Aftenposten - 01 Oct 19 kl. 17:42

Ekspert tror Biden stiller svakere etter korrupsjonsanklager: – Det er Trumps metode. Han drar folk med seg ned i gjørma.

Korrupsjonsanklagene mot Joe Biden kan føre til at han taper kampen om å bli demokratenes presidentkandidat, tror USA-kommentator Eirik Bergesen. Han mener Trumps metode er forutsigbar..

Dagbladet - 27 Sep 19 kl. 09:14

Trumps advokat: - Det er jeg som er helten

Rudy Giuliani, Donald Trumps advokat, står i sentrum av Ukraina-kontroversen..

VG - 29 Sep 19 kl. 01:37

Tusk tok knallhardt oppgjør med Trumps patriotisme i FN-tale

EU-president Donald Tusk advarer mot nasjonalisme og kaller Trumps meninger «farlige og falske»..

NRK - 10 Oct 19 kl. 16:04

Bekjente av Giuliani arrestert

To menn med koblinger til Donald Trumps personlige advokat Rudy Giuliani har blitt arrestert for brudd på USAs valgkampfinansieringslover. De to, Lev Parnas og Igor Fruman, skal ha vært innblandet i Guilianis forsøk på å etterforske Joe Biden..

P4 - 30 Sep 19 kl. 22:47

Trumps advokat stevnes

Donald Trumps personlige advokat har blitt stevnet til å vitne i riksrettsprosessen mot den amerikanske presidenten. Tre forskjellige komiteer krever at han legger fram dokumenter relatert til Ukraina-saken. Trump skal flere ganger i en telefonsamtale ha bedt Ukrainas president om å etterforske sønnen til sin politiske motstander Joe Biden.

Aftenposten - 10 Oct 19 kl. 21:28

Trump tjener store penger i Tyrkia. Det gir ham en interessekonflikt, ifølge Trump selv.

En dobbel skyskraper, en avgått forsvarsminister og en topprådgiver som også var tyrkisk agent. Trumps tette bånd til Tyrkia er blitt et hett tema etter militæraksjonen i Syria..

VG - 10 Oct 19 kl. 19:53

Senator om Trump: – Hykleriet til presidenten er enestående

Senator Chuck Schumer retter kraftig kritikk mot Donald Trumps avgjørelse om å trekke amerikanske tropper ut av Syria. Han mener presidenten setter den nasjonale sikkerheten i fare..

Dagbladet - 06 Oct 19 kl. 02:03

Trumps ville dager: - På sitt drøyeste

Slik er presidentens strategi for å vinne en eventuell riksrettssak..

Aftenposten - 08 Oct 19 kl. 21:59

Nyhetsanalyse: Betyr Trumps Syria-retrett noe for riksrettssaken?

NEW YORK (Aftenposten): Samtidig som Donald Trump har en riksrettsprosess hengende over seg, får han flengende kritikk fra sine egne partifeller om Syria-retretten..

E24 - 08 Oct 19 kl. 15:32

– Kineserne vil heller gjengjelde enn å la seg presse

Det er lite som tyder på at torsdagens handelssamtaler mellom USA og Kina vil føre til gjennombrudd. Trumps nye svartelistinger av kinesiske selskaper minsker sjansene for å lykkes ytterligere..

P4 - 10 Oct 19 kl. 16:43

Pågrepet i forbindelse med Ukraina-saken

To menn med koblinger til Donald Trumps advokat Rudy Giuliani er arrestert, mistenkt for brudd på valgkampfinansieringsloven. Det melder Wall Street Journal. De to skal ha jobbet sammen med Giuliani i forbindelse med advokatens samtaler med Ukraina om å etterforske presidentkandidat Joe Biden.

Aftenposten - 07 Oct 19 kl. 15:19

Dommer: Trump må dele selvangivelser med etterforskere i New York

En føderal domstol har avvist president Donald Trumps forsøk på å nekte å gi påtalemyndigheten i New York tilgang til selvangivelser fra de siste åtte årene..

Aftenposten - 25 Sep 19 kl. 21:35

Slik ble 9/11-borgermesteren involvert i Trumps potensielle riksrettssak

Donald Trumps personlige advokat, Rudy Giuliani, skal ha blandet seg i USAs forhold til Ukraina..

Dagbladet - 06 Oct 19 kl. 22:08

Er det fred i sikte?

I skyggen av Donald Trumps misbruk av Ukraina for sine egne formål, så foregår det noe mye viktigere for det utsatte landet. For, er det fred i sikte? Spør Morten Strand..

Aftenposten - 07 Oct 19 kl. 23:01

«Tabbe», «skamplett», «katastrofalt slag»: Trumps partifeller hamrer løs mot militær retrett

USAs president Donald Trump blir møtt med fordømmelse av sine egne i Kongressen for å trekke amerikanske styrker tilbake i Syria..

Aftenposten - 07 Oct 19 kl. 23:01

Trumps Syria-beslutning møter kraftig motstand i Kongressen

USAs president Donald Trump blir møtt med fordømmelse av sine egne i Kongressen etter at han åpnet for en tyrkisk invasjon i Nord-Syria..

E24 - 07 Oct 19 kl. 19:07

Trumps Syria-beslutning møter kraftig motstand i Kongressen

USAs president Donald Trump blir møtt med fordømmelse av sine egne i Kongressen etter at han åpnet for en tyrkisk invasjon i Nord-Syria..

VG - 25 Sep 19 kl. 16:09

Referatet fra Trumps Ukraina-samtale er offentliggjort

NEW YORK (VG) Det hvite hus har offentliggjort et referat av Trumps omstridte samtale med presidenten i Ukraina..

E24 - 25 Sep 19 kl. 16:49

Referatet fra Trumps Ukraina-samtale er offentliggjort

NEW YORK/OSLO (VG) Det hvite hus har offentliggjort et referat av Trumps omstridte samtale med presidenten i Ukraina..

Aftenposten - 27 Sep 19 kl. 05:48

Demokrater fordømmer Trumps angrep på varsleren

Demokrater fordømmer USAs president Donald Trumps angrep på varsleren og hans eller hennes kilder i Det hvite hus. De mener han forsøker å skremme kildene..

P4 - 28 Sep 19 kl. 16:06

- Verre enn Russlandetterforskningen

Donald Trumps samtale med Ukrainas president kan bli mer alvorlig for presidenten enn Russland-saken. Det mener flere USA-eksperter VG har snakket med. Demokratene ønsker å stille Trump for riksrett etter at han ba Ukrainas president om å etterforske sønnen til Joe Biden, som er Trumps antatt største motstander i valget neste år.

Aftenposten - 05 Oct 19 kl. 07:22

Trump vil nekte innvandrere uten helsedekning adgang til USA

Om en måned må alle som søker visum til USA bevise at de har råd til helsebehandling, medisiner, lege og sykehus. Donald Trumps nye regler skal gjøre det vanskeligere å migrere til USA..

Dagbladet - 04 Oct 19 kl. 06:54

Tekstmeldinger frigitt

Etterretningskomiteen i Representantenes hus har frigitt tekstmeldinger der diplomater i Ukraina diskuterer Trumps krav om å granske Joe Biden..

NRK - 04 Oct 19 kl. 14:50

Trump-utsending møtte Taliban

Donald Trumps spesialutsending til Afghanistan, Zalmay Khalilzads, har møtt representanter for Taliban, knapt en måned etter at USA avlyste fredssamtalene. Møtet fant sted i Pakistans hovedstad Islamabad torsdag, opplyser to kilder til Reuters..

Aftenposten - 06 Oct 19 kl. 16:46

Ukraina-saken: Advokat sier han representerer flere varslere

Nok en varsler med opplysninger om Trumps kontakt med Ukraina har trådt fram. En advokat sier til NBC News at han representerer flere varslere..

NRK - 03 Oct 19 kl. 23:32

Kan ha endret Trumps selvangivelse

Det skal ha blitt levert et varsel om at en politisk ansatt i skatteetaten i USA skal ha forsøkt å endre selvangivelsene til både president Trump og visepresident Pence. Det melder Washington Post..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt