Trumps

Monday, 16 December, 05:38

Nyheter om Trumps

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 09 Dec 19 kl. 20:42

FBI får støtte for Trump-granskning

FBI gjorde ingenting galt da de gransket koblinger mellom Donald Trumps valgkampstab og Russland. Det fastslår en rapport fra generalinspektøren for USAs justisdepartmentet. Konklusjonen motsier president Trumps påstander om at han var offer for en heksejakt.

VG - 12 Dec 19 kl. 20:11

Trumps Thunberg-angrep: – Ekstra ille for ham med sterke kvinnelige kritikere

Eksperter mener Donald Trumps kommentarer mot klimaaktivisten Greta Thunberg (16) er i tråd med måten han møter meningsmotstandere på..

VG - 12 Dec 19 kl. 21:48

Bønder lei av Trumps handelskrig: – Tiden begynner å renne ut

SOMONOAUK, ILLINOIS (VG) Norskættede Mark Tuttle frykter Donald Trumps konflikt med Kina har ødelagt soyamarkedet for godt..

NRK - 09 Dec 19 kl. 20:30

Gransking støtter FBI

FBI gjorde rett i å starte gransking av forbindelser mellom Donald Trumps valgkampstab og Russland, ifølge en rapport fra generalinspektøren for USAs justisdepartement. Den motsier president Trumps påstander om at han var offer for en heksejakt..

NRK - 05 Dec 19 kl. 12:46

Trumps advokat i Ukraina

USAs president Donald Trumps personlige advokat, Rudy Giuliani, er i Ukraina, ifølge the New York Times. Der håper han, ifølge avisa, å finne informasjon som kan brukes til å forsvare Trump i den pågående riksrettsprosessen..

Aftenposten - 6 timer siden

Smell på måling for stigende stjerne. Skarpere tone mellom Trumps utfordrere.

NEW YORK (Aftenposten): Pete Buttigieg har de siste ukene fått oppleve søkelyset ved å være en presidentkandidat på opptur..

NRK - 12 Dec 19 kl. 20:57

Mulig enighet om handelsavtale

Amerikanske forhandlere og Kina skal ha blitt enige om en handelsavtale, sier kilder til Bloomberg. I følge avisen venter de nå på president Trumps underskrift. Tidligere i dag tvittret Trump at det nærmet seg enighet om en handelsavtale..

P4 - 9 timer siden

Truer med å stenge amerikansk atombase

Tyrkias president Reccep Erdogan truer med å stenge den strategisk viktige atombasen Incirlik sør i landet. Det melder nyhetsbyrået Reuters i kveld USA har lagret rundt 50 atomvåpen på flybasen, og er svært viktig for Nato. Trusselen kommer etter at Trumps regjering har varslet sanksjoner i kjølvannet av Tyrkias invasjon av Syria, og for oppkjøpet av russiske missiler.

Aftenposten - 11 Dec 19 kl. 05:46

Halve USA har mobilisert mot Trumps klimapolitikk: – Vi er fortsatt med!

Skuespiller Harrison Ford og Michael Bloomberg, som jobber for å bli USAs neste president, kom med et klokkeklart budskap på klimatoppmøtet: Vi er fortsatt med!.

E24 - 12 Dec 19 kl. 22:12

Rekorder på Wall Street etter Trumps handelstweet

En handelsavtale mellom USA og Kina skal like rundt hjørnet, ifølge Trump. Amerikanske medier melder nå at alt som gjenstår er en signatur fra presidenten. På Wall Street ble nyhetene godt mottatt..

NRK - 10 Dec 19 kl. 22:05

Godtar Trumps frihandelsavtale

Demokratene har gitt grønt lys for en revidert frihandelsavtale mellom Mexico, Canada og USA. Det regnes som en stor seier for presidenten. Kunngjøringen fra Pelosi kom en drøy time etter at hun presenterte de første anklagepunktene i riksrettssaken..

P4 - I førrgår: 05:49

Enige om handelsavtale

USA og Kina har «i prinsippet» blitt enige om en ny handelsavtale, og den mangler nå bare president Donald Trumps underskrift. Det melder nettstedet Bloomberg. Det er ikke klart hva en ny avtale eventuelt innebærer, men Wall Street Journal melder at USA har tilbudt seg å avlyse de nye tollsatsene og kutte toll på kinesiske varer for 360 milliarder dollar i bytte mot innrømmelser fra kinesisk side..

Aftenposten - 11 Dec 19 kl. 07:03

Domstol i USA stopper Trumps milliardbevilling til Mexico-mur

En domstol i USA hindrer Trump-administrasjonen i å bruke 3,6 milliarder dollar fra forsvarsbudsjettet til å bygge en mur langs grensa til Mexico..

E24 - 11 Dec 19 kl. 06:01

Domstol i USA stopper Trumps milliardbevilgning til Mexico-mur

En domstol i USA hindrer Trump-administrasjonen i å bruke 3,6 milliarder dollar fra forsvarsbudsjettet til å bygge en mur langs grensen til Mexico..

VG - 10 Dec 19 kl. 20:16

Derfor kan USA innfri klimaløftene - uten president Trumps hjelp

– Jeg er her fordi president Trump ikke er det, sier den ferske presidentkandidaten Michael Bloomberg på klimakonferansen i Madrid..

Aftenposten - 08 Dec 19 kl. 14:11

Derfor er Trump, mot hans viten og vilje, best på klima

Nye tall fra Cicero viser at utslippene øker også i 2019. USA går mot strømmen, men det er ikke Donald Trumps fortjeneste..

E24 - 09 Dec 19 kl. 20:37

Amazon tapte gigantkontrakt - skylder på Trumps «vendetta»

I oktober ble Microsoft tildelt en gigantisk skykontrakt med Pentagon verdt rundt 91,5 milliarder kroner..

NRK - 07 Dec 19 kl. 09:54

Trump dropper terrorbetegnelse

USAs president Donald Trump vil likevel ikke betegne mexicanske narkokarteller som terrorgrupper. Mexicos president sier han er fornøyd med Trumps beslutning..

NRK - 06 Dec 19 kl. 00:58

Overgrep mot eldre på sykehjem

President Donald Trump ber USAs høyesterett om å stoppe utleveringen av dokumenter om hans personlige økonomi, skriver CNN. En lavere domstol har sagt ja til at Deutsche Bank må utlevere opplysninger om Trumps økonomiske forhold..

NRK - 06 Dec 19 kl. 00:58

Trump ber Høyesterett om hjelp

President Donald Trump ber USAs høyesterett stoppe utlevering av dokumenter om hans privatøkonomi, skriver CNN. En lavere domstol har beordret Trumps bank og revisor til å utlevere åtte års skattemeldinger. Saken skal opp i Høyesterett 13.

Dagbladet - 04 Dec 19 kl. 11:46

Trump-rådgiveren som sendte høyreradikal propaganda

Donald Trump selv er i ferd med å bli stilt for riksrett. Fortsatt får mannen bak noen av de groveste overgrepene i Trumps presidentskap herje uforstyrret videre..

P4 - 07 Dec 19 kl. 07:17

Trump møter ikke til riksrettshøring

USAs president Donald Trump kommer ikke til å møte opp til riksrettshøringene mot ham. Det opplyser Trumps advokat i et brev. I brevet står det at riksrettsundersøkelsen er fullstendig uten grunn og bryter med grunnleggende prinsipper for rettferdig handling.

NRK - 03 Dec 19 kl. 20:49

Ber Deutsche Bank frigi dokumenter

En amerikansk ankedomstol har gitt Deutsche Bank ordre om å frigi dokumenter om Donald Trumps økonomiske virksomhet, slik Kongressen har bedt om. Trump gikk til sak for å stanse utleveringen av dokumentene, men tirsdag led han et nytt nederlag..

NRK - 03 Dec 19 kl. 04:46

Trump nekter Bloomberg adgang

Journalister fra Bloomberg vil ikke lenger få adgang til Donald Trumps valgmøter fordi presidenten ikke tror de vil være upartiske i dekningen. Det skjer etter at Bloomberg News-eier Michael Bloomberg har kastet seg inn i presidentvalgkampen..

Aftenposten - 03 Dec 19 kl. 20:51

Amerikansk domstol ber Deutsche Bank frigi Trump-dokumenter

En amerikansk ankedomstol har gitt Deutsche Bank ordre om å frigi dokumenter om Donald Trumps økonomiske virksomhet, slik Kongressen har bedt om..

E24 - 03 Dec 19 kl. 05:51

Trump nekter Bloomberg-journalister adgang til valgmøter

Journalister fra Bloomberg News vil ikke lenger få adgang til Donald Trumps valgmøter fordi presidenten ikke tror de vil være upartiske i dekningen..

Dagbladet - 27 Nov 19 kl. 21:56

De er Trumps største trusler

To fløyer kjemper mot hverandre for å bli Demokratenes presidentkandidat, men bare en av dem kan slå Trump, mener ekspertene..

VG - 03 Dec 19 kl. 04:43

Trump nekter Bloomberg-journalister adgang til valgmøter

Journalister fra Bloomberg News får ikke lenger adgang til Donald Trumps valgmøter, etter at selskapet kunngjorde at de ikke vil drive kritisk journalistikk om deres egen eier Michael Bloomberg..

P4 - 03 Dec 19 kl. 05:24

Trump nekter nyhetsbyrå adgang

Journalister fra Bloomberg News vil ikke lenger få adgang til Donald Trumps valgmøter fordi presidenten ikke tror de vil være upartiske i dekningen. Opplysningen kommer etter at milliardær og eier av nyhetsbyrået, Michael Bloomberg, har kastet seg inn i neste års valgkamp mot Trump. Nyhetsbyrået reagerer på utestengelsen, men sier de vil fortsette dekningen av valgkampen til tross for restriksjonene de er pålagt..

NRK - 14 Nov 19 kl. 02:21

Domstol avviser Trumps anke

En domstol har avvist president Donald Trumps anke om at skattemeldingene hans kan leveres ut til føderale etterforskere. Dermed opprettholdes dommen som avviste Trumps forsøk på å hindre at etterforskere får innsyn, skriver Washington Post..

NRK - 15 Nov 19 kl. 20:53

Vurderer å se på Trumps tvitring

Demokratene vurderer å føye president Donald Trumps Twitter-angrep mot tidligere ambassadør Maria Yovanovitch til i riksrettssaken..

VG - 28 Nov 19 kl. 04:17

Kina om Trumps Hongkong-lov: «Ekstremt avskyelig»

USAs president Donald Trump har undertegnet to lover med støtte til demonstrantene i Hongkong. Det får Kina til å rase..

Aftenposten - 28 Nov 19 kl. 05:53

Kina raser mot Trumps støtte til demonstrantene i Hongkong

USAs president Donald Trump har undertegnet to lover med støtte til demonstrantene i Hongkong. Det får Kina til å protestere kraftig..

E24 - 28 Nov 19 kl. 06:18

Kina raser mot Trumps støtte til demonstrantene i Hongkong

USAs president Donald Trump har undertegnet to lover med støtte til demonstrantene i Hongkong. Det får Kina til å protestere kraftig..

Aftenposten - 28 Nov 19 kl. 05:53

Kina raser etter Trumps støtte til demonstrantene i Hongkong

USAs president Donald Trump undertegnet onsdag to lover med støtte til demonstrantene i Hongkong. Kina truer med «sterke motreaksjoner»..

E24 - 28 Nov 19 kl. 06:18

Kina raser etter Trumps støtte til demonstrantene i Hongkong

USAs president Donald Trump undertegnet onsdag to lover med støtte til demonstrantene i Hongkong. Kina truer med «sterke motreaksjoner»..

NRK - 26 Nov 19 kl. 00:43

Trump-rådgiver må vitne

En føderal domstol har beordret tidligere rådgiver Donald McGahn i Det hvite hus til å forklare seg for Kongressen. Avgjørelsen ses som et tilbakeslag for president Donald Trumps forsøk på å holde sine nærmeste rådgivere unna riksrettshøringen..

P4 - 28 Nov 19 kl. 05:23

Trump signerte Hongkong-støtte

Kina raser og truer med sterke motreaksjoner etter at Donald Trump nå har signert en lov som viser at USA støtter demonstrantene som krever mer selvstyre i Hongkong. Kinesiske myndigheter kaller Trumps signering en alvorlig innblanding i kinesiske anliggender, og karakteriserer USAs handlinger som «ekstremt avskyelige». Og etter at signeringen ble kjent i natt, åpnet aksjemarkedet i Hongkong kraftig ned, noe som tyder på usikkerhet rundt de skjøre handelsforhandlingene mellom USA og Kina..

E24 - 14 Nov 19 kl. 06:02

Domstol avviser Trumps skattemelding-anke

En domstol har avvist president Donald Trumps anke om at skattemeldingene hans kan leveres ut til føderale etterforskere..

Aftenposten - 06 Nov 19 kl. 18:25

Trumps sønn publiserte navnet på angivelig varsler

Donald Trumps sønn har lagt ut navnet på en person han mener er identisk med personen som varslet om Trumps telefonsamtale med Ukrainas president..

Dagbladet - 22 Nov 19 kl. 23:35

Twitter-tall forbløffer: - Helt vanvittig

Mengden er enorm, men det er upåliteligheten som Donald Trumps Twitter-vaner fører med seg, som overrasker norske USA-eksperter aller mest..

Aftenposten - 25 Nov 19 kl. 04:36

Norgesambassadør hentes hjem for å bli Trumps nye marineminister. Den forrige anså ikke Twitter-melding som ordre.

NEW YORK (Aftenposten): USAs marineminister Richard V. Spencer må gå etter strid om en benådet spesialsoldat. USAs ambassadør til Norge overtar..

VG - 24 Nov 19 kl. 09:01

Nye dokumenter viser kontakt mellom Pompeo og Giuliani

USAs utenriksminister hadde minst to samtaler med Donald Trumps personlige advokat i månedene før USAs ambassadør til Ukraina plutselig ble byttet ut, viser nylig offentliggjorte dokumenter..

Dagbladet - 21 Nov 19 kl. 07:21

- Starten på slutten

Vitnemålet fra USAs EU-ambassadør fjernet all tvil: President Trumps private interesser skapte amerikansk politikk i Ukraina. Det fører nok til riksrett, mener USA-ekspert Svein Melby..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt