Trump

Thursday, 21 February, 06:23

Nyheter om Trump

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 15 Feb 19 kl. 17:47

Trump påstår fredsprisnominasjon

USAs president Donald Trump hevder Japans statsminister Shinzo Abe nominerte ham til Nobels fredspris. Ifølge Trump sendte Abe et brev på fem sider til Nobelkomiteen der han ba dem gi Trump fredsprisen på vegne av det japanske folk..

Dagbladet - I førrgår: 02:41

Trump ber militæret i Venezuela støtte opposisjonen

USAs president Donald Trump ber Venezuelas militære akseptere opposisjonsleder Juan Guaidos tilbud om amnesti. Trump sier alternativet er «å miste alt»..

NRK - I førrgår: 23:23

Trump ut mot militæret i Venezuela

Nyheitsbyrået AFP skriv at Donald Trump seier dei militære i Venezuela har to val. Anten be om amnesti, eller «tape alt». Trump har aldri utelukka ein militær intervensjon i Venezuela, noko mange av Maduro sine tilhengjarar meiner er USA sin plan..

Dagbladet - Igår: 02:04

Bush' etikksjef vil ha Trump avsatt: - Overhodet ikke frisk mentalt

Steiler fronter i USA etter at Donald Trump erklærte unntakstilstand..

Dagbladet - Igår: 02:04

Bushs etikksjef vil ha Trump avsatt: - Overhodet ikke frisk mentalt

Steiler fronter i USA etter at Donald Trump erklærte unntakstilstand..

Hegnar.no - Igår: 06:19

Trump nominerer ny visejustisminister

President Donald Trump har nominert Jeffrey Rosen til å overta som visejustisminister etter Rod Rosenstein..

NRK - 15 Feb 19 kl. 16:57

Trump erklærer krisetilstand

USAs president Donald Trump har erklært nasjonal unntakstilstand, for å skaffe til veie pengene som skal finansiere grensemuren han ønsker seg. Trump mener muren vil hindre dop og menneskesmugling..

Dagbladet - I førrgår: 02:00

Derfor startet han FBI-etterforskning av Trump

Den tidligere fungerende FBI-sjefen Andrew McCabe forteller hvordan USAs president, Donald Trump, sa han heller trodde på Putin enn på egen etterretning..

Hegnar.no - Igår: 06:21

Trump-administrasjonen trosser søksmål - henter midler til Mexico-mur

Det hvite hus går videre med planene om å bygge en mur på grensa til Mexico, tross flere søksmål mot president Donald Trump..

NRK - Igår: 03:43

CNN: Trump henter penger til mur

President Donald Trump går videre med planene om å bygge en mur på grensa til Mexico, tross flere søksmål, melder CNN. En ansatt i Det hvite hus sier til CNN at Trumps regjering går i gang med å flytte penger fra andre departementer..

NRK - Igår: 03:26

Trump vil ha Rosen i justisdept.

USAs president Donald Trump vil nominere Jeffrey Rosen som ny vise-justisminister, melder Reuters, som siterer en sentral kilde i regjeringen. Rosen er jusprofessor og leder det nasjonale grunnlovssenteret i Philadelphia..

Hegnar.no - Igår: 06:14

Trump kutter 29 milliarder til California

California har fått beskjed om Trump-administrasjonen vil droppe 3,4 milliarder dollar..

Klartale - I førrgår: 08:47

Har han nominert Trump til fredsprisen?

Statsministeren i Japan har nominert meg til Nobels fredspris. Det sier president Donald Trump i USA. Statsminister Shinzo Abe nekter å si noe om saken..

NRK - 12 Feb 19 kl. 17:59

Trump vurderer grenseavtale

Donald Trump trenger mer tid til å vurdere Kongressens nye avtale om grensesikkerhet, ifølge en talsmann. Demokratene og Republikanerne i Kongressen er enige, men Trump kan legge ned veto. Gjør han det, kan statsapparatet bli stengt igjen..

NRK - 18 Feb 19 kl. 05:43

Vil granske Trump-fjerning

Leder for Senatets justiskomité Lindsey Graham vil til bunns i påstandene om at ansatte i USAs justisdepartement våren 2017 diskuterte å fjerne Donald Trump, skriver BBC. De kom i et intervju med TV-kanalen CBS på «60 minutes» søndag..

Dagbladet - 16 Feb 19 kl. 22:32

Seks ord Trump kan komme til å angre på

Allerede før han erklærte unntakstilstand, varslet presidentens politiske motstandere søksmål. Særlig én setning kan koste Trump dyrt..

Aftenposten - Igår: 06:07

CNN: Trump-administrasjonen henter midler til Mexico-mur tross søksmål

Det hvite hus går videre med planene om å bygge en mur på grensa til Mexico, tross flere søksmål mot president Donald Trump, melder CNN..

Hegnar.no - 17 Feb 19 kl. 10:32

Trump ber Europa hente hjem 800 IS-krigere

USAs president Donald Trump ber europeiske allierte ta tilbake 800 IS-krigere som er fanget i Syria og stille dem for retten..

NRK - I førrgår: 02:04

16 delstater saksøker Trump

16 amerikanske delstater har tatt ut søksmål mot president Donald Trumps regjering etter at Trump erklærte nasjonal krise for å få tak i midler til å bygge muren mot Mexico. Søksmålet ble innlevert i California mandag kveld, melder Reuters..

NRK - I førrgår: 03:38

Sier Trump truer sikkerheten

Statsadvokat Letitia James i New York sier at president Donald Trump truer folks sikkerhet. Hans kriseerklærin betyr at penger som skulle gå til viktige militære byggeprosjekter, blir flyttet til bygging av Mexico-muren, sier hun til nyhetsbyrået AP..

NRK - I førrgår: 02:52

Trump-erklæring bryter grunnloven

I søksmålet som 16 amerikanske delstater har levert mot president Donald Trump, hevdes det at Trumps krise-erklæring, er i strid med grunnloven. – Det er ingen nødssituasjon på grensa mot Mexico, sier statsadvokat Xavier Becerra i California..

NRK - 14 Feb 19 kl. 01:02

Trump aukar presset på Maduro

President Donald Trump seier USA har sine «alternativ» dersom Venezuelas president Nicolás Maduro ikkje går av. – De får sjå, svara Trump på spørsmål om USA ville sende 5000 soldatar til Colombia. Maduro hindrar USAs naudhjelp i å kome inn i landet..

E24 - Igår: 06:09

Trump-administrasjonen kutter 3,4 milliarder dollar til California

California har fått beskjed om Trump-administrasjonen vil droppe støtten til delstatens lyntogprosjekt og kreve at den betaler tilbake allerede utbetalt støtte..

Hegnar.no - 18 Feb 19 kl. 05:55

Trump har fått rapport om bilimport fra Europa

President Donald Trump har fått en rapport på bordet om europeisk bilimport. Den kan trolig brukes til å presse Europa på handelsområdet..

Aftenposten - 17 Feb 19 kl. 08:51

Trump ber Europa hente hjem 800 IS-krigere

USAs president Donald Trump ber europeiske allierte ta tilbake 800 IS-krigere som er fanget i Syria og stille dem for retten..

NRK - I førrgår: 14:57

Trump ber Europa hente IS-krigere

Donald Trump ber Europa hente hjem innbyggere som har kjempet for IS. Ellers er han tvunget til å sette dem fri, sier presidenten. De syriske demokratiske stykene sier at dette er uaktuelt, men advarer Europa mot å tenke at krigerne kan bli i Syria..

VG - I førrgår: 01:38

Trump advarer Venezuelas militære ledere: – Ikke følg Maduros ordre

Mens Venezuela blokkerer nødhjelp fra å komme inn i landet, advarer USAs president Donald Trump landets militære om at de risikerer alt ved å ikke bytte side..

Hegnar.no - 12 Feb 19 kl. 16:49

Ikke skjedd på over 100 år i Det hvite hus - så flyttet Trump inn

Trump er ingen dyreelsker..

Aftenposten - 17 Feb 19 kl. 20:53

Trump vil sende 800 fremmedkrigere i Syria tilbake til Europa. Sier europeerne nei, blir de sluppet fri.

USAs president Donald Trump truer med å slippe fri 800 IS-krigere som amerikanerne har tatt til fange, hvis ikke Europa tar dem tilbake og straffeforfølger egne borgere som dro til Syria..

E24 - 18 Feb 19 kl. 06:06

Trump har fått rapport om bilimport fra Europa

President Donald Trump har fått en rapport på bordet om europeisk bilimport. Den kan trolig brukes til å presse Europa på handelsområdet..

VG - 17 Feb 19 kl. 05:35

Trump ber Europa hente hjem 800 IS-krigere

USAs president Donald Trump ber europeiske allierte ta tilbake 800 IS-krigere som er fanget i Syria og stille dem for retten..

Hegnar.no - 15 Feb 19 kl. 22:59

Trump vurderer å utsette nye tollsatser mot Kina

USAs president Donald Trump vurderer å utsette nye handelsbarrierer mot Kina hvis ikke landene blir enige om en handelsavtale innen fristen de har satt..

NRK - 15 Feb 19 kl. 03:06

Budsjettavtale er sendt til Trump

Kongressen har vedteke ei budsjettavtale for grensetrygging som skal hindre nedstengning av den amerikanske staten, og sendt ho til Donald Trump. Han får ikkje pengane til Mexico-muren som han ønskjer seg, og vil erklære nasjonal krisetilstand..

Aftenposten - 13 Feb 19 kl. 15:57

CNN: Misfornøyd Trump vil undertegne budsjettkompromiss

President Donald Trump vil signere budsjettkompromisset om grensesikkerhet, som Demokratene og Republikanerne har blitt enige om, ifølge CNN..

E24 - 17 Feb 19 kl. 08:15

Trump orientert om «produktive» handelssamtaler med Kina

USAs president Donald Trump sier han har blitt orientert om at handelssamtalene med Kina har vært «veldig produktive»..

Aftenposten - 15 Feb 19 kl. 17:01

Trump erklærer nasjonal krise for å bygge mur. Demokratene mener det er maktmisbruk.

NEW YORK/OSLO (Aftenposten): Trump klarte ikke å få Kongressen med på å bygge mur. Nå bruker han makt. Det utløser skarpe reaksjoner og trolig et bittert oppgjør i domstolene..

NRK - 14 Feb 19 kl. 08:13

Trump åpner for utsatt Kina-frist

Kina og USA forhandler nå for å forhindre at handelskrigen eskalerer. USA vil øke tollavgiftene fra 10 til 25 prosent på kinesiske varer om ingen avtale er på plass innen 1. mars, men president Trump har åpnet for å utsette fristen med 60 dager..

Aftenposten - 11 Feb 19 kl. 05:38

Warren: Trump sitter kanskje i fengsel ved neste valg

Demokraten Elizabeth Warren, som stiller som motkandidat mot Donald Trump i presidentvalget 2020, antyder at Trump kan være i fengsel før neste valg..

NRK - 09 Feb 19 kl. 02:45

Trump og Kim møtes i Hanoi

USAs president Donald Trump sier at toppmøtet mellom ham og Nord-Koreas leder Kim Jong-un skal foregå i Hanoi i Vietnam. Trump sier han ser fram til møtet, som starter 27. februar og varer i to dager..

Aftenposten - 14 Feb 19 kl. 08:33

Trump sier han har bygget mye av muren mot Mexico. Det er ikke sant. Her er fakta.

NEW YORK (Aftenposten): «Muren er under bygging i dette øyeblikk» er den nye favorittfrasen til president Donald Trump. Det er det lite belegg for å hevde..

Aftenposten - 14 Feb 19 kl. 00:55

Trump øker presset på Maduro

USAs president Donald Trump sier Washington har sine «alternativer» dersom Venezuelas president Nicolás Maduro ikke trer av..

NRK - 13 Feb 19 kl. 02:41

Åtak på BBC-fotograf på Trump-møte

Storbritannias utanriksminister Jeremy Hunt fordømmer åtaket på BBCs kameramann som filma president Donald Trumps tale i El Paso måndag. Ein Trump-tilhengar gjekk til åtak og ropte «f... ta media».

NRK - 11 Feb 19 kl. 04:30

Warren: Trump kanskje i fengsel

Demokraten Elizabeth Warren som stiller som presidentkadidat i 2020, antyder at Trump kan havne i fengsel. – I 2020 er Trump kanskje ikke president. Faktisk er han kanskje ikke engang en fri mann, sa hun søndag under et velgermøte i Iowa, ifølge CNN..

VG - 15 Feb 19 kl. 16:51

Trump erklærer nasjonal krise for å få Mexico-muren

I hagen foran det ovale kontor bekreftet Donald Trump at han vil erklære nasjonal krise for å få sikret grensen i sør..

Hegnar.no - 12 Feb 19 kl. 17:38

Trump trenger tid til å vurdere grenseavtale

Det hvite hus trenger mer tid til å vurdere Kongressens nye avtale om grensesikkerhet, ifølge en talsmann for president Donald Trump..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt