Trump

Søndag, 24 Januar, 22:14

Nyheter om Trump

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 15 jan. 21 kl. 19:11

Pence gratulerer med seieren

Visepresident i USA, Mike Pence, har ringt påtroppende visepresident Kamala Harris for å gratulere henne og påtroppende president Joe Biden med valgseieren i det amerikanske presidentvalget. Det melder The New York Times. Telefonsamtalen mellom Pence og Harris ble den første de to holdt siden visepresident-debatten, høsten 2020.

NRK - 20 jan. 21 kl. 04:53

Skuespillerklubb avviser Trump

Donald Trump kan miste medlemskapet i skuespillerfagforeningen Screen Actors Guild. Styret i foreningen sier Trump sannsynligvis har brutt retningslinjene for medlemskap. Trump ble medlem da han spilte inn «The Apprentice»..

VG - 21 jan. 21 kl. 03:33

Fire år med Trump: Øyeblikkene vi vil huske

«Hele» verden måpte da Trump skubbet bort Montenegros statsminister. Men det er ikke det eneste Trump-øyeblikket norske akademikere og USA-analytikere vil huske ham for..

NRK - 20 jan. 21 kl. 17:37

Trump benåder svindeldømt advokat

President Donald Trump har benådet advokat Albert Pirro. Pirro har jobbet for Trump og beskrives som en nær venn av presidenten. Pirro ble dømt for skattesvindel i 2000 og satt fengslet i 11 måneder..

Dagbladet - 20 jan. 21 kl. 17:15

Trump har landet i Florida

Avtroppende president Donald Trump og avtroppende førstedame Melania Trump har landet i Palm Beach i Florida..

Dagbladet - 20 jan. 21 kl. 17:15

Trump har ankommet Mar-a-Lago

Avtroppende president Donald Trump og avtroppende førstedame Melania Trump har ankommet prakteiendommen sin i Palm Beach i Florida..

NRK - 20 jan. 21 kl. 15:11

Trump ønsket Biden lykke til

USAs avtroppende president Donald Trump ønsket etterfølgeren Joe Biden lykke til, i sin siste tale som president etter å ha forlatt Det hvite hus onsdag. Trump holdt tale på Andrews-basen i Maryland, han dro derfra i presidentflyet Air Force One..

NRK - 20 jan. 21 kl. 04:54

CNN: Trump benåder Steve Bannon

Ifølge TV-kanalen CNN vil president Donald Trump benåde sin tidligere medarbeider Steve Bannon. Dette er ikke bekreftet av Det hvite hus. Listen over folk som Trump vil benåde er ennå ikke offentliggjort..

NRK - 20 jan. 21 kl. 01:06

Trump frigjør Russland-papirer

President Donald Trump gitt ordre om å oppheve hemmeligstemplingen av en rekke FBI-dokumenter knyttet til Russland-etterforskningen, melder Reuters. Det skjer dagen før Trump forlater embetet som president..

NRK - 19 jan. 21 kl. 21:03

Blinken støtter Trump-avgjørelse

USAs nye utenriksminister i Biden-regjeringen, Antony Blinken, mener Donald Trump gjorde rett i å legge seg på en tøffere linje overfor Kina. Blinken sier han likevel er uenig i måten Trump gjorde det på..

Dagbladet - 19 jan. 21 kl. 19:41

Skylder på Trump

Republikanernes flertallsleder i Senatet, Mitch McConnell beskylder Donald Trump for å ha framprovosert Trump-tilhengerne som stormet Kongressen..

NRK - 17 jan. 21 kl. 15:49

Trump-støtten stuper

Etter kaoset i Kongressen har popularitet til avtroppende Donald Trump falt kraftig, skriver NTB. Knapt hver fjerde velger mener nå at Trump har gjort en god nok jobb som president, ifølge meningsmålinger gjort av RealClearPolitics og FiveThirtyEight..

NRK - 15 jan. 21 kl. 03:16

Trump til Florida før innsettelsen

Donald Trump bosetter seg på feriestedet Mar-a-Lago i Florida etter at hans presidentperiode er over, melder Bloomberg. Trump flyr til Florida før innsettelsesseremonien til Joe Biden den 20. januar i Washington..

Dagbladet - 14 jan. 21 kl. 09:52

Medier: Han skal forsvare Trump

John Eastman ferdig i jobben etter en tale på et Trump-arrangement. Nå skal Trump hente ham inn i forsvarsteamet sitt..

Klartale - 14 jan. 21 kl. 08:51

Tror riksretten kan felle Trump

Det blir riksrett-sak mot USAs president Donald Trump. Det bestemte Representantenes hus i nasjonal-forsamlingen. En ekspert tror riksretten kan felle Trump..

NRK - 13 jan. 21 kl. 23:47

Ikke mulig før Trump går av

Lederen for Republikanerne i Senatet Mitch McConnell mener det ikke ville vært mulig å gjennomføre en rettferdig riksrettssak før Donald Trump går av. Trump går av som president om én uke. Demokratene mener han bør fjernes fra Det hvite hus før det..

NRK - 13 jan. 21 kl. 22:22

Riksrett mot Donald Trump vedtatt

Representantenes hus i USA har vedtatt å stille president Donald Trump for riksrett for andre gang. Ti republikanske representanter stemte for å ta ut tiltale mot Trump. Riksrettssaken skal behandles i Senatet..

NRK - 13 jan. 21 kl. 22:10

Riksrettstiltalen mot Trump vedtas

Med støtte fra minst 7 republikanske representanter vedtar Representantenes hus i kveld riksrettstiltalen mot president Donald Trump. Men Senatet møtes ikke før 19. januar.

VG - 13 jan. 21 kl. 19:26

Anklagen mot Trump overgår alt

Det er unntakstilstand i amerikansk politikk, slik det også er i gatene. Før Donald Trump flyttet inn i Det hvite hus var bare to presidenter blitt stilt for riksrett i løpet av 250 år. Mot Trump skjer det to ganger på ett år..

NRK - 12 jan. 21 kl. 16:19

Trump: Ny riksrettssak "latterlig"

USAs president Donald Trump sier forslaget om å stille ham for riksrett for andre gang er "latterlig", og at forslaget skaper "enormt sinne". Trump snakket kort til pressen før han reiste til Texas for sin første tale siden angrepet på Kongressen..

NRK - 12 jan. 21 kl. 14:43

Avis: Deutsche Bank-brudd med Trump

Angrepet på Kongressen i USA får enda større følger for president Donald Trump og familien hans. Heller ikke deres hovedkreditor Deutsche Bank vil lenger gjøre forretninger med Trump, melder New York Times. De skal ha 300 millioner dollar til gode..

NRK - 15 minutter siden

Nye ledere i Voice of America

Biden-regjeringen har ansatt nye ledere i nasjonale kringkastere som sender nyheter fra USA til resten av verden. Ledere som Donald Trump satte inn for en måned siden fikk kritikk for å gjøre stasjoner som Radio Free Europe om til Trump-propaganda..

NRK - 12 jan. 21 kl. 01:06

Trump har snakket med Pence

USAs president Donald Trump møtte visepresident Mike Pence på Det ovale kontor i Det hvite hus mandag. De to hadde en god samtale, opplyser en kilde i Trump-administrasjonen, melder Reuters..

NRK - 12 jan. 21 kl. 01:06

Trump og Pence i oppvaksmøte

USAs president Donald Trump skal ha møtt visepresident Mike Pence, for første gang siden opptøyene mot Kongressen, på Det ovale kontor i Det hvite hus mandag. De to hadde en god samtale, opplyser en kilde i Trump-administrasjonen, melder Reuters. D.

NRK - 11 jan. 21 kl. 17:40

Trump mister støtte på Wall Street

Flere storbanker og konserner i USA bryter med president Donald Trump og det republikanske partiet etter angrepet på Kongressen. American Express og JPMorgan Chase er blant de som ikke vil gi penger til Trump og andre kandidater i partiet, melder AP..

NRK - 11 jan. 21 kl. 15:39

Nok et golfforbund bryter med Trump

Det britiske forbundet R&A, som arrangerer profesjonelle golfturneringer over hele verden, bryter med Donald Trump etter stormen på Kongressen forrige uke. Forbundet avlyser alle planer om turneringer på Turnberry-banen som Trump eier i Skottland..

NRK - 11 jan. 21 kl. 15:27

CNN: Tiltaleforslag mot Trump klart

Forslaget om å stille president Donald Trump for riksrett er lagt fram for Representantenes hus. Det laveste kammeret i Kongressen skal stemme over det denne uka, melder CNN. Ifølge forslaget skal Trump tiltales for «tilskyndelse til opprør»..

NRK - 11 jan. 21 kl. 04:22

PGA-Amerika bryter med Trump

PGA-Amerika kutter bånd til Trump etter hendelsen mot Kongressen onsdag 6. januar. PGA-presidenten sier at styret stemte for å si opp avtalen med Trump National i Bedminster i New Jersey.

NRK - 11 jan. 21 kl. 04:22

Golfforbund bryter med Trump

Det profesjonelle golfforbundet PGA kutter båndene til Donald Trump etter stormen mot Kongressen, melder nyhetsbyrået AP. PGA-styret har stemt for å si opp avtalen med Trump National-klubben i New Jersey, slik at PGA-mesterskapet blir flyttet..

NRK - Igår: 20:40

Straffes for å ha gått mot Trump

De ti republikanerne i Representantenes Hus som stemte for riksrettssak mot Donald Trump, straffes av sine egne lokalpartier. Alle har fått hard kritikk, og flere vil bli utfordret av partifeller før neste valg, skriver New York Times..

VG - Igår: 16:51

Bunnotering for Trump – ingen har hatt lavere gjennomsnitt

Ingen president siden 1938 har hatt et lavere gjennomsnitt enn Donald Trump når det kommer til hvor godt fornøyde det amerikanske folket er med sin president..

NRK - 10 jan. 21 kl. 17:30

Støtter utestenginga av Trump

Statsminister Erna Solberg seier ho støtter Twitter i utestenginga av Donald Trump. – Twitter seier at Trump har gått mot innhaldskrava deira, og det må me akseptere, då me har bede om strenge reglar for å sørge for at hatretorikk ikkje spreier seg..

NRK - 10 jan. 21 kl. 06:55

CNN: Utelukker ikke å felle Trump

USAs visepresident Mike Pence har ikke utelukket muligheten for å ta i bruk det 25. grunnlovstillegget og felle president Donald Trump, får CNN opplyst. En kilde opplyser til CNN at Pence ønsker å ha muligheten i tilfelle Trump blir «mer ustabil»..

VG - I førrgår: 18:12

Demokratene: Trump stilles for riksrett neste uke

Tiltalen mot Donald Trump blir etter planen sendt til Senatet mandag, hvilket blir startskuddet for riksrettssaken mot USAs tidligere president..

Aftenposten - I førrgår: 16:54

Demokratene: Trump stilles for riksrett neste uke

Tiltalen mot Donald Trump blir etter planen sendt til Senatet mandag, hvilket blir startskuddet for riksrettssaken mot….

NRK - I førrgår: 16:23

Senatet får Trump-saken mandag

Riksretttstiltalen mot USAs tidligere president Donald Trump sendes fra Representantenes Hus til Senatet på mandag. Det bekrefter Demokratenes flertallsleder Chuck Schumer. Det er ennå ikke bestemt når selve riksrettssaken skal holdes i Senatet..

NRK - 09 jan. 21 kl. 20:52

180 kongressmedlemmer mot Trump

Kongressmedlem Ted Lieu sier at 180 kongressmedlemmer har skrevet under utkastet til en riksrettssak mot president Donald Trump. Lieu sier prosessen begynner mandag. Kongressmedlemmene krever at Trump trekker seg umiddelbart etter Kongres-stormingen..

NRK - 09 jan. 21 kl. 18:34

Ber Trump trekke seg umiddelbart

New Yorks ordfører Bill de Blasio ber president Donald Trump om å avtre embetet umiddelbart. Det uttalte de Blasio for pressen lørdag. Flere kongressmedlemmer truer Trump med riksrett dersom han ikke går av, 11 dager før Joe Biden tar over embetet..

Dagbladet - I førrgår: 05:57

Bidens Trump-stikk

Der Donald Trump viste Anthony Fauci en kald skulder, har Joe Biden tatt ham inn i varmen..

NRK - 09 jan. 21 kl. 08:57

Aviser vender ryggen til Trump

Dei høgreorienterte avisene til Rupert Murdoch, som har vore Donald Trump sin fremste heiagjeng, vender no presidenten rygger og ber han om å gå av. Blant andre The Wall Street Journal meiner at Trump sin opptreden den siste veka, var dråpen..

NRK - I førrgår: 23:26

McConnell vil gi Trump to uker

Republikanernes senatsleder Mitch McConnell foreslår at tidligere president Donald Trump skal få to uker til å forberede seg til riksrettssaken mot ham i Kongressen. Det melder Reuters som siterer nettstedet Politico..

Aftenposten - I førrgår: 23:30

Kort ferie for Trump: Han kan få to uker på å forberede seg til riksretten

Republikanernes leder i Senatet skal ha foreslått at Donald Trump får to uker på å forberede seg til riksrettssaken..

NRK - I førrgår: 23:06

Proud Boys kaller Trump en fiasko

Deler av den høyreekstreme gruppen Proud Boys kaller ekspresident Donald Trump «ekstremt svak» og en «fiasko», etter at de ettr valget erklærte at de ville forbli lojale. Også tilhengere av QAnon-konspirasjonen er skuffet etter presidentskiftet..

E24 - I førrgår: 22:24

Kraftig inntektsfall for Trump-dynastiet

Coronapandemien har gitt The Trump Organization nok en utfordring. Nær 40 prosent inntektsfall ble fasit for konsernet i fjor. – Han har trolig den mest kjente merkevaren i verden, mulighetene er endeløse, sier sønnen..

Dagbladet - I førrgår: 22:16

Gjorde umiddelbar endring

Med Donald Trump ute av Det hvite hus, har Biden-administrasjonen brettet opp ermene og gitt Det ovale kontor en stilendring. Og fjernet en knapp unik for Donald Trump..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt